De verkoopster

Hallo, ik ben Eveline en mij overkwam laatst het volgende.

Samen met Lore, ze heet eigenlijk Loreane maar iedereen die haar kent noemt haar Lore, gingen we shoppen in het WSC nabij Antwerpen. Daar het al laat in de namiddag was konden we vlot parkeren en samen liepen we door de galerijen, op zoek naar wat leuks om aan te trekken.

Ik droeg een losse winterjurk, Lore als altijd in jeans en trui. Na eerst de grote ketenwinkels te hebben gekeurd, gingen we een boetiekje binnen waar exclusieve merken werden verkocht.

De verkoopster, een dame van ergens in de dertig, zag er spontaan uit, wat de drempel al flink verlaagde. We hadden echter niet op het uur gelet en de dame vroeg vriendelijk of we er niets mee inzaten dat ze alvast de winkeldeur afsloot. Wij waren blij dat we toch nog even mochten rondkijken en kiezen, stemden natuurlijk toe.

Met enkele rokjes, een pantalon en drie topjes gingen we naar het pashokje.

De verkoopster ging rustig mee en nam onze jassen aan. Ze hing ze over een stoel en ging zelf op een andere stoel zitten, de mooi gevormde benen zedig overeen geslagen.

Wij giechelen het pashokje binnen, zenuwachtig omdat het dure spulletjes waren. Terwijl ik mijn jurk uit trok schoof de verkoopster het gordijn terug open. Of we er niets mee inzaten dat ze wat controle hield? Je weet immers nooit of er niets beschadigd wordt en er kon toch niemand meer binnenkomen. Daar hadden we alle begrip voor.

Ik probeerde de pantalon, maar deze bleek te smal terwijl ik toch normaal een 38 draag.

"Zal ik even uw maat nemen, juffrouw?" Vroeg de verkoopster die prompt voor mij neerhurkte en haar lintmeter rond mijn taille legde.

De aanraking van haar warme handen op mijn naakte huid deden mij tintelen, en ik keek naar beneden. Recht in haar gevulde boezem, want blijkbaar had zij enkele knoopjes van haar witte blouse losgemaakt. Langer dan echt nodig bleven haar handen op mijn heupen rusten terwijl ze zichtbaar en hoorbaar diep de intieme geur van mijn onderlichaam insnoof.

Lore kon haar lach amper bedwingen en trok allerlei smoeltjes, maar ik stond als versteend en genoot van de belangstelling van deze verkoopster.

Om haar niets te laten merken deed ik of ik opnieuw mijn jurk wou aantrekken, maar het was te laat. Ik voelde hoe een hand zachtjes mijn achterwerk streelde terwijl enkele vingers vooraan mijn slipje opzij trokken.

Ook Lore was nu stiller geworden en keek nieuwsgierig toe. Ze zag hoe de verkoopster dwars door mijn slipje mijn onderbuik likte en met een hand mij intiem masseerde. Snel trok Lore haar trui en jeans uit, legde haar handen op de schouders van de verkoopster en masseerde haar op hetzelfde ritme als zij mij vingerde. Daarbij genietend van het zicht op de prachtige boezem van de verkoopster.

Zelf likte ik mijn lippen van genot, wat voor Lore duidelijk een teken was om mij vurig te kussen, waardoor de verkoopster als het ware tegen mijn vagina geklemd werd. Ik moest het bekopen met een zacht maar intens hapje in mijn schaamlippen. Ik kreunde eventjes en opende verder mijn benen.

Lore had intussen achter op mijn rug mijn BH losgehaakt waardoor mijn borsten nu vrij konden ademen.

De verkoopster, nog steeds geknield tussen ons, ging achterover leunen, daarbij met haar hoofd de benen van Lore spreidend, waar deze maar al te graag aan toegaf.

Nu was het mijn beurt om te zien hoe Lore zelf haar slipje opzij trok om de sterke tong van de verkoopster in haar binnen te laten. Ik trok mijn doorweekte slipje uit, stak het Lore in de mond terwijl ik gulzig haar BH over haar borsten trok. Nu stapte ik het pashokje uit, ging achter Lore staan en trok haar zacht neer op de vloer.

Dit gaf de verkoopster de kans om zich zelf ook uit te strekken en zo bleef zij Lore beffen terwijl ik haar rok omhoog schoof.

Een smetteloos wit slipje lacht mij toe, alleen 'besmeurd' door een vochtplek. Zonder moeite strip ik het af en begin dan haar bilnaad te likken.

Dit is duidelijk een vrouw die zuinig is op zichzelf, want niet een haartje is hier te vinden. Als ik even aandring heft zij haar lichaam een weinig op, zodat ik mijn hoofd onder haar vagina kan schuiven. Met beide handen masseer ik nu haar zitvlak, waarbij ik ervoor zorg dat ik met mijn tong haar vaginaal vocht tot in haar aarsgaatje weet te voeren.

Ze geniet volop en aan het gekreun van Lore te horen mag deze hiervan ook profiteren. Dat gekreun wordt steeds feller, het gehijg van de verkoopster ook en alsof het afgesproken is komen ze beide samen klaar.

Ik voel hoe bij de verkoopster alle spieren zich ontspannen en een vloedgolf warm, intiem vocht vult mijn mond. Van pure voldoening klets ik haar op haar billen, wat ze telkens beantwoordt met een nieuwe vloed.

Lore, duidelijk opgewonden, gebruikt mijn slipje om haar kruis wat te fatsoeneren en ik zie in de spiegel dat ze met een geile blik naar mij kijkt.

"Sta recht," beveelt Lore mij, en ik gehoorzaam. Ze leidt me naar een zetel nabij het pashokje en laat me over de leuning buigen. Ik open gewillig mijn benen om haar vingers in mij te laten binnendringen.

De verkoopster komt mijn borsten masseren, likken, kussen, bijt in mijn tepels.

Lore weet mij perfect te bevredigen en ik voel dat een hoogtepunt eraan komt. Ik zweet, hijg en snak naar adem... en dan denk ik dat ik ontplof. Het geil stroomt van mijn dijen en zowel de verkoopster als Lore likken alsof het honing is.

Als ik terug wat bij mijn positieven ben, trek ik mijn BH en jurk aan. Lore geeft ook haar slipje aan de verkoopster, welke het discreet in haar handtas steekt.

Hoeveel van dergelijke slipjes zou ze al bezitten, vragen we ons af als we giechelend huiswaarts rijden.

Evelien