De kantoorslet

Het was op een woensdagmorgen. Ik liep het gebouw binnen op weg naar mijn kantoor op de zevende verdieping. Ik keek uit om weer eens op kantoor te werken na een vermoeiende reis met een handelsdelegatie door Centraal Azië van ruim een week. Er zal wel veel werk op me liggen te wachten maar Veronique, mijn secretaresse, zal alles wel weer keurig voorbereid hebben. Ze zal wel weer blij zijn om me weer te zien. Het is geen pretje om als een 26 jarige een week alleen op kantoor te moeten zitten. En nu ik een vlucht eerder kon nemen hadden we zeker meer tijd om alle rapportages af te kunnen maken.

Ik stapte uit de lift en liep op mijn kantoor af. Ik zwaaide de deur open en bleef stokstijf in de deuropening staan. Veronique zat gehurkt en pijpte een grote stijve lul van een monteur zo leek het. De man leunde tegen het copier apparaat dat hulpeloos leek met alle delen open geschroefd. Hij stond met ogen dicht te genieten hoe de keel van Veronique zijn hele lid naar binnen werkte. Ze hadden niet in de gaten dat ik stond te kijken. Mijn lul zwol aan tot ongekende proporties. Wat was dit een ongelofelijk geile vertoning. Ik had Veronique er nooit van verdacht om zich over te geven aan openlijke seksuele uitspattingen. Daar was ze veel te conservatief en geremd voor, zo meende ik, maar nu pijpte ze vol overgave de enorme lul van een monteur. Net op het moment dat de monteur in haar mond zou klaarkomen stond ze op. Ze leunde over het kopieer apparaat. Met een hand speelde ze met haar borst die uit haar bloesje hing en met haar andere hand schoof ze haar korte rokje omhoog. Uitnodigend wiegde ze haar billen naar de monteur terwijl ze bloedgeil achterom keek en zei.

"Neuk me, neuk me hard met die heerlijke lul van je."

Ik wist niet wat ik hoorde, was dit Veronique? De man richtte zijn enorme paal tussen haar schaamlippen en schoof in een keer zijn hele lid bij Veronique naar binnen.

"O! Oh mijn god. Ja, ja..." kreunde ze. "Mm... lekker! Toe neuk me maar."

Aangespoord door haar geile woordjes neukte de monteur in een hoog tempo en werd steeds ruwer. Hij greep Veronique bij haar borsten en ramde wild in en uit haar kut. Wat kreeg ze ervan langs maar ik zag tot genoegen hoezeer ze ervan genoot. Ik ook trouwens. Mijn lul stond als een mast overeind. De monteur beukte met grof geweld verder. Bij elke stoot hoorde ik hun lichamen met een klets samenkomen, "hoe bedoel je hard neuken!"

Telkens wanneer hij zijn lul uit haar trok zag je hoe deze glinsterde in het TL licht. Veronique was kletsnat van deze beurt. Al gauw begon ze luid te kreunen.

"Oh ja... ja, ha ja... ga door, ik ga komen" kreunde ze. "Neuk me kapot" gilde ze nu. "Ja, ja, ja... ha... ah... oh...ho!" Ze kon zich nauwelijks staande houden. Met beide handen hield ze zich aan het kopieerapparaat overeind. Haar orgasme deed haar hele lichaam sidderen van genot. De monteur hield het ook niet meer en snoof.

"Ik ga komen! Kom hier met je geile pijpmondje." Veronique gaf gewillig gehoor aan dit bevel en knikte door haar knieën. Gretig nam ze het natte neukvlees in haar mond en proefde haar eigen geil. De monteur greep Veronique nu stevig bij haar hoofd en neukte een paar keer diep in haar keel.

"Oh... ho... oh..." kreunde hij en spoot zijn zaad bij haar naar binnen. Ik zag hoe ze probeerde alles door te slikken maar het was teveel voor haar. Het zaad stroomde uit haar mondhoeken. De monteur trok zijn neukstaaf uit haar mondje en spoot nog een flinke lading over haar gezicht en haren.

"Oh!" Schrok Veronique en veegde als een spinnende poes het zaad van haar gezicht bijeen om het vervolgens van haar vingers te likken.

"Mm... mm... ik ben dol op sperma" sprak ze. Toen ze ook de lul van de monteur helemaal schoon gelikt had stond ze weer op. Voldaan keek ze hoe de monteur zijn verslapte lid weer achter zijn gulp verstopte. Veronique deed knoopte haar bloesje dicht en trok haar rokje weer goed.

Op dat moment besloot ik te doen alsof ik net binnenstapte.

"Hallo" riep ik met een joviale en luide stem. Nog nahijgende van haar avontuurtje draaide Veronique zich met een ruk om. Ze was rood van schrik en opwinding.

"Oh... hoi wat ben jij vroeg zeg" stamelde ze. Ze stond te trillen op haar fraaie benen en had nog druppeltjes sperma langs haar mondhoeken. In haar donkere haren hingen lange witte slierten sperma, ze zag er bloedgeil uit maar ik liet niets blijken ondanks de enorme zwelling in mijn broek Zo ook de monteur. Hij was weer opvallend 'druk' bezig met het apparaat.

"Ja, ik kon met een vlucht eerder mee, vandaar" antwoordde ik en ging achter mijn bureau zitten.

Veronique was nog niet over haar schrik heen zo bleek. Met trillende hand reikte ze me de post en de rapporten aan.

"Alles goed met je?" Vroeg ik met een glimlach. "Oh... ja... ja hoor. Alleen een beetje last van de honger. Ik heb hard gewerkt om alles 'klaar' te krijgen" zei ze. Ik keek langer dan normaal naar haar knappe beschaafde gezichtje dat past bij een zeer representatieve secretaresse maar nu, getekend door spermaslierten in haar verwilderde haren, zag ze er uit als een geile hoer. Wat een contrast met het beeld dat ik altijd van haar had. Een verlangen kwam op om haar te neuken maar natuurlijk moest ik me inhouden.

Veronique draaide zich om en liep richting het toilet. Ik keek naar haar fraaie benen en dacht grinnikend 'die zal wel raar opkijken als ze zich zelf in de spiegel bekijkt'.

De monteur was klaar met het kopieerapparaat en zei.

"Die heeft weer een grote beurt gehad, die kan er weer voor een maand tegen." Ik begreep niet wat hij bedoelde, maar tekende toch maar zijn opdracht papier.

Na enige tijd kwam Veronique weer terug van het toilet. Ze was nog iets rood van opwinding maar ik nog veel roder van schaamte. Haar kapsel was gefatsoeneerd en uit niets viel op te maken dat ze zich nog geen tien minuten geleden als een geile slet schreeuwend heeft laten klaar beuken door een service monteur. Ik keek naar haar en voelde me weer geil worden. Wat is deze vrouw fascinerend.

"Is de monteur al weg?" Vroeg ze.

"Ja, hij zei dat hij na een maand weer een beurt komt geven" sprak ik dubbelzinnig. Ik keek haar recht in de ogen en ze slikte.

"Ik weet niet wat ik moet zeggen" sprak ze. "Hoe lang stond je er al?" vroeg ze.

"Lang genoeg" antwoordde ik.

"Oh mijn god" en ze hield haar hand voor haar mond van schaamte.

"Luister Veronique" sprak ik. "Je bent een uitstekende kracht voor het bedrijf en dit voorval doet daar niet aan af maar ik heb wel een verzoek! En dat is dat je je seksuele gevoelens niet meer op kantoor uit."

"Ja, ja natuurlijk sprak ze en had tranen in haar ogen. "Maar ik kan er niets aan doen" zei ze. "Ik heb zo vaak behoefte aan ongeremde seks en deze monteur was erg begrijpend" snikte ze.

"Hoe vaak uit zich die behoefte dan?" Vroeg ik medelevend.

"Oh, dat is verschillend. Soms is 2 keer per dag voldoende maar sinds deze morgen heb ik het al vier keer gedaan."

"Wat! Vier keer met die monteur?" Vroeg ik benieuwd.

"Neen met hem heb ik het twee keer gedaan maar deze morgen was DHL koerier er ook nog en daar voor heb ik me bediend met mijn Tarzan."

"Heb je een vibrator?"

"Ja," snifte ze nog na en opende haar bureau lade. In haar hand hield ze een knots van een kunstlul van wel 25 centimeter lengte.

Ik was sprakeloos en opgewonden tegelijk. Veronique mijn zakelijke en correcte secretaresse bleek onderhuids een bloedgeil vrouwtje te zijn. Ik merkte dat haar openhartigheid me niet onbetuigd liet. Weer was die jonge heer opstandig en dit keer kon ik me niet meer beheersen.

"Veronique", sprak ik met een brok in mijn keel, "Ik wil zien hoe je je bedient met de Tarzan"

"Nu?" Vroeg ze.

"Ja, nu" sprak ik weer.

Vanachter haar bureau nam Veronique haar Tarzan in haar hand en streelde de reuze lul. Haar onschuldige ogen keken me diep aan terwijl ze langzaam de kunstpik naar haar mond bracht en likte. Toen pijpte ze het gevaarte helemaal nat. Haar mondje stond ver open om de dikke eikel naar binnen te kunnen drukken. Met haar andere hand schoof ze haar rokje omhoog en spreidde haar benen zich iets. Haar vingers beroerde haar nog natte en opgezwollen schaamlippen.

"Heb je geen slipje aan?" Vroeg ik naar adem snakkend.

"Neen, meestal niet " sprak ze en nam de kunstpik in de aanslag. Nu ging haar benen wijd uit elkaar om de Tarzan in te brengen. Ik zag hoe haar schaamlippen al open stonden en glommen in het licht. Wat is ze geil; ik had het niet meer. Vlug ritste ik mijn gulp open en trok met enige moeite mijn harde stijve lul naar buiten. Al zittende begon ik mijn leuter langzaam af te trekken onderwijl kijkend naar Veronique hoe ze de kunstlul tegen haar schaamlipjes aanzette en naar binnen drukte.

"Oh, ho. Ja," kreunde ze toen ze een derde van de reuze lengte naar binnen voelde gaan. Ik stond op spuiten.

"Mm... mm..." mompelde ze en mijn lul werd harder en groter. Veronique drukte de 25cm lul in z'n geheel naar binnen en begon te grommen als en wild dier.

"Ja...ah... ja, ach... mm... oh! Wat een lekkere lul heb jij daar in je hand" kreunde ze en staande boven mijn bureau begon ik me als een waanzinnige af te rukken. Ik moest nu spuiten ik wilde me niet meer inhouden. Veronique ramde de kunstpik als een heipaal in haar grotje.

"Spuit dan" gilde ze. "Spuit het zaad over je bureau. Laat zien hoe geil je bent op je kantoorslet!"

Haar geile taal deed me exploderen. Met m'n kloppende lul in m'n hand voelde ik het zaad opkomen en spoot een lading door de lucht.

"Oh jij geile kantoorhoer, ik ga klaar komen, ik ga spuiten, oh...ho" en omdat ik bleef rukken aan mijn lul vloog het sperma alle kanten op. Over mijn bureau, op mijn bureau, op het keyboard en ook de telefoon zat onder.

"Ja, ja, oh, oh..." Veronique schudde wild in haar bureaustoel en kwam ook verschrikkelijk klaar. Ze bleef hardop kreunen en lag nu achterover in haar stoel met de kunstlul nog vastgeklemd in haar kut. Nog een lading spoot uit mijn lul en spatte op de papieren die onder me lagen. Waar haal ik zoveel zaad vandaan?

Ik viel achterover in mijn stoel van uitputting. Mijn lul stond nog rechtovereind.

Ik opende mijn ogen en keek naar mijn bureau. Wat een troep had ik ervan gemaakt. Overal lag sperma en ik schrok van de hoeveelheid zaad die overal was terug te vinden. Ik keek naar Veronique. Ze had zichzelf alweer onder controle en de kunstpik was nergens meer te bekennen. Ze was alweer bezig met haar PC om een rapport te verwerken. Ongelofelijk hoe die meid zich zelf aan en uit kan zetten.

Veronique, kantoorslet of perfecte secretaresse?

V&A