Onverantwoord heerlijk

Hallo! Ik ben Veronique een vlotte meid, en er staat nog niet zo veel jaren een twee op mijn verjaardagskaartjes. Mijn vriend Arnulf is 9 jaar ouder en verdient luizig veel geld. Twee weken terug gingen we voor een lang weekend naar Parijs. Wij zijn beide gek op seks maar hebben nog nooit iets gedaan met andere. Het was ook iets wat nog nooit besproken was. We waren omstreeks de middag met de Thalys aangekomen. We reserveerden in een mooi hotel en gingen de stad in. Lekker winkelen en leuke kleding kopen.

Mijn vriend is 9 jaar ouder en verdient luizig veel geld. Ik kocht een leuk rokje en een nieuw topje. We gingen naar onze kamer en kleden ons om voor de avond. Lekker gegeten en wat wijn gedronken om in de stemming te komen. Ik had mijn nieuwe rokje aan met topje en droeg hoge knielaarzen met een panty met gaten. We kwamen in een leuke tent terecht met keigoede muziek en vrolijke mensen. Arnulf, had al snel door dat ik veel aandacht trok bij de mannen. Ik ben niet speciaal groot en heb donker blond lang haar en bruine ogen. Heb een beginnende C cup en stevige billen volgens mijn vriend. Een slank lichaam dat komt van het vele sporten, ik kan goed overweg met de kano. We stonden in een gezellig hoekje, ik keek rond en zag inderdaad vele pogingen tot flirten. Tegen over ons stonden drie mannen, knappe mannen. Arnulf had het door dat ik keek en naar hun flirtte.

"Mooi hé Vero, die drie daar."

Ik schrok en keek hem met een rood hoofd aan. "Tja, je heb gelijk" riep ik. Ik dronk snel mijn Bacardi leeg en vroeg een nieuwe. Arnulf liep naar de bar en de heren bekeken mij nog steeds. Eén lachte nadrukkelijk naar me en ik lachte terug. Ik kreeg het er warm van. Arnulf kwam terug en lachte weer. "Mm... wat zou jij die graag willen."

Ik lachte naar hem en zei niks maar dacht, 'ja, die is wel erg lekker'. We danste wat en ik keek iedere keer wel heel even naar die hoek naar die drie. Deze drie hielden mij wel nadrukkelijk in de gaten. Na een paar Bacardi moest ik plassen en liep even weg. Op de WC dacht ik aan die drie heren en dacht 'wauw wat een lekkere kerels'. Nu had ik wel vaker een fantasie, zeker als ik me lag te vingeren en dacht dan aan verschillende mannen die me tegelijk neukten. Ook zag ik dan Arnulf en hij mocht alleen maar kijken. Een beetje verdwaasd liep ik terug naar de zaal en botste tegen één van die drie aan. Ik riep "s'excuser" en keek hem in zijn mooie blauwe ogen aan. Hij lachte en streelde mijn arm en zei in het Engels "sorry". Zijn aanraking maakte me wel plotseling heel geil. Ik zei niks te zeggen en keek hem alleen maar aan. Iets wat hij ook deed en ik smolt gewoon. Wat ik niet wist was dat Arnulf vlak achter me stond en alles kon zien. Die Engelse jongen legde zijn hand op mijn heup, duwde me rustig aan de kant en liep lachend voorbij. Ik liep nu helemaal dwaas om me heen te kijken terug naar onze hoek. Ik hoorde Arnulf achter me. "Zo, wat kijk jij geil uit je ogen."

Ik werd helemaal rood en wist niet waar ik kijken moest. Arnulf lachte en zei;" lieve Vero als jij slaapt praat jij en ik weet dat jij wel eens droomt over een seks met meerdere mannen."

Ik was verbaasd en wist niks te zeggen. Arnulf ging verder en zei: "wil je het echt eens doen met meerdere mannen?"

Ik knikte een beetje beschaamd van 'ja'.

"Wel, dan moet je die wens maar eens laten gaan. Wat word mijn rol hier in."

Ik keek hem aan; "jij mag alleen kijken."

"OK, maar laten we beginnen met één vreemde man en dan eens kijken of je het dan ook nog leuk vind."

Ik lachte, gaf hem een dikke knuffel en een zoen. Arnulf liet zijn handen mijn rokje wat op tillen en hij fluisterde in mijn oor: "Die jongen van net kijkt en kan nu iets van je billen zien." Dit was pas echt spannend dacht ik. Het echte werk kon beginnen.

Ik draaide me even later om en keek hem weer aan. Ik lachte naar hem en hij knipoogde. Wat ik terug deed. Ik danste steeds iets dichterbij hen en schudde met alles wat te schudde viel mijn borsten floepte bijna uit mijn topje. Ik stond nu bijna tegen hem aan en het werd drukker en drukker in die tent. Arnulf stond van een klein afstandje te kijken en knipoogde, ik dacht dat het voor mij was maar later hoorde ik dat hij dat naar die gozer deed. Ik voelde de geile gozer zijn hand in mijn zij. Ik danste verder en keek niet om. Ik voelde een heftige gloed door mijn lichaam glijden. Zijn hand gleed omlaag en streelde mijn billen. Ik stond in brand. Ik draaide mijn billen en voelde zijn hand over mijn hele billen gaan. Zijn hand gleed onder mijn rokje en kneep in mijn billen. Ik had mijn mond wat open en ging helemaal op in geiligheid. Ik trok mijn string omlaag en ik voelde deze op mijn enkels zakken. Ik boog wat voor over en stapte uit mijn string.

Die hand raakte gelijk mijn blote kale kutje aan. Zijn vingers gleden tussen mijn kletsnatte lippen. Ik ging weer rechtop, en wat wijdbeens staan. Twee vingers gleden gelijk mijn kutje in en ik moest moeite doen om geen geluid te maken. Zijn vingers sopte lekker in me en ik werd steeds geiler. De vingers gleden eruit en ik keek achterom. Die jongen lachte en likte zijn vingers af. Ik wist het zeker ik wilde zijn pik voelen. Hij pakte mijn hand en nam me mee. Ik zag dat Arnulf ons volgde op korte afstand. Buiten liepen we naar een park vlakbij. Ik dacht aan een verdoken gazonnetje, maar we gingen een hokje in waar je als man kan plassen. Het was er vies en vooral de geur was haast niet te harden. Maar tot mijn verbazing nam mijn geilheid recht evenredig met de gore omstandigheden toe. "Kom hier met die lul." Gho! Zo kende ik mijzelf echt niet. Hij pakte me stevig vast, kneep in mijn borsten en zoende me vol op mijn mond. Hij trok zijn lul uit zijn broek en ik zakte tot mijn verbazing bereidwillig door me knieën om deze Mr. Lullemans zijn lul te zien en te proeven. Het stonk er naar urine en ik liet toch zijn stijve pik in mijn mond glijden. Ik zoog en likte deze vreemde pik en speelde ondertussen met mijn geile kletsnatte kut. Na een poos trok hij me omhoog, zoende me weer en onze tong gleed begeerlijk langs elkaar heen. Zijn vingers zaten weer diep in mijn kutje. Ik trok aan zijn lul en deze was echter lekker hard en groot.

Ineens stond er nog een man in het hokje. Hij wilde plassen. Hij haalde gewoon zijn lul eruit en begon naast ons te plassen. Mijn Engelse minnaar begon me heviger te vingeren en had er wel lol in. Ik keek naar die pik die plaste en vond het wel een geil gezicht. Ik werd omgedraaid door mijn minnaar, hij trok mijn topje omhoog en greep mijn tepels vast. Ik keek die plassende man aan en kon zien dat het een oudere man was zeker een jaar of 50. Hij keek mij lachend aan, draaide zich helemaal om en ik zag zijn lul nog na druppelen. Mijn minnaar pakte mijn hand en schoof deze richting oude slappe lul. Heel voorzichtig pakte ik deze natte lul en trok eraan. Ik wreef over zijn natte eikel en voelde zijn lul groeien. Ik werd voorover geduwd en voelde hoe mijn minnaar zijn lul tegen mijn kutje aan duwde. Ik wilde kijken of er een condoom om zat maar ik was te laat en voelde zijn heerlijke pik die in me glijden.

Die oude man kwam vlak voor me staan en zijn half stijve lul hing voor mijn gezicht. Ik rook nu de urine nog sterker. Hij pakte mijn hoofd en duwde zijn lul in mijn half openstaande mond. Ik proefde zijn urine en dat smaakte zoet. Ondertussen werd ik super lekker geneukt en voelde de lul lekker diep en lekker hard in me gaan. De penis in mijn mond groeide op sterkte en ik zoog al het vocht uit zijn lul. Er werd wat in het Frans/Engels gezegd. Ik werd omgedraaid en voelde hoe deze oude viezerik zijn lul in mijn jonge kutje duwde en me ruw neukte.

Ik zoog weer aan de lullige lul en proefde mezelf en zijn smaak. Ik kreunde en hijgde flink en voelde een hevig orgasme opkomen. Met een gil kwam ik de eerste keer klaar. Mijn minnaar kwam al heel snel klaar en spoot alles op mijn borsten. Die oude man had meer pit en bleef heerlijk in me rammen. Hij trok me omhoog, tilde me op en zo zakte ik heerlijk op zijn lul. Zo neukte hij me weer heerlijk en kneep in mijn tepels.

Ik zag dat Arnulf om het hoekje keek en dat zorgde er voor dat ik weer klaar kwam en weer heel heftig. Het oude ventje draaide me weer om, tilde me op, zette me met mijn rug tegen het hokje en duwde zijn oude lul weer erin. Hij neukte me weer lekker ruw. Hij likte mijn tepels en beet er zacht in. Ik zweefde helemaal op mijn geiligheid en liet me door een vreemde oude man flink naaien. Hij riep wat in het Frans en ik kon alleen maar hijgen en ja roepen. Na een tijdje stopte hij en ik stond weer op de grond. Hij draaide me om en smeerde mijn kontje in. Ik dacht OK, die wil anaal, kom maar op oude viezerik dacht ik. Nou ik heb het geweten. Hij duwde zijn lul er rustig in en na een paar tellen werd ik onwijs lekker maar hard anaal geneukt. Met drie vingers gleed hij ondertussen mijn kut in en met zijn duim wreef hij hard over mijn klit. Ik stond te trillen op mijn benen en voelde zijn ballen tegen mijn kontje aan slaan. Dit deed me lekker klaar komen en ik spoot voor het eerst in mijn leven een paar dikke stralen uit mijn kut.

Die ouwe ramde door en ik voelde dat hij zijn zaad in mijn darmen spoot. Ik stond onwijs te trillen op mijn stelten en het is dat hij me vast hield anders was ik gevallen. Man wat had deze man me verkracht zeg. Heerlijk was het gewoon, ik voelde zijn zaad uit mijn gaatje lopen langs mijn benen over mijn panty's. Hij trok mijn billen uit elkaar en ik voelde warm water tegen mijn gaatjes aan spuiten. Engelsman stond me gewoon onder te plassen en ik liet dit toe. Zijn warme zeik kletste tegen mijn kletsnatte kut aan en het voelde heerlijk. Engelsman was klaar. Hij pakte mijn haren vast, draaide me om en duwde zijn naar zaad, pis en kutgeil smakend lul in mijn mond. Als beloning zoog ik zijn lul leeg en zakte door mijn knieën. Hij gaf me een zoen en liep weg. Arnulf kwam naar binnen. "Wow! Wat heb jij je geil laten misbruiken door die kerels." Onder begeleiding van Arnulf ben ik terug gelopen. Ik was kletsnat en voelde zaad plakken tussen mijn billen en kutje. In de hotelkamer heb ik Arnulf zijn hoofd tussen mijn benen geduwd. Nu was ik de geile hoerendame!

"Likken kreng! Alles schoon likken."

De behandeling die ik toen van Arn kreeg was zalig. Ik waardeerde zijn liefdevolle aanpak en besefte terug dat ik het grote lot aan mijn voeten had liggen. Dit was voor ons een nieuwe ervaring. Het was nogal spontaan gegaan, het was letterlijk uit de hand gelopen en had gevaarlijk kunnen worden. Maar we gaan dit zeker nog eens doen onder iets veiliger omstandigheden.

V&A