Experimenteren

Juni liep al op zijn eind en de vakantie stond al bijna voor de deur. Anna zou dit jaar voor het eerst met haar twee vriendinnen op vakantie gaan. Voor de eerste keer zou ze zonder haar ouders gaan en misschien was het daarom dat zo opgewonden was. Ze hadden zich in laten schrijven bij een zomerkamp in Frankrijk. De voorwaarde van hun ouders, dat het een meisjeskamp moest zijn hadden ze maar op de koop toe genomen, ze waren al blij genoeg dat ze Überhaupt mochten. Anna liep samen met haar vriendinnen naar huis al pratend en fantaserend over hun vakantie in Frankrijk. Ook het onderwerp jongens werd uitvoerig behandeld. Betsy, de oudste van het stel, zei: "Ik weet niet of jullie er aan gedacht hebben, maar zorg er wel voor dat je niet onvoorbereid bent als zich iets zou voordoen." Hierop antwoordde Anna: "Ik heb er wel aan gedacht condooms mee te nemen, als ik thuis om de pil vraag kan ik de vakantie wel vergeten."

"Ik schaam me rot als ik om die dingen in de winkel vraag", zei Melissa.

Betsy wist zoals gewoonlijk het antwoord. Bij de kapperszaak hing naast de andere automaten ook een condoomautomaat. Thuis aangekomen ging ik snel mijn huiswerk doen zodat ik 's avonds even naar buiten kon en even een bezoekje aan de 'automatiek' kon brengen. Van al die spanning en stress was ze wel aardig geil geworden. Toch besloot ze nog te wachten totdat ze die condooms had. Ze had al een idee voor een spelletje in haar hoofd. Na het avondeten ging ze nog wat televisie kijken en om een uur of negen vroeg ze of ze even naar buiten mocht. "Als je maar wel voor half tien terug bent Ann", antwoordde haar moeder. Ze pakte wat geld en slenterde zich naar de kapperszaak.

Eerst wachten tot er niemand meer in de buurt is, dacht ze. Na een minuut of vijf zag ze haar kans schoon en fietste snel naar de automaat toe. Ze stopte snel het geld erin trok de condooms eruit en fietste weer weg. Thuis aangekomen vroeg haar vader waarom ze zo'n rood gezicht had. Ze zei dat het van het harde fietsen kwam, maar wist wel beter. Dat geschuif over haar puntige racefietszadel had haar al aardig opgewonden. Ze liep snel naar boven en kleedde zich uit om onder de douche te gaan. Zoals een echte striptease deed ze alles lekker langzaam, de gedachte dat haar broertje waarschijnlijk weer door het sleutelgat stond te loeren wond haar nog meer op. Ze pakte haar liniaal van haar bureau en bracht deze tussen haar benen. Nu zakte ze door haar knieën en liet de liniaal voorzichtig in haar heerlijke flamoes schuiven. Nu begon ze, eerst langzaam, maar steeds sneller over de liniaal heen en weer te schuiven.

Ze kreunde zachtjes terwijl het geil in dikke stralen langs haar benen liep. Plots hield ze op en haalde de nu sterk ruikende liniaal uit haar liefdesgrotje. Ze kon precies aflezen hoe diep ze was, twintig centimeter was geen ondiepe snee, dacht ze bij zichzelf. Een lekkere lange zou er wel in passen. Ze pakte een van de condooms en snelde naar de douche. Ze glimlachte toen ze iemand bij haar deur hoorde weglopen. Haar broertje had weer alles gezien. Eenmaal in de douche rolde ze een condoom af en ging op haar hurken in bad zitten. Ze hield het condoom open tussen haar benen en zo probeerde ze het vol te plassen. Toen ze uitgeplast was goot ze het condoom over haar zelf leeg, een heerlijk gevoel overmeesterde haar terwijl het warme godensapje over haar lichaam liep. Nu het condoom leeg was zocht ze naar andere toepassingen die haar konden opwinden. Bij het zien van de kraan kreeg ze een idee, condooms kunnen toch zoveel water bevatten, dacht ze.

Ze stopte het condoom zover mogelijk in haar kutje en hield de opening met haar hand om de kraan geklemd. Ze liet nu afwisselend het condoom vol en leeglopen. Zo moest het volgens haar zijn als een geilknots in haar kwam. Ze kwam met zoveel geluid klaar dat haar vader naar boven kwam om te vragen of ze in bad gevallen was. "Nee hoor", probeerde ze zo normaal mogelijk te zeggen. Haar vader liep weer naar beneden en Anna trok haar T-shirt aan om gelijk naar haar bed te kunnen. Ze liep nog even naar beneden om haar ouders welterusten te kussen en ging toen naar bed.

Ongeveer een week later was het eindelijk zover, de vakantie kon beginnen. De vader van Melissa bracht de drie meisjes naar het station, en wenste ze een goede reis en een plezierige vakantie. "Dank je wel", riepen de meisjes, die zich nu naar de trein begaven. Binnen twee dagen waren ze op de plek van bestemming en begonnen de vriendinnen met de kennismaking van de andere meisjes in het kamp. Het bleek dat zij de enige Hollandse meisjes waren. Ze waren bij een aantal meisjes op dezelfde kamer ingedeeld. Frances kwam uit Engeland, maar had een paar jaar in Nederland gewoond en kende daardoor de taal, Tamara uit Spanje en Christiane uit Duitsland. De eerste dagen brachten ze door met lange natuurwandelingen. Na een paar dagen kregen ze een dag om 'naar eigen inzicht' te besteden.

Op een van de wandelingen hadden ze een mooie zon plek gezien vlak bij een meertje en ze besloten daar heen te gaan. Na een uurtje wandelen waren ze op de plek aangekomen. Wat onwennig wat te doen gingen ze aan de rand van het meertje zitten. Opeens zei Betsy: "Wat is dit nu, we zien er allemaal hetzelfde uit hoor", en ze begon zich uit te kleden. Ze rolde haar handdoek uit en ging liggen. Anna en Melissa keken elkaar aan en besloten het voorbeeld maar op te volgen. Binnen enige minuten lagen de meisjes te bakken in de zon op hun eigen nudistenstrandje. Na een tijdje hadden ze het toch wel warm gekregen en gingen Betsy en Melissa even het meer in om een stukje te zwemmen. Terwijl ze naar het meertje gingen keek Anna ze na. Ze had haar vriendinnen nog nooit in hun blootje gezien en het viel haar op dat de twee in het water spelende meisjes haar best opwonden. Al bestuderend kwam ze er zo achter dat Melissa gezegend was met een paar mooie ronde borsten waarvan de tepels je recht in de ogen keken, haar venusheuvel was begroeid met goudblond engelenhaar. Betsy had geen schaamhaar terwijl ze toch ouder was dan de twee andere meisjes, haar borsten waren nog groter dan die van Melissa, die toch al zeker niets te klagen had. Terwijl ze zichzelf aan een onderzoek onderwierp zag ze dat de handdoek waarop ze zat helemaal nat was geworden en dat haar venusheuveltje helemaal opgebold stond van opwinding.

Nu de meisjes weer uit het water kwamen ging ze op haar buik liggen om niet te laten zien hoe opgewonden ze was. Misschien kwam het door de koude ondergrond dat haar gevoelens snel bekoelde of misschien was het wel dat ze zich schaamde voor haar gevoelens. Ze ging nu weer gewoon zitten en stelde aan Melissa en Betsy voor te gaan eten. Ze stemden hier mee in, maar Melissa wilde zich eerst nog invetten, omdat ze met haar blanke huid snel verbrandde. Ik pakte de zonnebrand terwijl Betsy begon met de broodjes te maken.

Melissa ging eerst met haar rug toe voor me staan en ik begon haar in te vetten. Toen haar rug gedaan was vroeg ik of ik haar voorkant ook nog moest doen. Melissa keek me eerst vreemd aan en zei toen: "ok?". Ze ging nu op haar handdoek liggen terwijl ik op mijn knieën naast haar kwam zitten. Ik begon met haar benen en wist eigenlijk niet waar dit allemaal naar toe ging leiden. Nu ik haar benen ingevet had aarzelde ik even met verder gaan. Ze keek naar me op en glimlachte. Ik besloot maar verder te gaan. Haar lies en buik kwamen nu aan de beurt. Ik kon mijn ogen maar niet van haar geilpoortje afhouden. Ik zag nu ook dat de masserende bewegingen van mijn handen Melissa niet koud hadden gelaten. Haar lippen stonden al aardig naar voren en waren helemaal rood geworden. Ik deed net of ik het niet zag en verplaatste mijn aandacht naar haar bovenlichaam. Haar borsten en tepels waren nog stevig en hard van het koude water. Haar tepeltjes lagen als rode kersen op een blanke ijscoupe. Nu ik haar borsten aan het invetten was kreeg ze het steeds moeilijker, totdat ze hijgend stamelde: "Zo is het goed".

Betsy had eerst alles alleen van een afstand gade geslagen maar kon nu zichzelf niet meer bedwingen en toen we naar haar toe liepen zagen we dat ze zich aan het vingeren was. Ongegeneerd trok Betsy Melissa en mij op zich en duwde onze hoofden tussen haar benen. Het haarloze kutje maakte pulserende bewegingen en was al helemaal nat. Ik keek Melissa aan die met haar tong rond de klit van Betsy aan het draaien was. Ik voelde toen ook alle remmingen van me afglijden en sloot mijn mond om haar tepel. Betsy duwde mij nu naar haar hoofdeinde toe en dwong mij boven haar gezicht te hurken. Terwijl ik met mijn handen haar borsten bewerkte probeerde ze haar tong zo diep mogelijk in mijn kutje te steken.

Nu Betsy aan alle kanten onderhanden genomen werd kon een orgasme niet lang meer uitblijven. Na enige tijd kwam ik zelf klaar en zag het geil over het gezicht van het meisje onder mij lopen. Lachend vielen we op elkaar en kusten elkaar. We besloten nu toch maar te gaan eten, die vrijpartij had onze honger opgewekt. Betsy zei dat we de boter hadden vergeten maar dat we toch wat anders konden gebruiken. Ze stak haar mes voorzichtig in haar nog natte snee en zei: "Ze noemen dit niet voor niets een boter- potje". We volgden lachend haar voorbeeld en waren het met elkaar eens dat het nog lekkerder was dan echte boter. Na het eten gingen we een stukje lopen. Eenmaal terug op onze plek trokken we onze kleren weer uit.

Melissa zei dat het misschien wel een leuk idee was om een striptease voor elkaar te doen. Betsy en ik vonden het een goed idee en zo kwam het dat ik even later een striptease deed voor de andere twee meisjes die er duidelijk van genoten. Na een paar minuten stond ik bloot voor ze en bracht ik mijn vinger naar de mij vertrouwde plek. Betsy en Melissa volgden mijn voorbeeld en na enige tijd stonden er drie naakte vingerende meisjes aan de rand van een meer in Frankrijk.

Na een half uur kwam er weer enige beweging in ons en maakten we aanstalten om naar het kamp terug te gaan nadat we ons eerst in het meertje afgespoeld hadden. Alles bij elkaar was het een vermoeiende dag geweest met veel voldoening. Dit zou niet de enige dag zijn waarop we zo heerlijk met elkaar vrijden. Iedere dag die vrij besteed mocht worden gingen we samen naar ons favoriete plekje bij het meer. Onze vakantie begon al aardig op zijn einde te lopen toen we van de leiding van het kamp te horen kregen dat er een overlevingstocht werd georganiseerd. Er moesten groepen gemaakt worden die op enige dagen afstand van het kamp gedropt werden met de opdracht zo snel mogelijk weer in het kamp terug te zijn. Elke groep moest uit vier personen bestaan. En naast Melissa, Betsy en ik kregen we nog iemand toegedeeld. Zo kwam het dat ook Frances deel uitmaakte van ons groepje. Diep in ons hart vonden we dit jammer omdat we al plannetjes hadden gemaakt. Frances paste eigenlijk helemaal niet bij ons. Ze kwam uit Engeland en ging daar naar de internaten die haar helemaal gevormd had tot een eind achttiende -eeuwse victoriaanse madam. We hadden haar weleens gezien als we op een 'vrije dag' vroeg weggingen. Ze stond elke dag vroeg op en voerde dezelfde routine uit. Wassen, okselhaar scheren en tanden poetsen. Hierna trok ze zich terug totdat gegeten moest worden.

Betsy had toevalligerwijs een dag te voren onze drankvoorraad aangevuld. Op de koude avonden in de bergen konden we ons dan toch wat opwarmen. Twee dagen later stonden we bepakt en bezakt bij de uitgang van het kamp om weggebracht te worden. Na een halve dag rijden werden we midden in de wildernis uit de auto gezet met onze spullen, een kompas, een landkaart en de opwekkende mededeling "zoek het maar uit". Toen het busje weg was deden we onze rugzakken om en we gingen op weg. Het was al laat in de middag toen het voorstel kwam om de tenten op te zetten en te gaan eten. We hadden onze twee tenten opgezet vlakbij een kabbelend beekje zodat we stromend water bij de hand hadden. Betsy en Melissa hadden ondertussen het eten klaargemaakt. Frances en ik hielden ons bezig met de inrichting van de tenten. We besloten tijdens het eten dat ik samen met Frances in de ene tent ging slapen, Betsy en Melissa namen de andere tent.

Eigenlijk vond ik het wel jammer; ik zou vannacht mezelf alleen moeten vermaken. De volgende morgen werden we door de al vroeg brandende zon gewekt. Frances was er het vroegst uit en was zich al aan het wassen en 'scheren' bij het beekje. Even later voegde Betsy zich bij haar, natuurlijk in haar blootje. Misschien deed ze het om expres uitdagend te zijn of misschien was het onbewust, Betsy strekte zich langzaam uit terwijl Frances verongelijkt de andere kant op keek. Terwijl Frances verder ging met het wassen van haar gezicht liet Betsy zich languit in het stroompje vallen. "Dan ben je tenminste gelijk goed wakker", zei ze tegen Frances. Deze wist niet goed wat ze moest zeggen. Betsy zei: "Heb je dat mesje nog nodig?" Frances was klaar en knikte van nee.

"Mag ik het dan even lenen", vervolgde Betsy. Frances gaf het scheermesje aan Betsy die er tot grote ontsteltenis van Frances haar schaamstreek mee begon te scheren. "Het was weer nodig, het groeit net zo snel als gras en moet regelmatig geknipt worden", zei Betsy. Ze ging vakkundig te werk waardoor haar schaamstreek weer binnen een paar minuten glad was. Ondertussen waren Melissa en ik het riviertje genaderd en zagen wat er gebeurde. "Dus zo doe je dat", zei ik. Ik had al eerder gezien dat ze geen haartjes had en wist nu hoe dat kwam. Geïnteresseerd vroeg Melissa waarom ze dat deed. "Gewoon omdat ik het lekker vind een dergelijk gladde snee te hebben", zei ze. Gechoqueerd door wat ze hoorde en zag riep ze uit: "Dit is toch niet normaal", en tegen ons "zeggen jullie er nu eens wat van."

Melissa gaf geen antwoord maar liep op Betsy toe en vroeg of ze haar ook even wilde scheren. "Natuurlijk", antwoorde Betsy, "kom maar in het water". Boos liep Frances naar de tent, terwijl ik keek hoe Melissa onder handen werd genomen. Eerst werd haar venusheuvel vakkundig ontbost. Daarna duwde Betsy Melissa's benen wat uit elkaar om zo ook de haren tussen haar benen weg te halen. Toen Betsy daarmee klaar was zoende ze het gladde heuveltje van Melissa en ze vroeg aan mij of ik ook nog wilde. Omdat het al aardig laat aan het worden was en ik toch nog wat huiverig stond tegenover het idee zei ik nee en volgden beide meisjes me naar het kamp waar Frances alvast met opruimen begonnen was. Melissa gleed met haar hand over haar gladde heuveltje en zei tegen me dat ik het zeker ook moest doen. "Het is een heerlijk gevoel, net alsof je weer een klein meisje bent".

Betsy gaf het mesje aan Frances terug en bedankte haar met een kus en zei, dat het haar speet dat ze zo uitdagend had gedaan. Na gegeten te hebben gingen we weer op reis. Omdat de zon rond het middaguur zo hard brandde besloten we enige tijd te rusten en zochten we verkoeling onder een grote kastanjeboom waaronder het mos in grote hoeveelheden de wortels bedekte. We strekten ons uit en gingen op het koele mos liggen. Frances zonderde zich wat af en ik volgde haar om een gesprekje aan te knopen. Een paar meter verder stond nog een dergelijk grote boom en we gingen daar onder zitten. "Waarom doen jullie zo gek?" vroeg ze. Ik keek haar verbaasd aan en antwoordde: "Wat vind je gek dan?" Ze vertelde dat ze niet gewend was om blote meiden rond te zien lopen die elkaar nog betastten en zoenden ook. Lachend zei ik dat ik het de eerste keer ook wel vreemd vond, "Maar nu vind ik het heel gewoon", vervolgde ik.

"Het zal wel door de vrije natuur komen" zei ze. Ik vroeg haar daarop of zij ook weleens van dat soort gevoelens had gehad. Ze vertelde dat ze op school met een jongen naar bed was geweest en dat hij haar erg vernederd had. Sindsdien had ze haar seksuele gevoelens aan de kant gezet. Terwijl ze dit vertelde zag ik dat Betsy en Melissa zich van hun kleren ontdaan hadden en bij elkaar in de armen lagen. Ik zei tegen Frances: "Kijk nu eens tegenover ons, is dat nu vies en verderfelijk. "Ik vind eigenlijk van niet en als je diep in mijn hart kijkt zou ik het ook wel een keer mee willen maken".

Anna keek Frances eens aan en zei tegen haar: "Laat je hartje dan eens zien". Begrijpend wat er van haar verlangd werd opende ze haar blouse. Ik haakte haar bh los en twee rijpe appeltjes vielen in mijn handen. Ze waren als smetteloos wit papier en haar tepeltjes waren zachtroze. Frances keek beschaamd van haar weg en zag dat Betsy en Melissa ondertussen op elkaar zaten. "Het is niets om je voor te schamen", zei ik, terwijl ik ook mijn kleren uit begon te doen. Enige momenten later zaten we naakt naast elkaar en legde ik mijn arm om haar schouders en trok ik haar voorzichtig naar me toe. Frances sloot haar ogen terwijl ik met mijn handen door haar haren ging en haar nek kuste. Ze opende haar ogen weer toen ik mijn mond om haar tepel sloot en er zachtjes aan begon te zuigen.

Frances liet nu ook alle remmingen van zich afglijden en nam een van mijn borsten in haar hand. Ik merkte aan haar ademhaling dat ze van het zuigen genoot en legde voorzichtig mijn hand op haar met rossig haar begroeide vulva. Er ging een korte siddering door haar lichaam toen ik haar kittelaar stimuleerde. Ze stak hierop ook haar hand tussen mijn benen, die ik wat naar buiten deed zodat ze er gemakkelijker in kon. Het tempo werd steeds versneld, totdat we allebei bijna zover waren dat we klaar kwamen. Frances' onderlijf schokte onder mijn pulserende vinger. Ze was ondertussen op me gaan liggen met haar hoofd tussen mijn benen. Haar tong flitste in en uit mijn gloeiende honingpotje dat door al dat gelik kletsnat was geworden. Ook mijn climax bleef niet lang uit en even later lagen we voldaan naast elkaar uit te hijgen.

We liepen samen naar Betsy en Melissa die al bezig waren zich aan te kleden. Ze gaven Frances allebei een innige kus op de mond en verwelkomden haar bij onze club. Nadat ook wij onze kleren hadden aangetrokken gingen we weer op pad. Het was pas laat in de avond toen we stopten. We hadden geen zin om de tenten op te zetten en omdat het ook zulk warm weer was besloten we om in de openlucht te overnachten. We gingen eerst eten en daarna gingen we rond het vuur zitten en haalde Betsy de flessen drank uit haar rugzak met de mededeling dat ze nu weleens lekker dronken wilde worden. Zo kwam het dat nadat de fles een aantal keren was rond gegaan iedereen weer wat los kwam en Melissa begon te vertellen over 'haar eerste ervaringen in de liefde'.

Ze was nogal afgeknapt op wat jongens konden en vooral wilden doen. "Maar een dergelijke lekkere lange staaf in me dat mis ik soms wel een beetje", zei ze. Betsy was nog nooit met een jongen naar bed geweest. Dus, ze kon ook niet missen wat ze nog niet had meegemaakt. "Daar valt wel wat aan te doen", zei Melissa en pakte een van de wijnflessen. "Deze heeft een lekkere lange hals, die past er vast goed in", zei ze. Betsy trok haar short uit en liet zich over de fles zakken die Melissa onder haar had gezet. Betsy had het spelletje nu wel door en terwijl Melissa de fles op de grond hield schoof Betsy over de fles op en neer. "Lekker hè?" zei Melissa, "Weet je wat ook lekker is?" Ze trok de nu natte fles uit haar spleetje en duwde de kop ervan voorzichtig in haar nauwe kontgaatje. Weer hield Melissa de fles vast en nu stak ze een paar vingers van haar vrije hand in de nog na-zwetende kut van Betsy die weer op en neer op de fles ging. De nu hijgende Betsy had moeite overeind te blijven omdat ze alle spieren in haar onderlichaam gespannen hield en haar evenwicht moeilijk kon bewaren. Ze kwam, zoals gewoonlijk was bij Betsy, hevig klaar. Betsy trok de fles uit haar nu wat groter geworden poepgaatje en veegde ze in het gras schoon.

We waren nu echte vriendinnen die alles met elkaar aandurfden. We zouden als een van de laatste groepen terug komen in het kamp, omdat we nogal wat 'oponthoud' hadden gehad. Nu de tijd gekomen was om afscheid te nemen besloten we nog eenmaal naar het meertje te gaan. Daar bleek de tijd jammer genoeg te kort voor en we moesten het laten bij een zoen en de belofte dat we elkaar hier volgend jaar weer zouden ontmoeten.

Ik ga nog steeds veel met mijn vriendinnen om en Frances zie ik nu zeker drie keer per jaar. Met zijn vieren zorgen we dan voor een heerlijk feest.

Mia Beeck