Op weekend

Eindelijk tijd voor dat weekje vakantie! Na de maanden van hard werken konden we eindelijk eens lekker met zijn tweetjes zijn. Een hele week lang in een klein huisje net over de grens in België. Het weer is heerlijk dus de sfeer zit er bij binnenkomst direct al goed in. We pakken onze koffers uit en ploffen even op de bank. Ik pak een wijntje erbij, en proost op een mooie week in het vooruitzicht. Na de eerste slok een lieve zoen om vervolgens even tot rust te komen. Zodra de glazen leeg zijn, pakken we onze zwemspulletjes en besluiten eens richting het waterpark te gaan. Eenmaal daar kiezen we ons plekje, deponeren onze spullen en stappen voorzichtig het zwembad in. In het water draaien we een beetje om elkaar heen. Elkaar vasthouden en steeds kleine kusjes. De liefde is weer helemaal terug. Bij elke aanraking voel ik onze vlinders weer opvliegen. En dat na zolang!

Na een klein uurtje te hebben gedobberd in het heerlijke water stappen we uit het bad en eindigen op onze ligbedden. Ik wil eigenlijk gewoon even lekker bruinen maar durft niet zo goed topless liggen. Ik kijkt eens rond en ziet dat er meer mensen al topless zijn gegaan, dus dat neemt m'n twijfels weg. Ik vraag je om mijn bikinitopje los te knopen en ga vervolgens weer rustig liggen. Ik lees een boek maar stiekem kijk ik steeds langs me. Zo in het zon licht haar figuurtje ze toch wel erg mooi op. Mooi rond, nog glinsterend van het zwembad water. Ik moet oppassen dat ik niet te opgewonden raak want dan zou mijn zwembroek mij verraadden. Snel duik ik weer in mijn boek. Terwijl langzaam de andere bedden rondom het zwembad leeg raken is de middag al bijna ten einde. Ik tik je aan, en je schrikt wakker uit het doezelen.

"Zullen we een hapje gaan eten? Ik begin wel honger te krijgen". Je staat op en ik volg je, terug naar ons huisje. Eenmaal aangekomen wip ik snel even in de douche. Even weer opfrissen. En stiekem denk ik nog even terug aan dat beeld van vanmiddag. Die mooie borsten in de zon. Mijn penis verstijft maar dan trek jij het douchegordijn open!

"Betrapt!" Lach je. Als een klein kind draai ik me snel om, maar je komt dichterbij en stapt bij me onder de douche.

"Ik zag je stiekem wel kijken hoor vanmiddag" fluister je terwijl je handen over mijn borst gaan. "En ik genoot stiekem ook wel".

"Waarvan?" Vraag ik je.

"Gewoon, al die andere vrouwen... Er zat heel wat moois bij." Ik schrik even. Dit is niet een kant van jou die ik ken. Maar veel kans om na te denken krijg ik niet. Je hand glijdt naar beneden en pakt mijn half stijve penis vast. Bijna direct groeit deze in je handen en je helpt me vluchtig maar goed naar een orgasme. Je draait de kraan dicht en loopt, alsof er niets is gebeurd, de badkamer uit. Wanneer ik hersteld ben van deze overdonderende situatie stap ik ook de badkamer uit en zie hoe jij al volledig gekleed op mij staat te wachten. Snel kleed ook ik me aan en we stappen de deur uit richting het restaurant. Als snel krijgen we een tafeltje toebedeeld. Het restaurant is niet heel luxe maar ziet er wel netjes uit. Het is ook niet zo druk, maar we zijn ook al vrij laat. Onze tafel wordt gedekt en het meisje vraagt onze bestelling. We maken een keuze uit het menu, en bestellen wat te drinken. Het meisje loopt weg.

"Wat vind je daar nou van?" Vraag je. Ik schrik. Zag ze dat ik haar zat te bekijken?

"Wat." Vraag ik. "Dat meisje. Wat vind je van haar?"

"Een mooie meid, meer niet." Je lacht en aait me even over mijn bol. Na nog wat gekletst komt onze maaltijd. Ik wens je smakelijk eten, en bijna in stilte eten we rustig onze maaltijd op. Dat zelfde meisje kwam weer naar onze tafel om de borden op te halen.

"Was het lekker?" Vroeg ze ons. Je giechelt even maar spreekt voor ons beide dat het lekker was. Het meisje loopt met de borden weer en mijn ogen volgen haar lichaam. Ik voel een tik tegen mijn hoofd. "Stout!" Lach je en loopt even richting de wc. Ik blijf alleen bij het tafeltje achter. Je blijft best lang weg, maar na een paar minuten ben je er toch weer en komt tegenover me zitten.

"Kijk eens onder tafel" zeg je me met een glimlach. Ik schuif naar achteren en werp een blik. Wijdbeens kijk ik tussen je benen en ik zie je poesje ontbloot. Ondertussen kom ik weer boven de tafel en zie dat je string op tafel ligt. Snel en beschaamd pak ik hem weg en duw hem in mijn zak. Je bent duidelijk een spelletje met me aan het spelen maar het bevalt me wel. Ik zie je lachen en je geeft een vette knipoog. Wanneer het meisje voorbij loopt vraag je om de rekening. En terwijl ze daar staat, knoop je duidelijk een gesprek aan met haar. Ik hou me maar een beetje stil en raak afgeleid. Mijn gedachten zitten bij dat spannende onder de tafel en ik voel met mijn vingers nog even de string in mijn broekzak. Dan zie ik dat je op staat en volg je.

"Schiet op, we hebben haast".

"Hoezo? We hadden toch geen plannen."

"Heb je niet opgelet, we gaan zo naar de bioscoop. Samen met dat meisje wat je schijnbaar zo leuk vind".

"Wat? Wat gebeurt hier!" Ik raak in de war en stamel een ongemakkelijk. "O... gezellig hihi." Je lacht weer. Je hebt duidelijk een plan, maar ik zie het nog niet. Eenmaal weer bij het huisje kleden we ons om, naar iets wat minder zakelijk is. Ik kijk naar je prachtige lichaam terwijl je je omkleed. Ik voel hoe mijn penis weer begint te zwellen maar blijf van je af. Via de spiegel zie je mij staren en lacht. Eventjes laat je twee vingers tussen je poes heen glijden om vervolgens de vingers in je mond te laten verdwijnen. Weer zo'n vette knipoog. Je draait je om en loopt de badkamer in. Ik zit met een erectie, maar laat het daar maar even bij. Je komt gekleed in een mooi rokje en topje terug uit de badkamer en we vertrekken richting de bioscoop waar zij op ons staat te wachten.

Ze is een stuk sexyer gekleed dan die middag. Gewoon ook een mooi kort zwart rokje en een wit topje. Weinig verhullend en een prachtig lichaam. Ze stelt zich even aan mij voor en we stappen de bioscoop in. Beide dames gaan aan weerszijde van mij zitten. Ze beginnen met elkaar te babbelen maar waarover heb ik geen idee van. Mijn gedachtes zijn al helemaal weg. Ik ben zo nieuwsgierig waarom dit allemaal gebeurd. Heb je dan stiekem echt een plannetje. Wordt dit meer of zit je me gewoon te pesten. De film start en de twee uur stilte vangt aan. Maar in mijn hoofd de fantasieën. Het gaat maar door. De hele film gaat aan me voorbij door alle fantasieën die door me heen gaan. Tot ik plots, in een waas, de aftiteling van de film herken. Ik kijk naar links en zie jou, en rechts, nog steeds dat meisje. Welke op het moment druk is met haar telefoon. Wat zou er nu gaan gebeuren. We lopen weer richting de uitgang en richting de auto.

"Ik heb beloofd haar een lift mee terug te geven. Dat vind je niet erg toch?"

"Nee hoor," stamel ik terwijl mijn fantasieën door draaien. Waar gaat dit heen.

Terwijl we in de taxi zitten komt ze een beetje tegen me aan hangen. Ze zegt zacht dat je alleen een rokje aan hebt gedaan zonder iets eronder. Omdat mijn een arm om je heen hebt geslagen voel je zacht over mijn kruis en je geeft me een knipoog. Ik draai mijn hoofd richting het meisje en zie dat ze een beetje doelloos vooruit aan het staren is.

"Kijk eens liefje? Daar is iets aan de hand. Zij voelt zij niet prettig. Veronique vermand zich en knoop vriendelijk een gesprek aan.

"Is er iets aan de hand?" Ik zie dat er een traan over haar wang loopt en ik ga rechtop zitten om haar een aai over haar hoofd te geven.

"Wat is er aan de hand?" Vraagt Veronique. Ze verteld dat haar vriend er vandoor is gegaan met haar beste vriendin en kijkt mij dan zielig aan. Met mijn hand veeg ik haar traan weg. Terwijl ik dat doe zoent ze Veronique. In het begin schrik ik daarvan maar dan laat Veronique haar begaan. Wat volgt laat ik Veronique vertellen. Ik zie jou vanuit mijn ooghoek kijken met grote ogen; wat gebeurt er hier nou! Het meisje streelt mij langs mijn arm en dan gaat haar hand richting mijn borsten en vervolgens naar mijn buik. Langzaam gaat haar hand richting mijn billen en dan kijkt ze me een beetje vragend aan. Ik vraag haar wat er aan de hand is. Ze zegt niets maar ze zoent me weer. Langzaam voel ik ook jouw warme hand over mijn rug glijden en dan komt je hand bij mijn nek uit. Langzaam trek je me wat naar achter. Je geeft me een zoen op mijn wang en fluistert dan in mijn oor waar ik mee bezig ben. Ik kijk je aan en zoen je dan. Weer voel ik langzaam jou arm over mijn rug glijden en tegelijkertijd voel ik de hand van het meisje over mijn armen glijden.

Langzaam glijd haar hand richting mijn nek en dan draait ze mijn hoofd richting die van haar. Ze zoent me weer. Haar lippen smaken heel erg zoet en ze ruikt ook ongelofelijk aangenaam. Langzaam ga ik met mijn hand langs haar arm, richting haar borst en dan via haar buik naar haar rokje. Ook ik voel dat ze er niets onder aan heeft. Ik weet dat jij het ongelofelijk spannend vind dat je je meisje met een ander meisje ziet zoenen. Hier ga ik dan ook nog wel even mee door. Maar dan op een gegeven moment stop dat andere meisje. Ik vraag haar wat er aan de hand is. Ze zegt dat ze er niet klaar voor is om dit te doen, geeft me haar kaartje en een laatste zoen. Ze zegt tegen de taxi chauffeur dat ze uit wil stappen en de taxi chauffeur stopt, ze stapt uit en geeft me nog een laatste blik. De taxi chauffeur vraagt ons of wij ook uit stappen maar ik antwoord dat we blijven zitten tot onze eindbestemming; het park waar ons huisje is.

Terwijl de taxi chauffeur doorrijd draai ik me naar jou toe en begin je lief een kusje te geven op je mond, dan op je wang en dan in je nek. Langzaam voel ik je hand over mijn rug naar beneden glijden. Ik ga langzaam met mijn hand van je nek, over je borst naar beneden. Dan kom ik aan bij je broek waar ik voel dat je al behoorlijk opgewonden bent. Ik leg mijn benen over één van die van jou en ik voel jou hand over mijn benen glijden. Ik geef je een innige en tedere tongzoen. Op het moment dat ik jouw hand tussen mijn benen voel zegt te taxi chauffeur dat we bij onze bestemming zijn aangekomen. Jij betaalt de taxi chauffeur en we stappen dan uit. We lopen hand en hand richting ons huisje en ik fluister in je oor dat ik zin heb om nog even te zwemmen. Je slaat een arm om me heen en lopen naar ons huisje. We pakken snel onze zwemspullen en lopen dan richting het zwembad. Het zwembad is namelijk tot 12 uur 's nachts open op vrijdagavond. We kleden ons snel om, leggen onze spullen ergens neer en gaan dan naar het buitenzwembad.

Ik glijd langzaam in het water terwijl jij op de rand staat toe te kijken. Jij krijgt het beeld maar niet uit je hoofd dat ik zoenend met een ander meisje op de achterbank van een taxi zat. Ik heb je al een paar keer geroepen maar merk dat je afwezig bent. Langzaam zwem ik naar de rand en dan begin ik je een beetje nat te spetteren. Ik zie dat je schrikt en dan kom je langzaam het water in gelopen. We zwemmen een beetje om elkaar heen en dan begin ik je teder, innig en intiem te zoenen en mijn hand vind als gauw zijn weg via je borst naar je zwembroek. Om mij te pesten zwem je van me weg en ik zwem achter je aan. Je gaat op het bankje zitten dat ze in het zwembad hebben gemaakt onder water. Ik leun met mijn handen op het bankje terwijl de rest van mijn lichaam aan de oppervlakte dobbert in het water. Dit keer begin jij mij te zoenen, niet op mijn mond maar in mijn nek. Dit vind ik zo ongelofelijk geil dat ik met mijn hand meteen op zoek ga naar je zwembroek. Langzaam begin ik je pik te strelen. Ik merk dat hij stijver en harder wordt. Met jouw handen pak je me bij mijn rug en duw je me tegen je aan. Ik ga op jou zitten en jouw handen strelen eerst mijn borsten en dan glijd er langzaam een hand naar beneden. Ik voel jouw hand in mijn bikinibroekje glijden en kreun zachtjes van genot. Je begint me heerlijk te vingeren en ik ga iets verder naar achter zitten zodat jij er beter bij kan. Maar ook zodat ik jouw heerlijke pik kan strelen.

Mijn hand verdwijnt in jouw zwembroek en ik begin je langzaam af te trekken. Je probeert geen geluid te maken en gaat met je hoofd achterover op de zwembadrand liggen. Dan schuif ik mijn bikinibroekje opzij en laat jou pik langzaam in mij glijden. Langzaam ga ik op en neer maar dan zeg je tegen mij...

"Laat mij het werk maar doen" en je begint langzaam te stoten. Ik vind het heerlijk en je gaat steeds sneller en sneller. Omdat we beiden al erg opgewonden waren duurde het niet lang voordat we heerlijk klaar kwamen. Langzaam doen we onze zwemkleding weer fatsoenlijk aan maar blijven nog wel een tijdje zo zitten. We zoenen elkaar teder, innig en intiem. Dan gaan we in het water, op een bankje liggen en kijken we samen romantisch naar de sterren. Ik lig half op je half tegen je aan met mijn hoofd op je borst. Jij streelt langzaam mijn rug en arm.

We doezelen wat weg en op een gegeven moment komt de badmeester dat het al kwart voor twaalf is en dat we het zwembad moeten verlaten. We kleden ons snel om, om vervolgens weer naar ons huisje te lopen. Daar ploffen we op bed neer en gaan heerlijk tegen elkaar aanliggen. We hebben nog een heerlijke nacht en worden dan wakker als ze zon langzaam naar binnen schijnt over onze naakte lichamen.

V&A