Liefde voor drie

Het was zo'n kille herfstdag, zo'n dag die zich voortsleept, een dag met regen, veel wind, ronddwarrelend bladeren en een grauwe sfeer. Veel bewolking welke er niet uitzag alsof de zon er snel doorheen zou breken. Zo'n dag waarvan je 's ochtends, bij het opstaan al denkt 'dit wordt niks, ik kan beter in bed blijven.' Toch had hij daar absoluut geen zin in en aangezien er ook gewerkt moest worden begaf hij zich maar in die richting. Daar aangekomen toog hij, met tegenzin, aan het werk.

Hij was al een uurtje of wat bezig toen 'zij' opeens binnen kwam lopen. Iedere man op kantoor kende haar, al was het niet bij naam. Ze was bij menigeen het onderwerp van de meest wilde fantasieën, want wat was ze mooi. Halflang, kastanjebruin haar, altijd loshangend. Prachtige, bruine amandelvormige ogen. Een vrouw die aan sport deed en dat serieus deed, want als ze korte kleding droeg waren haar getrainde benen en armen duidelijk te zien, niet overdreven gespierd, maar wel getraind. Grote borsten, waarnaar de mannen alleen maar konden raden, omdat die toch altijd weer verhuld werden door haar kleding. Een smalle taille met daaronder een welgevormde kont en een paar waanzinnig mooie lange benen. Ze werkte op de afdeling archivering, samen met een stoffige oudere man waar iedereen jaloers op was.

Ze liep langs hem en hun blikken kruisten elkaar een moment. Even meende hij een glinstering te bespeuren in haar ogen. Hij kon haar parfum ruiken, ze droeg R.S., zeer duidelijk, niet te zwaar, subtiel, vrouwelijk. Hij keek haar na, liet zijn blik over haar achterste glijden en zijn gedachten dwaalden af naar een plek waar hij haar voor zichzelf had, zonder de meekijkende collega's van zijn afdeling. Hij schudde zijn hoofd, nee, dat zou wel altijd een fantasie blijven, zij was onbereikbaar, voor iedereen. Dit was algemeen bekend, want er waren wel degelijk mannen geweest op zijn werk die toenaderingspogingen hadden gedaan, maar ze waren allen uiteindelijk met de spreekwoordelijke staart tussen de benen afgedropen, ze toonde nimmer interesse. Hij keek nog een laatste keer naar haar en zette zich weer aan het werk.

Aan het eind van de dag die maar niet leek te willen eindigen, was hij het donkere weer meer dan zat en hij bedacht dat het, om eens goed te ontspannen, misschien een goed idee was om naar de sauna te gaan, wat hij dan ook direct deed.

Na een half uurtje rijden arriveerde hij bij de sauna waar hij wel vaker kwam, een relatief kleine sauna, waar vooral vaste klanten kwamen en waar hij de meesten wel kende. Toen hij zijn auto het parkeerterreintje opreed zag hij daar slecht twee auto's staan en hij wist dat een ervan van de eigenaar was, de andere auto kende hij niet. "Maakt niet uit," dacht hij, "lekker rustig, daar gaat het om."

Bij binnenkomst werd hij hartelijk begroet door de eigenares die hem goed kende. "Het is rustig" zei ze, "je hebt alle rust en ruimte, slecht twee andere mensen."

"Dat is mooi, ik ben wel aan wat rust toe."

Na zich omgekleed en zijn handdoek te hebben gepakt liep hij richting sauna, na eerst nog een verfrissende douche te hebben genomen. In de sauna zat niemand, hij legde zijn handdoek op de bovenste bank, draaide de zandloper om en ging liggen. Door het glas van de saunadeur zag hij een vrouw voorbij lopen, maar ze ging voorbij aan de deur en hij kon slecht haar contouren zien. Wat hij zag beviel hem wel, maar al gauw gaf hij zich over aan de hitte in de saunacabine.

Na twee0 minuten besloot hij dat het genoeg was voor nu en hij stond op, liep naar buiten en nam een koude douche om de hitte uit zijn lichaam te verdrijven. Toen hij voor zijn gevoel voldoende was afgekoeld liep hij naar de whirlpool, stapte erin en zette hem aan. De warmte van het bad en de rustgevende massage van de luchtbellen in het water zorgden ervoor dat hij half en half in slaap viel, niet helemaal, eerder een soort roes. Hij had dan ook niet door dat er iemand bij hem in het bad kwam zitten. Toch kreeg hij opeens het gevoel dat er iemand naar hem zat te kijken en toen hij zijn ogen opende keek hij in een paar oogverblindend mooie bruine ogen, waarvan hij al snel het gevoel had dat hij ze kende. Toen hij de rest van het gezicht in zich opnam herkende hij haar. Het was de alom begeerde maar nimmer bereikbaar geachte vrouw van de afdeling archivering. Hij wist niet hoe hij het had, maar was zich bewust van het feit dat hij nu dingen zou gaan zien waar zijn collega's alleen maar over konden dromen.

"Hallo, ben je weer wakker" vroeg ze.

"Ik sliep niet, ik doezelde slecht" zei hij.

"Toch had je niet door dat ik erbij kwam zitten."

"Nee, als ik dat had geweten dan had ik mijn ogen veel eerder geopend, om je te kunnen aanschouwen."

"Hoezo, wil je mij zo graag zien dan" vroeg ze.

"Wat denk jij dan, al zolang ik je door het kantoor zie lopen probeer ik mij voor te stellen hoe je eruit ziet zonder kleding, laat ik daar maar gewoon eerlijk over zijn." "Dat weet ik, ik voel de blikken van al die hitsige kerels wel hoor. Maar jouw blik heb ik altijd als anders ervaren, er straalt respect uit terwijl bij die andere kerels alleen maar geiligheid in hun blik is te vinden. Dus je bent benieuwd hoe ik er zonder kleding uitzie. Oké, dan zal ik je fantasie nu beëindigen en je toe laten treden in mijn werkelijkheid." Terwijl ze dit zei zette ze haar handen op de rand van het bad en kwam overeind.

Ademloos bekeek hij het mooiste, meest begeerlijke lichaam dat hij ooit had mogen aanschouwen. Ze was inderdaad getraind, je kon duidelijk de contouren van haar spieren onder haar strakke, gebruinde huid zien zitten. Niet overdreven, maar op een mooie vrouwelijke manier. Je kon direct zien dat dit een vrouw was die goed voor haar lichaam zorgde. Mooie ronde schouders, die overgingen in de mooiste borsten die hij ooit had gezien. Groot, rond, stevig en vol, met niet te grote tepels die recht naar voren stonden en zelfs hard waren, net alsof het haar stiekem allemaal opwond. Ook haar buikspieren waren duidelijk zichtbaar en er was op haar hele lichaam geen grammetje vet teveel te ontdekken. Haar buikspieren kwamen uit boven een slechts heel licht behaarde venusheuvel, waar slechts een klein streepje haar zichtbaar was, welke aan de bovenkant uitliep in een V-vorm. Daaronder, om het geheel af te maken, een volmaakt gladgeschoren kutje, waarvan hij de contouren heel duidelijk kon zien tussen haar prachtige benen. Ook die benen waren weer gespierd, wederom niet overdreven. Lange benen, met die o zo essentiële vrouwelijkheid. Om het geheel af te maken hield ze haar armen boven haar hoofd en draaide zich om, zodat hij haar nu ook van achteren kon bekijken. Een mooie V-vormige rug, die uitliep in het lekkerste, mooiste, meest welgevormde kontje dat hij ooit had gezien. Ze draaide weer om, ging weer zitten en het duurde even voor hij besefte dat ze hem vroeg naar zijn mening.

"En, zie ik eruit zoals jij er altijd over gefantaseerd hebt" vroeg ze.

"Nee, absoluut niet, in werkelijkheid zie je er nog veel mooier, vrouwelijker uit dan ik ooit had durven bedenken" antwoordde hij uit de grond van zijn hart.

"Ik zal eerlijk zijn." Antwoordde ze. "Jij bent al heel lang het onderwerp van mijn fantasieën. Zolang als ik er werk heb ik met een bepaald verlangen naar je gekeken. Ik ben, net als jij bij mij, altijd benieuwd naar jou, naar je lichaam, wil al zo lang weten hoe je er in Adams kostuum uitziet. Zou jij jezelf aan mij willen tonen." Ze vroeg het op een serieuze manier, hij kreeg het gevoel dat ze inderdaad meende wat ze zei.

"Ik zou wel willen, maar de aanblik van jouw lichaam heeft bij mij de zo voorspelbare reactie teweeggebracht die wij mannen nu eenmaal niet kunnen onderdrukken en ik schaam mij daar een beetje voor" antwoordde hij.

"Je hoeft je niet te schamen hoor, ik weet hoe een man eruit ziet, ook als hij opgewonden is en ik ben geïnteresseerd in je hele lichaam, niet alleen in dat ene deel."

Die uitspraak deed zijn schroom verdwijnen. Zodoende stond hij ook op, ging rechtop staan en liet zich door haar bekijken. Ze liet haar bewonderende blik over zijn gespierde lichaam glijden. Ook hij bezocht regelmatig een sportschool, met een zodanig fanatisme dat het aan zijn lichaamsbouw duidelijk te zien was. Haar ogen namen zijn hele lichaam op, elke spier leek ze te bekijken. Hij wist dat hij een lichaam had om trots op te zijn, geen spieren pakhuis maar gewoon een goed getraind lichaam, waar ook geen gram vet teveel opzat. Toen haar ogen op kruishoogte kwamen zag hij een niet te verhullen verbazing in haar blik. Gebiologeerd keek ze naar zijn mannelijkheid, die daar fier overeind voor haar stond. Over 'maten' praat je niet, maar ze waren genoeg om de meeste vrouwen in vervoering te brengen en haar reactie benadrukte dat. Hij draaide zich om en merkte dat haar ogen zolang mogelijk zijn erectie bleven volgen. Toen zag ze zijn kont en benen en constateerde dat hij overal goed gespierd was. Hij draaide zich om, ging zitten en vroeg op zijn beurt om haar mening.

"Wow, je hebt een lichaam om trots op te zijn, een gespierde man zoals jij zie je niet vaak. Als het om je mannelijkheid gaat, zoals ik al zei, ik heb vaker mannen naakt gezien, maar dit is voor mij nieuw, zo groot, klaarblijkelijk zo hard, wow, je bent nog veel opwindender om te zien dan ik had verwacht."

"Weet je, ik zie je nu al een hele tijd zo langslopen op het werk en zoals ik al eerder zei, ik was altijd al erg benieuwd naar je, maar ik zal je eerst eens vertellen hoe ik heet, dat praat toch iets makkelijker. Mijn naam is Arnulf."

"Dag Arnulf, ik heet Veronique."

Nadat ze zich zo aan elkaar hadden voorgesteld, zei Veronique.

"Zullen we naar het stoombad gaan." Hij knikte instemmend. Samen stonden ze op en liepen naar de cabine, waar bij het openen van de deur al een grote wolk stoom naar buiten sloeg. Ze gingen zitten, en genoten van de klamme warmte, die als een deken om hun lichamen sloeg. Beiden hadden hun ogen gesloten, maar plotseling hoorde hij een geluid dat niet in de situatie thuis leek te horen, een soort onderdrukte kreun. Hij opende zijn ogen en keek opzij, naar haar en zag dat ze haar ogen gesloten had, een beetje onderuit zat, met een hand haar borst omvatte en in haar tepel kneep, die hard vooruit stak. Haar andere hand bewoog zich heel langzaam tussen haar benen. Ze zat te masturberen, hier, terwijl hij naast haar zat! Zonder een geluid te maken stond hij op en nam tegenover haar plaats, zodat hij het geheel beter kon aanschouwen.

Met twee vingers had ze haar kutje gespreid en met haar middelvinger ging ze zacht heen en weer tussen haar lippen. Hij zag het roze tussen de lippen van haar kut, en kon haar clitoris zien zitten. Die stak opgezwollen een beetje naar buiten en leek te reageren op iedere aanraking van haar vinger. Hij zag vocht glinsteren, wat op zich niet vreemd was, met al die stoom, maar dit was duidelijk geen stoom, dit was kutvocht. Ze kreunde weer, ging ondertussen door met wrijven, stak opeens haar middelvinger diep in haar kut en begon zichzelf heftig te vingeren.

Hij keek rustig toe, nam zijn eigen lul in zijn hand en begon zich met langzame bewegingen af te trekken. Hij was absoluut niet onervaren op het gebied van seks, maar dit, een dergelijk situatie, had hij nog nooit meegemaakt. Strak bleef hij naar haar vinger kijken, die traag in en uit haar glimmende kut gleed.

"Bevalt het je" vroeg Veronique opeens.

Hij keek op en zag dat ze hem aan zat te kijken. Voor hij kon antwoorden zei ze zelf: "Volgens mij wel, als ik zo zie dat jij ook niet meer van jezelf kon afblijven."

Hij knikte: "Ja, ik vind dit echt waanzinnig, ik heb nog nooit zoiets geils gezien."

Ze haalde haar vinger uit haar kut en stak die naar hem uit. Hij nam haar vinger in zijn mond en proefde haar kut, proefde de smaak van haar lippen.

"Heerlijk, je smaakt fantastisch."

Zonder iets te zeggen kwam ze overeind, boog zich naar hem toe en Arnulf verwachtte dat ze hem op zijn mond zou zoenen. Tot zijn verbazing boog ze echter verder naar beneden en nam zijn lul in haar mond, er leek voor schaamte geen plaats meer.

Terwijl ze met een hand zijn lul pakte en hem langzaam aftrok liet ze haar tong over zijn eikel glijden, nam zijn eikel in haar mond en liet haar tong eromheen dansen. Met haar andere hand omvatte ze zijn ballen, kneedde ze en bleef hem ondertussen aftrekken. Nu haalde ze zijn eikel weer uit haar mond, keek een keer naar zijn hele lul en opende haar mond weer. Ze liet zijn lul weer in haar mond maar nam hem nu echter helemaal in haar mond, elke centimeter, en die sensatie had hij nog nooit meegemaakt. Hij kreunde het uit, dit genot was ongekend voor hem. Geen van de vrouwen die hij tot nu toe bemind had was in staat geweest zijn hele lul in haar mond te nemen, altijd was hij daarvoor te groot, te lang geweest. Deze vrouw echter was tot dingen in staat die zijn verstand te boven ging.

Met langzame bewegingen liet ze zijn lul in en uit haar mond glijden, en iedere keer als zijn machtige geslachtsdeel weer in haar mond gleed nam ze hem tot het eind, helemaal. Zoals zij pijpte overtrof ze al zijn fantasieën die hij over haar had gehad, en al snel voelde hij zijn hoogtepunt naderen. Dit wilde hij echter nog niet. Dus trok hij haar weer omhoog en zei haar dat hij zijn zaad nog niet wilde laten gaan, hij wilde eerst nog meer van haar kunnen genieten.

Ze knikte instemmend, begreep het volkomen.

Hij kwam overeind en liet haar nu plaatsnemen op de stenen bank, spreidde haar benen zodat hij haar prachtige kut in volle glorie kon bekijken. Hij stak zijn hand uit en raakte met zijn vingers voorzichtig haar kutlippen aan. Hij voelde de gladde vochtigheid die er al rijkelijk uit was komen lopen. Nu stak hij een vinger naar binnen en begon haar op die manier te bespelen.

Ze sloeg haar hoofd achterover in haar nek en genoot, ze voelde direct dat hij een man met ervaring was die wist hoe hij een vrouw kon laten genieten. Een tweede vinger liet hij erbij komen en hij zakte door zijn knieën zodat hij met zijn gezicht nu vlak bij haar kut zat. Hij kon haar geur nu duidelijk ruiken, hij snoof die op zoals een roofdier de geur van zijn prooi ruikt. Langzaam kwam hij nog iets verder naar voren, drukte zijn tong op haar klit en bemerkte direct haar reactie.

Ze verkrampte met haar benen, ze huiverde terwijl hij zijn tong over haar klit liet gaan. Zijn vingers schoven in en uit en hij zag dat ze steeds natter werden. Nog nooit had hij een vrouw bemind die zo heftig genoot van zijn bewegingen en dat maakte dat hij steeds meer vertrouwen kreeg in zijn handelingen, steeds meer durfde. Met zijn vrije hand wreef hij de binnenkant van haar been, langzaam naar beneden tot hij met zijn vingers bij haar anus kwam.

Voorzichtig zette hij een vinger tegen haar kontgaatje en wachtte of ze zou reageren. Dat deed ze, maar wel totaal anders dan hij verwacht had. Ze schoof opeens een beetje meer onderuit waardoor zijn vinger in een keer in haar kontje schoof, helemaal tot het eind. Een luide kreun kwam uit haar mond en ze bewoog ritmisch heen en weer met haar kontje. Ze gingen volledig op in hun handelingen, of beter, in zijn handelingen, tot Veronique opeens overeind kwam waardoor zijn vingers zowel uit haar anus als uit haar kut schoot. Ze pakte zijn armen, trok hem overeind en gaf hem een lange intense tongzoen. Toen draaide ze hem om, liet hem plaatsnemen op de stenen bankjes die de zitplaatsen vormden van de stoomcabine, trok hem iets onderuit en kwam met haar onderlichaam boven zijn lul hangen.

Hij zag haar volle borsten vlak voor zijn gezicht heen en weer gaan en hapte in een tepel, beet er zacht in, pakte ze nu met twee handen allebei vast en voelde dat ze stevig waren, maar toch zacht genoeg om te constateren dat ze door de natuur gevormd waren.

Langzaam zakte ze naar beneden, pakte met een hand zijn lul, plaatste zijn eikel tegen haar kutlippen aan, zakte toen door en zo gleed zijn hele lul in haar hete kut. Ze begon hem langzaam te berijden, op en neer, terwijl ze haar armen om zijn nek geslagen had. Hij pakte haar hoofd en kuste haar, gaf haar een heftige tongzoen, waarbij hun tongen elkaar omstrengelden. Hij voelde haar kutspieren om zijn lul gesloten, ze bewoog niet alleen met haar onderlichaam maar beheerste ook de spieren in haar kut, zodat hij het gevoel had alsof ze hem aftrok met en in haar kut. Zo gingen ze een tijdje door, langzaam maar toch heftig en vooral intens neukend.

Opeens ging de deur van de stoomcabine open. Hij schrok, wilde haar van zich af zetten maar zij bleef zitten, plaatste een vinger op zijn mond en zei: "Maak je geen zorgen, dit is iemand die ik ken en hier niet van zal schrikken."

De persoon die binnenkwam was een vrouw, iets jonger dan Veronique.

"Dit is Natalia, een vriendin van mij, we zijn hier samen heen gegaan en toen ik jou zag heb ik haar gevraagd mij even mijn gang te laten gaan alvorens ons te vergezellen. Vind je het goed als ze mee geniet van jouw super lichaam met die superlul eraan?"

Hij overwon al snel zijn schaamte en knikte instemmend. Natalia was al even mooi als Veronique, iets jonger alleen. Ze had korter haar, dat niet eens tot haar schouders reikte. Iets kleinere borsten dan Veronique en op een andere manier atletisch gebouwd, ze leek iets magerder, maar dan op een natuurlijke manier, ze had meer het lichaam van een hardloopster. Toch was dit ook een lichaam waar een man bijzonder snel een keiharde lul van zou krijgen. In tegenstelling tot Veronique had Natalia helemaal geen haar op haar kut, ze was daar volledig kaal.

Natalia nam plaats schuin tegenover hen en zette een been op een hoger nivo, zodat hij ongegeneerd naar haar kut kon kijken. De ontspanning nam weer bezit van hem en ze hervatten hun liefdesspel, waarbij hij beurtelings naar de schoonheid op hem en de vrouw tegenover hem keek. Natalia had haar ogen strak op hun neukende lichamen gericht, terwijl ze met haar hand haar kut bevoelde. Ze liet twee vingers in haar kut verdwijnen, vingerde zichzelf en haalde haar vingers er toen weer uit, waarna ze deze in haar mond stopte.

Hij voelde zijn lul nog groter worden dan die al was, dit was iets dat hij in zijn stoutste dromen niet had kunnen dromen. Nu stak ze haar vingers weer in haar kut, spande een been een beetje waardoor ze een beetje schuin kwam te zitten. Ze liet haar hand achterlangs naar haar kut komen, vingerde zichzelf even, gleed toen met haar vingers iets naar achter en stak haar middelvinger in haar kontje, diep in haar anus. Inmiddels had ze haar ogen gesloten en hij kon aan de uitdrukking in haar gezicht zien dat ze genoot.

Ondertussen ging Veronique zittend op hem door met neuken, ze begon steeds wilder te rijden op zijn lul, had een hand achter zijn nek vandaan gehaald waarmee ze nu, terwijl ze hem intens bleef berijden, over haar klit wreef.

Haar gehijg ging over in kreunen. Opeens sloeg ze haar hoofd naar achteren en riep: "Ik kom, ik kom, nu!"

Arnulf voelde haar kut verder verkrampen om zijn lul en voelde dat haar orgasme als een storm door haar lichaam gierde. Dit ging zo even door tot ze tot rust kwam en haar ogen opende.

"Dit was goddelijk, je bent fantastisch en ik heb nog nooit zo een heerlijke grote lul in mijn kut gehad. Ik denk echter dat mijn vriendin nu wel iets meer wil dan zelf aan haar kutje voelen." Ze wenkte haar vriendin om dichterbij te komen. Die deed dat en zoende hem eerst eens heftig op de mond.

Hij wist niet meer hoe hij het had, twee mooie vrouwen die hun best deden om hem te laten genieten, dat was een wel heel ander verloop van de avond dan hij verwacht had. Natalia zakte door haar armen en hapte naar zijn lul, nam zijn eikel in zijn mond en probeerde hem zo diep mogelijk in haar mond te laten glijden. Helemaal tot het eind kwam ze niet, maar het genot was er voor hem niet minder om. Hij pakte haar vast en manoeuvreerde haar in de 69 positie, zodat hij haar kale kut, die werkelijk droop van het kutvocht, eens goed kon likken. Terwijl hij dat deed stak hij twee vingers tegelijk in haar kut, terwijl zij hem heftig pijpte. Zo ging het een tijdje door totdat ze zijn lul uit haar mond liet schieten.

"Ik wil dat je mij neukt, nu!" Zei ze met een verwilderde blik in haar ogen. Ze ging zitten, een beetje onderuit en Arnulf knielde tussen haar benen en wilde zijn lul in haar druipend natte kut steken.

"Nee, niet zo, ik wil dat je mij in mijn kont neemt, ik wil die gigantische lul van je in mijn anus voelen, helemaal, tot het eind aan toe."

Zoiets was er nog nooit tegen hem gezegd en al helemaal niet op een zodanige expliciete manier. Maar hij liet zich hierdoor niet afschrikken en zette nu zijn eikel tegen haar anus. Die was glad genoeg door al het vocht dat uit haar kut was komen lopen en in een beweging stootte hij zijn keiharde lul in haar kont, nam haar in een keer helemaal, zoals zij gevraagd had. Ze was hier ervaren in, want hij gleed zonder problemen tot zijn ballen bij haar naar binnen, zonder dat het haar moeite kostte om hem te verwerken.

Nu neukte hij haar, met lange halen, stevig, ruw, want dat leek ze fijn te vinden. Opeens voelde hij een hand om zijn ballen en zag dat Veronique erbij was gekomen. "Oh, dat had ik nog niet gezegd, ik ben biseksueel, vind je dat vervelend" vroeg ze. Hij antwoordde dat hij daar geen moeite mee had en ze gingen door met hun liefdesspel.

Terwijl hij zijn lul in en uit het strakke kontje van Natalia liet gaan, begon de Veronique haar vriendin te vingeren, stak twee vingers diep in haar kut en kwam met haar hoofd naar beneden zodat ze het klitje van haar vriendin kon likken. Natalia reageerde hierop door een hand onder Veronique 's lichaam door naar haar kut uit te steken en twee vingers in haar te steken en begon haar stevig te vingeren.

Arnulf kon zich bijna niet meer concentreren op het neuken van Natalia 's strakke gewillige kont, want de aanblik van deze twee beeldschone, naakte vrouwen die zo geil als wat waren en die hij mocht beminnen bracht hem behoorlijk van zijn stuk. Het was al bloedheet in de stoomcabine, maar hun heftige activiteiten deden de temperatuur alleen nog maar toenemen. Hij voelde dat Natalia steeds duidelijker begon te reageren op alle bewegingen en stimulaties van zowel haar anus als haar kut.

Plotseling werden ze gestoord door stemmen van een man en een vrouw buiten de stoomcabine. Door het waas van stoom konden ze de twee mensen voorbij zien lopen, ze gingen voorbij aan de stoomcabine maar toch kregen ze alle drie op hetzelfde moment het gevoel dat ze op deze manier wel erg openlijk bezig waren en voor de mensen die nu binnen konden komen een waarschijnlijk erg verwarrend tafereel zouden veroorzaken, dus toen Veronique voorstelde om dit spel der liefde elders voor te zetten stemden Natalia en Arnulf beiden in en liet Arnulf zijn kloppende lul uit Natalia 's hete anus glijden.

De vrouwen liepen de stoomcabine uit waarna Arnulf nog even bleef zitten om zijn erectie te laten afzakken, alvorens ook naar buiten te lopen en zich naar de douche te gaan. Daar stonden Veronique en Natalia zich al af te spoelen en de aanblik van hun heerlijke lichamen deed Arnulf lul weer steigeren, maar hij onderdrukte het gevoel en ging onder de douche staan om zich af te spoelen en te wassen. Daarna namen ze ieder hun handdoeken, liepen naar boven naar de kleedruimte om zichzelf om te kleden en beseften op dat moment dat dit het goede moment was geweest om te gaan, het werd weer drukker. Terwijl ze naar buiten liepen vroeg Veronique aan Arnulf om achter hen aan te rijden, naar haar huis en dat deed hij maar al te graag. Het was niet ver bij de sauna vandaan, en tweetal minuten later parkeerde hij zijn auto achter die van Veronique op de oprit van een mooi vrijstaand huis in een landelijke omgeving en liep samen met de dames naar binnen.

Het was een smaakvol ingericht huis, met stijl aangekleed, ruim en licht. Ze namen een glas wijn en terwijl ze ontspannen zaten nam Natalia het initiatief, kwam naar voren en begon Veronique hartstochtelijk te zoenen. Hun tongen omstrengelden elkaar en Natalia begon langzaam Veronique te ontdoen van haar kleding. Uiteindelijk zat Veronique op de bank met alleen haar bh nog aan.

"Dat vind ik een erg mooi gezicht" zei Natalia, "als een vrouw alleen een bh draagt en verder niets."

Veronique op haar beurt kleedde nu Natalia uit, waarbij ze van tijd tot tijd subtiel met haar vingers Natalia 's gevoelige delen streelde. Arnulf wilde overeind komen om actief deel te nemen aan het liefdesspel dat zich voor zijn ogen ontrolde, maar de vrouwen hielden hem tegelijkertijd tegen.

"Nee, blijf maar zitten en geniet van wat je gaat zien" zeiden ze. Dat deed hij dan maar, hij zakte onderuit, nam een slok wijn en keek toe. Natalia begon langzaam Veronique 's lichaam te strelen, masserende bewegingen, begon bij haar schouders, ging langzaam naar beneden, langs haar armen, naar haar buik.

Veronique ging languit op de bank liggen en liet zich ontspannen verwennen door haar vriendin. Die kwam nu met haar handen steeds dichter bij Veronique prachtige kut en begon nu de binnenkant van haar benen te strelen, met de punten van haar nagels, langzaam steeds meer naar het midden, tussen haar benen, tot ze met de toppen van haar vingers Veronique kutlippen aanraakte, wat bij Veronique resulteerde in een diepe kreun en een verstarring van haar spieren. Met twee vingers begon Natalia nu Veronique schaamlippen te masseren, draaiende bewegingen, zocht haar klit op en begon die te wrijven tussen haar vingers in. Veronique begon steeds heftiger te kreunen en lag intens te genieten van de bewegingen. Het masseren ging over in steeds ruwere bewegingen en met haar andere hand kwam ze er nu ook bij, stak een vinger in Veronique 's kut en begon haar te vingeren, steeds heftiger en dieper, stak er een tweede vinger bij en zelfs een derde. Veronique 's kreunen werd steeds dieper en opeens verkrampte haar lichaam, zoals Arnulf dat al had zien gebeuren in de stoomcabine waardoor hij wist dat ze klaar kwam. Dit was ook zo, Veronique voelde het orgasme als een storm door haar kut gaan en kreunde het uit. Toen ze weer wat was bijgekomen duwde ze Natalia achterover, spreidde haar benen en kwam op de grond voor haar kale kut zitten. Bij Natalia leek de directe benadering beter te werken, want vrijwel direct stak Veronique twee vingers zo diep mogelijk in Natalia kut, die droop van het vocht.

Stevig begon ze Natalia te vingeren en met haar andere hand haalde ze uit een lade in de salontafel achter haar opeens een grote dildo tevoorschijn, een roze, die vrij flexibel was, maar vooral erg dik en lang. Terwijl ze met haar vingers in en uit Natalia kut bleef gaan zette ze de kop van de dildo tegen Natalia anus, die alweer nat was geworden door het rijkelijk uit haar kut vloeiende vocht en drukte hem naar binnen. Natalia gaf een gil en kwam met haar onderlichaam overeind maar zakte direct weer terug, terwijl ze met beide handen haar borsten pakte en ze begon te masseren. Met twee vingers in haar kut en een grote dildo in haar kontje was het voor Natalia niet moeilijk om al snel een knallend hoogtepunt te bereiken, wat zich dan ook snel aandiende.

Ondertussen had Arnulf zich van zijn broek ontdaan en had zijn forse lul weer in zijn hand genomen en genietend van het bloedgeile tafereel voor hem zat hij zich met lange halen af te trekken. Toen Natalia weer wat tot rust was gekomen en zag wat Arnulf deed keek ze Veronique eens in de ogen en knikte toen even in Arnulf richting. Veronique begreep direct wat haar vriendin bedoelde en kwam overeind, om vervolgens op haar knieën op de bank te gaan zitten, over Natalia heen, zodat hun kutten vlak bij elkaar kwamen.

"Oké, we willen graag dat je nu actief mee gaat doen, neem ons," zeiden ze alle twee.

Arnulf kwam overeind, trok zijn laatste kledingstukken uit en liep op de twee vrouwen af. Voor hij hen besteeg legde hij eerst eens een hand op iedere kut en begon ze beiden tegelijk te vingeren, wat hij op een dusdanig goede manier deed dat Veronique en Natalia alle tegelijk begonnen te kreunen. Toen nam hij plaats achter hen. Hij zette zijn eikel tegen Veronique 's natte kut, drukte zijn kloppende lul bij haar naar binnen en begon haar met lange halen te neuken. Intussen sloeg hij een arm om haar heen en masseerde haar prachtige borsten, kneep in haar tepel, beet in haar nek en genoot. Na enige tijd haalde hij zijn glimmende lul uit Veronique kut en liet hem nu in Natalia kut glijden, die toch anders aanvoelde dan Veronique, strakker.

Terwijl hij Natalia neukte stopte hij een vinger in Veronique kut en begon haar te vingeren, maar Veronique draaide haar onderlichaam zo dat hij zijn vinger er niet in kon houden. Hij begreep eerst niet wat er was, tot Veronique met haar kont omhoog kwam en het hem duidelijk werd dat ze zijn vinger ergens anders wilde voelen. Hij zette zijn duim tegen haar anus en duwde hem toen naar binnen en begon haar anaal te vingeren, terwijl hij met zijn wijsvinger haar klit bespeelde.

Zo ging het een poosje door, en hun gekreun vulde de huiskamer. Opeens zei Natalia: "ik wil dat je afmaakt waar je aan begonnen was, daarnet in de sauna."

Hij begreep direct wat ze bedoelde en haalde zijn lul uit haar kut, zakte iets door zijn knieën en zetten toen zijn glimmende eikel tegen Natalia sterretje, zoals hij dat al eerder had gedaan. Ook nu weer gleed hij met gemak tot zijn ballen in haar anus en hij begon haar te neuken.

Terwijl hij met zijn lul in en uit haar kont gleed en met zijn ene hand Veronique kontje bleef vingeren, liet hij twee vingers van zijn andere hand in Natalia hete natte kut glijden en begon haar op die manier te bevredigen. Hij had in zijn stoutste, meest heftige dromen nooit kunnen fantaseren over zoiets en de hele situatie wond hem zo ontzettend op dat hij al snel een enorm hoogtepunt voelde opkomen in zijn lul.

"Ik ga klaarkomen" kreunde hij en hij wilde zich losmaken van Natalia anus, maar die hield hem tegen.

"Nee, spuit je zaad in mijn kont, ik wil dat je alles in mijn hete sterretje schiet, doe het". Dit was genoeg voor hem om zich te laten gaan en met een heftige, onderdrukte schreeuw liet hij zijn hoogtepunt komen, voelde zijn ballen samenknijpen, zijn lul nog verder opzwellen en zijn zaad zich een weg naar buiten zoeken. Met kracht schoot hij een dikke straal sperma Natalia kontje in, die een gilletje slaakte, omdat ze het heel duidelijk voelde in haar anus. Nog een straal, en nog een, er leek geen eind aan te komen. Ongecontroleerd zat Arnulf te schokken terwijl hij het heftigste hoogtepunt beleefde dat hij ooit had gevoeld.

Uitgeput maar zeer voldaan gleden ze alle drie onderuit, lagen een tijd na te hijgen waarna Veronique voorstelde om samen te gaan douchen, zodat ze zich weer konden opfrissen en wassen. Ze liepen naar boven, naar een badkamer van een formaat dat gelijk stond aan een flinke huiskamer, met een groot tweepersoonsbad, een ruime douche cabine met massage stralen van alle kanten en glazen wanden, een hangend toilet, twee grote wastafels en een wand tegenover de douche die volledig uit spiegels bestond, wat alleen nog maar een vergrotend effect had. Ze stapten gedrieën de douchecabine in en werden omgeven door diverse harde en minder harde waterstralen, die hen van diverse kanten masseerden. De vrouwen namen het initiatief om Arnulf te wassen, namen ieder een hand vol douche gel en zeepten hem volledig in, Veronique voor hem terwijl Natalia achter hem stond.

Toen hij eenmaal vol met schuim zat wreven de vrouwen hun lichamen langzaam langs het zijne, lieten hun borsten, met hun harde tepels over zijn huid gaan. Arnulf voelde zijn lul alweer groeien en Veronique voelde dat ook. Ze ging een beetje door de knieën en nam zijn lul tussen haar borsten en begon op en neer te bewegen, waarbij ze af en toe zijn eikel in haar mond nam.

Natalia bemerkte wat er voor haar gebeurde en draaide zich om naar Arnulf 's voorzijde en kwam op haar hurken naast Veronique zitten. Veronique had inmiddels Arnulf lul helemaal in haar mond genomen, nam hem er nu weer uit en duwde hem in de richting van Natalia mond, die het pijpwerk van haar vriendin overnam. Om beurten namen de vrouwen zijn keiharde lul in hun mond, en de variatie in hun pijpbewegingen maakte dat Arnulf zijn tweede hoogtepunt alweer voelde naderen. Juist op het moment dat het leek te gaan gebeuren, stopten de vrouwen, alsof ze het aanvoelden. Ze lieten Arnulf los, kwamen overeind en begonnen elkaar in te zepen, lieten hun handen over elkaars borsten glijden, kneedden ze, omarmden elkaar, zeepten zo elkaars rug in, tot Natalia Veronique omdraaide en met haar borsten tegen Veronique rug wreef, haar tepels waren hard en prikten in Veronique schouders. Met haar linkerhand omvatte ze een borst van Veronique, kneep in haar tepel en rolde hem tussen haar duim en wijsvinger. Ze kuste Veronique in haar nek, stak het puntje van haar tong in haar oor en liet haar rechterhand naar beneden zakken. Ze zocht Veronique kut op en begon hartstochtelijk over haar klit te wrijven. Stevig, vol passie, stak ze een vinger in Veronique 's kut en vingerde haar heftig, terwijl ze in haar nek beet.

Veronique reageerde door haar handen achter hun lichamen om te slaan en Natalia kont te pakken, om haar nog steviger tegen haar aan te duwen. Vlak voor Veronique leek klaar te komen draaide ze zich om en greep Natalia tussen haar benen, stak twee vingers in haar kut en zo vingerden ze elkaar, terwijl Arnulf rustig toe stond te kijken. Beide vrouwen gingen heel gericht te werk met elkaars kutjes, ze wisten haarfijn hoe ze elkaar tot ongekende hoogtes konden laten stijgen, wat dan ook snel resulteerde in een heftig orgasme dat ze beiden tegelijkertijd beleefden.

Schokkend stonden ze tegen elkaar aan, met hun vingers diep in elkaars natte gladde kutten en gingen zo een tijdje in elkaar op.

Toen draaide Veronique zich om naar Arnulf en vroeg: "Geniet jij er ook nog wel een beetje van, ook al sta je er maar bij?"

"Jazeker" zei Arnulf, "een schouwspel zoals dit heb ik nog nooit mogen beleven en ik geniet met volle teugen."

"Dat is mooi, maar we willen toch graag dat je weer mee gaat doen" zei Natalia en ze trok hem tegen haar aan, waarna ze haar mond op de zijne zette en hem een lange intense tongzoen gaf.

Terwijl ze dat deed pakte ze zijn machtige lul en begon hem af te trekken, maar stopte daar al snel mee, want Veronique gaf aan dat ze zijn lul in haar wilde voelen. Ze zetten een been op een steun aan de muur, zodat Arnulf haar heerlijke kut goed kon zien en benaderen, pakte zijn lul en leidde hem naar haar warme neukhol toe, zette zijn eikel tegen haar kutlippen en zakte toen iets door, waardoor zijn lul met wederom het grootste gemak diep in haar gladde kut gleed. Hij neukte haar nu staande, en zag dat Natalia nu toe stond te kijken, terwijl ze met haar klit speelde. De bewegingen van Veronique werden weer iets wilder en ondanks dat Arnulf zijn orgasme de laatste keer had tegengehouden voelde hij het toch alweer kriebelen in zijn ballen. Hij kneep in Veronique borsten, begon haar steeds ruwer te neuken en Veronique begreep dat het niet lang meer zou duren of zij zou ook zijn orgasme voelen in haar hete lichaam. Inderdaad duurde het nog maar even of Arnulf voelde voor de tweede keer die avond zijn ballen op de kenmerkende manier samenknijpen en schoot toen een warme lading zaad met kracht in Veronique natte kut, vulde haar volledig met zijn sperma en probeerde haar intussen ook het genot te geven dat haar toekwam. Toch voelde hij zijn erectie na zijn hoogtepunt afnemen en zijn verslappende lul gleed weer uit Veronique kut, wat gevolgd werd door de lading zaad die hij er net daarvoor ingeschoten had. Het droop langs haar benen naar beneden en terwijl hij ernaar keek knielde Natalia voor Veronique en likte al het sperma van haar benen af, keek Arnulf een keer verwilderd aan en slikte het toen door. Daarna zette ze haar mond op Veronique kut, likte er de laatste resten zaad uit en ging toen door met likken, tot Veronique ten derde male die avond tot een zinderend orgasme kwam.

Uitgeput door het heftige spel der liefde stapten ze gedrieën uit de douchecabine, droogden elkaar af waarna Veronique hen beide bij de hand pakte en ze naar de slaapkamer leidde, waar een groot bed stond wat groot genoeg was voor vier personen.

"Ach ja, ik hou nu eenmaal van een beetje bewegingsvrijheid" zei ze met een glimlach, die boekdelen sprak. Alle drie kusten ze elkaar, hartstochtelijk, vol passie en Arnulf voelde meer dan alleen verlangen naar seks bij deze vrouwen. Wat hij door zijn lichaam voelde gaan had ook wel met liefde te maken, hij voelde een soort verliefdheid in zich opkomen, waarbij hij geen onderscheid maakte tussen Veronique en Natalia. Hij sprak het echter niet uit, liet zich meevoeren op de golf der opwinding die hem vanaf zijn eerste blik op Veronique hemelse lichaam had opgenomen en hem uiteindelijk bij de twee waanzinnige vrouwen in bed had doen belanden. Natalia drukte Arnulf achterover en duwde haar tong diep in zijn mond, speelde met haar tong een spelletje rond de zijne en tastte ondertussen tussen haar benen door naar zijn lul, die tot Arnulf eigen verbazing alweer in volle glorie kaarsrecht overeind stond, klaar om besprongen te worden door twee supergeile vrouwen die niet van ophouden wisten. Natalia manoeuvreerde haar hete kut boven zijn kloppende erectie en liet zich zakken, zijn lul gleed moeiteloos helemaal naar binnen bij haar.

Ze ging rechter op zitten zodat zijn lul nog dieper in haar neukhol leek te komen. Veronique was intussen met haar kut boven Arnulf hoofd komen zitten en hij hapte toe, omsloot met zijn mond haar natte kut, likte met zijn tong uit alle macht haar lippen en klit. De vrouwen gaven elkaar een tongzoen terwijl ze elkaars borsten kneedden. Arnulf pakte Veronique billen vast en trok haar nog dichter tegen zijn gezicht aan, zodat hij haar kut in volle omvang op zijn mond kreeg, hij likte haar helemaal uit, nam haar klit tussen zijn lippen en zoog erop, likte eraan, stopte dan zijn tong weer zo diep mogelijk in haar, voelde het zachte binnenste van haar kut, genoot ten volste van dit avontuur.

Natalia bereed intussen zijn lul alsof ze hem niet diep genoeg in haar voelde, hard op en neer ging ze en hij voelde zijn eikel bij iedere stoot in haar tegen haar baarmoedermond aanstoten. Opeens kwam Veronique overeind, gleed opzij en zei: "Tijd voor iets nieuws, tenminste, voor jou dan, want wij kennen dit al" en boog voorover naar een nachtkastje, waar ze een zestig centimeter lange dubbele dildo uithaalde, die ze in haar mond stak en hem zover mogelijk in haar keel liet glijden, waarbij Arnulf ontdekte dat zelfs maat zoals die van hem voor Veronique nog niet de uiterste lengte bleek te zijn. Ook Natalia stopte met haar bewegingen, liet zijn lul uit haar kletsnatte gleuf glijden en ging languit liggen, waarbij ze een been in de knieholte pakte en zo haar smachtende kut zo wijd mogelijk spreidde. Veronique nam een uiteinde van de dildo en schoof die zo diep mogelijk in de kut van haar vriendin, die kreunend haar hoofd achterover sloeg. Veronique ging ook liggen met haar benen wijd uit elkaar en duwde het andere eind van de dildo in haar eigen kut waarna ze hem langzaam in en uit begon te pompen, zodat iedere keer als de dildo uit haar kut schoof, hij bij Natalia naar binnen gleed. Terwijl ze dit deed trok ze Arnulf naar haar toe. Ze nam zijn lul weer in haar mond, diep en heftig. Arnulf boog voorover en begon Natalia kut te likken, concentreerde zich vooral op haar gezwollen klit en genoot ondertussen van de aanblik van de dubbele dildo die tegelijkertijd twee natte hete kutten in en uit gleed.

Opeens begon Natalia te schokken en kwam met een gil klaar, waarbij een golf kutvocht uit haar hete kut liep, wat Arnulf zo veel mogelijk op probeerde te likken. Kort daarna begon ook Veronique hevig te schokken ten teken dat ook zij een orgasme voelde opkomen en ook zij produceerde een overvloedige hoeveelheid kutvocht, wat ook door Arnulf werd opgevangen en met liefde werd opgelikt. Hij kwam overeind en ging op zijn knieën zitten en presenteerde zijn keiharde erectie aan de vrouwen, die, eenmaal bijgekomen van hun hoogtepunt, hem samen begonnen te pijpen, waarbij ze beurtelings zijn lul zo diep mogelijk in hun mond namen. Arnulf voelde al snel weer een nieuw hoogtepunt opkomen en terwijl de twee vriendinnen zijn lul aftrokken schoot hij zijn lading zaad, waarvan de hoeveelheid hem zeer verbaasde, recht in de geopende monden die verwachtingsvol voor zijn lul hingen.

Beide vrouwen vingen zijn sperma zoveel mogelijk op en slikten alles door, daar hadden ze geen moeite mee, iets wat voor Arnulf ook weer totaal nieuw was. Toen hij de laatste druppel uit zijn lul had geperst viel hij vermoeid achterover op het bed waarna beide vrouwen aan weerszijden van hem kwamen liggen.

"Volgens mij ben ik verliefd" zei hij en de beide vrouwen, die hem zo ontzettend hadden bevredigd keken elkaar aan en glimlachten alleen maar, zonder iets te zeggen.

Het bleek zeker niet de laatste keer te zijn dat Arnulf, Veronique en Natalia samen kwamen, alle ontdekten ze dat gevoelens van lichamelijk verlangen uiteindelijk over kunnen gaan in gevoelens van liefde en twee maanden later trok Arnulf bij Veronique en Natalia in en bevestigde daarmee dat zelfs de meest wilde dromen uit kunnen komen.

V&A