Zijn vrouwelijke mannelijkheid

Ik liep rustig door de stad om wat inkopen te doen. Na een poosje had ik bijna alles en keek even of ik de boekenzaak vond. Ik wilde nog een boek hebben van een bepaald programma dat ik op de pc had en niet helemaal wist hoe het werkte. Er was mij een winkeltje aanbevolen waar ze tweedehands boeken verkochten en aangezien ik als studente er niet al te veel geld voor kon uitgeven liep ik daar even binnen.

De zaak rook er een beetje muf. Maar ja, dat kan ook niet anders het was een niet al te grote zaak en er stonden wel heel erg veel boeken. Ik vond niet onmiddellijk wat ik zocht en daardoor kwam ik in het uiterste hoekje waar de erotische boeken lagen. Die vond ik eigenlijk veel interessanter dan het boek waar ik voor kwam. En wie gaat daar zo maar aan voorbij?

Ik schrok toen ik ineens een zwoele stem achter me hoorde; "Kan ik u misschien helpen?"

Ik draaide mij om en stond op een zeer korte afstand van een heel mooie vrouw, lange donkere haren een mooi gesneden gezicht met wat donker gekleurde lippen, mooi opgemaakte ogen en ze rook heerlijk. Ze droeg een truitje waar haar borsten goed in uitkwamen. Een rok die net tot op haar knieën kwam, en donkere nylon kousen met een paar redelijk hoge pumps er onder. Ze was net zo groot als ik en ze was echt heel mooi slank.

Ik moest dit even verwerken en terwijl ik staarde glimlachte ze vriendelijk; "Hallo, bent u weer terug op deze planeet? Dan wilt u me vast wel zeggen wat u zoekt?"

Voor ik het besefte antwoordde ik; "Ik denk dat ik het al gevonden heb. Als ik u zo zie dan hoef ik niet meer verder te zoeken." Geschrokken over mijn brutaliteit, bloosde ik en vertelde waar ik eigenlijk naar zocht.

"Dan bent u hier in deze hoek op de verkeerde plaats hier liggen andere soorten boeken." Glimlachte ze veelbetekenend.

"Ja, dat klopt maar deze zijn leuker om te lezen." Ze lachte en bood dadelijk een duurder exemplaar aan over transseksualiteit. Ik dacht dat ik haar gevat schatmat zette toen ik beweerde dat ik seks eerder in het ware leven beleefde dan er over te lezen. Ze glimlachte en liet mij het laatste woord, terwijl ze mee nam naar de plek waarvan ze wist dat er stond wat ik zocht.

We kwamen bij een hoog rek uit. Ze pakte een trapje en beklom de treden. Gelijk zag ik dat de trap dreigde om te vallen dus greep ik hem beet. "Dank u zei ze; Hij is een beetje gammel maar als u hem even vasthoudt dan zal ik de doos even pakken," en ze ging verder naar boven.

Toen ik even omhoog keek zag ik een paar kousen dat stopte op haar mooie dijen en daarboven zag ik een heel mooi zwart slipje. Snel keek ik terug weg, ik schaamde me een beetje dat ik zo onder haar rok keek.

Aan de andere kant, ze ging toch zelf naar boven. Ik draaide mijn hoofd weer omhoog en voelde kriebels over mijn heuveltje. Wat ik zag was ook wel heel erg leuk.

"Wilt u deze doos even aanpakken?" Enigszins betrapt pakte de doos aan en ze kwam de trap af, keek mij vriendelijk aan en vroeg; "Beviel het wat u zag?"

Ik keek haar recht in de ogen en zei: "Ja, zeker, wat ik zag is heel mooi en heel erg de moeite waard en om je de waarheid te zeggen, daar zou ik zo mee willen spelen." Zichtbaar gevleid lachte ze, pakte de doos over en zette hem op de toonbank. Na even zoeken haalde ze er precies het boekje uit dat ik zocht.

"O! Ja. Dank u. Dat is het. Wat gaat me dat kosten?"

Ze nam het van mij over en zei: "Vijf euro, omdat jij het bent en keek me glimlachend aan. Ik rekende af en wilde weggaan toen ze zei; "Als je echt meende wat je daarnet zei over spelen, dan moet je straks vlak voor sluitingstijd naar hier terug komen, ik sluit om 5 uur. Ze pakte de doos en liep weg mij een beetje in raadsels achter latent.

't Huis vroeg me af wat ik nou moest doen, ze was het zeker meer dan waard. Ik besloot om mij even lekker op te frissen en dan te zorgen dat ik voor vijf uur weer in de winkel zou zijn.

Om ongeveer half vijf was ik weer in de winkel. Ze stond achter de toonbank om af te rekenen met een klant. Haar hoofd richtte ze even op en lachte mij voldaan toe. Daarna ging ze verder met de klant ik zag dat er nog wel een aantal klanten waren. Ik liep naar de hoek met die erotische boeken toe dat was toch de hoek die mij het meest aantrok. Ik stond daar even te bladeren toen ze even achter me kwam staan en fluisterde; "Dus je meent het echt dat je me de moeite waard vind?" Gelijk drukte ze me een boekje in mijn handen. Ik draaide me om en wilde haar antwoord geven maar ze was al weer weg. Ik bekeek het boekje wat ik van haar had gekregen en zag dat het een boekje was met foto's van een transseksueel, ik bekeek het met veel genoegen want eigenlijk had ik over z'n mooie dame al heel lang gedroomd en hoopte dat ik ooit eens de kans zou krijgen om met z'n dame kennis te maken en misschien meer. Het boekje hield ik bij mij. 'k Liep door de winkel heen en kwam bij de toonbank. Ze was een klant aan het helpen en ik uit het zicht staan. Voor het eerst kon ik haar ongestoord bekijken en vast stellen dat ze echt een uitzonderlijk mooie vrouw was. God! Ik zou er jaloers op zijn als ik er niet gerust op was dat ik zelf ook de aandacht trok. Toen de klant wegliep kwam ik in haar zicht en stelde mij voor.

"Hallo, mijn naam is Brenda, en jij ziet er uit om op te vreten. Wat bij jij een mooie vrouw. Ze keek mij aan en zei: Ik ben Helena, en de winkel is bijna leeg. Wacht nog even om mij op te vreten. Ik kreeg een knipoog en een hele brede glimlach. Ze deed een stap richting de winkel ik ging iets naar achter maar er was net niet genoeg ruimte, ze moest mij wel raken met die strakke borsten. Ik voelde ze langs mijn tepels schuren en dat was een zeer aangenaam gevoel. Ik ging nog even de winkel in en hoorde haar op een gegeven moment de winkeldeur op slot draaien en de gordijnen werden gesloten.

Ze kwam onmiddellijk naar mij, pakte mij bij de hand en wilde mij mee trekken. Ik trok haar even terug, ze draaide zich om en onze gezichten bevonden zich maar een paar centimeter van elkaar af. Ik opende mijn mond een klein stukje en zette mijn lippen op die van haar. Onze tongen vonden elkaar ze zette de eerste sensuele prikkels aan het werk.

Toen ze mij losliet keek ze me aan. Ze was verloren voor de mensheid en zo voelde ik mijzelf ook.

Ze maakte zich los uit mijn omhelzing, pakte mijn hand weer en trok me achter haar aan de trap op naar boven. Ik liep vlak achter haar en kon het niet weerstaan. Even streelde ik haar billen en ik hoorde een lichte zucht van genoegen. We kwamen boven in de gezellige woonkamer.

"Ga zitten. Ik ga even onder de douche en dan gaan we eerst uit eten. Goed?"

"Dat lijkt mij een goed plan. Kan ik je helpen met opfrissen?" Plaagde ik. "Nee, dat hoeft niet ik heb het altijd alleen gedaan dus dat kan ik nu ook wel, maar het is lief aangeboden." Ze gaf me een knipoog en liep weg. Ik bekeek de kamer en was benieuwd naar de rest van het huis. Ik liep de gang op en ging een kamer binnen. Dat was de keuken die er ook lekker knus niet al te groot uitzag. Nou kon het ook niet al te groot zijn want het hele huis was niet zo groot. Ik ging de keuken uit en ging een trapje op en kwam een verdieping hoger uit. Daar hoorde ik het water van de douche lopen. Ik keek even en zag haar schaduw staan achter een douchegordijn. De badkamer was gewoon op de gang zonder dat er een muur omheen stond dus als je stond te douchen dan was je zichtbaar voor ieder die de trap opliep en naar boven kwam. Ik stond zo te kijken en liep toen richting het gordijn en deed het een stukje open. Ze schrok er van maar was niet verbaasd dat ik er was. Met haar rug stond ze naar mij toe en vroeg: Wil je mijn rug wassen?"

Ik zei niets maar deed mijn blouse uit pakte de spons van haar aan, waste haar rug en zakte af naar haar hele mooie billen, die waste ik ook.

Ze bleef met haar rug naar mij toe staan en wilde zich niet omdraaien. Ik droeg enkel mijn bh en ging met mijn hand naar de voorkant. Daar raakte ik ter hoogte van haar buik iets hards aan en gelijk wist ik wat dat was. In mijn buik reageerde mijn vlindertjes gelijk. Wild fladderend maakten ze dat ik snel uit mij rok stapte, mijn tanga afstroopte en de bh liet vallen. Ik stapte bij haar onder de douche. Ik streelde haar schouders en zakte met mijn handen richting haar heel mooie borsten, die wreef ik langzaam met de spons en de tepels begonnen gelijk te groeien en stonden keihard vooruit. Ze draaide zich om en ik zag de tranen in haar ogen en vroeg: "Waarom huil je?"

"Jij bent zo anders, meestal als een vrouw voelt of ziet wat ik ben dan zijn ze gelijk weg. Dan is het over en zijn ze weg. Vandaar dat ik zo emotioneel reageer."

Ik keek haar aan. Als een kometenregen vielen de puzzelstukjes van mijn tumultueuze liefdesleven op hun plaats. Ik had even tijd nodig en stond stil peinzend, onder de douchestraal mijn hoofd tegen haar schouder. Haar armen om mij heen, zacht snikkend. Af en toe beefde ze, maar ik ook.

Het ene lichtje na de andere spot floepten aan, de zon verwarmde mijn hart. Het was ineens allemaal vanzelfsprekend, volkomen natuurlijk en onbegrijpelijk dat ik het nooit eerder had beseft.

Uit het diepste van mijn hart kon ik bezweren; "Je bent voor mij een droom die uitkomt. Ik heb het nooit beseft, maar wees gerust ik loop niet weg. Ik vind je een heel mooie vrouw met iets extra en dat vind ik geweldig."

En voor het eerst gaven - wij - elkaar een passionele zoen

Ik pakte haar opgewonden geslacht beet, en die penis mocht er best wezen. We keken elkaar aan en doordat ik langzaam haar pik aftrok en met haar borsten speelde begonnen haar ogen te draaien.

Ze fluisterde: "O! Ja! O, Brenda stop. Als je doorgaat heb je een hand vol en dat duurt niet lang meer."

Ik liet haar pik los. " Ik wil het niet in mijn hand. Ik zakte langzaam naar onder en likte haar tepels en zakte al zoenend via haar buik naar haar pik toe. Ik nam hem gelijk in mijn mond en likte langs de pik met mijn tong. Ik speelde met haar ballen en liet een vinger in haar kontje glijden. Ze pakte mijn hoofd beet en kreunde: Ja! Brenda, o ja! Dat is het, ja, ga door je laat me komen. Pas op! Je krijgt mijn zaad in je mond! Maar ik liet net af en nog vlugger dan ze zelf dacht voelde ik haar in elkaar krimpen en gelijk kwam met grote kracht haar zaad naar buiten gespoten. Ik ving het op in mijn mond en likte het gretig op, het smaakte heerlijk. Ik bleef haar likken tot dat haar lul weer slap begon te worden.

Ik ging omhoog, gaf haar een zoen en wisselde de resten van haar sperma. "Dit heeft nog nooit een vrouw bij mij gedaan." Ze gaf mij een zoen en ging toen al zoenend naar onder. Ze nam mijn kutlipjes in haar mond en liet ze weer los. Ze likte langs heel mijn vulva. Sabbelde op mijn tepels die mij een heftige reactie ontlokten. Ik trok haar omhoog en voelde dat ze er terug klaar voor was. Bij geen enkele man had ik ooit dat effect gehad. Verlegen fluisterde ik: "Ik wil dat je mij neukt, wil je dat?"

Ze zei niets maar begeleide mij naar haar bed. Ik ging liggen en voelde dat mijn geslacht voor het eerst echt verlangde naar wat ging komen. Voor het eerst voelde ik wat het betekende om als vrouw klaar te zijn om hem te ontvangen. Zij pakte haar lul beet en zette hem tegen mijn hunkert geslacht.

Ze hoefde niet te drukken, geen moeite doen. Als vanzelf verenigde wij ons. Wat een zalig gevoel, ze was stevig geschapen en haar penis zwaar geaderd. Toen hij er helemaal inzat hield ze hem even stil om er van te genieten. Ik dacht aan een schietgebedje en ze begon mij tastend en zoekend te neuken.

Al snel vonden wij het tempo waarin de golven van onze lust bewogen. Zo ging het haast ongemerkt in een sneller tempo. Ik ving haar stoten op en kreunde er ook vrij luid bij. Ze beet zacht mijn tepels wat het genot nog verhoogde. Ik kon niet lang meer doelbewust vrijen. Na de eerste golf verdween mijn ik en was er de zee die in golven het resultaat van haar genot mee van het strand zoog.

Ik werd terug mens toen haar verslappende lid uit mij glipte. Het resultaat van ons genot kwam gelijk mee. Ze kwam omhoog uit mijn omklemming en gaf me een zoen.

"O, Brenda wat heb je van mij een gelukkige vrouw gemaakt, ik wil je hier uit heel mijn hart voor bedanken."

Ik keek haar aan en zei: "Dat hoeft niet. Jij bent een droom van mij en die is nu uitgekomen. Ik wil die droom graag voortzetten als jij dat ook wilt dan kunnen we misschien samen nog heel veel mooie uren en dagen en misschien wel jaren hebben want jij bent de vrouw die ik al heel lang zoek."

A&M