Weerzien met Frank II

"Ik ben echt zo blij dat je er bent!" Riep Carolien enthousiast vanuit de keuken naar de kamer. "Even was ik bang dat je zo'n saaie Piet zou zijn geworden, maar dat is gelukkig niet zo!"

Nou, daar had ze wel gelijk in en om haar dat te bewijzen had hij zich snel uitgekleed en zat met een stijve erectie op haar bank te wachten. Toen hij hoorde hoe ze naar de WC liep was hij opgesprongen en ze was wel geschrokken toen de deur opeens open ging en hij meteen tussen haar benen knielde. Met een krachtige beweging duwde hij haar benen uit elkaar juist toen ze haar plas liet lopen. Snel trok ze het slipje opzij en wellustig keek hij naar haar spleetje. Toen ze de laatste druppeltjes naar buiten had geperst legde hij zijn vinger over haar kutje en kuste haar onbeheerst op haar volle lippen, trekkend aan haar T-shirt.

"O, meneer is geil?" Vroeg ze lachend. "Dat komt dan goed uit, jij geile bok, je bent al uitgekleed!" Klonk het enthousiast.

Zonder wat te zeggen had hij haar krachtig vastgepakt en zijn mond zoog zich vast aan haar meteen stijf wordende tepeltjes.

"Jij lieve fee!" Fluisterde hij zachtjes en hij tilde haar op onder haar knieën en armen en droeg haar zo naar haar bed. Voorzichtig liet hij haar los en rolde ze op het matras met uitgestrekte armen, bereid om hem te ontvangen. Ze schoof snel een stukje op en trok hem toen tegen haar aan, haar benen omstrengelden zijn lijf en haar poesje wreef ze tegen zijn buik.

"Ik wil je neuken!" Zei ze zacht. "Ik wil voelen hoe je pik in mij komt en ik wil je zaad in mij voelen spuiten..." ging ze verder. Hij trok haar benen omhoog en ruw trok hij aan haar rokje dat samen met haar slipje omlaag werd getrokken en hij over haar heen dook, zich tegen haar aan perste en zijn tong in haar mond drong. Zijn vingers leken overal tegelijk te zijn, zo snel voelde hij haar lichaam af en hij keek naar haar gezicht toen ze dit begroef in zijn kruis en hem aftrekkend naar binnen zoog.

Zijn dromen kwamen uit, en veel meer dan dat. Hij had gehoopt dat ze weer met elkaar om zouden gaan zoals vroeger, maar dan een paar jaar later en had veel gefantaseerd over seks met haar. Maar over zo'n storm van lust die hij nu genoot had hij wel gehoopt maar zelfs in zijn stoutste dromen niet verwacht. Eigenlijk voelde hij zichzelf een libertijnse losbol maar Carolien was toch nog wel wat verder als hem op dat gebied, zo moest hij blij toegeven. "Je ziet er echt super uit" zei hij en door wellust gegrepen trok hij ruw aan haar borstjes. Snel draaide hij zich om en dook met zijn gezicht tussen haar tengere benen. Zuchtend duwde ze haar kruis tegen zijn mond en toen hij haar likte voelde ze bijna meteen haar orgasme opkomen vanuit haar klitje en schokkend met haar onderlichaam genoot ze van zijn tong die zich als een kleine pik in haar kutje manoeuvreerde. Passief voelde ze hoe haar geil in zijn mond lekte en ze steeds onbeheerster bewoog.

"Ja, dat is lekker" Zei ze met een hese stem toen ze voelde hij zijn vinger in haar bilspleetje legde en met zijn nagel over haar kontgaatje wreef. Ze duwde haar billen omhoog om hem duidelijk te maken dat hij rustig verder kon gaan met haar kontje te masseren, ze genoot van iedere beweging. Wellustig duwde ze haar kontje tegen zijn vingers aan terwijl ze hem heerlijk verwende met haar warme mond. Ze kneep haar lippen samen achter zijn eikelhuid en zoog al likkend over zijn pisspleetje terwijl ze hem met lange slagen af bleek trekken tot hij zich al snel kreunend terugtrok uit haar mond, wetend dat hij anders alweer zijn zaad zou lozen in haar heerlijk pijpende mondje. Hij had gezien dat een flesje glijmiddel op het nachtkastje stond en reikte ernaar. Hij draaide snel aan de dop en liet een paar druppels over zijn vingers lopen. Die voelden meteen heel glad aan. Toen hield hij het boven haar bilspleetje en kneep er voorzichtig in. Twee, drie druppels vloeiden stroperig dik in haar bilspleet en toen hij zijn vingers rond haar kontgaatje legde kromp ze lustvol naar voren.

"Ja, speel lekker met mijn aarsje" zei ze. Ze legde haar handen rond haar billen en trok aan het vel, waardoor haar kontje verder open ging staan en hij zo verder bij haar naar binnen kon kijken. Nog nooit had een meisje dit goedgevonden hoewel hij er vaak over had gefantaseerd maar nu had hij de kans...

Hij nam haar stevig vast en vastbesloten duwde hij zomaar twee vingers in haar reetje, moeiteloos drongen zij naar binnen en genoten de geile warmte achter de rond zijn vingers trekkende kringspier. Opgewonden pakte ze zijn hand vast en trok deze verder bij haar naar binnen.

"Neuk met me!" Lispelde ze zacht in zijn oor. "Neuk me in mijn reetje, spuit je dikke hete sperma diep in mijn darmen" kreunde ze heet in zijn oor. "Lekker ja, nog een vinger, ja, wring me lekker open..."

Terwijl hij haar rustig steeds dieper in haar darmgaatje masseerde zocht zijn andere hand over haar vlakke buik naar de warmte tussen haar benen. Zijn uitgestrekte hand legde hij over haar kutje en bijna meteen voelde hij al wat kutsap over zijn vinger lopen. Toen hij voorzichtig haar kutgaatje opzocht en de opening heel voorzichtig open duwde stootte ze kreunend achteruit en ze wreef zichzelf tegen zijn hand aan.

"O Frank, dit is zo fijn..." zei ze moeizaam. "Ik kan je pik nu wel in me hebben, neuk me met je stijve in mijn kontje, ik kan het hebben echt waar... Ik vind het lekker... Kom maar, wacht niet langer..." daagde ze hem uit.

Hij ging op zijn knieën achter haar zitten en meteen dook ze voorover op het matras met haar gezicht. Haar reetje stak ze hem uitdagend tegemoet en ze legde haar handen op haar billen. Toen ze er hard aan trok zag hij hoe ze haar kontje voor hem opende en gretig duwde hij met zijn eikel tegen het spongaatje. Eventjes voelde hij weerstand en kwam niet verder in haar. Hij was heel voorzichtig, bang haar pijn te doen. Maar dat was niet nodig, was zo geil als ze was verlangde ze naar het genot dat een uitgerekt poepgaatje haar gaf en daarom duwde ze zelf vastbesloten naar achteren en ze voelde hoe zijn eikel de kringspier passeerde. Eenmaal in haar hete darmkanaaltje gleed zijn stam makkelijk verder bij haar naar binnen en langzaam zag hij zijn pik tot aan zijn ballen in haar verdwijnen.

"O ja, dat is o lekker..." fluisterde ze voor zich heen, hem over zijn onzekerheid heen zettend en met een geile verbetenheid begon hij haar nu vrijpostig te karnen in haar knellende kontpoesje. Jeetje, zo'n nauw gaatje had hij nog nooit geneukt! Dit voelde echt heerlijk aan en nu hij er zeker van was dat hij haar geen pijn deed liet hij zijn begeerte de vrije loop en ruw trok hij haar heupen tegen zich aan. Snikkend van genot lag ze voorover op het matras en hij legde een hand over haar slanke schouder om haar bewegingen te sturen. Dat was niet echt nodig, want ondertussen lag ze haar klitje te stimuleren en ze maakte zo nu en dan onherkenbare geluidjes van genot en gaf zich vol over aan de losbandige geile genotgolven die hun in hun greep hadden.

Met lange slagen nu neukte hij haar zo diep mogelijk en trok zich dan weer terug tot hij voelde hoe zijn eikel naar buiten werd gedrukt om dan weer in haar te duiken. Het was zo intens lekker dat hij wist dat hij dit niet lang vol zou houden en na nog maar een paar neukbewegingen voelde hij zich verkrampen. Zijn pik werd als van staal zo hard pompte het bloed door zijn vlees en nog een paar keer wilde hij in haar dringen toen hij opeens voelde hoe zijn sperma naar buiten werd geëxplodeerd, zo in de darmen van Carolien. Overweldigd door zijn orgasme kon hij niet anders dan slap over haar neer te vallen want zijn spieren werden bestuurd door zijn ballen, zo leek het wel, en hij kon niet anders dan zich te laten meeslepen door zijn genot. Hijgend viel hij uitgeput over haar heen en kreeg het nog net voor elkaar een paar keer zijn pik in en uit haar te neuken voor hij langzaam en verslappend tussen haar billen viel.

"Wow" was het enige dat ze uit kon brengen toen ze zich op haar zij liet rollen. Haar haren hingen in bezwete sliertjes over haar voorhoofd en langs haar gezicht. In plaats van woorden te gebruiken drukte ze haar lippen op zijn mond en er volgde een lange tongzoen waarna ze slap liggend naast elkaar vielen op het matras.

"Als dit jouw eerste keer was dat je iemand in haar kontje neukte heb je een geweldig talent!" Zei ze na een tijdje. "Maar denk maar niet dat het de laatste keer was, want dit wil ik vaker met je voelen!" Ze streelde hem teder over zijn wang en legde haar hand over haar kutje. Niet om zich te vingeren of zo, maar gewoon omdat het lekker geil aanvoelde.

"Weet je wat ik geil zou vinden?" Vroeg ze na een tijdje toen ze weer wat op adem waren gekomen. Frank spitste nieuwsgierig zijn oren en keek haar vragend aan.

"Ik zou best nog wel eens seks willen hebben met Sandra!" Vertelde ze opgewonden. "En dan kun je met mij neuken, maar ook met haar, zelfs in haar kontje als je dat wilt. En weet je, dan worden we ook nog gefilmd en verwend met lekkere hapjes en drankjes en zo en we krijgen er dan nog geld voor ook!" Ratelde ze verder.

Frank kon zijn oren niet geloven en keek haar verbaasd aan.

"Echt waar, ik bedoel, zou je dat echt willen?" Vroeg hij onzeker maar aan haar gezicht zag hij dat ze het terdege serieus bedoelde. "Als jij dat wilt ben ik ook van de partij lieve Carolien, daar kun je van op aan! Het lijkt me een hartstikke geil idee!"

"Tof! Zei ze monter. Ik zal wel opbellen met Peter om wat af te spreken en dan worden we wereldberoemde seks sterren en iedereen kan ons dan zien neuken!" Zei ze met stralende ogen. "Je bent zo lief Frank en ik ben zo blij dat je er weer bent. Ik laat je pas weer gaan als we zijn uit-geneukt, en dat kan nog wel een hele tijd duren, dat beloof ik je!"

Taboe