Internaat 2.3

Net zoals gisteren (Internaat I) verscheen Jannie net op tijd op de afspraak. We gingen in de zetel zitten.

"Wel Jannie, hoe voelde je u gisterenavond." Vroeg ik.

"Geweldig. Oh toen ik me op mijn kamer uitkleedde en mijn kale, je weet wel, zag, oh dat zag er prachtig uit en het voelde zo heerlijk aan. Toen ik er even over aaide kwam er net als gisteren hier wat vocht uit." Legde ze uit met stralende ogen.

"En wat heb je dan gedaan?" vroeg ik.

"Ik durfde niet verder gaan, heb mijn nachtkleed aangedaan en ben gaan slapen."

"Goed, we gaan vandaag verder met de les, als je dat wil."

"Oh ja." Zei ze heel enthousiast. Ze nam mij bij mijn hand en trok me mee naar mijn bed. Vlug trok ze alle kleren uit.

"Jij ook." Zei ze opgewonden.

Even later lagen we op het bed. Ik herhaalde wat we gisteren deden. Mijn wijsvinger ging op ontdekkingsreis in een nauwe kale kutje. Het beekje bevatte al genoeg water om in te varen. Wat mijn vinger maar al te graag deed. En zij was er ook niet rouwig om. De kreetjes en oh 's waren amper te tellen. Met moeite kon ik een tepel in mijn mond houden zo ging ze tekeer. Een beetje onverwacht voelde ik haar kleine hand rond mijn stijve penis. Nu was het overduidelijk dat ze nog niks afwist van seks of vrijen. Ze hield hem vast, niet meer niet minder. Ik nam haar hand die rond mijn stijve penis, een normaal stuk van dertien centimeter, en begon de beweging te maken waarmee je een penis aftrekt. Langzaam hielp ik haar om mij af te trekken. Na een tijdje had ze het door en kon ik haar hand loslaten.

"Langzaamaan mag je steeds sneller pompen." Gaf ik de jonge dame instructies. Ze deed het heel goed. Mijn vinger begon neukbewegingen te maken. Dat was weer iets nieuw voor Jannie. Ze kreunde. Dat voelde ik aan mijn penis, het ging feller, de greep werd steviger.

Mijn vinger kreeg gezelschap van een tweede vinger. Samen neukten ze de jonge vrouw tijdens de seks-les. Mijn duim vond haar klitje en wreef er zacht over. Nu trok ze me stevig af, ondertussen zuchtte en kreunde ze. Haar slanke mooie lichaam begon ongecontroleerde bewegingen te maken. Langzaam haalde ik mijn vingers uit haar stromend beekje. Dat maakte soppende geluiden. Ik legde me naast Jannie neer. Ze bleef me aftrekken, heel heftig. Bij haar was nog geen orgasme onderweg, het stond in de startblokken. Bij mij was het net zo. Daarom liet ik haar begaan en speelde met haar tietjes. Jannie hield er een heel hoog tempo op na. Af en toe stopte ze met trekken om haar arm wat rust te gunnen.

"En?" vroeg ik.

"Oh dat is niet te geloven hoe goed dat doet in mijn buik. Hier vanonder staat het in brand." Zuchtte ze en legde een hand op haar vagina.

"Het gaat nog beter worden." Maakte ik haar nieuwsgierig.

"O ja, wat gaan we doen?" vroeg ze met een gejaagde stem. Ze kon bijna niet wachten.

"Hou maar even op." Zei ik. Onmiddellijk liet ze mijn stijve penis los. Langzaam liet ik een natte vinger over haar slanke lichaam glijden, van aan haar borsten tot aan het kabbelde beekje. Ze huiverde ervan.

"Kijk nu hebben we al met de tong gekust. Ik heb met je borsten of tieten zegt men ook wel, gespeeld, met je tepels en met je kutje, of poesje zoals je wilt. En je muisje, dat mag je ook zeggen, heb ik gevingerd. Jij hebt mij af getrokken, of gemasturbeerd. Seffens gaan we leren om mij te pijpen en ik ga jou kutje likken. Men noemt dat ook beffen." Legde ik uit.

"Ja kei tof." Riep ze.

Ik ging op mijn rug liggen en zei dat Jannie naast mij moest komen zitten. "Neem nu mijn penis in je hand. Houd hem stevig vast. Ga er dan met je mond naartoe en laat hem in je mond toe. Als je er dan aan zuigt en likt dan ben je aan het pijpen. Uiteraard word ik daar heel geil van. Of word ik heel heet. Probeer het maar eens."

Het was nog meer blazen dan zuigen maar stilaan begreep ze de bedoeling. "Je mag dan ook met een hand mijn balzak aaien." Zei ik en bracht haar kleine hand naar mijn zak. Dat aaien deed ze goed.

"Nu ga ik jou kutje likken." Zei ik en we namen een andere houding aan. Ik zat voor haar nat kutje en stak mijn tong er in. Heel het beekje werd door mij gelikt. Overal kwam mijn tong zelfs haar klitje deelde in de vreugde. Zelfs haar kontgaatje kreeg een korte lik. Dat was genoeg om haar zwaar te horen kreunen. Aan het schokken van haar lichaam vermoede ik dat een hoogtepunt dicht bij was. Ik haalde mijn tong uit het kletsnatte ongeremd kutje. Onmiddellijk zette ze haar mond op de mijne. Onze tongen verstrengelden. Na een minuut of twee trok ze haar tong terug.

"Smaak ik zo vanonder?" vroeg ze met een glimlach.

"Inderdaad, lekker niet." Zei ik. Jannie nam mijn penis vast en begon er aan te trekken.

"Wat we vandaag nog gaan leren is het klaarkomen, ze noemen dat officieel een orgasme." Zei ik. "Je mag met mij beginnen. Wat ga je nu doen, mijn penis aftrekken, hem kussen, likken en pijpen, dus afzuigen. Je doet het zolang ik je een teken geef dat ik ga klaarkomen." Gaf ik de jonge studente instructies.

Om het proces wat te versnellen speelde ik met haar borsten. Ik moet zeggen dat ze alles al goed onder de knie had. Op het moment dat ze me pijpte voelde ik mijn zaad opborrelen. Op het moment dat het er aan kwam haalde ik mijn stijve penis uit haar gulzige mond en spoot mijn warme sperma op haar bosten. Jannie schrok. Wat overkwam haar nu? Stelde ze zichzelf de vraag. Even later gaf ik haar een doekje om het af te vegen. Ze nam wat sperma op een vinger en stak die in haar mond.

"Dat is ook lekker." Zei ze gemeend.

"En dan is het nu aan jou om klaar te komen. Je hoeft niet bang te zien, het zal wel raar aanvoelen in je buik maar het zal zalig worden." Maakte ik haar nieuwsgierig. "Ga gewoon op je rug liggen, steun op je voeten trekken je benen op en doe ze uit elkaar." Gaf ik haar mee.

Een paar tellen later was ze zover. Mijn penis was nog half stijf. Die had voor vandaag zijn werk gedaan. Voorzichtig stak in twee vingers in haar lekkend kutje. Ze genoot er zichtbaar van. Da stak ik er mijn tong bij. De tong en de vingers deden wat er van hen verwacht werd. Amper vijf minuten later begon ze rare kronkels te maken, te schokken en vooral heel hard te kreunen en zuchten. Plots kwam ze met een luide lange kreet klaar.

Even liet ik haar op adem komen. De jonge knappe slanke vrouw van achttien ontegensprekelijk mooi lentes was bekomen.

"En hoe was het, om klaar te komen?" vroeg ik.

"Oh, dat is onbeschrijflijk, zo zalig, zo intens, een ongekend genot. Ik wil dat nog eens." Zei ze en greep naar mijn penis.

"Jannie overmorgen gaan we nog een stap verder. Dan gaan we neuken." Zei ik.

"Wat is dat?" vroeg Jannie met gefronst voorhoofd.

"Dat wil zeggen dat mijn penis in jouw vagina gaat en we door bepaalde bewegingen, ik heb ze daarstraks met mijn vingers gedaan, dat we dan een orgasme krijgen." Legde ik haar uit. We kleden ons terug aan.

"Is dat dan de laatste les al?" vroeg met duidelijk spijt in haar stem.

"Nee, er komt nog een les voor morgen gaan we tennissen." Zei ik lachend. "Hoezo tennissen." Vroeg ze verbaasd.

"Kijk, ik zal het je uitleggen. Volgens de directeur kun je al aardig wat tennissen." Begon ik.

"Dat is waar." Bloosde ze. "

De directeur heeft mij aangesteld als tennisleraar voor de internen. Op verzoek komen morgen je ouders naar een tennisles kijken. Dus spelen we morgen tennis. Voor alle zekerheid breng ik een meisje mee van jouw leeftijd. Ze kan heel goed tennissen. Wat gaan we nu doen? Martina, zo heet dat meisje, zal de ballen naar jou spelen, zodat het voor jou gemakkelijk is en je ouders denken dat je heel goed speelt. Je mag zelfs winnen van Martina." Legde ik het plan uit aan het achttien jarige meisje.

Tot volgende keer

Lovemeshewrote