Emma

Je kunt het u misschien nu niet voorstellen maar ooit komt de winter terug in het land. Het wordt met de dag eerder donker en de nachten worden kouder en kouder. Vandaag is er zelfs al wat lichte sneeuw gevallen. De kou zorgt ervoor dat we vandaag maar lekker binnen zijn gebleven. De verwarming een tandje hoger, filmpje op en lekker samen op de bank. Een heerlijk fantasie bij 35°. Tegen het einde van de middag gaat de telefoon. Een van mijn vrienden hangt aan de andere kant van de lijn. Jij luistert half mee naar het nogal algemeen klinkende gesprek. Maar je bent vooral geconcentreerd op de film die zich voor je afspeelt. Je bent zo gefocust dat je niet eens merkt dat het telefoongesprek al lang geëindigd is.

"Wie was dat?" Vraag je.

"Emma, ze vroeg of we plannen hebben voor vanavond. Ik heb gezegd van niet en gevraagd of ze gezellig wat komt drinken." Enigszins verrast dat deze beslissing zomaar genomen is reageer je met een kort.

"Oké".

Zodra de film is afgelopen wordt er een snelle maaltijd bereid en begin ik de huiskamer enigszins klaar te maken voor het bezoek van die avond. Alle rommel aan de kant, wat snackjes op tafel, kaarsje hier en daar en een rustig muziekje op. Je kijkt toe hoe ik wel erg veel moeite doe, maar negeert het. Ik zak weer naast je op de bank en begin tegen je aan te kroelen. Zachte kusjes landen overal waardoor binnen geen tijd het strakke gezicht plaats maakt voor een lieve glimlach. Mijn hand glijdt over je buik terwijl de kussen steeds intenser worden. Zodra de kus veranderd in een passionele zoen glijdt mijn hand omhoog en ik omvat je borsten. Stevig kneed ik ze één voor één terwijl onze tongen om elkaar draaien. Onze ademhaling wordt duidelijk heviger. Vooral wanneer ik mijn hand tussen je benen laat glijden en daar stevig begint te masseren. Ik voel de warmte van je opwinding door je broek heen en voel de warm lucht van je gehijg langs mijn wang strelen.

Big Ben waarschuwt dat er iemand aanbelt. We waren al bijna weer vergeten dat we bezoek gingen krijgen. Ik voelde al spijt dat ik de vriendin had uitgenodigd. Tot zover dit spannende spelletje. Ik open de deur en kijk enigszins verbaasd. De sneeuw daalt neer in de straat, maar zij staat aan de deur in een rokje, een net iets te strak shirtje en daaroverheen een spijkerjasje. Emma is een mooie meid. Niet al te groot, mooi golvend haar, grote borsten en erg mooi kontje. Ik ken haar al sinds de basisschool, en in de loop der jaren heb ik al vaak over haar gefantaseerd. Ik ben heel open over mijn fantasieën tegenover jou, dus het was geen geheim. Ze begroet mij met drie kussen en stapt snel binnen. De deur sluit achter haar en ze hangt haar jas aan de kapstok.

Ook de twee dames begroeten elkaar. Waarna Emma plaats neemt op de bank. Jij vraagt of ze wat wil drinken en uiteindelijk komt de fles wijn op tafel. Het casual gebabbel begint. Het blijkt nu dat Emma eigenlijk die avond een date zou hebben, maar deze had net voor het moment daar was afgebeld.

De uren vlogen voorbij. De muziek stond inmiddels al weer wat harder en de derde fles wijn verscheen op tafel. Zelf zit al de hele avond aan de frisdrank maar ruil die nu in voor water. Ik bladder een beetje door mijn telefoon terwijl de dames duidelijk enorm veel plezier ergens om hebben. Ik volg het gesprek niet want het klinkt als een hoop meiden gegiebel. Vanaf de andere bank kijk ik toe hoe de dames met hevige gebaren een verhaal aan elkaar duidelijk proberen te maken. Ik ga maar even naar de wc. Er wordt niet eens opgekeken als ik opsta.

Eenmaal terug van de wc is de muziek zachter. Vreemd. En als ik doorloop kijk ik op van wat ik aan tref. Jij ligt samen met Emma op de bank, hevig kussend. Jullie lijken mijn aanwezigheid niet te hebben opgemerkt. Ik neem weer plaats op de bank en kijk enigszins ongemakkelijk toe naar het ontzettend opwindende schouwspel. Ik weet niet goed wat te doen dus laat jullie maar gaan. Plotseling draaien de twee gezichten mijn kant op en kijken met de zelfde geile glimlach naar mij.

"Je kijkt alsof je een spook ziet lieverd" zeg je tegen mij. Ik kan niet echt iets anders uitbrengen dan.

"Ik ben gewoon verbaasd... maar ik hou jullie zeker niet tegen". Je lacht, staat op en komt naast me op de bank zitten. Emma neemt aan de andere kant van mij plaats.

"Emma zij dat ze soms wel eens nieuwsgierig was naar zoenen met een vrouw, en ik wist dat jij er geen problemen mee zou hebben als we het eens zouden proberen." Je legt je hand op mijn been en begint langzaam wat te strelen.

"Maar hoeft niet bang te zijn... je hoeft niet alleen maar toe te kijken hoor." Giebelt Emma en legt ook haar hand op mijn been. Even kijk ik haar verschrokken aan maar dat veranderd al snel in een geile blik. Op enkele centimeters afstand zie ik het hoofd van Emma en jou weer tot elkaar komen en een hevige tongzoen is het gevolg. Daarna draai jij mij kant op en zoent mij om vervolgens mijn hoofd richting Emma te draaien welke mij ook direct een hevige zoen geeft. Dit is mijn eerst fysieke contact met Emma en mijn broek begint dan ook direct erg krap te worden.

Jullie handen masseren stevig mijn bovenbeen terwijl ik jullie om beurt zoen. Ik voel hoe Emma haar hand omhoog glijdt en daarbij mijn T-shirt meeneemt. Deze vliegt over mijn hoofd en jullie handen glijden over mijn borsten. Om beurt trek ik jullie shirts uit waardoor ik plots omringd ben door vier prachtige borsten. Zelf knopen jullie de bh's los waardoor ik niet meer weet waar ik moet kijken. Wat een hoop moois.

Jij staat op en Emma volgt jouw voorbeeld. Ik zit maar ik kijk toe hoe Emma stevig je borsten masseert terwijl jullie weer met elkaar zoenen. Jouw hand glijdt over Emma haar buik en kruipt langzaam richting haar rokje. Je maakt de knopen los en duwt het rokje over haar stevige kontje naar beneden en neemt daarbij de maillot direct mee. Emma staat nu in enkel haar string in onze woonkamer. Ze ziet er echt fantastisch uit. Het duurt niet lang tot ook Emma jou van je broek ontdoet waarna ook jij enkel in je string in de woonkamer staat. Emma haar hand masseert je kruis door de string heen terwijl ook jouw hand die kant op gaat. Ik zie langzaamaan de stof van beide strings natter en natter worden. Ik begin mijn broek los te knopen maar plots kijkt Emma boos mijn kant op.

"Stoute jongen" zegt ze en wenkt dat ik op moet staan. De meiden zoenen weer met mij terwijl ze samen mijn broek losmaken en deze tegelijk met mijn boxer tot de grond trekken. Mijn pik staat fier overeind door al het geils om me heen en de hand van Emma vouwt zich direct om mijn pik en begint me af te trekken. Jij trek ondertussen Emma haar string omlaag en begint haar geknield te vingeren. Je laat direct twee vingers diep in haar glijden. Emma lijkt het er moeilijk mee te hebben want ik zie hoe ze staat te schudden op haar benen van genot. Het glinsterend vocht loopt over haar dijbenen terwijl jouw vingers nog steeds met de nodige kracht in en uit haar glijden. Emma begint mij steeds sneller af te trekken tot ze plots en onverwacht hevig klaar komt. Jij glimlacht en kijkt mij van onderaf aan.

Emma verstijft even van het hevige orgasme dus je neemt het van haar over. Je trekt me hevig af en laat daarbij mijn eikel op je tong rusten. Je kijkt me aan alsof je niet kunt wachten om mij te laten klaarkomen. Emma zakt nu ook haar knieën en begint met haar tong over mijn ballen en eikel te wriemelen. Jullie raken verstrengeld in een hevige tongzoen met mijn eikel in het midden. Het wordt bijna teveel. Dat merk je want je laat mijn pik even met rust en jullie zoenen samen verder.

Emma laat nu haar hand de weg vinden naar jouw kruis en glijdt daarbij je string binnen. Ze begint snel en stevig je clit te masseren. Al het geluid dat daarbij voortkomt en de beelden die mijn ogen zien maken het moeilijk om niet de hand aan mijzelf te slaan. Maar terwijl het zoenen bij jou plaats heeft gemaakt voor hevig kreunen, neemt Emma mijn pik in haar mond en begint me hevig te pijpen. Je kreunt steeds harder en ik zie hoe je plots klaarkomt. Dit is voor mij de druppel en ook ik kom klaar. Gulzig begint Emma nog sneller te likken tot de laatste druppel in haar mond is gestort. Jullie zoenen en ik zie het zaad tussen jullie monden verdeeld worden. Simultaan slikken jullie het door. Helemaal uitgeput zakken we op de bank.

"Zeg me alsjeblieft dat we dit vaker gaan doen" zegt Emma. Ik lach en jij lacht mee.

"Als het aan mij ligt..." zeg je terwijl je mij aankijkt en ik kan niet veel meer dan lachen. Dit is nog lang niet het einde van de avond. Maar dat... is voor een volgende keer.

V&A