Neuken! Of...

Hallo... laat ik mezelf even voorstellen.

Ik ben Erik een 31 jarige man getrouwd met Mia. Ik heb een normaal postuur kort donker haar en blauw grijze ogen. Verder heb een normale pik.

Mia mijn vrouw is ook 31 een beetje mollig figuurtje lang donker haar, lekkere stevige borsten, dikke billen en een licht behaarde kutje. We zijn ondertussen 8 jaar getrouwd en besloten er eens een weekendje tussen uit te gaan.

Het was vrijdag middag nadat we de kinderen bij mijn schoonmoeder hadden afgezet. Koffers in de auto geladen en weg waren we... heerlijk ontspannen richting Duitsland waar we een hotel hadden geboekt in een mooi groenrijk gebied om eens lekker te kunnen ontspannen.

Na goed 2 uurtjes rijden kwamen we op de plaats van bestemming aan. Prachtige omgeving... overal bossen en heuvelachtig gebied een groot meer en het enige gebouw in de wijde omgeving was het hotel.

Het was erg rustig aangezien we net buiten het seizoen hadden geboekt dus het hotel was praktisch leeg. Nadat we de sleutel hadden gekregen en ons hadden gesetteld op onze kamer besloten we om een wandeling te maken.

Na een half uurtje kwamen we bij een mooi groot meer waar een oud vervallen steigertje stond met een roeibootje aangelijnd, die bij nader inzien ook zijn beste tijd had gehad. Mijn vrouw ging aan de waterkant zitten, deed haar schoenen uit en ging pootje baden.

Ineens hoorden we stemmen in de verte die steeds luidruchtiger werden. Voorzichtig keek ik in de richting waar het lawaai vandaan kwam om te zien wat onze welverdiende rust verstoorde.

Het waren 3 jongens van een jaar of 17 die waarschijnlijk een paar kilometer verder op de camping logeerden. Ze naderden en aan hun gedrag te zien waren ze redelijk ver heen van de drank die ze al lopend aan het drinken waren. Toen ze op een paar meter afstand waren en ons in het zicht hadden kwamen ze rustig naast ons staan en groeten ons vriendelijk.

Het bleken Engelse te zijn en ze logeerden inderdaad een heel eind verderop op een camping. Ze kwamen naast ons zitten en praten wat over dagelijkse dingen terwijl ze ons wat te drinken aan boden uit hun rugzak die rijkelijk gevuld was met bier.

Nadat we een biertje of 2 hadden gedronken vroeg een van de jongens aan mij of hij mijn vrouw niet eventjes mocht lenen.

Hierdoor was ik toch even met stomheid geslagen en gebaard met mijn hand dat dit uitgesloten was. Ook Mia had niet terug van zo veel brutaliteit en ze was best aangedaan door dit oneerbare voorstel.

We besloten te vertrekken. Toen we daartoe aanstalten maakten kwam Gregori, de jongen van het voorstel, voor me staan. Hij keek me ineens heel indringend aan en zei dat het maar voor even was, hij wou er zelfs een vergoeding voor geven. Zijn vriendelijke blik had plaats genomen voor een redelijk strakke bijna angstaanjagende blik.

Ik probeerde weg te komen met mijn vrouw maar werd hard gegrepen en tegen de grond gewerkt. Gregori was duidelijk de leider van het trio. Hij pakte mijn vrouw vast en vertelde haar dat ze beter mee kon werken. Mijn handen werden op mijn rug vast gemaakt met een meertouw. Daar lag ik dan vastgebonden en mijn mond dicht gesnoerd toe te kijken hoe de drie zich aan mijn vrouw... MIJN VROUW gingen vergrijpen. Ze werd in een paar tellen volledig gestript.

Daar zat ze naakt op haar knieën met een betraand gezicht. Gregori liet zijn broek zakken en zijn half slappe lul kwam tevoorschijn, ook de andere lieten hun broek zakken. De gemiddelde lengte van hun penis was 22cm een heel wat dikker dan de mijne. Ik zag mijn vrouw angstig kijken. Gregori beval haar te pijpen en dat ze beter maar mee kon werken anders zouden ze mij wat aan doen. Als een volleerde pijpster nam ze zijn snoeiharde paal in haar mond. Gregori kreunde en begon gelijk neukbewegingen te maken. Ik hoorde mijn vrouw kokhalzen maar ze deed haar best. Ook de 2de jongen kwam er bij staan en mijn vrouw wisselde af. De 3de jongen begon mijn vrouw hard in haar tieten te knijpen en met haar tepels te spelen.

Ik kon alleen maar hulpeloos toekijken hoe mijn vrouwtje vlak voor mijn ogen werd misbruikt als lustobject. De tranen stonden in mijn ogen en woedend probeerde ik me tevergeefs los te rukken.

Gregori keek me lachend aan en zei dat ze een lekker hoertje was. Ik hoorde na een tijdje hem kreunen en zag dat hij Mia stevig bij haar hoofd vast hield en zijn eerst lading zaad in haar mond en gezicht loosde.

Mia hoorde ik kokhalzen en naar adem happen. De tranen liepen over haar gezicht. Ook de 2de jongen spoot zijn zaad in haar keel en beval haar te slikken. Met moeite slikte ze alles door... De derde jongen die Frank heette gooide mijn vrouw op haar rug en spreidde haar benen. Hij begon mijn Mia haar kut te verwennen terwijl de andere twee zich naast mij op de grond neerzetten en een biertje open trokken. Ze keken samen met mij naar dit voor mij afschuwelijk schouwspel.

Ik zag Mia haar gezicht eerst verkrampen maar na een paar minuten begon ze zwaar te ademen en die blik in haar ogen, nee dacht ik ze is geil aan het worden hoe kan dat in deze situatie.

En ja hoor, nog geen 5 minuten later kwam ze hevige kreunend klaar. Een hard gelach en applaus van de jongens was het gevolg en gelijk riepen ze mijn vrouw dat ze een geil sletje was.

Ik kon het niet begrijpen... waarom... Gregori vertelde me gelijk dat ze hier nog leuke dingen mee konden beleven.

Frank degene die mijn vrouw heerlijk had klaar gelikt was zelf nog niet klaar gekomen en spreidde de benen van mijn vrouw en zei mijn vrouw haar kutlippen wijd open te trekken voor hem. Iets wat mijn vrouwtje gewillig deed.

Gregori zei tegen me dat ik moest kijken. Iets wat ik niet kon maar toen mijn hoofd hard omhoog werd getrokken aan mijn haar gaf ik toe.

Frank plaatse zich tussen de mollige benen van mijn vrouw die gewillig haar kut open hield en zijn enorme lul wees recht op haar kutje. Zijn dikke eikel plaatste hij voor haar opening en keek mij daarna lachend aan toen hij zijn stormram in een keer tot aan zijn ballen naar binnen duwde.

Ik hoorde Mia hard kreunen, zo'n formaat was ze duidelijk niet gewend. Frank bewoog zijn harde paal langzaam in en uit en vertelde hoe strak ze was. Mia lag dood stil en hield haar kutje open voor haar belager ze keek me aan en ik zag in haar ogen dat de geilheid duidelijk overheerste.

Frank begon steeds harder te neuken en hij vertelde dat Mia met haar kut aan het knijpen was. Neen, dacht ik dat was een specialiteit van haar ze masseerde zijn lul, neen. Ik hoorde ze allebei duidelijk genieten en zag zelfs dat mijn vrouw neukbewegingen mee begon te maken en aan haar adem te horen kon ze elk moment klaar komen.

Een paar heftige stoten van Frank en mijn vrouw gilde het uit..."Ah! Ja! Neuk me. Ja! Ha! Harder... Ik ga komen, ah! Ze begon te trillen en Frank keek me lachend aan, ze kwam heftig klaar.

Frank begon nu nog heftiger te stoten.

"Hier slet! Ik ga je kut vol spuiten" en ik zag hem schokkende bewegingen maken onder een heftig gekreun.

Straal na straal spoot hij zijn zak leeg in mijn Mia haar kutje. Langzaam trok hij zich terug, ging voor haar zitten en gebood haar zijn lul schoon te likken.

Zonder aandringen hapte Mia gretig toe, ze likte en zoog zijn met geil en zaad besmeurde lul helemaal schoon.

Gregori zei," tijd voor ronde twee!"

Hij beval haar om te draaien. Op handen en knieën zat mijn vrouw met haar gezicht mijn kant op, Gregori trok haar billen wijd en duwde zijn harde lul in haar wijd open geneukte grotje. Hard begon hij op haar in te ramen en sloeg een paar keer op haar dikke billen. Haar tieten schudde heen en weer en ze keek me super geil aan als of ze in een roes was. Ze kreunde geil mee en niet veel later kwam ze alweer klaar.

Ook Gregori kon het niet meer houden en schoot ook zijn zaad in haar kutje terwijl hij mij aan keek.

De derde jongen Red zei.

"Ik heb ook wel zin een 2de ronde en neukte haar op de zelfde manier als Gregori had gedaan. Niet veel later toen hij zijn zaad in haar kut spoot kwam Mia voor de vierde keer klaar.

Ze lieten mijn vrouw even op adem komen en gaven haar een biertje terwijl ze een eindje verder van mij vandaan zaten. Ik lag daar alleen terwijl mijn vrouw gezellig met hun aan het drinken was... Wat gebeurde er toch met haar?

Ik voelde me verraden, verdrietig en woest. Hoe kon ze zich zo laten gaan.

Frank stond na 20 minuten op en zei tegen Mia dat hij nog een 2de ronde tegoed had. Hij beval Mia op haar buik te liggen met haar dikke kont omhoog.

"Zo, nu ga ik je kontje eens heerlijk naaien" vertelde hij.

Iets wat ik ook weleens bij haar had gedaan.

Dus ze was er geen maagd meer. Frank duwde zijn lul even in haar kut om hem nat te maken en spuugde daarna tussen haar billen. Hij smeerde haar kontje goed in en ik hoorde Mia zeggen,"doe je voorzichtig?"

Frank plaatste zijn dikke lul tegen haar kontje aan en duwde zachtjes naar binnen en wachtte even Mia duwde haar kontje hard naar achter en begon zo op Frank in te stoten...

Ik werd compleet gek. Nu neuk ze hem vrijwillig. Ik zag dat ze één hand onder haar buik had gestoken om zichzelf te vingeren. Een paar minuten later kwam ze luidkeels heftig schokkend klaar.

Frank kon zich ook niet echt langer beheersen en spoot zijn zaad in haar dikke reet. Red die zich had staan afrukken op dit schouwspel liep op mijn Mia af en vroeg waar ze zijn zaad wou hebben. Gewillig opende ze haar mond.

Ah, ha, hier sletje riep Red terwijl hij dikke klodders zaad in haar mondje liep lopen. Mia slikte het door iets wat ze bij mij nooit deed.

Gregori zei dat het tijd was om te gaan en nam afscheid van Mia ook Frank en Red namen afscheid van haar.

Frank raapte haar string op van de grond en stopte deze in zijn broekzak. Gregori kwam op me afgelopen, stopte 200 euro in mijn broekzak en zei dat ze het verdiend had. Hij vertelde ons dat er geen politie aan te pas hoefde te komen omdat hij ons anders wel zou vinden want hij had ons adres genoteerd uit mijn portemonnee.

Mia verzekerde hun dat het in orde kwam en ze namen afscheid.

Nadat ze weg waren maakte ze mij los. En zei verder niks.

Ik barste uit in woede en vroeg haar hoe ze zich zo kon laten gaan met drie 17 jarig knullen.

Haar antwoord was kort maar krachtig.

"Wees liever dankbaar dat ik je leven heb gered."

JohanT.