Zwerversgeluk

Albrecht wandelde door de winkelstraat, kijkend naar de mensen om hem heen. Hij stelde zich voor dat de mannen die hij zag ook aan het winkelen waren voor hun vriendinnen en vrouwen. Juwelen, schoenen, lingerie... Met een grijns op zijn gezicht dacht hij dat geen enkele andere man zocht waar hij naar op zoek was. Daarna besefte hij zich dat wat hij zocht niet in de winkels te vinden was.

Net zoals de mannen om hem heen struinde Albrecht de winkelstraat af voor zijn vriendin, Anja. Hij had al een jaar een relatie met haar en ze waren erg gelukkig met elkaar, zowel in het dagelijkse leven als tussen de lakens. Albrecht was een knappe jongen en Anja... Albrecht hoefde alleen maar te bedenken hoe Anja eruit zag om een glimlach op zijn gezicht te toveren. Ze genoten allebei van de seks die ze met elkaar hadden. Het lukte Albrecht iedere keer om zijn vriendinnetje klaar te laten komen. Daar hield het niet op; af en toe experimenteerden ze met elkaar.

De reden waarom Albrecht door de Winkelstraat liep was een van hun experimentjes. De week ervoor was Albrecht meegegaan naar de Winkelstraat met Anja om nieuwe lingerie uit te zoeken. Dezelfde avond liet Anja haar nieuwe setje zien aan haar vriendje. Albrecht had zijn vriendinnetje daarna hard genomen. In de nagloei van hun vrijpartij deelde Albrecht een fantasie met Anja waar hij al maanden mee in zijn hoofd liep.

"Anja?"

"Ja, schatje?" Albrecht draaide in bed naar Anja toe. Hij bekeek het gezichtje van zijn vriendin en glimlachte, wat was ze mooi... "Wat zou je ervan vinden om met iemand anders te vrijen terwijl ik toekijk?" Anja lachte en kroop tegen haar vriendje aan. Ze fluisterde.

"Zou je dat graag willen?" Albrecht knikte. Een plannetje was geboren!

In de dagen die daarop volgden zei Anja niets meer over zijn fantasie. Albrecht kon de spanning niet meer aan en sneed het onderwerp opnieuw aan in bed. Anja keek naar het plafond. Ze dacht hardop.

"Hoe meer ik erover nadenk, hoe spannender ik het vind, maar ik weet niet met wie..." Albrecht liet zijn blik over Anjas lichaam glijden terwijl hij luisterde naar haar.

"Het moet iemand zijn die we niet kennen, dat is vragen om problemen, maar wie dan? Er zijn zo veel mannen om uit te kiezen..." Een grijns verscheen op Anjas gezichtje. "Misschien wil ik me wel laten neuken door een neger met zo'n onwijs dikke lul, of misschien wel door een model met een lekker strak lichaam..." Anjas ogen werden groter, ze lachte en ze draaide naar Albrecht toe. Vol enthousiasme riep Anja, "Ik weet het!"

De dag daarop wandelde Albrecht door de winkelstraat, op zoek naar de man die zijn vriendinnetje zou neuken waar hij bij was. De mannen die ook aan het winkelen waren voor hun vriendinnen en vrouwen waren niet interessant voor Albrecht. Hij keek naar de puien van de winkels. Voor de pui van een modezaak zat een dakloze man. Albrecht schatte hem rond de vijftig. De man hield een papieren zak met ongetwijfeld een fles alcohol erin vast. Hij droeg afgetrapte kleren en had warrig haar en een lange baard die allebei eruit zagen alsof ze nog nooit aan waren geraakt door een kam. Albrecht liep naar de zwerver toe.

"Heb je een euro voor me?" Albrecht had na willen denken over hoe hij het zou vragen, maar de vraag van de dakloze man bracht hem van de wijs. Hij zocht in zijn zakken naar muntgeld, maar het kleinste wat hij kon geven was een briefje van vijf. De zwerver reikte naar het vijfje en wilde hem pakken. Albrecht hield het geld vast, waardoor de zwerver hem in de ogen keek.

"Ik heb ook iets anders voor je. Loop je mee?"

De man stond op, pakte het briefje en stopte het in zijn broekzak. Albrecht haalde zijn neus op, hij rook de geur van pure alcohol. Hij dacht dat deze man precies was waar Anja om had gevraagd. Albrecht wees naar een uitgang en liep in die richting. De zwerver volgde hem. Onderweg naar zijn appartement legde Albrecht uit wat hij van de zwerver verwachtte; hij mocht zijn vriendin neuken, zolang hij zich maar aan de regels hield.

"Je mag met haar doen wat je wilt. Ze laat alles toe, maar als ze nee zegt, is het ook nee. Akkoord?" De dakloze man knikte. Hij keek Albrecht met grote ogen aan terwijl hij luisterde. Albrecht dacht dat de man nooit had durven dromen dat iemand hem ooit zo'n voorstel zou doen!

"Jij weet niet wie ik ben en wie mijn vriendin is en wij weten niet wie jij bent. Dat houden we zo." De zwerver haalde zijn schouders op. Albrecht stopte voor de deur van zijn appartement en haalde zijn sleutels uit zijn zak.

"Er is nog een voorwaarde en dit is het belangrijkste. Jij doet niks met mijn vriendin tenzij ik erbij ben. Heb je dat begrepen?" De zwerver knikte, waarna Albrecht de deur open deed. Albrecht ging als eerste het appartement in. Hij liep door de gang de huiskamer in, gevolgd door de zwerver.

"Ik heb hem gevonden", riep Albrecht. De deur van de slaapkamer ging open en Anja liep de huiskamer in. Anja had een witte badstoffen badjas aan. De zwerver keek met open mond naar Anja. Haar donkerblonde haar, wat tot haar sleutelbeen viel, was nog vochtig van het douchen. Haar blauwgrijze ogen zochten die van de zwerver en daarna die van Albrecht. Ze lachte, waardoor haar sproetige appelwangetjes en haar zachtroze lippen goed te zien waren. Hoewel de badjas haar lichaam bedekte, was het al goed te zien dat ze een vol figuur had. Anja zag hoe de zwerver zijn ogen de kost gaf en glimlachte naar hem. Ze nam een stap naar voren en maakte de knoop van haar badjas los. Haar badjas viel een beetje open, waardoor haar decolleté duidelijk zichtbaar werd. Bij de volgende stap liet Anja in een vloeiende beweging de badjas van haar lichaam af glijden. De mond van de zwerver viel nog verder open toen hij voor het eerst Anja naakt zag. Hij liet langzaam zijn ogen van onder naar boven over haar heerlijke lichaam glijden. Onder haar badjas had ze inderdaad een vol figuur met mooie vrouwelijke brede heupen en een beetje een buikje. Albrecht had zijn vrienden wel eens horen zeggen dat ze het figuur had van een volwassen vrouw met het gezichtje van een vierentwintigjarig meisje.

De afgelopen maanden had Anja gesport en dat had ervoor gezorgd dat haar buikje iets was geslonken, maar Albrecht vond nog steeds dat ze een lekker buikje had dat goed in verhouding stond met de rest van haar heerlijke lichaam. Daarboven hingen de grootste borsten die de zwerver ooit had gezien! Albrecht merkte de reactie van de zwerver op Anjas borsten op. Hij wist dat hij geluk had met een vriendin met zulke grote borsten. Hij herinnerde zich de eerste keer dat hij Anjas beha zag. Hij had letterlijk in zijn handen gewreven toen hij zag dat ze cup F had! Albrecht wist dat de dakloze man hetzelfde gevoel van verlangen had dat hij altijd had gehad als hij het naakte lichaam van zijn vriendinnetje zag. Met haar badjas op de grond nam Anja nog een stap in de richting van de zwerver.

Zonder een woord te zeggen reikte Anja naar de jas van de zwerver. Hij keek haar in de ogen en zag haar lachen, niet van oor tot oor, maar zoals ze lachte wanneer ze tevreden was. Albrecht zag dat de dakloze man zichtbaar ontspande. Zijn vriendinnetje pakte de jas van de vieze man en trok hem uit, gevolgd door zijn bezwete en bevlekte T-shirt. De geur van oud zweet trok door de kamer. Albrecht gokte dat de zwerver zich al minstens een week niet moest hebben gedoucht. Zijn borst was bedekt met een ruwe bos haar. Anja ging op haar knieën zitten en pakte de rand van zijn broek en onderbroek en trok ze tegelijkertijd naar beneden. Het stijve apparaat van de zwerver sprong tevoorschijn. Het vormloze kruis van de broek van de zwerver had zijn stijve lul goed verborgen gehouden. Anjas ogen glinsterden terwijl ze naar de lul keek. Hij was al op volle oorlogssterkte. Zijn lul was minimaal een paar centimeter langer dan die van Albrecht en sowieso dikker. Anja had genoeg aan Albrechts pik, maar hij wist dat Anja nog meer zou genieten van deze lul!

Voorzichtig trok Anja zijn voorhuid naar achteren en zag het smegma praeputii erachter. Na het ontdekken van het smegma liet Anja haar tong over zijn ongewassen schacht glijden. "Mmm..." Albrecht wist dat het haar niet om het pijpen ging. Ze pijpte hem regelmatig en dit was niet hoe ze hem pijpte, dit was hoe ze genoot van iets lekkers. Ze vond zijn ongewassen pik lekker, ze genoot van zijn opgedroogde voorvocht! De vieze man pakte Anjas hoofd vast en liet haar zijn gang gaan, ook hij vond het heerlijk! Met haar zuigen, likken en sabbelen had Anja hem binnen een minuut schoon gepijpt. Ze keek omhoog naar de zwerver en lachte. De zwerver keek omlaag naar Anja. Albrecht wist dat als de dakloze nog niet verliefd op haar was geworden, hij het nu zeker was! "Wat heb je een heerlijke lul", zuchtte ze.

Anja stond op en lachte de zwerver nog een keer toe. Ze pakte zijn hand en liep met wiegende heupen door de gang naar de slaapkamer. Albrecht zag hoe de dakloze man grijnsde. Nu ging het gebeuren, moest de zwerver denken. Hij dacht het ook! De twee mannen volgden Anja naar de slaapkamer. Onderweg staarden ze allebei naar Anjas achterkant, haar borsten die zo groot waren dat Albrecht en de zwerver ze nog van de achterkant konden zien, haar heerlijke stevige kont, haar vrouwelijke heupen... Albrecht had geen oog voor de zwerver maar hij wist zeker dat hij zich moest verheugen om het lichaam van zijn vriendin te gebruiken! Eenmaal binnen zag Albrecht dat het dekbed van het kingsize bed was gehaald en dat een van de huiskamerstoelen in de hoek stond. Anja had het goed voorbereid, dacht hij. Hij ging op de stoel zitten. Anja keek hem aan met haar prachtige blauwgrijze ogen. Albrecht knikte, gaf haar toestemming en wist dat het niet nodig was. Hij herkende de blik in haar ogen, ze wilde neuken! Ze ging op bed liggen en keek naar de vieze oude man die Albrecht mee had genomen.

Minuten leken voorbij te gaan voor Albrecht terwijl hij afwachtte wat de zwerver ging doen. Kom op, pak haar dan, pak haar hard, dacht hij. Zijn geduld werd op de proef gesteld, hij wilde de zwerver bijna op zijn vriendin schoppen. Anja sloeg een arm om haar enorme borsten, waardoor het weer duidelijk werd hoe groot ze daadwerkelijk waren. Met haar andere hand klopte ze op het bed.

"Kom dan, neuk me..."

Het zag er voor Albrecht uit alsof de zwerver uit een trance ontwaakte. De dakloze man keek naar het bed en trok Anja bij haar knieën richting de bedrand. Ze schrok en slaakte een gilletje van verrukking, 'Ja! Je mag haar nemen zoals je wilt,' hoorde Albrecht zichzelf in zijn gedachten tegen de dakloze man zeggen.

De zwerver had Anja met haar heupen op de bedrand. Hij ging met zijn knieën tegen het bed aan staan en legde de benen van het jonge meisje tegen zijn borst aan. Hij pakte zijn lul en zocht met zijn eikel naar de ingang van haar grotje. Hij keek naar de muur, het leek er voor Albrecht op dat hij aan het nadenken was. Langzaam wreef hij met zijn pik over haar lipjes. Plotseling werden zijn ogen wat groter en keek hij naar Anjas gezichtje. Met een stoot drukte hij zijn dikke lul tot aan zijn ballen in haar kutje.

"Oh... ho... mm!" schreeuwde Anja. De vieze oude man gunde haar niet de tijd om te wennen aan zijn grote pik. Albrecht wist het, de zwerver wilde neuken!

Vanaf het moment dat de zwerver zijn dikke lul in Anjas kutje had gedrukt veranderde hij. Hij ging volledig op in het neuken van zijn vriendinnetje. Albrecht zag hoe geconcentreerd de dakloze man was terwijl hij Anja neukte. Hij hield haar benen vast alsof zijn leven ervan af hing. Hij moest wel, hij neukte haar zo hard dat hij haar anders met een enkele stoot van zich af had geduwd! Iedere keer beukte de zwerver zijn lul haar kutje in. Het zweet stond op zijn behaarde lijf door zijn inspanning. De zweetlucht van de zwerver trok door de kamer. Albrecht rook het en Anja moest het ook ruiken. Anja! Anja ondernam zelf niks, ze liet zich gebruiken door de zwerver als een goedkope hoer. Albrecht dacht dat ze niet eens wat zou kunnen doen, ook zij ging volledig op in de liefdeloze seks met de zwerver. Anjas mondje stond open. Met iedere stoot van de ongewassen dakloze man kreunde ze.

"Oh... ho... ho... Ja! Ja! Ho! Mm..." Albrecht keek enigszins jaloers maar vooral opgewonden naar de zwerver die zijn vriendinnetje neukte. Anja kromde haar rug. Zo kon de zwerver haar nog dieper neuken! Haar enorme tieten staken zo ook uit terwijl ze heen en weer wiegden door het gebeuk van de zwerver. Wat was dit een geil gezicht, dacht Albrecht! De zwerver trok zich nergens van aan, hij bleef haar doorneuken. Albrecht dacht dat de wereld wel kon vergaan zonder dat de dakloze man het door zou hebben, hij had geen aandacht voor alles behalve het heerlijke meisje waar hij op in beukte.

De stoten van de vieze oude man hadden duidelijk invloed op Anja. Haar wangetjes werden rood, ze begon heviger te ademen, haar mondje stond wijd open en ze greep zich vast aan het bedlinnen. Albrecht zag het duidelijk, ze ging klaarkomen! De vieze oude man leek het niet eens door te hebben, hij bleef zijn pik genadeloos hard in en uit haar kutje stoten. Hij merkte pas dat Anja reageerde toen ze haar orgasme luidkeels uitschreeuwde.

"Oo... ho... oh... ja... aa... ja... neuk me! Ja... ha...!" De dakloze man gaf gehoor aan haar geschreeuw, hij verminderde zijn tempo en ging met iedere haal tot aan zijn ballen haar kutje in.

"Neuk me, neuk me!" Anjas hele lichaam schokte, zo had Albrecht zijn vriendinnetje nog nooit klaar zien komen!

Toen Albrecht weer naar de zwerver keek, zag hij dat hij fronste. Hij keek geconcentreerd in de richting van Anjas tieten, maar hij leek ze niet eens op te merken. Albrecht herkende die blik, hij wist wat er ging gebeuren! De zwerver versnelde zijn tempo weer! Hij gaf Anja geen kans om bij te komen van haar orgasme, hij ging door. Hij gromde en hijgde terwijl hij zijn brute gebeuk weer oppakte. Albrecht wist dat de zwerver het niet lang vol kon houden. Hij wist hoe lekker Anjas kutje in zijn lul moest knijpen terwijl ze schokkend klaarkwam. Wanneer hij haar neukte, duurde het ook niet lang voordat hij klaarkwam als Anja haar orgasme had gehad! Met een oerkreet kondigde de zwerver aan dat hij klaarkwam. Hij spande zijn harige billen aan, met zijn laatste stoten loosde de zwerver zijn zaad in Anjas kutje!

Uitgeput liet de dakloze man zich voorover vallen. Albrecht was teleurgesteld dat de zwerver het maar zo kort had volgehouden. Hij keek naar Anja en zag dat ze bevredigd was. Dat maakte het voor hem goed. Toen Anja weer op adem was, lachte ze tussen haar hijgen door.

"O wat lekker!" Zuchtte ze. Ze woelde met haar handen door het borsthaar van de zwerver. De dakloze man bracht zijn gezicht naar dat van haar, maar Anja hield hem tegen met haar hand. "Als je wilt, mag je onze douche gebruiken", zei Anja. Hij knikte. Hij trok zijn inmiddels slappe lul uit haar kutje, waarna zijn zaad langzaam wegsijpelde. Zichtbaar vermoeid rolde hij van haar af, stond op en liep de slaapkamer uit. Nog geen minuut later hoorden Albrecht en Anja het gekletter van water.

"Was het wat je wilde?" vroeg Albrecht aan Anja. Ze lachte.

"Ik wilde hetzelfde aan jou vragen!" zuchtte ze. Albrecht bekeek het bezwete lichaam van zijn vriendinnetje. Ze rook naar de zwerver! Hij zag dat het plasje tussen haar benen steeds groter werd. Anja zag waar hij naar keek. "Hij heeft me helemaal volgespoten!" Albrecht voelde zijn verlangen opwellen, hij klom het bed op en zoende Anja. Hij liet zijn hand van haar borsten naar haar dijen glijden. Anja pakte zijn hand.

"Ik wil eigenlijk ook wel douchen." Albrecht begreep zijn vriendinnetje wel, zij moest zich ook vies en gebruikt voelen, hoe geil ze het ook vond!

"Ga maar." Hij lachte naar zijn vriendinnetje. Ze stond op en liep de slaapkamer uit. Albrecht keek haar nog na, hij bewonderde haar heerlijke kont. Met zijn pik in zijn hand ging hij op bed liggen, het spektakel had hem ook niet koud gelaten! Albrecht had zijn lul net stijf toen hij Anja hoorde roepen, "Albrecht! Albrecht!" Hij schrok! Hij was bang dat er wat aan de hand was en snelde de badkamer in. Daar zag hij dat de zwerver Anja bij haar heupen vast had en tegen de douchewand aan had gedrukt. De zwerver was Anja weer aan het neuken!

Met een hand kneedde de zwerver Anjas enorme tieten. Albrecht zag hoe Anja erop reageerde. Hij was altijd teder als hij met haar borsten speelde maar hier genoot ze veel meer van!

"O ja, zo lekker!" kreunde ze luidkeels. Anjas billen trilden iedere keer dat zijn lies tegen haar kont aan sloeg. Dat was de zwerver ook opgevallen, Albrecht zag hoe hij verlekkerd keek naar Anjas reet. Hij liet haar borsten los en sloeg met zijn vlakke hand op haar kont. "O!" riep Anja! Een tweede klap! "O!" Langzaam verscheen een rode handafdruk op Anjas billen. Albrecht wist dat ze het fijn vond, gewillig stak ze haar kont verder naar achter, ze drukte de zwerver tegen de andere douchewand aan. De zwerver duwde haar terug met zijn stoten. Nu ze stonden kon hij haar gemakkelijk zo neerzetten als hij wilde terwijl hij haar pakte! Anja kreunde van genot. Ze keek achterom en lachte naar de zwerver. Hij lachte terug en stopte met zijn aanval op haar volle billen. Hij greep haar haar en trok haar hoofd naar achter, waardoor haar rug verder kromde. Zijn lul schuurde genadeloos langs haar G-spot. Het duurde niet lang voordat zijn lul haar weer klaar liet komen.

"O ja! Neuk me klaar met die pik van je!" kreunde Anja met een lach op haar gezicht. Albrecht herkende die lach, ze was bevredigd! Die zwerver was haar weer heerlijk klaar aan het neuken! De zwerver trok haar hoofd naar zijn gezicht en gromde in haar oor.

"Ik ga weer spuiten, vuile kuthoer!" Anja glimlachte en liet zich op haar knieën vallen. Ze nam zijn lul in haar mondje en trok hem tergend langzaam af. De zwerver pakte Anja bij haar haar en trok haar weg van zijn lul. Hij trok zich af en kwam weer brullend klaar! Lachend opende Anja haar mondje.

"Kom maar lekkere vent!" lachte ze. De eerste straal sperma belandde op haar gezichtje, wat al snel wegspoelde door het stromende water. De volgende straal ving ze op met haar mondje. Anja deed haar best om al zijn zaad in haar mondje te krijgen. Toen hij het laatste sperma uit zijn lul haar mondje in heeft geschud, likte ze liefdevol het laatste restje van zijn eikel af. Ze grinnikte, "We willen toch niet dat die lekkere lul van je weer vies wordt hè?"

Anja slikte het sperma van de zwerver door en stond op. Ze keek hem in de ogen en legde een arm om hem heen. Terwijl ze elkaar in de ogen keken, glimlachte Anja lief naar de zwerver. Albrecht zag de glinstering in haar ogen, ze vond hem leuk! Ze kwam met haar gezicht steeds dichter bij dat van hem tijdens hun oogcontact. Ze sloot haar ogen en zoende de zwerver. Al snel was het geen zoenen meer, maar waren ze open met elkaar aan het tongen! De zwerver pakte haar kont weer en sloeg met zijn vlakke hand. Met elke slag op haar billen kreunde Anja. Aan de lach op Anjas gezicht kon Albrecht zien dat ze genoot van het tongen, van de zwerver zijn tikken op haar kont, van alles wat de zwerver met haar deed.

Tijdens het tongen pakte Anja een bad-spons en kneep er wat douchegel op. Toen de zwerver de bad-spons op zijn rug voelde liet hij haar tong los. Hij keek verbaasd naar het meisje, dat alleen maar antwoordde door lief naar hem te lachen. Teder masseerde ze de zwerver met de bad-spons. De dakloze man liet het haar toe om hem helemaal te wassen, van zijn schouders tot zijn voeten. Albrecht keek toe hoe zijn vriendinnetje teder en liefdevol het vuil van de vieze man af waste. Lachend gaf ze een kusje op zijn eikel. Nadat Anja de zwerver had schoongemaakt, pakte hij de bad-spons van haar over. Anja gaf zich over aan de zwerver, ze liet hem haar masseren met de bad-spons. Albrecht merkte dat het meer weghad van een massage dan van schoonmaken. Met stevige halen schrobde hij haar rug en voorzichtig liet hij de bad-spons over haar enorme borsten glijden. Nadat hij haar had gemasseerd met de bad-spons, kneedde hij haar borsten. Hij kneedde ze niet zo ruw als toen hij haar pakte, maar liefdevol. Anja draaide zich om en zoende hem weer. Anja en de zwerver stapten uit de douche. Ze droogden elkaar af en kleedden zich weer aan.

"Ik laat je er wel uit", stelde Anja voor. Albrecht wist wat ze bedoelde, hij ging naar de woonkamer en wachtte geduldig. Even later liep Anja de woonkamer in met een bevredigde lach op haar gezicht.

"Ik heb met hem afgesproken dat hij vaker mag komen."

Hagar DeLieverd