Geilen op Dorien

In het voorjaar gaan we altijd even een weekje op vakantie. Dit jaar gingen we naar een bungalowpark met een subtropisch zwembad. Ik vind dat altijd leuk en lekker, want er zijn altijd veel jonge, strakke meisjes in die zwembaden en ik hou er van om te kijken. Deze keer ging mijn nichtje van achttien jaar ook mee. Ze is de oudste dochter van mijn schoonzus. Dorien is een mooi meisje met een lekker figuur, een strak kontje en geile tieten. Ik wist dat ze al een paar jaar seksueel actief was en dat ze een liefhebber was. Ze had vaak vriendjes, maar steeds slecht van korte duur. Kennelijk hield ze van afwisseling.

De eerste middag in het park gingen we natuurlijk meteen naar het zwembad. Dorien had voor deze week een nieuwe bikini gekocht en deze stond haar goed. Haar borsten, een stevige C, stonden mooi strak naar voor en door de dunne stof waren haar tepels zichtbaar. Het broekje was erg klein en zat strak over haar kutje. Er was niets van een haardos te zien dus het leek er op dat ze de haartjes lekker kort hield. Ik moest oppassen want ik stond haar zo te bekijken dat ze het waarschijnlijk wel doorhad. Ze liep bij me vandaan naar het water en gunde me daarbij een blik op haar lekkere kontje. Mooie strakke billen boven mooie slanke benen. Ik liep ook het water in en zwom met haar mee.

Ik hoefde me niets in het hoofd te halen want de rest van het gezelschap was natuurlijk ook mee. Ik kon alleen maar kijken. Maar dat is op zich al een leuke bezigheid. Ik bleef opzettelijk een beetje dicht bij haar in de buurt en probeerde wat te stoeien door haar onder te drukken en in het koude dompelbad te gooien. Natuurlijk deed ik hetzelfde met de andere jongens en meisjes om maar vooral niet verdacht te worden van plannetjes. Dat koude bad was wel leuk, het was zo koud dat ze er keiharde tepels van kreeg die tegen de dunne stof van haar topje drukten en daardoor heel goed zichtbaar waren. Dat was een lekker geil gezicht, en volgens mij had ze wel door dat ik mijn ogen daar bijna niet van af kon houden.

Na het zwemmen gingen we met z'n allen, acht mensen in totaal, terug naar de bungalow. Het gezelschap bestond uit mijn echtgenote en onze twee kinderen, een vriendje van mijn oudste dochter, mijn schoonouders en natuurlijk het al beschreven nichtje. Een lekker burgerlijk gebeuren dus, wat op zich niet echt vervelend is hoor. Ik weet me dan altijd goed te vermaken. Mijn vrouw is, net als ik, ook een liefhebber van veel lekkere seks en we worden allebei wel een beetje geil van de bijna naakte mensen in het zwembad.

We geilen elkaar ook altijd wel een beetje op in het water. Ze weet ook best dat ik graag om me heen kijk, en ik weet dat zij dat ook wel doet. Ook weet ik dat ze, in haar fantasieën in ieder geval, ook wel oog heeft voor vrouwen en jonge meisjes. Voor zo ver ik weet heeft ze het echter nog nooit met een vrouw gedaan. De rest van de middag en de avond deed ik maar heel gewoon mee met alle dingen, zoals het eten maken en TV kijken.

Onder de douche kreeg ik bij de gedachte aan die lekkere Dorien natuurlijk een stijve pik en ik kon dan ook niet anders dan me even lekker af te trekken. In mijn gedachten was zij het die stevig aan mijn paal trok, zo stevig dat ik al snel lekker klaar kwam. De volgende dag gingen we eerst naar een stad in de buurt om te winkelen, maar 's middags weer naar het zwembad. Dorien had daar even geen zin in en ze zou alleen in het huisje blijven, terwijl de rest wel ging zwemmen. Stom toevallig kwam ik vlak bij het zwembad er achter dat ik mijn zwembroek was vergeten, ik moest even terug.

De anderen vonden dat heel normaal want ik had wel vaker zulke momenten. Van nature ben ik wat slordig, dus dit viel helemaal niet op. Ik liep dus weer snel terug. Met de sleutel deed ik de deur open en maakte daarbij opzettelijk een beetje lawaai zodat Dorien niet zou schrikken. Zij verwachtte natuurlijk nog niemand terug. Ze zat op de bank TV te kijken en keek me verbaasd aan. Toen ik zei dat ik mijn zwembroek was vergeten, keek ze me aan met een blik van 'ja, ja, dat zal wel...' Ze stond op.

"Ik zie heus wel hoe je steeds naar me kijkt hoor!" Ik kreeg van de schrik een rood hoofd en voelde me betrapt. Ze zei het echter op zo'n manier dat het leek alsof ze het helemaal niet erg vond. "Vind je dat erg dan?"

"Helemaal niet, ik vind het juist leuk. Jij mag er, voor een 'ouwe lul' ook nog best zijn hoor. Ik zag gisteren wel hoe leuk je het vond om mijn harde tepels te zien, je kreeg een stijve hé?" Ik schrok van haar directe benadering. Ik had wel stiekeme plannetjes met haar, maar nooit durven hopen dat het werkelijkheid zou kunnen worden. Ik ben 39 jaar en daarmee voor zo'n jong meisje natuurlijk niet echt in de markt.

"Eh, eh, ja,.. Ik werd daar wel wat opgewonden van' stamelde ik. Je bent toch niet boos?"

"Nee hoor, helemaal niet, ik hou er wel van om mannen een beetje uit te dagen en ik speelde je spelletje mooi mee gisteren. Vandaag bleef ik thuis in de hoop dat jij wel zou begrijpen waarom."

"Waarom dan?" Vroeg ik, nog steeds niets vermoedend.

"Dat jij ook niet zou gaan en dat we het spelletje nog een beetje kunnen vervolgen."

Nu begon ik haar door te krijgen. Was ze dan toch het geile sletje dat ik al vermoedde? Waren al die vriendjes die ze versleet dan inderdaad alleen maar bedoeld voor de seks? Ik besloot de uitdaging aan te gaan. "Wat stel je daarbij voor dan?" Vroeg ik haar plagend. Ze stond op, trok haar truitje omhoog en liet me haar tieten zien. Haar tepels waren bijna net zo hard als gisteren in het zwembad, wat een teken was dat ze behoorlijk geil moest zijn. Het was namelijk helemaal niet koud in de kamer.

"Ik dacht dat je, om te beginnen, maar eens met deze jongens moest gaan spelen," zei ze, terwijl ze aansluitend het truitje over haar hoofd trok en op de grond gooide. Ze kwam naar me toe, greep mijn handen en legde die op haar borsten. Ik was wel een beetje overrompeld door haar directe aanpak, maar liet me niet uit het veld slaan. Als dit was wat zij wilde, was dit toch een mooie kans om mijn fantasieën uit te laten komen?

Ik greep dus met twee handen haar borsten en begon te kneden, daarbij soms een beetje stevig in haar tepels knijpend. Dit had precies de juiste uitwerking. Ze sloot haar ogen en begon zwaarder te ademen. Ik voelde dat ze een beetje slappe knieën kreeg. "Ja, precies, dat bedoel ik..." Zei ze zuchtend. Dit moedigde me aan om verder te gaan. Ik greep haar stevig vast en begon te zoenen. Haar jonge mondje opende zich gretig en onze tongen vonden elkaar. Het werd een erg hete zoen, en al bekkend begonnen we elkaar uit te kleden.

Voor mij was dat niet zo veel werk meer. Ze had alleen haar spijkerbroek nog aan. Ik maakte de knoop en de rits open en stroopte hem naar beneden. Ik merkte daarbij dat ze niet eens een onderbroekje aan had. Alles was dus echt met voorbedachten rade? Ze stond nu helemaal naakt voor me en nu was haar beurt om mijn kleren uit te trekken. Wild begon ze aan mijn broek te trekken en het lukte haar niet direct om alles los te krijgen.

Ik besloot haar een handje te helpen en trok mijn broek en onderbroek uit. Ik stond nu alleen in mijn T shirt. Door de geile tongzoen en de aanblik van haar harde tepels stond mijn pik in volle glorie overeind. Ze greep hem vast en zakte op haar knieën. Ze nam zonder enige aarzeling mijn dikke lul in haar mond en begon hard te zuigen. Met smakkende geluiden deed ze zich tegoed aan de smaak van mijn pik. Dit deed ze op een manier waaruit voor mij duidelijk werd dat ze dit al veel vaker had gedaan. Het was zo lekker dat ik maar op de bank ging zitten en haar de ruimte gaf om lekker tekeer te gaan.

Ondertussen begon ik haar tieten te masseren en haar tepels te bewerken. Opnieuw merkte ik dat die tepels erg gevoelig waren en dat ze daar zelfs nog geiler van werd. Ze ging nu rechtop voor me staan en omdat ik nog zat kreeg ik uitzicht op haar inderdaad mooi kort geknipte poesje. Er stond een mooi driehoekje korte haartjes en haar lipjes waren kaal geschoren. Omdat ze al zo geil was stonden de lippen een beetje uit elkaar en haar harde knopje keek er tussendoor naar buiten. Het vocht glinsterde in haar spleetje en ook haar dijbenen waren bovenaan al een beetje vochtig.

Ik keek naar boven, naar haar borsten die stevig vooruit stonden, met harde tepels naar voren. Ze was zo geil dat ze een beetje trilde en diep adem haalde. Met mijn linkerhand zocht ik haar kutje, streek met mijn vingers over haar klitje en door haar natte spleetje. Ik stak twee vingers bij haar naar binnen en begon deze zachtjes in en uit te bewegen. Dit maakte haar misschien nog geiler, als dat tenminste mogelijk was.

Ze wierp haar hoofd in haar nek, sloot haar ogen en stond zuchtend te genieten van mijn pompende vingers. Steeds sneller maakte ik de bewegingen en haar ademhaling ging daardoor ook sneller mee. Ik zat mooi in het midden van de bank en dat bleek de ideale positie voor het vervolg. Omdat ik een beetje onderuit zat, stond mijn pik rechtop te wachten. Door het geile spel was hij keihard, en mijn eikel was volgens mij nog nooit zo dik geweest. Het vocht liep al uit het kleine gaatje aan de bovenkant. Dorien keek naar beneden en zag hetgeen ik ook zag.

Ze kwam op haar knieën over me heen zitten waardoor het wel heel gemakkelijk werd om op mijn pik te gaan zitten. Met haar handen greep ze de leuning van de bank, kwam op haar hurken en plaatste haar natte kutje precies boven mijn kloppende pik. Ik stuurde deze met mijn hand tegen haar spleetje en met een diepe zucht zakte ze naar beneden waardoor ik diep bij haar binnendrong.

Toen mijn pik haar gaatje helemaal gevuld had, bleef ze even stil zitten en genoot van het geweldige gevoel dat het haar gaf. Dan begon ze langzaam op en neer te bewegen, steeds zo ver dat mijn pik bijna naar buiten schoot. Door haar ervaring wist ze hem steeds vast te houden en de bewegingen werden steeds sneller. Ze werd nu zo nat dat het geile sap langs mijn pik droop en mijn ballen ook nat maakte. Ik kon goed zien hoe haar kutje steeds over mijn pik gleed en met mijn duim begon ik, terwijl ze op en neer bleef gaan, haar harde klitje te bewerken.

Hierdoor hield ze het niet langer en ze kwam nu voor de eerste keer stevig klaar. Met een gilletje stopte ze met op en neer gaan en ik voelde haar kutje samentrekkende bewegingen maken. Zuchtend liet ze het orgasme door zich heen gaan, en met gesloten ogen genoot ze van dat gevoel. Zelf moest ik mijn best doen om haar niet vol te spuiten. Ik wilde nog wel even doorgaan en als ik nu kwam duurde het wel even voordat ik verder zou kunnen. Veel tijd hadden we niet want het mocht niet verdacht worden.

Toen het orgasme uitgeraasd was klom ze van me af en ging met haar kontje naar me toe voorover gebogen over de tafel staan. Op haar ellebogen steunend keek ze achterom.

"En nu hard achterlangs in mijn kutje!"

Dit hoefde ik mij geen twee keer te laten zeggen en ik stond snel op. Terwijl ik achter haar stond plaatste ik mijn pik tegen haar kut aan en duwde hem hard naar binnen. Met een schreeuw ontving ze mij, en ze duwde daarbij haar kontje achteruit.

"Oh, ja, lekker hard! Toe neem me!"

Ik begon haar stevig te neuken en mijn paal stampte in en uit haar natte kut. Ik boog me over haar heen, pakte haar stevige tieten en kneep, terwijl ik doornaaide, hard in haar tepels. Dit werd haar teveel en gillend kwam ze nu voor de tweede keer klaar. Ik ramde er lustig op los en voelde weer haar kutje krampen. Nu nog heftiger dan de eerste keer. Vlug maakte ze zich van me los en ging op haar rug op de bank liggen. Nog nagenietend lag ze met haar ogen te zuchten en op adem te komen.

Ze lag met haar benen wijd en haar kutje stond nog open. Dit gaf mij de kans om haar op een andere manier een beurt te geven. Ik knielde voor haar en begon haar klitje te likken. Ik nam het knopje in mijn mond en beet er heel voorzichtig een beetje in. Ze begon schokkende bewegingen te maken met haar heupen. Ik gaf haar niet eens de tijd om goed bij te komen, maar dit had ze waarschijnlijk ook niet echt nodig. Ze greep mijn hoofd en drukte mijn gezicht tegen haar kutje. Haar natte spleet drukte ze tegen mijn mond, en ik proefde hierdoor haar heerlijke sap. Met mijn tong begon ik haar te likken. Ik ging daarbij van net boven haar sterretje tot helemaal over haar klitje. Deze bewegingen maakten haar opnieuw heet en ik voelde de sappen naar buiten stromen.

Terwijl ik haar likte duwde ik ook twee vingers naar binnen. Ik voelde haar kutje zich nauw om mijn vingers sluiten en met mijn vingers duwde ik binnenin haar kutje onder tegen haar schaambeen aan. Ik wist dat dit bij vrouwen een heel gevoelig plekje was, dat beetje sponsachtige deel aan het begin van de schede. Ook bij haar miste het zijn uitwerking niet. Hevig schokkend gingen haar heupen op en neer en maakte ze kronkelende bewegingen. Ik had er moeite mee haar te blijven likken omdat de bewegingen nogal ongecontroleerd waren.

Ik stopte daarmee, maar ging wel door met mijn vingers. Hard ging ik in en uit, daarbij steeds op dezelfde plek hard drukkend. Het vocht liep langs mijn vingers naar buiten en ik voelde aan de spanning rond mijn vingers dat ze niet ver verwijderd was van een derde orgasme. Soppend bleef ik in en uit gaande bewegingen maken. Gillend begon ze klaar te komen, en dat wat ik bedoeld had gebeurde ook. Bij elke krampachtige beweging van het klaarkomen kwam er uit het kleine gaatje onder haar klitje een straaltje vocht! Ze kwam spuitend klaar.

Na eerst een paar kleine scheutjes kwamen er een paar dikke stralen, die mij in mijn gezicht en op de borst en schouders raakten! Heftig ademend en kreunend onderging ze het genot. Ze kwam nu met haar eigen hand bij haar kutje en ging stevig over haar nu kletsnatte klitje. Met een laatste dikke straal kwam er een einde aan dit ongelooflijk hevige orgasme. Ik maakte de bewegingen van mijn vingers langzamer en voorzichtig trok ik ze terug uit haar nu heel gevoelige kutje. Ze snakte naar lucht en lag te kronkelen op de bank. Nu moest ik haar wel bij laten komen, maar zelf stond ik natuurlijk op springen.

Ik ging met mijn pik boven haar staan en met een paar stevige rukken kwam ook ik hevig klaar. Ik spoot mijn sperma over haar heen, tegen haar buik en haar borsten. Ze kronkelde door en langzaam werd ze rustiger. Ik moest nu ook even gaan zitten want ik had slappe knieën gekregen van het geheel. Na vijf minuten rustig nagenietend kwamen we weer bij onze positieven. Samen zochten we de douche op en onder de warme stralen stonden we nog van elkaar na te genieten.

Ik zorgde dat mijn sperma van haar lichaam gewassen werd en nadat ik me had afgedroogd ging ik, nu met zwembroek, op weg naar het zwembad. Ik liet Dorien daarbij achter in het huisje waar ze in een diepe slaap viel.

De dagen daarna was geen gelegenheid voor een herhaling, maar steeds lukte het wel om elkaar in het zwembad op te geilen. Hierdoor werd ik elke dag zo geil bij de gedachte aan Dorien, dat mijn vrouw bijna wel gemerkt moet hebben dat ik geiler was dan anders. Voor haar was dat niet echt verkeerd, want ook zij kreeg daardoor de nodige aandacht van mij en ze is die week een aantal keren flink klaargekomen!

Wie weet krijg ik nog wel eens de kans om Dorien een flinke beurt te geven...

Peter de Grote