Kleding en meer

Ik kom al een tweetal jaren in een te gekke jeans shop. Altijd passende broeken en geduldige mensen die me helpen. De sfeer is echt tof en soms betrap ik me erop dat ik gewoon even binnenloop voor de sfeer.

De laatste keer zal ik niet snel vergeten. Het was leeg in de winkel en Peter (Ik ken bijna alle verkopers bij naam) stond wat verveeld om zich heen te kijken toen ik binnen kwam. Hij reageerde enthousiast. "Kom jij m'n dag goedmaken?" Vroeg ie terwijl hij naar me toe kwam en me zoende op beide wangen. Dat was de eerste keer en ik vond het prettig merkte ik. Hij ziet er dan ook wel echt lekker uit. Bruine kop, blond kort haar en helblauwe ogen en een sportief lijf. Ik mummelde wat over rondkijken en liep de zaak in.

Die is smal maar ook diep (of lang zo je wilt) Hij liep met me mee al mopperend over de stilte in de winkel.

"Vandaag één klant. Pff... ik baal en wil eigenlijk vrij met dit heerlijke weer. Jij treft 't maar." Terwijl hij me van top tot teen bekijkt. Ik voel me bijna ongemakkelijk maar anderzijds ook wel gestreeld. Hij maakt me complimenten over m'n bruine lijf. (heb een topje aan en half lange makkelijke broek)

Ik loop wat heen en weer en bedenk me dat ik toch een jeans moet kopen en dat kan nu ook. Ik vraag Peter een goede passende maat en stap een van de kleedhokje in die achterin zijn. Een gordijn en een hok, meer is t niet, maar t voldoet absoluut.

Peter kent m'n smaak en komt met drie leuke broeken op mijn maat. Terwijl ik de laatste pas komt hij om het gordijn met nog een jeans, ik sta in m'n string en schrik me wezenloos van hem.

"Nieuwe lichting" zegt ie terwijl ik zie dat hij me weer nadrukkelijk observeert. Ik pak de broek aan en dank 'm ervoor. Hij blijft net wat te lang hangen merk ik en hij kijkt nadrukkelijk naar m'n benen (denk ik op dat moment) ik draai me om en buig me om de broek te passen en aan te trekken. Dan hoor ik 'm zeggen.

"Ik wil niet brutaal zijn. Maar je hebt heerlijke billen." Dan glijdt het gordijn dicht hoor ik. Ik voel me aangenaam door z'n opmerking merk ik. De laatste jeans staat me ook echt heerlijk en inderdaad, m'n billen zien er in die broek lekker uit vind ik ook. Ik show 'm even en hij keurt 'm helemaal goed. Ik ga terug en trek de jeans weer uit.

Opnieuw gordijn open, weer zijn koppie erlangs, ik schrik nu niet maar kijk 'm vragend aan?

"Wat wil je" vraag ik, nog meer nieuwe dingen voor me?

"Uhm..., nee, voor jou niet, maar voor mij wel. Ik bedoel het helemaal goed, maar ik zag net je lijf en ben helemaal ondersteboven van je. Sorry en als je dit naar vindt ren ik naar de kassa om je broek aan te slaan." Ik merk dat ik me gevleid voel en blijf ook staan in m'n string en shirt. Op de een of andere manier windt dit me op. Ik kijk 'm aan en geef repliek op zijn aardige woorden.

"Jij bent ook wel om aan te zien hoor" en daarna lachten we alle twee hartelijk.

Hij stapt in de kleedkamer en wil me een zoen geven wat ik oké vindt. Hij blijft netjes. Dan loopt ie naar de voordeur, ik zie m de sleutel omdraaien en tegelijk voel ik spanning in m'n lijf opkomen.

De twijfel is kort, het verlangen naar avontuur veel langer en heftiger. Hij komt terug en we weten wat er in de lucht hangt. Ik stap terug en leun tegen de spiegel aan de wand. Hij komt voor me en zoent me nu heftig op m'n mond wat ik net zo heftig beantwoord. Z'n handen voel ik op m'n rug en over m'n hoofd, daarna over m'n buik. Ik ril en verlang merk ik. Ik duw 'm van me af en zeg. "Ik string? Jij ook minimaal boxer, dan klopt 't weer toch?"

Hij lacht en trekt z'n jeans uit. Ik zie in z'n boxer iets hangen waar ik bijna zenuwachtig van wordt. Ik heb geen stijve gevoeld toen ik tegen hem aanstond, mijn hemel wat lijkt dat groot. Hij ziet me kijken en zegt, "tja ik stond vooraan bij het uitdelen. Wil je 'm zien?"

Ik stamel wat en daar zit ook een "Ja" in. Mijn God, ik voel dat m'n lijf er helemaal van tintelt. Hij gaat tegen de andere wand aan staan en laat z'n boxer zakken. Pff... wat een heerlijk gezicht. Een mooie half-slappe pik hangt gewoon recht vooruit met daaronder een paar flinke ballen. Ik zie hem nu naakt en hij heeft een heerlijk lichaam. Ik mag er ook wel zijn met m'n 1,69m, halflang blond haar, sportief lijf en cup 75 B. En... bijna kaal op een streepje na wat ik erg geil vindt. Peter kijkt me doordringend aan en vraagt "gaat je opmerking over kleding ook voor jou op?"

Zonder te reageren laat ik m'n broek en string in een keer zakken. Ik ga weer rechtop staan en zie dat hij geniet van me. M'n tepels zijn hard en erg gevoelig, m'n lipjes zijn al wat dikker dan normaal.

"En nu?" Vraagt hij.

"Mag ik?" Vraag ik onschuldig.

"Ik weet niet wat, maar je mag, de deur is dicht met de boodschap dat we vandaag niet meer openen." Ik glimlach en zak voor 'm op m'n knieën. Ik zie direct een reactie bij hem en z'n pik komt iets omhoog en ik zie 'm werkelijk zwellen. Dat maakt me ongeduldig en vreselijk geil. Ik pak z'n pik met een hand en til 'm op. Ik kijk omhoog naar Peter en steek m'n tong uit. Ik laat alle remmingen en opvoeding lopen, dit is eens maar nooit weer denk ik.

Dan lik ik zacht z'n eikel en laat m'n tong rondjes draaien rondom de rand. Hij groeit in m'n hand wat ik erg geil vind voelen. Na eventjes zo gespeeld te hebben open ik m'n mond en neem 'm met strakke lippen en spelende tong. Hij schokt eventjes en pakt daarna mijn hoofd en maakt zachte stootjes in m'n mond. Ik kan 'm niet helemaal hebben, maar doe wel m'n best en te horen aan z'n kreunen doe ik t wel oké. Ik sta uiteindelijk op en kijk even naar zijn geslacht, nu in vol ornaat na mijn verwennerij staat hij fier vooruit, iets omhoog. Ik voel kriebels in m'n onderbuik zakken naar m'n schaamstreek. Wat een heerlijke paal heeft ie!

Hij duwt me op het bankje en gaat op z'n knieën voor me, ik geef met totaal over aan 'm. Eerst zuigt ie m'n tepels nog stijver en zakt dan met zijn tong een nat spoor achterlatend op mijn buik en venusheuvel naar mijn spleetje. Hij maakt me helemaal gek van geilheid, maar stopt telkens als ik bijna kom. Dan staat hij op en trekt mij ook overeind. Hij draait me om met m'n gezicht naar het bankje.

"Buk eens als je wilt vraagt hij zachtjes." Ik ben als was in zijn handen en doe wat hij vraagt. "Nu een been op het bankje" wat ik direct doe

Dan staat hij achter me, ik voel z'n pik tegen m'n billen en zijn handen glijden naar m'n tepels... Nog een keer vraagt hij zacht... "Wil je me, en all the way"?

Ik kreun "please yes" Dan voel ik dat hij iets door z'n benen zakt, hij pakt zijn pik en laat die door m'n bilnaad glijden, steeds lager en lager. Ik kreun van genot. Zijn handen zijn op m'n borsten en dan voel ik dat hij m'n kutgaatje heeft bereikt. Ik voel zijn eikel nadrukkelijk tegen me aan duwen en ik ontspan me helemaal. Hij vraagt dan.

"Geef jij het maar aan..."

Ik duw iets achteruit en voel zijn eikel iets in me komen. Wat een heerlijk gevoel, ik wil meer, veel meer. Me zacht achteruit duwend komt hij langzaam in me, vult me werkelijk helemaal. Ik geniet... We bewegen samen, zacht maar, o... zo diep. Ik kreun en grom met tijden. Hij hijgt. We voeren het tempo op en al snel voel ik dat hij gaat komen, ik duw extra hard achteruit, blijf zo staan en span al m'n spieren op in m'n lijf. Hij zwelt nog iets en dan voel ik zijn zaad in straaltjes in me schokken. Dat brengt zoveel genot dat ik ook klaarkom direct achter hem aan.

We genieten nog een tijdje van elkaar zo staand, daarna zoenend onze kleren aan.

De nieuwe broek hoefde ik niet te betalen op voorwaarde dat ik terug kwam en dat doe ik zeker.

Harley2500