Orgasme aan tafel

De sneeuw van hun schoenen stampend, stapten ze het bomvolle restaurant binnen. Lange met paars velours beklede banken langs de muren, (te) kleine teakhouten eettafeltjes en aan de overzijde van de tafels, eetkamerstoelen in barokstijl. Het was in Leuven tegenwoordig the place to be en voor haar een reden geweest te reserveren. Niet omdat het restaurant zo hot was, maar wel omdat ze zo zeker kon zijn dat het afgeladen vol zou zijn. En dat was een van de voorwaarden voor vanavond. Pepijn vond de keuze van het restaurant niet zo interessant. Veel belangrijker was voor hem de vraag of Sophie vanavond zou slagen in de opdracht die hij haar een paar dagen geleden had gegeven.

Sinds haar ongekend opwindende ontmoeting in het park (zie Seks in het park, red), raakte hij daar maar niet over uitgepraat. Vervolgens had hij dagenlang zijn hoofd gepijnigd over een nog moeilijkere uitdaging. Het moest origineel, spannend en niet te voor de hand liggend zijn. Al zoekend op internet besefte hij met enige teleurstelling dat praktisch alles al eens gedaan was en vaak nogal platvloers naar zijn smaak.

Op een onbewaakt ogenblik kreeg hij een geniale ingeving. Dit zou haar nooit lukken, daarvan was hij rotsvast overtuigd. Hij was heel benieuwd hoe ze zich hier uit zou redden, want opgeven kwam doorgaans niet in haar vocabulaire voor. Ze zou in een drukbezet restaurant, zonder stiekeme toiletbezoekjes, met haar handen keurig boven tafel een orgasme moeten krijgen. Ze was in lachen uitgebarsten.

"Een spontaan orgasme, zoiets als spontane zelfontbranding", sprak ze smalend. "Dat is onhaalbaar".

Hoe zou ze dit varkentje moeten wassen? Ze gunde hem de euforie niet om niet in een opdracht te slagen. Maar een orgasme aan tafel in een druk restaurant zonder mogelijkheid haar vagina uberhaupt ook maar te kunnen beroeren? Ze zou natuurlijk kunnen faken, bedacht ze leunend met haar hoofd op haar handen aan de keukentafel. Voor haar relatie met Pepijn was ze er een ster in geweest. Wanneer de seks niet goed was. Of wanneer een dronken avondje uit resulteerde in een onenightstand die gedoemd was te mislukken, was het meestal de snelste en meest beleefde oplossing om er vooral maar snel vanaf te zijn.

Maar sinds haar relatie met Pepijn was ze daarmee opgehouden. Waarom toneel spelen in bed terwijl seks zoiets fijns was. En nee, ze kreeg niet in alle gevallen een orgasme. Net zoals veel vrouwen met haar. Maar dan genoot ze bijna nog meer van het hele lichamelijke spel van aanrakingen, liefkozingen, en alle plagerijen eromheen dan van het orgasme an sich. Vervolgens fluisterde ze Pepijn in zijn oren dat het heerlijk was geweest maar dat een orgasme niet zou volgen. Hij waardeerde haar eerlijkheid daarin.

Goed, faken was dus uitgesloten. Een spontaan orgasme had ze nog nooit gehad en ze twijfelde ook ernstig aan de vrouwen die verkondigden dat dat mogelijk was. Praktisch als ze was, concludeerde ze dat er nog maar een mogelijkheid overbleef. Triomfantelijk stond ze op om voor zichzelf een glas wijn in te schenken. Dat had ze wel verdiend na zoveel vindingrijkheid. Ze gniffelde bij het idee. Morgen zou ze haar snode plan in werking zetten. In de dagen die volgden bleef Pepijn haar bestoken met vragen over de opdracht. Hij was stiknieuwsgierig.

"Heb je al een idee over hoe je dit gaat aanpakken liefje?" Nonchalant haalde Sophie haar schouders op.

"Je kunt de handdoek ook in de ring gooien hoor, dan geef je de opdracht terug" probeerde hij nogmaals. Ze keek hem mysterieus aan. "Ik verzin er wel iets op", was het enige dat ze er nog over kwijt wilde.

Ze had haar voorbereidingen getroffen, keek snel of de door haar gereserveerde tafel nog vrij was en wie de mensen waren aan de tafel naast haar. Het klopte allemaal, dit zou gaan lukken. Oh... oh...ho... wat zou die arme Pepijn op zijn neus kijken als bleek dat ook deze welhaast onmogelijk uit te voeren opdracht zou lukken. Vergenoegd nam ze plaats op de bank. Pepijn kon zijn aandacht nauwelijks bij de menukaart houden, zo nieuwsgierig als hij was over het verloop van de avond. Sophie daarentegen bestudeerde stoïcijns en minutieus de heerlijkheden die het restaurant aanboden.

Nadat hun voorgerechten waren opgediend, keek Sophie even snel en onopvallend naar de mensen die links van hun aan het eten waren. Nog geen paar seconden later kon Sophie een opgewonden kreetje nauwelijks onderdrukken. De vibraties in haar vagina maakte haar ontegenzeggelijk opgewonden. Pepijn keek haar vol ongeloof aan, zijn ogen vielen bijna uit zijn kassen. Maar de uitdrukking op haar gezicht en haar bijna niet met het blote oog waarneembare zwoele bewegingen van haar onderlichaam, waren maar voor een uitleg vatbaar. Haar vagina werd beroerd, het spel was begonnen. Alsof het uberhaupt mogelijk was dat er zich iemand onder hun piepkleine tafeltje had verschanst die haar nu vingerde of befte, wierp hij tegen beter weten in toch een blik onder hun tafel. Haar broek hooggesloten, haar benen keurig over elkaar geslagen. Wat was hier gaande?

"Heb je je gespecialiseerd in het krijgen van spontane orgasmes?, was het enige dat zo snel in hem opkwam.

"Nee liefje, je weet dat ik daar niet in geloof. Volgens mij bestaat dat echt niet."

De ober diende het hoofdgerecht op. Een korte schok door haar onderlichaam, leerde haar gelukzalig dat het tempo van de vibraties was opgevoerd. Haar G-spot werd optimaal gestimuleerd en een orgasme kon nu niet lang uitblijven. Ze keek dromerig van hem weg, ongetwijfeld meegevoerd door een seksuele fantasie om de kans op een orgasme te verhogen. Pepijn kreeg geen hap meer door zijn keel. De aanblik van zijn vriendin frustreerde hem aan de ene kant. Hij kon het niet uitstaan dat hij niet wist hoe ze dit bewerkstelligde. Aan de andere kant was het zien van een groeiend seksueel genot bij zijn vriendin, hier doodleuk in een restaurant, zo opwindend dat zijn bloed naar zijn onderlijf werd gevoerd met een stevige erectie als gevolg. Hoe kreeg ze het voor elkaar, ze bleef hem verbazen.

Nauwlettend hield hij haar in de gaten. Haar orgasme moest zo stilletjes mogelijk plaatsvinden maar hij kende haar goed genoeg om aan kleine aanwijzingen in haar gezicht te weten wanneer het zover was. Sophie zinderde onder het wisselende tempo van de vibraties in haar onderlichaam en sloot zedig haar ogen toen ze werd overspoeld door elektrische golven door haar hele lichaam. Pepijn zag het ook. Verdorie, het was haar dus echt gelukt! Hoe was het mogelijk?

Na nog even kort te hebben nagenoten, keek ze hem triomfantelijk aan.

"Wat denk je nu lief Pepijntje? Pure magie toch?" Alsof er niets was gebeurd, richtte ze zich weer op haar hoofdgerecht. Pepijn daarentegen was perplex.

"Hoe heb je dit gedaan geile vrouw van me?" Met een ontwapende glimlach, wees ze op de gasten die links van hun zaten.

"Mag ik je voorstellen aan Christoph en Esther? Dit is het weergaloze koppel met wie ik zoveel plezier in het park heb beleefd." Afgeleid schudde Pepijn de jongelui de hand. Nog steeds kon hij de link niet leggen tussen Sophie 's orgasme en hun buren. Toen overhandigde Christoph bijna plechtig een klein roze apparaatje aan Sophie.

"Zie hier, mijn lieve schat", sprak ze tot Pepijn, "de afstandsbediening van de stimulerende eitjes die ik voor ons vertrek in mijn vagina heb ingebracht. Werkte prima", zei ze met een glinstering in haar ogen tot Christoph. "Zeker de moeite waard hoor Esther, moet je ook eens proberen".

De rest van de avond keuvelden de koppels over van alles en nog wat. Het idee werd geboren om eens een spannende ontmoeting met zijn vieren te organiseren. Maar de arme Pepijn kreeg het orgasme van zijn liefje maar niet uit zijn gedachten.

Zou hij er ooit in slagen haar een opdracht te geven die ze niet zou voltooien?

Sophie1973