Heleentje

Ik liep op zaterdagmorgen door de stad met het plan om even naar de markt te gaan om wat groenten te kopen toen ik Heleen zag lopen. Heleen is het vriendinnetje van mijn zoon Lars en die twee hebben al een jaar verkering met elkaar. Het is een knappe leuke vrolijke meid die er ook nog eens schattig uitziet. Ze is net zo oud als mijn zoon. Lang donkerblond haar en ik schat iets van 1.50m. Niet één van de langste maar dat maakte haar er niet minder geliefd door. Toch niet bij mij. Ik zwaaide naar haar toen ik ze zag lopen. "Hey mijnheer Bruch ook aan de boodschappen doen?" riep ze toen ze me zag.

"Hallo Heleentje. Jij ook?"

"Ja, verder niets te doen. Lars is niet thuis hé. Ik verveel me rot."

"Tja meisje die voetbal hé. Je weet... daar zet hij alles voor aan de kant, stom hé?"

"Ja, ik vind het helemaal niet leuk. Mijn vader en moeder zijn ook op stap. Nu ben ik helemaal alleen." Ik keek haar eens aan en glimlachte naar haar. "Dan kom je toch een eenzame oude man gezelschap houden?" Ze keek me even aan met een gezicht van wat bedoel je daar nou weer mee en toen viel het kwartje. "Oh! Haha... U bedoelt dat ik bij U op bezoek kom? U bent toch niet oud?"

"Neen joh dat meen ik ook niet. Maar dat andere wel. Zo te horen zijn we allebei alleen want Lars is morgen pas terug van dat toernooi. Weet je wat? Dan kom je toch gewoon naar mij als je zin hebt. Dan maken we er een gezellige zaterdag van met z'n tweeën." Ze keek even bedenkelijk en zei toen "Waarom niet. Het lijkt me wel gezellig."

"Nou dan beginnen we de dag met wat te drinken en een stukje gebak. Vandaag verwen ik jou in plaats van mijn zoon. Ga je mee?" Heleen hoefde niet meer naar huis en we liepen gelijk naar een lunchroom gezellig kletsend over van alles en nog wat.

Zij was een echte spraakwaterval en ik hoorde haar verhaal aan. Ze vertelde dat haar vader en moeder een weekendje naar de Ardennen waren zonder haar mee te nemen. Ze vonden dat ik oud genoeg was om een keertje alleen te zijn. "Waarom ze me niet meenamen weet ik ook niet precies. Maar ik vind het niet erg hoor. Wel jammer dat Lars er niet is. Ik vind hem zo leuk..."

Dat wist ik. Ze bleef regelmatig een weekend bij ons over en dat was af en toe goed te horen ook. Het gekreun was meestal niet van de lucht als die twee aan het vrijen waren op Lars zijn kamer. Ik had het wel eens jaloers aangehoord. Heleen haar stemmetje was al zo mooi en vooral als ze dan ook nog verwend werd door mijn zoon.

Ik keek haar eens aan en nu ze zo tegenover me zat, en kon ik wel begrijpen wat mijn zoon in zijn vriendinnetje zag. Heleen was gewoon een heerlijk uitziende tiener. Haar mond, dat kleine neusje en dan die mooie blauwe ogen.. Ik kreeg het er warm van nu ik naar haar keek. Ik zuchtte even diep en dacht ik wou dat ik weer zeventien was. Na het eten stelde ik haar voor om een eind te gaan fietsen. "Het is vandaag zulk mooi weer het is zonde om binnen te blijven zitten, vind je ook niet?" Zei ik tegen haar. "Tja,, eigenlijk was ik van plan om naar het meer in het bos te gaan. Kent U dat plekje? Daar komen wel meer jongelui. Ik dacht dat ik daar misschien een klasgenoot tegen zou komen nu ik alleen ben." Ze deed haar rugzak open en trok een kleurige bikini tevoorschijn en liet hem zien.

"Mmm ja, dat is ook wel een goed idee, maar is het niet gek dat je dan met een veel oudere vent als ik daar aan het water gaat zitten?" Ze glimlachte even. "Nee hoor, en ik weet een mooie plek waar verder niemand komt. Dat hebben Lars en ik laatst nog ontdekt. Daar vallen we niet op ook." Ik stemde toe en gepakt en gezakt vertrokken we op de fiets naar het plekje dat Heleen in gedachten had. We zetten onze fietsten tegen een boom en na een minuut of tien door het struikgewas geworsteld te hebben kwamen we aan het water. Ze had wel gelijk. De open plaats lag mooi verscholen tussen de struiken. Als er iemand ons kon zien was het alleen maar op afstand vanuit een bootje.

Ik spreidde een oud deken uit op de grond die ik meegenomen had. En nadat we ons omgekleed hadden, gingen we naast elkaar in de zon liggen. Ik keek stiekem naar Heleen en genoot. Wat zag die tiener er mooi uit om zo bijna naakt te zien. Ze droeg een klein bikini bovenstukje dat net groot genoeg was om haar tietjes te bedekken en het broekje stelde bijna helemaal niets voor. Het bedekte alleen haar kutje. De rest van het schaarse stukje stof werd bij elkaar gehouden door een paar touwtjes. Ik draaide me maar een beetje van haar af zodat ze de verdikking in mijn zwembroek niet kon zien. Ik dacht even aan mijn zoon. Ik weet zeker dat het niet zolang zou duren dat als ze hier waren dat hij met zijn hand in dat broekje zou zitten om haar spleetje te vingeren! Heleen maakte me wakker uit mijn gedachten en ze gaf me een tube zonnebrand crème.

"Zou U mijn rug even in willen smeren?" vroeg ze beleefd. "O ja Gosh ja, graag zelfs," glimlachte ik. Ze keek me een beetje verlegen aan en draaide zich op haar buik. Ik staarde even naar haar kleine stevige billen. Het was maar goed dat ze niet zag in wat voor staat ik nu verkeerde. Voorzichtig smeerde ik haar rug in en toen ik haar onderrug had ingesmeerd, vroeg ik of het ook de bedoeling was dat ik haar kontje in zou smeren. Eerlijk gezegd had ik er wel een beetje op gerekend dat ze zou zeggen dat ze dat wel zelf zou doen, maar tot mijn verbazing gaf ze me met een zachte stem toestemming om ook één van de mooiste lichaamsdelen die ze bezat in te smeren. Ik deed er extra lang over om de crème op haar kontje in haar huid in te masseren. Daarna deed ik haar benen, waarvan ook de binnenkant van haar bovenbenen waarbij ik bijna haar spleetje aanraakte. Toen hield ik op en zei tegen haar dat ze de rest maar zelf moest doen. Ik ging op mijn buik liggen en gaf haar de tube terug.

Ik sloot mijn ogen en droomde weg van de tiener die nu bezig was om haar voorkant in te smeren. Toen ze klaar was voelde ik dat ze mijn rug in begon te smeren. "Dat vindt U wel goed hé?" vroeg ze. "Dat doe ik ook altijd bij Lars."

"Oh jaa hoor liefje, ga je gang maar hoor," zei ik tegen haar. Ik genoot van de twee kleine wrijvende handen op mijn blote rug. Als je nou ook dat andere doet wat je altijd met mijn zoon doet mag dat ook dacht ik opgewonden. Toen Heleen klaar was, gaf ik haar een blikje cola en ik zag dat ze nieuwsgierig naar mijn kruis keek. Ik was toen ik de blikjes pakte helemaal vergeten dat mijn erectie wel goed zichtbaar moest zijn in mijn zwembroek. We gingen wat rechterop zitten en dronken wat.

"Het is hier wel heerlijk rustig hé Heleen," merkte ik op toen ik over het water keek. "Wat doen jullie hier zoal? Gaan jullie hier ook wel eens zwemmen?" Ze giechelde een beetje. "Van zwemmen komt er niet veel terecht," zei ze. "O nee? Jullie vrijen zeker hé? Tot de vonken er van af vliegen?" Ze knikte een beetje verlegen. "Geeft niet hoor," glimlachte ik. "Als ik zo jong was als jullie en ik had ook zo'n mooi meisje als jij deed ik het ook," lachte ik. Heleen ging op haar zij naar me toe liggen en keek me aan. "Had U vroeger ook veel vriendinnetjes?" Ik haalde mijn schouders op. "Niet zo veel hoor. Maar wel leuke net als jij."

"Ik ben wel blij dat U modern bent," zei ze. "Wat bedoel je daarmee?"

"Nou dat ik af en toe bij jullie mag slapen en zo. Mijn ouders vinden dat ik nog te jong ben. Die zijn zo ouderwets. Ik ben ook aan de pil zonder dat ze dat weten."

"Ja, maar wat zeg je dan als je bij ons bent? Weten ze dat dan niet?"

"Nee ik zeg altijd dat ik bij een vriendin ben."

"Ha ha kleine smiecht!! Slim bedacht. Je moet toch wat voor de liefde over hebben." Ik gaf haar een aai over haar hoofd. "Dat heb je wel knap bedacht!"

Ze ging weer op haar rug liggen en ik bewonderde haar weer. Haar kleine stevige tietjes staken mooi omhoog. Ik keek nog eens goed en ik vroeg me af of ik het me verbeeldde maar toen zag ik dat ze echt een paar harde tepeltjes gekregen had in het topje. Ze lag vast even aan haar vriendje te denken. Dat mooie meisje naast me was geloof ik een beetje opgewonden geworden. Net als ik...

Tot het tijd werd om eens op te stappen lag ik geil naast het droommeisje van mijn zoon. Opgewonden te bedenken wat ik met dat heerlijke meisje zou doen als ik in zijn schoenen stond. Toen we weer thuis waren maakte ik iets luchtigs te eten. De hele middag in de warme zon bezorgde ons weinig eetlust en we belandden al snel samen op de bank. We hadden toen we weg gingen onze gewone kleren over de badkleding aangetrokken en Heleen vroeg of ik het erg vond dat ze haar bikini aanhield en verder niets. Wie was ik om daar tegen te protesteren. Ik keek zelfs opgelucht toe toen ze haar bovenkleding weer uit trok en zo bij me kwam zitten. Ze keek me aan toen ik naar haar keek.

"Vindt U het echt niet erg dat ik er zo bijzit?" vroeg ze. "Oooh nee hoor, het is alleen jammer dat ik je niet meer in mag smeren," glimlachte ik. Ik streelde zachtjes over haar bovenbeen. Helen was niet meer zo verlegen als in het begin. Ze deed zelfs haar benen wat uit elkaar. "Dan masseert U me toch gewoon een beetje," zei ze zacht. Ik knikte. "Daar horen wel kleine kusjes bij hoor schatje," zei ik tegen haar. Ik schoof voorzichtig het bovenstukje van haar bikini omhoog om haar kleine borstjes te ontbloten. Heleen slaakte een diepe zucht en keek me strak aan met haar mooie blauwe ogen. Het is nu of nooit dacht ik en ik kuste één voor één haar tietjes. Ze stemde toe door niets te zeggen dat ik verder ging.

Heleen deed haar mooie gladde benen, die al een beetje door de zon gekleurd waren zachtjes uit elkaar toen ik langzaam kussend met mijn mond naar haar kruis bewoog. Toen ik haar heuveltje kuste trok ik het lapje stof dat haar kutje bedekte opzij en likte zachtjes over haar schaamlipjes. Ik liet me van de bank afglijden en trok haar broekje bij haar uit. Heleen deed zelf haar bovenstukje uit zodat ze nu helemaal naakt op de bank zat. Ze kreunde zacht toen ik een likje over haar kutje gaf. Het mooie meisje liet het met zich gebeuren. Ze zat met haar armen langs haar lichaam en met haar ogen dicht te genieten van mijn tong. Ik deed het eerst rustig aan om haar orgasme zo lang mogelijk uit te stellen. Ik likte haar sleufje eerst een tijdje zonder haar klitje aan te raken.

Helleen zat hijgend met haar kontje te draaien. Totdat ik een vinger in haar kutje duwde en haar een beetje begon te vingeren zonder te likken. Ik keek naar haar. Gosch wat was ze mooi als ze genoot. Ik zag wel aan de uitdrukkingen op hetknappe gezichtje dat ze heel erg geil was geworden. Ze gaf kleine opgewonden keelgeluidjes vooral als ik een stotende beweging maakte met mijn vinger in haar natte gleufje. Het werd tijd om haar te bevrijden van de opgebouwde spanning in haar kutje en ik concentreerde me op haar gevoelige klitje. Met het puntje van mijn tong bezorgde ik Heleen een heerlijk hoogtepunt. Ze liet goed horen dat ze klaarkwam want ze gaf een luide schreeuw toen ze kronkelend met haar slanke lijfje haar hoogtepunt beleefde. Ik ging weer naast haar zitten en gaf haar een kus op haar wang.

"Was het fijn liefje," vroeg ik aan haar. "Oooh jaah het was geweldig, maar nu het gebeurd is voel ik me wel een beetje schuldig naar Lars toe.

"Ja, ik ook maar ik kan er niets aan doen liefje. Je bent zo verschrikkelijk mooi.

Ik kon het niet laten om aan je te zitten." Heleen nam gelukkig zelf het initiatief en legde haar hand op mijn kruis. Ze zette al snel haar schuldige gevoel om in onschuld. "We doen nu net even of ik hem niet ken en alleen maar jou. Kom trek je broek uit papa van Lars." Zonder verder na te denken trok ik mijn broek uit en Heleen greep naar mijn stijve lul. Ze wreef er over en bekeek hem van alle kanten.

"Hij is wel een stuk groter," zei ze. "Is dat zo? Vind je dat erg?" Ze schudde met haar hoofd. "Ik wil hem even proeven voor je hem in me mag duwen," zei ze. Heleen boog voorover en nam mijn eikel tussen haar lippen. Ik voelde dat ze hem in haar mond nam en er met haar tong overheen bewoog. Terwijl ze dat deed rolde ze met haar vingers oven mijn ballen. Ik kwam zo al bijna klaar en kreunde hard. Toen ze dat hoorde stopte abrupt ze en keek me aan. "Ik kom op je zitten papa. Mag ik je papa noemen?" Ik plaatste mijn handen onder haar kleine billen. Ik had net twee handen vol. "Dat mag je als jij dat wilt kleine schat. Kom laat je maar rustig zakken om er even aan te wennen."

Ik kuste haar tietjes toen ze zich langzaam oven mijn pik heen liet zakken. Het paste allemaal precies. Heleen gaf een klein gilletje toen ze zich met een plofje over het laatste stukje van mijn pik liet zakken. Haar kutje was helemaal gevuld nu ik er tot mijn ballen in haar zat. Wat een geil gevoel was dat om dat nauwe natte gleufje zo te voelen. "En mooie schoondochter zit hij goed?" glimlachte ik naar haar. Ze streelde even mijn gezicht. "Oh ja... ah ik heb nog nooit zo'n lieve papa gehad als jij," kreunde ze.

Heleen begon op mijn lul te wippen. Ik ondersteunde ze door haar kontje vast te houden waar ik af en toe zachtjes in kneep. Het meisje kwam met een gilletje klaar toen ik hijgend mijn ballen in haar kutje leegspoot... Het was gebeurd voor ik er erg in had. Wat een heerlijk geil meisje was dit toch. We beleefden een wilde nacht met elkaar. Geen van ons tweeën kon er genoeg van krijgen. Ik was benieuwd hoe het verder zou gaan als Lars weer thuis zou komen.

Bill Bruch