Dansen met gevolg

Ik ging met mijn vrienden uit stappen in een kroegje. Ik kwam er regelmatig en ik kende de meeste mensen wel. Toch zag ik altijd weer nieuwe gezichten, en zo viel mijn oog op een mooi meisje met stijl bruin haar.

Ze droeg een strak, wit hemdje waarin haar borsten goed uitkwamen. Haar tepels waren lichtjes zichtbaar door de dunne stof en een BH had ze kennelijk niet aan. Daaronder had ze van dezelfde witte stof een korte strakke rok en een zwart tangaslipje was door het stof zichtbaar. Ze droeg daaronder mooie zwarte laarsjes. In haar hand had ze een mixdrankje van het een of ander. Kortom: een hele aangename verschijning.

Na een aantal biertjes gedronken te hebben, vond ik dat de tijd rijp was om erop af te gaan. Ze stond met een vriendin te dansen en ze had genoeg aandacht van andere mannen. De meeste wees ze meteen af, met andere maakte ze een kort praatje maar ging verder nergens op in. Hoe zou ik dit aanpakken? Ik besloot in de buurt te gaan dansen. Wat zag ze er toch prachtig uit in die kleren. Ze lachte naar me maar draaide zich ook weer van me af.

Jammer, maar haar mooie billen waren ook zeker wel de moeite waard. Door de drukte werden we tegen elkaar aangedrukt. Haar billen werden flink tegen mijn aangedrukt en mijn geslachtsdeel reageerde meteen.

Ze bleef doordansen en haar heupbewegingen lieten haar billen nog lekkerder tegen me aan trillen en binnen de kortste keren had ik een paal in mijn broek. Zou ze het merken? Ze draaide d'r hoofd, keek me aan en lachte ondeugend. Alsof ze wilde zeggen dat ze het wel voelde.

Ik had nog een half glaasje water (teveel bier drinken als je een meisje wilt versieren is ook niet goed) in mijn hand en door de drukte viel het glas uit mijn handen. Het water kwam over het witte hemdje van het meisje terecht. Ze draaide me om en keek me smerig aan.

"Wat doe je sukkel" schreeuwde ze in mijn oor en keek naar haar natte hemdje.

Ik keek ook, maar ik werd er alleen maar opgewondener van. Het water zorgde ervoor dat het toch al lichte truitje bijna helemaal doorschijnend was. Haar tepels waren overeind gaan staan door de kou.

"Sorry, het spijt me echt. Gelukkig is het maar water. Kan ik het goedmaken met een drankje?". Toen ze merkte dat het inderdaad maar om water ging (en niet om bier of wijn) kon ze weer normaal reageren.

"Ok, maar dan wil ik dit wel eerst even afdoen."

Ik ging een handdoek halen bij de bar en zij ging naar een tafeltje op een barkruk zitten in een minder druk hoekje. Ik kwam terug en gaf haar de handdoek.

Ze veegde haar gezicht en borst maar het werd zeker niet droog.

Mooi dacht ik, dan kan ik nog even van dit wet-look effect genieten. Ik kwam terug en had een biertje en een mixje in mijn hand.

Ze zat nog steeds een het tafeltje, nog steeds met een nat hemdje. Ik gaf haar het drankje, ging tegenover haar zitten en we begonnen te praten.

Het was gezellig en we lachten om elkaar. Ze hete Linda en was negentien jaar. Ondertussen kon ik mijn ogen niet van haar borsten afhouden. Haar hemdje was lekker laag uitgesneden, dus kon ik er goed in kijken. Haar tepels staken door het natte hemdje heen en maakte het geheel onweerstaanbaar.

Ineens werd ik gebeld. Ik wilde mijn telefoon uit mijn zak halen, maar deze viel op de grond. Ik kwam van mijn kruk af en bukte om de telefoon op te rapen. Ze had haar benen over elkaar maar net op het moment dat ik de telefoon opraapte, wisselde ze van zitpositie. Ze zette haar benen naast elkaar en ik kon ineens haar zwarte tanga zien. Wat een heerlijkheid dacht ik. Heel even maar, toen deed ze haar benen weer over elkaar, nu andersom.

Toen ik weer boven de tafel uitkwam en ik mijn telefoon opnam probeerde ik zo normaal mogelijk te doen. Ik weet niet of ze het wist, dus liet ik het maar zo.

"Zullen we gaan dansen? Anders zitten we hier ook alleen maar niks te doen."

Ik vond alles best, zolang ik maar in de buurt van Linda kon blijven. We dansten met elkaar en raakten elkaar steeds meer aan. Ik voelde haar hand langs mijn kont glijden en deed dat ook maar bij haar. Ze had heerlijke billen, maar het zachte stof van haar rokje maakte het misschien nog wel lekkerder.

We zoenden met elkaar zoals tieners dat doen. Het was lekker en mijn hand kreeg de vrij spel op haar billen.

De hele avond hebben we samen gepraat, gedronken, gezoend en gelachen. Op een gegeven moment zei ze "Ik moet naar huis."

Ik bood aan om haar naar huis te brengen. Zij was op de fiets, en ik was lopend. We liepen dus maar (met de fiets in haar hand) naar haar huis.

Ondertussen praten we verder en toen we bij haar huis aangekomen waren gaven we elkaar nog een hele dikke afscheidskus. Omdat we nu alleen waren gleed mijn hand dit keer onder haar rokje tijdens het zoenen. Ik kneedde haar billen lichtjes en ze maakte lichte geluidjes. Ik vroeg me af hoe ver we zouden gaan vanavond.

De zoenpartij verplaatste zich langzaam naar binnen en we zoenden verder op de bank. Haar handen hadden de weg onder mijn shirt gevonden en ze speelde met het plukje borsthaar dat ik had.

Dit was voor mij een teken, en ik ging met mijn handen over haar borsten. Ik kuste haar in haar hals en fluisterde lieve dingetjes in haar oor en elke keer kwamen er lichte kreun geluidjes. Ze duwde haar borst flink naar voren en ik verkende met mij handen haar twee mooie borsten. Onze vrijpartij verplaatste zich naar de bank. We moesten stil zijn, we waren in haar ouders huis en ze lagen te slapen.

Ze ging schuin op mijn schoot zitten. We zoende verder en mijn hand verkende langzaam de binnenkant van haar bovenbeen, in de richting van het grote genot.

Het zoenen werd steeds heftiger en ze bewoog sneller met haar tong dan ooit tevoren. Ze was duidelijk erg opgewonden.

Mijn hand voelde dat ook, want haar tanga was drijfnat. Ze ging rechtop zitten, met haar gezicht naar me toe.

In een snelle beweging deed ze haar topje uit en hing ze zo ver naar voren dat haar borsten in mijn gezicht kwamen. Ik likte haar tepels die harder en harder werden. Ze stond op en trok me overeind. Ze trok mijn overhemd uit en meteen ook mijn broek en onderbroek. Mijn stijve viel er meteen uit, en ze duwde me weer op de bank.

Ze pakte mijn overhemd en bond die als een blinddoek om mijn hoofd heen. Even voelde ik niks. Wat zou ze doen. Toen voelde ik een hele lichte aanraking aan mijn lul. Ik kon niet vaststellen wat het precies was, maar ineens was het weer weg. Toen voelde ik een kriebel over mijn bovenbenen gaan. Ze was waarschijnlijk met haar hemdje mij aan het kriebelen. Ik werd er enorm opgewonden van. De ene keer voelde ik niets anders dan de tocht die door de open deur naar binnen kwam, en de andere keer voelde ik hele lichte aanrakingen op mijn lichaam en op mijn lul. Er gebeurde een tijdje niks, maar ik hoorde haar zachtjes giebelen.

Ze kwam op me zitten en met haar handen duwde ze mijn lul rechtstreeks in haar natte vagina. Ik rukte mijn hemd van mijn hoofd af en ze zat naakt op me en bewoog haar heupen als een dolle.

Ik kwam meer naar voren zitten, pakte met beide handen haar billen vast en bewoog haar omhoog en omlaag. Haar borsten bungelden in mijn gezicht en af en toe likte ik een tepel. Mijn lul groeide en klopte. Er was geen weg meer terug en dat merkte ze ook. Ze sprong bijna omhoog en omlaag en ik kwam met een enorme explosie klaar. Het voelde wel alsof er liters sperma bij haar naar binnen stroomde en het bleef maar duren.

Ze stopte met de snelle bewegingen maar ging wel door met het rustig in en uitschuiven van haar vagina in om mijn lul totdat we samen tot een volledige stop kwamen. We ruste samen uit, nog in elkaar verstrengelt.

"Ik ga zo naar boven, slapen." zei ze.

"Dat is goed" zei ik en ik deed mijn kleren weer aan. Het was een avond om nooit meer te vergeten.

"Spreken we binnenkort samen weer iets af?"

"Zeker weten!"

Joris