Mijn eerste poesje

Mijn eerste lesbische ervaring kreeg ik toen ik achttien jaar was. Ik zat toen nog gewoon op school zoals het hoort. Ik had een vrij grote vriendenkring waarvan ik met één ervan erg goed bevriend was en nog steeds ben. Deze vriendin, Irma, was eveneens achttien jaar en zat op dezelfde school als ik. Ze deed alleen een andere opleiding dan ik. Na schooltijd gingen we ook vaak met elkaar om. Ik woon zelf in een klein plaatsje net buiten Den Haag. In Den Haag zit ik op school en Irma woont er. We gingen de laatste tijd steeds vaker samen uit en ik bleef sinds kort bij Irma slapen omdat ik anders 's nachts alleen naar huis moet. Zo ook op een zaterdag in augustus.

Ik kwam rond 20.00 uur bij Irma toe en we gingen dan rond 1.00 uur naar de discotheek. Irma sliep op zolder waar ze twee kamers hadden. In de ene kamer sliep Irma en de andere kamer was voor logees. We waren uit geweest en kwamen rond 6.00 uur weer thuis. We hadden beiden veel plezier omdat we een paar glazen alcohol hadden gehad. We slopen al giechelend naar boven en we probeerden het zo zacht mogelijk te doen in verband met de ouders en het zusje van Irma die al sliepen. We gingen de trap naar zolder op en ik betrad de logeerkamer. Ik en Irma zagen dat het bed niet was opgemaakt. Ik vroeg aan Irma of ze ook beddengoed had. Ze zei dat het allemaal bij haar ouders op de kamer lag. Irma zei dat ze geen zin had om haar ouders wakker te maken omdat ze dan toch weer boos werden omdat ze zo laat waren. Irma zei dat er dan meer één ding op zat, we moesten maar beiden in haar bed. We hadden geen andere keus en Irma zei ook nog dat ze wel een vrij groot bed had.

Het was het bed dat haar ouders eerst hadden. Het was een klein tweepersoonsbed dat was ook de reden dat haar ouders een andere hadden gekocht. Irma deed de kamer dicht en deed het licht aan in haar kamer. Ze sloeg haar bed open en ging zitten. Ik ontdeed me van mijn truitje en deed mijn schoenen uit. Ik pakte uit mijn rugzak mijn nachtpon en maakte mijn BH los. Ik trok mijn nachtpon aan en deed mijn broek uit. Irma deed ook haar kleren uit en even later zat mijn vriendin met alleen haar slip aan op bed. Ze pakte nu haar nachtpon en trok deze aan. "Kruip maar vast in bed" zei ze tegen mij dan zal ik even het licht uit doen. Even later lagen we naast elkaar in bed.

Na een minuut of vijf ging Irma rechtop zitten en trok ze haar nachthemd uit. Ze keek of ik al sliep en zag dat ik mijn ogen nog open had. Ze zei dat het eigenlijk wel warm was als je zo met twee in één bed lag. Ik beaamde dit, ik keek even naar haar borsten. Ze had mooie volle ronde borsten met niet al te grote tepels. De borsten waren mooier dan die kleine dingen van mij. Ik zei tegen Irma dat ze mooie borsten had. Irma vroeg of ze die van mij eens mocht zien. Ik zei dat het wel mocht, maar dat ze zich er niet al te veel van moest voorstellen. Ik ontdeed me van mijn nachthemd en liet Irma mijn borsten zien. Ze zei dat ze inderdaad wel wat klein waren, maar Irma vond mijn tepels wel heel erg mooi. Ik heb vrij grote puntige tepels die mooi lichtbruin van kleur zijn.

Irma deed het kleine lampje bij haar bed aan en keek nog eens goed naar mijn borsten. Terwijl ik nog eens die van haar bewonderde. Ineens stak Irma een hand uit en begon aan mijn tepels te frunniken. "Ik wil ze even voelen," zei ze. Ze voelde met haar vingertoppen aan mijn tepels, ze deed dit heerlijk en mijn tepels zetten zich op. "Oh," zei ze "je tepels worden nog een stukje groter en ronder." Ik voelde dat ik een rood hoofd kreeg en schaamde me een beetje. Ze merkte dit en zei dat het heel normaal was. Ze begon nu mijn volledige borsten te strelen en ik voelde dat ik er vreselijk opgewonden van werd. Mijn ademhaling werd onregelmatiger en ik voelde dat ik vochtig werd in mijn slip. Irma ging verder en ging bovenop mij zitten.

Ze bukte zich voorover en kuste vol op mijn mond. Ze wurmde haar tong naar binnen en we begonnen heerlijk te tongen terwijl ze nog doorging met het strelen van mijn borsten. Even later liet Irma zich zakken tot net boven mijn knieën. Doordat ze naar beneden was gegleden waren de dekens van ons gevallen. Irma ging nu met haar mond richting mijn rechter tepel en nam deze in haar mond, ze begon er heerlijk op te sabbelen. Ik begon nu lichtjes te hijgen van opwinding en Irma stopte en gleed met haar tong over mijn buik naar mijn vagina toe. Ze legde haar hoofd op mijn slip en drukte met haar neus tussen mijn schaamlippen.

Ze tilde haar hoofd op en trok mijn slip uit. Ik lag nu naakt op bed en Irma haalde haar hand door mijn schaamhaar. Ze gleed met haar vinger door mijn gleufje en stak een vinger in mijn vagina, dit gaf een heerlijk gevoel en na enkele bewegingen kreeg ik een orgasme. Het vocht liep via de vinger van Irma op het bed. Nu begon Irma ook nog mijn vagina te likken. Ze begon met haar tong met mijn klit te spelen en vingerde me tegelijk. Het was echt een fantastisch gevoel en al snel kreeg ik een tweede orgasme.

Irma stopte en ging naast me liggen in het bed. Ze vroeg of ik het lekker vond, ik knikte hevig ja. Ik wist dat het nu mijn beurt was en ik ging gehurkt naast Irma zitten op het bed. Ik pakte haar borsten beet en kneedde deze in mijn handen. Haar tepels waren al keihard en ik begon haar nog even op haar mond te kussen. Ik kuste haar op haar buik en toen op haar mooie kanten slipje. Het was een mooi bewerkte slip waarvan het achterste gedeelte dun is zodat dat dan lekker in je kontnaad zit. Ik voelde dat Irma ook al nat was en ik trok haar slipje uit. Het leek mij wel spannend om zo op Irma te gaan zitten dat mijn kontje bij haar hoofd kwam te zitten. Ik ging zo op Irma zitten en legde mijn benen langs haar hoofd heen.

Ik boog voorover en begon haar vagina heftig te likken. Ik proefde haar vocht dat een beetje een zoute smaak had. Ik likte haar opgezwollen klit en al snel kreeg ook mijn vriendin een orgasme. Ik voelde haar onderlichaam schokken. Plots begon Irma mijn schaamlipjes via de achterkant te likken. Ik ging verder met haar kutje en stak een vinger in haar nauwe gaatje. Na een tiental bewegingen kwam ze opnieuw klaar. Ik werd ook opnieuw vreselijk opgewonden doordat mijn vriendin me van achteren likte en ik gleed met mijn hand over mijn venusheuvel en bewerkte mijn eigen klit. Met mijn andere hand wreef ik over de vagina van Irma. Na een niet al te lange tijd werd het mij weer te veel en kwam ik opnieuw hevig klaar. Nog één keer likte ik Irma tot een hoogtepunt waarna we in slaap vielen.

Britt