Nummer 35

Mijn partner en ik doen regelmatig aan zogenaamde parking-seks en ook partnerruil is voor ons niet vreemd. Ik kan geweldig geil worden als ik zie hoe mijn vrouw weer eens door een vreemde man geneukt wordt en dan ook gilt van genot en al haar sappen laat stromen. Laatst waren we op weg naar Leuven om te gaan winkelen. Meestal als mijn vrouw dat voorstelt weet ik wel hoe laat het is, gekleed in een doorschijnend topje en een leren rokje wat net haar slanke billen bedekte stapte ze bij mij in de auto. We hadden nog geen tien kilometer gereden of ze zei tegen mij.

"Ik ben zo geil als boter".

"Laat maar eens voelen dan" zei ik en voelde onder haar al naar boven geschoven rok, dat ze geen slipje droeg verbaasde mij niet echt, maar toen ik voelde hoe glad ze was geharst (Waxen) was zelfs ik verbaasd. Omdat het rokje zo strak zat vroeg ik haar om het uit te doen wat niet tegen dovemans oren was gezegd want de sluiting was al los. Naast mij in de auto in haar blote kont was ze natuurlijk een mooi zicht punt voor al die vrachtwagen chauffeurs welke in grote aantallen over de E314 rijden. Bij alle vrachtwagens minderde ik vaart en ging naast hun rijden terwijl Veronique met haar voeten op het dashboard hen een mooi uitzicht bood op haar inmiddels open staande kut. Bij de eerstvolgende parkeerplaats zei ze dat ze moest plassen en dus stopte ik zodra de gelegenheid er was. Wij stonden nog niet stil of ik zie achter mij een vrachtwagen stoppen met twee jongens van een jaar of vijfentwintig. Veronique stapt onmiddellijk uit en loopt naar een bosje dat achter de parkeerplaats ligt.

De twee jongens uit de vrachtwagen stappen ook uit, lopen langs mijn auto en kijken mij vragend aan, ik knik hun toe en ze lopen Veronique achterna. Na een minuut je of wat stapte ik ook uit om eens te kijken of deze mannen mans genoeg waren om Veronique te bevredigen. Uit het niets hoorde ik een vrouwenstem roepen, niet Veronique. Ik draaide mij om en ik zie een vrouw staan. Zij leek mij een jaar of vijfenveertig maar heel strak en sexy gekleed.

"Ik dacht al" zei ze, "als jij je vrouw dat gunt wil je zelf toch ook wel van bil". Samen liepen we voorzichtig de bosjes in en konden gewoon op het geluid af gaan. Op nog geen tien meter voor ons lag Veronique op haar knieën met een jongen achter haar die haar stevig lag af te raggen, de ander stond voor haar te genieten met zijn pik in haar mond. Inmiddels ook knap geil geworden begon ik Emma (zo hete ze had ze mij verteld) haar rok en slip uit te trekken en begon haar te beffen tot ze gillend klaarkwam. Toen nam ze mijn bijna op ontploffen staande pik in haar mond en begon waanzinnig te pijpen. Ik zat op mijn knieën en had een mooi uitzicht op wat er voor ons afspeelde. De staande jongen trok zijn lul terug en ging op zijn rug liggen, Veronique snapte dat hij zijn lul nu ook in haar wou steken en kwam in de benen. Ze liep tot boven zijn V2 raket die aanzienlijk groter was dan die van zijn maat, liet zich door de knieën zakken en schoof de lul tot aan de wortel bij haar binnen.

De andere jongen kroop zachtjes naar het neukende stel en kroop achter Veronique, ik zag hem wat spuug op zijn hand doen en Veronique 's bilnaad hiermee insmeren. Alleen al bij het zien van deze actie kon ik mij niet meer inhouden en kwam klaar met golven te gelijk spoot ik dikke klodders sperma bij Emma in de keel welke er geen enkele moeite mee had en alles gewoon doorslikte. Ze gaf mij nog een dikke tongzoen waarbij ik mijn eigen sperma nog voelde glibberen, en verdween net zo plotseling als ze was gekomen. Nu kon ik mijn aandacht weer op Veronique en haar stieren richten en zag dat ze al flink in haar kont gevingerd werd. De jongen ging met zijn naar voor stekende lul achter haar zitten en zette zijn eikel tegen het open gerekte sterretje.

Ik zag hoe Veronique haar ogen open sperde toen ze wist wat er ging gebeuren, ze zou door twee man tegelijk genomen worden, langzaam drong hij bij haar binnen tot hij tot de wortel bij haar binnen zat. Nadat de mannen even het goede ritme moesten bepalen deed ze de ogen dicht van genot en zag mij dus niet komen. Ik was alweer geil van deze aanblik, ik ging voor Veronique staan en tikte met mijn alweer harde pik tegen haar wang. Toen ze haar ogen open deed en mij zag glimlachte ze. Likkebaardend nam ze mijn pik in haar mond, welke ze vol overgave begon te pijpen. De jongens ragden er flink op los en Veronique kwam verschillende keren klaar en bijna gelijk tijdig spoten de jongens haar kut en darmen vol, het sperma liep uit haar openingen langs haar benen. Als laatste kwam ik in haar mond wat ze allemaal doorslikte.

Nadat de boodschappen gedaan waren voor onze korte vakantie in Zeeland werden de koffers gepakt en vertrokken we nog dezelfde avond. In de omgeving van Hulst hadden wij een bungalow gehuurd voor een lang weekend. We waren maar met twee gegaan om gewoon een lekker rustig weekend te hebben en wat seks met zijn tweeën. Nou, dat pakte wel even heel anders uit. Zaterdagmorgen liepen we door Hulst om wat boodschappen te halen voor het weekend toen we een bord zagen van een plaatselijke seksshop, en zoals het een liefhebber betaamt, stapten wij binnen. Het was een redelijk uitgebreide winkel met voor elk wat in aanbod, video, lectuur, kleding noem verder maar op. Maar wat mij eigenlijk als eerste opviel was een groot bord met de oproep voor een gangbang op zondag avond, Ik keek Veronique aan en zag aan haar geile ogen dat ze begreep wat ik bedoelde. Ik liep naar de eigenaar en vroeg hoe hij zich dat had voorstelde, hij maakte mij duidelijk dat alles absoluut veilig zou gebeuren en alleen dat wat de vrouwen zouden willen.

Een afspraak was snel gemaakt en deden snel de laatste boodschappen. Terug bij de bungalow waren we alle twee knap geil en hebben de hele avond gepraat over waar we nu weer aan waren begonnen. Zondag stonden we om de afgesproken tijd bij de ingang samen met nog een stel waarvan de vrouw er ook uitzag als ze verschrikkelijk geil was en later bleek ook wel was. Toen de deur open ging viel ons vieren de mond open van verbazing en bekroop Veronique een angstig gevoel. Daar binnen stonden zeker 45 mannen in de leeftijd van 20 tot 50 jaar. Nadat we wat gedronken hadden werd de sfeer algauw wat losser, en werd er overlegd hoe het zou werken deze middag, er waren twee stoelen met beugels voor de dames, de mannen mochten zoveel wisselen als ze wilden en of konden.

Er werd een telling bij gehouden welke de meeste mannen wist af te werken. Het kon beginnen en de kleding stukken vlogen door de zaal, om de meisjes een beetje op tempratuur te brengen likte ik Veronique en Klaas, Petra nog even voor ze op de stoelen plaats namen. De rubbers werden omgedaan en de eerste twee gingen aan de gang binnen de kortste keren kreeg Veronique een geweldig orgasme welke met applaus werd ontvangen. Hoe vaak ze klaar is gekomen weet ik niet maar aan het eind van de middag had Veronique 34 mannen gehad en Petra zelfs 38. Petra keek moe maar trots voor zich uit en dacht gewonnen te hebben, tot Veronique tot mijn verbazing zei nu wil ik alleen hem nog en wees naar de grote neger die als portier bij de deur stond. Hij had zich niet met de gangbang bemoeit en had alleen maar wat aan zijn gigantische pik liggen sjorren. Ik zag die verschrikkelijke afmeting en vroeg Veronique of ze het zeker wist, nou dat wist ze. De pik van die neger had geen menselijke afmetingen meer zeker tegen de 27cm lang en een omvang van een normale onder arm van de gemiddelde man.

Er werd uit de seks shop onmiddellijk een pot met glijmiddel gehaald omdat het wel duidelijk was dat het anders nooit zou lukken, ik nam een lik uit de pot en begon de kut van Veronique goed in te wrijven maar ze was zo geil van de aanblik wat haar nog te wachten stond dat dat niet nodig was volgens mij, de neger werd eerst flink op gewreven door Petra die vol bewondering naar die lul zat te kijken en hem eigenlijk ook nog wou pijpen wat natuurlijk niet lukte en hem dus maar flink inwreef met glijmiddel, waarbij hij vol ongeloof naar Veronique keek. Zonder een woord te zeggen liep hij op Veronique af en zette zonder pardon zijn paardenlul tegen het open staande kutje van mijn eigen vrouw, hij begon voorzichtig te duwen en millimeter voor millimeter schoof hij naar binnen. Veronique begon te gillen en voelde een pijn die niet te beschrijven is en riep dat hij moest stoppen, wat hij ook deed, hij haalde zijn lul weer uit het kutje van Veronique. Maar aan zijn glimmende ogen kon ik zien dat hij niet van plan was om het al op te geven. Hij pakte de pot met glijmiddel en wreef nog een keer een klodder op zijn paarse eikel. Nu begon het hele verhaal opnieuw en ik was heel nieuwsgierig of het deze keer zou lukken. Opnieuw zette hij de dikke eikel tegen de nog open staande kut van Veronique en begon te duwen, het eerste stukje ging wel omdat ze al wat was opgerekt bij de vorige poging. Toen zijn eikel was verdwenen hield hij even stil om Veronique even aan die gigantische omvang te laten wennen.

Na een minuut toen Veronique niet het idee kreeg dat de pijn afzakte stootte hij zijn lul tot ongeveer de helft in de al rauw geneukte kut en Veronique begon weer te gillen, maar deze keer trok hij zich niet terug. Het enige wat hij zei.

"Bindt haar maar even vast aan haar enkels en handen". Hier waren wel liefhebbers voor te vinden, want wij waren wel nieuwsgierig of ze inderdaad deze lul zou kunnen verdragen, dus in no time lag ze vast gesnoerd op de stoel. Gelijk begon hij door te duwen, en zijn lul zakte steeds verder in dat te ver open gerekte kutje. Toen hij voorzichtig begon te stoten met nog een derde deel van zijn lul uit de kut begon Veronique zacht te kreunen en te draaien met haar heupen. Ik zag aan haar ogen dat zij begon te genieten en niet ver meer van een orgasme was verwijderd. Maar zo als die arme meid toen klaar kwam had ik nog nooit gezien, haar ogen draaiden helemaal weg en ze begon over haar hele lichaam te trillen en toen kwam ze op een manier zoals je niet vaak zult zien, enorme hoeveelheden kut vocht vloeiden uit haar kut. Toen ze meende het te hebben gehad pakte de neger haar bij de enkels vast en stootte ook de laatste tien centimeter van zijn lul naar binnen en begon als een wilde te stoten. De lul zat niet tegen haar baarmoeder maar duidelijk in haar baarmoeder zo dat ze eigenlijk voor de tweede keer in haar leven werd ontmaagd, nadat ze even stil was blijven liggen waarbij haar de tranen over de wangen liepen, begon zij er weer van te genieten en kwam weer klaar en begon zelfs haar heupen op te tillen zodat de dikke zwarte lul tot de balzak in haar kut verdween.

Ze kreeg weer een orgasme waar geen einde aan leek te komen. Ook onze zwarte vriend stond nu op springen en liet Veronique 's enkels nu los, hij begon steeds meer te zweten en sneller te neuken. Aan zijn lichaamshouding kon je zien dat hij op springen stond, maar hij probeerde het zolang mogelijk uit te stellen omdat Veronique nu klaar kwam als of ze een epileptische aanval kreeg haar kut sappen bleven uit haar kut vloeien en elke keer als de dikke lul naar buiten kwam droop het vocht van zijn lul op de vloer. Uiteindelijk kon hij het niet meer houden en kwam klaar. Hij spoot met ongelofelijke kracht enorme hoeveelheden sperma in Veronique 's kut. Toen hij zijn nog steeds stijve lul uit het kutje trok vloeide het sperma vermengd met kut-sap langs Veronique 's dijen over de stoel en vormde een plas op de grond. Toen Veronique na enige tijd haar ogen weer open deed was het enige wat zij nog kon uitbrengen was; "bedankt het was heerlijk!"

Sinds die tijd gaan wij zeker eens in de twee of drie maanden voor een weekend naar de prachtige provincie Zeeland.

V&A