Sollicitatiegesprek

Ik wil jullie graag een van mijn erg geile ervaringen vertellen. Ik zal me eerst even voorstellen, ik ben Rachel, ik ben 21 jaar heb lang bruin haar, heb een slank figuur met mooie stevige ronde borsten, een lekker kaal kutje en hele lange benen.

Ik was vorige maand op zoek naar een baan en eindelijk werd ik uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Ik ben net klaar met mijn opleiding voor doktersassistente en was al een tijdje op zoek naar een leuke baan. Ik kon wel bij mijn stageplaats blijven, maar dat was zo'n oude norse dokter en ik had geen zin om hem iedere dag te moeten assisteren. Het was op een dinsdagmiddag, het was lekker weer en ik wist niet wat ik aan moest doen, moest toch wel een beetje netjes voor de dag komen. Uiteindelijk vertrok ik in een mooie zwarte strakke broek, open schoenen met hakken en een simpel blauw truitje, maar wel met een mooi decolleté.

Ik kwam de praktijk binnen lopen en daar zat een hele mooie blonde meid, ik denk een jaar of 25, die mij vroeg even plaats te nemen tot de dokter mij zou halen. Ik kon m'n ogen niet van haar afhouden, het was een slanke meid met erg grote borsten. Ze had een mooi gezicht met volle lippen en een uitdagende blik in haar ogen. Af en toe keek ze naar me op van haar werk en lachte ze verlegen, maar toch ook uitdagend. Ik werd geil van haar en was bijna vergeten dat ik kwam om te solliciteren.

Toen kwam de dokter, in tegenstelling tot mijn verwachting was het een jongeman, eigenlijk een hele mooie jongeman, hij had donker haar, was lang en redelijk stevig gebouwd, waarschijnlijk een sportief type. We gingen in zijn kantoor zitten en de mooie blonde assistente kwam binnen om te vragen of ik wat wilde drinken.... Ze pakte de beker van de dokter van het bureau en vroeg of hij nog koffie wilde, terwijl ze dit deed keek ik in haar truitje en zag hoe haar geile borsten bijna uit haar bh puilde. Ik kreeg 't er warm van en fantaseerde over haar naakte lijf.... toen kwam de dokter ter zaken en ik was weer in de realiteit.

Ik vertelde hem over mijn opleiding, mijn verwachtingen enz enz. Tijdens ons gesprek kwam de blonde schone weer binnen om drinken te brengen, ze zette een glas water voor me neer en zei dat ze hoopte dat ik haar nieuwe collega zou worden, waarop ik antwoordde dat mij dat ook erg leuk leek en ik voelde het bloed m'n wangen in stromen, maar ook voelde ik dat mijn kutje heet werd. Jeetje, wat gebeurde er toch? Ze zei dat ik niet verlegen hoefde te worden en ze vroeg aan de dokter of ze mij een rondleiding mocht geven en wat uitleg over de werkzaamheden. de dokter vond dat een goed plan en zei dat hij zo wel even kwam kijken. Ik liep met haar mee en keek naar haar mooie stevige slanke billen, we liepen naar een behandelkamer en ze begon uitleg te geven over de werkzaamheden die ik zou moeten gaan verrichten. Toen stonden we voor de behandeltafel, ze legde uit hoe deze te verstellen was en over de beugels waar de benen van de patiënt in zouden kunnen als het om dat soort behandelingen ging. Ze zei dat ik wel even in kon gaan liggen zodat ik goed wist hoe 't voor de patiënt zou zijn. Ze zei dat het misschien nog beter zou zijn om m'n kleding uit te doen. Ik twijfelde, maar stond uiteindelijk in mijn string en bh voor haar. Ze keek me bewonderend aan en ik ging liggen, toen pakte ze m'n benen en legde deze in de beugels.

Ze trok haar truitje en haar broek uit en ging in haar sexy lingerie voor me staan. Zodat ik tussen mijn benen door naar haar kon kijken. Ze begon m'n benen te strelen en dwaalde af naar mijn string. Ze trok deze uit, ze gooide 'm op de grond en streelde mijn opgezwollen lipjes. Ze zei dat ze m'n kutje erg mooi vond, ik was ook heel benieuwd naar die van haar. Ze bukte naar voren en begon mijn kutje te likken en met een hand begon ze me te vingeren. Ik voelde het geil uit m'n kutje stromen, ze zoog aan m'n klitje en ik voelde haar slanke vingers lekker in en uit m'n kutje gaan. Ze bleef maar door zuigen en raakte in een heerlijk ritme, ik begon steeds harder te kreunen en voelde dat ik het hoogtepunt bijna ging bereiken en ja hoor, daar ging ik!! De spieren in mijn benen verstijfde en ik voelde alleen nog maar mijn klitje, ze zoog door en ik voelde dat super geile gevoel door mijn hele lichaam stromen, ik deed mijn benen zo wijd als ik kon, ze likte tussen mijn lipjes en ik voelde dat ik super nat was. Ze likte me schoon en begon me weer te vingeren.

Ik wilde opstaan en vragen of ik haar nu mocht gaan verwennen, maar toen ging de deur met een ruk open, daar stond de dokter. Hij keek met grote ogen naar ons en vroeg wat er in godsnaam aan de hand was. De geile blonde zei dat we er niets aan konden doen, dat we gewoon zo geil van elkaar werden en ons niet konden beheersen. Op het gezicht van de dokter verscheen een ondeugende glimlach. Hij vroeg wat er dan zou gebeuren als hij zich ook niet kon beheersen.... De blonde zei dat hij dat maar moest proberen. De dokter kwam onze kant op en keek bewonderend naar mijn lichaam, hij ging achter mij staan en deed mijn bh uit. Mijn tieten floepte eruit en hij kneep erin. Toen draaide hij zich naar de blonde en vroeg of ze ook alles uit wilde doen. Dat deed ze en hij vroeg of ik op mijn rug op de tafel wilde gaan liggen met mijn benen in de beugels, dat deed ik... toen vroeg hij aan de blonde of ze op mij wilde gaan liggen, met haar kutje tegen mijn kutje aan. Dat deed ze en ik voelde haar warme lichaam op me en haar borsten drukten tegen mijn borsten aan.

Hij pakte haar benen en legde deze op mijn benen, wat moet hij een mooi uitzicht gehad hebben!! Ik begon de blonde te zoenen en proefde mijn eigen geil, wat had ze heerlijke lippen en een zachte tong! Terwijl wij aan het zoenen en het strelen waren stond de dokter tussen onze benen, we konden niet zien wat hij ging doen....... Opeens voelde ik een hand mijn kutje strelen en hij zei dat ik heerlijk nat was, hij duwde zijn vingers naar binnen en begon me steeds harder met zijn vingers te neuken, oh wat lekker!! Toen trok hij zijn vingers uit mijn kutje en ik voelde de drang op hard geneukt te worden, hij begon de blonde te vingeren en ze werd helemaal wild. Terwijl hij haar verwende met zijn vingers voelde ik zijn harde dikke lul tegen mijn kutje aan, langzaam duwde hij deze in me en ik voelde hoe mijn hete kutje helemaal werd opgevuld door zijn grote lul. Ik had nog nooit zo'n grote harde lul in mijn jonge kutje gehad hij neukte me en hij hij vingerde de blonde toen trok hij zijn lul uit me en neukte de blonde. We werden steeds wilder en ik kneep de blonde hard in haar heerlijke stevige billen. De dokter stootte zijn lul om de beurt in mijn kutje en in het kutje van de blonde, hij neukte ons allebei. Ik voelde hoe hij mijn handen wegduwde van haar kont en begon hard in de kont van de blonde te knijpen, ik greep haar dikke tieten vast en het werd steeds wilder en heter.

Ik voelde hoe hij zijn lul hard in mijn kutje stootte en voelde hoe hij de volgende stoot in haar kutje ramde, het ging steeds sneller en sneller tot hij in mijn kutje bleef rammen en ik zijn hete sperma in mijn kutje voelde spuiten.

Wij kwamen van de behandeltafel af en gingen op onze knieën voor hem zitten en begonnen zijn lul schoon te likken, wat een grote dikke lul! Toen zei ik dat de blonde aan de beurt was en ze ging op de tafel liggen, ik ging met mijn gezicht naar haar kutje toe over haar heen zitten op mijn knieën. De dokter duwde zijn lul in haar kontje en ik begon haar klitje te likken. Ik voelde hoe de blonde mij begon te vingeren en daar werd ik zo heet van dat ik steeds harder aan haar klitje begon te zuigen, ik neukte haar kutje met mijn vingers en de dokter neukte haar steeds dieper in haar kontje. Toen begon ze steeds harder te kreunen en haar lichaam trilde. Ik voelde hoe ze klaarkwam en haar geil uit haar kutje stroomde, terwijl dit gebeurde kwam de dokter klaar in haar kontje. Toen hij zijn lul uit haar kontje trok likte ik zijn lul schoon, daarna likte ik het natte kutje van de blonde schoon en ik stapte van de tafel af.

We trokken allemaal weer zwijgend onze kleren aan en ik wist niet wat ik moest zeggen.... De blonde gaf me een kus op m'n mond en zei: ik heet Iris! en ze liep de kamer uit. De dokter keek me aan en zei dat ik zijn assistente mocht worden als ik wilde, maar dat ik wel moest weten dat dit niet iets was wat bij de dagelijkse werkzaamheden zou horen. Ik voelde het bloed weer naar m'n wangen stromen en zei dat ik dat graag wilde, we spraken de dag daarna om half negen af, ik gaf hem een hand en liep de kamer uit. Ik liep naar buiten en stapte de auto in, toen ik thuis was rende ik naar boven en pakte mijn vibrator om nog even na te genieten van mijn heerlijke geile sollicitatiegesprek... Ik fantaseerde over mijn nieuwe baan en de dingen die daar nog zouden kunnen gebeuren...

Ik hou jullie op de hoogte!

Duifje