Doorkijkblouse

"Ik voel me toch wel erg naakt hoor met dat ding. Iedereen kijkt naar me Geert." Mijn man drukte mijn arm.

"Stel je niet aan, op het strand lig je toch ook topless? Zullen we aan de overkant gaan lopen? Er liggen er nog genoeg op het strand, dan val je niet zo op."

Met levensgevaar staken we over en keken naar de tientallen half blote dames, die tot het laatst van de Spaanse zon wilden genieten. Hoewel vooral de Spaanse mannen erg naar me keken vond ik 't nu niet zo erg meer en stapte vrolijk door naast m'n zeer aantrekkelijke man. 'Lekkere schat van me', dacht ik, 'kijk jij maar lekker naar al die mooie vrouwen hoor. Vanavond ga je met mij naar bed dan kan ik profiteren van je opwinding'.

Plotseling zag ik haar, nog geen vijf meter van ons af. Misschien iets ouder dan ik, heel donkerbruin haar met een rossige gloed erover en met mijn doorkijkbloesje. Ik gaf Geert een ruk aan z'n arm en hakkelde.

"He. Kijk daar 'ns m'n doorkijkbloesje." Op dat moment draaide ze zich half om en wou doorlopen. Ze botste bijna tegen me op en bleef net zo verbaasd als ik staan.

"Wel, almachtig." zei ze. En toen lachend. "Zeker op de Grote Nieuwedijk gekocht?"

Ik lachte terug en knikte.

"Je zou toch niet verwachten dat je je bloesje in Spanje tegen zou komen," antwoordde ik en om toch nog maar iets te kunnen zeggen ging ik verder met. " 't Staat haar ook goed he, Geert?" Geert keek goedkeurend en knikte.

"Ja, hoewel, eh... t bloesje van mevrouw heeft zo te zien meer 'inhoud'." Waarop de vrouw zei.

"Vindt u dat belangrijk meneer? U hebt verdorie niks te klagen."

Nou, m'n Geert is niet op z'n mond gevallen dus die ging er gelijk op door.

"Zal ik ook niet doen mevrouw. Maar ach, je ziet ook wel 'ns graag wat anders. vooral als ze zo mooi zijn. Mogen wij u iets te drinken aanbieden?" Ze lachte aller charmantst.

"Ik zal maar gauw ja zeggen voor u zich bedenkt." Ze draaide zich in onze richting en gaf Geert onbeschroomd een arm aan de andere kant. Wij stelden ons voor en ze lispelde. "Aangenaam, ik ben Hilde. Heb ik zelf verzonnen want mijn eigenlijke naam is onmogelijk. Hildegonden. Rotter hadden m'n ouders 't niet kunnen verzinnen."

We streken op een van de vele terrasjes neer en Geert bestelde twee Cuba Libres en 'n halve liter pils. Hilde bleek vlak bij ons in de buurt te zitten en vertelde dat ze ongetrouwd was en ook niet van plan dat ooit te doen.

"Leven de vrijheid en als ik zin heb, mannen genoeg." Daarbij bloosde ze, maar zeker niet van schaamte. Na een paar drankjes raakten we iets boven ons theewater. We nodigden haar uit met ons te dineren. Geert zocht voor de bijzondere gelegenheid een nogal duur restaurant uit. Na afloop gingen we dansen en Geert danste meer met haar dan met mij. Tegen enen namen we een taxi en ik vroeg of ze in ons appartement nog wat kwam drinken. Nou, dat liep volledig uit de hand. Geert vond op de ingebouwde radio leuke muziek en al gauw waren we met z'n drieën aan het dansen. Geert begon weer over de ongelijke inhoud van onze bloesjes en op zeker moment zei Hilde tegen mij.

"Hij wil ze zo graag vergelijken, vooruit dan maar." En midden in de kamer staande, trok ze het bloesje over haar hoofd en toonde haar appetijtelijke inhoud in volle glorie. "Vooruit, laat zien" zei ze en trok aan m'n bloesje. Half dronken deed ik wat ze verlangde en nu gingen we gearmd voor hem heen en weer paraderen. Geert hing lachend achterover op de als bed te gebruiken bank en knikte goedkeurend. Plotseling stond hij op en sloot z'n handen om onze borsten. Haar linker- en mijn rechter-tiet.

"Ja, toch wel iets groter. Maar niet mooier dan die van Mia, maar hoe zit 't nu met de bipsen?" Geert was nu door het dolle heen. Hilde en ik keken elkaar aan en proestten 't uit.

"Hij wil onze bipsen vergelijken, kan hij krijgen," hikte ze en stapte zonder enige terughouding uit haar geile zwarte super korte minirokje. Ze had een frivool slipje aan, dat van achteren helemaal in haar gleuf zat geklemd, zodat haar forse billen er uitstaken. Ik wou niet achterblijven en trok toch wel beschaamd mijn rokje uit. Geert bevoelde vol genoegen onze bipsen en liet z'n hand bij mij extra ver doorglijden.

"Deze keer wint Mia duidelijk," zei hij en ging weer zitten. Wij pakten elkaar beet en begonnen weer te dansen. Geert keek met waterige oogjes toe en zei.

"En hoe zit 't met de driehoekjes?" Het ging me eigenlijk te ver, maar ik heb een prachtige driehoek en die wou ik nu per se laten zien. Voor Hilde iets kon ondernemen stapte ik uit m'n slipje en ging voor hem staan. "Van jou weet ik 't, die van haar kan nooit zo mooi zijn." Hilde keek me vragend aan en ik keek uitdagend terug. Toen liet ze haar slipje zakken en stapte er gracieus uit. Naast elkaar stonden we voor hem en lieten hem vergelijken. Hij voelde door m'n beharing en toen door de wanordelijke bos van Hilde.

"Ja, Mia heeft de mooiste poes, maar ik denk dat die van jou net zo lekker en net zo heet is," murmelde hij. "Ik weet 't wel zeker," antwoordde Hilde en verzette haar ene been iets. Toen deed Geert wat ik nooit voor mogelijk had gehouden, hij stak z'n vinger er pardoes in en ragde die enige tijd in en uit. Toen trok hij 'm eruit en hield 'm mij voor de neus. "Zie je dat Mia, kletsnat, ze heeft een beurt nodig, net als jij."

Ik stond te trillen op m'n benen want de hele toestand had me uitermate opgewonden. Toen zei ik iets wat ik van mezelf nooit gedacht zou hebben. "Waarom geef je haar die beurt niet als ze zo heet is."

Hilde haalde scherp adem en viel me om de hals. "O Mia ik hoopte dat je zoiets zou zeggen. Ik ben zo geil geworden van al dat gedoe. Maar jij hebt ook een beurt nodig. Zou hij ons aan kunnen?"

"Wat denk jij wel van m'n schat," antwoordde ik lallend "hij kan wel tien vrouwen aan, een geweldenaar is 'm, vooruit klootzak, kleed je uit en geef 'r van katoen, zoals je mij altijd pakt."

Samen trokken we hem de kleren van het lijf en ik knielde voor hem neer om de nog niet stijf geworden pik te pijpen. Hilde kwam me helpen en nu stond hij binnen twee seconden. We wankelden gearmd naar het bed en ik gaf Hilde een zet, zodat ze languit op haar rug viel. Toen zag ik hoe Geert voor haar knielde en z'n kop tussen haar wijkende benen stak. Ik kwam tegen haar schouder zitten en streelde de grote borsten terwijl ze kermend en snotterend achterover lag en zich de pan liet uitlikken. Ik wist ook niet goed meer wat ik deed en begon de tepels te likken en te zuigen. Het was m'n eerste ervaring met een vrouw en het beviel me uitstekend. Bloedbotergeil ragde ze het bed door en duwde haar buik telkens omhoog tegen de likkende tong van m'n man.

"Nou ik!" Riep ik en trok hem bij haar weg. Even later kreeg ik z'n niet te evenaren tong op m'n natte snee en zelfs ver d'r in. Helemaal gek werd ik toen de tong van Hilde m'n klitje ging bewerken. Geert schoof half achter me en terwijl zij door likte propte hij z'n grote geweer naar binnen. De sensatie was zo groot, dat ik onmiddellijk verschrikkelijk klaarkwam en alsmaar riep.

"Ik word gelikt en geneukt. Tegelijk gelikt en geneukt. Oh, neuk me. Lik me!" En meer van dat fraais. Nog twee hoogtepunten bezorgden ze me en toen was Hilde aan de beurt. Ze ging op haar knieën zitten en kreeg hem achterlangs d'r in.

Toen moest ik onder haar kruipen en de trillende klit likken en zuigen. Ik genoot met volle teugen en toen zij voor de eerste keer klaarkwam kwam ik ook, zomaar vanzelf. Het werd een goddelijke nacht waarbij we allebei zeker een keer of tien klaarkwamen op die grote janus van m'n schat. Ze bleef natuurlijk bij ons pitten en toen ik wakker werd verlangde ik naar contact met haar.

Ik kroop over de snurkende Geert heen en wrong m'n hoofd tussen de iets gespreide benen. Toen begon ik haar te likken en wachtte in spanning op het resultaat. Eerst gebeurde er helemaal niks, maar toen begon ze wakker te worden. Ze kreunde af en toe en mompelde.

"Lekker! Wie doet dat?" Toen was ze plotseling klaarwakker en schoot overeind. "Jezus. Mia," stamelde ze toen ze zag dat ik 't was. Ze viel terug in het kussen en opende haar schoot nog verder. Ik likte kut en kont-gat en stak m'n tong ver naar binnen. Ik kroop omhoog langs het kronkelende lichaam en zoog stevig op de harde tepels. Toen gaf ik haar m'n eerste tongzoen. We rolden van 't bed af en gingen op de grond door. Toen kreeg ik een verschrikkelijke beurt van haar. Geraffineerd raakte ze me op de gevoeligste plekken en zette me volledig in brand. We rommelden uren door en pas tegen tienen gingen we samen in bad. Later stonden we op en droogden elkaar af. Toen liepen we gearmd naar 't bed en knielden ieder aan een kant van de slapende Geert. Zonder onze handen te gebruiken likten en zogen we de heerlijke lul tot hij wakker werd en ons kreunend bekeek.

"Wie wil er geneukt worden?" Vroeg hij schor. Maar we schudden allebei ons hoofd en ik zei. "We zijn al geweest, we pijpen je samen leeg. Spuit ons maar vol met je heerlijke geil. Spuit die twee geile smoelen maar helemaal vol."

Een half uur lang bewerkten onze tongen en lippen hem en toen kwam hij. Als een fontein spoot 't omhoog en kletterde op onze glimmende wangen. Als gekken likten we de stroop op en likten het uit elkaars monden. Toen likten we elkaar helemaal schoon en gooiden hem uit bed. We gingen naar het strand en Hilde en ik flaneerden de hele dag topless vlak langs de boulevard. Om vijf uur gingen Hilde en ik naar de kamer terwijl Geert nog wat naar 't mooie vrouwenvlees bleef kijken. Uitgehongerd vielen we weer op elkaar aan en onder het spel vroeg ik haar.

"Wees eens eerlijk Hilde, ben jij lesbisch?" Ze lachte me hartelijk uit.

"Ik lesbisch!? Hoe kom je op 't idee! Ik ben zo hetero als de pest. Je kunt me geloven of niet, maar jij bent de eerste waarmee ik zoiets doe." Ik liet haar los en fluisterde.

"Dat is ook toevallig, jij bent voor mij ook de eerste. Ik walgde altijd van andere vrouwen, maar met jou vind ik 't lekker. Ik ben voortdurend geil met jou in mijn buurt." We gingen er weer tegenaan en konden onze orgasmes niet meer tellen. Hilde bleef de hele vakantie bij ons en elke nacht was 't raak.

Mia Beeck