Trio ontmaagding

Ik, Marjan 22 jaar, woon sinds ongeveer een jaar met mijn vriend Peter, 26 jaar, samen in een leuk huisje in een nieuwbouwwijk. Naast ons woont een alleenstaande moeder van eind veertig met een zoontje van tien en een dochter, Ilse, van 15 jaar. Tijdens de vakanties e.d. zorgen we voor elkaars woningen, geven de plantjes water, halen de post uit de brievenbus en zo meer en daarom hebben we ook van elkaar een sleutel van het huis.

Op een zaterdagmiddag, kwamen we terug van een feestje, waar we ook bleven slapen, en merken dat onze keukendeur niet op slot zat. Terwijl ik er zeker van was dat ik die de vorige dag afgesloten had. Geschrokken ging ik samen met Peter naar binnen, bang dat er was ingebroken en dat ze ons huis overhoop gehaald hadden. Maar in de kamer was alles normaal en zo te zien was er ook niets weggehaald. We gingen verder op onderzoek en hoorden vanuit onze slaapkamer zacht geluid. Ik deed de deur open en zag daar ons buurmeisje Ilse op ons bed liggen met een hand onder haar topje en de andere in haar spijkerbroek die ze open gemaakt had. Ze was met zichzelf aan het spelen terwijl ze naar een video keek waar ik samen met Peter aan het vrijen was. Ze schrok heel erg en wist zich geen raad.

Natuurlijk waren wij erg kwaad en wilden weten waarom wij haar zo bij ons aantroffen. Wij eisten van haar een goede verklaring. Maar hoe we ook aandrongen er kwamen alleen wat hakkelende woorden uit haar mond, waar wij, en volgens mij ook zij zelf niets van konden begrijpen. Ik zei dan ook dat ik haar moeder zou waarschuwen zodat die ze zelf kon zien waar haar dochter mee bezig was. Maar toen begon ze volop te huilen en te smeken om het niet tegen haar moeder te vertellen. Ze wilde alles doen als we haar moeder er maar niet bij zouden roepen. Ondanks mijn boosheid zag ik ook mijn kans en zei dat ze op de slaapkamer moest blijven terwijl ik met Peter zou overleggen wat we zouden doen. We zijn samen naar de kamer gegaan, hebben wat te drinken gepakt en zijn op de bank gaan zitten om samen te overleggen wat we hier verder mee moesten doen.

Ik kwam met het voorstel om in plaats van haar moeder te waarschuwen, haar een straf te geven, waar wij dan weer plezier van konden hebben. Ik wilde kijken hoe ver ze wilde gaan om haar moeder er buiten te houden. Wij weten van elkaar dat we op seksgebied ook best ver willen gaan en ik stelde voor om haar maar eens samen te testen tijdens de rest van het weekeinde. We spraken af dat ik de leiding zou nemen in haar bestraffing. Ik riep naar boven dat ze naar de kamer moest komen om onze plannen te horen.

Met tranen in haar ogen kwam ze binnen en het eerste wat ze vroeg was of ik haar moeder al gebeld had. Ik vertelde haar dat we besloten hadden dat niet te doen op voorwaarde dat ze onze straf zou accepteren. Zonder te vragen wat haar straf zou zijn stemde ze toe en haar gezicht klaarde meteen op. Ik vertelde meteen dat ze niet te vroeg hoefde te juichen omdat ze nog niet wist wat haar straf zou zijn. Dat ze er zeker van kon zijn dat die niet mis was. Maar volgens haar kon er niets erger zijn dan het informeren van haar moeder. Toen ze dat had gezegd vroeg ik haar nog een keer of ze het zeker wist. Toen ze dat weer bevestigde, zei ik dat ze naar huis moest bellen om te vragen of ze vannacht bij vriendinnen mocht blijven slapen zodat ze pas in de loop van zondag weer thuis zou komen. Na wat over en weer zeuren stemde haar moeder er mee in en wij hadden Ilse dus nu voorlopig bij ons zonder dat er iemand anders ongerust zou worden.

Ilse moest van ons weer terug gaan naar de slaapkamer om daar van ons te horen wat we als straf hadden bedacht. We kwamen de slaapkamer weer in en ik ging naast haar op bed zitten. Ik zei dat ze ons op de video bezig had gezien maar dat wij haar niet verder als in een bikini in de tuin hadden gezien en dat het nu dus niet meer dan normaal was dat ze zich voor ons zou uitkleden zodat wij haar ook bloot zouden kunnen zien. Ze kreeg een hoofd als een biet en begon te trillen. Maar, toen ik voorstelde dat ik toch haar moeder zou bellen, ging ze staan en ze begon haar broek open te maken. Even later lagen al haar kleren rond haar op de grond en stond ze bloot met haar armen beschermend voor haar jonge lichaam voor ons. Ik gaf haar aan dat ik met mijn benen uit elkaar te zien was en dat we dat van haar ook zo wilden zien. Traag gingen haar benen wat uit elkaar en ik deed haar handen ook opzij.

Ilse is een echt mooie tiener met zwart haar, lekker slank, nog kleine borstjes een A-cup, maar wel volop donker schaamhaar. Ik ben zelf geschoren. Peter vond dan ook dat Ilse geschoren moest worden, omdat ze anders niet net zo bloot was als ik. We pakten meteen de spullen, lieten Ilse op bed liggen met haar billen op een badlaken en ik begon met een schaar haar schaamhaar te knippen. Peter ging het scheerschuim en het scheermes uit de badkamer halen. Niet lang daarna was ze nog gladder dan ik ben. Toen ik haar ging afdrogen werd het ook duidelijk dat haar lipjes wat waren opgezwollen en een beetje uit elkaar waren gaan staan en er ook een paar druppeltjes kutvocht daar tussen te zien waren. Dus blijkbaar had het haar al wel wat opgewonden. Ik wilde verder gaan, maar niet al te snel en besloot dus eerst samen maar wat te drinken. Peter haalde voor Ilse en mij een Breezer en voor zichzelf een pilsje.

Terwijl we dit op onze slaapkamer opdronken kon ik het niet laten om de video die Ilse had zitten kijken weer aan te zetten. Ik vond dat het drink-tempo van Ilse omhoog moest, en zette er een tweede Breezer bij. Ik wilde dat ze deze snel opdronk. Ondertussen liet deze situatie mij ook niet onberoerd en voelde ik mijn kutje ook steeds vochtiger worden en ook bij Peter was de opwinding duidelijk toegenomen zoals ik kon zien aan zijn strakke spijkerbroek. Na de drankjes wilde ik hebben dat Ilse met zichzelf ging spelen terwijl wij zouden toekijken. Ze had mij immers op de video ook zo bezig gezien. Ze moest midden op het bed gaan liggen en terwijl ze begon pakte Peter onze camera en begon haar te filmen. Zo konden we later nog eens nagenieten.

Wellicht door de spanning duurde het een hele tijd voor ze los kon komen van haar omgeving en de camera die op haar gericht werd. Ik begon haar dan ook maar wat aanwijzingen te geven wat we wilden zien van haar en uiteindelijk kwam ze op het punt waarop ze zelf niet meer terug kon en konden wij mee genieten van haar orgasme. Dit liet ons ook niet onverschillig en terwijl ze bezig was begon ik ook mezelf te vingeren en de spijkerbroek van Peter werd losgemaakt zodat de druk hierin ook kwijt kon. We lieten Ilse eerst wat bij komen maar daarna ging ik naast haar zitten en begon haar lichaam zachtjes te strelen, zonder haar borstjes of kutje aan te raken. Toen ze weer een rustige ademhaling had stelde ik voor om eerst wat te eten en Peter belde naar een Pizzakoerier om het een en ander te laten bezorgen. Ilse mocht van mij een badjas aan en samen gingen we naar beneden om in de kamer ondertussen wat te praten en nog wat andere video's te bekijken. Ik wilde weten wat haar het meeste opwond en tevens wilde ik de geile sfeer op die manier vast blijven houden.

Tijdens het eten bekende Ilse dat ze al wel vaker naar onze video's had gekeken die ze gevonden had toen wij de laatste keer met vakantie waren en zij in ons huis niet alleen de plantjes had water gegeven maar ook in onze kasten had rondgesnuffeld, maar dat ze zelf tot nu toe niet verder was gegaan dan vingeren en het kussen van een jongen die over haar kleren wat had staan voelen. Ze was dus nog echt maagd. Toen ik vroeg of ze aan de pil was vertelde ze dat ze sinds een half jaar de pil slikte om haar menstruatie te regelen. Om die wat minder pijnlijk te laten zijn. Dat ze vandaag aan een nieuwe strip moest beginnen, maar dat ze die niet bij zich had. Geeft niet vertelde ik haar, je gebruikt dezelfde als ik, dus kun je een strip van mij krijgen. Na het eten liet ik Ilse opruimen en afwassen zodat ik ondertussen al pijpend Peter van zijn overspannen pik kon afhelpen. En dat terwijl we goed in het gezicht waren van Ilse. Ze had ons op de video toch ook al zo bezig gezien en Peter stond echt op exploderen dus dat kon niet langer wachten. Ze was meer aan het kijken dan aan het opruimen.

Voor haar was het de eerste echte stijve pik die ze zag. Hij kwam gierend klaar en spoot alles in mijn mond. Ik ging naar Ilse en begon haar te kussen en liet ondertussen Peters zaad ook in haar mond overlopen. Ze wist nu tenminste hoe dat smaakte en ze moest het van mij doorslikken wat ze ook zonder te morren deed. Ik vond het tijd worden om de volgende stappen maar eens te zetten en deze tienermaagd van toeschouwer tot deelnemer in ons spel te maken. Ik wilde haar alle kanten van het seksspel laten ervaren, nu ik daar de mogelijkheid voor had en wilde die kans niet laten glippen. Ik nam haar mee naar de badkamer, deed haar badjas en mijn eigen kleren uit en ging met haar onder de douche waarbij ik me door Ilse liet inzepen en ik haar ook helemaal waste. Ze was te verlegen om ook mijn kutje en kontje te wassen maar toen ik het bij haar gedaan had en ze er bijna weer klaar kwam stopte ik en vertelde haar dat ze het op dezelfde manier ook bij mij moest doen.

Na het douchen ging ik door mijn knieën en begon haar gladde kutje lekker uit te likken tot ze haar tweede orgasme kreeg. Ik bleef doorgaan tot ze zich niet meer staande kon houden en voor me op haar knieën zakte. Ik ging meteen zelf staan en duwde Ilse met haar gezicht tegen mijn eigen kutje aan en gaf haar aan dat ze mij nu klaar moest likken. Door alle opgelopen spanningen kwam ook ik in een record tijd tot een fantastisch hoogtepunt. Peter die al zijn kleren al in de kamer had uitgedaan had alles op video vastgelegd, maar zijn pik stond ook nu weer fier overeind. Zonder ons af te drogen gingen we weer naar de slaapkamer waar ik de camera van Peter overnam en Ilse opdracht gaf om Peter te gaan verwennen door hem af te trekken en te pijpen. Het leek wel of ze alle schroom bij haar tweede orgasme was verloren want ze ging meteen naast Peter zitten en begon aan zijn pik te trekken alsof hij er af moest.

Ze had echt nog geen ervaring en Peter moest haar vertellen wat wel en niet lekker aanvoelde. Toen kreeg ze van mij de opdracht om te pijpen waarbij ze de beelden van de video goed moest herinneren en ook Peter zijn aanwijzing moest opvolgen. Helaas voor Peter of voor haar was er zo'n spanning opgebouwd dat terwijl ze zijn pik nog maar net in haar mond had Peter weer klaar kwam en in haar maagdelijke mondje spoot. Ze schrok hiervan en trok meteen terug waardoor de rest van het sperma bij in haar gezicht en op Peter zijn buik kwam. Ze moest alles oplikken en doorslikken want dit kostelijke vocht mocht Ilse niet verspillen. Daarna mocht ze haar gezicht gaan wassen zodat alles er weer netjes schoon was.

Het verbaasde me dat ze geen enkel probleem had gehad met het slikken. Dat is toch iets waar de meeste meisjes in het begin en sommigen zelfs altijd moeite mee hebben. En dat terwijl het volgens Peter het ultieme gevoel voor een man is om zijn kwakje bij een vrouw in haar mond te lozen. Peter had zijn oorlogssterkte door de inzet van Ilse tijdelijk verloren en om hem niet te snel en te vaak tot het uiterste te laten gaan ging ik weer enkele Breezers en een pilsje halen. Onder andere door de drank merkten we wel dat Ilse steeds losser werd en ook haar laatste remmingen liet varen. Dat was maar goed ook want het echte werk moest nu nog gaan komen. Nadat we de Breezers op hadden gaf ik haar aan dat ze dan weliswaar even gepijpt had maar dat dit nog niets met mond-neuken te maken had en dat ook nog haar kutje en kontje aan de beurt zouden komen zodat ze na vandaag kon zeggen dat ze volledig ontmaagd was.

Ik gaf haar de keuze in welke volgorde ze dit wilde meemaken, maar dat het allemaal aan bod zou komen. Immers we wilden een gelijkwaardige situatie en op de video had ze mij het ook allemaal met Peter zien doen. Ze kon niet kiezen omdat ze bang was dat alles pijn zou gaan doen dus bleef er niets anders over dan dat we zelf de volgorde zouden gaan bepalen. Maar om het toch wat meer op een spel dan een straf te laten lijken stelde ik voor om er dan maar voor te dobbelen. Nr. 1 en 4 stond voor mond-neuken, 2 en 5 voor kontneuken en 3 en 6 voor kut-neuken waarbij twee keer achter elkaar hetzelfde uitgevoerd zou worden door mij in plaats van Peter die steeds de eerste keer voor zijn rekening zou nemen. Ze kreeg een dobbelsteen en moest 6 keer gaan gooien zodat de volgorde bepaald zou worden.

De volgorde die kwam was 5, 2, 5, 4, 1 en 6. Ze werd door mij met een lippenstift op de spiegel van mijn kaptafel gezet. Ze wist nu ik welke volgorde een en ander zou gaan verlopen. Er was voor haar geen weg meer terug. Ik denk wel dat ze het geluk heeft dat Peter niet echt fors is geschapen omdat haar strakke maagdelijke openingen nog aan het penetreren moesten wennen. Ik liet haar voorover gebogen, op haar knieën op bed plaatsnemen. Ik ging met wat massageolie haar billen en sterretje bewerken waarbij ik met een vinger naar binnen probeerde te dringen, maar wat in eerste instantie niet echt lukte omdat ze veel te gespannen bleef. Ik liet het Peter van me overnemen terwijl ik met mijn handen verdere haar lichaam ging strelen. We stopte even omdat we de indruk kregen dat het zo niet zou gaan.

Ik nam Peter even apart en zei dat hij op mijn teken eerst een en daarna twee vingers er in moest duwen zonder op haar reactie te letten. Ik ging voor Ilse op bed zitten duwde haar gezicht tegen mijn kutje en pakte haar tepels vast en begon deze te rollen. Terwijl ik me door haar liet likken en Peter haar aars masseerde. Ik knikte naar Peter, kneep heel hard in haar tepels en meteen drong Peter met een vinger diep in haar door. Ze schreeuwde het uit maar doordat ze tegen mijn kutje aan werd geduwd kwam haar geluid niet ver. Ik knikte weer, kneep opnieuw en de tweede vinger van Peter ging bij haar naar binnen. Zo lieten we haar al jammerend bijkomen en aan het gevoel wennen. Toen haar snikken minder werd ging Peter rustig op en neer met zijn vingers en hij merkte dat de spanning langzaam minder werd. Ik zag aan hem dat hij nog een vinger van zijn andere hand er in wilde brengen, hield Ilse met haar hoofd weer tegen mijn nu ook brandende kutje aan en vroeg haar mij te likken.

Op hetzelfde moment dat ze mijn klitje aanraakte kwam de derde vinger bij haar naar binnen waardoor ze het opnieuw uitgilde. Ik gaf haar aan om er maar aan te wennen omdat dit nog maar het begin was. Peter trok een voor een zijn vingers uit haar kontje om ze er daarna weer opnieuw in te stoppen en nu zonder dat er gegild werd, blijkbaar raakte ze aan dit gevoel langzaam gewend. Voor Peter het sein dat hij verder kon gaan. Hij ging achter haar op zijn hurken zitten pakte zijn ingevette stijve zeventien cm vast, duwde die tegen het gepijnigde kontje en drong langzaam naar binnen waarbij ik Ilse vasthield tegen mijn kutje zodat haar kreten werden gesmoord en ik ook volop werd verwend. Niet lang daarna zat Peter er volledig in en ging hij langzaam in en uit zonder echt de spanning er op te houden. Helaas voor Peter was ze zo strak dat hij in een minimum van tijd weer klaar kwam en alles in haar darmen leeg spoot.

Hij bleef zo achter haar zitten totdat zijn pik weer ineenkromp en als vanzelf weer uit haar kontje gleed. Ik liet Ilse los. Ze ging op haar buik liggen maar had wel de tranen in haar ogen. Ik gaf aan dat ze naar de badkamer moest gaan om zich met de doucheslang uit te spoelen en dat ze dan weer terug moest komen voor het vervolg. Ze kwam met tranen in haar ogen terug op het moment dat Peter mij ook klaar liet komen door het bef-werk van Ilse af te maken. Ze keek naar de spiegel en zei: "En moet ik dit nu nog twee keer doen?" Ik heb nu al pijn in mijn kontje. Ik wist goed hoe ze zich voelde omdat het bij mij de eerste keren ook erg pijnlijk was geweest. Ik keek ook naar de volgorde op de spiegel en stelde voor om de derde keer te laten vallen als ze de twee keer dan in combinatie met het mond-neuken zou doen. Dus twee tegelijk. Ik zou haar kontneuken en Peter tegelijkertijd mond-neuken. Dat kwam volgens mij ook beter uit omdat dan haar schreeuwen gedempt zou worden doordat ze de pik van Peter in haar mond zou hebben. Ze vroeg me wel hoe ik dat dan zou doen zonder pik maar voor ze uitgesproken was had ik al een van mijn dildo's uit het nachtkastje gehaald.

Een die niet onder deed voor de pik van Peter maar aan de andere kant ook niet de grootste die in onze collectie zit. Ze zuchtte diep, vroeg of ik geen kleinere had om het te doen maar toen ik zei dat ik de keus gemaakt had en zij vooraf akkoord was gegaan, stemde ze toe om daarmee haar kontje een derde keer te besparen. Blijkbaar had het echt veel pijn gedaan bij dat schatje. Peter ging op bed liggen en ik liet Ilse in standje 69 er boven plaats nemen. Zo kon Peter niet alleen mond-neuken maar ook haar kutje bewerken terwijl ik me vol overgave op haar kontje zou richten. Voor we verder gingen liet ik Ilse de dildo in haar mond nemen om deze lekker nat te maken. Ondertussen smeerde ik haar billen en sterretje weer in met olie. Ik kon zonder problemen nu twee vingers bij haar naar binnen brengen en pookte er dan ook lekker op los om ze nog wat verder op te rekken.

Toen dat naar mijn mening voldoende was gebeurd pakte ik de dildo over en ging Ilse met de pik van Peter verder. Ondertussen was hij al vol overgave haar kutje aan het likken en had hij gezien de reacties van Ilse ook haar klitje gevonden. Ilse ging helemaal op in zichzelf zo fijn was voor haar het gevoel in haar kutje maar toen ik de dildo tegen haar aars zette verstrakte ze toch weer en liet ze de pik van Peter ook uit haar mond glijden. Ik stopte, duwde de pik van Peter terug in haar mond zei dat ze door moest gaan. Peter trok haar billen uit elkaar en ik duwde met een hand de dildo naar binnen en met de andere hield ik haar hoofd op de pik van Peter.

Steeds verder duwde ik naar beneden. Zowel de dildo als de pik verdwenen verder bij haar naar binnen en het jammeren werd verstomd door haar opgevulde mond. Toen ik verder duwde begon ze te kokhalzen, voor mij het moment om met kracht de dildo tot het uiterste bij haar naar binnen te duwen en me daarna met haar hoofd bezig te houden. Ik trok haar hoofd aan haar haren achterover maar tegelijkertijd wel haar hele lichaam verder naar beneden zodat Peter met zijn pik doorschoot tot in haar keel en het kokhalzen over was. Want als je je hoofd maar goed achterover houdt kun je heel gemakkelijk de pik inslikken. Langzaam ging Peter wat op en neer en elke keer dat ze weer begon te kokhalzen duwde ik door en was het weer over. Zo bleven we een tijdje aan de gang tot ik aan de reactie van Peter merkte dat zijn hoogtepunt snel bereikt zou worden.

Ik duwde Ilse goed naar beneden zodat alles direct in haar keeltje zou komen en ze niet hoefde te slikken. Terwijl Peter spoot ragde ik haar kontje met mijn dildo eens lekker open. Ze moest niet alleen weten dat ze hem er in gehad had maar ook een tijdje blijven voelen. Peter was al weer wat tot rust gekomen, en concentreerde zich weer op het kutje en klitje van Ilse en in combinatie met de dildo kwam ook zij weer tot een volgend orgasme waarbij haar kutsap over het gezicht van Peter liep. Toen Ilse ook weer een beetje terug bij was, liet ik haar eigen sappen oplikken en daarna moest ze mijn dildo, die ook wat darmsporen had opgelopen schoonlikken. Ze wilde eerst niet maar toen ik dan maar weer in haar tepels begon te knijpen werkte ze mee en kreeg ik de dildo netjes schoon terug. Ik besefte nu dat verdere acties meteen hier achteraan, zowel voor Peter als voor mij en Ilse, wellicht te veel was om er ook goed van te genieten en stelde dus voor om de laatste fase, haar kutontmaagding, nog maar wat uit te stellen tot later op de avond. Dit op voorwaarde dat Ilse mij eerst nog zou klaar likken. Peter kon zijn krachten dan wat sparen en ik kwam daarmee toch aan mijn gerief.

Na mijn orgasme, zijn we een voor een gaan douchen. En ik heb ik het kontje van Ilse opnieuw ingesmeerd met olie. We hebben alle drie een badjas aangedaan en zijn naar de kamer gegaan waar we opnieuw weer wat drinken namen, de restanten van de lunch weer warm maakten en op aten. We zetten Ilse voor de TV om onze andere seksfilms ook te bekijken zonder dat ze met zichzelf mocht spelen. Dan had ze alles gezien wat we in huis hadden en hoefde ze niet meer stiekem te kijken. Ook lieten we Ilse de opnamen van vanmiddag zien en vertelde haar dat we daar erg zuinig op zouden zijn maar dat we ze ook zouden kunnen gebruiken als ze niet meer wilde doen wat wij wilden hebben. We hadden van haar, zonder dat ze het in de gaten had gehad, een slaafje van Ilse gemaakt.

Rond 9 uur vond ik het weer tijd om verder te gaan, van alle video-opnames was ik opnieuw behoorlijk aan het druipen en kon mijn handen ook niet goed meer in bedwang houden. Ik zei tegen Ilse dat ze met mij weer naar onze slaapkamer moest gaan. Daar moest ze weer op bed gaan liggen en deed ik een blinddoek voor zodat ze niet meer kon zien wat we met haar zouden gaan doen. Ook knoopte ik met doeken haar handen boven haar hoofd vast aan het bed zodat ze nergens meer naar toe kon. Peter was natuurlijk ook meegegaan en voor ik me verder weer met Ilse bezig ging houden liet ik me eerst even door Peter tot een orgasme neuken. Ik was door alle acties van vandaag weer snel aan mijn hoogtepunt maar gelukkig was Peter nog lang niet zo ver.

Ilse hoorde dus wel alles maar zag er niets van en toen ik klaar was gekomen ging ik over haar heen zitten duwde mijn kutje tegen haar lippen en gebood haar mij weer lekker schoon te likken. Blijkbaar had ze vandaag veel geleerd want niet alleen werd ik schoongelikt maar kwam ik opnieuw klaar. Ik had het niet meer en voelde me totaal uitgeput. Peter had deze actie ook weer op de video gezet en stond naast me met zijn pik in de aanslag. Ik nam de camera van hem over en liet hem tussen de benen van Ilse plaatsnemen. Haar kutje werd door hem geïnspecteerd en zijn vingers waren lekker nat toen hij ze er weer uithaalde. Hij liet ze aflikken door Ilse zodat ze haar eigen geil goed kon proeven. Peter duwde de benen van Ilse wat verder uit elkaar en duwde de kop van zijn pik tegen haar gladde lipjes.

Je zag Ilse verstrakken omdat ze opnieuw bang was voor de pijn. Heel langzaam duwde Peter naar binnen en toen de kop echt bij Ilse binnen zat zag je haar nog meer verkrampen. Hij duwde heel zachtjes tegen haar vliesje aan maar haar kutje verkrampte zo dat hij bijna niet verder kon. Hij trok langzaam een stukje terug om daarna weer tot haar vliesje naar binnen te gaan, maar de verkramping bleef. Opnieuw nam ik dan maar weer het initiatief en zette de camera op een statief, zodat we het toch konden opnemen. Ik ging naast Ilse zitten, begon met haar klitje en borsten te spelen. Toen ik naar Peter knikte, en op hetzelfde moment heel hard in haar klitje en tepel kneep, duwde Peter met zijn hele gewicht door, en zat hij in een keer helemaal bij haar binnen, met mijn hand tussen hun buiken in. Opnieuw liepen ook nu weer de tranen van haar gezicht, maar ik vertelde haar dat ze dat zichzelf aangedaan had door zo te verkrampen. Anders had het niet zo veel pijn gedaan.

Peter bleef een tijdje zo liggen terwijl ik met kleine vingerbewegingen haar klitje stimuleerde. Toen hij merkte dat haar verkramping minder werd ging hij langzame neukbewegingen maken waarbij hij zijn pik steeds verder naar buiten liet gaan maar bij elke beweging wel weer helemaal naar binnen ging. Steeds beter werden de reacties van Ilse. Ze gaf te kennen dat ze het lekker begon te vinden, maar voordat ze ook echt klaar kon komen loosde Peter opnieuw zijn zaad bij haar binnen ook al was dit de eerste keer in haar maagdelijke baarmoeder. Peter genoot nog even na van dat fijne strakke gevoel dat hij bij Ilse ondervond. Toen hij uit haar ging dook ik op haar en begon haar te beffen of mijn leven er van afhing en in no time kwam Ilse aan haar laatste orgasme van die dag.

Vermoeid maar voldaan vielen we alle drie op bed in slaap en wachtte ons een nieuwe en wellicht spannende zondag.

Doom en Gloem