Ik ben Johan, singel, 32 jaar...

Mijn verhaal begon zo'n jaar geleden. Toen kwam er bij mij in de straat recht tegenover nieuwe mensen te wonen. Het was een Afrikaans gezin. Toen ik thuis kwam van mijn werk waren ze net bezig met de laatste spullen naar binnen te brengen, ik ben er toen even heen gelopen en heb mij voorgesteld. Hun gezin bleek te bestaan uit twee dochters Ima 19 en Enami 22 en een zoon Lado 24 en moeder Isia 43 de vader van het gezin bleek te zijn overleden vandaar dat ze hier waren komen wonen.

Ik bood aan als er ook maar iets was waar ik ze mee kon helpen dat ze het dan even tegen mij moesten zeggen. Daarna ben ik naar huis gegaan.

Ik zat net languit voor de tv, toen de bel ging. Ik deed open en zag ik mijn overbuurvrouw staan. Ik nodigde haar binnen. We gingen zitten en toen vroeg ze mij of ik het meende wat ik net had gezegd, over als ik kon helpen dat ze het maar moesten vragen.

"Ja, natuurlijk meende ik dat. Kan ik je ergens mee helpen?"

Toen werd het even stil ze keek wat naar de grond maar naar een tijdje kwam het er dan toch uit. Ze wou mij vragen als ik haar wat geld kon lenen want door de verhuizing zaten ze zelf nogal krap. Ik zij dat het wel kon en vroeg of ze genoeg had aan €200.

"Ja, dat was meer dan genoeg." Maar omdat ik ook nog moest werken spraken we af dat Ima het geld morgen als ik terug kwam van mijn werk zou komen halen.

Dus zo gezegd zo gedaan. Ik de volgende dag na mijn werk bij de bank aan om geld te pinnen. Ik was nog maar net binnen toen de deurbel ging. Ja, daar was Ima een hele mooie meid van 19 jaar. Ik vroeg haar als ze even binnen kwam. Ze ging op de bank zitten. Ik gaf haar wat te drinken en zette onder tussen mijn pc ook even aan. Toen vroeg Ima of ik ook internet had, en ze vroeg of ze eens bij mij mocht komen. Nou daar had ik helemaal geen bezwaar tegen, ze vroeg of het mij vanavond paste. Ik gaf haar het geld en daar ging ze weer heen. Maar omstreeks 19 uur ging de deurbel alweer. En ja hoor, daar was ze weer. Omdat de pc gewoon in de woonkamer staat had ik de kans om gelijk een beetje met haar te praten. Het ging over van alles en nog wat; over haar vader, de school, en hoe ze het vond om hier te wonen. Nou daar was ze heel duidelijk over. Ze hadden nog nooit zo'n lieve over buurman gehad. Ze vertelde dat ze heel blij was dat ze even bij mij op internet mocht want anders moest ze dat allemaal op school doen en dit was veel leuker zo. Nou zij Ima, ik moet nu echt weer naar huis en ze vroeg als ze morgen weer mocht komen.

"Je mag zo vaak komen als je wilt." Ze kuste mij op mijn mond.

"Nou, ga ik tot morgen!"

Ik zat nog na te genieten van die kus met stiekem een verlangen naar meer.

De volgende dag op mijn werk ging het niet zo goed. Ook de dag leek wel maanden te duren en steeds spookte die kus van Ima bij mij door het hoofd. Ik blij dat eindelijk de werkdag er op zat en dat ik naar huis kon gaan.

Ima al op mij te wachten. Ze vroeg als ze direct even bij op internet kon, en of ik vanavond bij hun wou komen eten.

"Ja, goed."

"Ik ga even naar huis om te vertellen dat jij met ons mee eet."

"Goed, maar neem mijn huissleutel maar even mee. Want ik ga zo douchen en anders kun je er niet meer in komen."

Zo gezegd zo gedaan. Ik ben direct naar boven gegaan. Ondertussen had ik alweer een behoorlijke stijve gekregen. Daar moest ik mij eerst eens even van af helpen. Dus ik deed snel mijn kleren uit ging op bed liggen en begon mij lekker te trekken. Na een tijdje schrok ik mij dood toen ik ineens een stem naast mij hoorde.

"Zal ik je even helpen?" Ik keek naast mij en daar stond Ima te kijken. Ze bood nog eens aan.

"Zal ik je even helpen?"

"Als je dat zou willen doen."

Ze kwam zonder een woord te zeggen naar mij toe, ging door haar knieën, nam gelijk mijn lul in haar mond en ze begon in hoog tempo te pijpen. Het was heerlijk het leek wel een droom, ik kreunde.

"O! Ima, wat heerlijk!" Terwijl ik met mijn handen door haar lange zwarte haar ging. Oh, wat kon dit meisje lekker pijpen. Na een tijdje kwam ik kreunend klaar en spoot haar mondje helemaal vol. Tot mijn grote verbazing slikte ze het allemaal door. Ik kuste haar op de mond en bedankte haar voor haar hulp.

"Graag gedaan, ik wil wel vaker helpen."

Ik ben mij toen gaan douchen want we zouden bij hun eten.

Ima ging naar beneden achter de pc. Toen ik beneden kwam had ze de pc net uit gedaan.

"Ben je zover?" En lachte gemeen naar mij.

"Ja hoor ik ben er klaar voor" Ze kwam naar mij toe en zij dat ze het heerlijk had gevonden. Samen gingen wij naar de overkant waar ik heerlijk heb gegeten. Na het eten vroeg Ima met dubbele toon; "en hoe vond je het?"

Ik complimenteerde haar met haar 'kookkunst'. Ze lachte naar mij en gaf een knipoog.

Tegen een uur of tien ben ik naar huis gegaan. Ik bedankte voor het heerlijke eten en de fijne avond. Toen ik thuis was bedacht ik om nog even mijn mail te bekijken. Tot mijn grote verbazing zag ik dat ik een onbekende mail had gekregen. Het bleek van Ima te zijn.

Ze vroeg om de gelegenheid mij te verrassen en dat ze daarvoor wat meer toegang nodig had tot mijn huis. Dus ze wou graag een sleutel van mijn huis. Verder moest ik haar een mail sturen met mijn fantasie én over wat ik graag zou willen.

Toen ze dus de volgende dag weer bij mij kwam heb ik haar een sleutel gegeven van mijn huis.

"Nu je mail met wensen nog en ik zal je verrassen zoals je nog nooit verrast bent."

Ze zij het maakt niet uit, alles is mogelijk.

Ik snapte het niet maar ben er toch maar eens voor gaan zitten. En dat heeft inderdaad verrassende gevolgen gekregen. Bedenk zelf ook maar eens wat, dan zit het er zeker bij.

JohanT