Mijn eerste dominantie

Het was genoeg geweest voor vandaag. Ik had 4 kandidaten overgehouden van een groepje van 10 en liet na de lunch de derde binnen komen.

Toen zij binnenkwam was ik direct wakker. Ze prikkelde mijn belangstelling. Hoewel geen fotomodel, zag ze er gewoon leuk, vlot en goed gekleed uit met een snelle babbel en gevoel voor humor. Ze noemde Sabine, was 27 en had een goed figuurtje. Het gesprek verliep snel en doelmatig. Na het gesprek moest en nog één kandidaat komen, maar ik had eigenlijk al een beslissing genomen. Zij werd aangenomen voor een periode van een jaar en het bleek in alle opzichten een goede keuze.

Na 3 maanden had ik een opvolgingsgesprek met haar. Ze zei dat het werk leuk was, de collega's prettig en haar baas een lieverd. Ik keek haar aan, ze bloosde en verontschuldigde zich voor haar ietwat spontane uitspatting.

"Het spijt me, mijnheer, was niet mijn bedoeling."

"Waarom nog steeds die mijnheer? Ik heet Johan, iedereen noemt me zo."

Ze vertelde dat het niet in haar aard lag. Ik zei tegen haar dat ik gewoon een collega was en geen 'baas' die met een zweep over de afdeling liep.

"O, maar dat kan best fijn zijn," was haar schalks antwoord. Ik besloot de deur dicht te doen opdat niemand van de anderen kon meeluisteren, er mocht eens een verkeerd woord opgepikt worden.

"Hoe bedoel je dat?" Vroeg ik haar.

"Wel, eigenlijk precies zoals ik uitsprak" was ietwat verlegen haar antwoord. "Ik vind het prettig om te weten waar mijn plaats is, in alle situaties. Vind het heerlijk als u me zegt om dit en dat te doen, korte en duidelijke bevelen, koffie halen, kopiëren, alles. Liever geen vraag zoals we op bureau onder elkaar gewoon zijn. De anderen maakt mij niets uit maar van u vind ik het heerlijk als u een beetje kortaf bent."

Het gesprek kreeg een wending naar het persoonlijker vlak. We praatten nog over haar relatie tot 'haar baas' en ze sprak mij af en toe aan met 'mijn heer' in plaats van het gebruikelijk mijnheer, of zelfs meneer. Mijn voornaam vond ze niet zo prettig voor zichzelf en ze vroeg nadrukkelijk of ze het in het openbaar op mijnheer mocht houden en als we onder ons waren kon ze eenvoudig overschakelen op 'mijn heer'.

Ik vond het en beetje ongewoon, maar als zij zich daardoor beter voelde en verder goed functioneerde zou ik het wel gewoon worden.

Die dag ging ik met een vreemd voorgevoel naar huis, met heel wat te overdenken. Tijdens het eten sprak ik niet veel. Ik luisterde alleen naar mijn vrouw die van alles vertelde waarvan ik meer dan de helft miste. Mijn vrouw zou binnenkort 4 dagen weg gaan met 2 vriendinnen.

Op het werk gaf ik Sabine voortaan gewoon werk, maar met een meer bevelende toon. Ze genoot zichtbaar, en vlinderde door het kantoor. Ze wist dat mijn gezin enkele dagen weg was.

Er kwam telefoon binnen.

"Dag mijnheer, met Sabine, ik wil u graag spreken, mag dat?"

"Spreek maar."

"Neen, als het van u mag persoonlijk, graag."

"Oké, waar en wanneer?"

"Als het u schikt, strakjes bij mij thuis?" Zo had ik het niet bedoeld, ik dacht eerdere aan een rustig plekje op kantoor, mijn bureau... Ze gaf zonder verdere uitleg het adres en hoe ik het makkelijkst er kon komen. Ik beloofde dat ik zou komen, maar voor ik effectief vertrok heb ik toch wel getwijfeld. Omdat ik de tijd voor mij alleen had ging ik toch maar. En Sabine had mij toch echt nieuwsgierig gemaakt.

Zij deed op mijn aanbellen vrij snel open, in een rokje, strak T-shirt en licht opgemaakt.

"Dag mijn heer, komt u binnen alstublieft." Ze pakte mijn jas, hing hem weg en liep achter mij de kamer in. "Koffie mijn heer?"

"Ja, graag". Haar stem klonk vreemd, hees, en het leek wel of ik een Koninklijke gast was. Ik begon me onze gesprekken in een ander daglicht te plaatsen en had een soort voorgevoel dat ik wist wat er komen ging. Ze nipte van haar koffie, toen ik op een vrij barse toon vroeg.

"Waarover wilde je me spreken Sabine?"

"Over u en mij, mijn heer." Ik keek haar wat verbaasd aan, hoewel 'verbaasd' eerder nieuwsgierigheid inhield.

"U bent mijn baas op het werk, maar ik wil graag dat u ook zo nu en dan mijn baas privé bent."

Ik keek haar nieuwsgierig aan. Ze ging verder.

"Ik ben een beetje gek op u mijn heer, en wil u graag van dienst zijn."

'Help! Moeder!' Dacht ik. Een vrouwtje van 27 die even verteld tegen haar baas van 40 wat ze graag wil. Ik voelde me gevleid, maar beheerste me. Ik had haar idee mee en wist wat ik nu kon doen. Goed, ik zou wel zien waar het mij bracht.

Onverwacht stond ik op. Daar had ze schijnbaar niet op gerekend, ze dacht dat ik weg ging, ze zei meteen.

"Het spijt me Johan, blijf alstublieft. Ik wilde u niet meteen alles voor de voeten gooien. Het spijt me."

"Sta op!" Gewillig deed ze wat ik vroeg. Ik pakte haar beet, kuste haar vol op de mond, draaide mijn tong naar binnen. Ze zakte iets door de knieën, speelde alsof ze niet wist wat haar overkwam.

"Je bent wel brutaal om me dit zomaar te vertellen."

"Ja, mijn heer, het spijt me." De schrik dat ik zou vertrekken was er uit en ze besefte dat ik nu mee speelde, gelijk veranderde haar houding terug naar onderdanig.

"Waar is de slaapkamer?"

"Die deur, mijn heer."

"Kom!"

In de slaapkamer zei ik haar met de handen tegen de muur te gaan staan, de benen iets gespreid. Met een blos op haar wangen deed ze wat ik vroeg. Ik keek rond, zag een riem hangen en pakte deze. Ik tilde haar rokje op en trok haar slip van haar billen. Ik sloeg haar op de billen met de riem. Net hard genoeg om het te laten voelen, niet te hard om echt pijn te doen. Ze gaf kleine kreetjes.

"Dank u, ja, ik verdien het." Op beide billen gaf ik haar kletsen, tot ze een beetje rood waren. Ik ging achter haar staan, tilde haar shirt op en trok het over haar hoofd. Geen bh, parmantige tieten, haar tepels al vrij hard. Ik pakte haar borsten en kneedde en streelde haar tepels. Ze werden harder onder mijn aanrakingen. Ze bewoog met haar lichaam en ik voelde dat ze genoot. Goed zo. Ik stopte.

Geruisloos kleedde ik me uit. Mijn pik al hard naar voren. Ik was flink opgewonden geraakt van het hele spel. Ik pakte haar slip en trok het naar beneden. Ik bukte me iets en drukte haar billen weg om naar haar kutje te kijken. Soepel gleed een vinger in haar. Ik stootte wat op en neer, ze begon ritmisch mee te bewegen.

"Lekker?" vroeg ik haar.

"Ja. Mijn heer, heerlijk," verzuchtte ze. Ik haalde mijn vinger eruit, gleed door haar bilnaad, wreef over haar sterretje.

"En hier in?" Vroeg ik.

"Het is van u mijn heer, ik ben van u, wat u maar wilt." Haar wangen waren nu rood van opwinding. Zacht drukte ik mijn vinger in haar aarsje en begon zacht te pompen. Ze kreunde, hijgde. Na een poosje haalde ik mijn vinger weg. Ze zuchtte van teleurstelling. Ik pakte de riem, nam haar bij de arm en leidde haar naar het bed.

"Ga liggen!" Ze zei niets, deed het gewoon. Ik bond haar handen aan bed met de riem, ging naast haar op mijn knieën en drukte haar benen uiteen. Mijn hoofd ging naar haar natte kutje, ik drukte mijn tong tussen haar lipjes en begon haar te beffen. Haar kontje begon al rap op en neer te bewegen, ze drukte haar geile kutje tegen mijn mond, mijn tong raspte over elke centimeter. Na enkele ogenblikken begon ze te kreunen en te steunen.

"Oh! Mijn heer, ik kom zo klaar."

Ik stopte meteen met mijn likwerk en ze keek me teleurgesteld aan. Ik ging op een stoel zitten en keek alleen naar haar. Haar gezicht was nu vuurrood van opwinding, haar tepels stijf, ze likte haar lippen en haar ademhaling ging gejaagd. Ze kwam wat tot bedaren. Ik liep op haar af en begon haar kutje met mijn vingers te bewerken.

Ze begon hijgend op mijn vingers te rijden en ik ging door tot ze bijna klaarkwam, stopte, ging weer op de stoel zitten en keek weer naar haar. Haar ogen glansden. Ze keek me smekend aan maar ik bleef haar alleen aanstaren. Na een paar minuten stond ik op. Liep op haar af. Ik herhaalde de hele scene, nu weer met mijn tong. Nadat ik haar weer even had laten bedaren liep ik op haar af. Kwam met mijn harde lul boven haar.

"Mond open" sommeerde ik haar. Gewillig deed ze het. Ik schoof mijn pik in haar mond, neukte haar zacht, en genoot van haar tong over mijn eikel. Na een paar minuten trok ik mij terug, ik was ontzettend geil geworden door het likken en vingeren en nu ook door haar heerlijke mond. Ik speelde met haar tepels en liet mijn vingers door haar kutje gaan. Ze genoot zichtbaar en nog steeds willoos door haar gebonden handen. Ze begon weer te rijden op mijn vingers, en ik stopte. Maar nu liep ik niet weg.

Ik stapte tussen haar benen, duwde mijn eikel tegen haar lipjes, en schoof pardoes naar binnen, het was zo nat. Tot aan mijn zak schoof ik in een beweging door. Ze keek me aan, zei niets. Ze genoot van de aandacht, van mijn aanpak, soms hard, dan weer teder. Ik begon haar te neuken. Ik moest wel, want mijn zak stond zo langzamerhand op springen. Diep in haar neukte ik. Lange stoten, dan weer zacht diep. Ik hield haar bij de enkels, keek naar beneden en zag mijn pik in en uit glijden, nat van haar geil. Ik liet een hand tussen ons in komen, masseerde zacht haar knobbeltje, zij kreunde, en ik brieste als een paard. Ik liet me voorover gaan en maakte de riem los, ze greep me bij me nek.

"Oh! Mijn heer" kreunde ze, "ik ben van u, neem me."

Aangespoord door die woorden neukte ik feller, ik voelde haar kutje krampen en ze kwam heftig klaar. Ik spoot me vlak daarna diep in haar leeg, golven sperma schoten diep in haar. Als een beest maakte ik herrie, zij klauwde haar nagel in mijn nek en rug.

Zacht nagenietend lagen we tegen elkaar. Ik streek haar haren recht. Zij zuchtte zachtjes.

"Dank u, mijn heer."

Ik zei niets, maar liet mij handen over haar lijf gaan.

Na deze ontmoeting volgden nog velen. Eén tot twee keer per maand hadden we hete uurtjes. Ze was onderdanig, liet met zich spelen zoals ik wilde en zorgde dat ze haar genot kreeg op alle vlakken. Meerdere speeltjes kwamen erbij. Strokenzweep, boeien, touwen en stokje. Ik domineerde, zij onderging. Alles met wederzijds vertrouwen en respect. Drie jaar duurde het. Tot zij een man van haar leeftijd ontmoette en zich meer op de toekomst wilde richten. Ik heb dat gerespecteerd, heb haar laten gaan. We spreken elkaar nog wel regelmatig, met de zelfde luchtigheid als vroeger, we hebben genoten van onze momenten, we weten het van elkaar dat we van de herinneringen nog steeds genieten.

JohanT