Massage

Een tijdje geleden was ik op internet aan het surfen op een zoekertjessite. Helemaal bovenaan zag ik bij de nieuwe berichten een advertentie over een jonge meid die ontspanningsmassages gaf. Ze adverteerde onder de naam Sophie. Sinds mijn scheiding heb ik al enkele keren van een massage genoten, al dan niet met een erotisch karakter. Ik besloot dan ook om haar een kans te geven en telefoneerde voor een afspraak.

Een half uurtje later belde ik aan. Het was inderdaad een jonge meid, amper 19 jaar. Ze had donkerblonde haren die mooi in een paardenstaart waren gedaan. Koning winter was in het land en dat was te merken aan haar kledij. Ze droeg een strakke jeans met een zwarte pull met rolkraag. Ondanks de winterse kleding kon je toch een mooi en slank silhouet waarnemen.

De ontvangst en het inleidende gesprek verliepen bijzonder chaotisch. Sophie was super zenuwachtig. Begrijpelijk, want ze bekende dat ik haar allereerste klant was. Je kon kiezen tussen een gewone massage of een erotische. Ik koos voor optie 2 en betaalde de afgesproken prijs.

Enkele minuten later lag ik naakt op bed. Sophie spoot een beetje massageolie in haar bibberende handen en masseerde heel voorzichtig mijn achterkant. Nu ja masseren. Het leek eerder op het insmeren met zonneolie. Ze gleed over mijn schouders, mijn rug en mijn benen. Maar het belangrijkste vergat ze echter, namelijk mijn billen en poep.

Na enkele minuutjes mocht ik mij al omdraaien. Mijn lul was nog slap, maar in haar handen groeide hij al snel tot een fiere vlaggenmast. Als een bezetene begon ze aan mijn stijve paal te trekken. Op en neer tegen een hels tempo, zonder interval, zonder strelen of geplaag, zonder mijn ballen te bewerken. Trekken tot de dood. Haar greep was zo stevig dat het eigenlijk pijn deed.

Ik besefte dat ik zo nooit zou klaarkomen en liet haar dan ook even stoppen. Ik maande haar aan om het rustiger te doen. Ik vroeg ook of ze haar kleren wou uitdoen. Een streepje bloot heeft immers altijd een positief effect op een man. Dit had ze duidelijk niet verwacht, maar toen ik vertelde dat andere dames dit ook deden ging ze toch akkoord. Althans toch voor een deel. Ze zou haar slipje en bh aanhouden, maar om te compenseren mocht ik haar betasten boven haar ondergoed.

Sophie droeg een setje van "hello Kitty". Niet echt super sexy, maar het paste wel bij haar onschuldige voorkomen. Ze had een mooi lichaam, lekker puur en ongerept. Super zachte benen, een gladde buik en lekker stevige borsten. Het getrek ging ondertussen weer verder en al snel herviel ze in haar oude gewoonte. Ik kon niet anders dan haar weer te doen stoppen. Ze was duidelijk gegeneerd en vroeg mij hoe het dan wel moest. Ik stelde dan maar voor om de rollen even om te draaien.

Niet veel later lag Sophie op bed. Ik deed haar BH los en trok haar slipje over haar heerlijke billen. Ik druppelde wat olie op haar rug en masseerde die zachtjes in. Ik startte aan haar bilspleet en wreef zo naar boven tot aan haar schouders. Om terug naar beneden te komen gleed ik langs de zijkant van haar lichaam.

Ik startte braafjes, maar naarmate de tijd vorderde startte ik mijn beweging iets lager zodat ik ook haar billen masseerde. Ook de terugweg zakte zodat mijn vingers langs de zijkant van haar borsten streelden. Ik deed alles heel traag en nam ruimschoots mijn tijd om alles op te bouwen.

Sophie 's versnelde ademhaling verklapte mij dat ze duidelijk genoot van wat ik deed. Ik ging dan ook verder op mijn elan. Ik liet haar rug en schouders nu gerust en concentreerde mij op haar billen en de binnenkant van haar dijen. Ik maakte constant cirkeltjes die steeds kleiner werden. Het middelpunt was natuurlijk haar poesje.

Hoe dichter ik kwam, hoe harder ze ademde. Op het einde kreunde ze zelfs al lichtjes. Met mijn vingertopjes raakte ik heel zachtjes haar lipjes aan. Een rilling schoot door haar lichaam. Ik pestte haar nog een beetje door de cirkels terug even te vergroten. Toen mijn rondjes terug kleiner werden opende ze haar benen een beetje zodat mijn handen meer ruimte kregen. Ik liet de cirkeltjes zo verkleinen tot ik eigenlijk enkel nog haar klitje bewerkte. Ze duwde haar kont omhoog en kreunde dat het een lieve lust was. Ze zat echt op de rand van een orgasme, maar ik wou haar nog wat langer laten afzien.

Ik ging boven haar zitten en liet mijn stijve lul over haar lichaam glijden. Over haar billen en onderrug tot aan haar schouders. Ik liet hem zelfs even naast haar gezicht glijden zodat hij contact maakte met haar kaken. Ze opende haar mond en nam het topje van mijn eikel even in haar mond.

Ik zakte terug en liet hem tussen haar billen glijden. Haar kont kwam weer omhoog, waardoor ik haar even kon droog neuken. Ik penetreerde niet, maar er was wel genoeg contact om mijn eikel te laten glimmen met haar lekkere sappen.

Het was nu tijd voor de laatste ronde en dus vroeg ik haar om zich om te draaien. Het geil stond in haar ogen, het schuim op haar lippen. Ik masseerde nog even haar borsten, maar deze keer wel zonder olie. Niet dat ik het vergeten was, maar ik wou ze achteraf nog met mijn tong bewerken en dan had ik liever niet te veel oliesmaak. Eén hand verdween naar onder om met haar poesje te spelen, met de andere hand drukte ik lichtjes op haar onderbuik..

Ik zat zelf op mijn knieën naast haar met mijn stijve paal naar voor gericht. Ze pakte hem vast en speelde er weer even mee. In het begin nog zachtjes, maar naarmate ze dichter en dichter bij een orgasme kwam werd haar getrek ook harder en harder. De greep werd verstevigd, het gehijg ging sneller. Ze duwde haar bekken omhoog en met een lange kreet schreeuwde ze het uit. Ik bleef haar klitje bewerken. Haar lichaam schokte op en neer, het geil bleef uit haar kutje stromen. Ik ging door tot ze mij smeekte om te stoppen.

Ik liet haar eventjes uitrusten en masseerde ondertussen haar benen. Ik startte onderaan aan haar voeten en werkte mij zo een weg naar boven. Deze keer gebruikte ik niet alleen mijn handen, maar ook mijn mond en tong. Sophie was amper bekomen van het eerste orgasme of ik startte al met het vervolg. Ik likte het plakkerige sap van de binnenkant van haar dijen en liet mijn tong daarbij geregeld over haar poesje glijden.

Ze was duidelijk nog gevoelig want elk likje werd gevolgd door een kreun. Mijn tong gleed door haar donzige blonde schaamhaartjes over de buitenkant van haar lipjes. Ze stonden mooi open, net een bloem in bloei die glimt van de dauw. Een heel lekkere eetbare bloem trouwens. Ik gleed van de buitenkant naar de binnenkant van haar lipjes en liet mijn tong haar lichtjes penetreren. Ik zoog wat vocht op en likte dan met een lange haal over haar klitje. Meer had ze niet nodig. Ze klemde haar benen rond mijn hoofd en kwam een tweede keer klaar.

Ik ging nog even verder naar boven en via haar borsten ging ik naar haar mond. Ze kuste mij hartstochtelijk en bedankte mij voor de heerlijke massage. Ze richtte zich al kussend op en duwde ze mij achteruit.

Ze bukte en nam mijn kloppende paal in haar mondje. Met haar hand kneedde ze mijn ballen terwijl haar hoofdje heftig op en neer ging. Door het geven van die massage was ik zelf zo heet geworden dat ik het niet lang meer uithield.

Ik hield haar hoofdje vast en met enkele neukbewegingen spoot ik mijn ballen leeg in haar keelholte. De lading was iets te veel waardoor ze zich verslikte en mijn sperma uit haar mond liet vloeien. Maar een plekje meer of minder op die handdoek maakte niet meer uit.

Achteraf wou ze mijn geld teruggeven, maar dat hoefde helemaal niet. Ik had misschien geen massage gekregen, maar ik had wel super genoten van deze namiddag. Om mij te bedanken heeft ze mij 2 dagen erna een gratis massage gegeven.

En ik kreeg ook het telefoonnummer van haar beste vriendin, die kon blijkbaar ook een massage gebruiken...

Fred