Zie je snel

Zaterdag 21 februari begon als een gewone alledaagse dag. Het is half negen en ben net wakker. Lig nog in mijn bedje en mijn vriend ligt nog te slapen. Eerst maar eens kijken of er nog wat leuks op mijn telefoon te zien is. Facebook hoe kan het ook anders. Even rond snuffelen. Paar weken geleden had ik mij aangemeld bij een pagina voor lesbische dames.

Gewoon uit interesse of is het toch meer? Er is een afbeelding geplaatst met een tekst " zet je naam neer en wie het leuk vindt, mag je uitnodigen voor een privé gesprek". Ik scrol door maar begin halverwege toch te twijfelen. Scrol terug naar boven klik erop en voor dat ik nog twee seconden meer heb nagedacht zet ik mijn naam neer. Sluit mijn telefoon af en ga uit bed.

Er gaat van alles door mijn hoofd. Zou ik een like hebben? Maar het zijn vrouwen en ik heb een vriend. Ik draai de kraan open en ga in bad liggen. Even een momentje voor mijzelf en nergens aan hoeven denken. In mijn achterhoofd blijft het door mijn hoofd heen spoken en na tien minuten wil ik het toch weten. Ik zie een melding van Facebook staan. Iemand die mijn reactie leuk vindt en een privé bericht. Jeetje wat moet ik nu.

"Goedemorgen schoonheid alles goed?" Dit is een vrouw die op vrouwen valt. Maar is dat ook iets wat ik wil. Hoe zou het zijn? Is dit en stoute gedachten. Misschien moet ik het gewoon laten gaan. Ik leg mijn telefoon weg en doe een gel in mijn haar. Veel vragen gaan door mijn hoofd heen. Ze ziet dat ik het heb gelezen dat is toch niet netjes. Dan toch maar reageren. Goedemorgen... Ja, wat zet ik hier nu achter. Ach... wat kan het mij schelen "goedemorgen knapperd." Gelijk springt haar status naar online ze heeft het gelezen.

Ik hoor verschillende geluiden uit de gang komen, hij is dus wakker. Gelukkig weet die dat als ik in bad zit dat het echt mijn tijd is. Even niemand om mij heen en genieten. -buuuzzzz' u heeft een nieuw bericht.- "Waar is zo een knappe meid als jij hier naar opzoek?" Wat ga ik hier op zeggen. Ik kan moeilijk zeggen dat ik gewoon wat aan het rond kijken ben en mijn vriend nog in bed ligt. "Ik op zoek nee, hoor. Ben gewoon wat rond aan het kijken en jij?".

Ondertussen spoel ik mijn haar uit die gel heeft er nu wel lang genoeg in gezeten. Ik stap uit bad en ga op de bandrand zitten. Is dit nu echt wat ik wil. Ben ik zo nieuwsgierig naar hoe het zou zijn? Ik pak mijn telefoon en er staan weer een berichtje. "Spanning is iets waar ik naar opzoek ben. Ben jij in een relatie?" Dit bedoel ik dus, wat ga ik hier nu op zeggen. "Nee heb geen relatie. Spanning? Wat zou je dan graag willen?" Wat zeg ik nu, dit kan ik niet maken. Leg mijn telefoon weg en kleed mij aan.

Ik ben een half uur verder en kom de woonkamer binnen. Daar zit vriendje lief al aangekleed en klaar voor de start. "Mijn vrienden komen mij zo halen en gaan een dagje weg. Morgen ben ik weer thuis." Nu kan ik op twee manieren reageren boos of het gewoon laten gaan. Ik kies voor het tweede "Gezellig schat hoop dat je het naar je zin zal hebben." Draai mij om en loop terug naar mijn telefoon. - Nieuw bericht - "Heb je misschien zin om een drankje te gaan doen vanmiddag?"

Wat ga ik zeggen? "Ja hoor, is goed" Maar zij wil spannende dingen. Ik heb nog nooit iets met een vrouw gedaan. Dit is wel de enige manier om er achter te komen en hij is toch weg. Laat ik nou gewoon is een keer de stoute schoenen aan trekken en eens ergens ja op zeggen. Ik open het bericht. "Lijkt mij heel erg gezellig zal ik naar jou toe komen?" Nu kan ik niet meer terug ik heb ja gezegd maar misschien zegt zij wel af. Je weet maar nooit.

Ik hoor de deur achter mij dicht slaan, mijnheer is dus weg. In mijn zak voel ik mijn telefoon trillen en ja hoor een berichtje. "Dat had ik niet van je verwacht hier is mijn adres, trek je iets leuks aan?" Ok. Daar gaan we. Iets leuk, dus ze wil wel wat. Wat is nou leuk en spannend om aan te trekken. Ondertussen sta ik mijn kledingkast in te kijken met grote vraagtekens boven mijn hoofd.

Vrouwen zien lingerie toch net zo als mannen? Bij elkaar passend lingerie? Rood of zwart? Ok, wacht nu draaf ik door. Ik weet wel iets en trek het onderste laatje open. Een rode kanten bh met rode string. En dan met zwarte kousen eronder? Hoge hakken jurkje eroverheen en klaar toch? Haha ja kan dit? Ik pak het uit de kast en trek het aan.

Voor de spiegel draai ik nog even een rondje en weet niet wat ik er van moet vinden. Ik pak mijn telefoon en kijk hoelang het rijden is. Een kwartiertje zal ik dan maar zeggen dat ik eraan kom. Open de app en stuur haar een berichtje. "Ik trek nu mijn schoenen aan en dan zie ik je zo." Binnen een paar seconden heb ik een berichtje terug. "Is goed schoonheid zie je zo."

-U heeft uw bestemming bereikt- Ik stap uit en loop naar de deur. Voordat ik op de bel kan drukken wordt er al open gedaan. Voor mij staat een vrouw met lang zwart haar mooi opgemaakt en een kort zwart jurkje. Ik kijk haar aan en ze vraagt of ik nog binnen kom. Met zwetende handjes loop ik door. Als ik langs haar loop voel ik haar vingers langs mijn billen glijden. "We zeggen elkaar toch niet zo gedag?" Ik loop terug en wil haar een hand geven. Zij pakt mijn hand beet en trek mijn lichaam tegen het hare.

Ik voel haar andere hand van mijn rug langzaam naar beneden glijden. Ze duwt mij met mijn rug tegen de deur aan en begint mij langzaam in mijn nek te zoenen. De knoopjes van mijn jurkje voel ik open gaan en haar lippen zakken naar beneden. Ze pakt mijn hand beet en loopt met mij weg. "Kom ik zal het je comfortabel maken." Voor dat ik iets kan zeggen loop ik mee en zie dat zij ondertussen haar kleding uittrekt.

Een mooi zwarte lingeriesetje met een goed gevulde bh. Ga ik dit nu echt doen. Ik kan er niet eens over na denken. Mijn jurkje wordt uitgetrokken en mijn bh wordt los gemaakt. Haar lippen glijden langs mijn tepels. Hm... wat is dit lekker. Aan de binnenkant van mijn benen voel ik haar handen dwalen. Langzaam gaan ze langs mijn lippen die nu al goed nat zijn geworden. Ze trekt mijn string uit en ik voel de kusjes langzaam naar mijn klitje toe gaan. Eerst een paar kleine geile likjes waarna ze steeds wilder wordt.

Haar vingers voel ik bij mij naar binnen glijden en ik kan niet meer stoppen met kreunen. Ik ben kletsnat en wil alleen maar meer. Stoppen kan ik niet meer en wil alleen maar komen. Zonder na te denken laat ik alles gebeuren en dit is zo geil. Ik voel dat ik het niet meer kan houden. Ik kan niet meer stil liggen en mijn gekreun wordt steeds harder. Natter word ik en zij gaat steeds sneller. Ik voel dat ik ga komen maar dit voelt anders dan normaal. Dit is veel intenser. Ik voel haar tong nog snel over mijn klitje gaan en dan gebeurt het. Ik laat alles gaan en kom intens lekker klaar. Ik voel het vocht uit mijn kutje lopen. Trillen en schokken doe ik van genot.

Ze kijkt mij aan "Zo schoonheid wat ben jij een geilerd zeg, voldoet dit een beetje aan je verwachting? Ik zal niets tegen je vriend zeggen hoor, wees maar niet bang." Van schrik kom ik omhoog "Hoe weet jij dit allemaal?" Ze lacht en draait zich om "Jouw profiel is openbaar op Facebook en kon dus alles zien maar dat is niet erg, iedere vrouw wil weten hoe het zou zijn met een andere vrouw." Rood van schaamte kleed ik mij aan. Nu weet ik niet wat ik moet zeggen. Ze pakt mijn hand "Doen we het de volgende keer nog een keer." Waar ik alleen maar op kan zeggen. "Ja, is goed, zie je snel."

Share-it