Lucy

"Hoi Noortje, hier met Carolien" klonk ze enthousiast door de telefoon.

"Hallo meid, leuk dat je belt zeg..." en ze wachtte verder even af. Carolien, die nooit om een vlotte babbel verlegen zat, begon heel voorzichtig.

"Ik wil graag eens met je praten, je zei mij dat dit altijd kon. Kan ik bij je voorbijkomen?" Vroeg ze ongewoon verlegen. Dat kon natuurlijk zei Noortje meteen en zo zaten ze nu met elkaar in haar kantoortje achter een kopje koffie.

Toen ze voorzichtig geïnformeerd had naar Frank had ze gehoord dat ze nog steeds heel dik met elkaar waren, waar ze blij om was.

"Eigenlijk is het ook om hem te verrassen" en ze voelde dat het ijs gebroken was.

"Ik wil graag in een film spelen bij jullie, maar dan niet zo braaf" begon ze, "meer een beetje kinky." Vragend keek Noortje haar aan.

"Nou ja, niet gewoon neuken of zo maar ik had gedacht dat ik een showtje zou kunnen geven en dan met mezelf zou spelen, maar dan wat anders. Ik weet niet precies hoe ik het moet zeggen, maar misschien iets met tepelklemmetjes of zo..." en afwachtend keek ze naar haar koffiekopje want de rest wist ze ook niet maar hoopte dat Noortje haar zou kunnen helpen. Zij wist er heel veel van en aan je moeder kun je zo iets niet vragen.

"Nou zeg, dat is niet niks, zo'n verrassing, daar zal hij wel van opkijken. Maar jou kennende heb je er vast al wat verder over nagedacht en heb je wat ideeën." Dat was voor haar een uitnodiging om te zeggen wat ze in gedachten had en ze vertelde spontaan over scheren, tepelklemmetjes, een 'klein zweepje', een extra dikke dildo en toen hield ze stil om Noortjes mening te horen.

Na een vers bakje koffie te hebben gekregen hoorde ze dat er ook andere meisjes waren die hierover fantaseerden en vroeg Noortje haar of ze dat misschien leuk zou vinden. Daar had ze zelf nog nooit over nagedacht, maar ze raakte meteen enthousiast door haar voorstel.

"Maar dan niet zo'n dikke troela die me in mekaar wil slaan?" Vroeg ze vrijuit. Noortje moest lachten toen ze dit vroeg en stelde haar meteen gerust. "Nee hoor, ook normale meisjes fantaseren hierover. Toen Frank en jij met Sandra samen hier waren was dit toch ook niet zo gek, ook al was het voor haar de eerste keer dat haar kontje werd geneukt?"

Deze vergelijking vond ze heel mooi en even dacht Carolien hierover na. "Mag ik haar dan eerst leren kennen, en eventueel nog nee zeggen?" vroeg ze aan Noortje die meteen haar instemming aanvoelde.

"Weet je, ik pak even een paar foto's" zei ze en zocht in haar bureaulade tussen de ingeschreven meisjes die voor zoiets wel in waren. Nadat ze vier foto's had getoond zei Carolien vurig en vastbesloten "met haar! Laat de rest maar zitten, maar het haar durf ik het wel aan hoor."

"Zeker weten? Dit is Lucy, ook een heel lief meisje hoor, maar zij houdt ook van spelletjes zoals jij die aangaf. Een beetje sadomasochistisch en een beetje dominant, maar heel erg lief hoor. Ik kan haar zo even bellen hoe zij erover denkt als je er meteen al zo zeker van bent." Blij verrast keek Carolien haar aan en knikte ja.

Lucy zag er helemaal te gek uit vond ze, heel spannend, nou ja, op de foto. Niet zo'n koe of grote strenge tante, maar een heel slank meisje met lange rode krullen. Het was bovendien een naaktfoto, dus kon ze meteen al zien dat ze een mooi kaal spleetje had en ook niet zo'n grote memmen want dan was ze bang dat iedereen haar als strijkplank zou zien, en bovendien vond ze die grote uiers helemaal niet mooi, maar dat snapte sowieso bijna niemand.

"Hoi Luus, ben je vrij vanmiddag? Hier zit iemand die je heel erg graag wilt leren kennen... Oké, dus je kunt zo komen?... Even vragen hoor." Ze hield haar hand voor de telefoonhoorn en vroeg of ze vanmiddag al tijd had "...en zin" voegde ze er suggestief aan toe.

Hierdoor enigszins overvallen knikte ze instemmend. Ze had er al lang genoeg over gedacht en natuurlijk wist ze het zeker, maar alleen dat het vandaag al zou kunnen verraste haar, maar zeker niet in negatieve zin.

"Oké, dan zie ik je over een uurtje!" en hing de telefoon op.

Ze werd nu echt wel een beetje zenuwachtig maar ja, ze had er al heel goed over nagedacht en... Ze voelde zich hier hartstikke vrij en wist dat dit hier ook op prijs werd gesteld en zonder er verder bij na te denken tilde ze haar rokje op en ging met haar hand onder haar slipje. Noortje zag dit wel maar keek hier niet van op en informeerde waarom ze het had gehad over scheren. "Heb je jezelf al langer niet geschoren dan? Ik heb je nog nooit gezien met krulletjes tussen je benen."

Ze gaf toe dat ze haar haartjes al drie maanden had laten staan en zonder schroom toonde ze haar kutje aan Noortje toen ze haar slipje naar beneden trok.

"Kijk, het ziet al helemaal bruin van de begroeiing" zei ze, blij dat ze hier zoiets vrij kon vertellen, kom daar maar eens voor bij je moeder of zo. Inderdaad was er een beginnend vachtje verborgen onder haar broekje zag Noortje, en ze begon al een voorstelling te krijgen van de mogelijkheden voor wat opnames.

"Noortje, ik weet dat het eigenlijk niet mag, maar mag ik misschien een flesje bier drinken? Dan kan ik ook lekker plassen later voor de film" voegde ze er tactisch aan toe. Noortje voelde aan dat ze het nodig had om haar zenuwen te bedwingen maar ze kende haar, en wist dat ze wel degelijk serieus erover had nagedacht. Daarom liep ze naar de koelkast en pakte er twee flesjes uit, eentje voor hun allebei.

"Trouwens, als je Lucy vertrouwt en zij jou ook kunnen we vanmiddag al draaien, maar dan moet je het wel met mij doen. Peter is er vandaag niet, dus dan ben ik er bij. Vind je dat vervelend?"

Ze had wel kunnen opspringen van vreugde toen ze dit hoorde, want dat vond ze wel zo tof eigenlijk, hoewel ze helemaal niks tegen Peter had, maar dit was toch wel weer speciaal. Ze klonken hun glazen en voor het uur om was en de bel weerklonk zaten ze al aan hun tweede flesje.

Ze stelden zichzelf formeel aan elkaar voor en Noortje vertelde haar globaal over Carolien 's plannetje en ook over haar eerdere opnames voor Seventeen. Carolien keek trots en taxeerde Lucy niet als meisje maar als spelgenootje. Ze zag er helemaal te gek uit, een beetje kleiner dan zijzelf was en eigenlijk wel tenger. Ze droeg een korte broek. Hoewel die niet al te strak van snit was knelde die helemaal niet over haar 'kippenkontje' zoals ze dacht. Maar, dat zei ze natuurlijk niet. Haar tietjes staken door haar T-shirtje naar voren en waren heel aardig stevig zo te zien en haar kapsel dat zoals op de foto die ze had gezien rood en krullend was, had ze samengebonden in een knotje. Haar mooie oren vielen haar meteen op, net zoals haar mooie tanden die vrijvielen zodra ze lachte. Haar benen waren eigenlijk wel dun, net zoals haar armen en eigenlijk, bedacht ze, ziet ze er meer uit als een klein schoolmeisje dan als iemand die haar de baas zou kunnen spelen.

Ze voelde de drang in haar blaas toenemen en toch wilde ze nog niet naar de WC, want die druk voelde eigenlijk wel lekker aan, heel spannend en geil.

Noortje zag dat ze met haar schoenen tegen elkaar aan wreef en zonder wat te vragen pakte ze nog drie flesjes bier uit de koelkast en vragend keek ze haar even aan toen ze hem haar aanbood.

"Dan kun je dadelijk ook weer lekker plassen" zei ze, daarmee haar aangevend dat ze rustig van het toilet gebruik kon maken.

Opgelucht hierover liep ze de gang op en voordat ze terug de kamer inliep hoorde ze Noortje zeggen "en misschien wil ze ook geschoren worden."

Toen ze weer ging zitten voelde ze zich een beetje rood kleuren maar dat verdween snel toen Lucy vroeg of ze haar kutje mocht zien, of liever gezegd haar schaamhaar, omdat ze zichzelf als gekwalificeerde kapster zag.

"Kijk, ik vind een kaal kutje heel mooi maar ja, kijk maar op straat, smaken verschillen" kwetterde ze onbevangen. "Ik ben altijd helemaal kaal omdat ik dat lekker vind" en dat zeggend trok ze haar broekje ongevraagd naar beneden en omdat ze geen slipje droeg keek Carolien zo tegen haar gladgeschoren poesje aan.

"Ik vind het ook veel mooier bij mezelf als ik daar geen haartjes heb, maar toch is het al een tijdje geleden dat ik me daar kaal heb gemaakt" zei ze en in navolging van Lucy toonde ze haar kutje dat inderdaad duidelijk begroeid was door een korte haag haren en zonder het te beseffen trok ze daarbij haar schaamlipjes uit elkaar om haar kutje te laten zien dat al vochtig roze was geworden.

"He meiden, wat denken jullie ervan? Zullen we vandaag filmen, of willen jullie er nog over nadenken?"

Maar nu het ijs al gesmolten was vonden ze het alle drie wel te gek dat het vandaag al zou gebeuren, en Carolien was blij omdat ze zich dan niet meer zou afvragen of ze het eigenlijk wel wilde of niet.

"Nou dames, dan loop ik alvast naar de opnameruimte om een en ander voor te bereiden en kunnen jullie ongestoord nog even bespreken wat de bedoeling is. Ik kom jullie over een kwartiertje of zo wel even ophalen als alles klaar is. Jullie kennen de weg, dus als er wat is..." Voor ze wegliep zette ze knipogend nog twee flesjes bier op tafel. Ze liet hun alleen om hun wat rust te geven, want dat kwartiertje had ze echt niet nodig, de camera stond al startbereid zoals altijd en ze hoefde alleen maar wat speeltjes bij elkaar te pakken en op een tafeltje te rangschikken.

"Doe jij ook met mannen...?" Begon Carolien voorzichtig vragend toen ze alleen waren. Lucy vertelde dat ze geen meesteres was of zo, maar het zelf ook wel leuk vond om soms zelf eens hard aangepakt te worden en dat wat haar soms niet tegenstond gunde ze ook iemand anders, zo was het gekomen, lichtte ze toe.

"Als ik me vingerde experimenteerde ik wel eens met tepelklemmetjes of zo, maar ik schaamde me hier heel erg voor, tot ik hoorde dat andere meisjes dit ook wel wilden, maar niet durfden te vertellen. En samen is het ook heel geil, en zo kwam van het een het ander."

Carolien op haar beurt vertelde over haar seksuele avontuurtjes tot nu toe en dat ze dit nog nooit had kunnen delen met iemand anders, en over de verrassing voor haar vriendje. Meteen eigenlijk had het al geklikt tussen hun, maar heel snel wonnen ze elkaars vertrouwen en voelden zich bij voorbaat al opgewonden raken.

Toen ze van elkaar hadden gehoord dat ze plassen ook wel heel opwindend konden vinden had Lucy voor hun allebei twee glazen water ingeschonken om op te drinken en daarna dronken ze ook nog hun flesje bier leeg zodat hun blaasjes goed gevuld zouden zijn. Elkaar gniffelend aankijkend genoten ze al van de voorpret en het voelde alsof ze elkaar al heel lang kenden.

Toen Noortje binnenkwam om te zeggen dat alles klaar was floepte Carolien er opeens uit "Doe jij ook je kleren uit als je filmt? Dan zijn we tenminste alle drie bloot, anders voel ik me zo bekeken..."

Noortje moest lachen en zei dat ze daar geen probleem mee had als ze dat graag wilden zou ze dat doen en zonder te aarzelen had ze zich ter plekke uitgekleed. Lucy volgde haar voorbeeld meteen en Carolien, die haar grote mond wel eens eerder had verwenst kon niet achterblijven.

Ze schaamde zich voor haar pelsje op haar buik want ze bleek de enige te zijn die een kleine rimboe tussen haar benen had.

"Verder nog wensen?" Vroeg Noortje heel lief. "Anders start ik de camera alvast op en is de set helemaal voor jullie meisjes" zei ze.

"Camera: run!" Speelde Lucy met haar mee. Pas toen zag Carolien dat er een tafeltje vol lag met allerlei dingen dat er normaal niet stond; touwen aan latten, allerlei dildo's en zo, tepelklemmetjes met en zonder gewichten, zweepjes, je kon het zo gek niet bedenken dacht ze maar opeens schakelde Lucy over van toon, iets waar ze van schrok tot ze besefte dat het gewoon een toneelstukje was, maar dan wel een geil stukje theater.

"Lik mijn kutje, slet" waren haar eerste woorden en daarbij was ze uitdagend gaan zitten met haar benen wijd gespreid. Ze zat op een houten keukenstoel waarop een dun kussentje lag zodat het voor haar kontje niet te pijnlijk zat. Gehoorzaam knielde Carolien voor haar en drukte ze haar mond op haar geil ruikende kutje.

"Niet zo slet! Netjes zitten!" commandeerde ze op scherpe toon en maakte daarna een gebaar naar de camera.

"Sorry Carolien, ik wilde je echt niet aan het schrikken maken" zei ze opeens weer heel vriendelijk. "Dit is gewoon een rollenspel weet je, maar op de film moet het wel een beetje echt lijken toch? Als je 'blauw' roept als iets teveel voor je wordt, dan stop ik gelijk, eerlijk waar, maar anders improviseer ik gewoon verder met jou samen, is dat goed?"

Opgelucht haalde Carolien weer adem, want ze was toch wel een beetje geschrokken zonet maar nu speelde ze haar rol mee en keek vragend naar Lucy die haar streng aankeek.

"Netjes zitten" commandeerde ze weer. "Kont omhoog en benen wijd!" Lichtte ze toe en terstond zette ze haar knieën ver van elkaar op het tapijt en duwde haar achterwerk in de lucht zodat haar rug ervoor zorgde dat ze haar tietjes naar voren stak.

"Dat is al beter en nu: lik mijn kutje" weerklonk het door de kamer. Carolien wist nog niet goed raad met de situatie maar gehoorzaamde braaf en bewoog meteen haar hoofd naar Lucy 's kutje dat al tot net onder haar strakke schaamlipjes nat bleek te zijn van haar geil. Met een ver uitgestrekte tong likte ze het zoete lustsap op en zoog zich toen vast aan haar kale kutje. "Goed zo geil sletje" hoorde ze haar zeggen en meteen volgde haar tweede opdracht.

"Vinger jezelf in allebei je gaatjes."

Vragend wilde ze opkijken of ze wel goed had begrepen wat haar werd gezegd, maar haar hoofd werd resoluut teruggeduwd in Lucy 's kruis. Zichzelf vingeren, nou ja, dat kon ze wel, geoefend genoeg zogezegd, maar voor haar kontje was een beetje glijmiddel wel heel erg welkom, anders deed dat eigenlijk wel pijn. Ze durfde niks te zeggen hierover want ze wilde haar rol goed spelen, en duwde onversaagd haar middelvinger in haar reetje. Het deed wel een beetje pijn maar al snel werd dat minder toen ze wat kut- slijm over haar reetje verspreidde en haar aandacht vooral richtte op de bevrediging van Lucy.

Ze wierp een blik omhoog en zag haar tevreden toekijken toen ze haar tong over haar klitje liet spelen. Ze sloot haar mond over haar kutje en duwde met een zuigende mond haar tong tussen haar kleine dunne schaamlipjes maar toch zei Lucy op een nijdige toon.

"Wat heb ik je gezegd klein sletje! Nu houd je weer je pootjes tegen elkaar gedrukt hè? En stond ze boos op.

Ze liep naar het tafeltje en pakte de stok met touwen waarvan ze zich had afgevraagd waarvoor die diende maar dat werd haar duidelijk toen haar enkels werden vastgepakt en het touw, dat heel zacht aanvoelde, werden vastgeknoopt. Haar kutje dat ze moest blijven vingeren, net zoals haar kontje, waren nu onbeschermd en ze voelde zich steeds hulpelozer en als vanzelfsprekend dook ze met haar mond weer in het aalgladde kruisje van Lucy toen zij weer op de stoel voor haar ging zitten. Meteen voelde ze een stekende prik op haar billen. Ze zag ze vanuit een ooghoek dat Lucy een soort van zweepje in haar hand hiel waarmee ze haar sloeg. Een soort vliegenmepper leek het wel, maar dan van een brede strook leer en elke keer dat ze sloeg deed dit niet echt pijn, maar op den duur voelde ze haar billen helemaal opgloeien.

"Omdraaien" zei Lucy, "draai je kontje naar mij toe! Nu!"

Met haar vastgebonden enkels bleek dit bepaald niet gemakkelijk te gaan, maar toch lukte het haar. Ze voelde hoe haar kontje werd betast en haar billen uit elkaar werden getrokken. Onverwacht duwde Lucy zomaar twee vingers tegelijk in haar kontgaatje, maar ze voelde gelukkig wel dat ze die had ingesmeerd met vet of zo, want echte pijn deed het niet, het was de schrik die haar deed kermen.

"Kont omhoog had ik gezegd" en snel gaf ze gehoor hieraan.

Ze vond het wel vreemd wat haar overkwam, maar tegelijk ook heel spannend en uitdagend, ook omdat ze wist dat ze veilig was en haar niets kon gebeuren. Toen ze even oogcontact had met Noortje gaf zij haar een knipoog en stak ze haar duim omhoog. Dat gebaar dat haar weer zelfvertrouwen gaf en eigenlijk vond ze het wel lekker hoe haar kontje werd bewerkt. Opeens stond Lucy op, sloot haar handen samen op haar buik en trok haar zo omhoog. Niet dat de ze lucht in ging maar de druk op haar buik was groot en ook door de vingers in haar poesje en haar kutje voelde ze opeens dat ze eigenlijk nodig naar de WC moest.

Maar toen werd ze opeens onder haar oksels gepakt en willoos op haar rug gelegd.

"Heb je gedronken? Je blaas voelt dik aan!" Ze keek recht in Lucy 's kutje die wijdbeens boven haar stond.

"Je mocht niet drinken had ik je gezegd, maar je trekt je daar niet van aan hè?" Vervolgde ze streng. Ze wist niet wat er van haar verwacht werd en keek met neergeslagen ogen naar haar knieën, maar ze zag ook dat haar tepels van spanning en opwinding waren opgezwollen.

"Ik weet wel wat om stoute meisjes af te leiden als ze niet gehoorzamen" klonk ze luid. Toen ze weg stapte tilde ze haar voet maar net hoog genoeg op om haar niet te raken. "Ogen sluiten!"

Ze kneep gehoorzamend haar ogen dicht, afwachtend en gelaten liggend in de filmstudio tot ze met haar bovenlichaam opveerde van schrik of verrassing of pijn of... Meteen besefte ze dat Lucy met een ijsklontje over haar tepel wreef en het koude water liep over haar lichaam naar beneden, een rillend spoor trekkend. Het deed pijn van de kou en vooral ook omdat ze dit niet verwacht had. Ze kon het niet helpen dat ze schreeuwde van hulpeloosheid en paniek toen het ijsklontje ook haar andere tepel pijnlijk verstijfde en toen voelde ze een druppelspoor tot in haar navel volgen. Ze hield haar ogen nog steviger gesloten dan voorheen, maar onverbiddelijk voelde ze hoe Lucy het ijsblokje verder naar beneden voerde en de eerste koude druppeltjes op haar buik dropen. Ze kneep haar handen samen. Maar, omdat haar voeten stevig aan de stok gebonden zaten kon ze deze niet bij elkaar bewegen. Hoewel ze het probeerde toen ze de kou voelde stralen boven haar kutje. Ze gaf ongewild een schreeuw die ze bij de buren wel gehoord moeten hebben toen Lucy het ijsklontje op haar klitje legde, hem er gelukkig snel weer afhaalde en haar warm kuste. Dit herhaalde ze een paar keer en Carolien voelde haar hele lichaam trillen.

"Kijk!" Werd haar gezegd en direct gehoorzamend opende ze haar ogen. Haar 'meesteres' stond wijdbeens boven haar gezicht en het eerste wat ze zag was een hele dikke dildo die helemaal in haar kutje stak. Langzaam pompend liet ze die uit zich glijden en meteen daarna duwde ze door haar geil glad geworden hete vibrator direct in haar weerloos opengesperde en door ijs getergde poesje. Ze voelde zich zo vreemd, haar vaginaspieren klampten samen rond de staaf en verward en getergd door geilheid begon ze hard te snikken.

"Break!" Hoorde ze de stem van Noortje streng roepen tot haar geruststelling, want daardoor besefte ze opeens weer waar ze was en wat haar overkwam. Zonder haar voeten los te maken nam ze haar in haar armen en gaf haar een tedere omhelzing, haar borsten lagen op de hare en al heel snel kwam ze tot bedaren.

"Hé, kleine lieve geile teef" sprak ze rustig, "het is maar een spel weet je nog? Ken je het woordje 'blauw' nog?" En schattend keek ze haar aan.

"Sorry Noortje, ik stelde me aan geloof ik..."

Ze zag Lucy verlegen kijkend naar haar staren, ze zag er ook duidelijk geschrokken uit. Carolien voelde zich meteen een beetje schuldig maar ze was zo meegegaan in het gebeuren dat ze eventjes teveel had gehad, maar zei meteen dat het goed met haar ging en ze verder wilde gaan. Toen Noortje dit hoorde kuste ze haar en legde haar hand over haar kruisje en nam de regie even over omdat ze niet wilde dat er iemand overstuur zou raken.

"Zullen we zo meteen even naar de badkamer verhuizen?" Stelde ze voor. "Volgens mij staat dit buikje helemaal strak van de urine die er heel graag uit wil en die haartjes kunnen het beste worden afgeschoren in de buurt van een hete kraan. Tenminste, wil je dat nog?" En ze keek Carolien aan, haar voeten losbindend zodat ze haar benen weer bij elkaar kon bewegen.

"Ja!" Zei ze opgetogen. "Maar ik houd het nog wel even binnen hoor, als er geen ijsblokjes in mijn poesje worden gestopt tenminste. Mogen we dan nog een flesje bier drinken Noortje, als Lucy mijn kutje scheert? Dat kan ik nog wel houden hoor, en dan kan ik daarna lekker heel veel plassen!"

Noortje zag tot haar geruststelling dat Carolien zich weer helemaal hervonden had en bekomen was van de schrik. Ze had ook wel een beloning verdiend en haar vraag werd daarom ingewilligd waarop ze zich naar de badkamer spoedden. Noortje haalde de pilsjes en Lucy, die ook heel even geschrokken was, kon zo haar excuses aanbieden omdat ze zich zo had laten gaan. Even later zaten ze gedrieën in de badkamer en had Carolien zich wijdbeens op de rand van het bad genesteld, een zachte handdoek onder haar kontje gedrapeerd.

"Ga je gang hoor, maar schiet wel een beetje op hoor, anders pis ik uit een half geschoren poesje en dat doe ik liever niet" zei ze terwijl ze genietend aan haar pilsje nipte.

Lucy toostte met haar en omhelsde haar dankbaar voordat ze heel voorzichtig met een warm washandje haar haartjes nat maakte en een dotje scheerschuim in haar hand spoot. Geconcentreerd verdeelde ze het schuim over haar kutje en met een harkje veegde ze het weg. Het was duidelijk niet de eerste keer dat ze dit deed, ook niet bij anderen, want ze ging heel zelfverzekerd te werk.

"Kan 'ie nog eventjes?" Vroeg ze voorzichtig, doelend op haar volle blaas. Carolien knikte en heel voorzichtig verkende ze met haar vinger de huid achter haar schaamlipjes, intussen met de muis van haar hand het klitje strelend. Ondertussen spoelde ze het mesje regelmatig af onder het warm water. En ze wreef ook haar liezen helemaal haarvrij. Kritisch bekeek ze haar werk en reikte Carolien een spiegel aan, haar uitnodigend te kijken naar haar maagdelijk kale kutje. Ze zag hoe zelfs haar kontspleetje helemaal geschoren was en zei opgetogen.

"Hier neem ik nog een slokje op, maar niet meer veel want ik sta op knappen onderhand." Ze wreef over haar netgeschoren poesje en trok haar schaamlipjes open zodat haar naar buiten stulpend pisgaatje zichtbaar was.

Noortje had dit alles gefilmd en met haar schermpje in close-upstand had ze alles wel van heel dichtbij gezien en had ze het zelf ook niet droog gehouden. Heel discreet liet ze haar vinger over haar poesje glijden maar toch had Carolien dit gezien vanuit haar ooghoek, wat haar des te heter maakte.

Soepel liet Lucy zich in de badkuip glijden en met haar uiteen gespreide slanke benen vingerde ze zich uitdagend en obsceen en met haar andere hand leidden ze Carolien inviterend over zich heen zodat ze haar poesje goed kon zien. Ze drukte haar hand op Carolien 's buik en wreef er rondjes overheen zodat haar aandrang om haar urine te laten lopen zo groot werd dat ze het niet langer tegen kon houden. Ze duwde zelf haar schaamlipjes uit elkaar om Noortje de kans te geven met haar camera alles duidelijk te zien.

"Zo gaat het niet" fluisterde Carolien beschroomd,"want dan pis ik je toch onder!"

"Dat vind ik lekker, dat is niet vies" zei Lucy en streelde nog een keer zacht over haar fris geschoren kruisje. "Je bent mooi, pis maar lekker over mee heen, laat je blaas maar leeglopen" moedigde Lucy haar aan en toen haar spleetje weer werd open getrokken voelde ze dat er niks meer aan kon doen. Een warme straal pis spoot bijna horizontaal uit haar kutje en Lucy kronkelde wellustig onder haar. Eerst ving ze de pis op in haar kutje, maar al snel daarna draaide ze zich zo dat ze Carolien haar klitje kon likken toen ze nog steeds moest plassen en de urinestraal vulde haar mond die ze daarna weer sloot om haar klitje en haar water naar buiten te persen. Dit bleef ze herhalen tot er geen water meer kwam. Toen sloot ze haar lippen om het pisgaatje en zoog het leeg tot de laatste druppel, de zoute smaak van haar lustgenoten proevend.

Toen pas spreidde ze haar liezen en ledigde haar eigen overvolle blaas. Haar warme pis spoot uit haar kutje en belandde met een boog op haar buik toen ze haar onderlijf omhoog duwde. Carolien had nog nooit zo gefascineerd toegekeken, hoe een vrouw haar urine liet lopen en om het echt goed te zien was ze direct naar voren gebogen. Dat ze warme spatten plas had gevoeld had haar alleen maar geiler en nieuwsgieriger gemaakt en nu wilde ook zij de smaak proeven op haar tong. Dit maakte haar schaamteloos losbandig en Lucy voelde hoe haar kutlipjes uit elkaar werden getrokken en Carolien over haar klitje vingerde. Krampend kwam ze klaar en de laatste pisstraaltjes ejaculeerde ze met dezelfde kracht als een puberjongen die zich al twee dagen niet heeft afgetrokken. Toen druppelde ze nog een beetje na en de laatste druppeltjes liepen tossen haar billetjes de badbak in.

Even duurde het voordat ze bij waren gekomen en Lucy de handdouche nam en Carolien zacht schoonspoelde met heerlijk warm water. Ze pakte een fles badschuim en liet die zo maar over haar leeg lopen, en Carolien voelde zich helemaal verwend toen ze werd ingezeept. Haar borstjes werden verwend, maar ook de rest van haar lichaam tot haar voeten toe werden door Lucy 's tedere handen afgewassen. Ze deed daarna hetzelfde, het was de eerste keer dat ze iemand anders zo waste en het maakte haar helemaal bevredigd en gelukkig en ze beseften pas dat ze nog steeds werden gefilmd omdat Noortje al die tijd achter de camera had gestaan, nu ook heel erg naar de WC moest. Er stond gelukkig ook een toiletpot op de badkamer en snel rende ze daarheen een met haar benen ver uit elkaar liet ze haar pis eruit lopen tot vermaak van hun alle drie.

Toen het tijd was om afscheid te nemen nam Carolien nog een keer Lucy in haar armen en kuste haar mond en hield haar heel stevig vast om haar te bedanken voor alles.

"Ik bel je nog hè!" Zei ze tegen Noortje voordat ze naar buiten liep.

"Ja meid, wanneer je maar wilt hoor, dat weet je!" Was het antwoord en bevredigd in meerdere opzichten liep ze vrolijk naar de tramhalte.

Taboe