Meer genieten 4.5

Met een behendige sprong en 2 benen wijd, komt Bea bovenop de mond van Jack. Het viel gelijk stil in de ruimte. Jack was een moment rustig, van de schrik wat hem nu overkwam, maar gelijk begon hij te protesteren, hij schokte en draaide met zijn lichaam, als een dolle stier.

"Je lult te veel, je bent hier om te werken, dus het wordt tijd dat we gaan beginnen." ; zegt Bea. Begin maar eens met dit opgewarmde grotje. Likken zal je, want ik wil gillend klaar komen. Hoe harder je bokt, des te harder druk ik mijn kutje op je mond en onthoud, het is je enige ademhalingsplek.

Jack wordt bij de eerste druk van Bea als gelijk rustiger. Hij probeert haar te bijten, maar het mondgaatje is te klein om te bijten, alleen te likken.

Intussen zijn Els, Chantal en Judith bezig om meer attributen te pakken.

Jack voelt ineens dat zijn benen uit elkaar worden getrokken. Een schok gaat door hem heen, wat zijn die wijven van plan. Hij voelt een hand zijn zware leuter vastpakken. Oh... wat staat hij op knappen. Heel voorzichtig wordt er aan zijn pik gesjord, hij voelt zijn ballen al behoorlijk samentrekken. Hij hoopt maar dat ze doorgaan, want de druk wordt te hoog, zo geil is hij nog nooit geweest. Hij voelt de hand langzaam naar beneden gaan richting zijn ballen. Die zijn ook al zo gevoelig. Hij wil wel schreeuwen dat ze niet moeten stoppen, maar die kut van Bea blijft zitten waar ze zit. Hij proeft de geile sappen op zijn lippen. Heel even gaat hij met zijn tong langs zijn lippen. De smaak maakt hem nog geiler, en hij besluit het spelletje maar mee te spelen. Hij begint Bea te beffen. Hij merkt dat het masker voldoende meegeeft om zijn tong er door te steken. Als een bezetene begint hij te beffen. Hij voelt dat Bea haar plekjes toch echt geraakt worden, want ze kroelt van voor naar achter. Hij voelt dat haar kutsappen in hoeveelheid toenemen. Ineens voelt hij met zijn tong Bea haar anus. Hij probeert met zijn tong ook daar binnen te dringen. Heel even moet hij toch op adem komen. Hij krijgt te weinig adem als hij zijn tong door het gat in het masker steekt.

Hij zweet zich ongans.

Ondertussen is de hand van Jacks lul naar zijn ballen gegleden, eerst lieflijk gestreeld. Als ze een kreun bij Jack horen ten teken dat hij het lekker vind, geven ze met platte hand er een harde tik tegen zijn zak aan. Ze zien Jack ineen krimpen. Bea voelt ineens een tong naar binnen schieten en er net zo snel weer uitgetrokken worden. Bea gaat iets omhoog met haar kutje, want ze merkt dat Jack toch echt even naar adem moet happen. Snakkend naar adem, ligt Jack op de tafel en als hij adem heeft gilt Jack het uit van de pijn. Hij is woest, wie dat op zijn geweten heeft. Hij voelt de pijn door zijn ballen naar zijn onderbuik trekken. Oh! Als hij maar even kon wrijven, dan zou het al beter gaan. Langzamerhand zakt de pijn weg. Jacks masker is helemaal glibberig van de het vocht van Bea. Hij beseft nu dat hij geen kant op kan en dat de bitches bepalen wat er gaat gebeuren. Hij zal zijn tijd wel afwachten en dan zal hij toeslaan.

Lang tijd om te rusten krijgt hij niet. Hij ziet nu Els op hem aflopen. Ze ziet er verleidelijk uit, ze heeft haar handen op haar rug. Haar borsten steken mooi af in dat geile sexy pakje. Het pakje ondersteunt haar borsten en ze priemen mooi in volle glorie vrij in de buitenlucht. De tepels strak en hard, met aan beiden een tepelklem. Het pakje heeft een mooi open kruis, en dat kutje wat hij jaren heeft geragd, ziet er weer bekend heerlijk uit. Hij ziet een klein touwtje hangen. Hij krijgt het behoorlijk warm, want hij weet wat dat lichaam voor hem kan doen.

Els buigt zich naar Jack en fluistert in zijn oor; "Weet je nog hoe je mij altijd gebruikte om al je lusten bot te vieren. Alles wat jij wilde en ik tegenstribbelde is nog maar een druppel op jou gloeiende plaat met wat ik met jou allemaal ga doen. We gaan eerst maar eens kijken of we je wat soepeler kunnen maken, want het enige wat jou lichaam kan zijn is stijf."

Jack voelt ineens de handen van Els, maar ze voelen anders aan dan vroeger. Ze streelt hem over zijn ballen met een paar vingers, ze glijdt verder richting zijn billen. Wat is dit nou, zijn benen worden nog verder uit elkaar getrokken. Hij voelt een tweede hand en derde hand zijn billen spreiden.

"Ik ben geen homo. Wat gaan jullie doen. Blijf af, dit wil ik niet." Jack schreeuwt zo hard als hij kan door het gaatje van zijn masker. Hij probeert zo goed en kwaad als het tegen te stribbelen, maar hij verliest het, want hij zit zo goed vast.

"Help me dan, iemand, is er iemand die mij hoort, help me." Jack probeert uit alle macht te roepen, in de hoop dat iemand hem hoort.

"Jack? Je kunt roepen wat je wilt, maar je zit in de kelder van de woning. Deze is compleet geluiddicht gemaakt. Niemand zal je horen, alleen wij, en weet je, ik riep ook zo vaak dat ik iets niet wilde, en jij moest zo nodig altijd doordrukken. Wij horen je wel, maar ook wij zijn nu eens geil-doof."

Jack voelt zijn billen openstaan, en dan voelt hij weer Els met haar hand richting zijn anus gaan. Even voelt hij iets kouds, en dat wordt uitgesmeerd. Hij voelt Els met haar vingers iets uitsmeren, en langzaam voelt hij de druk op zijn anus opgevoerd worden. What the fuck, gaan ze nu echt in zijn kont? Ja, heel rustig voelt hij een vinger zijn kont ingaan. Hij probeert zijn anus toe te knijpen, hij spant zijn spieren zo strak mogelijk. Even ziet hij het gezicht van Els, ze glimlacht, hij haalt even opgelucht adem. Zie het was alleen maar om hem angst aan te jagen. Als een donderslag verandert de blik van Els, in een valse blik, en met dat het gezicht verandert, drukt ze door. Twee vingers schieten zijn reet in, het lichaam van Jack veert op, en een kreun komt hard uit zijn mond.

"Nou schat, en is dat lekker? Zo voelt dat dus voor ons als je denkt onze konten onvrijwillig te gebruiken als stamp-gat."

Jacks ogen schieten vuur, hij voelt zijn anus opgerekt worden. Harder en harder gaan de vingers van Els op en neer. Steeds verder spreidt ze haar vingers. Dan voelt hij een derde vinger erbij komen. Hij probeert het nog te stoppen, maar dat gladde, koude wat zij er opgesmeerd hebben laat alles door. Hij tilt zo ver hij kan zijn hoofd op. Op dat moment ziet hij Judith op de tafel klimmen met haar knieën, en ze kruipt dichter bij, in het een reflex ziet hij wat bewegen, maar hij kan niet zien wat het is. Hij ziet dat Els naar hem toedraait. Een voor een worden de vingers uit zijn aars gehaald, het voelt als een opluchting. Hij weet zeker, hij wordt geen homo, dit is niets voor hem. Els aait hem over zijn hoofd, en ze maakt bij zijn neus een stukje masker open. Hij kan weer ademen door zijn neus, wat een genot. Hij ruikt frisse lucht, hij ruikt de sappen van die Bea, en hij ruikt, zichzelf? Els drukt de drie vingers onder zijn neus.

"Ruik maar, zo ruik je van binnen. Vond je het lekker? Of was het te ruig?."

Jack schudt zijn hoofd.

"Dus je vond het niet lekker, omdat het niet ruig genoeg was, maar daar kunnen we wat aan doen. Judith, jou plezier. Leef je uit!"

Jack kijkt Els aan, wat zou ze bedoelen.

"Ah! No way! Stop!" Jack voelt zijn kont gevuld. Judith ragt met een voorbinddildo in een haal zijn kont binnen, het is zeker niet maatje small, want een grote lul, verdiend een grote lul. Het is meer een maatje, oh mijn god, waar normaal gesproken een kutje van een vrouw, de nodige moeite mee heeft, en zeker weet dat krijg ik niet helemaal naar binnen.

Jack voelt zijn anus vol opgerekt worden, het lijkt wel alsof alles scheurt. De pijn is enorm, hij voelt de dikke dildo, vol in zijn onderbuik. Hij ziet Judith vol gas, vol pompende bewegingen in zijn kont neuken. Els kijkt van een klein afstandje toe, Chantal legt een arm om haar heen. Beiden kijken ze genoegzaam toe, hoe Judith die reet open ramt.

"Deze zijn voor jou Els, deze misselijke lul, zal eens voelen wat hij jou heeft aangedaan."

Els kijkt Chantal aan, en geeft haar een kus. Het kriebelt over haar hele lichaam. Ze is zo geil geworden van dit alles, dat ze langzaam haar lippen opent en ze begint te tongen met Chantal. Haar handen glijden sierlijk over het lichaam van Chantal, en innig beginnen ze te vrijen. Niet lettend op wat er met Jack gebeurt. Even zijn ze in hun eigen wereld, vingers vliegen van hot naar her, niet dat ze willen klaarkomen, maar even een gevoel van liefde naar elkaar.

"ELS, ELS." schreeuwt Jack.

Els draait langzaam haar hoofd om.

"ELS laat ze stoppen."

Els loopt rustig op hem af. Kijkt hem diep in de ogen. Ze ziet angst en afschuw in zijn ogen. Ze zucht een keer, en zegt; "dat wilde ik nou ook zo vaak, maar jij luisterde nooit. Ik luister wel naar je hoor, alleen ik doe er geen reet mee."

Judith ragt door en ze voelt dat ze gaat komen. Ook bij Jack komt er ondanks dat hij niet echt geniet het voorvocht inmiddels met flinke hoeveelheid naar buiten. Jack kijkt naar Judith en begint mee te gaan in het ritme van Judith, want het zien van een vrouw die klaarkomt, is best een geil gezicht, ook hij voelt dat het oprekken zijn werk heeft gedaan, en dat de dildo zijn prostaat aardig aan het kietelen is. Hij voelt zijn pik ook aardig kloppen, en het geil is langzamerhand aan het terugkomen. Hij voelt het zaad weer opkroppen in zijn ballen en pik, nou is het toch wel pijnlijk maar ook genieten. Hopelijk gaat ze nog even door. Ja, ze gaat door, ja dit voelt best wel lekker aan, vind Jack, als ze nog even doorgaat gaat hij ook komen.

"Ja, ja, ha, ja, ha! Ja! Ik ga komen" schreeuwt Judith.

"Ga even door, ik ga ook komen." roept Jack. "Bijna, ik kom bijna!"

Net zo plotseling als Judith de dildo in zijn reet stopte, trok ze hem eruit.

"Nee, neen! Niet stoppen, ik was er bijna, ga door. He trut ga door."

Judith stapt van de tafel af, en loopt om de tafel naar Jacks hoofd, ze kijkt hem aan.

"Je bent hier voor ons plezier en niet andersom. Dat klaarkomen van jou komt wel, als wij dat willen."

Jack wil weer reageren, maar voordat hij wat kan zeggen, wordt hem een slangetje in zijn mond gedaan, ze knijpen in een bidon en wederom moet hij slikken. Hij had best wel dorst. Dus hij slikte heel gulzig alles naar binnen. Heerlijk even tot rust komen, want van al dat geschreeuw, heeft hij een droge strot. Hij koelt ook even af, tenminste, die verkoeling is alleen maar tijdelijk, want hij voelt zich weer warm worden en licht in zijn hoofd. Fuck, dit gevoel had ik uit de kroeg ook.

Jack probeert zich even te concentreren. In de kroeg gebeurde het na het drinken van zijn biertje, en nu na het drinken van weer een drankje. Zouden ze hem dan...

Hij draait zijn hoofd zover het kan en ziet Chantal een klein flesje omhoog houden.

"Probeer je er maar niet tegen de vechten, je wint het toch niet. Dit spul werkt altijd. Of niet Els?"

"Wat geven jullie mij?"

"Het verhoogt ons plezier. Want of je wilt of niet, geil wordt je, en heel gewillig."

Jack hoort ziet de dames naar hem toelopen. Hij hoort vier keer een klik, en ze rijden hem zo met bed en al weg. Waar gaan ze nu heen? Ze rijden een stukje. Hij hoort een deur opengaan. Heel netjes wordt hij naar binnen gereden. Hij ziet dat het een kleiner kamertje is. Hij kan net niet zien wat er allemaal is. Weer vier klikken, en hij staat stil.

Els blijft bij hem staan.

"Ja Jack, jij wist bij de dames altijd de spanning er in te houden. In wat voor bui komt mijn vent thuis. Wilde hij weer neuken, en wat zou hij vanavond weer tegen mijn zin gaan doen! Nu ga je eens voelen wat het is om steeds onder spanning te leven."

Jack kijkt Els aan, hij begrijpt er niets van. Zijn Els, die als was in zijn handen was, is zo veranderd, hij herkent haar niet meer. Had hij haar dan zo verkeerd beoordeeld, want zo had hij het echt wel langer met haar uit kunnen houden. Wat zou ze toch bedoelen met spanning voelen.

Hij voelt ineens 2 koude dingen tegen zijn tepels, en plotseling voelt hij zijn tepels klem zitten. Hij kreunt even flink. Maar hij geeft geen kik, want hij gunt hun die lol niet. Hij zal gewoon niet meer schreeuwen, gillen of gek doen. Dan hebben ze er minder lol van. Dus tanden op elkaar en gewoon ...

"Aa! Ah!" Toch schreeuwt Jack, want zijn tepels krijgen ineens een stroomstoot. Dit bedoelde Els dus met spanning. Hij bijt vol op zijn lip. Net als hij gewoon is aan de stroom, wordt de hoeveelheid opgeschroefd. Weer ontglipt hem een gil. Hij voelt alsof zijn tepels in brand staan. Hij wil niet gillen. Hij perst zijn mond stijf op elkaar. Weer gaat de voltage omhoog. Nu gilt hij het uit van de pijn. Hier is geen houden aan. Zijn hele lichaam ligt verkrampt. De boeien staan strak, ze handen en voeten worden koud. Hij voelt de voltage afnemen en dus de verkramping van zijn lichaam ook. Hij probeert een beetje te bewegen, wat zijn bloedsomloop weer wat bevordert.

Zacht wordt zijn zak en anus ingesmeerd. Het voelt koud en verzachtend aan bij zijn ballen, bij zijn anus prikt het behoorlijk, want daar zullen wel wondjes zijn. Hij besteedt er verder weinig aandacht aan, want zijn tepels zijn nog te gevoelig. Als hij plotseling een stroomstoot op zijn ballen voelt. De stroom trekt door zijn ballen zijn onderbuik in. Alsof je en trap daar hebt gehad. Hij schreeuwt het uit. Zeker als de stroomstaaf, van zijn zak, plots boven op zijn natte pik wordt gezet. Hij krioelt van de pijn, het zijn net alsof er honderden naalden in zijn eikel geschoten worden. Als hij denkt dat het niet erger kan, wordt de staaf in een beweging in zijn anus gestampt en vol op zijn prostaat gezet. Dit is echt niet normaal, zijn lichaam is niet meer rustig te krijgen, zijn pik spuit al opgekropte sperma in grote stralen naar buiten. Zijn lichaam laat het helemaal afweten. Jack weet niet waar hij het zoeken moet, hij schreeuwt, hij hijgt, hij voelt zich heel licht in zijn hoofd, hij wordt zwart voor zijn ogen. En zakt weg, als de staaf uit zijn reet wordt gehaald.

De meiden juichen, dit was voor vandaag toch echt wel de max. Ze hebben Jack de ijzersterke Jack binnen een avond gebroken. Nu zal hij zich morgen moeten bewijzen. Want klaar zijn ze nog niet, nog lang niet.

Hete Peter