Na het biljarten

Ik was op zekere dag een spelletje gaan biljarten. Bij het naar huis rijden stond ik voor de stoplichten te wachten, toen een vriendin naast me kwam staan. Ik liet heel deftig mijn hoorn afgaan. Ze keek heel verbaasd naast zich en glimlachte. Ik deed tekens. "Zullen we nog iets gaan drinken?" "Geen probleem" Zei ze met open ruit. Ze volgde me. In een leuk café aangekomen, vertelden we onze laatste histories. Zo vertelde ze me dat ze siliconen had laten steken. Nu, voor mij geen probleem. Ze pakte mijn hand en liet hem, onder haar licht doorschijnende bloes, haar complete rondingen betastten.

"Waw!" Zuchtte ik toen ik haar keiharde tepels op die mooi gevormde borsten aantrof. "Ze zijn prachtig." Ik zou die mooie dingen van nabij willen zien en voelen dacht ik bij mezelf. We dronken verschillende Red Bull. Toen merkte ze op dat het al redelijk laat geworden was. Ik ga maar eens naar huis zei ze met een ondeugend gezichtje. Ik zou wel nog één koffie willen drinken. "Geen probleem, volg me naar huis." Antwoordde ze heel vlug. "OK."

Terwijl we aan het rijden waren kon ik mijn gedachten niet ordenen. Ik zag die harde borsten met die grote tepels al voor me. Het waren juist vingerhoedjes. Thuisgekomen liet ik beleefd mijn schoenen aan de trap staan. Op haar appartement was alles in design uitgerust. Zwarte kasten met plexiglazen stoelen, enz... Na de koffie moest ze even gaan plassen. Ze kwam uit badkamer en had nog enkel haar rokje aan. Haar borsten waren prachtig. Ze liet mijn handen en tong haar welgevormde borsten betasten en likken. Ze nam mijn hand en trok me mee naar de slaapkamer.

We lieten ons op het bed vallen, toen ze me wild begon te betasten. Ze trok mijn hemd zowat aan flarden. Mijn broek was echt een routineklusje voor haar. Toen nam ze mijn al lang stijf staande lul tussen haar vingers en begon me wild af te rukken. Vervolgens nam ze hem tussen haar tanden en begon me heel hard te pijpen. Ik zou al willen klaarkomen maar dacht vlug aan iets anders. Ik liet mij dan ook volledig aan de waanzin over. Ik nam haar kont vast.

"Shit, heb jij dan geen onderbroek meer aan?"

"Moet toch uit." Zei ze veelbelovend!

Ze liet me haar kont zien en nodigde mijn stijve, harde lul uit om haar langs achteren te nemen. Ik ramde mijn lul in haar warme, natte kut. Vervolgens draaide ze zich en kwam met haar wijd openstaande kut en haar harde clitoris boven mijn gezicht hangen. Ik begon haar zo heftig te likken en te zuigen dat ze op enkele ogenblikken klaarkwam, ik ging heftig door. "Ja. O, ja!" Tierde ze. "Doe verder." Ze kwam terug klaar. Dit op een paar minuten.

Daarna begon ze me terug te zuigen. Ik was in de 69ste hemel. Ik voelde de climax komen... "Ik kom, ik kom!" Riep ik. Toen ik klaarkwam, slikte ze alles naar binnen, geen druppel ging verloren. Ze liet zich naast mij rollen en rustte even uit. Dan begon ze weer aan mijn lul te spelen tot die stijf kwam en het verhaal speelde zich opnieuw terug af.

Het was een nacht om nooit te vergeten!

Peter de Groote