Een geprevaleerd doktersonderzoek.

Hallo, ik ben Mia, een gescheiden vrouw van 46 jaar en heb een dochter van twee6, genaamd Andreé. Ik heb lang krullend donker haar, ben een.74 lang, strak lichaam met lange slanke benen, lekker bruin van de zonnebank en voorzien van een flinke C cup. Mijn borsten hebben weinig van hun oorspronkelijke vorm verloren en zien er nog zeer mooi uit.

Met mijn dochter heb ik een zeer goed contact en we gaan met elkaar om als goede vriendinnen. Ik heb geen geheimen voor haar en zij ook niet voor mij. Sinds mijn scheiding 8 jaar geleden, is de band met mijn dochter eigenlijk alleen maar sterker geworden. We doen veel dingen samen en gaan vaak met zijn tweeën winkelen. Mijn kledingkast blijft zodoende goed gevuld met de leukste kleding. Van weinig verhullende topjes en T-shirtjes tot strakke rokken en uitdagende broeken. De mening van mijn dochter is hierin voor mij zeer belangrijk en zodoende loop ik er zeker niet bejaard bij. Mensen die ons niet kennen denken zelfs vaak dat ik haar oudere zus ben, iets wat mij natuurlijk zeer vleit. En ik moet zeggen aan mannelijke belangstelling geen gebrek, de ware heb ik alleen nog niet weer kunnen vinden.

Mijn dochter studeert sociologie aan de universiteit, maar we wonen vlak bij Leuven, daardoor kunnen wij ons de kosten van een 'kot' besparen en woont ze nog thuis. Vanzelfsprekend wordt je dan als moeder, kok, wasmachine, secretaresse, en 'schouder om op te huilen' en zo veel meer. Maar ik deel ook in de vreugde-uitbarstingen. Zodoende kom ik altijd zeer snel in contact met haar nieuwe vriendjes. Daar klikt het eigenlijk altijd zeer goed mee, mede misschien omdat ik zeer gastvrij ben, en ze al snel van mij mogen blijven slapen. Ze is twee4, en ik kan het haar moeilijk verbieden. De laatste eeneen maanden heeft ze echter een vaste vriend, Mark. Mark is ouder dan zij, namelijk twee9, en studeert medicijnen aan dezelfde stad.

Om terug te komen op het verhaal. We hadden laatst een feestje bij ons thuis toen Mark en een vriend aan het praten waren over school, en ik onbedoeld samen met mijn dochter middenin hun gesprek kwam te zitten. Het gesprek ging over een praktijk examen waar Mark binnenkort voor moest. Mark vertelde hoe moeilijk het was om aan praktijkmodellen te komen voor dat examen. Zijn kameraad Dirk vertelde hem dat hij de moeder en broer van zijn vriendin zover had gekregen, en dat het examen uitstekkend was verlopen. Mark had Andreé al als model, dit deed ze wel vaker voor hem als hij iets moest oefenen, en hij had nog maar een paar dagen om nog één persoon te vinden en voor het examen op te geven zodat alles ingepland kon worden. Zo niet zou hij voor dit onderdeel zakken, en het over een een/twee jaar weer over moeten doen. Mijn dochter vroeg daarop. "Wil jij Mark niet helpen mam?"

Ik verslikte mij in mijn glas wijn, en vroeg wat dit precies zou inhouden. Dirk zei dat het niets voorstelde, dat Mark een opdracht zou krijgen, en deze op ons zou uitvoeren. Als voorbeeld gaf hij een medische verklaring voor iemand zijn rijbewijs, en het daarbij behorende onderzoek. Mijn remmingen waren een stuk minder door de wijn, en ik liet mij al snel overhalen. Ik redeneerde dat Mark mij al diverse keren in bikini en ondergoed had gezien, en zelfs een aantal keren naakt in de douche en ik dus weinig geheimen voor hem had. Ik ben zelf vrij opgevoed, en zo doe ik het ook met mijn dochter. Preuts zijn we geen van beide en we lopen dan ook zonder gene naakt rond in huis als het zo uitkomt.

De volgende dag werd er niet meer over gesproken, en ik dacht er eigenlijk ook niet meer over na. Tot Mark drie weken later vertelde dat wij voor a.s. woensdag waren ingeroosterd, en of het ons die dag wel paste. Ik keek mijn dochter aan. Ondertussen was ik het gesprek alweer compleet vergeten, en werd ik er nu weer aan herinnerd. "Ja" zei mijn dochter "belofte maakt schuld", en gaf mij een dikke knipoog. Terug krabbelen kan niet meer, zo redeneer ik, zonder dat dit een consequentie zal hebben voor Mark. En aangezien we beiden die dag niets speciaals hebben kunnen we ons die dag wel vrij houden. Dus de datum staat.

De avond er voor scheer ik mijn benen, oksels en bikinilijn, je wilt er zeker niet onverzorgd uitzien. Zo zijn wij vrouwen nou eenmaal. En ik leg mijn kleding voor morgen alvast klaar. Ik besluit om morgen in een gewone spijkerbroek met blouse te gaan en om een wit katoenen ondergoed setje aan te trekken. Iets wat me voor de gelegenheid precies goed lijkt.

De volgende dag melden wij ons bij de receptie van de universiteit afdeling: studie medicijnen. De vrouw achter de balie controleert onze namen, en laat ons door een collega begeleiden naar de juiste afdeling. Deze vrouw begeleidt ons naar iets wat lijkt op een wachtkamer, en brengt ons ondertussen op de hoogte van de procedure

zoals deze zo meteen in zijn werk zal gaan. Ze vertelt ons dat wij zo dadelijk naar binnen worden geroepen en dat de professor dan in ons bijzijn een opdracht voor Mark laat trekken en dat Mark deze dan op ons zal moeten uitvoeren. De bedoeling is dat we tijdens het examen in de rol blijven van dokter en patiënt. Andreé vraagt of we bij het onderzoek van elkaar mogen blijven, en dit is geen enkel probleem. We krijgen een paar stoelen aangeboden waar we kunnen afwachten.

Na +/- 5 minuten wachten komt Mark samen met een oudere man ons halen. Beiden zijn gekleed in een witte doktersjas. We worden meegenomen naar een vertrek dat lijkt op een doktersbehandelkamer. Alleen is deze kamer veel groter en voorzien van verschillende behandeltafels. Om deze tafels staan weer allemaal stoelen, en ook staan er diverse vitrinekasten welke vol liggen met dokters attributen.

Behalve Mark en de oudere man zijn er nog twee mensen aanwezig. Eenmaal binnen worden we aan iedereen voorgesteld. Zo is de oudere man de professor die Mark het examen afneemt, heet het meisje Heleen en doet ze tegelijkertijd met Mark examen, alleen zij dan als doktersassistente. De andere man heet Erik. Erik zal m.b.v. een camera video opnames maken van de verschillende proefonderzoeken om het examen later terug te kunnen zien en aan de hand daarvan door te kunnen nemen. De professor legt alles nog eens uit, en wijst ons erop om niet uit onze rol te vallen. Tevens verteld hij trots dat ze sinds kort de beschikking hebben over diverse medische testapparatuur en dat ze deze dit jaar voor het eerst in nieuwe examenopdrachten zijn verwerkt.

Terwijl Andreé en ik op een stoel mogen plaats nemen laat de professor Mark een opdracht trekken. De professor leest deze voor en wijst Andreé als eerste patiënt aan. Mark moet bij Andreé een doktersonderzoek uitvoeren zoals dat op het voortgezet onderwijs plaats vindt. Nu de opdracht en de patiënt bekend zijn kan het spel beginnen.

Andreé gaat met Mark aan een bureau zitten en samen lopen ze een vragenlijst door m.b.t. haar medische historie. Nadat dit is afgehandeld vraagt Mark aan Andreé om zich achter het scherm uit te kleden. Als Andreé te voor schijn komt bewonder ik haar zonnebank getinte lichaam. Ze is net als ik mooi slank, zonder mager te zijn, en heeft mooie stevige borsten gevangen in een sport bh. Op haar benen is nog geen spoor van cellulitis of vet te bespeuren en haar witte string steekt mooi af bij haar bruine huid.

Mark begint professioneel aan het onderzoek. Eerst controleert hij haar gezichtsveld, haar oren. Ze wordt gewogen en haar lengte wordt opgemeten. Daarna laat hij haar op een behandeltafel plaats nemen. Hier controleert hij haar hartslagfrequentie, bloeddruk en de vorming van de ruggengraat. Vervolgens zijn haar reflexen aan de beurt. Met een hamertje controleert hij haar onderbeenreflexen en m.b.v. een houtje haar voetzool. Bij dit laatste moet Andreé steeds lachen en er hangt een ontspannen sfeer. Ik volg alles met belangstelling, aangezien mij zo meteen waarschijnlijk hetzelfde staat te wachten. Mark legt het houtje weg en begint daarna haar buik en borst met een stethoscoop te onderzoeken. Hij luistert aandachtig naar haar hart en longen terwijl hij haar diep laat in- en uitademen, en doet dit zelfde onderzoek opnieuw terwijl hij nu met zijn vingers op haar borst en rug klopt. Hier eenmaal mee klaar verzoekt hij Andreé om te languit te gaan liggen en controleert haar elleboog en kniegewrichten.

Dan begint hij haar buik met zijn handen te onderzoeken en drukt hierbij stevig op haar buik met zijn vingers. Zijn vingers glijden verder naar beneden en komen bij de rand van haar string. Deze trekt hij een stukje naar beneden tot net boven haar spleetje om vervolgens zijn vingers in haar lies te plaatsen. Hij vraagt haar te hoesten en controleert haar op een liesbreuk. Als Mark hiermee klaar is mag Andreé weer gaan staan, en is alles is voorbij. Als ze mij voorbij loopt zie ik dat haar tepels hard zijn, en ze tegen de stof van haar bh drukken. Komt dit door de kou, of is ze misschien wat opgewonden door de zenuwen vanwege al deze mensen die er bij zijn? Nadat Andreé is aangekleed en te voorschijn komt is het nu mijn beurt.

Mark moet weer een opdracht trekken en krijgt nu als opdracht om een patiënt met last van zijn/haar buik te onderzoeken. Mark neemt mij mee naar het bureau en begint mij vragen te stellen over mijn aanwezige buikpijn. Aangezien ik geen last heb en niet weet wat ik moet antwoorden blijf ik wat vaag. Zijn vragen worden echter steeds gerichter en zijn van een ander soort dan bij Andreé. Zo vraagt hij uitgebreid over mijn periodes, of ik veel bloed verlies tijdens mijn menstruatie of tussendoor, of ik last heb van afscheiding of juist droog ben, over de kleur en dikte van mijn ontlasting of ik pijn heb tijdens het urineren en stoelgang, mijn seksuele verleden en mijn huidige seksuele activiteiten. Of ik aan de pil ben, welke, voor hoelang al. Of ik onder controle van een gynaecoloog sta, of ik hem regelmatig bezoek. Wanneer mijn laatste uitstrijkje was, of mijn borsten toen ook zijn onderzocht, of ik ze zelf ook regelmatig onderzoek. Of ik wel eens pijn heb tijdens of na het vrijen. Zo vuurt Mark de ene na de andere vraag op mij af, en ik beantwoord ze naar waarheid met een rood hoofd.

Ik voel me ongemakkelijk om in het bijzijn van deze vreemde mensen dit soort vragen te beantwoorden. Voor mijn dochter heb ik weinig geheimen, maar met Mark bespreek ik dit soort dingen normaal niet, laat staan terwijl er wild vreemden meeluisteren. Nadat hij hiermee klaar is verzoekt hij mij om me te ontkleden en verdwijn ik achter het scherm.

Als ik in mijn broekje en bh tevoorschijn kom neemt Mark mij mee naar een andere tafel. De professor, Heleen en Erik met de camera komen er weer bij staan, net als bij mijn dochter. Mark vraagt mij om plaats te nemen op de tafel en hierop languit te gaan liggen. Andreé volgt alles geamuseerd terwijl ze op een stoel is gaan zitten bij het voeteneind.

Mark begint mijn buik uitgebreid te betasten en daarna te bekloppen. Hierbij gebruikt hij zijn stethoscoop. Hij luistert van boven naar beneden naar mijn buik. Het gladde metaal glijdt van net onder mijn borsten omlaag, over mijn buik en beweegt voortdurend van links naar rechts en visa versa. Langzaam maar zeker zakt hij verder af en komt bij de rand van mijn slipje. Dan voel ik hem het elastiek van mijn broekje iets omhoog trekken en verdwijnt hij met zijn stethoscoop in mijn broekje. Ik moet zeggen dat ik het best spannend vind nu hij met zijn stethoscoop zo over mijn onderbuik beweegt, en ik hoor mijn buik borrelen van de zenuwen. Het is een beetje hetzelfde gevoel wat ik had als ik vroeger "doktertje" speelde.

Mark vraagt mij echter alweer om recht op te gaan zitten, en luistert nu aan de achterkant met de stethoscoop bij mijn rug en zijkanten. Als dit ophoudt voel ik zijn vingers achter op mijn rug mijn bh sluiting losmaken, en behulpzaam pakt Heleen het bij de bandjes en trekt deze over mijn armen uit en legt het op het bureau. Mijn borsten komen te voorschijn en ik ben trots op de bewonderende blikken die ik lijk te ontvangen. Mark vraagt mij om mijn handen achter mijn hoofd te brengen, en terwijl ik dat doe gaan mijn borsten recht vooruit staan en voel ik mijn tepels hard worden. Weer luistert Mark terwijl ik diep in- en uitadem. Hierna herhaalt het zich terwijl hij er lustig op me los klopt. Met dit grote verschil dat hij tijdens deze onderzoeken nu ook over mijn borsten en tepels gaat. Als ik weer plat op mijn rug mag liggen moet ik weer mijn armen achter mijn hoofd houden. Zijn warme handen beginnen nu aan een borstonderzoek. Eerst is mijn linker borst aan de beurt, en de professor en Heleen volgen alles op de voet terwijl Erik aan de andere kant druk aan het filmen is. Mark voelt en knijpt in mijn borst en laat geen stukje onontdekt, ook mijn tepel en tepelhof worden door zijn vingers flink nagekeken. Mijn andere borst krijgt vervolgens dezelfde behandeling terwijl mijn dochter dit met veel belangstelling volgt.

"Nu zal ik je temperatuur moeten opnemen," zegt Mark, "ik zal dat op verschillende plaatsen doen om een eventuele ontsteking op te kunnen sporen."

Mark verdwijnt naar een kast en Heleen komt bij mij staan. Ik zie dat ze handschoenen heeft aangetrokken. Ze vraagt me om mijn kont op te tillen, en als ik dit doe glijden haar vingers achter het elastiek van mijn broekje en trekt dit langzaam van mijn kont. Ze beweegt mijn slipje verder over mijn benen tot het helemaal uit is. Hiermee ben ik mijn laatste bescherming kwijt en ik zie hoe ze mijn broekje naast mijn bh op het bureau legt. Mark komt er ondertussen alweer aangelopen en heeft nu ook handschoenen aangetrokken. In zijn handen heeft hij een thermometer.

"Benen iets uit elkaar en helemaal optrekken" zegt Mark tegen mij. Terwijl ik dit doe weet ik dat hij en de anderen een vrij uitzicht krijgen op mijn kont en poesje. Het kleine beetje haar dat ik daar gisteren heb laten staan bedekt mijn schaamlippen niet en is nauwelijks breder dan eencm. De trots die ik net nog voelde toen iedereen bewonderend naar mijn borsten keek slaat nu om in lichte verlegenheid nu iedereen ongegeneerd naar mij blijft kijken, en alles ook nog op film wordt vastgelegd. Als ik met mijn benen opgetrokken tot op mijn borst klaar lig voor Mark haalt hij zijn wijsvinger door een pot glijmiddel en begint hier mijn anus mee in te smeren. Zijn vinger lijkt mij te liefkozen als ik ineens voel hoe zijn vinger langzaam door mijn kringspier naar binnen glijdt en zo mijn anus van binnen smeert. Als hij zijn vinger verwijderd, brengt hij de thermometer bij me in. Erik filmt alles nog steeds aandachtig en zit er bovenop met zijn camera. Mark vraagt Heleen om de thermometer vast te houden en na twee minuten wachten trekt Heleen de thermometer weer langzaam uit me. Ze leest deze af.

"drie7.5, dat is in ieder geval normaal" zegt ze tegen Mark. Mark reikt haar nu een andere en grotere thermometer aan. Ik denk dat ik wel weet waar die ingaat denk ik bij me zelf. Mijn gedachte wordt bevestigd als ik Heleen mijn grote- en kleine schaamlippen met haar handen voel spreiden. De thermometer steekt ze even in de pot glijmiddel en wordt vervolgens doorhaar tegen mijn ingang gezet en langzaam zoekt dit voorwerp zijn weg, als ze het met vaste hand naar binnendrukt. Mark meet in de tussentijd mijn lichaamstemperatuur met een elektronisch apparaat bij mijn oor op. drie7.7 graden hoor ik Mark zeggen. En als Heleen de thermometer tussen mijn benen terug trekt hoor ik haar drie7.6 roepen.

Mark kijkt naar de professor en vraagt "moet ik verder gaan met het onderzoek?" De professor knikt, en Mark laat me weer met mijn benen bij elkaar op de tafel plaats nemen en mij recht opzitten. Heleen begint nu iets achter de tafel te verstellen en zet de rugleuning schuin omhoog, daarna laat ze me weer met mijn rug op de tafel zakken. Ik lig nu met mijn boven lichaam halfzittend, half liggend op de onderzoektafel. Mark klapt nu twee beensteunen omhoog aan de zijkant van de tafel en Heleen vraagt me om mijn benen te ontspannen en tilt deze een voor een in de steunen. Daarna laat ze het achterste gedeelte van de tafel wegklappen en komt tussen mijn benen staan. Ze helpt me zonder dit te hoeven vragen om naar de rand van de tafel op te schuiven. Ik zit/lig nu klaar in een positie voor een inwendig onderzoek. Want ik neem aan dat dit Mark zijn volgende doel zal zijn zo bekruipt me de onaangename gedachte.

Heleen maakt plaats voor Mark, en hij komt nu tussen mijn benen staan. Hij plaatst steunen in mijn knieholten en hakken die mijn benen ondersteunen, zij liggen nu in een hoek van 45 graden. Mark beweegt beide beugels naar buiten tot mijn benen maximaal gespreid zijn. Doordat ik lichtjes omhoog zit kan ik iedereen zien en alles goed volgen. Ik vind het een vreemd idee om zo voor Mark te liggen. Al heeft hij me dan al diverse keren in ondergoed en naakt gezien dit is toch anders. Bij mijn eigen dokter of de gynaecoloog heb ik er geen enkele schaamte of moeite mee om zo voor hen te liggen, dit in tegenstelling tot veel andere vrouwen, maar die heren zitten niet de volgende ochtend weer bij ons aan het ontbijt.

Terwijl Mark nu tussen mijn benen staat komen de professor en Erik ieder aan een buitenkant staan ter hoogte van mijn knie zodat ze een goed zicht hebben op Mark zijn verrichtingen en mijn onderbuik. Ik voel hoe de ogen mij keuren terwijl ze mij van top tot teen bekijken.

Mark neemt zijn tijd terwijl hij nieuwe handschoenen aantrekt. De blik in zijn ogen is vreemd, en hij heeft rode blosjes op zijn wangen. Mijn dochter zit nu op de eerste rij en heeft een vrij uitzicht op mijn vagina en alles wat er gaat gebeuren. Het lijkt wat op de situatie toen ze 7 jaar geleden aan de pil wou en ik met haar mee ging naar de huisarts. Zij lag er toen net zo bij in mijn bijzijn, en vandaag zijn de rollen omgekeerd.

Mark laat glijmiddel over zijn vingers lopen en begint mijn schaamlippen hier mee in te smeren. Door de wijd gespreide stand van mijn benen voel ik hoe mijn schaamlippen als vanzelf open blijven staan terwijl hij met zijn vingers door de binnenkant strijkt. Hij doet dit zeer uitgebreid en gaat van mijn kittelaar tot aan mijn anus tot alles nat is van het glijmiddel. Als ik voel hoe twee vingers naar binnen dringen en mij van binnen beginnen te verkennen bijt ik op mijn lip. Met zijn andere hand begint hij op mijn buik te drukken, terwijl de twee vingers in mij draaiende en zoekende bewegingen maken. Een vreemd gevoel begint zich van mij meester te maken, en ik probeer aan iets anders te denken. Als Mark hiermee klaar is krijgt hij van Heleen een speculum aangereikt.

Hij pakt de eendenbek aan, en ik voel hoe hij het tegen mijn poesje plaatst. Ik weet wat er gaat komen en probeer me te ontspannen. Als het metaal door Mark bij me naar binnen wordt gedrukt schrik ik van de kou en hap ik even naar adem. Eenmaal helemaal binnen op zijn plaats opent Mark het speculum maximaal en voel ik hoe de lucht naar binnen stroomt. Mark neemt plaats op een kruk tussen mijn benen en zit met zijn hoofd precies voor de ingang van mijn schede. Aandachtig begint hij mijn binnenkant te bestuderen terwijl hij het speculum zo nu en dan met behulp van handvaten iets draait. Na een paar minuten kijken die voor mij wel uren lijken te duren stelt hij voor om de temperatuur van mijn baarmoeder te meten.

En weer knikt de professor. Heleen loopt naar een kast en komt terug met een zeer dunne maar lange thermometer. Mark pakt deze aan om hem vervolgens via de opening van het speculum naar mijn baarmoeder te dirigeren. Ik voel de punt van de thermometer de ingang van mijn baarmoeder penetreren en binnen dringen. Ik moet zeggen dat dit niet bepaald fijn aanvoelt en ik sluit mijn ogen. Na een paar minuten verwijdert Mark de thermometer uit mijn baarmoeder en leest deze af, "drie7.5 ook dit is keurig."

De eendenbek wordt weer gesloten en verlaat mijn poesje. Mark verstelt nu de beensteunen iets zodat mijn knieën richting mijn borst gaan, en mijn hakken tegen mijn bips.

Als ik naar beneden kijk zie ik dat mijn kut nog wat open blijft staan en dat mijn schaamlippen glimmen van het glijmiddel. Mark is weer gaan staan en smeert zijn vingers van zijn rechterhand overvloedig met glijmiddel. Dan voel ik zijn wijsvinger mijn kontje binnendringen. Niet lang daarna volgt nog een tweede terwijl mijn maagdelijke kringspier langzaam wordt opgerekt. Met twee vingers van zijn andere hand gaat Mark mijn kutje weer binnen en begint mij nu via beide kanten uitgebreid te onderzoeken. Even later trekken zijn vingers zich terug en krijgt hij een klein maar lang speculum van Heleen aangereikt. Ik voel hoe deze mijn kringspier penetreert en helemaal naar binnen gaat.

Vreemd genoeg doet dit helemaal geen pijn, zelfs niet als hij even later ook hier de bek van begint te spreiden tot de uiterste stand. Weer gaat hij op het krukje zitten en bekijkt mijn binnenkant. Ik schrik op als ineens de deur open gaat, en er een andere professor met een doktersassistente binnenkomt. Ik schaam mij dood nu ik er hier zo machteloos en kwetsbaar bij lig, in al mijn intimiteit open en bloot voor iedereen zichtbaar. De andere professor vertelt zijn collega dat er een probleempje is bij een andere student omdat daar beide proefpersonen niet zijn komen opdagen. Andreé wordt gevraagd of zij hierin wil meehelpen. Andreé kijkt Mark aan en deze zegt haar ook om te helpen.

De professor zegt tegen Mark dat hij wel voldoende heeft gezien en dat het er goed voor hem uitziet. Hij vraagt of wij ons zo meteen bij hen willen vervoegen in de andere onderzoekskamer en verlaat samen met zijn collega, Erik, Heleen en mijn dochter de kamer.

Nu iedereen behalve Mark de kamer heeft verlaten voel ik me nog meer verlegen. Mark vraagt me hoe ik het vond terwijl hij de handschoenen uittrekt. Ik geef hier eerlijk antwoord op dat ik zo'n onderzoek niet had verwacht, en mij best wel schaam, om hier zo voor hem te liggen.

"Dat hoeft toch niet" zegt hij, "Ik ben bijna een dokter, je ziet er prachtig uit, en je hebt me hier enorm mee geholpen."

Ik beken hem dat ik even bang was voor het onderzoek aan mijn achterste omdat ik daar nog maagd ben, maar dat het me enorm is meegevallen. Hij kijkt mij verbaast aan en vraagt of ik dan nog nooit aan anale seks heb gedaan.

Ik ontken dit en vraag of hij en Andreé dit dan wel doen. Hij geeft mij een knik met een grote glimlach en sluit het speculum om het vervolgens uit mijn rectum te trekken. Dan zegt hij "het laat je kennelijk niet onberoerd want je tepels zijn helemaal hard."

"Dat komt door de kou."

"O ja, en hoe verklaar je dit dan" terwijl hij wijst naar mijn clit die opgezwollen is en als een klein piemeltje overeind staat. "Volgens mij vond je het niet onplezierig" en hij begint mijn kittelaar te liefkozen. Als ik overeind probeer te komen om hem te stoppen duwt hij mij met zijn andere hand terug op mijn rug en begint hiermee mijn forse borsten te kneden. Door de houding waar ik in lig heb ik geen kracht. En terwijl mijn gevoel 'nee' zegt roept mijn lichaam 'ja'.

Ik sluit mijn ogen en geef mij over, mijn weerstand is gebroken, twee jaar lang geen vent in bed gehad heeft zijn tol geëist. Ik weet dat het fout is maar toch verzet ik mij niet meer voor zijn liefkozingen.

Ik ben kennelijk niet de enige die het wat doet, want plotseling voel ik hoe iets groot en warm tegen mijn kutje drukken. Ik kan nog net zien hoe zijn lul gevangen in een condoom mijn kutje binnen glijdt. Mark begint me nu met lange halen te neuken. Als een jonge ontembare stier met teveel energie begint hij te pompen. Zijn dikke harde lul doet goed zijn best en mijn kutje reageert hierop. Door steeds mijn kutspieren aan te spannen en ontspannen knijp ik zijn lul. Het voelt zo goed dat ik mij helemaal laat gaan en binnen geen tijd klaarkom. Als ik even later voel dat ook Mark zich naar een orgasme toe werkt stop ik hem. Hij kijkt mij vragend aan.

"Zou je mij van achteren willen ontmaagden en mij willen inwijden in de anale liefde" vraag ik hem.

De glimlach op zijn gezicht zegt genoeg als hij zich terug trekt en zijn piemel insmeert met glijmiddel. Dan voel ik zijn lul tegen mijn anus drukken.

"Voorzichtig" roep ik nog wat angstig. Beetje bij beetje voel ik mijn kringspier oprekken en opengaan terwijl zijn eikel zich een weg naar binnen forceert. Dan als zijn eikel eindelijk binnen is voel ik hoe hij verder naar binnen glijdt en hij mij steeds dieper en dieper met voorzichtige kleine stootjes begint te neuken. Na de eerste pijn begint het nu heerlijk aan te voelen en kan ik me ook beter ontspannen. Mark begint nu met steeds langere halen te neuken en zijn stoten worden steeds ruiger. Binnen een paar minuten bereiken we tegelijk samen een hoogte punt. Als we ons even later aankleden durven we er beiden niets meer over te zeggen.

"Zullen we de anderen maar opzoeken" vraag ik, en Mark stemt hiermee in.

Als we een andere onderzoekskamer binnen lopen staan daar de twee professoren, Heleen en de andere leerling doktersassistente die zich voorstelt als Eva. Erik staat er ook met nog iemand voorzien van een camera. De jongen die examen moet doen heet Steven. Mark, zijn professor, Heleen en ik nemen plaats op de stoelen die er staan. De professor laat Mark en mij de opdrachten lezen die zijn medestudent heeft gekregen. De eenste opdracht luid: het inwendig reinigen van een patiënt. Opdracht twee luid: onderzoek naar de gevoeligheid van de erogene zones.

Andreé gaat het niet gemakkelijk krijgen denk ik bij me zelf, terwijl ik haar achter het scherm door het lichtschijnsel zie uitkleden.

"Bent u zover" vraagt Steven aan Andreé.

"Ja" en Andreé komt compleet naakt achter het scherm vandaan. Haar borstjes staan parmantig vooruit en ik zie dat ze haar poesje helemaal heeft ontdaan van schaamhaar. Ze heeft mij wel eens verteld dat Mark dit zo leuk vindt en ze doet dit dan ook regelmatig voor hem. Andreé wordt verzocht plaats te nemen op een tafel zoals ik deze nog niet eerder heb gezien. De tafel staat op een grote steunpoot en is voorzien van een soort beugel waar haar schouders in komen te liggen, tevens zijn hier ook weer steunen voor de benen alleen zijn deze dubbel uitgevoerd. Als Andreé eenmaal ligt wordt het me duidelijk. De onderkant van haar benen wordt net als bij mij ondersteund, maar nu wordt de tweede steun over de bovenkant heen geklapt en vastgezet. Haar benen zitten nu gevangen als in een tosti-ijzer. Andreé krijgt de aanwijzing dat ze zich kan vasthouden aan de handgrepen t.h.v. haar heupen, en de beugel bij haar hoofd wordt tegen haar schouders versteld.

Steven klapt nu de ondersteuning onder haar kont weg zodat deze helemaal vrij ligt, en ze met haar onderlichaam in de beugels hangt. Vervolgens beweegt hij beide beenbeugels uit elkaar totdat ze met gespreide benen klaar ligt voor wat komen gaat. Steven bedient een voetpedaal en de hele tafel begint langzaam te kantelen totdat Andreé haar hoofd +/- 40cm lager ligt als haar heupen. We hebben met zijn allen een onbeschaamd uitzicht op het kale poesje van mijn dochter. Ik kan duidelijk zien dat ondanks de spreidstand waarin ze ligt haar schaamlippen keurig dicht blijven. Wel lijkt het of haar schaamlippen rood en opgezwollen zijn en ze nat wordt. Om haar heupen wordt nu een kraag bevestigd die naar blijkt moet voorkomen dat er zo meteen spoelwater over haar heen loopt.

Steven heeft intussen handschoenen aangetrokken en gaat vervolgens met twee vingers zonder problemen bij Andreé haar poesje naar binnen en voert een kort onderzoekje uit. Hier eenmaal mee klaar krijgt Steven een slang aan gereikt met aan het einde een "douchekop". Dit lijkt nog het meest op een uit de kluiten gegroeide dildo waar allemaal kleine gaatjes in zitten. De slang zit verbonden aan een machine waaruit straks het spoelmiddel zal komen. Steven vraagt of Andreé er klaar voor is, en als deze op een zachte toon "ja" antwoordt buigt Eva zich over Andreé haar onderlichaam en spreid haar schaamlippen uiteen met haar vingers.

Steven brengt nu het apparaat voor Andreé haar opening en probeert deze naar binnen te drukken. Ik kan zien dat Andreé haar poesje moeite heeft om het voorwerp te verwerken. Het is dan ook veel dikker en langer dan de lul van Mark. Steven maakt nu langzaam in- en uitgaande bewegingen en dat helpt, langzaam gaat de douche verder en verder naar binnen. Haar schaamlippen staan strak gespannen en haar gezicht spreekt boekdelen terwijl ze een diepe en onregelmatige ademhaling heeft. Toch geeft ze geen krimp. Ze krijgt het met hulp van Steven helemaal in zich. Op Steven zijn teken wordt het apparaat aangezet en begint deze met pompen. Eerst lijkt er niets te gebeuren terwijl er wel vloeistof door de transparante slang heen loopt. Andreé haar ogen sluiten zich, en als ik naar haar buik kijk lijkt het wel of het iets opzet.

Dan in eens begint het spoelmiddel onder druk uit haar poesje te stromen en wordt het opgevangen in wat lijkt op een cementkuip die op de vloer staat. Nu het eenmaal goed stroomt, begint Steven de spuit met draaiende en in- en uitgaande bewegingen te hanteren. Ondanks het geluid van het apparaat en het vallende water kan ik duidelijk horen hoe Andreé zachtjes kreunt op de penetrerende bewegingen van de douche. De pomp wordt weer uitgezet en Steven verwijdert de douchekop uit Andreé haar poesje. Haar jonge kutje sluit zich weer, en Steven bedient nu een ander voetpedaal en de tafel kantelt helemaal de andere kant op.

Ze hangt nu met haar kut vlak boven de kuip. Als Steven een speculum bij haar inbrengt en deze opent, loopt er nog een heleboel spoelmiddel uit haar kutje.

Als het laatste uit Andreé is weggelopen kantelt Steven de tafel weer de andere kant op en verwijdert de eendenbek. Eva reikt hem echter alweer een nieuw en groter exemplaar aan. Ik krijg haast het idee dat Eva hier zeer veel pret aan beleeft en geniet van de vernedering en onderwerping van Andreé. Ze pakt ook haast elke reden aan om Andreé aan te raken. Het inbrengen van het speculum gaat nog redelijk, alleen het compleet openen vergt behoorlijk wat tijd. Andreé haar vagina wordt beetje bij beetje verder opgerekt tot de eendenbek maximaal is gespreid. Andreé heeft de gehele tijd haar ogen dicht en laat niet blijken dat ze het moeilijk heeft. Haar poesje staat nu zover open dat ik vanaf mijn stoel haar binnenkant kan zien. Steven begint nu op haar buik te drukken en vertelt ons dat hij dat doet om haar baarmoedermond goed voor de opening te krijgen. Vervolgens brengt hij een dun doorzichtig slangetje in bij haar baarmoedermond.

Het slangetje wordt weer aan het spoelapparaat aangesloten en de pomp wordt weer aangezet. Ik zie hoe op een gegeven moment de vloeistof uit haar baarmoeder komt en in haar schede vol lopen totdat deze ook helemaal vol is en het via de grote opening van het speculum naar buiten komt. Steven laat de pomp weer uit zetten en verwijdert het slangetje. Deze vervangt hij voor een hol pijpje en Andreé wordt weer in de andere stand gekanteld. Andreé haar baarmoeder en schede lopen helemaal leeg. Ik kijk haar aan en zie haar met roezige ogen naar Erik kijken.

Erik kijkt haar aan, en heeft in zijn broek duidelijk een stijve. Steven legt Andreé weer horizontaal en controleert of alles goed schoon is en verwijdert hierna het pijpje uit haar baarmoeder en sluit het speculum. Voorzichtig wordt deze hierna door hen verwijderd. Verbazingwekkend hoe elastisch Andreé haar poesje is als deze zich weer compleet sluit. De ondersteuning onder haar kont wordt weer terug geklapt, en haar benen worden weer bevrijd. Als Andreé van de tafel af komt staat ze wat wankel op haar benen.

Steven vraagt haar nu om op handen en knieën op de tafel plaats te nemen en haar knieën zover mogelijk te spreiden voor zover de tafel dat toelaat. Als ze op handen en knieën zit komt Heleen assisteren. Heleen brengt de handen van Andreé naar het eind van de tafel en duwt haar rug naar beneden totdat haar borsten de tafel raken. We hebben nu een prachtig uizicht op haar kont die prominent omhoog steekt. Steven smeert zijn wijs- en middelvinger met glijmiddel en laat ook wat over haar rossetje lopen om vervolgens zijn wijsvinger in haar kont te drukken. Hij gaat een paar keer op en neer en voegt ogenblikkelijk zijn middelvinger hier aan toe. Het gemak waarmee dit gaat bevestigt Mark zijn verhaal dat hij en Andreé regelmatig op deze manier de liefde bedrijven.

Na een zeer klein onderzoek verwijderd Steven zijn vingers en pakt van zijn assistente een klisteerspuit aan. Het begin van de spuit is +/- een cm in doorsnede en loopt taps toe tot ongeveer drie.5 cm, waarna het ineens weer kleiner wordt tot +/- twee cm doorsnede, zodat deze goed op zijn plaats blijft zitten. Als Steven de spuit smeert en deze zonder problemen bij haar in brengt zie ik hoe haar tepels hard worden.

In de tussentijd maakt Eva drie liter warm water met glycerine klaar dat ze in een grote zak giet. Als ze hiermee klaar is wordt de zak hoog opgehangen en aan een slang bevestigd waarvan het uiteinde weer aan de spuit wordt bevestigd. Als Steven het kraantje opent zie ik Andreé verstijven, "wat is dat warm" roept ze uit.

"Rustig maar" zegt Steven geruststellend tegen haar. Langzaam maar zeker zie ik de inhoud van de zak leger en leger worden en haar buik verder en verder opzetten. Als er nog +/- een liter water in de zak zit roept Andreé "stop ik kan niet meer, ik zit vol." Mark gaat nu naar haar toe en begint haar bemoedigend toe te spreken terwijl Eva de klisteerspuit boven langs over haar kont vastpakt en deze voorzichtig heen en weer beweegt, met haar andere hand gaat ze onderlangs. Haar vingers leggen zich op Andreé haar schaamlippen. Even later zie ik hoe Eva met haar vingers Andreé haar kutje opent en over de kittelaar en schaamlippen van Andreé begint te strelen. Dit lijkt te helpen en Andreé wiegt heen en weer terwijl haar harde tepels over de tafel schuren. Het lijkt wel of ze de spuit in slow motion probeert te neuken. De laatste liter wordt op deze manier d.m.v. veel stimulatie en gekreun door Andreé ontvangen. Steven sluit nu het kraantje en verwijdert de slang. Andreé mag van de tafel komen en ik zie hoe het lijkt alsof ze een paar maanden zwanger is. Haar buik is behoorlijk opgezet, en Andreé geeft aan ontzettend nodig naar de wc te moeten. Dat mag en Andreé verdwijnt samen met Mark het strijdtoneel terwijl Steven en zijn assistent de spullen voor het volgende onderzoek klaar zetten.

Op de achtergrond hoor ik Mark bij Andreé de spuit verwijderen en hoe Andreé haar darm leegt. De professor van Steven komt nu op mij af en vraagt of ik bereid ben om het tweede onderzoek voor mijn rekening te nemen, aangezien Steven twee verschillende patiënten moet onderzoeken en er verder niemand is. Ik weet wat de tweede opdracht is en weet niet wat ik moet zeggen. Maar na veel aandringen van iedereen durf ik niet te weigeren. Als even later Andreé weer tevoorschijn komt kunnen we beginnen met opdracht twee.

Voor het tweede examen zal Steven mijn erogene zones op gevoeligheid onderzoeken. Hiervoor moet ook ik mij compleet uitkleden. Ik trek mij terug achter het scherm en ontdoe mij van al mijn kleding en kijk nog even snel of er nog sporen te zien zijn van mijn avontuur van net. Als ik compleet naakt terug kom hoor ik Mark zijn professor zeggen dat het wel leuk zou zijn als Mark bij Andreé tegelijkertijd hetzelfde onderzoek uitvoert om daarna de gegevens met elkaar te vergelijken. Mark reageert enthousiast en Andreé knikt dat ze het goed vindt. Andreé en ik worden gevraagd om gebogen voorover te gaan staan, met onze armen over elkaar leunend op de tafel. In deze houding bengelen mijn zware borsten vrij in de lucht. Andreé haar borsten, die een stuk jonger en kleiner zijn, hebben daar weinig last van.

Heleen gaat nu naar Andreé toe en begint haar borsten als het ware te melken. Steven zijn assistent Eva komt naar mij toe en begint bij mij hetzelfde te doen. Alleen gebruikt ze bij mij twee handen per borst, want niet alleen zijn mijn borsten groter, ook Eva haar handen zijn veel kleiner dan die van Heleen. Als een ware boerin trekt en knijpt ze met beide handen aan mijn tieten alsof ze er melk probeert uit te krijgen. Met haar vingers herhaalt ze dit nog eens met mijn tepels, die ze heerlijk tussen haar vingers rolt en aantrekt. Als mijn borsten opgezet zijn door de stimulatie en mijn tepels volledig hard zijn reikt Steven haar een lusje aan van een elektrisch snoer. Ze draait nog eens aan mijn rechter tepel en bevestigt het lusje hier omheen en trekt deze aan tot deze uit zich zelf blijft zitten.

Hierdoor kan het bloed in mijn tepel nu niet meer terug en blijft deze hard. Vervolgens vraagt Eva om mijn cupmaat "80 C en soms 75 D" antwoord ik haar. Steven geeft haar nu iets aan wat lijkt op een kolfapparaat. Handig schuift ze dit om mijn rechterborst terwijl ze erin blijft kneden. Het apparaat lijkt iets te groot aangezien mijn borst er vrij in hangt tot Eva het handpompje begint te bedienen. Mijn borst wordt nu door het vacuüm uitgerekt tot ze overal contact maakt met het voorwerp dat om mijn borst zit. Nu is mijn linker borst aan de beurt. Ook deze tepel wordt door haar vaardige vingers hard gemaakt, en hierover zet ze een pipetje, wat ze ook weer vastzuigt met een vacuümpomp. Mijn tepel rekt behoorlijk ver op, tot de grens dat het nog net geen pijn doet. Eva wacht even tot Heleen ook zover is met Andreé, en vraagt ons dan om plaats te nemen op de tafels die ondertussen door de heren zijn klaar gezet.

Beide, nemen Andreé en ik plaats op een tafel. Deze tafels staan schuin achter elkaar en zijn ten opzichte van elkaar een80 graden verdraaid.

We liggen beide schuin met onze rug omhoog, zodat we elkaar kunnen zien, en bij elkaar kunnen volgen wat er gebeurt. Mijn benen worden door Eva in beensteunen gelegd maar worden dit keer m.b.v. riemen vastgezet. Over mijn buik komen ook twee riemen, een vlak boven mijn venusheuvel, en een vlak onder mijn borsten. Deze riemen zijn ook voorzien van elektrische elektroden zoals je wel ziet op van die afslankreclames. Ook mijn polsen worden door haar aan de tafel vastgemaakt, en over mijn hoofd bevestigd ze ook een band met elektrisch elektroden. Terwijl ik nu hulpeloos op de tafel lig vastgebonden klapt Steven het gedeelte onder mijn kont weg en spreid de beugels maximaal zodat hij overal toegang heeft. Zijn assistente plakt vervolgens nog twee elektrodes op mijn linker borst, en komt nu tussen mijn benen staan waar ze nog twee kleine elektrodes op mijn grote schaamlippen bevestigt. Dit alles op een manier dat verraad dat ze hier veel pret aan beleeft. Vervolgens worden alle elektrodes, het lusje om mijn tepel, het vacuümapparaat als wel het pipetje aan mijn linker tepel en alle elektroden door Steven aangesloten op een elektrisch apparaat wat naast de tafel staat.

Eva pakt nu vanaf het apparaat een banaanachtige dildo van +/- drie cm doorsnede die allemaal metalen oppervlakte plaatjes bevat. Deze duwt ze, met de punt naar de voorkant van mijn buik gericht, in mijn poesje, en beweegt hem nog een aantal malen in en uit om de goede positie te vinden zegt ze. Vervolgens pakt ze een kleiner rechtmodel en drukt deze in mijn rectum. Ook deze zit naar haar mening niet in een keer goed en beweegt hem hierop nog een aantal keren heen en weer. Eenmaal klaar krijgt Eva van Steven nu een nat kwastje en een klein klemmetje aangereikt. Met haar vingers trekt ze de huid boven mijn klit strak, en met haar andere hand pakt ze mijn klitje tussen haar vingers. Haar vingers draaien aan mijn klitje tot deze hard is, en vervolgens smeert ze met het kwastje nog eens lekker over mijn jeukende kittelaar. Terwijl ze de huid strak houdt plaatst ze vervolgens het klemmetje op mijn kloppende klit. Beide dildo's + het klemmetje worden door Steven nu ook aangesloten op het apparaat. Als ik naar Andreé kijk zie ik hoe bizar het er uit ziet. Andreé op de tafel vastgebonden, aangesloten d.m.v. diverse snoeren aan een apparaat, haar rechterborst omhoog opgezogen, en haar linkertepel uitgerekt in het pipetje, en uit haar beide openingen steekt een dildo. Andreé zelf ondergaat het gelaten en sluit haar ogen steeds.

Steven legt ons nu uit dat hij d.m.v. het toe dienen van elektrische impulsen op verschillende onderdelen van ons lichaam kan meten hoe onze seksuele respons hierop is. Om een goede geleiding tussen de metalenplaatjes op de dildo's en ons te krijgen dienen ze een bepaalde tegendruk van ons te hebben. Hiertoe zullen ze de dildo's d.m.v. een pompje oppompen zodat deze uitzetten totdat ons lichaam de juiste tegendruk levert.

Eerst is Andreé aan de beurt en wordt het pompje aangesloten op de dildo in haar kut. Langzaam pompt Mark deze op en ik zie hoe hij in omvang groeit. Als de dildo +/- 4.5 cm in doorsnede is stopt Mark, en begint hij aan de andere. Ook deze wordt tot zo'n 4.5 cm in doorsnede opgepompt als het apparaat aangeeft dat het goed is. Ongeveer de maat van Mark denk ik bij me zelf. Nu ben ik aan de beurt en Steven bevestigt het pompje aan de dildo in mijn schede. Als hij begint te pompen voel ik dat de dildo niet alleen dikker wordt, maar ook langer. Mijn kut geeft mee met de dildo en Steven pompt rustig verder. Ik voel mij steeds voller raken en mijn kut steeds minder meegeven. Dan volgt het signaal van het apparaat dat de juiste geleiding is verkregen. Later hoor ik van mijn dochter dat de dildo tot bijna 6 cm in doorsnede werd opgepompt. Nu is de dildo in mijn kontje aan de beurt, na een paar keer pompen volgt echter al het signaal dat deze zo goed is.

Mark begint vervolgens het apparaat te bedienen. Eerst zijn Andreé haar borsten aan de beurt, en deze worden nu bestookt met kleine elektrische stroompjes. De uitwerking hiervan laat niet lang op zich wachten als Andreé zachtjes begint te kreunen en ik zie hoe haar poesje begint te lekken. Mark schakelt nu stroompjes op de dildo in haar kut in en laat op diverse plaatsen door de dildo stroompjes lopen. Andreé haar buik begint te schokken en aan haar gezicht te zien is het lekker. Als Mark vervolgens stroompjes door de dildo in haar rectum laat lopen is goed te zien hoe haar kringspier steeds samen spant en ontspant. Ook Andreé haar gekreun wordt steeds heftiger. Dit alles wordt aandachtig gevolgd door beide professoren. Als Mark klaar is print het apparaat uit wat het heeft gemeten.

Nu is Steven aan de beurt om mij hieraan te onderwerpen. Mijn borsten beginnen de proef. Ik voel nu wat Andreé zo juist heeft ondergaan. Mijn rechter borst begint te tintelen van de elektrische schokjes die door de cocon trekken terwijl het lusje om mijn rechter tepel van een constante stroom wordt voorzien. Het gevoel is als diverse handen die mijn borst strelen terwijl het gevoel in mijn tepel het best te omschrijven valt als iemand die er voorzichtig op bijt. In mijn andere borst voelt het weer heel anders. De twee elektrodeplakkers geven om de beurt een stroomstoot. Dit voelt alsof iemand om beurt in de boven- dan wel onderkant van mijn borst kneedt.

Mijn tepel wordt ook flink bestookt door stroom en dit voelt alsof er flink op gelikt en gezogen wordt. Het is pure verwennerij ware het niet dat ik mij niet durf te laten gaan. Als het stopt voel ik even niets, en dan komt het de dildo in mijn poesje tot leven. Het gevoel wat het geeft is niet te beschrijven maar ik voel mijn spieren ongecontroleerd te werk gaan. Het voelt fantastisch en het vocht begint rijkelijk tussen mijn benen te vloeien. Als het klemmetje op mijn kittelaar even later de dildo begint mee te helpen kan ook ik mij niet meer beheersen. Gekreun ontsnapt aan mijn lippen. Ik heb zoiets nog nooit gevoeld. Het voelt als de beste wip die ik ooit heb gehad terwijl er tegelijkertijd een meester beffer met zijn tong over mijn kittelaar gaat. In een korte tijd kom ik diverse keren klaar, en word ik elke keer weer naar een hoger plafond getild. Als dit ophoudt krijg ik geen tijd om bij te komen want de dildo in mijn anus begint al aan zijn werk. Ook nu krijg ik weer een orgasme.

Het voelt wel heel anders aan en stopt na één keer.

De professor is echter nog niet helemaal tevreden en stelt Mark en Steven voor om alle erogene zones tegelijk te stimuleren. En als Mark het apparaat voor Andreé in werking zet begint ze direct ongegeneerd te kreunen. Haar buik schokt op en neer, en waar beide dildo's naar binnen gaan trekken de spieren zich steeds samen. Plotseling verkrampt Andreé, al haar spieren in haar lijf spannen zich samen als ze ineens ejaculeert. Ik had wel eens gehoord dat dit kon, maar had het zelf nog nooit meegemaakt of gezien.

Ogenblikkelijk hierna zet Steven de prikkels uit en laat het rapport uitdraaien, terwijl Andreé ligt bij te komen op de tafel. Heleen begint Andreé te verlossen van alles wat aan haar is verbonden en verwijdert beide dildo's.

Steven neemt nu zijn plaats in bij het apparaat en ik wacht gespannen op wat komen gaat. Als de machine zijn werk begint te doen vergeet ik waar ik ben of wie er allemaal zijn. Al mijn spieren komen in actie als ik afsteven op het grootste orgasme wat ik ooit heb meegemaakt. Het wordt zwart voor mijn ogen op het moment dat ik klaar explodeer, en als ik enkele seconden later weer bij mijn positieven kom voel ik hoe er vocht over mijn benen loopt. Andreé vertelt later dat ik tijdens mijn laatste orgasme de dildo in mijn kut wel 5 cm naar buiten heb gedrukt en dat ik ook ejaculeerde.

Eva begint mij nu ook te verlossen van dit goddelijke apparaat en maakt mij helemaal los. Toch heb ik de kracht niet om overeind te komen en blijf er net zo onbeschaamd bij liggen als de professoren ons aan de hand van de uitslag beginnen te vertellen over hoe gelukkig wij mogen zijn met zulke goed ontwikkelde erogene zones en hier verdere uitleg over geven.

Ik klim samen met Andreé uitgeput van de tafels en Heleen wijst ons de douche waar we ons kunnen wassen en aankleden. Als we tien minuten later opgefrist en aangekleed weer te voorschijn komen is er een interessant gesprek gaande tussen de assistenten en beide professoren. Maar dat vertel ik misschien later als dit verhaal positief door jullie wordt ontvangen.

Mia Beeck