Eindelijk. Dan toch...

Wij zijn een echtpaar van net over de zestig en ons leven is goed gevuld met allerlei vaste verplichtingen, o.a. passen op de kleinkinderen.

Mijn naam is Marleen en mijn man heet Joris en we hebben ondanks de leeftijd samen nog een vrij redelijk seksleven. Wat wij beiden fijn vinden is, dat wij elkaar regelmatig kaal scheren. Joris doet dat bij mij met de kwast en als hij mij inzeept, gaat hij ronddraaiend over mijn clitoris en dan duurt het niet lang of ik kom volledig kaal, daarna is hij dan aan de beurt en ik scheer hem altijd volledig kaal, zowel zijn oksels als borst- en schaamharen. Na het schoonmaken van elkaar zijn wij beiden toe om elkaar nog eens lekker te verwennen. Ik weet, dat Joris het fijn zou vinden als ik ook eens met een andere man contact zou maken, maar ik zie daar niets in.

Afgelopen augustus gingen wij naar de film en daarna gingen wij naar een kroeg om nog iets te drinken. Naast ons zat een knappe jonge man van net in de dertig en samen zaten wij lekker met elkaar te praten. Na verloop van tijd, begon hij met zijn benen mijn benen aan te raken en even later gingen zijn handen over mijn dijen. Ik droeg een kort rokje en natuurlijk bloten benen. Hij voelde dat en zijn handen gingen van onder naar boven en raakte heel voorzichtig mijn string aan.

Joris moest naar het toilet en mijn buurman begon mij aan mijn oor te kussen en beet in mijn oorlelletje en zij hele liefkozende woordjes. Zijn hand gleed onder mijn blouse en begonnen mijn borsten zacht te strelen, kneep in mijn tepels en met zijn andere hand schoof hij de string opzij en voelde aan mijn kutje, die was door alles al behoorlijk nat geworden en een vinger gleed moeiteloos naar binnen.

Joris kwam terug en het was nu mijn beurt om naar het toilet te gaan, want ik had een hoofd als een boei, ook de buurman ging zich even opfrissen en wij kwamen samen uit het toilet en hij begon mij direct weer te zoenen. Ik dacht, ik zou best eens met deze gozer naar bed willen, want hij had humor, kon goed praten en zag er goed uit en tevens had hij nog interesse voor een vrouw op wat oudere leeftijd.

Nog een drankje genomen aan de bar en Joris stelde voor om bij ons thuis nog een drankje te gaan drinken, daar voelde, Andre de buurman ook wel wat voor.

Thuis aangekomen ging hij direct naast mij zitten en streelde mijn hele lichaam, wat was dat heerlijk om te voelen. Joris ging naar de keuken om wat hapjes klaar te maken en Andre maakte hiervan direct gebruik, hij deed mijn rokje omhoog en trok mijn string uit. Mijn kut produceerde volop vocht en met dat vocht bewerkte hij mijn clitoris. Ik ging languit op de bank liggen en hij ontkleedde mij verder, ik lag volledig naakt, toen Joris terug kwam en ik kon aan zijn blikken zien, dat hij ervan genoot en nu zag, wat hij al zolang had gewild. Ik trok de broek van Andre uit en ook hij droeg een string, alleen deze was nu te klein, want zijn pik was tot enorme grootte gegroeid. Ik nam hem in mijn mond en het vocht liep er aan alle kanten uit.

Heel stout beet ik er zachtjes in en hij kreunde van genot. Hij zetten mij op mijn knieën en in een ferme stoot bracht hij zijn enorme paal bij mij naar binnen. Joris had zich ook ontdaan van zijn kleren en ging onder mij liggen en bewerkte met zijn mond mijn kut. Even later kwamen Andre en ik tot een enorm orgasme en hij spoot zijn sperma bij mij naar binnen en wat er uit liep werd door Joris als een zaligheid naar binnen gezogen. Nog maar een drankje, maar even later vroeg Joris of Andre op zijn knieën ging liggen, zodat ik zijn penis in mijn mond kon nemen. Ondertussen bewerkte Joris de anus van Andre en na eerst een en later meerdere vingers bij hem naar binnen gestoken te hebben stak hij nu zijn pik bij hem in zijn anus. Hij gilde het uit, maar na een aantal stoten voelde ik zijn pik in mijn mond groeien. Met mijn handen bewerkte ik zowel de ballen van Andre als van Joris. Beiden kwamen klaar als nooit tevoren en Andre spoot zijn sperma in mijn mond en Joris in de anus van Andre.

Na wat praten en opnieuw een drankje vroeg Andre of hij mij in mijn anus kon neuken. Ik ben daar klein geschapen, maar hij zou het heel voorzichtig doen. Eerst nat gemaakt met mijn kutvocht en hij bracht voorzichtig eerst een vinger naar binnen, maar later volgden er meer. Ik lag op mijn knieën en Joris eronder, zodat hij met zijn tong mijn clitoris kon bewerken en ik met een hand zijn weer dik geworden pik heen en weer kon bewegen. Nu stak Andre zijn enorme apparaat in een ferme stoot in mijn anus en wat deed dat pijn, maar na een aantal stoten genoot ik ervan en met het sabbelen van Joris kwam ik tot een orgasme zoals nooit tevoren.

Andre spoot zijn sperma in mijn anus en dat van Joris liep op zijn buik en ik likte het er van af.

Kapot waren wij met zijn drieën, maar maakten wel de afspraak om dit vaker met elkaar te gaan doen.

Marian Monroe