Schoonzus

Ik moest me haasten want over een uur moest ik op het gemeentehuis zijn. Mijn broer ging vandaag trouwen en het hele huis stond op zijn kop. Mijn broer was de eerste die trouwde dus mijn ouders waren behoorlijk zenuwachtig. De gelukkige bruid was Lieve. Ik was nieuwsgierig hoe ze eruit zou zien. Op het gemeentehuis aangekomen keek ik mijn ogen uit, ze was prachtig in haar witte trouwjurk. Na de plechtigheid vertrokken wij naar de feestzaal terwijl het kersverse echtpaar foto' s ging maken.

Ik was best een beetje jaloers op mijn broer met zo'n mooie dame, maar ik was nog maar net achttien en wie weet zou ik de ware ook nog tegenkomen. Toen het bruidspaar arriveerde konden we aan tafel en werd er gegeten en gedronken. Eindelijk kon het echte feest beginnen. Er speelde een leuk bandje en er werd volop gedanst. Ik werd ook vereerd met een dansje met de bruid. Op een gegeven moment had ik de bruid al een tijdje niet gezien en besloot haar te zoeken. Ik liep door een lange gang en keek in de aangrenzende ruimtes. Ze zat op een stoel in de derde kamer waar ik keek.

"Wat is er Lieve, waarom zit je hier zo helemaal alleen".

"Even de rust opzoeken" zei Lieve, "ik heb het eventjes gehad". Ik ging achter haar staan en masseerde haar blote schouders die toch wel gespannen aanvoelde.

"Ah,... dat doe je lekker, dat lucht op" zei Lieve. Ik masseerde nog lekker door en Lieve leunde met haar hoofd achterover tegen me aan. Ik keek even naar beneden en had zicht op haar decolleté en zag een mooie witte beha verscholen onder haar jurk.

"Gaat het weer een beetje Lieve," ik bukte en wilde haar een kus op haar wang geven maar doordat ze haar hoofd draaide kwam ik op haar mond terecht. Ik gaf toch maar het kusje en voelde verrast hoe ze terug kuste en de kus ging over in een tongzoen. Dit kon echt niet, op de trouwdag van mijn broer sta ik te zoenen met de kersverse vrouw van mijn broer. Het was een hevige kus ondanks de rare houding ik stond immers achter haar. Ik ging op in het liefdes spel en mijn hand verdween onder haar jurk en ik voelde de zachte stof van haar beha. Onder de stof werd haar tepel langzaam harder. Op dat moment werd er op de deur geklopt, "schat ben je hier klonk het uit de gang".

"Vlug verstop je" siste Lieve. Ze stond op en ik kroop onder haar grote hoepelrok.

"Ja schat," hoorde ik Lieve roepen en mijn broer kwam de kamer in. Ik hoorde hoe hij dichterbij kwam en hij moest nu vlak voor Lieve staan. Ik zag zijn donkere schaduw door de stof van de rok heen. Door het vele licht in de kamer had ik goed zicht en keek naar boven. Lieve droeg een kanten witte string. Ik hoorde mijn broer zijn vrouw kussen. Ik kon de verleiding niet weerstaan. Ik begon zachtjes over haar slipje te wrijven. Lieve deed haar benen iets uit elkaar. Lieve legde uit aan mijn broer dat ze even de rust op had gezocht terwijl ik haar slip opzij schoof en haar lipjes kon zien. Met één vinger gleed ik langs haar spleetje en voelde nattigheid. Langzaam boorde ik mijn vinger bij Lieve naar binnen, de toon waarop ze tegen mijn broer sprak veranderde.

"Dat is toch goed lief" zei mijn broer en ik hoorde ze weer kussen nu likte ik Lieve aan haar klitje en ze kreunde. Ik begon iets harder aan het knopje te zuigen en ze kreunde weer even.

"We moeten wachten tot na de bruiloft" zei mij broer tegen Lieve. Hij was in de veronderstelling dat ze door hem kreunde. Hij gaf haar nog een kus en ik stak twee vingers tegelijk in Lieve, hier schrok ze van en kuchte om nog een kreun te onderdrukken.

"Kom je zo dan weer" zei mijn broer en ik hoorde hem de kamer uitlopen. Ik likte gewoon door en toen de deur achter mijn broer was dichtgevallen bleef Lieve gewoon staan en deed haar benen nog wijder. Ik likte haar knopje en vingerde haar met twee vingers. Lieve kreunde maar zei nog steeds niets. Weer ging de deur open en ik hoorde de stem van haar moeder.

"Gaat het meisje of is er iets. Je moet je niet zo druk maken of je de juiste beslissing hebt genomen. Je hebt nu een fijne man".

Zacht zei Lieve "ja mam ik weet het". Ik wreef nu met mijn volle hand over haar poes en het voelde zacht en nat. "Laat me maar even alleen mam, ik kom zo ik wilde alleen even uitrusten".

"Goed kindje tot zo dan en laat de gasten niet te lang wachten".

Toen haar moeder weg was liep ze van haar plek en ik zat ineens niet meer onder haar jurk. In de deur zat een sleutel en Lieve deed de deur op slot. Ze liep naar me toe. Ik was inmiddels gaan staan en keek haar in haar ogen. Ze zoende me heftig dan daarvoor en duwde haar lichaam tegen me aan. Voor het eerst in mijn leven stond ik te zoenen met een vrouw in een trouwjurk. Ik maakte me los uit onze kus en pakte haar hand. Ik nam haar mee naar een grote tafel in de kamer. Ze begreep mijn bedoeling en ging over de tafel heen liggen met haar bovenlijf. Vanachter deed ik haar grote rok omhoog en zag haar mooie kontje. Haar slip zat nog steeds opzij geschoven en haar poesje was glimmend nat. Ik maakte mijn broek los en deze zakte naar mijn enkels. Ik ging vlak achter haar staan en duwde mijn stijve piemel in haar. Nu waren echt alle grenzen overschreden en ik stond de bruid van mijn broer te neuken, nog voor de huwelijksnacht. Ik duwde diep in Lieve en hield even stil om te genieten van het gevoel van haar kutje om mijn pik. Mijn handen wreven over haar billen en ik begon haar lekker te neuken. Lieve was echt vreselijk opgewonden en kreunde aan één stuk door. Ze was nog erg nauw viel me op en het leek wel of ik werd vacuüm gezogen.

"Oh wat heb ik dit gemist" riep ze uit. En voor ik er erg in had was ze al klaar gekomen ook. Door der orgasme was ze nog gevoeliger geworden en ik bleef gewoon doorneuken. Ze wiebelde haar kontje zalig heen en weer en kwam weer klaar, dit was zo opwindend dat ik in één keer alles diep in haar spoot. Toen ik uit haar was kwam ze van tafel af en zoende me weer.

"Dit is ons geheim" zei Lieve "wil je nog een geheimpje weten?" Ik knikte, "mijn zusje is helemaal weg van je" zei Lieve.

Ik keek haar verbaasd aan, "echt waar"?

"Ze wil vanavond met je dansen ga maar gauw ik kom zo". Ik trok mijn broek vlug aan en liep naar de feestzaal. Ik zag het zusje van Lieve al staan en toen ik op haar afliep zette de band een rustig nummer in.

"Hoi, Susan" zei ik opgewekt, "zullen we dansen?"

Susan 's ogen straalden en liep met me mee naar de dansvloer. Innig dansten we op de muziek. Toen het nummer was afgelopen liet ze me niet eens meer los.

"Kom je" zei ik "ik weet nog een rustig plekje".

Mandus