Sofie en Cornelius

Sofie, 23 jaar, werkt als hulp bij Cornelius. Het is een leuke meid, slank, half lang blond haar, lange benen en hele mooie helderblauwe ogen. Ze heeft af en toe een vriendje maar nog niet de ware ontmoet. Cornelius is weduwnaar, 59 jaar, en gestopt met werken. Hij leeft als een vorst van de rente op alle tegoeden van de familie. Het volgende gebeurde, nu enige maanden geleden.

Sofie kende Cornelius een jaar of drie. Nadat ze gereageerd had op een advertentie maakte ze elke vrijdag zijn hele huis schoon en verdiende daar zo'n 350 euro per maand mee. Om 10 uur begon ze en om 4 uur trok ze de deur weer achter haar dicht. Voor een studente een ideale baan. In het begin was het heel hard werken maar meer en meer werd de middag ingeruimd voor het met elkaar praten. Het kwam steeds vaker voor dat ze bij hem bleef eten en soms zelfs slapen. Sofie voelde zich volkomen op haar gemak bij Cornelius. Hij zag er nog altijd energiek en vol levenslust uit. En hij had zoveel meegemaakt. Cornelius vond het fijn als ze bleef slapen. Sofie leek zich niet bewust te zijn dat hij haar vaak bekeek terwijl zij met haar pyjama aan en nat haar met haar blote voeten op de bank tv keek. Langzamerhand ontstond een echte vertrouwensrelatie waarin alles besproken werd. Sofie sprak vrijuit over haar vriendjes en Cornelius vertelde mooie verhalen over vroeger.

Op een avond gaf Cornelius toe dat hij steeds meer behoefte aan seks kreeg na 5 jaar niet met een vrouw naar bed te zijn geweest. Hij vertelde veel en graag te fantaseren. Sofie was nieuwsgierig en vroeg wat hij dan precies fantaseerde. Cornelius had eerlijk geantwoord. Hij fantaseerde over een mooie jonge vrouw die tegen betaling alles deed wat hij wilde. Plotseling was Cornelius heel direct.

"Zeg eens eerlijk Sofie," vroeg Cornelius terwijl hij haar recht in haar prachtige blauwe ogen keek, "stel dat ik het jou zou vragen, zou je het doen? En voor hoeveel euro zou je het doen? Iedereen heeft een prijs toch?"

Het gebeurde haar niet vaak maar Sofie bloosde tot achter haar oren.

"Euh," hakkelde ze, "misschien voor drie maandsalarissen? "

Nadat ze het gezegd had bloosde ze bijna nog meer en haar hart klopte in haar keel. Cornelius zou toch niet...?

"Moet je heel goed luisteren," zei Cornelius, ik vraag je dit maar 1x.

"Ik betaal je 1000 euro en dan begrijp je wat ik wil. Als je vind dat ik te ver ga, mag je op elk moment stoppen en is die 1000 euro evengoed van jou. Weet je wat? Ik ga nu even naar de keuken, denk er asjeblieft over na. Als je het wilt, trek dan je schoenen uit. Als je het niet wilt, hou je ze aan en praten we er nooit meer over."

Voor Sofie had kunnen antwoorden, liep Cornelius naar de keuken. Sofie was zo opgewonden dat ze niet helder kon nadenken. Cornelius was een erg aardige vent, niet onaantrekkelijk. En 1000 euro! Met een bonkend hart trok ze haar schoenen uit en zette ze naast de stoel.

De vloerbedekking voelde zacht en prettig aan onder haar blote voeten. Cornelius kwam binnen en staarde naar haar mooie voetjes. Haar teennageltjes waren prachtig rood gelakt.

"Je doet het?"

"Ja," zei ze zacht, "ik denk het wel."

Cornelius lachte gelukkig en pakte een aantal briefjes van 100 euro uit zijn achterzak, liet ze zien en stopte ze in haar tasje dat op tafel stond.

Cornelius ging voor haar staan.

"Ik wil je eerst eens goed bekijken. Ik wil je tieten en je kut zo graag eens zien."

Sofie schrok een beetje van de duidelijke taal van Cornelius en ze was verbaasd van zichzelf dat dit haar al zo opwond.

"Trek je shirt en je broek maar uit, je slipje en je BH nog even aanhouden."

Sofie ging staan, haakte haar rok los en legde hem op een stoel. Vervolgens trok ze haar T-shirt over haar hoofd uit. Het enige dat ze nu nog droeg was een wit slipje met klein kanten randje en strakke witte push up BH die haar borsten tegen elkaar aan drukten.

"Je bent mooi," prees Cornelius haar. Hij liet zijn ogen over haar lijf dwalen, keek naar haar mooie kleine verzorgde voeten, slanke enkels, de mooie blanke huid van haar benen en het onberispelijk witte slipje met een heuveltje in haar kruis. Haar vrouwelijke heupen en d'r perfecte navel in een slanke platte buik. Zijn ogen bleven hangen even hangen bij haar borsten.

"Mm, ik heb wel vaker naar je tieten gekeken, wist je dat?"

"Nee," antwoordde Sofie eerlijk.

"Ja, eigenlijk heel vaak," zei hij, terwijl hij met één hand de huid van haar decolleté streelde, "ik wil ze graag een helemaal bloot zien."

Sofie bracht haar handen achter haar rug, maakte haar BH los en ontblote haar borsten.

"Wauw," Cornelius was even van zijn stuk. "Wat een prachtige stel tieten heb je, zonde dat je daar nooit meer van laat zien. Welke cupmaat heb je, B?"

"Ja, 75B" antwoordde Sofie trots.

"Ga eens even op je knieën zitten. Heb je wel eens gepijpt?" Informeerde Cornelius. Zonder iets te zeggen ging Sofie snel op haar knieën. Cornelius deed zijn broek los en trok hem omlaag. Sofie was verbaasd over het formaat van zijn pik. Geen van haar vriendjes haar zo een enorm apparaat. Cornelius pakte haar aan weerszijde van haar hoofd en beet haar toe dat ze hem moest pijpen. Sofie wilde zijn pik voorzichtig in haar mond nemen maar daar kreeg ze geen tijd voor. Vanaf dat ze haar lippen om zijn pik sloot, stootte Cornelius hard zijn pik in haar keel. Na een paar keer moest ze bijna kokhalzen en ze pakte met een hand de schacht van zijn pik om de lengte in haar keel te beperken. Ze was er klaar voor geweest zijn sperma door te slikken maar Cornelius stopte zonder te zijn klaargekomen. Cornelius was verbaasd dat dit nette meisje met haar mooie mond zo haar best deed om hem te verwennen.

"Ga maar op je rug op bed liggen, lieverd," commandeerde Cornelius vriendelijk. Sofie deed wat hij vroeg en Cornelius kwam naast haar liggen op zijn zij.

"Ogen dicht," zei hij.

Sofie sloot haar ogen. Voelde dat zijn hand in haar slipje ging. Zijn middelvinger op zoek naar haar gaatje. Ze deed haar dijen iets van elkaar om dat makkelijker te maken. Toen hij zijn vinger zachtjes over haar kut bewoog voelde ze pas dat ze al echt heel nat was.

"Zo," hoorde ze Cornelius zeggen, "jij hebt een geile poes. Even kijken of je zonder slipje ook mooi bent." Zijn hand verdween uit haar broekje.

"Billen omhoog," hoorde ze Cornelius zeggen. Ze bracht haar bekken omhoog en voelde dat hij haar slipje naar beneden trok. Ze legde haar billen weer op bed en deed haar voeten omhoog zodat Cornelius het slipje gemakkelijk helemaal uit kon doen. Dat deed hij.

Ze voelde dat hij haar linkervoet pakte en een kus gaf op haar wreef. Ook nam hij een haar grote teen in zin mond waar hij even aan zoog. Hij zette haar voeten bijna tegen haar billen en drukte haar benen uit elkaar door haar knieën naar buiten te duwen. Dan lag hij bovenop haar en ze voelde dat hij haar penetreerde met zijn pik. Zachtjes begon hij haar te neuken. Toen hij zijn hele pik in haar duwde, moest ze haar benen om hem heenslaan en hem vast houden om zijn stoten op te vangen. Bij elke stoot zei ze zacht "oh..."

Ze had het gevoel dat ze ging klaarkomen. Op dat moment stopte Cornelius. Toen hij zich terugtrok, liet ze een kreet van teleurstelling ontglippen.

"Kom maar met je billen op de rand van het bed en je voeten op de grond," zei Cornelius. Sofie deed het meteen. Cornelius liet zich op de grond zakken, even proeven of je alles hebt zei hij. Met zijn hoofd tussen haar zachte dijen begon hij te likken. Steeds harder duwde hij zijn mond tegen haar kut. Ze hield het niet meer. Ze pakte zijn hoofd en begeleidde hem nog verder naar binnen.

"Ik ga komen, ik ga komen! Riep Sofie.

Voor Cornelius was dit een aanmoediging om haar zachte vlees naar binnen te zuigen. Sofie begon te schokken, duwde nog een paar keer met haar kut tegen het gezicht van Cornelius en kwam klaar.

"Oh, oh ja! Ah, ja, o, ja!" Ze kwam overeind en probeerde weg te draaien.

Cornelius liet haar gaan en keek naar haar prachtige kont. Die zou hij de volgende keer gaan ontdekken, dacht hij bij zichzelf. Hij ging tegen aan haar aanliggen en pakte met een hand een van haar borsten. Zij bracht haar hand over zijn hand heen alsof ze aan wilde geven dat ze van hem waren. Het voelde heerlijk aan, die jonge stevige tieten. Het wond Cornelius weer op. Hij drukte Sofie op haar buik. Ze ging gewillig liggen en bracht haar kont omhoog zodat Cornelius zijn pik gemakkelijker in haar kut kon brengen. Sofie steunde op haar handen en knieën en Cornelius hield zich met beide handen aan haar tieten vast. Na een paar keer stoten kwam Cornelius al klaar. Ze voelde zijn warme golven sperma. Ze draaide zich naar Cornelius.

"Het is even over?" Vroeg ze glimlachend.

"Ja, lieverd," zei Cornelius, "zullen we zo samen douchen?"

"Is goed," antwoordde Sofie.

Onder de douche wasten ze elkaar. Cornelius genoot van haar. Toen hij haar borsten voor de derde keer inzeepte, lachte Sofie, dat ze nu wel schoon waren. Na het douchen kleedden ze zich aan. Bij het weggaan vroeg Cornelius of ze nog wel voor hem wilde werken.

"Ja natuurlijk," lachte Sofie, "volgende week schoonmaken of heb je me voor andere dingen nodig?"

"Als je het leuk vindt, verzin ik wel wat nieuws," zei Cornelius.

"Wat dan?" Zei Sofie nieuwsgierig.

"Dat zie je volgende week wel," zei Cornelius streng.

Marian Monroe