Strandpret

Hallo.

Ik ben Marian, een singel meisje van 23 jaar.

Als je zin hebt om een keer te chatten, mail me dan maar.

Omdat het warm was had ik die dag een ultra kort rokje aan met daaronder een doorzichtige witte string. Terwijl ik naar huis fietste voelde ik de wind langs mijn benen en onder mijn rokje waaien. Het voelde heerlijk en ik raakte opgewonden van de koele wind die tegen mijn kruis blies. Ik besloot even naar het strandje te gaan om daar verder af te koelen. Toen ik daar kwam was er verder niemand en ik zocht een beschut plekje op waar ik even van de zon kon genieten. Omdat er niemand was, en ook niemand me kon zien, besloot ik om naakt te gaan zonnen.

Ik tok mijn T-shirt en rokje uit en ook mijn string ging uit. Daar lag ik heerlijk in de zon, en voelde de warme stralen op mijn borsten en mijn kutje branden. Ik was blij dat ik me die ochtend nog had geschoren zodat mijn kale kutje ook bruin zou worden. Ik dacht weer terug aan het scheren van mijn kutje waar ik altijd geil van werd. Ik had me dan ook heerlijk klaar gevingerd. Ook nu werd ik weer geil en mijn hand ging langzaam naar beneden waar ik merkte dat ik al behoorlijk nat was. Ik ging met mijn vingers langs mijn natte schaamlipjes en genoot van het vochtige geil wat ik uit mijn kut' voelde komen. Ik liet mijn vingers lang mijn klitje gaan en kwam spontaan klaar. Toen pas merkte ik dat ik niet meer alleen was.

Tussen de struiken zag ik twee jongens staan die naar me stonden te kijken. Toen ze in de gaten hadden dat ik hen had gezien, kwamen ze tevoorschijn. Ze waren, denk ik, een jaar of twintig en zagen er goed uit.

"Sorry," zei één van hen, "maar we zagen je liggen en dat was zo'n geil gezicht."

Ik zei; "OK, kom dan maar uit die struiken even bij me zitten."

Ze kwamen naast me zitten en stelden zich voor als Wouter en Stein.

In hun zwemshorts zag ik dat ze alle twee een stijve pik hadden en ik besloot om me eens lekker door hen te laten neuken, want ik was inmiddels alweer bloedgeil geworden.

"Dus jullie vonden het wel geil om te zien hoe ik me lag te vingeren?" Vroeg ik. "Jazeker,"zeiden ze.

"Maar nu hebben jullie mij wel gezien maar ik jullie nog niet. Dus trekken jullie je broeken nu ook maar uit en laat me die pikken maar eens zien."

Dat lieten ze zich geen twee keer zeggen en stonden al snel met hun stijve pikken naast me. Ik vroeg of ze zin hadden om me eens stevig te neuken in mijn kut en mijn geile kontje. Ook dat was niet tegen dovemans oren gezegd en ze kwamen elk aan een kant naast me liggen.

Ik pakte de pik van Stein en begon hem lekker af te trekken. Wouter liet ondertussen zijn hand tussen mijn benen verdwijnen en ik deed mijn benen wijd zodat hij gemakkelijk bij mijn natte kut kon komen. Ik voelde twee vingers naar binnen glijden en langzaan op en neer gaan in mijn steeds natter wordende kut.

Ik ging nu op mijn knieën zitten zodat ik de pik van Stein in mijn mond kon nemen en begon hem diep te pijpen. Hij had een zalige dikke pik en ik genoot van zijn eikel waar het voorvocht al uit kwam, wat ik gretig op likte.

Het beviel hem kennelijk wel want hij begon steeds harder te kreunen. Maar ik hield me in want ik wilde nog niet dat hij klaar zou komen. Ik hield op met pijpen en zei dat ik nu wel geneukt wilde worden.

Stein bleef op zijn rug liggen en ik ging boven zijn pik zitten en liet me langzaam over zijn lul zakken. Ik voelde hoe zijn stijve pik diep in mij kut verdween en tegen mijn baarmoeder kwam.

Wouter was achter me gaan zitten en was bezig mijn kontgaatje met zijn vingers alvast wat op te rekken. Hij had ondertussen al twee vingers in mijn kont geschoven en ging daarmee heerlijk op en neer. Ik werd nog geiler en zei tegen hem dat hij zijn vingers uit mijn kont moest halen en zijn pik er in moest stoppen.

Ik voelde zijn eikel tegen mijn kontgat drukken en langzaam maar zeker verdween zijn hele pik tot aan zijn ballen in mijn kontje.

Ik was nu door het dolle heen en schreeuwde naar hen.

"Neuk me. Stamp je pik in mijn natte kut en neuk mijn geile reet"

Opnieuw kwam ik heerlijk klaar en het sap liep uit mijn kut langs de pik van Stein. Toen zei Stein dat hij klaar ging komen en ik vroeg hem nog even te wachten tot Wouter ook zover was zodat ze me tegelijk vol konden spuiten.

Toen was Wouter ook zover en ik voelde de beide pikken spuiten.

Zowel mijn kut als mijn kont werden nu volgespoten en ik voelde het zaad met kracht in mijn darmen en kut spuiten. Toen ze klaar waren en hun pikken uit mijn kut en kont trokken voelde ik hun geil uit mijn beide gaatjes lopen.

Hoewel ik al heerlijk was klaar gekomen besloot ik mezelf nog een keer voor hen klaar te vingeren. Met geile blikken keken ze naar me terwijl mijn vingers in zowel mijn kut als mijn kont verdwenen. Ik begon me als een gek te vingeren tot ik het niet meer kon houden en ditmaal spuitend klaarkwam.

We bleven nog even nagenietend liggen. Toen het tijd werd om weer naar huis te gaan heb ik als dank eerst hun pikken nog schoon gelikt en hebben zij mijn kont en kut nog uitgelikt.

Ik zocht mijn fiets weer op en let mijn string uit zodat mijn kut heerlijk op het zadel heen en weer ging.

Toen ik thuis kwam was mijn hele zadel zeiknat van mijn eigen geil en dat van de jongens.

Moe maar heerlijk bevredigd nam ik een bad en genoot nog na van mijn heerlijke neukbeurt.

Liefs

Marian Monroe