Vriendendienst

De weken vliegen voorbij sinds Sylvia en ik samenzijn, iedereen was in eerste instantie verbaasd maar tegelijk ook enthousiast. Ook op het vlak van seks zijn we samen op volle ontdekking en we laten geen enkele kans onbenut om samen of elkaar heerlijk te laten genieten. Net zoals onze relatie in stijgende lijn zit is ook de temperatuur gestegen. Het is ondertussen bijna juli en de verlof periode sluipt langzaamaan dichter. Op een middag als we samen zitten te lunchen gaat plots Sylvia haar gsm.

Na een korte "Hallo met Sylvia?" gaat haar Gsm op speaker. Een vrolijke maar ondertussen bekende stem klinkt erdoor.

"Hey schatjes van me, ik stoorde jullie toch niet he?"

"O hallo Sasha, nee hoor, jij stoort ons nooit!" zeg ik vleiend.

"Maar jij die ons belt, dan moet er wel wat dringend zijn, of niet soms Sas?" klinkt Sylvia vragend.

"Tja het zit zo ik heb zaterdagmiddag een bedrijfsetentje, maar ik heb geen personeel genoeg. Kunnen jullie twee me helpen?"

"Wij?" vraagt Sylvia verbaasd.

"Toe, jullie zijn de enige die ik kan bedenken."

"Nou, ok maar erna gaan we samen relaxen thuis". Klinkt Sylvia blij, terwijl ze met twinkelende ogen naar me kijkt.

"O! Dank u, dank u, dank u!" klinkt het opgewonden. "Zorgen jullie dat je om 10 uur hier bent? Ik zorg voor de aangepaste kledij voor jullie twee".

"Ok Sasha we zullen er zijn!" Lach ik waarna de telefoon uitgaat.

"He, daar gaat ons rustige weekendje lieverd".

"Ach schat het is ook maar een dagje he, en trouwens we blijven daar bijna elke week eten en drinken, zo kunnen we eens iets terug doen voor haar!"

"Ja dat wel en daarna heerlijk relaxen bij ons thuis".

"Het gaat spannend worden, vooral samenwerken met twee zo'n mooie dames lijkt me leuk!" klink ik plagend.

"O jij stouterd van me, je gaat genoeg aandacht krijgen wacht maar af en ik ben er zeker van niet enkel van mij!" zegt Sylvia lachend.

Terwijl ze recht staat wandelt ze naar me toe, zich voorover en geeft me een zoen. Met haar handen op de stoelleuning blijft Sylvia zo even staan waardoor ik een goede inkijk heb op haar tieten, ondersteund door een kwart-cup BHtje missen ze de uitwerking op mijn paal niet dewelke in snel tempo groeit. Lachend aanschouwd ze het hele gebeuren en doet ze extra moeite om met haar trots te showen.

"Pas jij maar op met Sas lieverd ze heeft niet veel nodig om je te neuken" zegt Sylvia terwijl ze naar de koelkast wandelt. Ik volg haar met m'n ogen en vlak voor me buigt Sylvia naar voren haar kontje hoog de licht in stekend. Haar korte rokje laat me een glimp opvangen van haar glad geschoren poesje.

"Jee, schat je bent me aan het gek maken".

"Dat mijn lieverd ga je morgen ook te wachten staan daar ben ik van overtuigd, en nee niet enkel door mij." Lacht ze me toe.

"Maar nu terug aan het werk lieverd" ondertussen staat Sylvia voor me en als ik recht sta neemt ze me vast en geeft me een zoen. Haar handen glijden over m'n borstkas naar de bobbel in m'n broek.

"Die jongen mag straks van alles genieten lieverd." zegt ze zacht terwijl er in m'n pik wordt genepen. De dag vordert gestaag en zoals alle dagen zijn we elkaar aan het plagen en uitdagen. Plotseling krijg ik een mailtje binnen van Sylvia. Nieuwsgierig open ik deze, aangezien ze een half uurtje geleden naar vergadering moest. Het eerste wat me opvalt is dat er meerdere bijlagen bij zitten. Het zijn er zes in totaal 1 filmpje en vijf foto's

Met m'n laptop besluit ik om in Sylvia haar bureau plaats te nemen wat de laatste weken wel vaker gebeurd. Als eerste bekijk ik het filmpje een klein zaaltje met een paar tafels is het eerste wat ik zie en dan Sylvia die heupwiegend er naar toe stapt. Traag gaat Sylvia erop zitten opent haar benen een stukje en een welbekend warm en zacht plekje van haar lichaam openbaart zich aan mij.

Plagend flitst haar hand over haar kutje, haar clitje toont ze opgewonden aan me terwijl ze zacht op haar lippen bijt om niet te kreunen, verdwijnen er twee vingers in haar natte kutje. Gefascineerd kijk ik naar het showspel dat ze aan het opvoeren is. Aan haar ogen te zien merk ik dat ze moeite heeft om niet luidop te kreunen, als ze haar hoofd in haar nek gooit weet ik dat mijn sletje zichzelf klaar gevingerd heeft. Na een paar tellen staat ze recht trekt haar rok goed en gooit een zoen naar het schermpje, waarop het beeld zwart word.

Dan open ik de foto's de eerste foto heeft Sylvia onder tafel genomen van haar kutje, de tweede is een van haar clitje met een klemmetje op. De derde foto is eentje van het eitje tussen haar benen op de stoel en op de vierde foto zit het bijna helemaal in haar heerlijke grotje. De laatste bijlage is een foto van haar tas met de afstandsbediening in.

Net als ik deze bekijk krijg ik terug een mailtje. Er staat.

"Lieverd neem deze en laat me komen ik ben zo geil en nat dan kan je me erna komen neuken hier."

Snel buig ik me voorover en al snel heb ik de bediening gevonden. Met m'n laptop in m'n hand ga ik naar een leeg lokaal naast waar ik denk dat Sylvia zit. Onmiddellijk druk ik op de bediening en zet deze in de hoogste stand. Zo denk ik bij mezelf jij mij gek maken.

Snel stuur ik een mail.

"Zo gekke meid jij maakt mij gek wacht maar jij wordt ook gek nu." Haar antwoord laat niet lang op zich wachten.

"Mm... ho... oh... stouterd zo hard laten trillen ho...ho...oh..."

Na een half uurtje gespeelt te hebben met de bediening hoor ik de deur opengaan en iedereen de zaal verlaten, de deur bij mij gaat open en Sylvia kijkt me met een wilde blik aan. Met haar kontje duwt ze de deur dicht, haar handen zitten achter haar rug. Een "klik" is hoorbaar wanneer de deur is slot wordt gedraaid. Met vurige ogen kijkt Sylvia me aan. Traag op me toe stappend valt haar rok op de grond, behendig stapt ze eruit.

Handen glijden over haar kontje naar haar buik, een pas geschoren kutje is even zichtbaar. Met een in snel tempo groeiende pik kijk ik het prachtige schouwspel aan.

Met zo'n wilde geile blik die ik nog niet zag gaat ook mijn opwinding in evenredigheid mee omhoog. Knoopje voor knoopje gaat ook haar blouse open. Als het laatste knoopje los is zakt ook haar blouse van haar schouders af.

Een rode kanten kwart cup bh ondersteund haar boezem en een jarretelle houder met zit op haar heupen. Zonder een woord te zeggen word ik op de tafel gedwongen, haar handen beginnen me te ontkleden. Als mijn paal fier tevoorschijn springt word deze onmiddellijk door haar met rode lippenstift geschminkte lippen gevangen. Haar wangen hol zuigend gaat Sylvia over de ganse lengte van mijn paal ondertussen worden m'n ballen vakkundig gekneed en gewogen. Elke keer als ik wil recht komen word ik opnieuw neer geduwd. Na even heerlijk gepijpt te worden word m'n paal losgelaten. Snel komt Sylvia met haar grotje recht boven m'n pik zitten en laat zich zakken m'n paal vult haar kutje helemaal op.

"Mm ik ben zo geil, ik wil komen op je pik" kreunt ze met nog steeds die wilde blik in haar ogen. Als een bezetene pomp ze op m'n paal. Ik voel haar beginnen rillen, haar kutje begint krampachtig rond m'n pik te spannen.

"Oo... ja... how... mm... ik... kom... mmm-..." kreunt ze zacht."Mm... ja... ja... ha... ja... je pik".

Ook ik voel m'n hoogtepunt naderen maar Sylvia laat m'n lul uit haar grotje glijden draait zich vlug met haar kutje boven m'n mond en laat haar voorover vallen. Ogenblikkelijk begin ik haar druipende kutje te likken wat opnieuw een siddering door haar ganse lijf veroorzaakt, gevolgd door het diepe pijpen van haar mond. Met haar hand beweegt ze mee op en neer. Mn tong flitst over haar ganse kutje. De eerste stralen warm wit zaad spuiten uit m'n paal als ik drie vingers in haar lekkere neukgrot duw. Al slikkend komt ook Sylvia opnieuw klaar. Al hijgend valt ze naast me neer.

"Jee... schat wat was dat?" Hijg ik uitgeput.

"Was het niet leuk?"

"O! Ja, dat was heerlijk maar zo had ik je nog niet gezien schat" lach ik haar toe haar een zoen gevend.

"Lieverd je maakt me zo wild en geil gewoon" lacht ze.

"En ik wou niet wachten tot thuis, ik wou je nu, hier en snel" klinkt het ondeugend.

Na een paar minuten trekken we beide onze kleren terug aan, en gaan lachend en pratend naar onze bureaus om het laatste uurtje te vervolmaken.

"Zo dat breekt wel een beetje het werkritme" lach ik haar een tik gevend op haar kontje.

Met een gespeeld boze blik kijkt ze me aan, maar haar twinkelende ogen verraden haar nog steeds niet volledig gebluste verlangen.

"Net of jij dat erg vind!" is het onmiddellijke antwoord.

"Erg? Dat is net heel erg schat!" Probeer ik zo serieus mogelijk te zeggen. Verbaasd kijkt ze me aan.

"Meen je dat?"

"Ja, dat meen ik, het is erg dat we niet meer tijd hadden" lach ik. "Of wat dacht je anders?"

"O jij, me zo plagen!" zegt ze terwijl we in haar kantoor aan komen. Het laatste uur is snel gegaan en iedereen buiten wij twee zijn naar huis toe. Nadat alles is afgesloten wandelen we naar onze auto, welke geparkeerd staat in een afgesloten garage grenzend aan de winkel. Naast elkaar wandelen blijf ik het laatste stukje ongemerkt steeds verder achter Sylvia aanlopen. Aan de auto loop ik net achter haar aan met m'n armen rond haar middel duw ik Sylvia tegen de auto, m'n handen gaan ogenblikkelijk naar haar stevige kontje.

"Zo schat, je bent toch zo geil vandaag he, wil je mijn pik nu ook?" Vraag ik opgewonden, terwijl haar zwart lederen rokje hoger en hoger schuift.

"Mm... mm... ja, heel graag, neuk me hard en diep!" kreunt ze. Haar rokje trek ik op haar buik, me achter haar hurkende lik ik over haar ganse kutje, onmiddellijk word haar grotje kleddernat. Door de opgebouwde spanning is haar veer snel gebroken en na een paar minuutjes komt ze luid kreunend klaar.

"Mm... oh... ja... oh... ho... houw... je pik, nu je pik, ho... oh... neem me" kreunt ze luid op. Terwijl m'n broek op de grond valt zet ik m'n glimmende eikel tegen haar natte neukgrot, zodra ze m'n paal voelt stoot Sylvia hard en snel achteruit zodat m'n roede in een keer in haar kutje verdwijnt.

"Jij geile hengst. Neuk me, pak me hard... oh... houw..." Klinkt het met geile stem.

Grommend van genot stoot ik m'n paal keer op keer diep in haar natte spleetje, m'n handen omklemmen haar heupen. Ons beider gekreun galmt door de lege garage.

Langzaam word Sylvia haar gekreun luider.

"O... oh... ja... oh... zo... je pik oh... wouw... mm... je maakt me wild wouw..." klinkt het doorheen de garage.

"Jij mij gek maken he, nu is het jouw beurt"

"Oh ja... ha... beuk je pik in me, blus me, oh... hm... ik... kom..." met trillende benen komt ze luid kreunend klaar, haar sappen lopen langs m'n ballen. Ik verander m'n ritme van snel naar traag met diepe harde stoten. Opeens voel ik een hand m'n ballen vast grijpen, achterom kijkend likt Sylvia haar lippen.

"Mm je ballen zitten vol zaad, klaar om m'n neukspleet te blussen" met een krassende stem van opwinding jaagt Sylvia m'n genot naar ongekende hoogte.

"Jij geile meid, zo heet he, maar jij wil m'n paal neem hem maar" kreun ik keer op keer diep stotend in haar roze kutje. Opnieuw komt Sylvia rillend en schreeuwend klaar,

m'n ballen worden door haar harder en harder gekneed.

"Oh... jij geile meid, ho... oh... ho... ja... ah... ja... mm... ik ga je vol spuiten."

"O! Ja... geef het me, blus me, spuit je ballen maar leeg in me mm... "

"Oh... ho... ja... ha... ja... ho... ik kom!" Kreun ik

"Ja... ik voel je zaad in me mm... mm... ja blus je geile vrouwtje!" Stuiptrekkend spuit ik m'n lading warme witte zaad diep in haar gewillige neukgrotje. De laatste druppels besluit ze uit m'n pik te zuigen. Met haar hand onder haar openstaande kutje hapt Sylvia m'n paal in haar mond. Stevig zuigend komt m'n ganse roede aan bod zelfs m'n ballen worden behendig door haar afgelikt. Als de laatste druppels uit m'n pik zijn gezogen brengt ze een cocktail van sperma en kutsappen in haar hand naar haar mond, en likt het op.

"Mm... lieverd jij smaakt heerlijk" kreunt ze haar armen slaat ze rond me.

"Dank je lieverd dat had ik echt nodig ik ben zoo geil vandaag!"

"Ja dat merk ik" lach ik haar een zoen gevend. Met haar rok nog steeds op haar buik stappen we in en rijden naar huis. Na een paar minuten glijd haar hand over haar venusheuvel, onmiddellijk komt haar kleine knopje kijken.

"Dit vind je geil he?" Uitdagend kijk ze me aan.

"Jij stoute bazin! Ja, dat vind ik geil dat weet je!"

"Ja, zo over m'n clitje, langs m'n lipjes, en door m'n kutje" me aankijkend zit Sylvia zich naast me te vingeren. Zich niets aantrekkend van eventuele toevallige passanten.

"Oh... ja... twee vingers diep in m'n plakkende grot... hm... mm ik voel me zo geil als je toe kijkt" Het laatste stuk leg ik traag rijdend af.

"Oh... lieverd je pik is hard nu he? Lekker stijf? Ja he?" Al pratend weet Sylvia me opnieuw op te winden.

"Schat je word geiler met de minuut" grijns ik.

"Ja, je sletje wordt geil ik wil je paal in m'n muis. Ik wil komen op die pik van je." Thuis aangekomen zet ik de auto onmiddellijk in de garage. Elkaar onderweg kussend neem ik haar mee naar de keuken. Ik hef haar op zet haar met haar blote kontje op het aanrecht en diep in haar ogen kijkend plant ik m'n gereedschap langzaam in haar druipende en smachtende muis. Met lange halen van m'n bekken laat ik elk stukje van haar kut m'n pik voelen. Stoot na stoot steeds gevolgd door een bijna uit haar grot glippende pik neuk ik haar heerlijk door. Haar tepels neem ik om de beurt in m'n mond. Haar vingernagels voel ik over m'n rug krassen. Opeens slaat Sylvia haar benen rond me, wat me toelaat haar op te pakken en neer te leggen op de tafel. Recht voor haar staand trek ik haar tegen me aan, met ver opengesperde ogen kijkt Sylvia me aan.

"O... ja... zo... je pik, ho... ik voel je zoo diep oh... mm... ja... vul me op" klinkt het nu luid kreunend. Met haar benen op mijn schouder masseer ik de binnenkant van haar zachte grotje met de ganse lengte van m'n paal als ik ook haar clitje mee begin te strelen komt Sylvia in sneltrein vaart hevig klaar. Schreeuwend kreunend en rillend rolt het orgasme in golven doorheen haar ganse lijf.

"Kom hier met je pik ik wil je zaad over me ik wil je overal op me hebben" klinkt het smekend. Met een slurpend geluid komt mijn met haar geile sap besmeurde pik uit haar kutje welke onmiddellijk word af getrokken door Sylvia. Met Sylvia al rukkend aan mijn paal voel ook ik mijn hoogtepunt naderen.

"O ja zo schat ruk maar aan mijn pik ho... ja... ik kom...mm..." De eerste stralen warm zaad schieten uit haar hand recht op haar buik al spuitend trekt ze me dichterbij haar buik, tieten en nek worden onder een lading witte slierten bedekt.

"Lieverd dat voelt heerlijk je warme spul op m'n lijf." Hijgend sta ik met m'n traag slapper wordende lul boven haar buik.

"Schat, jij kunt me elke keer weer verbazen!" Zeg ik hijgend. Haar oppakkend draag ik haar tegen me aangedrukt naar de kamer. Beide gaan we neer liggen op bed doordat ik haar gedragen heb is alles uitgesmeerd. Sylvia legt haar hoofd op m'n borstkas en streelt me langzaam.

"Lieverd het is zo'n heerlijk gevoel als we alle twee plakken" lacht Sylvia naar me.

"Jij ondeugende meid hoe zou ik jou iets kunnen weigeren?" Speels geef ik een zoen op haar tieten en dan op haar mond.

"Moest jij maar niet zo een zalige lul hebben lieverd" zegt ze plagerig terwijl ze haar hand op m'n pik legt.

"Stoppen we morgen ook nog op onze vast plaats schat?"

"Vaste plaats?" Vraagt ze benieuwd.

"Ja dan kan dat zalige kontje nog eens van de buiten lucht genieten terwijl jij op de motor kap word geneukt"

"O... ja! Heerlijk ik kan niet wachten tot morgen."

Baudewijn