De cover van Elle

Het was een mooie dag. 7.30u. Ondanks het vroege uur, scheen de zon alsof ze iets had goed te maken. Door de hoge ramen in het station van Antwerpen viel ze prikkelend naar binnen. Ze wierp er onbewust schaduwen en spelend streelde ze het ijzeren traliewerk, dat zo typerend is voor het Antwerpse gebouw. De architectuur aan de binnenzijde komt nog beter tot zijn recht op dagen zoals deze. Vanuit de hoogte kijkt het stalen gebinte op je neer en moet je daarvoor eerbiedig het hoofd buigen, wat veel beter gaat als je geruggensteund wordt door een attente april-zon. Ook de geluiden op een zonnige dag zijn anders. Vroeger was ik een geregeld treinreiziger, vooral in mijn studententijd. Maar sinds ik werk en nu in het bezit ben van een auto, lopen de zaken toch anders. Een auto is vaak veel gemakkelijker - files niet meegerekend. Maar nu, in het begin van de paasvakantie, ben ik uitgenodigd door een paar vrienden aan de kust en aangezien ik daar een tweetal dagen blijf, heb ik besloten de trein te nemen. Het is belangrijk dat ik nadruk leg op het mooie weer. Immers anders, en daar ben ik zeker van, was wat volgt niet gebeurd.

De trein naar Oostende arriveert, twee minuutjes te laat. Dat kan geen kwaad, je geraakt eraan gewoon. Haastig stijgen de mensen uit en dan is het aan ons. Mensen op weg naar een nieuwe voorbestemming. Een kudde onderweg naar de slachtbank. Heb je er al eens op gelet dat mensen vreemde gezichten trekken als ze op de trein stappen. Het is alsof ze een enkel ticket hebben gekocht, regelrecht naar Hades. Het is niet altijd leuk om naar mensen op de trein te kijken. Maar, wat is er anders te doen op de trein? Ook deze keer is het weer raak. Als eerste stap ik een wagon binnen en wil me nestelen op een zetel in de rijrichting als ik merk dat alle anderen dat ook doen. Snel beslis ik om tegen de richting in te gaan zitten. Nu kan ik beter naar hen kijken en dus geniet ik van meer uitzicht.

Een oude man passeert me, zijn gezicht zorgelijk, een krant onder zijn arm, een aktetas in zijn handen. Ongetwijfeld onderweg naar zijn werk. Ik knik vriendelijk, hij reageert niet. Mijn aandacht wordt getrokken door een troepje jonge meiden. Vrolijk pratend lopen ze me voorbij. Luchtig gekleed geniet ik van het vleugje borsten en billen dat me gegund wordt. Ik lijk wel een oude snoeper, maar dat is natuurlijk niet. Rechtover me komt een jongedame zitten. Gewoontjes, niet speciaal lelijk of mooi, niet dik noch dun. Gewoon. Ze haalt uit haar tas een tijdschrift. De Vlaamse editie van het tijdschrift Elle. De trein zet zich in beweging, ik staar een beetje naar buiten. Het Antwerpse stadsgezicht glijdt langzaamaan voorbij.

De eerste halte is Berchem, we zijn nog maar net onderweg. De vrouw recht tegenover me staat op en gaat weg. Ze vergeet haar tijdschrift. Eerst wil ik nog achter haar lopen, maar misschien was het gewoon niet interessant en heeft ze het daarom laten liggen. Ik kijk naar de advertentie die op de achterflap staat. Een mooie Pioneer geluidsinstallatie. Ik neem het tijdschrift en kijk ernaar. Niet slecht. Ik draai het tijdschrift om en kijk naar de cover. Een mooie dame staat me glimlachend aan te kijken op het voorblad... ... Heb je ooit wel eens dat gevoel gehad dat alles rondom je vervaagt en dat je blik naar binnen wordt gezogen. De wereld verstomt, de tijd staat stil en je bent gefocust op datgene voor je. Het krulletje van haar lippen in die glimlach. De diepe blik in haar bijna zilveren ogen.

Ik wel, ik beleef het nu. Op het tijdschrift staat een zowat 25-jarige brunette in lingerie, met het meeste guitige gezichtje dat ik jaren gezien heb. Haar glimlach en pretlichtjes werken als een betovering op mijn gemoed. Ik ben onder de invloed van haar. Dronken in haar. Onbereikbaar... ... Met beide voeten op de grond geland en de knal doet pijn. Ik bekijk half weemoedig de foto. Zo objectief mogelijk. Een kort verslag. 1 meter 75 lang, mooi proportioneel gebouwd. Een klein rond kontje, mooie volle borsten, een hele slanke taille. Een plat maar gespierd buikje, een beetje wasbord. Niet spichtig. Een rond gezicht, zilveren ogen en een glimlach. Onbeschrijfelijk. Dunne lipjes die schreeuwen om een kus. Dichter dan dat geraak ik niet, maar jullie hebben toch wel min of meer een goed beeld van haar kunnen krijgen. Ze heeft de uitstraling van een Veronique L.

Ik sla het tijdschrift open en bekijk de bijgaande picturaal. Allemaal foto's in lingerie die de laatste nieuwe zomerondergoed mode voorstellen. Ik krijg het er verdomme zelf warm van. Ze is indrukwekkend. Op het einde staat haar naam Veronique en een modellenbureau. Pf..., Zal wel een of ander Italiaans modelletje zijn waar ik nu mijn zinnebeeld op geprikt heb. Feilloos beeld ik me haar in. De laatste foto staat ze voorover gebukt half in de schaduw enkel een gezicht en half zichtbare boezem geaccentueerd! Zonder slipje! Hier voel ik mijn onderlichaam een beroering veroorzaken.

Haar slanke benen lopen fel naar binnen waardoor er net onder haar privédriehoekje, wat zo in de schaduw ligt dat ik het mij enkel kan voorstellen, een driehoekige leegte ontstaat. Dat heb ik altijd heel mooi gevonden bij een vrouw. Op de een of andere manier heb ik me altijd sterk aangetrokken gevoeld tot heel die zone, zeker als je ogen aangetrokken kunnen worden door het streepje licht wat weer de prikkeling inluidt. Vandaar, heb ik mij dan ook ontwikkeld tot een "orale seksheld", zo noemde mijn ex-vriendin me steeds. Toen we uiteen gingen vroeg ze zonder blikken of blozen of ze af en toe nog eens langs mocht komen en ik haar dan wel eventjes wou bevrediging "op mijn manier", want dat kon ik volgens haar als geen ander.

Eerlijk gezegd vind ik het zo plezant dat ik er ook het meest oefening in heb. En zegt men niet: oefening baart kunst. Ik hoop in elk geval van wel. Terwijl ik lusteloos de schamele zinnetjes lees die er naast de foto's staan, stopt de trein alweer in het volgende station. Ik kijk op. Sint Niklaas, stad in het land van Waas. Ik besef dat ik ongeveer een kwartiertje simpelweg naar diezelfde foto heb zitten staren. Pure attractiviteit. Er staat bij dat het een Vlaamse is. Toch. Fijn. Ik ben verbaasd, maar mijn droommachine slaat op hol. Misschien moet ik eens proberen uit te vinden, hoe ik met haar in contact kan komen, waar ze woont, martiale status, enzovoort.

Ach ja, dromen. Ze zijn zo mooi, mijnheer...

De trein zet zich weer in beweging. Tegenover me hebben twee dames plaats genomen. Ik heb ze geen aandacht geschonken. Voor me ligt het tijdschrift waarover ik gebiologeerd zit weg te dromen. Mijn gedachtegang wordt gestoord door het gegniffel van de dames tegenover me. Ik kijk op en staar recht in de lieve glimlach van de dame in het tijdschrift. Dit kan niet! Snel kijk ik naar de foto en dan terug omhoog. Haar glimlach spreidt zich verder. Mijn hart staat nu stil. Mijn mond is verdroogd. Op mijn borstkas lijkt een olifant te rusten. Langzaam ontsnapt de lucht uit mijn longen. In het echt is ze nog meer betoverend dan op de foto's. Verwonderlijk genoeg, want vaak stelt de realiteit een beetje teleur. Ze is lichter gekleurd dan ik van de foto's heb onthouden, maar wel levendiger. Ik wil iets leuk zeggen maar veel komt er niet uit. Haar vriendin heeft mijn uiterst belachelijke situatie in de gaten en schatert het luid uit. Veronique beweegt langzaam haar hand, legt die op de knie van haar vriendin, knijpt er vergoelijkt in en de vriendin stopt met lachen.

"Hallo, goede morgen. Ik zie dat je naar mij kijkt, althans naar mijn foto 's. Vind je ze mooi?" Ik wil iets aardigs antwoorden, maar meer dan wat onbeholpen gehakkel produceer ik niet. Opnieuw barst haar vriendin in een schaterlach uit. Heldere klanken strelen mijn hoofd langs opzij. Het lijkt wel alsof heel deze situatie mij veel bewuster maakte van mijn omgeving. Klanken kregen kleur, kleuren kregen gloed, geuren werden aroma's. Ik luisterde naar haar kalme ademhaling, die ik blijkbaar wist te isoleren uit de omgeving van turbulente geluiden. Mijn blik werd gezogen naar het driehoekje net onder haar hals. Ze slikte en haar ogen branden op mijn huid. Eindelijk hervond ik mijn zelfbeheersing. Het bloed begon weer te stromen, het hart te slaan. Ik kwam erdoor.

"Ze zijn prachtig, werkelijk betoverend."

Hoe het kan weet ik niet maar wat ik zei moet indruk gemaakt hebben, want heel plots stopte de vriendin met giechelen. De geluiden in de trein verstomden. "Hoewel ik moet zeggen dat ze verbleken bij het origineel." Lap, het hoge woord was eruit. Een onverbloemd compliment. Ik geef het toe. Don Juan zou het duizend keer beter aangebracht hebben. Maar aandacht voor de finesse was er sowieso niet. Daarenboven zag ik mezelf toch al nooit in contact komen met een vleesgeworden engel. Ik betwijfel echter of subtiliteit evenveel effect zou gehad hebben dan ik nu in deze situatie. Een lichte blos verscheen op haar wangen en haar lichaam dat bijna weifelend reageerde. Haar lippen weken uiteen, en even leek het alsof ze niet wist wat ze moest antwoorden. Haar vriendin brak de spanning van het moment: "Nou, jij bent ook een mooie, eerst niet weten wat te zeggen en dan ineens met bloemen gooien."

"Sorry, ik ben nog een beetje verdoofd van het moment, denk ik."

"Geeft niet, ik ben Nathalie. En dit is Veronique."

We wisselen beleefdheden uit en het gesprek neemt nu een leuke wending. Eindelijk zullen jullie wel denken. We praten over van alles en nog wat. We zijn allemaal op weg naar de kust. Leuk, denk ik bij mezelf, misschien komt er nog een staartje aan deze ontmoeting. Terwijl we zo aan het praten zijn, glijden mijn ogen af en toe weg van de conversatie. Ze geraken verstrikt in het lichaam van Veronique. Na al wat ik al kon bespeuren in het tijdschrift, is het vanzelfsprekend dat mijn verbeelding niet veel nodig had om een eigen leventje te gaan lijden. Een kleine beschrijving van Nathalie en Veronique is hier misschien wel op zijn plaats. Nathalie draagt een heel strakke jeans en een wat los vallend T-shirt zonder mouwen en met een V- hals, die heel duidelijk de aanzet van een volle boezem aangaf, minstens een C- cup. Ze was licht opgemaakt en had mooie volle lippen. Veronique was volledig het tegengestelde. Ze droeg een linnen 3 kwart pantalon, met daarop een openhangend los hemd met eronder een bordeaux topje, ze droeg geen zichtbare make-up, maar wel een set lange zilveren oorbellen. Haar boezem was een volle B, niet meer.

Toen werd ik letterlijk betrapt, starende naar Veronique 's navel. Veronique pikte mijn blik op en moest haar vraag opnieuw stellen. Ik keek op, en onmiddellijk kreeg ik het warm. Ik had zelfs niet gemerkt dat Nathalie was opgestaan en blijkbaar naar het toilet of zoiets was. Ik verontschuldigde me en ze glimlachte me toe. Ze zei dat ze het niet erg vond, en dat ik daarenboven na mijn leuke compliment van daarstraks toch nog wat tegoed had. Maar ik moest het een beetje minder opvallend doen. Opnieuw bood ik mijn excuses aan. En, voerde ik ter verdediging aan, dat ik geïnteresseerd was geraakt naar het meisje achter de foto's. Dat nu ze hier tegenover me zat al mijn fantasiestoppen doorgeslagen waren. Nu was het haar beurt om warm aan te lopen.

We zwegen alle twee, maar de vonken spetterden door de lucht. Onze ogen waren verbonden door dikke touwen en we trokken er allebei aan. Je kon de bezwangerde lucht voelen, dik, droog, warm. Haar borstkas die op en neer ging. Een zweetdruppeltje dat parelt op mijn hoofd en zijn eigen stompzinnige weg naar beneden zoekt. We verdrinken in de blik van de ander. Het treingeluid verdoofd tot een zacht gezoem, en gezoem dat gonst in onze oren. Toch twijfel ik een beetje. Verbeeld ik het mij niet. Maak ik er niet meer van dan er is en verzin ik de intense spanning erbij, maar weten we gewoon niet wat te zeggen tegen elkaar.

Gelukkig kwam op dat moment Nathalie terug die me onmiddellijk verduidelijkte dat ik niet droomde. Meer zelfs, ze maakte een gevatte opmerking over de spanning die te snijden viel, en dat we moesten oppassen dat de temperatuur de sprinklerinstallatie niet in werking stelde. Veronique glimlachte betoverend en keek me bedremmeld aan. Ik lachte en zocht naar een sprankelende manier om te antwoorden, maar besliste uiteindelijk de boel maar te laten.

De trein arriveerde te Gent en stond een vijftal minuutjes stil. Alle mensen waren uit onze coupe weggelopen en we zaten nog met zijn drieën in de trein. Het gesprek ging verder hoewel het af en toe scheen te stokken bij Veronique en mij. We praten over een aantal gewone dingen, vrienden, uitgaan, enzovoort maar gaandeweg leek het gesprek toch steeds persoonlijker te worden. Het scheen me toe dat de beide dames elkaar door en door kenden. Toen ik daar een opmerking over maakte lachte de beide uitbundig. Ik had blijkbaar iets grappigs gezegd. Ze vertelden dat ze ooit eens verliefd waren geweest op dezelfde jongen, maar omdat ze geen ruzie wilden hadden ze een intern onderzoek gedaan wie de jongen mocht hebben. Er lag nogal wat nadruk op 'intern'. Ik keek ze aan en vroeg wat ze daarmee wilden zeggen.

Nathalie vertelde dat toen ze vijftien jaar waren ze afgesproken hadden een aantal objectieve criteria te hanteren om die keuze te maken en dat zij, Nathalie, gewonnen had. Ze lanceerde een schaapachtig lachje, ik begreep er niets van. Veronique verduidelijkte de affaire toen ze mijn verloren gezicht zag.

Borstomtrek, lengte van de benen, haarverschijning en hoeveelheid, en nog een aantal dingen kregen punten toegewezen en wie het meeste punten had, won. Maar omdat ze de zaak eerlijk wilden maken, hadden ze op een zondagmiddag bij Nathalie afgesproken om dat bij elkaar te gaan controleren. Naakt hadden ze bij Nathalie in de kamer elkaar vergelijken en al tastende waren ze de grens gaan verleggen. Zo had Veronique voor de eerste keer met iemand gevreeën en had Nathalie het voor de eerste keer met een meisje gedaan. Het was een boeiende uitleg en mijn penis roerde zich ernstig terwijl ze de hele zaak uit de doekjes deden. Ik zag het al helemaal voor me. Twee beeldschone meisjes die elkaars intiemste plekjes ontdekken en verkennen. Nathalie was zelfs nog veel explicieter en vertelde dat ze sindsdien als ze beiden in een 'genoeg jongens' periode zaten elkaar nog steeds intiem bezochten. Ik dacht dat ik het ging verliezen.

Het meisje waar ik zojuist vurig oogspel mee zat uit te wisselen was een verdoken lesbienne. Ik was een beetje teleurgesteld en dat moet blijkbaar op mijn gezicht te zien geweest zijn, want Nathalie vertelde onmiddellijk dat ze beiden een echte herenstaaf prefereerden, maar dat de afwisseling gewoon een spelletje was. Wellicht eentje, wat ze beiden plezant vonden. Ondertussen keek ik steeds meer verlangend naar Veronique. Ook Nathalie was best aantrekkelijk en het idee om samen met deze twee schoonheden de rest van de dag door te brengen sprak me echt wel aan. Dus stelde ik hun dat ook voor. We kletsten nog een beetje rond en de toon werd steeds persoonlijker. Over persoonlijke voorkeuren, favoriete standje, wensen en dromen.

Mijn kans was duidelijk gekomen toen Nathalie bekende aan Veronique dat ze stiekem altijd wel eens een triootje met haar en een vriend had willen maken. Maar aangezien zich die mogelijkheid nog nooit voorgedaan had, was het er nog niet van gekomen. Veronique reageerde enthousiast en samen giechelden ze. Ik viel in een tweestrijd. Zou ik mezelf aanbieden voor dit hete avontuur of hoe moest ik dat aanpakken. Eigenlijk had ik wel willen proberen of er met Veronique iets uitgebreid te creëren was en dan nu al meteen voorstellen voor een triootje met haar beste vriendin was teveel geweest. Net toen ik dacht een oplossing gevonden te hebben, stopte de trein in Oostende, onze eindbestemming. Gezamenlijk liepen we naar het strand en zochten daar een gezellig plekje. Eerlijk gezegd had ik liever iets beschut gevonden in de duinen of zo, want waar we nu lagen was 't onnoemelijk druk. Gelukkig dachten ook beide dames er zo over en zo kwam het dat we de kusttram namen naar een gebied met heel veel duinen.

Daar stapten we af en zochten een aangenaam plekje, een beetje beschut. We zaten ongeveer ter hoogte van Heist. Een aangename rustige kustgemeente. We lagen er al een half uurtje toen Nathalie opeens recht schoot en zei dat de zon meer brandde dan ze gedacht had en ze vroeg of ik haar rug niet wou insmeren. Veronique draaide zich naar mij toe en vraag daarna bij haar hetzelfde te doen. Gedwee begon ik aan het werkje. Nathalie ging op haar buik liggen en toen ik een beetje olie in mijn handen genomen had, zei ze even te wachten en totaal onverhoeds knoopte ze haar bovenstuk los. Ik kon wel niets zien want ze lag erop en de voorkant was niets verschoven. Ik streelde zo zacht mogelijk, liever dat dan strelen en kon aan haar reacties merken dat ze het wel aangenaam vond. Toen ik onderaan haar rug gekomen was wreef ik een beetje ruwer, daardoor een soort van massagewerk simulerend. Dit had het benodigde effect. Ze kreunde en liet het zich duidelijk welgevallen. Ik ging nog eventjes door maar wierp steels een blik op Veronique om te kijken of ze me in de gaten hield. Dat bleek niet zo te zijn en ik wilde me terug op Nathalie concentreren toen ik haar blik ving. Veronique keek me even doordringend aan als in de trein, en binnen de seconde was ik weer verloren. Nathalie had zich ondertussen tegoed gedaan aan de kleine massage en leek wel te slapen. Dat was niet echt zo, ze rustte gewoon wat.

Daarom verlegde ik mijn aandacht naar Veronique. Die droeg een soort van tweedelig badpak. Een pak wat achteraan een deel leek en vooraan twee delen. Toen ik wou beginnen, ging ze op haar knieën zitten, keek even naar Nathalie, zag dat die quasi sliep, trok het bovenstuk uit en gaf me zo zicht op haar wondermooie borsten. Ik had al heel wat borsten gezien, maar deze exemplaren sloegen alles. Het leek wel of de schoonheid, die haar hele 'zijn' uitstraalde nog eens geaccentueerd werd in haar borsten. De perfecte B- cup bekroont met hele fijne donkergekleurde tepels. Ze stonden al een beetje hard, waarschijnlijk van de langs strelende wind. Ze plaagde me ogenschijnlijk een beetje want ze bleef extra lang rechtop zitten, toen boog ze zich toch terug naar haar handdoek en kwam ik terug naar de realiteit. Deze wondermooie vrouw was meer dan betoverend. Ze moet me hebben zien staren, want toen ik eindelijk mijn handen op haar rug zette om te beginnen fluisterde ze: "en mooi wat je te zien kreeg? Heeft het effect?"

Ik weet niet waarom ik toen zo klungelig antwoordde maar ik zei dat mijn penis bijna uit mijn broek floepte, zo sterk was het effect. Ze glimlachte, pinkte een oogje en streelde snel met haar hand over mijn erectie. "Als je goed je best doet, doe ik dat zo dadelijk ook, beloofd."

Ik wist niet waar ik het had maar ik heb nog nooit zo intens iemand gestreeld/gemasseerd als toen. Ik heb heel haar rug onderhanden genomen, haar benen en voeten en zelfs de binnenkant van haar dijen moesten eraan geloven. Toen ik bovenaan in haar driehoekje was aangekomen opende ze spontaan wijd haar benen en gaf me daarmee duidelijk aan dat ik verder mocht gaan. Ze was kletsnat daarbinnen en de temperatuur streelde overduidelijk mijn hand. Een beetje terloops streelde ik door haar badpak heen haar duidelijk gezwollen lipjes. Ze kreunde, ik ging verder en drukte harder, ze kreunde luider, ik keek ongerust naar Nathalie, die sliep overduidelijk nu. Ik stroopte het middenstrookje van haar badpak en met een vinger gleed ik over haar naakte lipjes. Het effect was overdonderend, ze draaide met haar kontje en drukt het achteruit, tegen mijn vinger op.

Ze streelde als het ware zichzelf over mij heen. Doordat haar onderlijf loskwam van de grond, pakte ik haar badpak en stroopte het af. Ze liet me begaan en maakte het me zelfs gemakkelijk. Ze spreidde opnieuw haar lange benen en ik ging verder met mijn vingers op onderzoek uit. Steeds heftiger werden haar bewegingen, op een gegeven moment drukte ik mijn duim naar binnen en ze was blijkbaar zo opgewonden dat alleen daardoor al ze klaarkwam, ze kreunde luid en hartstochtelijk en nog steeds op haar buik gelegen kromde haar hele rug, bijna als een parabool. Een wonderbaarlijk zicht, want daardoor bood ze mij een uitzicht op haar stevige borstjes. Onmiddellijk gleed een van mijn handen eroverheen en dit verlengde haar orgasme nog verder. Door de kromming was mijn hand verschoven en zat mijn duim nog in haar maar drukte mijn middelvinger tegen haar kontgaatje. Voorzichtig duwde ik tegen het roosje en Veronique kreunde luid, een duidelijk teken dat ik verder mocht gaan.

Ik bevochtigde mijn vinger en dreef hem beetje bij beetje in haar nauwe aarsje. Ze vroeg het zachtjes aan te doen, want ze was hier nog een volledig maagd. Ik respecteerde haar wens en vingerde haar ultrazacht in kut en kont. Het duurde geen minuutje of ze kwam opnieuw klaar en viel uitgeput op het zand neer. De plof wekte Nathalie en die zag onmiddellijk de situatie door. Ze lachte luid en zei dat het niet eerlijk was dat we haar niet gewekt hadden om mee te delen in de pret. Ik keek naar Veronique en een verstandsblik schoot door ons heen. Ik mocht ook wel een beetje spelen met Nathalie, maar ik was van HAAR. Ik wilde niet liever. Ik betrok Nathalie bij het spel en speelde een beetje met haar borsten, een grote C- cup, misschien zelfs D- cup, met aangepaste grove tepels, lichtbruin van kleur.

Ze reageerde aardig op de strelingen en ik manoeuvreerde me zo tussen de twee dames in dat ik voor elk een hand had. Beide lagen op hun rug, met hun ogen dicht. Ik streelde de borsten van Nathalie en zetten mijn lippen rond een tepel van Veronique en dat wisselde ik af, tot beide dames daarvan genoeg hadden. Langzaam zakte ik neerwaarts met mijn mond over de buik van Veronique en streelde ondertussen me beide handen de venusheuvel van Nathalie. Compleet kaal geschoren, een heel lekker gevoel. Veronique was slechts lichtjes bij getrimd, maar dat stond haar dan ook prachtig. Beide dames vertoonden geen zonnesporen dus ze zonden af en toe al eens naakt, en zeker topless. Ik likte Veronique uitgebreid en drong diep in Nathalie met meerdere vingers. Nathalie lag hevig te bewegen en Veronique kreunde luid. Ik wisselde ze uit en likte nu Nathalie, die op handen en voeten was gaan zitten en ondertussen streelde ik de borsten van Veronique die ondertussen door mijn zwemshort mijn penis aan het strelen was.

Ze stroopte mijn broek naar beneden en bevrijdde mijn apparaat. Dat stond loeihard en ik voelde de eerste vochtdruppel al naar voren schuiven. Ze keek er naar, zuchtte en schoof met haar mond over mijn buik recht naar mijn pik toe. Ze gleed met haar lippen langs de stam en nam het topje voorzichtig naar binnen. Het effect was overdonderend. Heel zachtjes bewoog ze met haar tong op en neer, heel zacht. Ondertussen was ik Veronique uitgebreid aan het likken. Ik lag op mijn rug, zij zat praktisch op mijn gezicht en genoot honderduit en Veronique likt vol overgave mijn lul. Ik probeerde naar beneden te kijken en kreeg een kort glimp van het pijpwerk, maar dat deed me bijna klaarkomen zo geil was het uitzicht.

Ik verhevigde mijn werk bij Nathalie en likte met een beetje extra kracht langs haar kittelaar en stak dan plots mijn tong zo diep mogelijk naar binnen. Zo had ik geleerd dat dit het meeste effect had. Uitgebreid heel het kutje bewerken, lipjes, kittelaar en voor mondje en af en toe binnen stoten en dan nog het liefst op verschillende ritmes had duidelijk het meeste effect en ik was dan ook nog geen enkele dame tegengekomen die daar niet horendol van werd. Ook op Nathalie had het effect, ze schreeuwde bijna tegen Veronique dat ik zo lekker befte en dat ze ging klaarkomen. Ik likte snel over haar aars en stak een vinger naar binnen en dat was genoeg voor haar om een overweldigend orgasme te krijgen. Veronique genoot van haar schokkende vriendin. Ze schoof diep over mijn penis heen. Het leek wel of ze hem tot achter in haar keel drukte. Dat was ook zo. Het was de eerste deepthroat behandeling die ik kreeg en ik genoot als nooit tevoren.

Plots voelde ik mijn sappen omhoog duwen en voor ik kon verwittigen spoot ik in haar keel. Ze drukte mijn penis nog steviger naar binnen en slikt alles door. Dat was de eerste keer dat me dat overkwam en van puur genot bleef mijn penis stijf omhoog staan. Ik liet me helemaal gaan.

Veronique die mijn stijve penis nog vast had, kroop omhoog, gaf me een vurige tongzoen en liet haar kutje over mijn leuter zakken. We wipten dat het een lieve lust was en bleven doorgaan tot ze klaarkwam. Terwijl we zo bezig waren had Nathalie zich achter ons gevestigd en likte daar waar ze bij kon komen. Het kontje van Veronique, mijn ballen, een stuk van mijn stam enzovoort. Toen mijn lul naar buiten floepte, likte ze er hevig aan en stopte hem dan weer in Veronique"s kutje. Daardoor werd het een echte kliederboel. Plots wou Nathalie weer. Nadat Veronique voor de tweede keer een overduidelijk orgasme had gehad en haar sappen over mijn ballen stroomden.

Veronique ruimde plaats en Nathalie ging op handen en voeten zitten en zei dat ik zo naar binnen moest. Veronique ging wijdbeens over Nathalie staan en presenteerde me haar poesje om schoon te likken, wat ik met veel plezier en overgave deed.

Ondertussen bewoog ik op en neer in Nathalie's kutje wat strak rondom mijn penis zat. Steeds afwisselend van tempo probeerde ik haar zoveel mogelijk genot te geven. Ik bewoog mijn onderlichaam draaiend, wat een soort van schroefeffect gaf in haar strakke gaatje. Het had de juiste gevolgen want plots schokte ze en kwam ze hevig klaar. Toen haalde ze mijn penis uit haar kutje en duwde hem tegen haar gaatje. Nat door haar en mijn sappen gleed ik vrij gemakkelijk naar binnen en terwijl ik stevig doordrukte was ze alweer flink aan het kreunen. Ook Veronique begon fel te kreunen, aangevend dat haar hoogtepunt naderde. Ze duwde echt haar onderlijf krachtig tegen mijn tong en schreeuwde om meer. Plots kneep Nathalie fel in mijn penis en klemde zo mijn penis af, ze kwam hevig klaar en tegelijkertijd voelde ik Veronique volledig verkrampen, ook zij kwam klaar. Ik liet beide dames helemaal gaan en begeleidde hen in hun orgasmen.

Toen kon ik niet meer. Uitgeput liet ik me voorover vallen en beide dames kwamen naast me liggen.

Veronique vroeg of ik nog klaargekomen was in Nathalie, ik zei van niet en ze boog zich naar Nathalie en spraken samen af om me nog eens oraal te verwennen. Mijn penis was een beetje slap geworden, maar hun beider aandacht verhielp dat al gauw. Vol overgave pijpten ze me naar een klaterend hoogtepunt waarbij Veronique mijn ballen en onderstam onderhanden nam en Nathalie me vol in haar mondje nam. Mijn eerste straal kwam dan ook bij haar terecht, de volgende in het mondje van Veronique, de laatste straal deelden ze zusterlijk. Na het spuiten nam Veronique mijn penis nog eens diep in haar mond en likte hem schoon, daarna kwamen ze alle twee weer naast me liggen en doezelden weg in elkaars armen.

We werden wakker omdat het buiten frisser begon te worden. We besloten samen naar mijn vrienden te gaan en wat we daar nog beleefd hebben...

A&V