Vrije relatie

Mijn vrouw en ik hebben seksueel gezien een redelijk vrije relatie. Echter met de afspraak vreemd gaan doen we samen, dus in een parenclub of partnerruil en niet zo maar in het wilde weg neuken! Er woont bij ons in de straat een stel waar de man een ware macho is en het vrouwtje een leuk blond maar wat timide persoon is. Haar figuur is wat mollig zonder dik te zijn , met een c-cup schat ik en een stevige bil-maat zonder dat hij hangt. Het viel mij op dat hij regelmatig om mijn vrouw heen draaide en zij hem ook wel aantrekkelijk vond. Op de vraag van mijn vrouw of ze een afspraakje kon regelen antwoordde ik.

"Is goed maar ik wil wel Anita neuken en bij haar thuis, niet in een ruimte want ik mag hem niet zo". Drie dagen later had hij weer een suggestieve opmerking gemaakt en had mijn vrouw hem het voorstel gedaan waar hij grif op in ging. Op de vraag of zijn vrouw ook wilde zij hij. "Ze heeft niets te willen!"

Die zaterdag was het zover, van 8 tot 14uur zouden we van huis ruilen! Om precies 8 uur opende ik de tuindeur van Anita die met betraande ogen op de bank zat. Vragend keek ik haar aan en ze barste los; denk maar niet dat ik dit leuk vind, wie denk je wel dat je bent dat je mij zomaar wil pakken, ik wil dit niet, ik ben geen hoer! Op mijn antwoord dat haar man dit geregeld had antwoordde ze. "Mij is niks gevraagd, mijn huis uit!" Koel antwoordde ik. "Jouw man ligt wel mijn vrouw te krikken dus ik heb ook recht op een poesje om te pakken!" Anita trok haar rok omhoog en haar Sloggie kwam tevoorschijn, "Ram hem er maar in, als je maar snel klaar bent dan kan je oprotten, hoerenloper!"

Dit was voor mij het sein om erg kwaad te worden , ik greep haar arm en trok haar naar de trap. "Naar boven jij ,wie denk je wel dat je bent kutwijf!" Riep ik. Ik kon nog net haar klap afweren en gaf er meteen een terug midden in haar gezicht! "Naar boven nu!" Snikkend sjokte ze naar boven waar ik haar de badcel in joeg met de boodschap zich op te knappen en mooi te maken! In de slaapkamer trok ik de linnenkast open en al snel vond ik wat ik zocht; Sexy lingerie in verschillende soorten, van hoerig tot mooi. Ik zocht een setje uit bestaande uit een bh met kwart cup waar haar tepels mooi uit zouden komen wippen, een slipje geen string maar hoog op gesneden met daar overheen een lange duster van dezelfde donkerrode satijn die met een knoop bij de nek vast zit. Ook vond ik tussen haar spullen zwarte kousen met zo een elastieken bovenkant en zwarte pumps met een leuke hak. Ik gooide het naar binnen in de badcel en riep "aantrekken!" Zo kleedde ik mij uit en ging in mijn onderbroek op bed liggen kijken naar een pornootje wat ik boven in de kast had gevonden. Na 15 minuten kwam ze uit de badcel en inderdaad ze was mooi opgemaakt, haar haar zat leuk en ze had de lingerie aangetrokken. Nu konden we beginnen.

"Zo schat dat ziet er beter uit, ga je nu luisteren naar Pedro?"

Ze keek naar de grond en mompelde. "Ja, ik luister".

"Goed zo haal nu maar die fles champagne die ik beneden heb neer gezet en 2 glazen!" Plop deed de kurk en ik schonk voor ons beide een glas in en proostte.

"Dat je maar goed je best zal doen vanavond dan hebben we beide lol." Anita zweeg. "Ga eens staan mop, met je benen iets wijd en laat je maar eens bekijken door mij, ja doe die cape maar af, goed zo en draai je om en buk maar zodat ik je reet kan bekijken. Anita bukte en ik had een mooi uitzicht op haar stevige billen die strak gespannen in haar slipje zaten. Met mijn vinger schoof ik haar broekje tussen haar bilnaad en streelde haar billen. "Eigenlijk moet je nog straf hebben voor net" en ik laat mijn vlakke hand kletsend op haar kont neer dalen. Terwijl ik haar met een hand bij haar schouder vast houd geef ik er met de andere hand een stevige spanking. Ze kreunt bij elke klap maar zegt niets. Als haar billen behoorlijk rood zijn stop ik maar laat haar wel gebukt staan, ik kijk naar het uitzicht, een rode kont met een slip in de bilnaad in bij passende kleur, prachtig! Ik streel nu haar bil en mijn vinger kruipt tussen haar benen naar haar lipjes toe, en ik vind daar een drijfnat spleetje, dus dit wind haar op! Haar klit is snel gevonden en terwijl ik haar neuk met mijn ene hand speel ik ruw met haar klitje, Ik penetreer haar met vier vingers en ze zakt iets door haar benen om meer ruimte te maken, dan zit mijn hand in haar kut en kermend komt ze klaar, mijn hand drijfnat maken met haar kutsap! Ik trek mijn handen terug en laat haar mijn natte hand likken, wat ze gulzig doet. Zo! Ik zeg. "Ik en haal mijn apparaat uit mijn slip jij blijft voorover staan"

Ik duw mijn paal in haar natte grot, en neuk haar hard en diep terwijl ik met een hand haar slip opzij houd geef ik haar met de andere ferme tikken op haar al rode billen geef. Ik voel het zaad zich een weg banen naar buiten en spuit haar baarmoeder vol! Ook Anita haar kutje voel ik krampen tijdens haar orgasme, kreunend zakt ze op de grond terwijl het zaad uit haar grotje druipt. Ze wankelt naar de badcel en komt even later terug waarna we samen nog een glas champagne drinken. Ik zoen haar op haar mond en onze tongen versmelten. "Je kan het wel" zeg ik, "als je maar wilt!" Ik voel haar handen naar mijn kruis glijden en terwijl ze mijn tepels likt masseert haar hand mijn ballen en pik. "Pijp me" grom ik, "zuig me lekker" en gehoorzaam zakt haar mond naar mijn lul die weer keihard word van haar aanraking. Ze gaat met haar tong langs mijn eikel en gaatje voor haar lippen zich om mijn staaf sluiten en ze hem diep in haar mond neemt en mij op een hemelse manier afzuigt. Ik trek haar benen naar mijn hoofd en trek haar slipje uit. Ze heeft een mooi behaard poesje en ja ze is echt blond! Ze slaat haar been over mijn hoofd en gaat over mij heen zitten terwijl ze gewoon door gaat met pijpen. Ik lik haar lippen en zoek met mijn tong haar klitje en begin dat te bewerken. Mijn handen spelen beurtelings met haar lipjes of knijpen stevig in haar kont en ook haar aarsje wordt niet vergeten.

Ze kreunt wellustig, "ga door... oh... lik me... ik ga komen... ja... ja... ja, ik kom... ah...!" En ik voel haar kutje knijpen terwijl ze in mijn lul bijt, "au dat doet zeer!"

Ze draait zich om en gaat over mij heen zitten en laat zich over mijn paal heen zakken en begint te rijden als een wilde, ik trek haar bh naar beneden en bewerk haar tieten hardhandig, ik trek aan haar tepels en knijp in haar borsten, het maakt haar alleen wilder en weer komt ze klaar, door haar wilde gedoe schiet mijn lul uit haar kut en ik duw mijn natte staaf tegen haar anus waar hij glad als hij is soepel in glijdt en ze rijd wellustig verder met mijn pik in haar strakke kontje. Opeens trekt ze hem eruit en gaat op haar knieën zitten terwijl ze haar openstaande aars aan me aanbied.

"Neuk me daar en sla me alsjeblieft!"

Mijn pik verdwijnt tot de wortel in haar gat en als een dolle pomp ik haar in haar reet, mijn hand kletst over haar billen en ik trek haar hoofd naar achter aan haar korte blonde haren! Op het moment dat ik het niet meer houd gilt ze uit van geiligheid en komt klaar terwijl ik haar darmen vol spuit. Uitgeput bleven we liggen tot we samen onder de douche gingen en elkaar uitgebreid wassen, maar we zijn te moe om nog wat te doen! Om 14uur loop ik naar huis waar ik mijn vrouw in bed aantref. Ik kruip naast haar en vraag: "Hoe was het?"

"Klote hij kon maar een keer ik ben niet eens fatsoenlijk klaar gekomen! Heb jij je wel vermaakt?"

"Ik wel en ze komt ook wel eens een avondje hier bij ons samen langs!"

"Leuk," is het antwoord "maar heb jij nog zin in een toetje?"

"Morgen weer" mompel ik terwijl ik wegzak in een diepe slaap

Mandus