De gangbang

Roels relatie was al een paar maanden geleden overgegaan. Hij was er niet echt rouwig om. Zijn ex-vriendin kon hem niet genoeg bevredigen. Maar nu stond hij al enkele maanden droog en hij hield het niet meer. Natuurlijk trok hij zich meerdere keren per dag af maar dat was toch anders. Hij wilde echt vlees om zijn pik voelen. Hij bedacht dat hij misschien iets kon vinden via internet. Na een paar uur zoeken, had hij bijna de hoop opgegeven tot hij tegen een advertentie aanliep die op een seksdating site stond. '- Meerdere mannen gezocht voor gangbang, leeftijd tussen 18 en 35′ - Er stond een link bij voor meer informatie en aanmelding.

Roel is net twintig geworden. De advertentie trok hem aan en hij klikte op de link. Op de site stond weinig verdere informatie, alleen een mailadres om aan te melden en een datum met tijdstip. Hij was nieuwsgierig geworden en stuurde een e-mail. Na het eten, checkte Roel zijn email. Er was een reactie binnengekomen. Er stond in dat hij welkom was. Het inschrijfgeld was € 100 all-in en de locatie was een landgoed in de buurt van Den Bosch. Roel woont in Breda dus dat is gelukkig niet zo ver. Honderd euro was wel best veel maar het leek dan ook behoorlijk exclusief. Dat trok hem aan. Datum was ook geen probleem, het was al over twee dagen.

Twee dagen later was het zover. Deelnemers werden verwacht om 20:00 uur. Hij ging op weg en kwam iets voor achten aan op het landgoed. Het was zeer exclusief. Een lange oprijlaan bracht hem naar een statisch pand. Ernaast stonden al diverse auto's en hij ging naast een van hen staan. Hij belde aan. Een oudere heer deed open en begeleide hem naar een aparte ruimte. Na het betalen van de honderd euro zei de man dat hij zich helemaal moest uitkleden. Hij kreeg een leren bivakmuts. Dit is voor de privacy van alle gasten. Het was onmogelijk om zo iemand te herkennen. Neus, mond en ogen bleven vrij, dus je had er verder geen last van. Roel vond het heel spannend en hij merkte een verhoogde hartslag.

Hij werd naar een zaal geleid en daar stonden ongeveer tien andere mannen. De meeste hadden een drankje in hun hand en stonden wat te kletsen aan de bar. Roel ging aan de bar staan en stond naast een andere man die Ruud bleek te heten. Voor hem was het ook de eerste keer net als voor Roel. Ook Ruud had verder geen informatie. Was er één vrouw of meerdere? En hoe ging het verder in zijn werk? Na ongeveer tien minuten kwam er een verbluffend mooie dame binnen. Zij was niet naakt maar gekleed in zwart leer met hoge zwarte laarzen. Zij had geen muts op. Zij keek streng en riep de aanwezige mannen om even stil te zijn en te luisteren. Ze vertelde dat zij drie meisjes persoonlijk had gekeurd. De meisjes waren voor ons beschikbaar. De meisjes liggen al te wachten in de zaal hiernaast.

"Er is maar één regel: neen is gelijk aan neen."

Roel liep met de andere mannen de zaal in. In het midden lagen vier grote matrassen tegen elkaar aan en erom heen stonden zwart lederen banken. De meisjes lagen op de matras in het midden. Volledig naakt en adembenemend mooi. Twee van de drie meisjes waren elkaar aan het zoenen. De meisjes waren niet ouder dan twintig zo te zien. Roel keek even om zich heen, zag de mannen kijken naar de meisjes en zag ook dat hun pikken omhoog kwamen. Roel voelde zelf ook dat hij opgewonden raakte en zijn pik begon ook omhoog te komen. Een paar mannen kropen op de matrassen en begonnen de meisjes te strelen. Het derde meisje pakte twee pikken beet en begon ze om beurten te pijpen. De mannen kreunden zag. Hun pikken waren keihard. Een derde man ging met zijn hoofd omlaag en begon het onbehaarde kutje te likken van het meisje.

Zij zei, "wacht maar even, zo gaat het beter." Zij draaide om en ging op handen en knieën zitten. De man ging achter haar staan, knielde en likte haar kutje en kontje. Ik zag dat het meisje het geil vond want haar kutje glinsterde helemaal van het kutvocht. De man stopte met likken en vroeg naar de condooms. Het meisje zei: "die hebben wij hier niet, dus ga je gang."

"Mm... dus alles gaat zonder condoom. Nou ja, wel geiler en geen gedoe." De man ging achter haar staan en duwde in één keer zijn stijve pik haar neukgrotje in. Het ging vanzelf. Hij stootte stevig door. Ondertussen werden de andere twee meisjes ook onderhanden genomen door diverse mannen. Roel wachtte even af maar kon bijna niet wachten. De man ging harder pompen en het was duidelijk dat hij zo ging komen. Het meisje riep dat hij haar moest volpompen met romig zaad. Dat was het teken want de man kwam heftig klaar. Zijn lijf schokte tegen haar billen. Ik zag wat sperma langs zijn paal naar buiten komen. Toen hij uit haar kwam, golfde er wit zaad mee en drupte op de matras.

Een andere man ging achter haar staan en stootte meteen zijn harde paal in haar grotje. Heerlijk om te zien. Het sperma van de vorige man zorgde voor glijmiddel. Niet lang erna, kwam ook deze man klaar en vulde haar met een tweede portie wit zaad. Toen hij uit haar kwam, was haar kut gevuld met wit sperma. Dit dreigde op de matras te belanden. Een derde man kroop achter het meisje en begroef zijn gezicht in haar met sperma gevulde kut. Zag ik het nu goed, likt die man nu het sperma van die andere mannen op? Ja, dat zag ik goed. Hij zoog als een malle. Toen hij overeind kwam, zag ik slierten sperma op zijn muts zitten. Het stak mooi af tegen het zwarte leer. Zijn mond zat vol zaad, kennelijk niet met de bedoeling om door te slikken want hij hield het in zijn bek.

Toen kwam een andere man op hem af. Hij zei dat hij een lekkere tongzoen wilde en nam de man met zijn spermabek vol op zijn mond. Ik keek ernaar en zag de twee mannen elkaar tongen waarbij het sperma zich mengden in de twee bekken en zag slierten uit de mondhoeken komen. Wow dit was geil om te zien! Roels pik werd er knoerthard van. Roel had op zich wel bi-gevoelens maar had zich er nooit aan overgegeven. Maar bij het zien van dit lekkers, wilde hij ook. Maar eerst dat lekkere meisje neuken. Hij zag zijn kans schoon want het tweede meisje was net volgespoten. Hij kroop achter haar en duwde zijn paal in haar. Hij gleed er heel soepel in. Hij begon te pompen. Ondertussen duwde hij zijn vinder in haar kontgat. "Doe het met zaad" riep het meisje. Hij kwam uit haar, stopte twee vingers in haar kletsnatte kut en roerde in haar kut. Het zat nog vol met sperma. Hij kwam naar buiten en er kleefde slierten sperma aan zijn vingers. Hij stopte deze vingers in haar kontgat en zorgde zo voor natuurlijk glijmiddel.

"En nu je pik," vroeg ze. Hij zette zijn paal voor haar kontgat en duwde voorzichtig verder. Oh wat lekker strak, dit is geweldig. Hij hield het niet lang vol en na een paar harde stoten, kon hij zich niet meer beheersen. Dat wilde hij ook niet. Hij kwam geweldig klaar. Hij voelde dat hij de darmen van het meisje vol spoot. Er leek geen einde aan de komen. Dit was zo lekker. Toen hij voorzichtig uit haar kont kwam, stond haar aars nog helemaal open. Zijn witte zaad, kwam er met kleine golfjes uit. Kijken hoe dat smaakt en hij zoog haar kontje. Het was een flinke lading want zijn bek was aardig gevuld. In één keer slikte hij zijn eigen zaad door. 'Mm... lekkere smaak' dacht hij. 'Dit smaakt naar meer!'

Ondertussen zag hij dat twee mannen met elkaar bezig waren op de matras. De ene man neukte de andere stevig zin zijn kontgaatje. Kennelijk waren alle mannen hier bi. Zoveel lekkers bij elkaar. Hoe dit verder ging lezen jullie de volgende keer.

Bi - Man