Juweeltje

Als een niet zo jong meer zijnde en alleenstaande lesbische vrouw staat het seks gebeuren soms op een laag pitje en geven je vingers en hulp middelen je de enige bevrediging. Om naar een bar of andere ontmoeting 's plaatsen te gaan voor een onenightstand is niet iets voor mij maar soms heel soms loop je tegen een juweeltje aan zoals te lezen in onderstaande ervaring.

Tringggg, Ik pak de telefoon en meld mij.

"Hallo, tante Ilse," hoor ik mijn nichtje Irene zeggen aan de andere kant van de lijn.

"Kom je naar mijn diploma uitreiking" vraagt ze, en zo kwam het dat ik in de aula van haar school zit te wachten op wat komen gaat.

Links naast me zit mijn zus en rechts ben ik in gesprek geraakt met een oudere zus van één van de andere geslaagde, Bianca zoals de jonge vrouw heet vraagt of ik hier voor mijn dochter ben en wie dat is. Ik zeg haar dat ik geen kinderen heb en hier ben voor mijn nichtje en noem haar naam. Brutaal vind ik haar een beetje als ze vraagt waarom ik geen kinderen heb, maar vertel haar toch dat ik geen man heb en dat ook niet wil. Ze kijkt me vragend aan en ik zie dat ineens het muntje bij haar valt en ze vraagt of ik dan misschien lesbisch ben? Zonder slag of stoot geef ik toe dat dit inderdaad zo is en ik zie bij haar lichte blosjes ontstaan op haar wangen.

In ons verdere gesprek hebben we het hier niet meer over en als de uitreiking begint vallen we helemaal stil. Na het hele gebeuren sta ik samen met Tessa mijn zus en mijn cadeau te wachten tot mijn nichtje komt als er plotseling op mijn schouder getikt word, naast me staat Bianca en wil wat vragen. Met rode wangetjes vraagt ze of ze eens een keer mag bellen of langs komen om wat meer te weten te komen over lesbische liefde omdat ze vermoedt dat ze niet helemaal hetero is.

Natuurlijk ben ik bereid om anderen te helpen hun geaardheid te ontdekken en geef haar mijn visite kaartje.

Drie weken gaan voorbij en ik denk niet meer aan het voorval als plots op donderdagavond de telefoon gaat.

"Hallo met Bianca van de diploma uitreiking," en gelijk vraagt ze "wanneer kan ik eens langs komen."

Het is nu al te laat en ik zeg morgenavond, en eet je dan ook gelijk mee?

Het is even stil maar dan hoor ik haar zeggen "gezellig" en dat ze om vijf uur bij me is.

Vrijdag om iets over vijven gaat de bel en als ik open doe kijk ik in het lachende gezicht van Bianca. Ze komt binnen en ik neem haar jas aan, ze ziet er leuk uit in haar flodder jurkje wat tot halverwege haar dijen komt, haar platte schoentje maken het geheel af. Ze helpt me met het eten en later zitten we samen te kletsen of we elkaar al jaren kennen. Na de afwas en de koffie mag ze me vragen waarvoor ze gekomen is.

Ineens is er van het zelfverzekerde vrouwtje niets meer over en vraagt ze struikelend over haar woorden hoe het in zijn werk gaat tussen twee vrouwen. Ik vertel haar hoe het kan gaan en vraag haar of ze al enige ervaring heeft. Ze schut blozend haar hoofd en zelfs op de vraag of ze al eens een meisje of vrouw gekust heeft moet ze ontkennend antwoorden. Zou je het eens willen proberen om een vrouw te kussen vraag ik en met haar hoofd naar beneden zegt ze zachtjes ja.

Ik sta op, ga voor haar staan, strek mijn armen naar haar uit en pak haar handen om haar overeind te helpen. Daarna pak ik haar hoofd vast en kus haar zachtjes op haar mond terwijl ze haar ogen gesloten houd.

Ze opende haar ogen en vraagt me om het nog een keer te doen.

Wederom kus ik haar, nu wat langer en mijn tong likt haar lippen. Haar mond gaat open en haar tong ontmoet de mijne en even later zijn we in een heus tongen gevecht beland.

Happend naar adem laten we elkaar los en vraag ik, "lekker?"

Ze bevestigd en had nooit gedacht dat het zo anders zou zijn.

"En verder?" Vraagt ze.

"Zou je ook de borsten van een andere vrouw willen aanraken, als je dat wilt mag je ze uitpakken en voelen."

Haar bevende vingers knopen mijn bloesje open en maken mijn bh los, raken zachtjes mijn borsten aan en als de tepels fier overeind staan streelt ze deze ook, stroomstootjes banen zich een weg naar mijn poesje en voel ik het vocht mijn slipje nat maken.

Ook ik wil haar borsten voelen en vraag haar dit.

Met haar ogen gesloten laat ze mij haar jurkje open maken en glijd het langs haar dijen op de grond. Als ik van achteraf haar bh losmaak en deze op de grond valt kneed en streel ik haar borsten en mijn lippen zoenen en likken haar nek, ze kreunt, steunt en blaast haar adem uit haar mond, langzaam laat ik één hand afzakken naar haar buik en glip de rand van haar slipje voorbij.

Ze spreidt haar benen iets en ik voel haar warme, zachte maar vooral natte lipjes, wanneer mijn vinger langzaam meerdere malen bij haar binnen stoot komt ze zwaar hijgend en met slappe knieën klaar.

Ik laat haar liggend op de bank bij komen en schenk wat te drinken voor haar in. Wanneer ze is bij gekomen zegt ze dat het lekker was en of ze dat met mij ook een keer kan doen.

Ik had hier al een beetje op gehoopt en vraag haar of ze het durft met haar mond en tong op mijn poesje. Hoe moet dat dan vraagt ze en ik zeg doe maar net zoals je het zelf zou willen dan komt het meestal wel goed. Wanneer ze bij me komt en mijn rokje en slipje uittrekt voelt ze het natte plekje in mijn broekje en ruikt er even aan.

Ze spreidt mijn benen en heel voorzichtig voel ik haar tong langs mijn schaamlippen gaan, ik kreun om haar aan te moedigen dat ze het goed doet, opnieuw likt ze langs mijn kutje en deze keer neemt ze ook mijn klitje mee. Een diepe grom verlaat mijn keel, wat haar als muziek in de oren klinkt.

Haar voorzichtige werk weet bij mij toch de juiste snaar te raken en even later voel ik dat mijn orgasme zich met veel stuiptrekkingen over mij uitstort.

Hijgend liggen we samen op de bank in elkaars armen en als ze vraagt of ze dit weekend bij me mag blijven vraag ik me af of er van slapen veel terecht komt.

Ilse