Verrassing van vrouw

Ik ben al een aantal jaren gelukkig getrouwd met een mooie vrouw. Haar naam is Lidia, heeft een mooi zandloper figuur met volle borsten en brede heupen. Ze is goddelijk om naar te kijken als ze zich langzaam uitkleed. Maar, mijn vrouw is katholiek opgevoed en heeft van huis uit meegekregen dat seks vies is en alleen bedoeld is voor voortplanting. Mijn vrouw komt dan ook zelden klaar tijdens de seks en wil alleen maar het standaard standje. Als we seks hebben heb ik het gevoel dat ze er de rem op heeft, ze kan zich nooit helemaal laten gaan. Ik had al van alles geprobeerd totdat ik het eindelijk had gevonden.

Een aantal maanden geleden hadden we eindelijk weer eens seks. Omdat het al een tijd geleden was, was ik zo heet als maar zijn kan en wilde dan ook alles geven wat ik had. Maar mijn vrouw, wilde weer alleen maar recht toe, recht aan. Terwijl ik op haar lag en haar langzaam en diep neukte, kuste ik haar kin en ging langzaam via de hals naar haar oorlel. Ik fluisterde: "Je bent zo mooi, ik wil je elke dag... " Maar ik kreeg weinig reactie op terug. "Eigenlijk is het egoïstisch van me om je voor mijzelf te houden, ik zou je eigenlijk moeten delen met andere mannen... " fluisterde ik nu. Ik verwachtte dat ze direct de neukpartij zou beëindigen, maar ze kromde haar rug en liet een luidde kreun. Wat was dit? Raakte ze hier opgewonden van? Was dit een fantasie van haar? Ik probeerde het nog eens en ging nog een stap verder. Ik beet zachtjes op haar oorlel en fluisterde: "Wat lijkt het me heerlijk om toe te kijken als jij een ander neukt!" Ze trok nu hard haar kutspieren samen en drukte haar onderlichaam naar boven. Mijn lul schoot diep in haar schacht, haar zachte kreuntjes veranderen in oh's en jaaa's. Ze kwam los! Ik neukte haar nu sneller en begon nu nog meer voor haar te fantaseren: "Een gespierde neger, met een stevige lul neukt je op zijn hondjes en ik zit voor je te spelen terwijl je me geil aankijkt!" Ze duwde mij van zich af en draaide zich snel om, ze wilde dat ik haar van achteren nam! Ik plaatste mijn eikel voor haar lipjes en stootte in een keer diep door. Ik pakte haar bij de heupen en begon in een moordtempo haar te neuken. Ze begroef haar gezicht in het kussen en hoorde haar af en toe een schreeuw geven. Tegelijk kwamen we klaar.

De volgende dag, wilde ze toch even met me praten. Ze voelde zich erg opgelaten, dat ze zich zo had laten gaan en vooral ook de rede waarom. Ik stelde haar op haar gemak, dat ik het helemaal niet erg vond. In tegendeel. En als ze zo meer van seks kon genieten, ik het zeker niet na zou laten om het weer te doen. De weken daarna hadden we wat frequenter seks en steeds weer kreeg ik haar los als ik begon te fluisteren over seks met andere mannen. Na een aantal weken was haar schroom compleet verdwenen en begon ze ook hardop mee te fantaseren. Seks met twee of drie mannen, seks met een vrouw, op vreemde locaties, elke keer weer sprongen haar stoppen door, ik kon mijn geluk niet op. Twee weken geleden, vroeg ze ineens bij het ontbijt na een avond hete seks of ik haar ook werkelijk een andere man gunde. Ik wachtte even met antwoord geven, zodat het leek of ik er even over na moest denken, maar ik wist dit antwoord al een paar weken geleden. "Ja," antwoordde ik, "Het lijkt me supergeil om te zien."

Wat ze van plan was, had ik nooit kunnen vermoeden. De verrassing kwam afgelopen weekend. Lidia ging het hele weekend weg naar een vriendin die een paar jaar geleden was verhuisd naar Friesland. Ik zou het hele weekend dus alleen zijn. Jammer, want onze weekenden waren nu de laatste tijd weer super, vanwege die nieuwe impuls die we hadden gevonden. Ik kwam vrijdagavond laat thuis en mijn vrouw was al weg. Ik maakte snel een diepvriespizza klaar en at deze voor de televisie op. Zapte langs een aantal kanalen, maar er was niets wat ik echt wilde zien. Na mijn pizza, liep ik daarom maar naar onze kast met dvd's en pakte een film eruit die ik eigenlijk al drie keer had gezien. Toen ik hem in de speler wilde stoppen zag ik ineens een gebrande dvd liggen op de speler. Op het hoesje was een stick-it geplakt met de tekst: "Speel mij af, XXX, Lidia." Ik stopte de dvd in de speler en plofte op de bank. De film startte, ik zag onze huiskamer, onze salontafel, de bank, het bijzettafeltje, op de achtergrond de trap naar boven en de deur naar de hal. Waarschijnlijk had ze onze videocamera gebruikt en op een statief in de huiskamer gezet.

Rechtsonder in beeld stond een datum, de film was vier dagen geleden opgenomen, de dag dat ze zeker wist dat ik niet vroeger thuis zo komen omdat ik voor mijn werk op en neer naar België moest. Ik hoor een ritmisch getik, en vervolgens zie ik een paar onderbenen het beeld in komen gestoken in hoge zwarte naaldhakken. Langzaam bewegen de benen zich voort naar de bank, ik herken die benen direct, die zijn van mijn mooie vrouw Lidia. Ze zakt langzaam op de bank en zie haar nu in volle glorie. Godverdomme, wat ziet ze er lekker uit, haar billen zitten verpakt in een zwarte tanga, haar mooie volle borsten in een bijpassend bovenstukje. Een setje dat ik nog niet eerder had gezien. Haar blonde haar los en ze heeft veel meer make-up dan normaal. Ze pakt de afstandsbediening van de salontafel en zoomt de camera iets meer in. Ze kijkt nu recht de camera in en geeft een geile blik. Met haar handen grijpt ze haar borsten vast en begint ze te kneden. Af en toe gaat haar blik over haar lichaam om dan weer de camera in te kijken.

Haar handen zakken nu af en strelen haar benen. Ze trekt haar benen uit elkaar en grijpt nu met een hand vol in haar kruis, het broekje bijna naar binnen duwend. Haar handen gaan nu weer naar boven en trekken de cups van haar BH naar beneden. Haar borsten springen direct naar voren waarop twee harde tepels pronken. Weer kijkt ze de camera in en ook het broekje schuift ze nu opzij. Ik val bijna van de bank van verbazing, haar kutje heeft ze volledig geschoren! Iets wat ze nog nooit had gedaan, zelfs haar bikinilijn hield ze eigenlijk nooit bij! Ik schopte snel mijn schoenen uit en trok mijn riem en broek open. Met een hand dook ik in mijn slip en begon mijn stijve lekker te masseren. Lidia lag ondertussen op de tv al lekker te kronkelen. Met een hand duwde ze een tepel in haar mond, de ander hand wreef over haar klit en ging af en toe met twee vingers in haar natte grotje. Haar hoofd liet ze naar achter vallen en ik hoorde zachte kreuntjes om daarna met weer met een verbeten gezicht de camera in te kijken.

God, wat zag mijn vrouw er geil uit, met lange halen trok ik nu aan mijn lul. Wat was ze lekker. Nu draaide ze zich om, ze ging wijdbeens op haar knieën op de bank zitten en trok haar slip weer zo ver mogelijk uit haar kruis. Ik had nu een vol zicht op haar kale openstaande lipjes waartussen ik het kutvocht kon zien glinsteren. Met een hand trok ze een bil opzij en nu zag ik ook haar geile maagdelijke sterretje. Wat zou ik haar daar graag een keer willen nemen, maar ik wist dat dat niet bespreekbaar was. Nu dook ze met haar hand tussen haar benen en liet haar vingers weer door haar natte poes glijden. Weer gingen er twee vingers diep in haar gleuf en begonnen wild in en uit te bewegen terwijl Lidia haar hoofd weer in haar nek gooide. Na een minuut stopt ze plotseling en draait haar hoofd naar de camera. Een geile blik volgt, gevolgd door een handkusje en een vette knipoog.

Tussen de kussens van de bank trekt ze een blinddoek te voorschijn en doet hem om, wat was ze van plan? Even verschiet het beeld en ik zie de tijd rechtsonder in beeld verspringen. De opname die ik nu zie is een kwartier later, maar mijn vrouw zit nog steeds in dezelfde positie op de bank met een blinddoek om. Op de achtergrond hoor ik nu de deurbel gaan en de hand van Lidia gaat op de salontafel op zoek naar de afstandsbediening van onze huisbeveiliging. Als ze die gevonden heeft hoor ik al snel een zoemer, waarop blijkt dat ze de deur vanaf afstand opendoet. Ik krijg al een vermoeden wat er gaat gebeuren en kijk gespannen toe, ik stop met het masseren van mijn lul en deze verslapt dan ook een beetje. Het duurt twee minuten, maar dan zie ik op de achtergrond twee mannen uit de hal de woonkamer binnenkomen.

Alle twee zijn de mannen naakt op hun slip na, waarschijnlijk hadden ze zich snel uitgekleed in de hal. De een heeft een Italiaans uiterlijk, gitzwart haar, zware wenkbrauwen en is zeer atletisch. De andere man is minder gespierd, maar heeft een Afrikaans uiterlijk en heeft duidelijk een grote bobbel in zijn broek. Ze lopen beiden direct op mijn vrouw af. De Italiaan blijft achter de bank staan en pakt mijn vrouw vol op de mond terwijl hij naar haar tieten grijpt. De Afrikaan loopt om de bank, knielt ervoor, duwt zijn gezicht direct in haar natte poes en begint haar stevig te likken. Het is vreemd om mijn vrouw met twee mannen bezig te zien maar ik word er wel geil van. Als ik het hoofd van mijn vrouw achter de bank zie verdwijnen heb ik het vermoeden dat ze de dikke lolly van de Italiaan heeft gevonden, maar ik kan het niet goed zien. Ik heb nog steeds een dubbel gevoel, het is geil wat ik zie maar het is nog steeds vreemd om mijn preutse vrouw zo te zien. Toch grijpt mijn hand weer naar mijn lul en ik begin weer zachtjes te trekken.

De Afrikaan hangt nu boven mijn vrouw, zijn hand duikt tussen haar benen en gaat op zoek naar haar klit. Zijn tong perst hij tussen haar billen en cirkelt rond haar aars. Met open mond kijk ik toe en grijp steviger aan mijn lul. Ik weet niet wat ik zie. De Afrikaan pakt met twee handen haar billen vast en trekt ze uit elkaar. De poes van Lidia staart me nu wagenwijd aan. De Afrikaan laat dikke klodders spuug op haar ster en doos vallen en wrijft het met een paar vingers uit. Nu slaat hij haar met een vlakke hand op haar klit. Mijn vrouw kijkt om maar ziet natuurlijk niets. Haar gekreun is overgaan in gilletjes. Ze draait haar hoofd weer naar de Italiaan, en ik zie haar al snel pijpbewegingen maken. De Italiaan grijpt haar bij het achterhoofd en maakt neukbewegingen. Ik geloof mijn ogen niet, mijn vrouw vindt orale seks goor en hier zie ik haar pijpen als een volleerde hoer!

Ik duw mijn spijkerbroek en slip onder mijn kont vandaan en pak mijn stijve lul stevig vast. Heftig begin ik er aan te rukken. De Afrikaan staat nu op en trekt zijn slip uit. Tussen zijn benen zie ik echt een enorme stijve worst bungelen! Dit moet minimaal dertig centimeter zijn en acht centimeter in doorsnee! Hij stapt op de bank en gaat over Lidia staan. Hij hurkt en perst nu zijn dikke eikel tussen de schaamlippen van mijn vrouw. Langzaam schuift hij zijn lans naar binnen en begint al snel neukbewegingen te maken. Ik ben benieuwd hoe ver mijn Lidia deze dikke paal kan hebben, maar het antwoord laat niet lang op zich wachten. Al snel schuift de Afrikaan met een rap tempo zijn pik tot aan zijn kloten in de scheur van mijn vrouw. Wat ze met de Italiaan doet, kan ik nu niet zien, maar dat ze niet meer aan zijn lul aan het zuigen is kan ik begrijpen uit de hoge gillen van mijn vrouw. Even denk ik aan de buren, die moeten dit toch gehoord hebben! Weer stop ik even met rukken, want nu hoor ik mijn vrouw de geilste dingen roepen. "Oh ja, neuk deze slet hard in d'r hoerenkut! Ram hem er maar in! Neuk me hard! Kom op! Harder! Jaah!".

Verd... wat is er met mijn vrouw toch gebeurd in de laatste weken? Van een zwaar katholieke preutse vrouw naar een geile slet die het goed zou doen in de gemiddelde Amerikaanse pornofilm! De Afrikaan trekt zich nu terug en stopt weer twee vingers in haar kut, met de andere hand stopt hij er nog twee vingers bij en gaat nu wild tekeer in de soppende doos van Lidia. Mijn vrouw laat harde gillen en komt ineens keihard klaar. En dan zie ik iets wat ik nooit had verwacht, uit haar kut spuiten dikke stralen kutvocht. Mijn vrouw komt spuitend klaar op onze bank! Als een wilde zit ik nu te sjorren aan mijn rood aangelopen lul. Weer verspringt nu het beeld en de tijd. Ze zijn van positie veranderd, de Italiaan zit nu op de bank en ik zie nu voor het eerst zijn leuter. Niet zo lang als die van de Afrikaan, maar zeker net zo dik en is ook dik geaderd.

Mijn vrouw zit op zijn lul met haar gezicht naar de camera en wipt stevig op en neer. Haar tieten dansen heerlijk in het rond, haar lingeriesetje is uit en de blinddoek is af. De Afrikaan staat naast hen op de bank en steunt met een been op de achter leuning. Met zijn dikke stengel neukt hij Lidia's mond die hem zo ver mogelijk naar binnen probeert te krijgen. Dit alles gaat in een enorm wild tempo. Dan stopt ze even met wippen en laat de lul uit haar mond glijden. Ze neemt nu de schacht tussen haar lippen terwijl ze recht de camera inkijkt. Haar zware mascara is flink uitgelopen en ze ziet er uit als een verlopen hoer. Maar wat ziet ze er toch ontzettend geil uit en wat kijkt ze me geil aan! De Afrikaan trekt nu zijn lul tussen haar lippen vandaan en smeert zijn gladde aal over haar gezicht. Lidia tuit haar lippen en hij begint er nu met zijn lul op te slaan. Ondertussen stoot de Italiaan weer hard in haar kutje en Lidia wipt wellustig mee.

Het beeld verspringt nog een keer. De Italiaan en Afrikaan zijn van plek gewisseld en mijn vrouw rijdt nu op de lul van de Afrikaan en zit nu omgedraaid met haar kont naar de camera. Wild wipt ze op en neer en de kloten van de Afrikaan ketsten tegen haar billen die hij wijd van elkaar trekt zodat ik goed zicht heb op zijn paal en haar natte kut en ster. De Italiaan heeft Lidia vast bij haar haren en is zijn leuter flink in het mondje van Lidia aan het boren. Deze jongen kan ze wel hebben, want zijn lul schuift continue tot aan zijn ballen erin. Opeens floept de lul van de Afrikaan uit de kut van mijn vrouw. Razend snel duwt hij met elke hand twee vingers in haar kut en trekt haar scheur zo wijd mogelijk open en ik zie centiliters kutvocht uit haar grot stromen. Terwijl de Afrikaan haar kut open blijft houden duwt hij zijn wijsvinger in de kont van mijn vrouw. Mijn vrouw reageert met een gesmoorde gil en een grote golf kutvocht spuit uit haar kut.

Ik trek harder en harder aan mijn pik en mijn ballen gaan blauw zien van de pijn. Opnieuw stopt de Afrikaan zijn pik nu in haar kut en neukt haar nog een paar minuten. Ondertussen vingert hij mijn vrouw d'r ster en zie ik af en toe zijn wijsvinger er helemaal in glijden. Nu krijg ik een compleet ander shot te zien. De Afrikaan heeft de camera vast en mijn vrouw ligt met haar rug op de bank, haar kontje net over de rand. Haar benen liggen praktisch in haar nek en haar naaldhakken steken hoog in de lucht. Haar kut en kont glimmen van het vocht. Nu zie ik de eikel van de Italiaan in beeld komen die zich plaatst voor de ster van Lidia. Het zal toch niet? Snel zet ik de DVD op pauze, duw met kracht de salontafel opzij en duik naar de televisie. Op mijn knieën en met mijn neus dertig centimeter voor de beeldbuis druk ik weer trillend op Play.

Ik zie de eikel van de Italiaan duwen tegen de kringspier van mijn vrouw die langzaam verwijd en langzaam de eikel opslokt. De Italiaan begint nu zachtjes te neuken. Nu een ander shot, de Afrikaan zit nu tussen de benen van de Italiaan te filmen en zit extreem close op de kont van mijn vrouw die nu flink gepaald wordt door de Italiaan. Tussen de benen door zie ik op de achtergrond het gezicht van mijn vrouw. Ik zie pijn in haar ogen, maar ook een ontzettende geilheid die ik nog nooit gezien heb. Bij elke stoot laat ze een kreun horen die tussen een pijn- en een genotskreet in zit. Het beeld verspringt, de Afrikaan filmt nu vanaf de bank, zijn lul hangt in de buurt van het gezicht van mijn vrouw. De Italiaan is nog steeds met grote halen haar reet aan het neuken en mijn vrouw vingert zich wild. Ze slaakt de hoerigste taal uit: "Oh ja, neuk deze slet in haar reet! Ik ben je geile hoer! Aaah!! Neuk die reet! Neuk die reet! Oh Please! Neuk die reet!!! Neuk deze vuile hoer!!!"

Wild begint ze op haar klit te slaan en een grote fontein spuit uit haar kut omhoog. Met een harde kreet komt ze klaar. Mijn pik trek ik bijna onder mijn romp vandaan en knijp mijn eikel bijna fijn. Ik voel mijn ballen borrelen en het gaat niet lang meer duren. Voor het eerst hoor ik nu de Italiaan praten: "Ooh sletje, wat ben je ontzettend lekker strak. Ik ga je zo helemaal onderspuiten hoertje!" Mijn vrouw zie ik hem geil aankijken: "Ohw jah, spuit over me heen, kom op me klaar!" De Italiaan pompt nog een paar in haar kont en trekt zich dan terug, heftig begint hij aan zijn paal te trekken en snel spuiten er grote klodders over Lidia heen. Haar borsten, buik, kut en kont komen onder de witte klodders te zitten. Verrukt kijkt ze hem aan.

Nu duikt de Afrikaan over mijn vrouw en krijg ik een grote close-up van haar gezicht te zien. Onder in het beeld zie ik de donkere pik van de Afrikaan waar heftig aan gerukt wordt. Het beeld is ook niet zo stabiel meer. Geil hoor ik mijn vrouw roepen: "Ohw ja, spuit dat zaad over mijn gezicht, spuit die hoerenkop van mij maar vol! " Dit was voldoende om een enorme explosie te ontketenen bij de Afrikaan. Dikke stralen schieten in mijn vrouw d'r gezicht en het lijkt een eeuwigheid te duren. Haar gezicht is besmeurd met sperma. Haar mond likt ze geil af, haar wangen en neus zitten onder, haar haar plakt aan elkaar en haar ogen zitten dicht. Ik sjor als een gek aan mijn pik. Ik kijk naar beneden en zie flink het voorvocht op mijn eikel staan. Weer kijk ik naar het beeld en de Afrikaan loopt langzaam achteruit. Ik zie een hoer op mijn bank liggen, besmeurd onder het zaad, die hoer is mijn vrouw. Een keer kijk ik nog naar beneden en dan krijg ik het beste orgasme wat ik ooit heb gehad.

Mijn zaad schiet uit mijn pik recht naar boven. De eerste twee stralen zijn zo explosief, eentje raakt mijn oog, de ander mijn mond. Ik schrik van het sperma in mijn oog en proef het zaad in mijn mond. Mijn orgasme ebt weg en voorzichtig open ik mijn ogen. Mijn trui zit onder het zaad. Ik laat me achterover vallen. Als ik weer een beetje bij kom kijk ik naar de klok, het is half tien. Ik gris mijn mobiele telefoon uit mijn broek en stuur een sms naar mijn vrouw: "Wat ben jij een lekker geil sletje, ik zit helemaal onder mijn eigen zaad!" Ik heb de dvd dat weekend meer dan eens zitten kijken en heerlijk zitten rukken op mijn eigen sletje. Zondagavond kwam ze thuis, ik zit klaar en naakt op de bank op haar te wachten. Als ze de woonkamer binnenstapt open ze haar lange winterjas en ik zie alleen maar hetzelfde lingeriesetje van de dvd. Het werd een hele lange en hete nacht.

Bi Man