Jachtseizoen geopend

Ze waren stuk voor stuk vermogend en bekleedden in de maatschappij een hoge positie. De gemeenschap had respect voor deze lui en keken tegen deze figuren op. Geld speelt voor deze maatschappelijk gezien, geslaagde figuren geen rol, hun motto is dat alles te koop is. In elk geval leefden zij als een God in Frankrijk. Alles wat hun hartje begeerde kregen zij ook verwezenlijkt. Over het algemeen was men getrouwd en vaak ook nog met een prachtige schoonheid, had men kinderen die al op de middelbare school zaten. De leeftijd varieerde tussen de veertig en vijftig jaar. Voor de rest waren de heren van verschillende pluimage zoals advocaat, rechter, directeur handelsonderneming, eigenaar machinefabriek, hoog geplaatste ambtenaren etc. Ze hadden echter een grote gemene deler en wel hun passie voor extreme seks.

Het gezelschap bestaande uit acht man had een bijzonder verbond gesloten en hield twaalf keer per jaar bijeenkomst op telkens een andere locatie om hun lusten te kunnen botvieren. Volgens een vooraf in detail uitgewerkt draaiboek zouden zij op de afgesproken tijd en plaats op een verraste wijze geheel aan hun trekken komen. Hun bevrediging bestond niet uit het schaken van mooie volwassen dames. Indien gewenst konden ze gemakkelijk welgevormd vrouwelijk schoon in bezit krijgen. Neen, waar de heren echt van kikten en uitzonderlijk opgewonden van raakten diende zich niet zomaar aan. Ze geilden op mooie jonge meisjes met een knap en onschuldig uiterlijk en uiteraard een figuurtje om door een ringetje te halen. Op een geraffineerde wijze zochten zij hun slachtoffers uit. Hierbij geholpen door hun breed netwerk werden handlangers ingezet die het voorwerk moesten verrichten. Deze ingehuurde krachten wisten niet beter en zochten serieus naar jeugdige modellen voor een buitenlands maandblad. Ze kregen via diverse tussenpersonen opdracht waarvoor ze dik betaald werden. De feitelijke opdrachtgevers bleven volkomen onzichtbaar.

Het gebeurde als volgt. In de buurt van een schoolplein stelde men zich verdekt op en maakte opnames van de meisjes die qua uiterlijk eventueel in aanmerking kwamen. Vaak waren hun slachtoffertjes modieus gekleed en een tikje bewust van hun schone uiterlijk. Eenmaal uitverkoren werd het meisje een paar dagen intensief gade geslagen en gevolgd. Een speciaal filmteam legde de kandidaten professioneel vast. Tijdens de eerst volgende vergadering kon men dan uit een aantal jonge talenten een keuze maken. Zo ben ik ooit ten prooi gevallen aan de extreme wellusten van deze groep heren. Het ging als volgt.

Op een mooie zomerdag fietsten mijn vriendin Laura en ik op naar een dorpje iets verderop. We zouden samen gaan winkelen, nieuw kleren kopen en in de middag naar het strand gaan. Onderweg, midden in de polder hoorden we een auto naderen en gingen opzij om het voertuig te laten passeren. De dikke auto reed ons voorbij en stopte ongeveer 10 meter voor ons. Een grote keurig in pak gestoken man stapte uit en vroeg ons of we wisten waar het vermaak-centrum "Yvonne" was gelegen. Verlegen en met een rood hoofd antwoordden we dat men vermoedelijk op zoek was naar '(seks)boerderij Yvonne.' "Precies jonge dame u bent goed op de hoogte." Heel direct en confronterend zei hij er meteen achteraan, "jullie zijn toch niet toevallig Lotte en Laura? In dat geval hebben we aan jullie genoeg en hebben het ander adres niet nodig."

We schrokken ons te barsten, hoe kunnen ze nou weten wie we zijn en wat willen ze van ons? We werden beiden bang en probeerden te vluchten. De andere man stapte ook uit, we werden stevig vastgepakt en in de auto gesleurd. Onze fietsen werden in de sloot gereden en door het riet aan het oog onttrokken. Eventjes hoopten wij dat de chauffeur nog zou tussenkomen, maar dat leek wel een robot. "Zo meisjes laat eens zien wat jullie voor ons vermaak allemaal in huis hebben. We weten wie jullie zijn want kijk maar in ons fotoalbum." Een fraai uitziend boekwerk werd in onze handen gedrukt en we moesten er in bladeren. Ze hadden een hele reportage aan ons tweeën gewijd. Bij een aantal foto's herkenden we niet zo snel hoe en waar. Al snel bleek dat er met het fotomateriaal was geknoeid en gemanipuleerd. We zagen ons soms helemaal naakt in onmogelijke vunzige houdingen afgebeeld. De heren grijnsden en vertelde ons dat dit slechts proefdrukken waren. Ze zeiden dat de echte foto's die ze van ons zouden maken nog veel heftiger zouden worden. Laura en ik begonnen te gillen van angst en probeerden te ontsnappen. "Zo dames we gaan jullie zo meteen aan een nader onderzoek blootstellen. Eens kijken of jullie geveltjes en overige genotsgaten ons zullen bekoren." De ramen op de achterbank werden geblindeerd en de auto reed langzaam verder. Uit onmacht en verdriet hielden we elkaar stevig vast. Onze boezems drukten we dicht tegen elkaar en zochten op zo'n manier troost en bescherming. Ik voelde de grote borsten van Laura stevig tegen me aan.

Na een half uurtje werden we uit elkaar getrokken door de heren naast ons. Ik werd van achteren beetgepakt en op zijn schoot geplaatst waardoor meer ruimte op de achterbank ontstond. De ander pakte Laura ongemeen hard en draaide haar armen op de rug totdat ze roerloos op haar buik vlak naast me kwam te liggen. Ik werd een kwartslag gedraaid zodat ook ik Laura's toedracht goed kon aanschouwen. Toen scheurde hij het jurkje van Laura met een ruk aan flarden. Ze verzette zich dapper maar ging tenslotte huilend en vernederend ten onder. Na bruut geweld en enkele raken klappen verwijderde hij de laatste restanten stof. Uiteindelijk lag Laura met haar volmaakt goddelijk figuurtje poedelnaakt naast me. "Zo lekker neukertje laat me nu je voorkant eens goed bekijken" en ze werd op haar rug gelegd. Ondanks haar betraande knappe gezichtje leek ze nog steeds een brutale en sensuele blik te hebben. Haar volmaakte naakte lichaam was opvallend mooi om te zien. Uit de reactie van de man op te maken was hij uiterst tevreden over zijn verovering en begon zijn broek uit te trekken. Met bruut geweld werd Laura aangerand en betast. De handen knepen flink in haar borsten en hij drukte met geweld haar lichaam dicht tegen hem aan. "Wat een heerlijkheid is dit kind". Zeker een kwartiertje speelde en plaagde hij met haar. Hij likte en kuste haar blanke lichaam.

Ondertussen werd ik onder mijn blouse door bij mijn tietjes gepakt. Minuten lang kneedde hij mijn borsten, de man werd steeds geiler. Mijn tietjes waren nog niet zo volgroeid als bij Laura. De mijne waren toen kleine stevige heuveltjes met in verhouding grote puntige tepels die strak vooruit staken. Ik had ook nog een meer kinderlijke en onschuldige uitstraling. Bovendien had ik nog donzige schaamhaartjes om mijn maagdelijk poesje. Laura en ik hadden wel allebei half lang blond haar en leken daardoor wel zusjes van elkaar. Ik voelde zijn opgezwollen pik tegen mijn billen aan drukken. Langzaam knoopte hij mijn bloesje los en verkreeg hierdoor steeds meer en meer bloot tot zijn beschikking. Terwijl ik stevig in de houdgreep werd gehouden voelde ik zijn natte tong als een dweil over mijn hals en rug glijden. Mijn rokje werd omhoog gerold en ik voelde even daarna dat mijn slipje stuk getrokken werd.

Laura lag nog steeds vlak naast me op haar rug, haar benen werden ruw gespreid. Gelijktijdig werden we verkracht. Een opdringerige vinger drong steeds dieper in mijn vagina. De heren gromden van genot en we werden hardop geprezen voor onze overheerlijk geschapen lichamen. Terwijl Laura op een harde en gewelddadige wijze een andere standje moest aannemen bleef 'mijn' man mij voorzichtig vingeren. Met beleid en respect voor mijn nauwe grotje werd ik steeds dieper gepenetreerd. Mijn kutje sopte van het vocht dat uit mijn vagina sijpelde. Op het moment dat hij mijn vliesje naderende schokte ik protesterend met mijn onderlichaam. Ik werd stevig om mijn middel gegrepen en voelde dat hij er met moeite eerst twee en daarna drie vingers krap in mijn schacht stopte. Ik betrapte mezelf dat ik zelfs ongewild kleine ondefinieerbare scheutjes door mijn onderlichaam voelde stomen. Mijn belager had dit kennelijk ook in de gaten en begon mij steeds opdringeriger te begeren en op mij te geilen.

Laura gilde steeds harder en smeekte snikkend a.u.b. te stoppen. Hij had haar op haar ellebogen weten te krijgen en sloeg hard op haar billen. Ze werd gecommandeerd haar billen omhoog te drukken. Ik werd plots met geweld naar voren geduwd en hoorde dat er achter mij iets los werd geritst. Ik werd even daarna stevig bij mijn billen gepakt, opgetild en weer losgelaten. Ik zat nu op zijn naakte stijve staaf. Volkomen buiten zinnen van geilheid wipte hij heen en weer en in tegendraads ritme waardoor mijn lijfje beklemmend mee deinde. Toen werd ik hard in mijn billen geknepen en drukte hij zo mijn hele lichaam omhoog. Even daarna voelde ik een onbeschrijflijke tegendruk tegen mijn kontje. Ik hing precies boven zijn kloppende eikel. Het hoofd van Laura, op nog geen 20 cm afstand, werd zo gedirigeerd dat ze mijn penetratie perfect kon gadeslaan. Terwijl ze aan haar haren werd getrokken had ook haar belager achter haar positie gekozen om haar in haar anus te neuken. Als afgesproken werden we allebei gelijktijdig in onze aars genomen. Naarmate de druk tegen onze sluitspieren opgevoerd werd gilden we beide hysterisch en smeekten om te stoppen.

Mijn adem stokte op het moment dat de dikke eikel door mijn natuurlijke barrière heen brak. Ik voelde een absurde intense druk in mijn onderlichaam. Laura keek met een afgrijselijke blik naar mijn reactie bij de steeds dieper en dieper in mijn kont dringende lul. De man achter haar liet haar het schouwspel met mij bewust gadeslaan. Pas toen ik met mijn volle gewicht over zijn gevaarte heen zat ramde hij zijn pik diep in Laura's kont. Op een ruwe wijze werden we misbruikt. Ons gekrijs verstomde en we weenden allebei van ongeloof en verdriet. Onze lijven werden op en neer gebeukt. Na een minuut of tien kwamen de heren nagenoeg gelijktijdig en met veel gehijg klaar. Terwijl ze hard in onze borsten knepen spoten ze hun smerige warme sperma diep in onze darmen. Na zijn bevrediging werd ik als een stuk vuil over Laura heen gesmeten en door de ander man in ontvangst genomen. "Zo, kom jij maar eens hier" gebood hij. Hij benadrukte zijn wil door half over me heen te buigen, stak vervolgens vulgair een tweetal vingers in mijn kut en zijn duim in mijn kont, hij trok zo mijn onderlichaam naar zich toe. Nog volledig beduusd duwde ik zijn hand weg. Direct kreeg ik een harde klap in mijn gezicht en moest direct zijn nog steeds omhoog staande pik die zonet nog Laura pijnlijk ramde schoon likken en pijpen.

Laura werd echter zacht maar niet minder schofterig gestreeld en betast. Zacht werd in mijn oor gefluisterd dat hij mijn geile kutje wilde likken. Hij zakte geheel onderuit en ik moest met mijn benen gespreid, over hem heen buigen en mijn kutje aanbieden. Zijn handen grepen mijn billen vast en hij schoof zo mijn grotje in de juiste positie. Zijn natte tong gleed driftig over de binnenzijde van mijn schaamlippen en daarna brutaler langs mijn vaginaschacht. Heftig vibrerend en kleine cirkeltjes draaiend bleef de tong mijn gevoelig klitje strelen. Ik gedroeg me als een gewillige prooi en gaf toe aan de golven van genot die door mijn lichaam stroomden. Mijn kut werd steeds geiler en natter. Tot... Wat er verder met ons gebeurde durf ik niet beschrijven. Dat laat ik aan jullie eigen verbeelding over.

Mia Beeck