Kos! Voor het eerst.

Dit jaar zijn m'n vriendin Larissa en ik Manu voor het eerst zonder ouders op vakantie geweest. Larissa en ik zijn echt stront verliefd op elkaar, hebben nu 2,5 jaar verkering en zijn allebei stapelgek op seks. We zagen het helemaal zitten om heerlijk twee weken lang van elkaar te genieten zonder gezeur van ouders en niet afhankelijk te zijn van de weekenden die we af en toe bij elkaar sliepen en gewoon op elk moment van de dag wanneer je zin hebt met elkaar kan vrijen. Toen we de reis geboekt hadden was de voorpret al direct gestart en begonnen elkaar op te geilen, we zouden gaan neuken in iedere hoek van het appartement, in bed, in de badkamer, in de keuken op het balkon... Naarmate de vakantiedatum dichterbij kwam werden we allebei steeds geiler. Toen was het eindelijk zover, we zouden 13.20 uur de lucht in gaan richting Kos een eiland in de Egeïsche Zee en dus in de avond aankomen.

Eenmaal bij ons appartement aangekomen kregen we de sleutel en snelden ons naar onze kamer. In de lift konden we al niet van elkaar afblijven en tongzoende heftig en keken elkaar glimlachend in elkaars ogen aan, met allebei dezelfde gedachte, seks! Toen we de deur van ons appartement open deden plofte ik de koffer neer en trok Larissa me direct de slaapkamer in, maakte m'n broek los, stroopte die naar beneden, duwde me achterover het bed op en begon me heerlijk te pijpen. Nog geen twee minuten later ging ze op me zitten trok haar string, die ze onder haar korte rokje aan had, opzij en zakte in één beweging met een kletsnat kutje tot aan m'n ballen over m'n pik heen. Na een paar minuten kwamen we allebei heerlijk tegelijk klaar. Larissa kroop van me af en m'n slap geworden pik floepte uit haar kutje en voelde ik de warme sperma uit haar kutje op m'n bovenbeen druppelen.

Na bijgekomen te zijn van ons vluggertje gingen we ons tijdelijke verblijf inspecteren. Het zag er redelijk uit. We hadden een slaapkamer, woonkamer, badkamer met ligbad, keukentje en een balkon met uitzicht op het zwembad en tegenover ons een ander gebouw. Het was allemaal aan de kleine kant, maar genoeg voor twee, en het bed was prima. We besloten om even te douchen en de buurt een beetje te gaan verkennen.

Larissa zag er weer heerlijk uit. Larissa is een beeldschone meid van 1.72 meter, lange blonde haren, heerlijke borsten, mooie figuurtje, lekker kontje en een verrukkelijk geschoren kutje met bescheiden schaamlipjes. Ze had een luchtig zomerrokje aangedaan met een flinterdun stringetje en een topje waar haar heerlijke borsten goed in uitkwamen. Ik ben zelf 1.80 meter, gewoon gebouwd, krullend haar en een gewone doorsnee penis van zeventien centimeter, maar ik mag er ook best wezen al mag ik het zelf zeggen?

Het was een gezellige bedoeling in het centrum er waren veel eettentjes, winkeltjes, disco's en kroegen. Larissa werd zoals gewoonlijk weer goed gewaardeerd door het mannelijke publiek en had zoals altijd veel bekijks en ik liep er ook vol trots naast, zo van, ja kijk maar joh, die is van mij, die ga ik vanavond weer lekker neuken. Larissa wist dat natuurlijk ook van zichzelf dat ze veel bekijks had en genoot zoals altijd van de aandacht. We dronken wat op een terrasje en gingen lekker mensen kijken en doken daarna een disco in. We hadden al aardig wat drank op en waren op een gegeven moment flink aangeschoten. Larissa is echt een danstype, ik dus helemaal niet, en wilde graag even dansen en besloot even alleen de dansvloer op te gaan. Ik gaf haar in gebaren aan dat ik even naar het toilet ging en ze knipoogde naar me.

Toen ik me terug door de mensenmassa wurmde zag ik dat om Larissa heen twee Grieks ogende mannen aan het dansen waren van een jaar of dertig. Op één of andere manier besloot ik mij een beetje onzichtbaar te maken en het een beetje op een afstandje te bekijken hoe Larissa daar mee om zou gaan. Onder het dansen werd er om beurten wat in Larissa d'r oor gezegd waarop ze toch een soort ondeugend lachte. Op een gegeven moment staat ze zelfs tussen die mannen in, eentje voor haar en één achter haar waarop die achterste duidelijk een soort rijdende beweging tegen haar kontje maakt en Larissa dit lachend beantwoord en haar kontje naar achter tegen hem aandrukt.

Spanning maakte zich meester over mij, met gemengde gevoelens stond ik het te stiekem te bekijken... enerzijds dat is mijn Larissa... en anderzijds wond het me buitenverwachting ook nog eens op. Na het een paar minuutjes bekeken te hebben besloot ik mij zichtbaar te maken, zag in m'n ooghoeken dat Larissa me gezien had en zich los maakte van haar Griekse dansmaatjes. Ze zwaaide gedag en kwam lachend naar me toe en tongzoende mij meteen heftig, met de twee Grieken toekijkend op de achtergrond.

"Je maakt wel snel vrienden" zei ik lachend tegen Larissa, waarop ze me aankeek met een blik die ik maar al te goed ken als ze geil is.

"Ben je boos" vroeg ze.

"Nee, natuurlijk niet" en ik gaf een innige kus op haar mond. "Wat wilde ze van je," vroeg ik toch nieuwsgierig na wat ik gezien had.

"Ik denk niet dat je dat wil weten" zei ze.

"Hoezo niet, maakt toch niet uit.

"Alleen als je beloofd dat je niet kwaad wordt" zei Larissa.

"Natuurlijk niet schatje".

"Nou ze vroegen op een gegeven moment of ik het wel eens met twee mannen tegelijk gedaan had en of ik met hun mee zou willen naar hun huis. Maar heb ze verteld dat ik hier met m'n vriend was en dat ik het niet wilde".

"Okay dan," zei ik en zag Larissa me afwachtend aankijken hoe ik er op zou reageren. "Ze winden er in ieder geval geen doekjes om, en wie zou er nou niet zo'n heerlijke stoot als jou willen neuken". We lachten, ze vloog me om me nek en zoende me en fluisterde in me oor, "alleen jij mag me neuken. Zullen we naar ons appartement gaan schat," stelde ze voor. Toen we ons naar de uitgang worstelde kwamen we langs de twee Grieken, waarop ze ondeugend glimlachend "bye, bye" zei. Toen we onderweg naar het appartement liepen kwamen we door een donker steegje we bleven even staan en begonnen heftig te zoenen. Toen ik met m'n hand over haar stringetje wreef merkte ik dat die echt kleddernat was.

"Jezus! Schat wat ben jij nat zeg," ik trok haar stringetje opzij en ging met m'n vinger door haar spleet. "Wow! Niet normaal, je bent echt super nat". Waarop ze een kreunende mm... bevestiging gaf. Op m'n netvlies flitste nog steeds het beeld van mijn Larissa tussen twee Grieken die met haar kontje naar achter tegen een tegenop haar rijdende Griek staat. Dat beeld wond mij op één of andere manier op. Larissa was gewoon bloedgeil geworden van het voorstel van die Grieken. We liepen elkaar betastend en zoenend door naar het appartement. Toen we daar binnen kwamen was het er snikheet, de verd... airco deed het niet meer, snel de balkondeur open waar het beter was. Het was ondertussen 3.45 uur en het enige wat we hoorden waren de krekels. We dronken nog even wat op het balkon en kon het toch niet laten om het nog even aan te halen van wat ik gezien had.

Toen ik het Larissa vertelde dat ik haar tussen die twee Grieken had gezien en dat die Griek tegen haar aan stond te rijden, zag ik dat ze schrok en dat ze niet wist dat ik dat gezien had en ik vertelde er gelijk achteraan. "Hoe gek het ook klinkt dat het me op één of andere manier wel heel erg opwond". Ze lachte naar me.

"Echt waar?

"En zo aan je slipje en je kutje te voelen heeft het jou ook niet helemaal koud gelaten schatje".

"Mm... nee niet echt nee, die vent die achter mij stond, stond echt met een stijve pik tegen m'n kontje aan te duwen en greep me zelfs een paar keer achterlangs tussen m'n benen. Ja hoor".

"Het lijkt wel of ik niet gezond ben" zei ik tegen Larissa, "maar de gedachte dat jij, m'n eigen vriendin waar ik zielsveel van hou, met die kerels aan de gang zou gaan, terwijl ik zou toekijken maakt me bloedgeil".

"Nou dat is niet echt gek hoor schat, ik heb het wel vaker gelezen dat er mannen zijn die dat geil vinden".

"En jij schat," vroeg ik, "zou jij het doen als ik zou zeggen dat je met die kerels mag neuken". Larissa en ik hadden elkaar twee jaar geleden ontmaagd en Larissa had alleen nog maar mijn pik in haar kutje gehad.

"Weet ik niet" zei ze, maar ze gaf toe wel eens te fantaseren om verwent te worden door meerdere mannen, maar om het écht te doen vond ze ook wel weer eng. Ik omarmde haar en keek haar diep in haar ogen en vroeg.

"Zou je het voor mij willen doen?" Ze keek me ondeugend glimlachend en zei.

"Mm... misschien".

Ik hield het niet meer en trok Larissa uit haar stoel en gooide haar op de bank, trok haar stringetje uit en begon haar kletsnatte kutje te beffen, al snel kwam ze kronkelend klaar en begonnen een neukpartij zoals we nooit gedaan hadden, doordat het snikheet was in de kamer zaten onze lichamen al snel dik in het zweet en gleden over elkaar. Na deze hartstochtelijke vrijpartij zijn we gaan douchen en is het ons toch gelukt om in die bloedhete kamer moe en voldaan in slaap te vallen. Toen we lepeltje, lepeltje wakker werden draaide Larissa zich om en kronkelde zich om me heen met een gelukkige glimlach, zoende me en zei "ik hou van je schat. Zullen we naar het strand gaan?"

"Jep, goed plan, we gaan eerst even langs de receptie voor die airco". Badkleding aangedaan, handdoeken mee. Bij de receptie melding gemaakt van de airco en zouden vandaag iemand langs sturen om er naar te kijken. Het was erg druk op het strand en het was goed heet, het zou vandaag 42 graden worden hadden we ergens opgevangen. Onder het zonnebaden zaten we elkaar weer op te geilen over hetgeen gister gebeurt was.

"Zal ik rug even insmeren Lari, want het gaat echt hard hier met dat zonnetje". Ik kneep een paar strepen zonnebrandolie op haar rug en begon te smeren. Naast ons zat een Engels stel met kinderen en de man ervan lag op z'n buik, hoofd op z'n armen met z'n gezicht onze kant op en keek aandachtig hoe ik Larissa insmeerde. Toen Larissa d'r benen aan de beurt waren, zakte ik af en spoot olie op haar benen van onder naar boven en begon haar in te smeren. Natuurlijk kregen haar billen en binnenkant been extra aandacht. Larissa lag met haar hoofd de andere kant op en was zich niet bewust van onze toeschouwer. Iedere keer als ik bij haar bovenkant binnen-been was ging ik even zachtjes met m'n duim langs het kleine stukje stof van haar string, waarop ze giechelde. De man naast ons haalde z'n wenkbrauwen op en glimlachte naar me. Na haar insmeerbeurt ging ik bovenop haar liggen, drukte mijn inmiddels stijve pik tegen haar kontje en fluisterde in haar oor.

"Zullen we vanavond weer naar dezelfde discotheek gaan, misschien zijn je Griekse fans er wel weer?"

"Wil je dat echt," zei Larissa.

"Ja waarom niet".

"Wil je het dan echt dat ik het met die Griekse man ga doen?"

"Ja... of iemand anders, ik weet zeker dat iedere gezonde willekeurige man jou maar wat graag zou willen neuken".

"Ik weet niet hoor. Hoe wil je dat doen dan".

"Daar hebben we het nog wel over. Vind je het dan geen geile gedachte dat jij vanavond een wild vreemde pik in je kutje kan hebben schatje?" fluisterde ik in haar oor.

"Mm..." kreunde ze geil giechelend en duwde haar kontje omhoog tegen m'n ongelofelijke tentstok in m'n broek. "Zullen we naar ons appartement gaan stelde ze voor, het was inmiddels drie uur geworden". Toen we onze deur van ons appartement open deden merkte we dat de airco nog steeds niet gemaakt was, maar dat maakte op dat moment even niet uit, want we waren allebei weer bloedgeil, in geen tijd zat Larissa spiernaakt in een stoel met haar benen wagenwijd over de leuningen gegooid met de uitnodiging om haar te beffen en dat ging ook gelijk gebeuren, ik befte haar natte kutje heel zacht en teder en wisselde af en toe af met snelle bewegingen met het puntje van m'n tong, waarop ze schokkend en kreunend reageerde. Net toen ze op het punt stond om klaar te komen, werd er op de deur geklopt en hoorde een sleutel het slot in gaan. Ik sprong omhoog en Larissa schoot uit de stoel en kon nog net op tijd een handdoek voor haar lichaam houden toen de deur openzwaaide. De man verontschuldigde zich toen hij zag dat hij ietwat ongelegen binnen kwam.

"I come to fix the airconditioning, but I'll come back later".

"No, it's okay, come in please, I would like the airco to be fixed". De man kwam verder binnen en Larissa had de handdoek inmiddels met een blozend hoofd om haar lichaam geknoopt en ging op de stoel zitten. Ik stond er nog netjes bij, want ik had nog niet de tijd gehad om m'n short en shirt uit te trekken. De man maakte z'n gereedschapskist open en ging aan de gang. Ik keek Larissa aan en zei.

"Volgens mij kwam je bijna klaar hè," waarop ze mij met een blik aankeek van dat kun je toch niet zeggen met die vent erbij.

"Hallo" zeg ik, "hij verstaat geen woord van wat we zeggen hoor, we zitten in Griekenland weet je wel".

"Misschien verstaat ie wel Nederlands joh" zei Larissa.

"Anders had ie heus wel gereageerd hoor" schatje. Ze lachte en gaf ondeugend antwoord. "Nou ik hoop dat het niet te lang duurt want ik wil je pik straks in me en wil dat je in m'n kutje klaarkomt".

"Is deze vent niks voor je schatje" zei ik plagend tegen haar. Het was een echte Griek van een jaar of 35 schat ik 1.90 lang overall aan en niet onaardig om te zien. Glimlachend kijkt ze me aan en zei "hij ziet er wel goed uit moet ik zeggen".

"Ik weet zeker dat ie wel zo'n geil jong als jou zou willen neuken". Larissa begon het een leuk spelletje te vinden om dingen te zeggen waar die vent bij was en dat hij het toch niet begreep waar we het over hadden.

"Ik ben benieuwd of hij een grote pik heeft, m'n kutje is verschrikkelijk nat ik glij bijna van m'n stoel" zei ze glimlachend.

"Kijken dan," zei ik tegen haar. De man stond met z'n rug naar ons toe, en Larissa doet ondeugend haar benen wijd en ik zie dat ze haar kletsnatte kutje open trekt dat glimt van het vocht. De man sleutelt niets vermoedend verder.

"Wat heb je liever schatje, dat je vanavond geneukt wordt door die twee Grieken uit de discotheek of door onze monteur".

"Hoezo twee Grieken?"

"Nou ze vroegen toch of je het met twee mannen tegelijk zou willen doen".

"Oh ja, maar ik dacht dat jij het alleen zou willen als ik het er met één zou doen".

"Nee hoor, als jij met twee mannen tegelijk durft mag dat".

"Meen je dat echt" zei Larissa, en keek even bedenkelijk. "Het lijkt me wel supergeil om door twee mannen verwent te worden" en keek me met een geile blik aan. Maar hoe was je dat van plan dan te doen vanavond?" De monteur draaide zich om en vertelde dat hij een onderdeel nodig had en verliet onze kamer. Toen de man vertrokken was ging Larissa verder. "Ik wil wel dat je erbij bent hoor".

"Ja, he, he, tuurlijk dat zou ik voor geen goud willen missen, maar dan hou ik me wel op de achtergrond". In ons appartement hadden we een soort hangkast het was een uitbouw met gewoon de stenen vloer van de kamer die doorliepen afgescheiden door een paar deuren waarop ik rechtop in kan staan.

"We gaan vanavond naar die discotheek en doen gewoon net als gisteren. Ik stel mij verdekt op en jij gaat gewoon weer dansen. Dan is het volgens mij niet al te moeilijk als jij ze een beetje uitdaagt dat die geilneven toehappen en je zegt gewoon dat je vriend aan het shoppen is. Als ik zie dat je beet hebt spurt ik naar het appartement en verstop ik mij in deze kast zet de deur op een kier, zodat ik het goed kan zien en het ook nog een beetje kan filmen".

"Ja hoor, moet ik het helemaal alleen doen, ik weet niet of ik dat wel durf hoor".

"Als ik dat gister zo zag schatje moet dat wel lukken, dan neem je vanavond gewoon een paar extra cocktails. Laten we een generale doen, jij gaat op bed liggen en ik stap even in de kast om te kijken hoe het uitzicht is en of het te filmen is". Met dat ik in de kast zit en Larissa op bed gaat liggen met haar benen wijd gaat de deur weer open en onze monteur stapt zonder te kloppen weer naar binnen met het onderdeel die hij nodig had. Larissa schoot direct weer van het bed af.

"Hello I'm back," aangezien hij zicht heeft op de slaapkamer was het aan één kant een beetje gênant om de kast uit te komen en aan de andere kant schoot er op één of ander manier direct spanning door mijn lichaam heen en besloot ik nog even in de kast te blijven zitten. Oeps daar stond Larissa dan met alleen een handdoekje om haar heen geslagen. Eerst keek ze een beetje verbaast naar de kast zo van waarom kom je er niet uit dan. De man had in z'n vorige bezoek maar weinig gezegd, maar begon na een paar minuten zowaar een conversatie.

"Is this your first time in Greece?"

"No I've been to Kos once with my parents, last year," antwoorde Larissa.

"Doe you like the greek people".

"Yes, I think they are very friendly".

"Where is your boyfriend?" Larissa keek naar de kast en zag door de kier m'n vinger heen en weer gaan, van zeg alsjeblieft niet dat ik in de kast zit.

"oh... uh he went shopping just now". Het werd even stil. Hij pakte z'n mobiel en vertelde dat hij iemand moest bellen om het nieuwe onderdeel in de airco te plaatsen.

"So we are alone now" zei de man een paar minuten later. En vervolgde z'n zin "IK NEDERLANDERS OOK AARDIG. Larissa (en ik in de kast) schrokken ons het apelazarus, kut,...shit hij praat gewoon Nederlands.

"Maar u kunt Nederlands praten" bazelde Larissa.

"Ja, ik familie heb in Nederland die restaurant hebben. Ik...uh vind beter hier".

"Ik schaam me rot" verontschuldigde Larissa zich.

"Niet geeft. Ik heet Nikos" zei de man. Larissa keek een beetje angstig. Nikos ging verder, "toen ik kwam binnen ik storen jullie bezig hè?" Larissa wist niet hoe ze moest reageren en haalde haar schouders alleen op. "Ik heb gezien in glas van schilderij jij ging benen wijd doen". Larissa slikte en kleurde ervan. M'n hart bonkte in m'n keel. Er hing een vreemde spanning, van dreiging maar ook van een soort opwinding. "Jij hele mooie meisje, jouw vriend gelijk hebben ik jou graag willen nauken". Ik merkte en Larissa moet het ook niet ontgaan zij dat de man een bobbel in z'n overall had staan.

"Jij zitten, jij benen nog een keer benen wijd, ik nu wel willen zien," commandeerde hij met enigszins met dominante toon, ik zag hem op Larissa afstappen. Het was een grote vent van 1.90 en er was een groot contrast met mijn Larissa van 1.72. Hij pakte haar bij haar schouders en ik zag Larissa verbouwereerd de man met grote ogen aan kijken. Hij duwde haar zachtjes in de stoel deed weer een stap achteruit en knikte met z'n hoofd en zei, "doe maar" en terwijl knoopte hij z'n overall los en haalde door de opening z'n stijve besneden penis tevoorschijn en begon er een beetje aan te rukken. Ik zag Larissa d'r ademsappel heen en weer gaan en keek naar de stijve besneden penis. Nikos knikte nog een keer en zag Larissa twijfelend stukje bij beetje haar benen uit elkaar doen. Het ging hem blijkbaar niet snel genoeg en pakte met z'n grote handen bij haar enkels en en legde haar boven benen over de leuning van de stoel en had hij een prachtig zicht op haar glimmende kale jonge kutje. Doordat ze haar benen zo wijd had stond haar kutje een beetje open.

"Ajaajaaai, jou kutje heel nat jij geil meisje". Larissa kon geen woord uitbrengen en ik zag haar adamsappel heen en weer gaan. Nikos liet z'n overall zakken en z'n pik stond stijf gespannen omhoog, hij was duidelijk groter als die van mij, maar voor zo'n grote vent had ik eigenlijk meer verwacht. Larissa kon haar ogen er niet van af houden, ik ken haar als geen ander en zag aan haar dat ze geil was en dat de situatie haar opwond. Ik dacht dat ik gek werd in die kast, m'n hart bonkte in m'n keel. Nikos ging door z'n knieën trok haar handdoek los waarop haar heerlijke borsten heen en weer bungelde en gooide de handdoek achter hem neer.

"Jij bent echt hele mooie meisje," zei hij en gleed met z'n kolenschoppen over het bloedmooie lichaam van mijn Larissa. Hij ging met zijn mond naar haar dijen en zakte af en likte haar rond haar schaamstreek zakte naar haar ronde billetjes, haar anus en gleed naar boven en haalde met een platte tong zachtjes naar boven, waardoor haar lipjes verder open gingen en eindigde bij haar klitje waarop Larissa kreunend haar hoofd achterover gooide. Langzaam voerde hij het tempo op en ik zag Larissa kronkelen tussen zijn grote hoofd. Ze begon zelf geil met haar borsten te spelen en kneep af en toe flink in haar tepels Ze begon steeds harder te kreunen, en te hijgen en kermde "...oh... mijn god dit is zo lekker... ik... ik... kom... ik kom... ik kom...ja!" En sidderend kwam ze klaar. Hij pakte haar bij haar arm en trok Larissa uit de stoel en ging zelf zitten, trok haar direct weer naar beneden en dwong haar zo op haar knieën te gaan zitten, terwijl hij met z'n andere hand z'n stijve pik richting haar mond duwde en Larissa geen keuze had. Ze pakte voorzichtig de wildvreemde penis vast en nam hem in haar mond. Larissa kon heerlijk pijpen en ik wist maar al te goed hoe het voelde om Larissa haar warme mondje om m'n pik te voelen. Wat een geil gezicht zeg, mijn lieve Larissa zat daar op haar knietjes gewoon een wild vreemde vent te pijpen en zag onder de bewegingen haar heerlijke borsten heen en weer gaan. Na een minuut of vijf ging hij staan en tilt Larissa met z'n onderarmen onder haar billen op en...oeps... loopt richting de slaapkamer en gooit haar op het bed,...een meter naast de kast waar ik in zit... Hij doet Larissa haar benen uit elkaar en haalde even een paar keer z'n tong door haar kletsnatte kutje, richtte zich op z'n knieën omhoog en trok Larissa aan haar dijen naar zijn onderlichaam... "zo... nou ik ga jou nauken," zei hij met een dominerende stem en stak z'n stijve penis richting Larissa d'r kletsnatte kale kutje. Eerst wreef hij z'n eikel langs haar schaamlipjes en hoorde aan de soppende geluiden dat ze echt kletsnat was, zette z'n eikel voor haar opening en drukte zachtjes z'n eikel naar binnen. Larissa draaide haar hoofd en keek naar de deurspleet van de kast en keek me met een geile blik recht in m'n ogen aan terwijl die vreemde pik in haar gleed en ik hoorde Larissa met haar tanden op haar onderlip inademen. Heel zachtjes begon hij haar te neuken en ik hoorde Larissa haar adem via haar lippen verlaten in het tempo dat ze geneukt werd.

Het tempo werd opgevoerd en Larissa begon steeds harder te kreunen...hoorde ik dat nou goed,... ik dacht dat ik de deur van ons appartement hoorde,... kut... ja hoor er was nog een vent met een overall binnen gekomen. Dat was natuurlijk die vent die hij gebeld had om 'm te helpen met de airco... jezus christus wat nu dan... zo te zien was hij al op de hoogte gebracht, want hij begon gelijk in de woonkamer z'n overall uit te trekken. Door het gekreun en doordat Larissa zo op ging in de neukpartij was het Larissa ontgaan, Nikos was duidelijk wel op de hoogte van z'n aanwezigheid en begon mijn schatje wilder te neuken waarop Larissa nog harder begon te hijgen en te kreunen. Op eens duwde hij z'n pik tot aan z'n ballen in Larissa's kutje en ging met z'n volle gewicht op haar liggen, drukte haar vast in het bed en zag Larissa d'r kin op z'n gespierde schouder rusten.

"Ik heb verrassing voor jou" zei hij vlak bij haar oor... "je wil toch graag nauken met twee mannen.

"Euh...hoezo..." kwam er moeilijk uit onder de druk van zijn zware lichaam. Hij riep naar de andere man en deze stapte de slaapkamer binnen en Nikos begon Larissa weer zachtjes te neuken en het tempo stukje bij beetje op te voeren. Larissa begon weer te kreunen van genot, ze hoorde de mannen in hun taal praten en lachte af en toe maar had de man nog niet gezien doordat Nikos nog bovenop haar lag te stoten. Het was een niet grote forse harige man met een buikje en armen als boomstammetjes het was een nog oudere vent, van een jaar of vijftig. Toen hij voorbij de kastdeur liep schrok ik me rot toen ik zag wat hij tussen z'n benen had. Z'n pik stond recht vooruit, was niet echt lang, maar was zo dik als m'n pols vol met dikke aders een gigantische eikel met een grote zak eronder waar ballen in zaten zo groot als kippeneieren. Nikos begon Larissa steeds wilder te neuken en zei met verheven dominerende stem.

"Jij toch wil nauken met twee mannen hè!?" Larissa gilde het uit van genot en Nikos herhaalde. "Jij toch wil nauken met twee mannen. Jij antwoord geven!" En neukt haar nu op topsnelheid. Larissa ging door het dolle heen en begon echt te krijsen van genot... "Ja,...ja,...ja... ah! ik wil neuken met twee mannen!" En kwam grommend met haar nagels in de rug van Nikos klaar.

Larissa werd gewoonweg misbruikt en genoot er duidelijk met volle teugen van. Ik had het niet meer in die kast, ze werd misbruikt, maar jezus wat bloedgeil zeg! M'n hart bonkte in m'n keel en m'n pik stond op springen. Nikos liet z'n pik uit Larissa d'r kutje glijden trok z'n benen over Larissa's benen en ging op haar buik zitten en zette zijn pik tussen haar borsten, pakte haar handen en zette die aan de zijkant van haar borsten, waarop hij gebaarde dat ze z'n pik met haar borsten moest klemmen en begon haar tussen haar borsten te neuken. Doordat Nikos boven op Larissa zat kon ze nog steeds de andere man niet zien. Deze had nu vrij spel op haar onderlichaam en begon Larissa d'r benen te betasten en gleed zachtjes naar beneden naar haar kale natte kutje. Met z'n worstvingers probeerde hij haar kutje open te trekken, maar gleden door het overvloed aan vocht steeds weer terug. Daarna ging de harige kalende man op z'n dikke buik op bed liggen en begon die ouwe vent het heerlijke jonge kale kutje van mijn Larissa te beffen waarop Larissa direct reageerde en kreunend met haar heupen begon te draaien en duidelijk lag te genieten.

Die ouwe vent stak één worstvinger in Larissa d'r natte kutje en er volgde al snel een tweede en liet ze in en uit haar soppende kutje glijden. Hij deed Larissa d'r benen omhoog zodat haar kontje los kwam van het bed en begon terwijl z'n vingers in en uit haar kutje gleden haar anus te likken. Eerst zachtjes met een platte tong en stak af en toe het puntje van z'n tong in haar anus waarop Larissa kreunend reageerde. Toen wisselde hij en begon haar kutje weer te likken en concentreerde zich nu op haar clitje en ik zag dat hij één van z'n worstvingers zachtjes in en uit d'r anus liet glijden.

Ik merkte aan Larissa dat ze weer op weg was naar een orgasme en begon weer sneller te hijgen en lag met haar heupen te draaien waarop die ouwe sneller met z'n tong over haar clitje ging en z'n worstvinger sneller en dieper in Larissa d'r anus... oh... oh... oh... ja... ja! En stuiptrekkend kwam Larissa weer klaar. De mannen lachte en lulde weer in het Grieks met elkaar.

Nikos klom van Larissa af en Larissa zag nu voor het eerst de tweede man die haar zojuist een orgasme had bezorgd. Die ouwe zag aan Larissa dat ze een beetje vreemd opkeek en pakte z'n dikke geaderde pik en begon er mee te zwaaien, keek haar recht in haar ogen aan zijn zei met verheven stem iets tegen haar. Toen Larissa het zware apparaat zag zei ze, duidelijk geschrokken.

"Jezus christus wat een ding". Nikos vertaalde wat die ouwe zei.

"Hij zegt hij jou jonge kutje nauken zoals jij nog nooit genaukt ben". Voordat Larissa terug wilde krabbelen greep die ouwe Larissa bij haar enkels en trok haar aan haar enkels naar beneden tot ze met haar billetjes bij de bedrand zat. Larissa wist wat er ging gebeuren en sputterde tegen,...ah... nee... joh... dat ding is toch veel te groot voor mij. Nikos hield Larissa d'r benen uit elkaar en die ouwe begon met die dikke pik langs haar schaamlipjes te wrijven, de soppende geluiden die daar te horen waren betekende dat Larissa nog steeds kletsnat was. Toen zette hij die dikke eikel voor Larissa d'r nauwe maar kleddernatte kutje en ik zag dat door het duwen druk op die dikke pik kwam te staan en er niet zomaar in ging, Larissa kneep haar ogen dicht en op eens floepte die dikke vette eikel naar binnen, waarop die ouwe een zwaar gegrom liet horen en Larissa een kreunende kreet liet horen.

Heel voorzichtig begon hij Larissa te neuken en Larissa had een pijnlijke uitdrukking op haar gezicht. Millimeter voor millimeter zag ik die dikke geaderde pik Larissa d'r kutje ingaan. Larissa begon weer zachtjes te hijgen in het tempo dat die ouwe haar neukte en ging al snel over in geil gekreun. Godnonderju,...wat een super geil gezicht zeg. Die dikke geaderde pik gleed nu echt helemaal naar binnen en zag haar schaamlipjes echt super-strak gespannen om die polsdikke pik klemmen en die zware zak met giga-ballen tegen haar billetjes kletsen bij iedere stoot die hij grommend maakte. Nikos had z'n pik inmiddels weer richting Larissa d'r mond geduwd en Larissa begon hem direct door het genot ongecontroleerd te pijpen.

Die ouwe begon steeds harder te neuken waarop Larissa inderdaad de controle totaal verloor en buiten zinnen begon te gillen, hijgen, en krijsen en kwam een paar tellen voor de vierde keer tot een explosief orgasme wat er toen gebeurde daar vielen echt m'n ogen uit m'n oogkassen, Als Larissa mij pijpte moest ik altijd op tijd waarschuwen wanneer ik klaarkwam, want sperma in haar mond zag ze totaal niet zitten, Nikos begon te kreunen en te grommen "ik ga klaarkomen!" Waarop Larissa nog steeds hevig hijgend, nog harder aan z'n pik begon te trekken met z'n eikel over haar tong wrijvend waarop Nikos in geen tijd haar gezicht volspoot en een paar straaltje sperma recht in haar mond terecht kwamen.

Die ouwe begon ook steeds harder te kreunen en te grommen terwijl hij haar keihard neukte en z'n zware ballen een kletsend geluid maakte tegen Larissa d'r billetjes. Larissa was nog steeds buiten zinnen en tussen het gillen en krijsen van genot was ze Nikos pik tot de laatste druppel sperma aan het uitzuigen. Toen begon die ouwe als een gek te grommen kromde z'n rug en trok z'n dikke pik spuitend uit Larissa d'r kutje en spoot dikke klodders sperma op Larissa d'r buik en sloeg daarna met een kletsend geluid die zware pik op Larissa d'r natte kutje. De mannen spraken weer in het Grieks met elkaar en lachten, stonden op en pakte hun kleren. Nikos zei.

"Jij bent lekker geil mooie meisje en jij lekker nauken," gaf een knipoog en de mannen liepen het appartement uit.

Toen ik de deur dicht hoorde gaan keek Larissa direct met een big smiley richting de kast en maakte met haar lippen een voldaan pfffffffffffffff... en giechelde. Ik sprong bij haar op bed en vroeg en... hoe was het...?

"Ah... wat denk je...dit was echt super, super, super, geil schat, ik dacht eerst dat ik uitscheurde, wat een dikke pik had die vent zeg, maar daarna...niet normaal zeg". Larissa vliegt me om me nek en zei "ik hou van je en gaf me een innige zoen en we begonnen niet te neuken, maar vol overgave en met hartstocht de liefde te bedrijven.

JohanT