Een mooi begin van een afscheid

Het begon allemaal rond juni 1997. Ik was net van school af en zou dit jaar 20 jaar worden. Zoals elke student wist ook ik niet wat ik met de rest van mijn leven zou gaan doen. Mijn vader, zelf een gerespecteerd advocaat, zag mij ook graag deze richting in gaan maar daar voelde ik niet zoveel voor. Nee, rechten was niets voor mij, ik houd namelijk niet zo van regels. Toch moest er een beslissing vallen want het inschrijven op de scholen sloot begin juli.

We gingen daarom verschillende scholen af en ik was eigenlijk niet zo weg van wat ik had gezien. Toch maar de richting van mijn vader opgaan? Ach, dacht ik, lukt het niet dan kan ik altijd nog wisselen. Zo gezegd zo gedaan en ik werd ingeschreven op de Universiteit van Leuven met als hoofdvak rechten. Achteraf gezien geen slechte keuze want het vak interesseerde me toch meer dan ik verwacht had.

De ochtend van mijn eerste college dag brak aan en ik wist niet wat me te wachten stond. Na wat zweten wist ik toch mijn eerste leslokaal te vinden en alles begon goed. We waren met een man of twintig waarvan elf meiden. Niets bijzonders tot..., "Is dit het lokaal van dhr. Vermassen?"

Een enorm mooi meisje verscheen daar in de deuropening. Het was ineens stil in het leslokaal. Je kon alleen de meiden horen fluisteren over haar lichaam en uiterlijk. Je weet hoe ze zijn bij een eerste reactie. Mijn eerste reactie was echter net even anders. Dit moet haast wel een mooi schooljaar worden met zo'n stoot in de klas.

"Ik kon het lokaal niet vinden, het is namelijk mijn eerste dag hier," zei ze.

"Geeft niets jongedame," zei dhr. Vermassen. "Zoek maar een plaatsje in de klas en leg je boek open op pagina 3."

Ze kwam natuurlijk dicht bij mij zitten, een plaatsje voor me.

"Ik ben Mina," zie ze met een verbluffende glimlach.

"Uh, Arn" zei ik verbaasd met opengevallen mond.

"Je mag je mond wel weer sluiten," zei ze lachend. Rood werd ik als een tomaat want dit had ik natuurlijk niet verwacht. En ik ben al zo verlegen in situaties met vreemde en zeker met meisjes. Ik had nog nooit echt een vriendinnetje gehad behalve op de kleuterschool bij het uitdelen van wat snoepjes. De eerste lunch brak aan en ik wist me eigenlijk geen houding te geven. Ik legde in de kantine mijn brood op tafel en liep naar de catering toe om wat melk te halen. En daar stond ze weer. Met een spetterende glimlach, en reebruine oogjes keek ze me aan.

"Je mag wel voor mij," zei ze.

"Dank je wel," zei ik. Ik dacht, waarom ook niet en ik trok de stoute schoenen aan, iets wat ik normaal nooit zou doen.

"Heb je al een plaats om te zitten?," vroeg ik. "Anders mag je wel bij mij komen zitten."

"Graag, als je het niet erg vind?" Zei ze. Haar glimlach werd steeds mooier.

"Nee, natuurlijk niet. Anders bied ik het toch niet aan!"

Ze kwam naast me zitten en we begonnen wat te praten.

"Ik kom uit Hasselt en jij?," vroeg ze.

"Uit een dorpje bij Vilvoorde, Eppegem," zei ik. In gedachten was ik natuurlijk met heel andere dingen bezig. Hoe komt het dat net ik met haar aan de praat raak? Waarom zit ze bij mij in de klas? Is het al Sinterklaas en krijg ik dit als cadeau.

"Oh," zei ze, "het is al half twee, we moeten naar de volgende les."

"Je hebt gelijk, ik ga met je mee." De dag eindigde en we gingen ieder onze eigen weg vanaf het schoolplein. Nee, neen, dacht ik, dit wordt een fantastisch schooljaar. Mijn pa met zijn goede ideeën, rechten.

De eerste week vloog voorbij alsof hij niet eens was begonnen. Ik had Mina wat beter leren kennen net als mijn overige klasgenoten maar zij sprong er voor mij toch wel bovenuit.

Het was dinsdag morgen om een uur of elf.

"Ga je zaterdag met me naar de film?" Hoorde ik opeens achter me. Ik draaide me om en het was ongelooflijk. Daar stond ze met bijna niets om het lijf. Een mini-jurkje op hoge hakken. Haar haren opgestoken in een knot en de handen in de zij. Ik hield het bijna niet meer. Wat een betoverend mooie vrouw. Bevend van nervositeit zei ik. "Natuurlijk ga ik met jou naar de film."

Hoe komt het dat ze specifiek mij vraagt, dacht ik, met al die mooiere jongens in de buurt. Zou ik dan toch iets goed doen?

"Mooi," zei ze. "Haal me maar om half acht op bij mijn studentenflat aan de Van Develdestraat." En weg liep ze.

Onvoorstelbaar dat mij dit overkomt maar laat ik er van genieten. Je weet nooit of het de laatste keer is. De week vloog weer voorbij en de dag van de waarheid brak aan. Ik had expres wat nieuwe kleren gekocht van het geld dat mijn vader over had gemaakt op mij rekening voor de huur van mijn flat aan de Tiense straat. Als een echte heer had ik me opgedoft en was klaar haar te halen. Het geluk was dat allebei onze flats in het centrum van de stad lagen dus ik hoefde niet ver om haar te halen en hopelijk weer te brengen. Het was vijf voor half acht. Ik was zoals altijd keurig op tijd en belde aan bij haar flat.

"Kom maar naar boven!" Riep ze door de speaker beneden aan de flat. Alles zag er keurig verzorgd uit en ik ging bij haar kamer naar binnen. Ik zag ze niet en ging op de bank zitten.

"Ik ben in de badkamer, ben zo klaar," riep ze. Ik neusde wat rond in haar flat. De foto's op de kastjes vertelde me wat over haar familie en dieren. Leuke mensen, dacht ik, en ik ging weer op de bank zitten. Daar stapte ze de kamer binnen. Ze had niets aan dan alleen een badkamerjas. Slik, ging het bij mij, maar het was loos alarm. De kamerjas ging uit en daaronder had ze een goddelijke jurk aan met bijpassende hoge hakken. Ik dacht al even dat ik de hemel was, maar de lieve heer bespaarde me toch even.

"We gaan anders komen we nog te laat," zei ze.

Hand in hand liepen we door het centrum naar de bioscoop. Iedereen keek ons aan met een blik van, "wat moet zo'n knaap met zo'n meid?"

De film, "My best friends wedding," door haar uitgezocht, was de moeite waard en we besloten om in de stad nog wat te drinken. Het werd al laat en zij stelde dan ook voor om rustig terug te lopen naar haar flat. Daar aangekomen kruiste ik mijn vingers en hoopte op die ene vraag.

"Wil je even binnen komen?" Vroeg ze. Mijn droom was al begonnen voor ik ging slapen. We gingen naar boven en ze vroeg of ik wat te drinken wou. Ik vroeg een cola en ging op de bank zitten. Ze zette het glas op tafel maar ze knoeide wat. Met haar wijsvinger ging ze langs het glas en stopte haar vinger in mijn mond. Zachtjes begon ik op haar vinger te zuigen. Ik zag dat ze hiervan genoot en ik nam er nog een vinger bij. Toen trok ze terug.

"Niet zo snel, cowboy," zei ze en ging naast me zitten. We begonnen wat te praten en al gauw lag mijn levensverhaal op tafel. Het was intussen drie uur geworden en ze vroeg mij te vertrekken omdat ze de volgende ochtend vroeg op moest om de trein naar haar ouders in Hasselt te halen. Als een echte heer accepteerde ik haar verzoek en ging terug naar mijn flat. Ik had toch al meer gekregen dan ik hoopte met die vinger dus mijn weekend kon niet meer stuk. De maandag na het weekend hadden we vrij van school. Het werd dus dinsdag toen ik haar voor het eerst weer zag.

"Ik heb een enorm leuke avond gehad," zei ze nogmaals. "Kom je vrijdag avond naar mijn flat, dan huur ik een filmpje."

Ik kon natuurlijk geen nee zeggen en zij dus volmondig ja nog voor zij haar zin af kon maken. Ik had die week alleen nog oog voor haar en het studeren ging dan ook niet zo goed. Een zes voor civiel recht was het beste wat ik die week kon maken en mijn vader was hierover niet te genieten.

"Rustig pa, alles komt goed. Het zit nu gewoon een beetje niet mee," zei ik om hem gerust te stellen.

De vrijdag was al in zicht maar ik had Mina niet meer gezien. Ik draaide me om en daar stond ze ineens achter me, zomaar uit het niets.

"Je komt toch nog wel, hé?," vroeg ze. Ik zei natuurlijk en we spraken af dat ik er rond acht uur zou zijn. Zo op tijd als ik altijd ben was ik dit keer ook en het was dan ook tien voor acht dat bij haar aanbelde.

"Kom maar boven maar je moet even wachten, ik ben nog niet aangekleed." Riep ze door de speaker. De zenuwen gierde nu echt door mijn keel en heel voorzichtig opende ik de deur van haar flat. Ik zag niets behalve een gesloten badkamerdeur. "Pak zelf maar wat te drinken en schenk voor mij een witte wijn in." zei ze.

Ik deed wat mij opgedragen werd en liep naar het keukentje. Toen ik terug kwam was de badkamerdeur geopend en was ze hier niet meer aanwezig. Ik liep naar de woonruimte en daar zat ze. Als een echte jongedame met de benen gekruist op de bank. Haar badjas had ze nog aan maar het linker stuk was van haar been gegleden. Haar bovenbeen was hierdoor ontbloot maar ze trok zich er niets van aan. "Ga je nog zitten of probeer je de wijn van daaraf in mijn mond te gooien," zei ze lachend. Zenuwachtig net een jongen van tien jaar oud ging ik naast haar zitten aan de andere kant van de bank.

"Je bent toch niet bang voor me of wel soms?"

"Nee, natuurlijk niet," zei ik met beknepen billen.

"Kom dan eens wat dichterbij me," zei ze. Ik zette de glazen op tafel en deed wat me opgedragen werd. Ze pakte me bij mijn nek en begon hier langzaam mijn oorlellen te zoenen. Ik wist niet meer waar ik het had. Mijn ervaring met meisjes was zo groot dat ik niet eens wist wat de bedoeling was.

"Je bent nieuw op dit gebied, hé?" Vroeg ze. "Geeft niets, laat mij mijn gang maar gaan dan komt alles goed." Als een echte schooljongen liet ik mijn lerares mij de kneepjes van het vak leren. Ik begon te doen wat zij bij mij deed en dit kwam bij haar ook heel lekker over. Ze begon zachtjes te kreunen en dat was voor mij genoeg. Haar zo zien en horen genieten gaf mij voldoening. Langzaam kroop ik naar beneden maakte de badjas los. Ik opende hem voorzichtig en begon haar borsten te masseren. Heel voorzichtig begon ik haar tepels te zoenen. Ik hoorde dat ze hier wel degelijk van genoot. Haar gekreun maakte mij nog wilder en ik ging dan ook door waar ik mee bezig was. Ze trok me naar boven en begon me te zoenen. Ik had het nog nooit zo meegemaakt. Zo lekker en teder, lief en spannend. Het maakte me helemaal gek. Ik kroop langzaam weer terug naar beneden en begon aan haar tepels te zuigen. Haar kreunen van genot werd steeds duidelijker en ik wist nu wat me te doen stond. Ik begon haar overal te strelen en te zoenen terwijl zij mij langzaam uitkleedde. Na het openen van mijn shirt was het haar beurt. Ze draaide mij en zichzelf om en begon mij te zoenen op alle plekken die ze maar kon vinden.

"Oh, wat ben je lekker," zei ze. Ik liet alles op me afkomen en ze zakte nog een beetje. Ze opende mijn riem en rits en begon mijn jongeheer te strelen. Ik kraamde het uit van genot. Ze begon hem te zoenen en te zuigen, een gevoel wat ik nooit meer zou vergeten. Kreunend vroeg ze of het lekker was waar ze mee bezig was. Ik genoot zo dat ik geen antwoord kon geven. Dit was voor haar voldoende waardoor ze verder ging met waar ze mee bezig was. Ik keek naar beneden en zag dat ook zij echt genoot. Langzaam trok ik haar naar boven waardoor ze mijn jongeheer uit haar mond liep glijden. Zo ontzettend lekker en geil, echt onvoorstelbaar. Heel voorzichtig gleed ik naar beneden lang haar al ontblootte fantastische lichaam. Voorzichtig opende ik haar benen maar ik wist haar te plagen. Doorglijdend likte ik haar dijbenen van binnen en ze hield het niet meer.

"Lik me!" Riep ze, terwijl ze met haar borsten speelde. Niet aarzelend beantwoorde ik haar schreeuw en begon te likken alsof het een soft ijsje betrof.

"Ja, o, ja, ja o, o ja," riep ze en genoot oprecht. Ze trok me op het laatste moment naar boven maar het was al te laat.

Klaargekomen keek ze me aan.

"Je hebt ze toch wel bij je?," vroeg ze. Ik pakte er een uit mijn broekzak en deed deze om. Heel langzaam liet ik mijn jongeheer over haar lichaam via haar borsten zakken richting haar goddelijke middenlichaam. Geleidelijk ging ik bij haar naar binnen. Dit gevoel bracht ons allebei in extase. Ik begon langzaam te stoten waarop ze reageerde.

"Sneller, sneller, harder ,harder, oh! Ik houd het niet meer." Riep ze vol van genot. Voorzicht deed ik wat ze vroeg. Het gevoel was niet normaal, zo opwindend, zo lekker. Na een paar stoten was het voor mij al gebeurd en ik kwam met een verrukkelijke kreet klaar.

"Oh! Oh, ja!" Riep ik. Waarop zij dan reageerde.

"Geweldig schat, laat je maar helemaal gaan." Ik trok mij terug uit haar en ging naast haar liggen.

"Hoe was het jouw eerste keer," vroeg ze.

"Echt geweldig, fantastisch," zei ik. Ik haalde het condoom van mij af en legde er een knoop in. Er zat nog wat vocht aan mijn jongeheer wat zij had gezien. Ze pakte hem vast en waste hem als een vogeltje doet bij zijn jong. Enorm lekker was ook dit gevoel. Vol voldoening kleedde wij ons aan.

"Zullen we nu dan maar de film bekijken die ik heb gehuurd? Vroeg ze.

Na dit avontuur was ik natuurlijk voor alles in en ik knikte. De avond vloog voorbij en voor het moment dat ik naar huis ging gaf ze me een zoen op mijn wang. Deze zoen betekende voor mij misschien nog wel meer dan wat er die avond in zijn geheel was gebeurd. Voldaan thuis aangekomen ging ik op bed liggen en dacht aan wat er was gebeurd. Met mijn kleren nog aan viel ik in slaap.

Het weekend was weer over en ik had haar niet meer gezien. De maandag moest ik in Eppegem doorbrengen om verslag uit te brengen bij pa.

"Het is al wat beter gegaan deze week pa," zei ik zonder iets over de vrijdag te vermelden.

"Blij dat te horen jongen," zei hij met voldoening.

Terug gekomen in Leuven probeerde ik Mina te bereiken. Hetgeen mij niet lukte. Ik dacht, nou ja, dan zie ik haar op school wel. Ook hier miste ik mijn doel. Eenmaal 's avonds thuis aangekomen lag er een brief op mij te wachten in mijn postvak. Hij was van Mina. Ze schreef:

Lieve Arn,

Bij deze eindigt onze weg samen. Ik moest namelijk terug naar Hasselt waar mijn oma ziek in het ziekenhuis ligt. Omdat ik bij haar wil zijn op het moment dat zij te overlijden komt heb ik besloten om in Hasselt mijn studie voort te zetten. Omdat mijn vriend hier ook studeert is het beter dat wij geen contact meer hebben met elkaar. Hopelijk begrijp je mijn situatie en heb je hier begrip voor. Probeer alsjeblieft geen contact op nemen met me. Dit zou alles alleen maar moeilijker maken voor me. Hopelijk denk je nog vaak aan onze tijd samen. Ik doe dit namelijk wel.

Je bent een heel lieve jongen en ik wens je het beste in je verdere liefdesleven. Met vriendelijke groet,

X

Mina.

Na het lezen van deze brief stortte mijn wereld in. Ik ben van de universiteit af gegaan en werk nu in de constructie. Als chauffeur wel te verstaan. Na deze brief heb ik nooit meer iets van Mina vernomen. Toch jammer, het had best wat kunnen worden tussen ons.

V&A