Roomservice

Ik lag naakt op mijn rug en wreef over mijn clitje, toen de telefoon ging. Met een van mijn kutsap lekkende handen pakte ik de telefoon. "Hallo?" antwoordde ik ademloos. "Bent u Joyce van D? U spreekt met Carla van de balie en de roomservice," zei een pittige vrouwenstem aan de andere kant van de lijn. Ik cirkelde met mijn vingers een paar keer om mijn clitje om mezelf een beetje te plagen en tikte zachtjes op mijn gezwollen knopje. "Ja? Oh ja... ah," kreunde ik en ademde zwaar in de telefoon. Ik deed geen enkele poging om te verbergen dat ik met mijn wellustige kutje lag te spelen. Carla liet haar stem zakken naar een meer sexy en zwoele toon. "Ja dat is precies waar we je over bellen dat lekkere kutje waar je mee speelt. Volgens ons heb je behoefte hebt aan een harde pik."

"Oh?" reageerde ik verbaasd, terwijl ik mijn vingers naar mijn mond bracht om mijn kutsappen af te likken. Ik genoot van mijn eigen smaak. "Oh, eh, ja... ah," hijgde ik nog eens. Natuurlijk had ik zin in een dikke pik, maar hoe wist roomservice dat? "Ja, Joyce, ik begrijp je verbazing. Maar bij de inschrijving, een paar dagen geleden, heb je gekozen voor extra en bijzondere roomservice en die leveren we bij dezen. We kunnen, via een camera in jouw kamer kijken en hier in de balie op een scherm zien wat je doet. Je speelt nu ongeveer een uur met je glad geschoren kutje. Je hebt een behoorlijke show gegeven."

"Mm... ik houd van mijn kutje," kreunde Joyce. "Ja, dat kunnen we zien. En vandaar onze vraag," grinnikte Carla.

Ik kromde mijn rug en kneep met mijn vrije hand in mijn tepel. Ik ademde snel. En werd meer en meer opgewonden, omdat ik graag neukte als anderen toekeken. "Je houdt me dus in de gaten?"

"We kijken naar iedereen die zich heeft aangemeld voor extra roomservice. Zodat we indien nodig een helpende hand kunnen toesteken."

"Heb je een helpende hand voor mijn kutje?" vroeg ik, terwijl ik twee vingers in en uit mijn natte grotje liet glijden. Ik genoot van mijn eigen vingerwerk.

"Je bent een lekkere meid dus vinger dat natte kutje," fluisterde Carla in de telefoon. We dachten dat er misschien meer nodig is dan een goede vingerbeurt. We hebben gezien dat je de laatste twee ochtenden, voor je op pad ging, je hebt laten neuken door iemand die je oppikte in de lobby. Volgens ons heeft je kut elke ochtend een goede lul nodig? Of vergissen we ons?"

"Mm ja, ik ben wel weer toe aan een stevige neukpartij."

"Ja, we hebben ook gezien dat hij lang aan je tieten zoog, voordat hij je bij lift over je heen boog en je vanachter neukte. Je hebt geweldige tieten. Heb je ervan genoten?" "Ja... ah, ik kwam op zijn pik klaar als dat is wat je wilt weten. Oh fuck," kreunde ik, terwijl ik mijn kutje naar boven duwde en mijn dijen samen klemde en zo voor de derde keer klaarkwam. "Op een pik klaarkomen is toch veel beter dan met een leeg kutje?" Vind je niet Joyce?"

"Ja, Carla," antwoordde ik automatisch en begon op nieuw met mijn borsten te spelen.

"Ik vroeg de eerste lul of hij mijn tieten wilde zien en hij zei ja. En daar is het mee begonnen."

"Bij de tweede zagen we dat je naast zijn vrouw op de bank in de lounge ging zitten," zei Carla. "Maar zij leek het niet erg te vinden." Ik grinnikte en draaide mijn tepels heen en weer met mijn vrije hand. "Ik vroeg hem of hij wilde neuken en ze stopte niet eens met het lezen van haar tijdschrift. Dus ik schoof mijn slipje opzij. Hij ritste zijn broek open en ta-da, deze ontmoeting leverde een lekkere lading op."

"Ja, de afdeling huishouding zei dat je een behoorlijke zaadvlek op de bank had achtergelaten. Maar ik begrijp dat je er graag publiek bij hebt?"

"Ja, ik vind het niet erg om in het openbaar door een lekkere lul geneukt te worden," vertelde ik eerlijk. "Dus jij hebt vanmorgen ook een goede harde neukbeurt nodig?"

"Ja graag," hijgde ik. "Ik was van plan naar de lobby te gaan om een pik te vinden om te neuken. Maar het is weekeinde en ik heb uitgeslapen en toen ben ik maar met mijn clitje gaan spelen," kreunde ik, terwijl mijn vingers weer over mijn gezwollen clit gleden.

"Ja, ik snap het. Maar in dergelijke gevallen hebben we onze roomservice", legt Carla uit. "Wil je dat ik je een lekkere forse pik stuur, een echte dekhengst, om je te neuken?" "Mm ja graag," zuchtte ik. "Dat zou me echt helpen." "En waar zou je die lul willen hebben?" vroeg Carla verleidelijk. "Laat het mij maar eens zien."

Ik opende mijn benen verder en trok mijn schaamlippen uit elkaar, zodat mijn kleine kutlippen duidelijk zichtbaar zouden zijn. Ik ging er met mijn vingers door en likte ze daarna af. "In mijn kut," kreunde ik. "Kijk eens naar dat lekkere kutje."

"Wil je je kut laten neuken?"

"Oh ja graag!" Ik huilde van verlangen, terwijl ik nog wat over mijn clitje wreef. "Nou, ik heb een mooie dikke lul beschikbaar als je wilt," zei Carla. "Zelfs zo fors dat het in het begin misschien een beetje pijn doet," antwoordde ze eerlijk. "Want ik zie dat je een strak kutje hebt."

"Fuck ja... ah, ja... ah," hijgde ik. "Vertel me meer."

"Hij is meer dan twintig centimeter lang en heeft een grote glanzende eikel," kirde Carla. "Die gegarandeerd je baarmoederhals zal masseren."

"Fuck ja... ah..." kreunde ik. "En hij heeft ook een paar lekkere grote volle ballen voor jou," fluisterde Carla. "Ja dat is wat ik nodig heb en wat ik wil."

"Laat me zien waar je het nodig hebt," eiste Carla. Ik liet snel twee vingers in mijn kutje glijden. Duwde mijn heupen omhoog en terwijl ik mezelf vingerde. "Hier, diep in mijn kut wil ik geneukt worden," hijgde ik.

"Je bent een prima meid. Ik hoor zelfs hier hoe nat je bent. Zorg dat je die kut lekker klaar voor hem hebt dan stuur ik die dekhengst nu naar je kamer," zei ze. "Nog andere verzoeken die we voor je kunnen regelen? Wil je dat ik ook nog iemand stuur om aan je tieten te zuigen?"

"Oh... fuck mijn kutje heeft een lul nodig. Gebruikt hij een condoom?" kreunde ik. Het bleef stil aan de andere kant van de lijn. Wanhopig op zoek naar een rauwe pik vroeg ik het opnieuw. "Carla, laat hem alsjeblieft geen condoom gebruiken," smeekte ik.

"Mijn hemel, wat ben je een geile slet. Wil je geneukt worden met het blanke sabel?" zei ze met hese stem. "Ja graag," jammerde ik. "Ik wil het voelen."

"Ah, je wilt dus een onvervalste neukbeurt krijgen?"

"Alstublieft!" smeekte ik. "Als ik een pik neem, wil ik hem rauw en hard in mijn kut," hijgde ik, terwijl ik mijn heupen omhoog duwde. "Zoals de natuur het bedoeld heeft."

"Mm... ja, we hebben gezien dat de andere twee mannen je ook met het blanke sabel hebben genomen. Volgens ons ben je een echte spermaslet."

"Oh, eh, ja!," zuchtte ik en kneep in mijn harde clit. "Ik houd van rauw en ruig."

"Mm, misschien dat ik me vrijwillig opgeef voor de opruimdienst. Zou je daar gebruik van willen maken?" bood Carla aan. "Ik sta bekend om mijn lange en zeer grondig werkende tong."

"Oh... maar ik vind het prettig om de hele dag vol te zitten en het zaad uit me te voelen druipen," legde ik hijgend uit. "Ook dat kunnen we voor je regelen. Waar wil je zijn lading hebben?"

"Diep," kreunde ik.

"Diep?" vroeg ze onschuldig. "Diep waar dan, laat het me zien Baby."

Ik duwde mijn vingers terug in mijn kutje en probeerde de achterkant van mijn kut te bereiken. "Diep in mijn kutje," kreunde ik.

"Oké. Joyce we zullen ervoor zorgen dat je lekker vol zaad wordt gepompt door een dikke, blote pik oké?"

"Fuck ja, schiet alsjeblieft op," smeekte ik opnieuw, bezweet en klaar om weer klaar te komen.

"Ik wil dat je tijdens je neukpartij met mij in contact blijft via de telefoon? "Mm... oké," was mijn antwoord. Terwijl ik wegzonk in mijn eigen seksuele waas en opwinding dat ik bij het neuken weer publiek zou hebben. "Oké, blijf spelen met je kutje totdat hij er is. Houd jezelf lekker nat voor hem." Was haar advies. "Hij is niet van het voorspel, hij is er gewoon om je verlangende kut neuken."

"Ja...ah... dat is wat ik nodig heb."

"Ik weet het schat, ik weet het. Hij kan er elk moment zijn en zichzelf binnenlaten. Je hoeft jezelf alleen maar te laten beklimmen, oké?"

Oké... hm..." zuchtte ik.

"Oké, lekkere meid, ga op je rug liggen, breng je knieën naar je borst en grijp ze vast. Trek je benen uit elkaar. Ik zie je kutje open staan. Uitstekend. Hij zal je diep in die missionarispositie willen neuken."

Ik hoorde de deur van mijn hotelkamer opengaan en draaide mijn hoofd opzij om hem de kamer binnen te zien komen. "Oh fuck ja... ah... alsjeblieft," hijgde ik. "Ja, jij bent er om mijn kutje te neuken?"

"Ja dat is hem. Ben je klaar voor zijn lul, schatje?" hijgde Carla door de telefoon. Ik knikte, niet in staat om mondeling te reageren. De man was lang, gebruind met donker kort haar en groene ogen. Zijn shirt had hij al uit en hij duwde zijn broek en boxershort op de grond. Hij stapte uit zijn schoenen en schopte zijn onderbroek weg. Hij liet zijn dikke lul in zijn hand rusten. Hij bewoog langzaam op en neer. Ik zag al een druppel voorvocht op zijn eikel. Het was een super geil gezicht. "Wil je het ruig? Vroeg hij met lage stem terwijl hij op het bed kroop. Ik knikte en liet mijn benen ontspannen nog meer openvallen.

"Dit is een geweldige meid," hoorde ik door de telefoon. "Zijn pik is dik en die zal dat kleine kutje open rekken. Zorg dat je ontspannen voor hem blijft, oké? Zo kan hij lekker diep in je doordringen." Ik knikte, de warmte van zijn lichaam smolt samen met mijn warme lijf. "Lekkere kut," merkte hij achteloos op terwijl hij naar mijn gezwollen, en kletsnatte kutje staarde.

Ik spreidde mijn kutlippen met mijn hand weer open en toonde hem mijn verlangende natte opening. Kwetsbaarder en geiler kon ik me niet opstellen. Alleen, naakt, op mijn rug, benen gespreid en mijn kut openhoudend zodat hij kan neuken. Ik hijgde van geil verlangen. Hij leunde over me heen en ik voelde zijn eikel tegen mijn kut duwen. Hij bewoog zijn heupen iets naar achteren en toen duwde hij, met een ferme stoot, zijn lul diep in mij. Ik hapte naar adem, schreeuwde toen zijn dikke lul meedogenloos bij mij naar binnendrong. Eerst voelde ik een soort explosie toen hij zijn eikel in mijn kut duwde. Hij wachtte even en toen baande zijn harde dikke lul zich langzaam een weg tussen de strakke wanden van mijn kut. Tergend langzaam veroverde hij mijn kutje centimeter voort centimeter. Het voelde zalig, de eerste golven orgasme raasden al door mijn lijf. Niets voelde beter dan een harde dikke lul die controle over je kut heeft. "Dat is het schat, pak die lul," zei Carla in mijn oor. "Hij gaat tot zijn ballen in je. Neen, nee, vecht niet tegen hem," zei ze terwijl ik tegen zijn borst duwde omdat de brandende pijn in mijn kut te sterk werd. Hij bleef duwen en rekte mijn kutje op en gebruikte zijn gewicht om me aan het bed vastgepind te houden. "Oh verdomme!" kreunde ik toen ik zijn zware ballen tegen mijn kont voelde rusten en zijn eikel mijn baarmoederhals raakte. "Auw, wauw," je neukt mijn baarmoeder. Het was net iets te groot om comfortabel te zijn.

En weer de stem van Carla door de telefoon. "Let op, hij gaat je nu beuken, dus blijf liggen en houd je stevig vast. Laat hem al het werk doen. Laat hem maar zijn gang gaan." Ik legde mijn handen op zijn schouders en keek naar beneden waar onze lichamen elkaar ontmoetten en we aan elkaar waren vast gesmeed. Hij trok zijn lul er weer eruit en zag dat zijn neukpaal bedekt was met mijn romige kutsappen. Mijn dikke kutlippen omhelsden zijn zwaar geschapen lul. Ik wilde niet dat hij er helemaal uitging, het gevoel zo gevuld te zijn was te zalig. Hij duwde zijn paal weer diep in mij, diep in mijn kut. Hij wachtte even en trok zich weer terug totdat alleen zijn gezwollen eikel nog in mijn kut zat. Weer wachtte hij even. Toen begon hij langzaam op en neer te bewegen. Bij iedere stoot raakt hij mijn baarmoeder, de pijn ging over naar puur genot. Als hij stootte, duwde ik mijn heupen omhoog om hem helemaal en diep te voelen. Het was pure sensatie. Nog nooit had ik me zo vol gevoeld nog nooit was ik zo intens en geneukt. Ik kreunde en hijgde zonder woorden. Mijn hart klopte wild, maar ik raakte het contact met mijn omgeving kwijt. Scheuten van genot vlogen heen en weer tussen mijn keiharde tepels en mijn kutje, het orgasme bouwde zich op. Hij bleef maar door stoten langzaam en diep. Plotseling barstte de bom. Met een lang en intens en gillend "Ja... ah... ha... ah..." kwam ik klaar. Ik klemde mijn benen rond zijn gebronsd lijf. Ook hij gromde en bromde en duwde zijn forse paal diep in mijn kut en ik voelde zijn warme zaad exploderen in mijn kut. Door de telefoon bleef Carla me aanmoedigen met opmerkingen als, "Laat je lekker vol spuiten, voel je zijn dikke lul lekkere geile spermaslet, laat je suf neuken, laat je uitwonen." Mijn dekhengst gromde alleen maar en naar ik aannam goedkeurend. De geur van seks en zweet en onze ademhaling hing in de kamer.

"Wat heerlijk om je kut te zien klaarkomen Joyce. Ik zie hem naar zijn lul grijpen als ik inzoom, voel je je goed schat?" ze hijgde. Ze klonk alsof ze opgewonden was door ons te zien neuken. "Het voelt zo goed," hijgde ik terug. "Goed te horen, ik ben blij voor je. Hoe gaat het met je kutje? Nog pijn?"

"Een beetje," zei ik.

"Ik wed dat je kut behoorlijk rood is voor zover ik kan zien," zei ze. "Als je wilt dat hij je nog een keer vult, zeg je gewoon 'vul me' en hij zal weer een lading sperma in je lossen. Ik kan niet wachten om al dat sperma te zien. Je kut gaat door hem lekker open staan."

"Fuck ja," kreunde ik. En op moment stootte mijn dekhengst zijn formidabele lul met kracht in mijn kutje dat zich spontaan samentrok. Hij ramde met felle stoten, ik voelde hem tegen mijn baarmoeder. "Auw, wauw, je neukt mijn baarmoeder, ja... ah... ja... ah... ga door neuk me diep dieper!" Mijn tieten stuiterden, mijn hart bonsde fel. Ik droop van het zweet. Ik voelde mijn orgasme opkomen. Ik pakte een tepel en draaide er aan. Een scheut van pijn verhoogde het genot. "Vul me," jammerde ik. Zijn hoofd schoot omhoog, hij keek me voor het eerst aan. "Geile slet, wil je mijn lading?"

"Ja," hijgde ik, terwijl ik mijn heupen ophoog drukte om hem zo diep mogelijk te voelen. Ik voelde dat zijn eikel mijn baarmoederhals raakte, precies daar waar ik zijn zaad wilde. "Waar?" gromde hij. "Kut," hijgde ik, "Diep in mijn kut."

Hij gromde en drukte zijn lul zo diep mogelijk in mij. Ik voelde zijn ballen tegen mijn natte kontgaatje slaan. Mij kutspieren trokken zich pulserend samen. "Alsjeblieft," smeekte ik, "vul me, spuit me vol!" Mijn dekhengst legde zijn handen op mijn knieën en spreidde mijn benen zo wijd mogelijk en hij duwde zijn neukpaal diep in mijn kut. Ik voelde zijn lul zwellen. Hij neukte mijn baarmoeder en toen voelde ik hoe zijn zaad met kracht naar binnen werd gespoten. Schot na schot pompte hij mij vol. Weer kwam ik heftig klaar, gillend, kreunend en weer verloor ik het contact met de wereld, wist ik niet waar ik was alles werd zwart, "ja... ah... ja... ah! "

"Goed gedaan lekkere geil slet," hoorde ik Carla vaag roepen. Mijn lichaam werd slap en ik bleef verzadigd liggen, terwijl mijn dekhengst zich uit me terugtrok. Zijn half harde lul maakte een soppend zuigend geluid toen hij uit mijn kutje naar buiten gleed. Ik voelde klodders zaad uit mijn gezwollen kut lopen, langs mijn kontgaatje. Zonder een woord te zeggen stond mijn dekhengst op, kleedde zich aan en verliet mijn kamer.

"Eh, hallo Joyce." "Ja... ah, hallo Carla, ja..." antwoordde ik zuchtend, terwijl ik met mijn vingers door het uit mijn kut lekkende zaad wreef. "Wil je morgen op dezelfde tijd weer onderhoudsbeurt?"

"Eigenlijk, heb ik liever dat je me voor vanmiddag op de lijst zet," was mijn reactie.

Mia Beeck