Klussenman 4.4

WAT VOORAF GING

Dirk, de jonge klusjesman, is zojuist met de verbouwing van de badkamer van mevrouw Beelen begonnen. Een gezellige dame van eind veertig. Als hij na de middag onverwacht het huis weer binnen komt, vindt hij mevrouw Beelen in de keuken waar ze zich met een flinke komkommer vermaakte. Van de gezellige, moederlijke dame is nu niet veel meer te herkennen. Dirk is er getuige van hoe ze zich volledig overgeeft aan haar genot. Op het moment dat ze weer tot haar zinnen komt ontdekte ze Dirk, die onder de indruk van het schouwspel, met een flinke erectie in zijn overall en een rood hoofd achter de deur staat. In schaamte en verbijstering vlucht mevrouw Beelen langs hem heen de trap op.

Later gaat ze graag in op de nauwelijks verholen avances van Dirk en beleven ze hun eerste gezamenlijke seks explosie. Zelfs de dochter die van dezelfde leeftijd is als Dirk staat hen niet in de weg. Zo kan het koppel de ontdekkingstocht langs de geneugten van de geile seks uitspattingen verder zetten.

Twee dagen later legde ik de laatste hand aan het ligbad. Nu moest alleen de wastafel nog. Ik was zeer tevreden over het resultaat, hoewel het langer had geduurd dan gepland. Maar goed, de vele vrijpartijen waren dan ook niet in de planning meegenomen. Ik ging naar beneden om Leone te vertellen dat het zover was. Tot mijn verbazing bleek Julie er ook te zijn. In het begin voelde ik me wat ongemakkelijk, maar niets in haar manier van doen deed denken aan haar provocerend gedrag van twee dagen geleden. We praatten wat over koetjes en kalfjes terwijl ik een biertje dronk en de dames aan de thee zaten. Julie had een kort spijkerrokje aan en een rood hesje waar haar borsten goed in uit kwamen.

"Ik moet even pissen" zei ze terwijl ze opstond. "Nou Julie, dat zeg je toch niet" mopperde haar moeder. Julie liep naar de gang en verdween in de wc. Ik nam nog een slok van mijn biertje en toen ik het flesje neerzette keek ik onwillekeurig door de deuropening de gang in. De wc-deur stond op een kier. Binnen zag ik wel iets bewegen, maar ik kon niet zien wat er precies gebeurde. Nu ging de deur iets verder open. Snel wendde ik mijn hoofd af, maar een paar seconden later keek ik onwillekeurig toch weer uit mijn ooghoek naar de wc-deur. Er was geen misverstand mogelijk, Julie zat wijdbeens op het toilet met haar spijkerrokje opgetrokken om haar middel en haar onderbroek op haar enkels. En dat was nog niet alles, ze keek me triomfantelijk recht in mijn ogen. Snel keek ik naar Leone, maar die was in haar tijdschrift verdiept. Toen ik weer naar Julie keek knipoogde ze. En drukte zich met haar handen iets van de toiletpot. Verdomd, ik zag duidelijk de brede straal urine uit haar kut stromen. Mijn mond voelde droog aan. Waar was die brutale sloerie in God's naam mee bezig? Gelukkig was dit het eind van de voorstelling, want Leone stond op om nog iets te drinken te halen en ik zag de wc-deur snel dichtgaan.

Toen Julie even later weer tegenover me in de voorkamer zat, keek ze me zo nu en dan uitdagend aan als haar moeder even de andere kant opkeek. Ik besloot zo weinig mogelijk aandacht aan haar te besteden en verdiepte me in een tijdschrift. Ik wilde niet naar boven gaan, want dan zou ze me waarschijnlijk net als de vorige keer gewoon volgen. Deze tactiek werkte, want na een paar minuten stond ze op.

"Nou, dan ga ik er maar weer eens vandoor. Jullie zijn saai gezelschap, maar ja, je zult wel genoeg aan elkaar hebben" liet ze erop volgen. Geschrokken keek haar moeder op. "Wat bedoel je daarmee?" vroeg ze.

"Ach, niets eigenlijk." antwoordde haar dochter chagrijnig en vertrok. Toen de voordeur hard dichtsloeg vroeg Leone bezorgd

"Zou ze iets weten?"

"Natuurlijk niet" antwoordde ik, "Hoe zou ze iets moeten vermoeden?"

Maar het stond me toch niet aan en met een onbestemd voorgevoel liep ik even later met Leone naar boven om het ligbad te bewonderen.

Het was dinsdagmiddag en ik legde de laatste hand aan de wastafel. Hiermee was de verbouwing van mevrouw Beelen's badkamer compleet. Mevrouw Beelen, nu Leone voor me, die ik zoveel intiemer had leren kennen tijdens de afgelopen weken. Ze was vanmiddag de stad in om een verrassing voor me te kopen. Het gereedkomen van de badkamer moest gevierd worden en ik keek uit naar de verrassing. Aan de andere kant vroeg ik me af hoe het nu verder met ons zou gaan. De afgelopen tijd was fantastisch geweest. Leone leek alle seksuele energie van de afgelopen jaren opgespaard te hebben en in de afgelopen drie weken letterlijk en figuurlijk over me uitgestort te hebben. Ik liep vrijwel constant rond met een pijnlijk lid en de hoeveelheid zaad waarmee ik haar vragende moederkut soms wel drie maal per dag had gevuld, overtrof ver de hoeveelheid die ik de afgelopen twee jaar bij voormalige, jongere, vriendinnen had uitgestort. Maar de toekomst van onze relatie was een onderwerp dat we beiden uit de weg waren gegaan. Ik besloot dat het er vanmiddag maar van moest komen. Terwijl ik verdiept was in mijn overpeinzingen, hoorde ik beneden de voordeur opengaan en weer sluiten.

"Dag schat, leuk boodschappen gedaan? Kom me snel eens laten zien wat voor verrassing je voor me hebt" riep ik vanuit de badkamer.

Een tijd hoorde ik niets, maar terwijl ik bezig was mijn gereedschap op te ruimen, hoorde ik haar de trap opkomen. "Ik ben zo benieuwd wat het is... En we moeten het ook eens over de toekomst van onze relatie hebben" zei ik terwijl ik uit de badkamer de gang op stapte. Mijn adem stokte in mijn keel.

"Was dit de verrassing waar je op hoopte, loverboy?" Mijn mond viel open. In plaats van Leone stond daar haar dochter Julie. En dat was niet alles. Ze had pumps, een kort rood rokje met daaronder zwarte netkousen en een doorschijnende bodystocking aan. Haar blouse hield ze in haar hand. Terwijl ik langzaam van de eerste verbazing bekwam, merkte ik haar grote, met melk gezwollen borsten op, die bleek door de bodystocking heen schenen. De grote tepels priemden door het dunne materiaal. Net zoals twee dagen geleden keek ze me uitdagend aan, maar ook schemerde er deze keer iets van onzekerheid in door.

"Dag Dirk, zoals je al zei, een verrassing... En het lijkt me inderdaad een goed idee om het eens over onze relatie te hebben." Toen ik niet antwoordde, vervolgde ze: "De eerste keer dat we elkaar ontmoetten, veronderstelde jij dat ik niet aan mijn moeder zou kunnen tippen. Nou, dat misverstand kom ik even rechtzetten." Hierbij keek ze me diep in de ogen.

Ze deed ze een stap naar voren en ritste tegelijkertijd haar rokje aan de zijkant open. Onwillekeurig gleed mijn blik naar beneden en zag ik als in slow motion hoe de rok langs haar benen naar beneden zakte en hoe daaronder de rest van de zwarte bodystocking zichtbaar werd. Maar, wat mijn hart een slag deed overslaan, was het ontbrekende kruis! De uitsparing gaf ruim zicht op haar blanke, geprononceerde, buitenste schaamlippen. Ze had een kutje, zo kaal was als dat van een klein meisje! Alleen gaven de dikke schaamlippen en de lengte haar donkere snee aan dat die gladde blanke onschuld maar schijn was en dat een volwassen pik er een heerlijk plekje zou kunnen vinden. En inderdaad voelde ik hoe die van mij zich in snel tempo met bloed volpompte. Schokkend kwam hij overeind in mijn overall. Julie zag het ook en er kwam een triomfantelijke blik in haar ogen.

"Hm..., lukt dat mijn moeder ook zo snel?" vroeg ze gemeen.

Nog steeds zei ik niets, maar mijn verbazing had ondertussen plaatsgemaakt voor een mengeling van geilheid en kwaadheid. Blijkbaar was dat van mijn gezicht af te lezen. "Kom, kom, niet zo boos. Ik doe je toch niets. Nog niet tenminste...

"Neem een voorbeeld aan je jongeheer, die is heel wat beleefder dan jij en zegt tenminste beleeft gedag." liet ze er grinnikend op volgen. Ik voelde de woede opstijgen, maar in plaats daarvan barstte ik tot mijn eigen verbazing opeens in lachen uit.

"Allemachtig, wat een ongelooflijke snol ben jij zeg" bracht ik er proestend uit. "Niet te geloven, komt me hier versieren in het huis van haar eigen moeder. Weet je wel dat hier, zo'n beetje op de plek waar jij nu staat, vanochtend je moeder en ik nog hebben liggen vrijen?" liet ik er grinnikend op volgen, terwijl ik in gedachten Leone weer boven op me zag zitten, waarbij vooral haar grote borsten mijn blikveld hadden gevuld. Dezelfde tepels waar de jonge vrouw tegenover me zo'n twintig jaar geleden als baby aan had gelegen.

Julie kon er echter de humor niet van inzien en tot mijn grote verbazing vertrok haar gezicht en barstte ze in huilen uit. Ze stond daar met gebogen hoofd te snikken, haar armen nu om haar borsten geslagen. Van de provocerende vamp was nu niet veel meer over. Zojuist had ze me nog als een volleerde hoer proberen te verleiden en nu rolden als bij een klein meisje de tranen over haar wangen. Van verbazing wist ik even niet wat te doen. Bij deze vrouw rolde ik werkelijk van de ene verbazing in de andere en mijn kwaadheid zakte. Ook van mijn geilheid was niet veel meer over. "Kom, laten we naar beneden gaan, dan kunnen we misschien eens als normale mensen met elkaar kennis maken" stelde ik vriendelijk voor.

"Neen, dan komt mama misschien binnen en dan ziet ze me" snikte ze. "Nou kom dan even hier zitten, op de rand van het bad. En trek je blouse aan, dat leidt zo af." stelde ik voor.

Ze hield op met huilen en terwijl ze op de badrand ging zitten, verscheen er zowaar een glimlach rond haar mond.

"Je zult je wel afvragen wat voor iemand ik ben" vroeg ze, meer aan zichzelf leek het dan aan mij. "Meestal als ik nieuwe mensen ontmoet, gaat het anders."

"Dat is inderdaad waar" antwoordde ik. Nu keek ze me aan en moest ook lachen.

"Ik heb me wel misdragen geloof ik, iedere keer als we elkaar ontmoetten. Weet je, ergens kon ik het niet hebben dat mijn moeder zo'n jonge minnaar had denk ik." liet ze er bedenkelijk op volgen.

In het daarop volgende gesprek bleek dat met de geboorte van haar dochtertje drie maanden geleden haar leven ingrijpend was veranderd. Meer nog dan ze had verwacht. Ze was nu verantwoordelijk voor een nieuw leven, kon niet meer altijd doen wat ze wilde en ze had ook nog vaker dan voorheen ruzie met Carlos, haar vriend en vader van haar kind. Ook over haar lichaam voelde ze zich sinds de geboorte onzeker.

"Ik voel me net zo'n melkkoe met die dikke tieten. En ook mijn kut is ingescheurd bij de bevalling. Nu is het weer redelijk in orde, maar ik ben nog steeds zo uitgerekt dat ik er gemakkelijk een pijpje bier in kwijt kan. Wat zeg ik, een beugeltje! Nou ja, bij wijze van spreken dan," liet ze er haastig op volgen toen ze mijn verbouwereerde gezicht zag.

Haar expliciete taalgebruik was ze tenminste niet kwijtgeraakt. Terwijl ze vertelde over zichzelf, haar kindje en haar vriend begon ik ook meer van haar moeder in haar te herkennen. Nu ik erover nadacht was waarschijnlijk ook haar eerdere bravoure op een bepaalde manier iets wat ze met haar moeder deelde. Het belangrijkste verschil tussen hen was dat ze in een andere tijd waren opgegroeid. Leone was een dametje, omdat toen zij opgroeide dat het ideaalbeeld voor een vrouw was. En Julie was een vrijgevochten, seksueel agressieve, vrouw, zoals dat in de tijd dat zij opgroeide werd verwacht. Maar het waren uitingen van hetzelfde, van het zich aanpassen aan ideaalbeelden. Wat ze beiden deelden en wat ook echt was, waren hun bijna kinderlijke openheid en sensualiteit.

Ik vertelde haar dit ook. "Ik hoop dat je het niet erg vindt dat ik het zeg Julie, maar ik denk dat jij en je moeder een hoop gemeen hebben."

"Nou, maar ik hoop niet dat ik zo'n truttig dametje ben als zij" antwoordde ze toch enigszins bits. "Nee, absoluut niet. Maar je moeder is ook niet zo truttig als jij wel denkt. Ten minste niet in een aantal opzichten, dat kan ik je verzekeren" glimlachte ik. "En jij bent waarschijnlijk niet zo'n kwaadaardige vamp zoals je je voordoet." "Ach, waarschijnlijk niet. Hoewel er een hoop mensen zijn die een goede reden hebben om dat van me te denken." antwoordde ze bedachtzaam. "Ik snap eigenlijk niet dat Carlos nog steeds bij me blijft. Hoewel, volgens mij scharrelt hij de laatste tijd weer met die wandelende bonenstaak, die oud-collega van hem. Ik kan hem geen ongelijk geven. Ik kanker alleen maar en ik zie er niet uit ook. Moet je eens zien." Ze sloeg haar blouse weer open en rolde de body naar beneden tot onder haar middel. Haar grote, met melk gevulde borsten wiebelden tevoorschijn en op haar buik kon ik de littekens van de geboorte nog duidelijk zien. Ook hing het vel nog in een paar rimpels naar beneden. "En hier" zei ze, terwijl ze de body aan de voorkant nog verder naar beneden trok "zie je, hier ben ik ingescheurd. Het is wonderbaarlijk dat het weer goed gekomen is. Als je het drie maanden geleden had gezien, leek ik wel rijp voor de etalage bij de slager"

Inderdaad kon ik nu het litteken zien dat vanaf de bovenkant van haar gladde spleet zeker nog vijf centimeter naar boven doorliep. Ze hees de body weer op. Het huilen stond haar ondertussen weer nader dan het lachen. "Voor hem is er waarschijnlijk ook van alles veranderd" opperde ik "En als jullie altijd ruzie maken is het ook niet makkelijk om dat te bespreken. Maar dat je er niet goed uitziet is onzin. Dat ideaalbeeld van die zestien jarige modellen is bullshit. Ik vind je zoals je hier tegenover me zit het toppunt van vrouwelijkheid. Die buik komt weer goed en je borsten zullen iets meer gaan hangen. Maar wat je verliest aan jeugd, win je aan vrouwelijkheid." En dat meende ik oprecht.

"Dank je wel. Jij bent wel o.k. Mama heeft maar geluk met je." Hierbij stond ze op en gaf me een kus op mijn voorhoofd. En hoewel het waarschijnlijk niet zo bedoeld was, volgde een zachte kus op mijn mond. Toen een stevige.

We stonden hijgend tegen elkaar op te rijden voor we het beseften. Waar ik eerder nog afgeschrikt was geweest door haar opdringerigheid, had ons intieme gesprek me in een zeer ontvankelijke gemoedstoestand gebracht. Ook het uitzicht op haar strak gespannen en schommelende borsten gevuld met moedermelk, haar gladgeschoren kut in de kruisloze body en daaronder de lange benen hadden bijgedragen aan het feit dat ik me weer bewust werd van mijn kloppende roede. Ik greep een van haar borsten en likte over de grote opgezette tepel. Ze kreunde van genot. Vervolgens schoof ik een been tussen die van haar, waar ze met haar onderlichaam overheen begon te rijden. Met mijn rechterhand tastte ik ondertussen naar beneden, op zoek naar haar gladgeschoren kutje. Met de kruisloze body had ik die snel bevonden. Het gevoel van de zachte, haarloze schaamlippen onder mijn strelende vingers wond me nog meer op. Met mijn wijsvinger had ik snel haar kittelaar gevonden die ik nu krachtig masseerde. Julie kronkelde van genot tegen me op.

"Kom, open die overall en tevoorschijn met die pik van je" commandeerde ze hardop. Ze trok de rits van mijn overall naar beneden en tastte naar binnen. Snel had ze mijn kloppende pik gevonden en begon er geroutineerd aan te trekken. Hierbij wisselde zij snelle rukbewegingen af met lange, langzame halen. Bij de snelle rukbewegingen schoof ze met duim en wijsvinger alleen de voorhuid snel over mijn eikel heen en weer wat een prettige tinteling in de top van mijn pik teweeg bracht, maar bij de lange halen klemde ze haar hele hand stevig om mijn staf en werd het vel geheel naar beneden richting mijn ballen getrokken. Daarbij trok het genot tot in mijn buik door. Zo nu en dan kneep ze ter afwisseling ook even zacht in mijn ballen. Ze wist blijkbaar precies wat ze deed, want zo vakkundig was ik nooit eerder door een vrouw afgetrokken, zelf had ik het niet beter kunnen doen!

Ik was ondertussen doorgegaan met het masseren van haar klitje en rolde dat nu heen en weer tussen duim en wijsvinger. Intussen had ik een stap naar achteren gedaan en met als enig contact onze handen die elkaars geslachtsdelen verwenden, keken we elkaar nu licht hijgend recht in de ogen, genietend van de seksuele opwinding die daaruit sprak. Hoewel echt neuken natuurlijk heerlijk is, is elkaar op deze manier masturberen misschien nog wel erotischer omdat je niet alleen meedoet, maar daarnaast ook nog eens een soort toeschouwer bent.

Julie's hijgen werd luider en haar blik richtte zich nu op haar hand die snel over mijn pik heen en weer ging. Een rode gloed had zich verspreid over haar gezicht, haar nek en haar gezwollen borsten die op en neer deinden op het ritme van haar pompende hand. Ook ik keek naar mijn eigen hand die nog steeds haar liefdesknopje beroerde. Haar blanke vrouwelijkheid stak duidelijk af tegen de zwarte omlijsting van de body. Haar kutje was niet meer gesloten, maar de binnenste schaamlippen, donkerrood, puilden nu duidelijk uit haar gladgeschoren spleet. Ik besloot op verkenning uit te gaan en stak mijn wijsvinger voorzichtig in haar openstaande kutje. Zonder probleem verdween hij geheel naar binnen.

"De rest ook, ik zei toch dat ik zo wijd was als een stoephoer" kreunde ze. Voorzichtig stak ik een tweede vinger naar binnen. Geen probleem. De derde vinger ging ook naar binnen.

"Dat begint erop te lijken, nu voel ik tenminste wat," hijgde ze goedkeurend. Verbaasd keek ik naar mijn hand waarvan alleen de pink en duim nog zichtbaar waren. Haar kut stond nu wijd open en de gladgeschoren buitenste schaamlippen waren opzij geduwd, waardoor ze bijna onder de stof van de zwarte body verdwenen. Voorzichtig probeerde ik nu ook mijn duim naar binnen te werken. Omdat deze korter was dan mijn andere vingers lukte dit zowaar ook nog. Nu werd Julie echt opgewonden. Met kracht drukte ze haar bekken naar voren, waarbij ze tegen me aan leunde.

"Kom, je hele hand erin. Ik weet dat kan... drie maanden geleden kon er godverdomme wel een olifanten- lul in" kwijlde ze in mijn nek.

Gefascineerd probeerde ik mijn laatste vinger naar binnen te persen. En met wat gedraai en wrikken van haar kant lukte het nog ook. Alle vijf mijn vingers zaten nu in haar kut begraven. Mijn pik had ze ondertussen losgelaten en beiden concentreerden we ons nu op haar uitgerekte kut.

"En nu even voorzichtig" hijgde ze "even ontspannen... probeer langzaam mijn kut op te rekken... ja zo, langzaam je vingers bewegen... maak maar kleine neukbewegingen..." instrueerde ze me. "Ja... oh, ja, ik voel hoe ik alweer oprek ...oh, oh, ho, godverdomme, ik hoop niet dat ik nog wijder wordt dan ik al ben zeg... maar... dat kan me ...nu eigenlijk ...geen fuck schelen," bracht ze hortend en stotend uit, terwijl ik mijn vingers steeds krachtiger in en uit haar kut bewoog. Verder dan mijn knokkels kwam ik echter niet, daar verbreedde mijn hand zich tot de dikte van misschien geen olifantenpik, maar toch wel die van een flinke paardenlul. Julie's schaamlippen spanden zich tot het maximum uitgerekt om mijn hand en ik was bang dat ze ieder moment in kon scheuren. Ik zag in gedachten al het verse littekenweefsel bovenaan haar kut openspringen, in een golf van bloed. Maar dat gebeurde niet. In plaats daarvan zette Julie zich schrap, greep met beide handen mijn pols beet en met een schorre kreet duwde ze mijn hand met alle macht bij zichzelf naar binnen. Opeens voelde ik hoe ik doorschoot en haar kutspieren zich om mijn pols klemden. Toen ik naar beneden keek was mijn hand verdwenen! Haar uitgerekte kut had mijn hele hand opgeslokt en mijn arm leek in haar zwarte body stocking te verdwijnen! "Aauw... oh, oh, oh, how... oh...ho, wat zit ik vol... alsof ik op een immens dikke lul gespietst ben" kreunde ze klagelijk en verlekkerd tegelijk.

Mijn vingers betastten de binnenkant van haar hete en natte grot. Ik kon achterin duidelijk de uitstulpende baarmoedermond voelen. Door met mijn vingers rond te woelen in haar binnenste en mijn hand afwisselend in een vuist te ballen en weer te ontspannen, bracht ik haar naar de rand van een orgasme.

"Mijn tieten, mijn tieten!" Smeekte ze, "lik mijn memmen" en tegelijkertijd perste ze haar rechterborst met de grote tepel in mijn mond.

Gretig lebberde ik eraan en pakte hem tegelijk met twee handen stevig beet om eens goed te masseren. Plots spoot er een ferme straal warme en zurige moedermelk mijn mond in. Proestend en kuchend deed ik van schrik een stap achteruit. Verbaasd keek Julie naar haar borst waar de melk langs naar beneden droop, over haar zwarte body en op mijn arm waarvan de hand nog steeds in haar kut gevangen zat.

Ze leek bij te komen uit een soort trance en keek me ongelovig aan.

"Jezus, wat zijn we in vredesnaam aan het doen?" bracht ze schor uit. "Net zaten we nog leuk te kletsen en nu laat ik me als de eerste de beste uitgezakte straathoer vuist neuken. En nog wel door de vrijer van mijn moeder in haar eigen huis. En wat ben jij eigenlijk voor een lul! Haal je gore poot uit mijn kut!" voegde ze er aan toe. "Nou nou en wie heeft die gore poot erin geperst?" vroeg ik kwaad "Wie smeekte me om die kut van je nog meer op te rekken dan zij al was? En wie kwam er trouwens in eerste instantie op het idee om eens wat beter kennis te maken? Nou?"

"Hm, nou ja, oké, je hebt waarschijnlijk gelijk. Maar het lijkt me beter dat we nu weer ieder ons weegs gaan." antwoordde ze alweer iets vriendelijker.

"Dus dan moet toch die hand eruit lijkt me. Shit, dat valt niet mee zeg." kreunde ze terwijl ik voorzichtig probeerde mijn hand te bevrijden. Dat ging inderdaad zomaar niet! Op een gegeven moment zat Julie met haar benen wijd en omhoog op het neergeslagen toiletdeksel, terwijl ik voorzichtig probeerde mijn hand langs haar volledig uitgerekte en strak gespannen schaamlippen naar buiten te wrikken. Het was een uiterst ongemakkelijke, maar toch ook aller gemakkelijkste situatie en al snel hadden we allebei de slappe lach.

"Zou je dit kunnen insturen naar home video's, je weet wel, van die situaties waarin de vreemdste ongelukken gebeuren?" schaterde Julie.

En dat was precies wat we nodig hadden, door het lachen ontspande ze en weldra floepte mijn hand naar buiten. Julie fatsoeneerde zich zo goed en kwaad als het ging en gezamenlijk liepen we de trap af. Julie liep nog wat met haar benen wijd omdat haar kruis toch wel pijnlijk was, maar verder was alles in orde.

"Ik ben eerlijk gezegd blij dat ik snel genoeg bij zinnen kwam," zei ze. "Anders had ik waarschijnlijk mijn moeder niet meer onder ogen durven komen. Tenslotte heeft Clinton ook geen seks gehad met die Monica zegt hij. Nou, ik heb ook geen pik in me gevoeld, dus technisch gezien hebben we ook niet geneukt." liet ze er vastberaden op volgen.

"Ik denk dat ik maar snel naar huis ga en het goed ga maken met Carlos. Een goeie beurt kan ik namelijk nog steeds wel gebruiken" knipoogde ze. "En jij komt vast wel bij mama aan je trekken als ze echt zo geil is als je beweert."

Terwijl wij beneden aan de trap aankwamen, draaide er een sleutel in het slot van de voordeur.

"Als je het over de duivel hebt..." bracht Julie weinig diplomatiek naar voren. De deur ging open en inderdaad stapte Leone naar binnen, samen met nog een vrouw van haar leeftijd. "Kindje, wat zie je eruit. Je blouse zit helemaal niet goed. En wat loop je vreemd." merkte Leone bezorgd op. "O, je vriendje zal het wel uitleggen, mama." antwoordde Julie laconiek "Maar er is verder niets aan de hand hoor. Eigenlijk heb ik me sinds lang niet zo goed gevoeld en nu ga ik naar huis om Carlos eens een beurt te geven die hij zich lang zal heugen. Die Dirk van je is trouwens oké hoor, wees maar zuinig op hem. Toedeloe!" En weg was ze.

Einde deel IV

Scorpio