Ochtendstond

Ik word wakker en zie door een spleet tussen de gordijnen dat de zon al opkomt en ik hoor nu ook de vogels fluiten. Naast me ligt niemand en ik sta op en loop naar de badkamer. Ik steek de gang over en zie dat Lauren in de woonkamer de balkondeur opent. Ze staat in de volle zon en haar lichaam tekent zich als een zwart silhouet af onder het lange witte shirt dat ze draagt. Ik blijf even staan kijken en zie hoe ze naar buiten stapt. Ze kijkt de verte in en ik merk op dat ze, met uitzondering van het shirt, geheel naakt op het balkon staat. Ze geniet van de warme ochtendzon en ik geniet van haar.

Ik loop de badkamer in en geef een draai aan de douchkraan. Ik pak mijn spiegel en scheergerei en stap in de douche. Ik geniet van de warme waterstraal en zeep mezelf ruim in. Mijn handen glijden over mijn lichaam en als ik mijn lul onder handen neem denk ik onwillekeurig aan het beeld van Lauren in de ochtendzon. Een lichte tinteling gaat door mijn geslacht en ik voel een lichte erectie opkomen. Al masserend besluit ik mij snel te scheren en af te spoelen. Dit is een heerlijke dag om te seksen! Ik open de douchedeur, buk voorover en pak mijn handdoek. Als ik mijn rug sta af te drogen komt Lauren binnen en borstelt haar nog natte haar.

"Heb jij ook al gedoucht?" Vraag ik. Zonder antwoord af te wachten buig ik naar haar toe en ruik aan haar pas gewassen haar. Ze ruikt heerlijk fris en ik zoen haar zacht in haar hals ondertussen haar geur dieper in mij opnemend. Ze draait met haar hoofd naar me toe en ik ga weer recht staan. Zo staat ze plots oog in oog met mijn licht stijve lul en ze kust hem spontaan. Direct volgt mijn reactie en mijn vel trekt zich langzaam maar zeker terug van mijn eikel. Lauren glimlacht en opent haar mond en laat mijn pik tussen haar lippen verdwijnen. Dan voel ik hoe ze hard zuigt en haar hoofd naar achteren beweegt en zo het vel weer strak over mijn eikel trekt. Wat is dit zalig! Dit wordt echt een geweldige seks-dag! Wat is ze weer geil... en ik ook!! Als mijn pik weer diep in haar keel glijdt zie ik hoe onder haar shirt haar tepels mooie en harde punten maken in het stof. Als ik haar borsten streel laat ze mijn lul plots los en zucht.

"Mm... wat lekker..."

"Ga gerust verder!" Moedig ik haar aan. Ze draait terug naar de wastafel en gaat verder met haren kammen.

"Nora liep net voorbij, toen ik op het balkon de zonnewering liet zakken. Ze komt zo thee drinken".

Daar sta ik dan. Met een snel slap wordende leuter en een verdwaasde en teleurgestelde blik: weg seks-dag! In de spiegel zie ik Lauren flauwtjes lachen om mijn blik en zegt zonder geluid te maken "sorry!" Dan gaat de deurbel.

"Dat zal ze zijn." Ze legt de borstel terug en loopt de badkamer uit. Ik ga verder met afdrogen en hoor Nora binnenkomen. Lauren verontschuldigt zich voor haar kleding en zegt dat ik de badkamer bezet houd. Terwijl ze zo kletsen doe ik mijn ochtendjas aan en wil de gang oversteken naar de slaapkamer. Dan roept Lauren dat de waterkoker het niet doet en loop ik naar de woonkamer. Als ik de kamer binnen kom staat Nora op het balkon en Lauren in de keuken. Ook bij Nora tekent zich haar zwarte silhouet af. Ze draagt echter geen shirt maar een haltertje en een halflange rok. Haar kleine borsten laten, als silhouet, een mooie lijn zien en haar tepels liggen er parmantig bovenop. Ik draai me om naar Lauren die aan het aanrecht staat met de waterkoker in haar hand. Ze duwt het ding in mijn handen en loopt richting Nora.

In de kamer hing een melancholische sfeer door het gebroken zonlicht en de geur van een beginnende mooie zomerdag. Op het balkon staan de dames naast elkaar in de net opgekomen zon. Ik zie nu twee lichamen in silhouet. Ik vergelijk ze allebei en hoewel ze beide nogal verschillend zijn, zie ik noch bij de een, noch bij de ander iets wat me niet bevalt. Beiden hebben kleine borsten maar toch elk anders gevormd. Misschien is dat het enige minpuntje, goed gevulde tieten genieten mijn voorkeur. Maar ook op deze modellen zou ik mijn lust wel kunnen botvieren. Lauren is met voorsprong de slankste van de twee, Nora is wat mollig in aanleg zonder dat ze dik is. Ze heeft heerlijke brede heupen en ik zie mijn handen in gedachte deze stevig om klemmen terwijl ik haar lekker neuk...

Ik schrik op uit mijn gedachten als ik de hand van Lauren met een speelse tik op de grote kont van Nora zie belanden en ze plagend tegen Nora zegt.

"Kom met je lekkere kontje binnen thee drinken". Daarbij legt ze de nadruk op "-tje" Ze gaat Nora voor de kamer in en Nora antwoord direct en gevat met.

"Ja, wat wij met zijn tweeën aan dikte van onze tieten te kort komen zit bij mij als extra aan mijn achterste. Maar ja, dan heb je tenminste nog iets om je aan vast te houden... en dat kan jij met je bips bepaald niet zeggen." En lachend geeft ze een pets op Lauren 's kleine, maar toch volle, kont.

"Aauw", gilt ze zachtjes en wrijft met haar hand over het shirt en haar bil waar de hand van Nora was geland. Nora laat zich in de bank voor me vallen en zit met de rug naar met toe. "Dat trekt door!" Stamelt Lauren en ze draait zich met de rug naar ons toe en tilt het shirt op en laat zo een rooie plek zien op haar blote achterste. Ik zie onmiddellijk dat er geen haar zichtbaar is tussen haar benen... ze heeft haar kut helemaal kaal geschoren! Tenminste, zover ik nu kan zien. Ze doet een stap dichterbij om mij en Nora de plek nog beter te kunnen laten zien. Ze buigt een beetje voorover en steekt haar kont iets naar achter en kijkt mij ondeugend aan... Ik zie de hand van Nora langzaam naar de bil van Lauren gaan, aarzelend eigenlijk. Maar dan legt ze haar volle hand op haar bil en wrijft er zachtjes over en zegt.

"Kom maar dan zal ik er een kusje op geven." Lauren steekt haar kont direct nog verder naar achteren en treft Nora vol op haar mond. Nora heeft de bil nog vast en knijpt er in en drukt een stevige zoen op het malse vlees. Lauren slaakt een zuchtje en zegt.

"Ja dat voelt veel beter..."

Ze draait zich om en zet een voet naast Nora op de bank en tilt opnieuw haar shirt op. Ik kijk recht in haar helemaal kaalgeschoren pruim. En haar pruim is niet alleen helemaal kaal maar ook nog eens verschrikkelijk nat... Zonder het schaamhaar zie ik nu hoe haar grote lippen al helemaal open staan en de kleine lipjes als een trosje er tussen hangen. En alles glinstert van haar geile lichaamsvocht. Ik voel hoe mijn pik nu steeds sneller aan het hard worden is en voel een koude rilling van pure lust door mijn lichaam sidderen. Lauren neemt de hand van Nora en geleid deze naar haar natte pruim en zegt.

"Voel eens hoe heerlijk dat is om geschoren te zijn" en duwt de hand tegen haar Venusheuvel. Ik zie hoe Nora als gehypnotiseerd naar de geile kut van mijn vriendin kijkt en zachtjes met haar vingertoppen de gezwollen lipjes masseert. Lauren zucht zacht.

"Mm... mm, da's lekker..." En beweegt haar lichaam iets naar voren zodat Nora haar gleufje nog makkelijker kan bewerken. Nora gaat nu met haar middelvinger door Lauren 's gleufje en doorklieft met haar vingertop het trosje kleine lipjes die daarna onmiddellijk weer sluiten en haar vinger slurpend absorberen. Zowel Nora als Lauren gillen lichtjes van opwinding en Nora roept.

"Wat een natte geile kut! Wat ben ik geil! Wat lekker, ik wil meer!" Lauren stapt nu ook met haar andere voet op de bank en brengt zo haar druipende grotje dicht bij het hoofd van Nora. Ik voel nu hoe mijn keihard geworden lul tegen mijn ochtendjas klopt en wil hem bevrijden. Ik heb nog steeds de waterkoker in mijn hand en als ik me buk om deze op de grond te zetten, zie ik hoe Lauren het hoofd van Nora naar haar kruis brengt en zegt.

"Lik me!".

Dan duwt ze Noras hoofd in haar kruis en ik zie ze allebei huiveren van genot. Lauren begint licht te jammeren.

"...Oh...oh...oh... ja... ja..." Ik loop om de bank heen en zie hoe Nora wijdbeens op de bank ligt en met een hand in haar slip druk met haar eigen pruimpje aan het spelen is. Wat een ongelooflijk geil tafereel. Ik sta voor de bank in mijn woonkamer met een grote stijve leuter in mijn hand te spelen terwijl ik sta te kijken hoe mijn vriendin wordt gebeft door een kennis die van pure lust zich helemaal laat gaan. Ik ga achter Lauren staan op de bank en steek mijn lul tussen haar billen door en stoot tegen de kin van de beffende Nora. Direct laat ze haar tong over de schacht van pik glijden en voel ik haar hand mijn ballen grijpen.

"Die leuter wil ik ook!" Hijgt Nora, ze trekt hard aan mijn geslacht en probeert tussen de dijen van Lauren door of ze mijn lul met haar mond te pakken krijgt. Lauren pers echter haar lichaam tussen het mijne en het gezicht van Nora en zakt langzaam door haar knieën en Nora likt haar hele lichaam. Lauren duwt één van haar tepels in de mond van Nora die gretig toehapt. Ik stap van de bank af en grijp tussen de benen van Nora naar de natte slip van haar. Het ding is helemaal doorweekt en glijdt daarom stroef over de dijen. Ik voel Nora 's nattigheid over mijn vingers druipen en ik word hier zo geil van dat ik in één ruk de slip aan gort trek. De meiden zijn elkaar heftig aan het tongen en het betasten en ik besluit mijn stijve lul tussen hun tongende monden te stoppen. Lauren hapt direct toe en zuigt met alle kracht mijn pik zo diep mogelijk naar binnen. Ze draait haar hoofd iets naar met toe en ik stoot mijn paal tot diep achter in haar keel. Ze zuigt nog steeds en ik probeer hem nog dieper in haar keel te stoppen. Ze kermt en gromt en dan kokt ze mijn hele lid in één keer uit samen met veel speeksel dat in draden aan mijn lul en aan haar kin hangt.

Met een geile blik kijkt ze Nora in haar ogen en wild tongend vallen ze boven op elkaar en rijden met hun natte kutten tegen elkaar. Mijn lul begint nu behoorlijk pijn te doen van alle geile spanning en ik besluit de dames nu maar eens echt te gaan neuken. Al tongend zitten ze met zijn tweeën op de bank. Ze wrijven ze hun kutjes over elkaar. Ik pak de benen van Nora stevig beet en trek haar omlaag zodat ze beiden met hun kutjes op de rand van de bank liggen. Ik zie de hand van Lauren tussen de twee pruimpjes verschijnen waardoor haar kont omhoog gaat en zo op gelijke hoogt met mijn heupen komt. Ik pak haar lekkere stevige reet met twee handen vast en ram mijn paal keihard in natte sopgrot. Ze slaakt een harde gil van genot en daardoor aangemoedigd neuk ik haar snel en zo hard als ik kan. Ze gaat steeds harder hijgen en ook Nora laat zich niet onbetuigd.

Lauren 's hand bewerkt nog steeds de harige natte pruim. Noras kutje is vuurrood en maakt een heerlijk soppend geluid. Ik zak op mijn knieën en mijn lul floept uit de gleuf van Lauren en ketst zo op de glimmende lippen van Nora. Ik pak mijn paal vast en sla nog een paar keer hard op haar pruim om vervolgens mijn eikel tussen haar lipjes te zetten en hard en in één keer in haar gloeiend hete trut binnen te dringen.

Nora gilt hard en ik voel haar kut om mijn paal samenknijpen. De combinatie van het hete, natte en persende kutje laat mijn pik nog verder steigeren en ik voel hoe het zaad in mijn zak langzaam begint te borrelen en ik waarschuw de dames dat ik ga spuiten. Nora smeekt om haar nog harder te neuken.

"Spuit mijn kut vol, neuk me harder, neuk, neuk, neuk!"

"Spuit over haar kut, ik wil haar likken!" Ze stapt van de buik van Nora en trekt mijn pik uit haar kut en begint er wild aan te trekken. Nora blijft gillen en ik zie dat ze schokkend met haar lichaam haar orgasme beleeft. Ik houd het nu ook niet meer en luid brullend van genot voel ik hoe de eerste straal sperma krachtig uit mijn eikel schiet en Lauren mij aanmoedigt.

"Spuit die geile slet d'r kut maar helemaal onder dan zal ik haar helemaal uitlebberen..." Ik duw mijn pik nog een keer hard in de pulserende trut van Nora die met een hard "Ah... ah" open mond en gesloten ogen bijna van haar stokje gaat van zoveel lust in haar lichaam. Ik stap met één voet op de bank en duw mijn natte en gladde leuter in haar mond. Ze gromt van geiligheid als haar mond de smaak van mijn en haar eigen lustsappen proeft. Ze bijt licht in mijn schacht trekt aan mijn zak en zuigt dan hard mijn slurf tot achter in haar keel. Ik duw haar hoofd nog dieper en stoot nog één keer nog dieper en voel weer een hele stroom sperma door mijn leuter schieten. Ik schok heftig van genot en mijn snel slap wordende lul floept uit de mond van lustig Nora.

Hijgend van het klaarkomen kijk ik naar het gezicht van Nora en er loopt een dikke druppel van mijn sperma uit haar mondhoek. In pak mijn lul in mijn ene hand en leg mijn andere hand op haar hoofd en sla mijn slappe en natte leuter tegen haar wangen. Nora begint weer sneller te huigen en te zuchten en vanuit haar kruis klinken heftige sopgeluiden. Ik kijk naar beneden waar Lauren met een van geil besmeurd gezicht de dikke klit van Nora aan het zuigen is. Daaronder beweegt haar hand snel op en neer en verdwijnt telkens tot aan haar pols in de vuurrode opengesperde mossel.

"ja... ha... ja, lekker, lekker, hard! Hard! Neuk me neuk me ah...ja..." Nora komt weer heftig schokkend en gillend klaar. Ik pak haar hoofd vast en druk mijn mond hard op de hare en proef mijn eigen geil. Ze verslikt zich in mijn sperma en mijn diepe tong en hoest het uit. Ze hoest recht in mijn gezicht en ik voel de klodders geil op mijn gezicht belanden. Nora begint te lachen om mijn gezicht en Lauren kijkt op en begint ook te lachen.

Daar zitten we dan met zijn drieën, hijgend, uitgeput, bloedje geil en alle drie een gezicht vol met onze geile sappen. Ik pak mijn vriendin bij haar hals en geef haar een hartstochtelijke tongzoen en we likken elkaars gezichten schoon. Nora komt met haar hoofd bij de onze en begint ook te likken en ook zij wordt door mij hartstochtelijk gezoend.

"Kom", zeg ik "dan gaan we op bed liggen nagenieten en ons opladen voor een volgende ronde." We staan op en Nora en Lauren lopen voor me uit naar de slaapkamer. Nora heeft haar schoenen nog aan en haar haltertje. Haar tietjes hangen als mooie peertjes over de stof heen en haar tepels zijn gezwollen van het harde zuigen van Lauren en mij. Haar rokje is ergens op de bank achter gebleven en tussen haar dijen, glinstert het geile nat. Ook bij Lauren loopt het geile langs haar benen naar beneden. Ik voel alweer een lichte rilling door mijn lichaam gaan. De dames lopende slaapkamer in en ik zeg.

"Zo geile sletten van me, jullie genotsknots komt even rusten tussen zijn gewillige neukteefjes".

"Ik wist dat jullie en geil stel waren maar dat jullie zo gedreven en wild waren had ik niet gedacht." Zegt Nora als ze naast me komt liggen en één been over het mijne slaat en ik zo de warmte van haar kut tegen mijn benen voel. Ook Lauren vlijt zich naast me neer. "Op zijn hondjes is zo ongeveer wel het meest experimentele standje wat mijn vorige vriend in huis had. En altijd in het donker. Maar nu met jullie! Kut wat was dat lekker! En seks met een vrouw, of alleen het tongen al... of die heerlijke kutsappen van jou Lauren... mm... Stom eigenlijk dat ik mijn eigen geil nog nooit geproefd heb".

En haar wens is ons genoegen.

JohanT