Kennismaking 2.2

Na Kennismaking 1.2 het vervolg

Een paar dagen later kreeg ik een telefoontje van mijn dochters, Marian en Mieke dat ze naar mij toe kwamen en bij mij vakantie wilden houden. Ik had ze bij een eerder bezoek in Vlaanderen al verteld dat ik kennis had gemaakt met een lieve vrouw.

"Pap, hoe staat het er mee?" Ik vertelde dat Laurence bij mij ingetrokken was en ook een beetje de geschiedenis verteld waarbij ik ook ons leeftijdsverschil had genoemd.

"Ben je gelukkig?" Vroeg Marian. Ik antwoordde.

"Dat niet alleen, ik ben hartstikke verliefd op haar en zij op mij. Ik hikte wel tegen het leeftijdsverschil, maar daar wilde Laurence niets van weten. Als jullie hier zijn, dan hoor je alles wel" eindigde ik het gesprek. Ik moest daarna alles vertalen voor Laurence, want die verstond geen woord Vlaams. Ze was wel blij dat mijn dochters zo reageerden.

Twee weken later kwamen ze luid toeterend aanrijden. Het was rond 18 uur, dus ook borreltijd. Laurence was gespannen, ondanks mijn pogingen om haar gerust te stellen. Toen ze eenmaal binnen waren tapte ik wat glaasjes in op het terras. De sfeer was meteen ontspannen. Mijn dochters vroegen het hemd van het lijf, ze spraken beiden goed Frans, en Laurence antwoordde al hun vragen. Ze vertelde ook van haar vorige relatie waar ze geen fijne herinneringen aan had. Ze vertelde ook hoe wij elkaar bij toeval getroffen hadden door slechte nachtrust en dat ik toen druppeltjes in Vlaanderen had gekocht voor haar. Toen ze mij met een etentje wilde bedanken was de vlam overgeslagen.

"En sindsdien ben ik gek op jullie vader en om nu maar meteen heel eerlijk te zijn, ik wil dolgraag een kind van hem!" Zo, het hoge woord was eruit en ze keek afwachtend naar mijn dochters. Ze stonden beiden op en omhelsden Laurence.

"Fantastisch! Goed van je om ons dat te vertellen en het lijkt ons fijn voor onze papa dat hij weer vader wordt. We merkten al dat hij weer straalde en voor het eerst sinds mama is overleden, maakt hij weer een vrolijke indruk, dat komt door jou en wij zijn heel blij daarmee." Ze knuffelden Laurence en kusten haar. Laurence straalde, want dit had ze ook niet verwacht.

"Kom meiden, we gaan een hapje eten, ik heb een tafel gereserveerd, dus even opknappen en dan gaan we." Ik liep ook naar mijn slaapkamer waar Laurence al was en bezig was zich om te kleden. Ik pakte haar van achteren vast en ze draaide zich meteen met een stralend gezicht om.

"Wat een lieve dochters heb je, ik voel me helemaal gerustgesteld." Ze trok een leuke jurk aan en half hoge hakjes. Even later waren mijn dochters ook klaar, beiden vlotte vakantiekleding. Onze tafel was prima. De sfeer uitstekend en ik hoefde weinig te zeggen, want Marian, Mieke en Laurence kletsten honderd uit. Marian en Mieke wilden alles van haar weten. Ook vroegen ze alles over haar vorige relatie, die niet zo leuk voor haar was.

"Meid, wat zal jij blij zijn met onze pap, hij is een fijne vader voor ons en hij ondersteunt ons altijd. Heeft hij al verteld dat het huis waar wij in wonen, eigenlijk van hem is?" Laurence vertelde dat zij dat wist. Ze vertelde ook dat zij had voorgesteld om mee te betalen aan het huishouden, maar dat ik er toen een geintje van maakte en dat had haar boos gemaakt.

"Ja, dat is ook typisch papa" zei Mieke "Als hij iets niet belangrijk vind, dan kan hij dat met een geintje afdoen. Maar ik geef je het advies; niks van aantrekken en gewoon doen, want protesteren doet hij toch niet". Er kwamen nog meer adviezen en het gelach werd steeds frequenter. Toen we naar huis gingen, kreeg ik van mijn dochters een dikke zoen.

"Pap, je hebt een leuke vrouw getroffen, wees zuinig op haar en we horen wel wanneer het een officiële relatie wordt" zeiden ze. Dit laatste zeiden ze in het Vlaams, terwijl ze de hele avond Frans hadden gesproken. Ik begreep donders goed wat ze bedoelden, maar ik was wel blij met hun opmerking. Toen we op onze slaapkamer waren vroeg Laurence

"Wat zeiden ze nou tegen jou, toen we hier terug waren? Had het iets met mij te maken, wat ik niet mocht horen?" Ik schoot in de lach en pakte haar vast.

"Lieve schat van me, mijn dochters vinden dat we onze relatie officieel moeten maken of te wel, ik moet met je trouwen." Ze keek mij met grote ogen aan.

"Wow!, je hebt een stel fantastische dochters, dit had ik niet verwacht. Ze vonden het leeftijdsverschil geen onderwerp van discussie, ze vinden jouw geluk belangrijk" en ze kuste mij heel hartstochtelijk. Ik omhelsde haar en ritste haar jurk los. Mijn handen streelden haar rug en ik maakte ook haar beha los en mijn rechterhand streelde haar billen.

"Je gaat mij toch niet vertellen dat je mij wilt neu...." Mijn lippen vonden de hare en mijn hand verdween in haar stringetje.

"Wat ben je toch een heerlijke vrouw" fluisterde ik in haar oor. Ze spreidde haar benen, zodat ik gemakkelijk een paar vingers in haar warme kutje kon doen.

"Je moet wel zachtjes doen hoor" fluisterde ze, want anders horen ze ons". Ik ragde flink met mijn vingers in haar grotje en even later kwam ze met een gesmoorde kreet tegen mijn schouder aan, klaar. Ze liet zich achterover op het bed vallen, strekte haar armen en zei dat ik meteen in haar moest komen. Mijn pik stond stijf en gemakkelijk gleed in haar kutje.

"Ja... ah... oh... ho, je zit lekker diep" fluisterde ze en ze sloeg haar benen om mij heen. "Kom, schat even een vluggertje, spuit maar lekker diep in me" en ze maakte lekker knijp bewegingen met haar kutje. Haar rechterhand had ze bij haar klitje gedaan en ze vingerde zich heftig, waarbij mijn pik extra gestimuleerd werd. Dat miste zijn uitwerking niet en met een diepe ingehouden kreun kwam ik heftig spuitend in Laurence klaar. "Ooh... oh... ik voel je weer spuiten, dat is zo geil" kermde ze. Ik schoof van haar af en zag veel sperma uit haar kutje lopen. Ik pakte een handdoekje en veegde haar een beetje schoon. We liepen even de douche in om ons op te frissen.

"Nog een glaasje?" Vroeg ik. Even later zaten we beneden met onze duster en ik tapte wat in, toen ik een paar voetstappen op de trap hoorde. Mijn dochters kwamen met een brede glimlach bij ons zitten.

"Hé pap, kun je ons ook even verwennen?" Vroegen ze met een brede grijns. Laurence schoot in de lach en ik bloosde van oor tot oor.

"Kijk dit is net als vroeger, dan kwamen we bij mama en jou zitten laat op de avond. Later begrepen we pas, dat jullie het bed even moesten laten luchten." En toen Marian dat gezegd had moesten alle dames heel hard lachen.

"Nou meiden, zo kan ie wel weer" zei ik een beetje betrapt en mopperend. Het hielp de vrolijkheid niet te verminderen. Integendeel. "En dan willen jullie nu zeker warme chocolademelk, net als vroeger?" Vroeg ik. Ze wilden nu liever een glaasje wijn.

"Oké, meiden dan stoppen we nu om je vader te plagen, want hij is hartstikke lief" zei Laurence en ze kroop dicht tegen mij aan en legde haar hoofd teen mijn schouder, waardoor haar duster open kwam te staan en ik een prachtig uitzicht op haar borsten had.

"Wil je mij verleiden, liefste?" Vroeg ik zachtjes. Ze deed meteen haar duster dicht en een glimlach tooide haar gezicht.

"Sorry, meiden, ik had het niet in de gaten" zei ze. Marian en Mieke zeiden.

"Maakt niet uit, morgen aan het strand liggen we ook topless, dus so what?" Toen we weer naar bed gingen kreeg ik een knuffel van Laurence. "Wat zijn het een stel meiden he! Ze houden wel van uitdagen hoor, maar ik voel me ook ben hen heel vertrouwd" We kropen lekker tegen elkaar aan en vielen snel in slaap.

De volgende morgen stond de zon al snel volop te branden. Na de koffie pakten we in en we gingen naar het strand. Laurence, en mijn dochters vroegen aan mij om hun ruggen even in te smeren.

"Dat deed je vroeger ook altijd, Pap". Lachend voldeed ik aan hun verzoek. Ze hadden hun bovenstukjes van hun bikini's uitgelaten, dus hun ruggen waren goed bereikbaar. Toen zei Laurence "En dan ben ik nu aan de beurt". Ook haar ovenstukje was uit en ik masseerde haar rug goed in. Bij haar bikini broekje ging ik ook iets daaronder.

"Voorkant ook doen?" Vroeg ik en ze draaide zich gewillig om en ik smeerde haar buikje goed in. Haar borsten kregen een zachte behandeling en ik voelde haar tepels hard worden en die wilde ik extra onder handen nemen.

"Hallo, we hebben het over insmeren, ja" zei ze en ze haalde mijn handen weg. Mieke keek Marian aan en zei lachend.

"Goh, papa verandert nooit he, Mama zei dat ook altijd als hij haar moest insmeren" Mieke draaide zich naar Laurence en vroeg.

"Laurence, die ex van jou was hij brildragend, want wij snappen niet dat hij jou allerlei dingen naar je hoofd slingerde, die de helemaal niet waar zijn, jij hebt een prachtig lichaam, echt waar!" Laurence glimlachte en zei.

"Lief van je om dat te zeggen, overigens jullie vader heeft mij ook al overtuigd dat zijn uitspraken niet kloppen, zullen we de zee in gaan want het is erg warm." Even later waren we heerlijk in de golven, die onze lijven ranselden. We doken door de golven en kwamen dan weer boven, waar de volgende golf weer aankwam, heerlijk gewoonweg. Hand in hand wandelden wij terug.

"Pap is echt verliefd he" zei Marian "Lief he" Toen wij in de namiddag weer thuis waren, gingen we douchen en natuurlijk kon ik niet van Laurence afblijven. Haar heerlijke kontje stond naar achteren en ik had al heel vlug een stijve pik. Terwijl Laurence haar haren waste, probeerde ik in haar te komen, maar ze draaide haar kontje weg.

"Nu even niet geile beer, het is toch wel erg hoor, als je achter mij staat, wil je mij altijd nemen." Ik pakte haar heupen stevig vast en zei dat ik nog steeds opgewonden was van het strand, anders zou ik de rest van de dag met een stijve rondlopen. Met mijn ene hand streelde ik haar tepels en dat miste zijn uitwerking niet.

"Verdomme, je maakt mij geil, je weet dat ik daar hyper gevoelig ben, schooier". Ze verzette een beetje haar benen en ik kon toen zo in haar kutje. Onder de douche een vluggertje, terwijl het water over ons heen spatte, neukte ik haar heel vlug en in no time kwamen we alle twee kermend klaar.

"Wow! Johan, het is altijd lekker met je en ook nu voelde ik je in mij spuiten". Zei ze en met de kleine handdouche spoelde ze haar kutje uit. "Jij spuit altijd zo veel" zei ze.

"Ho, ho" zei ik "jij zorgt ook voor veel vocht hoor" lekker kibbelend begonnen we ons aan te kleden. We gingen barbecueën en het werd reuze gezellig.

Toen na twee weken mijn dochters weer weg waren, hadden wij het rijk weer alleen. Alles ging weer zijn gangetje en we vreeën bijna elke avond met elkaar. Op een moment belde Laurence mij op en vroeg of ik tussen de middag thuis kwam eten, want ik moet vanavond weg en jij ook. Toen ik thuis kwam stond ze achter de deur op mij te wachten. Ze had een mooie strakke pantalon aan en een strak kort truitje. Toen ze zich omdraaide zag ik dat ze een groot vraagteken op haar buik had. Ik keek verbaasd en ze glimlachte naar mij.

"Mooi vraagteken he?" Zei ze. Ik snapte wat ze bedoelde en ik nam haar in mijn armen en kuste haar. "Ik weet het sinds vanmorgen, ik had al een test gedaan en vanmorgen ben ik bij dokter geweest en hij bevestigde de test, ik ben in verwachting en we worden dus papa en mama" zei ze stralend. "Ik voel mij dolgelukkig" en ze drukte zich stevig tegen mij aan. "Ik ben helemaal niet misselijk of zo en ik voel me erg opgewonden, als je begrijpt wat ik bedoel." Ik keek haar aan en zei dat ze met die strakke broek en dat strakke truitje er erg aantrekkelijk uitzag.

"Je prachtige kontje en je borsten maken mij ook er opgewonden, als je begrijpt wat ik bedoel" zei ik in haar oor en ik streelde haar heerlijke borsten met de ene hand en mijn andere hand legde ik op haar kontje en drukte haar tegen mij aan. Ik schoof mijn hand in haar broek en ik voelde een veter van haar string. Ik pakte deze en haalde het omhoog.

"Je trekt hem in mijn kutje en ik voel hem tegen mijn klitje schuren" kermde ze. "Johan, doe met me wat je wilt, ik ben van jou, alsjeblieft vrij met me" Ik tilde haar op en legde haar op de bank en knoopte meteen haar broek los. Ze hielp mee, want ik kon makkelijk haar strakke broek van haar kontje laten glijden. Ze had een klein zwart stringetje aan, wat mij bloed geil maakte. Ik schoof deze een beetje opzij en begon haar kutje te likken. Laurence reageerde meteen en drukte haar kutje tegen mijn mond aan. Snel pakte ze van de leuning een handdoek en schoof die onder haar kutje.

"Anders wordt het zo nat" zei ze. Ik stopte toen twee vingers in haar kutje en begon haar daarmee te neuken, terwijl mijn tong haar klitje stevig likte en beknabbelde. Laurence kwam heel vlug voor de eerste keer met een kreet klaar en ze spoot veel vocht naar buiten. Mijn rechterhand streelde haar anus en ik masseerde haar kontje. Ik boog mij naar haar mond en kuste haar vurig, terwijl ik een vinger in haar kontje stak, wat erg gemakkelijk ging.

"Dat voelt vreemd, maar wel lekker" fluisterde ze in mijn oor. "Probeer maar in mijn kontje" en ze draaide zich op haar buik. Ik stuurde voorzichtig mijn pik naar haar kontje en Laurence hield met haar handen haar kontje open. Mijn pik was nat en ik schoof hem langzaam in haar kontje. Laurence kermde toen in haar zat. "Voorzichtig hoor, je kent mijn ervaring" zei ze zachtjes, maar hield uitnodigend haar kontje omhoog. Ik schoof langs haar kringspier en even later zat ik helemaal in haar. Ik ging toen langzaam heen en weer en mijn linkerhand schoof onder haar buik en ik masseerde haar klitje. Zachtjes begon Laurence mee te bewegen. "Zo voelt het wel lekker" zei ze. "Jij doet het zo lief, ga maar sneller" Ik versnelde en ik vingerde haar kutje ook met mijn hand waardoor ik ook haar klitje goed raakte.

Toen opeens begon Laurence te hijgen en heftiger te bewegen. "Ja Johan, ja, ja, ga door, ik kom, ik ko... kom... mm!" En met een schreeuw kwam ze klaar, heftig en ze kneep met haar kontje mijn pik helemaal klem. Ik haalde mijn pik uit haar kontje, want ik wilde haat kutje. Ik schoof zo naar binnen en ze begon meteen met haar kutspieren te werken. "Oh... oh... wat ben je een lekkere neukvent, mijn eigen dekhengst" en ze kwam weer met een schreeuw klaar en toen kwam ik ook klaar.

"Oh, ja! Liefste ik spuit je vol" en zeker vier stralen spoot ik in haar kutje. Ik bleef even op haar liggen en ik voelde mijn pik verslappen. Deze floepte uit haar en ik zag dat veel zaad er uitkwam.

"Oh Johan, ik had nooit gedacht dat ik op deze manier kon klaarkomen, je was heerlijk, Wow!" Ze draaide zich om en gaf mij een heerlijke kus op mijn mond. Toen begon ze te snikken.

"Wat is er, lieverd" vroeg ik. "Ik voel me zo gelukkig, ik ben zwanger van jou en je behandelt mij zo lief. Jij bent nooit grof en je vind mij mooi en dat voel ik ook." Ik hield haar vast en kuste haar.

"Je bent een heerlijke lekkere geile mooie zwangere vrouw. Heerlijke borsten, lekker lijf en een super lekker kutje en ik weet nu ook kontje. Nou wat kan een man zich nog meer wensen?" We stapten van de bank af en we zagen dat de neergelegde handdoek een goed idee was geweest.

"Oké" zei ik, "Ik moest thuis komen om te eten, ik heb het voorafje al gehad, wat is er nog meer".

"Ik heb je secretaresse gebeld, dat je met mij naar het ziekenhuis moet en dus vanmiddag niet komt. Ik had me al afwezig gemeld, dus we hebben de rest van de dag voor ons zelf. Ik wil babykleertjes met je kopen". Twee uur later liep ik met een paar tassen babykleertjes naar de auto. Toen alles in de auto lag, belde ik mijn dochters met de mededeling dat Laurence in verwachting was. Gejuich klonk aan de andere kant.

"Pap, wanneer ga je haar nu ten huwelijk vragen" vroegen ze in koor.

"Wacht even, blijf aan de lijn" antwoordde ik. Ik zocht een doosje in mijn broekzak. Laurence had de opmerking van mijn dochters gehoord en keek mij verbaasd aan toen ik op mijn knieën ging en vroeg.

"Liefste Laurence, wil je alsjeblieft met mij trouwen?" Door de telefoon klonk gegil, maar gelukkig hoorde ik Laurence duidelijk "Ja" zeggen en ze vloog om mijn nek en kuste mij. Ze pakte mijn telefoon en vroeg.

"Meiden, hebben jullie het gehoord, ik heb -Ja- gezegd en ik vind jullie vader de liefste en gekste man op de wereld". Ik had een mooie gouden ring met een diamant voor haar. Duidelijk was wel dat ze dolgelukkig was. Ook haar moeder kreeg beide berichten te horen en ze was heel blij dat Laurence het geluk had gevonden en ook dat ze oma zou worden. Een maand later waren we getrouwd. Natuurlijk waren mijn dochters erbij en ze hielden ook een mooie speech, heel emotioneel maar ook blij en toekomstgericht. Het was een intiem feest met een heerlijk diner.

De tijd vloog voor ons. We waren op huwelijksreis gegaan naar Australië en daar een prachtige rondreis gemaakt. Eenmaal weer thuis gingen we gewoon weer aan het werk. Laurence haar buikje groeide gestaag en ze zag er steeds mooier en aantrekkelijker uit. Toen ik op een avond thuis kwam, stond ze in de keuken het eten voor te bereiden. Ze zag er waanzinnig sexy uit. Een leuk ruim zittende jurkje en ik kon duidelijk door de open okselgaten haar borsten zien. Ik moest haar hebben en ik aarzelde niet. Ik stond achter haar en kuste haar in haar nek.

"He, lekkere man van me" zei ze en drukte haar kontje tegen me aan. Toen hield ik het niet meer. Ik stroopte haar jurkje op en trok haar slipje in één ruk omlaag en met mijn andere hand had ik mijn broek al losgemaakt. "Moet je zo nodig, liefste" zei ze en drukte zich tegen mij aan. Mijn pik stond al klaar voor haar schaamlippen en ik drukte langzaam door. Mijn rechterhand legde ik op een borst en ik kneedde deze en haar tepel werd hard. Ik ging lekker hard op en neer in haar kutje en ze was erg nat.

"Verdomme ik word altijd zo geil op je als ik je zo zie" kermde ik "Ik moet je dan hebben, ik wil dan echt met je paren, een vluggertje en ik merk dat jij dat ook lekker vind, geil wijffie van me" Laurence kermde en kermde en met een schreeuw kwam ze klaar en spoot weer veel vocht naar buiten. Ik spoot op dat moment mijn zaad bij haar naar binnen kreunend en wel. Mijn pik gleed uit haar kutje en haar jurkje viel omlaag en met haar slipje en wat keukenrol papier veegde ze haar kutje droog. Ze keek me lachend aan en zei.

"Dit was een voorproefje voor vanavond, veronderstel ik?" Ik omhelsde haar en zei dat ik haar zo enorm mooi vond en zeker nu haar buikje een beetje gaat bollen.

"Liefste ik kan er niets aan doen, maar zoals je zojuist voor het aanrecht stond, was je zo sexy dat ik gewoon niet anders kon." Ik kreeg een por inmijn ribben en ze antwoordde. "Je weet ondertussen dat ik je niet kan weigeren omdat ik steeds erg opgewonden van je word. Daar maak jij misbruik van, geile vent" en ik kreeg een dikke kus van me.

"Dan ga je nu de tafel dekken en je tap een glaasje wijn in, want dat heb ik wel verdiend" Even later zaten we heerlijk te smikkelen.

Laurence werd met de dag mooier en toen ze ruim acht maanden zwanger was, straalde ze gewoon. De baby bewoog met regelmaat en ik kon niet van Laurence afblijven. Elke avond knuffelde ik haar en verwende ik haar kutje. Laurence vond dat heerlijk en ze werd altijd erg opgewonden en geil. Ze wilde dan meestal dat ik haar liggend vanachteren nam en haar rustig neukte. Ik streelde dan haar bolle buik en masseerde haar borsten en tepels. Ze werd er bloedgeil van en kwam meerdere keren klaar vooral als ik met een paar vingers haar klitje onder handen nam. Ik haalde mijn pik uit haar kutje en zette hem tegen haar kontje aan.

"Ja, doe maar, lekker geil, pak me maar in mijn kontje, geile neuker van me" kermde ze terwijl ik langzaam mijn pik naar binnen duwde. Ik bleef haar vingeren en mijn andere hand streelde haar borsten en tepels. Laurence begon te trillen en met een luide kreet: "Ja... ah... oh... ik kom, oh mijn god ik ko... kom... mm!" Kwam ze vreselijk lekker klaar en haar anus kneep in mijn pik, waardoor ik met een schreeuw mijn sperma in haar kontje spoot. "Oh Johan, ik kan geen genoeg van je krijgen, maar zo te voelen, jij ook niet van mij". Ik knuffelde haar en streelde haar buik.

"Je bent zo mooi, ik houd van je en je mag nooit bij me weggaan" fluisterde ik.

"Wees gerust, je bent de man van mijn dromen en straks de vader van mijn kinderen, want ik wil minstens twee kinderen van je" fluisterde ze terug.

Twee weken later beviel ze van onze zoon en we waren in de zevende hemel. Ook mijn dochters reageerden super. We noemden hem Roger. Hij kreeg voldoende voeding van zijn moeder en ook ik proefde wat hij dronk. Laurence vond het heerlijk als ik dat deed en als Roger dan ik zijn wiegje lag, klom ze boven op mij en neukte mij vaak zonder voorspel.

"Liefste, door die borstvoeding word ik super geil en moet ik je gewoon in mij hebben" zei ze dan. Ze bereed mij als een wilde vrouw, die maar een ding wilde namelijk klaarkomen. Ik neukte haar heerlijk diep en Laurence begon te sidderen.

"Ik kom, ik kom, verdomme ik, ik ko... kom... mm". Gilde ze en ze drukte haar kutje helemaal over mijn pik heen en ik spoot toen een aantal stralen diep in haar. Uitgeput viel ze over mij heen en we kusten elkaar hartstochtelijk. Een maand later bleek dat ze in verwachting was. Heerlijk vonden we het. Binnen een jaar hadden we twee zoons. En nu ga ik hen onderstoppen en dan... Maar nu is het eerst jouw beurt!

JohanT