Christa

Gedwongen lust of vrijwillig afgedwongen lust? Ik had al vaak gelezen over elektroseks in verhalen en mijn fantasie maakte overuren over dit gegeven. Maar met wie kun je er over praten, en, belangrijker nog, met wie kun je zo'n passie beleven? Toevallig (nou ja, wat heet?) Kwam ik er achter dat er in Duitsland, net over de grens, een 'kliniek', zoals ze dat over de grens noemen, was gevestigd waar een heleboel fantasieën konden worden waar gemaakt. Na een telefoongesprek in mijn beste Duits besloot ik mijn stoute schoenen aan te trekken en heb ik een afspraak gemaakt in Kaldenkirchen met de domina die ik had gesproken. 's morgens om elf uur was de afspraak, dus bijtijds stond ik op mijn vrije dag op om de reis naar het opgegeven adres te ondernemen. We hadden afgesproken dat ik langs zou komen om eens uitgebreid over mijn fantasieën te praten die nogal pervers van aard waren. Door de telefoon hadden we het al gehad over aarsspelletjes en elektro in het algemeen waarbij ik mijzelf verbaasd had doen staan door mijn onbeschroomde eerlijkheid.

Christa, de vrouw die ik had gesproken, zei me heel vriendelijk dat er wat haar betreft geen taboes bestaan op dit gebied, maar wel een heel spectrum van mogelijkheden. Het was echter beter een en ander vrijblijvend met elkaar te bespreken. Dan kon ik ten alle tijden nog van de behandeling af zien als ik wilde en kon ze me ook de behandelruimtes laten zien. Dat het over en weer tussen ons 'klikte' vond ze ook erg belangrijk. Als ik wilde, maar zij niet, dan zou het 'feest' ook niet doorgaan stelde ze heel duidelijk.

Ik belde enigszins onzeker aan op het opgegeven adres. Een kleine bungalow in een rustige buurt. Al snel hoorde ik iemand in de gang, waarna de deur opende.

"u bent Frans met wie ik woensdag heb gesproken?" Werd mij gevraagd door de vrouw die opende. Een kleine, fragiel gebouwde brunette in een witte rok met een wit hesje keek mij aan. Een soort verpleegstersuniform met een onmiskenbaar sensueel tintje door de hoog opgesneden split en de kleine borsten die werden geaccentueerd in een strak shirt. Ja, inderdaad, antwoordde ik. Met een breed armgebaar werd ik binnen genodigd. Ik liep Christa, zoals ze zich had voorgesteld, achterna door de gang in een ruime en lichte kamer. In de kamer stond een bureau, waarachter zij plaats nam, en ik ging zitten op de gestoffeerde stoel er tegenover.

Na een glas fris te hebben gekregen en elkaar te hebben voorgesteld vraagt Christa of ik speciale wensen heb of dat ze misschien samen met mij een lijstje door zal lopen. Dat laatste lijkt mij een uitstekend idee. Voordat ze daaraan begint vraagt ze mij of ik haar wil volgen voor een kleine rondleiding, zodat ik een indruk kan krijgen van de behandelruimten die er ter beschikking staan. Achter een kamerscherm staat een gynaecologenstoel met alle accessoires voor een klysmabehandeling. Aan de wand hangen verschillende waterzakken en in een kast liggen grote glazen spuiten en een collectie klysmaballen, van groot tot klein, en een heel assortiment sondes. Hieronder dunne buisjes van metaal en van plastic, holle kunstpenissen en zelfs een voorbindpenis die kan worden aangesloten op een klysmareservoir! Ook een sonde met een dubbele opblaasbal, die ik alleen maar nog ken van foto's, maar waarover ik vaak heb gefantaseerd. In een andere hoek staat een bok waarop iemand voorover kan worden gefixeerd, speciaal bedoeld voor oprekoefeningen van de anale spieren. Op een verrijdbaar tafeltje zie ik opblaasbare anaalpluggen, allerlei soorten dildo's en massieve buttplug 's. Centraal opgesteld in de ruimte een massage- en behandeltafel met daarboven een operatielamp. Achter glazen deuren in gescheiden ruimtes een toiletruimte met onder meer een ruim toilet voor plas- en poep-seks, een ligbad en een douche.

Na alles bekeken te hebben lopen we terug naar het bureau. Uit een la haalt Christa een formulier waarop vele behandelingen staan aangegeven.

"Mocht er iets niet tussen staan, dan is dat geen probleem," zo verteld ze. "De lijst is er om mensen op ideeën te brengen of om, als mensen verlegen zijn, ze het wat makkelijker te maken om over hun geheime wensen te spreken."

Christa leunt achterover en kijkt me taxerend aan.

"Je hebt nu een indruk van de mogelijkheden, de werkwijze en de beschikbare voorzieningen. Als het tegenvalt of je toch geen interesse hebt dan nemen we nu afscheid, want dat hadden we ook afgesproken. Als het je bevalt dan gaan we de lijst bekijken en spreken we een tijd af."

Wat ik had gezien aan apparatuur en hygiëne, maar vooral ook de persoon van Christa zelf hadden me al hartstikke geil gemaakt en ik wilde niets liever dan een uitgebreide sessie met haar. Toen ik dit zei keek ze me vriendelijk aan en zei dat we dan maar eens moesten gaan beslissen waar mijn interesses lagen. Aan de hand daarvan konden we kijken hoe lang ik zou kunnen blijven. Ik voelde me opeens erg opgelucht. Ik mocht blijven! Christa wil me behandelen! Mijn fantasieën worden gerealiseerd!

Mogelijkheden ongelofelijk zoveel. Na het doornemen ervan stond aangekruist als mijn interesses een toch nog lange waslijst, ondanks de vele keren dat ik aan had gegeven geen interesse te hebben (speen, harnas, fetisj, katheter, poepspelletjes, orgasmeverbod (!), ijsspelletjes, rollenspel en noem maar op).

Christa vroeg me of ze het goed samenvatte als ze het als volgt had begrepen. Ze is een domina, maar meer verpleegster en liefhebster van dezelfde spelletjes als ik ben en daarbij behoren lichte bondage met behulp van klemmetjes en bijvoorbeeld balbondage, anale oprekspelletjes, enema en elektro. Ook het wederzijds beleven van seksuele bevrediging heb ik aangegeven als belangrijk. Dingen als was en plassen in niet-extreme vorm vind ik oké, maar geen naalden, bloed of pijn. Ook intiem scheren heb ik aangegeven als zeer opwindend. Het is zo dat ik al geschoren ben, maar een extra (en professionele) beurt, dat lijkt mij erg lekker. Iedere behandeling, zo werd mij nog verteld, begint met een uitgebreide douchebeurt en na afloop kan ik in de verwarmde serre vertoeven zo lang ik wil voordat ik weer de straat op moet. Een uitgebreid programma kortom en we besluiten om er een sessie van te maken van 4 uur. Dit lijkt wel erg lang, maar dan kun je het wel ongehaast beleven en genieten, inclusief zo nu en dan een pauze ertussen, omdat het anders wel erg vermoeiend is.

Christa zegt dat het uurtarief normaal 150 euro per uur is, maar dat ze het een aangenaam programma vindt dat ik wil. Het intakegesprek wordt niet meegeteld en daarom vraagt ze 550 euro inclusief de te gebruiken instrumenten die ze maar een keer kan gebruiken in verband met de hygiëne. Deze mag ik daarna meenemen als souvenir en, zo zegt ze, zal ze niet op de klok kijken of vervelend doen als de sessie wat uitloopt. Ik ga hiermee akkoord en reken af. Daarmee zijn de formaliteiten allemaal vervuld en kunnen we beginnen.

Christa wijst me waar ik me kan ontkleden. Voor de douchedeur staan een kapstok en een stoel waar ik mijn kleren kwijt kan. Met mijn rug naar haar toegekeerd ontkleed ik mijn bovenlichaam en trek ik mijn broek uit. Ik hoor Christa zeggen dat ik niet zo zedig hoef te doen, omdat ze de rest toch nog wel te zien krijgt. Met een kleur besef ik dat dit inderdaad zo is en als ik ook mijn tangaslip heb uitgetrokken draai ik mij om naar haar toe. Vermoedelijk om mijzelf te bewijzen dat ik geen schaamte of schroom voel. Mijn lul voelt zich minder op zijn gemak (of, zo je wilt, is wel zeer ontspannen, en hangt klein en slap afwachtend naar beneden). Ze bekijkt me taxerend, zo lijkt het, en knikt goedkeurend voordat ze op me af loopt, mij streelt en mij voor gaat in de doucheruimte waar ze mij een krukje aanbiedt. Een soort metalen douchekrukje met lage armleuningen en een rugleuning waarop een handdoek ligt zodat het zacht en warm zit. Je bent mooi zegt ze, en ze streelt over mijn schaamstreek en neemt mijn ballen in haar hand alsof ze hen wil wegen. Met een van warm water doordrenkt washandje bevochtigt ze de schaamstreek. Dan neemt ze een spuitbus met scheerschuim en spuit wat schuimgel in haar hand. Met drie vingers neemt ze er een dotje af en masseert dat langzaam in de huid boven mijn lul en tussen mijn zak en mijn benen. Dan neemt ze mijn scrotum in haar andere hand die nog van een rijkelijke hoeveelheid schuim is voorzien, dat ze ook in mijn bilspleet verspreidt. Met een nieuw scheermesje krabt ze voorzichtig het schuim weg, het mesje regelmatig afspoelend. Met een hand houdt ze mijn ballen opzij om goed bij alle haartjes en stoppeltjes te komen. Daarna trekt ze heel voorzichtig mijn balzak strak en stukje bij stukje ontdoet ze de huid van alle haren, heel omzichtig en zonder ook maar een enkel sneetje te maken. Dan vraagt ze me om mijn benen op te trekken, mijn knieën uit elkaar. Ook mijn bilspleet wordt geschoren en ik voel dat mijn huid ook daar haarloos glad en zacht aanvoelt. Gespannen en onderhuids super geil voel ik hoe ze extra aandacht schenkt aan mijn aars en de huid eromheen. Soms voel ik hoe ze voorzichtig een vingertopje in mijn kringspier laat rondspelen. Ze duwt het ietsjes open, maar alleen aan de buitenkant als het ware. Heel geraffineerd zonder direct door te stoten of te forceren. Ze is hierbij op haar hurken gaan zitten om er goed bij te komen en alles goed te kunnen zien. Als ze het mesje weglegt en de herboren babyhuid voorzichtig heeft af-gedept, wrijft ze de geschoren huid in met een verzachtende olie, waarmee ze ook mijn lul subtiel masseert. Eigenlijk neemt ze hem in haar geoliede hand en laat hem op en neer glijden over haar warme hand-huid, de eikel voorzichtig bloot trekkend zonder ruw af te trekken of zelfs maar te stimuleren.

Voordat mijn pik kan reageren, staat ze plotseling op en opent de glazen deur van de douchehoek waar ze de kaan open draait. Ze voelt even met haar hand of de watertemperatuur goed is en nodigt mij met een breed armgebaar plaats te nemen onder de warme waterstralen. Heerlijk, niet al te heet maar lekker warm. Christa blijft erbij en trekt haar jasje uit. Haar shirt met korte mouwen en haar rokje houdt ze aan terwijl ze toeziet hoe ik mijn haren was en de rest van mijn lijf inzeep en afspoel. Ik voel heel eventjes hoe vreemd en toch vertrouwd glad mijn schaamstreek is en hoe zacht mijn net geschoren ballen aanvoelen. Net voordat ik de kraan dicht draai komt Christa op me af en draait me aan mijn heup met mijn gezicht naar haar toe. Ze spuit wat vloeibare zeep op haar handen en knielt buiten de douchebak voor mij neer. Dan neemt ze mijn nog hangende penis tussen haar handen en trekt de voorhuid weer heel voorzichtig naar achteren. Met een wijsvinger wrijft ze over mijn eikel terwijl ze met haar andere hand mijn nu compleet haarloze balzak kneedt. Ik voel dat mijn pik met schokjes tot leven komt door deze heerlijke aandacht en langzaam omhoog komt, iets dat nog sneller gaat als ze mijn ballen loslaat en met haar gezeepte vinger mijn kontgaatje masseert met eerst een en dan twee slanke dunne vingertjes. Als mijn lul net meer dan driekwart verstijfd is kijkt ze me lachend aan en staat op. Haar vingers in mijn aars die duwt ze even uit elkaar zodat mijn kringspier een aangenaam voorproefje krijgt van waarnaar ik heb verlangd. Ze kijkt me met een zachte blik aan en vraagt me om onder de douche uit te komen door een grote badhanddoek voor mij uit te slaan. Alsof ze een torero is die een stier verlokt door een beroep te doen op zijn instinctieve drang staat ze daar en kijkt me aan. Ik draai de kranen dicht en stap over de drempel de badruimte in om mij af te drogen. Maar dat is niet nodig; Christa slaat het badlaken om mij heen en wrijft mij droog. Ze trekt mijn lichaam tegen haar lichaam aan, gescheiden door de badstof en haar eigen kleren. In een lange omhelzing droogt ze mijn torso en daarna ontdoet ze mijn benen van waterdruppels. Eventjes krijg ik het koud als ik bemerk hoe waterdruppels over mijn kont naar beneden lopen, maar dan duwt Christa me terug op de nog in de hoek staande stoel. Voorzichtig dept ze over de huid rond mijn lul en maakt de fris gewassen huid droog.

Achter zich grijpt ze een fles kruidig ruikende olie en de zacht geschoren huid wordt daarmee in gemasseerd. Dan trekt ze aan mijn lul, heel omzichtig en zonder druk uit te oefenen beweegt ze de voorhuid over mijn eikel en buigt ze ver voorover. Eventjes krijg ik op die manier in blik in haar shirt en zie haar kleine borsten door haar halsopening. Ze buigt zover voorover dat ik haar stijve tepels voel op mijn bovenbenen, net voordat haar lippen zich sluiten om mijn helemaal slap geworden eikel. Ik voel haar tong door mijn pisspleetje glijden als zij met haar rechterhand haar haren terugslaat en zij mij in mijn ogen kijkt. Ik zie haar rood geverfde lippen over mijn nu alweer groeiende penis schuiven. Als ze haar hoofd omhoog laat gaan zie ik hoe ze haar wangen vacuüm trekt en weer naar beneden glijdt, zodat mijn niet harde penis in haar mond terug verdwijnt. Ik kan niet anders dan genieten en streel haar over haar rug terwijl ik voel hoe de zwellichamen zich weer met bloed vol laten pompen. Ze staat op en trekt met overeind.

Ze is niet zo groot bemerk ik nu pas goed. Haar hoofd rust op mijn borst en als ze omhoog kijk fluistert ze dat ik mee moet komen nu. Dat doe ik maar al te graag, vervuld van verwachtingsvolle vrees voor wat ik over me af heb geroepen. Toch vertrouw ik haar en ga graag op haar verzoek in, want ik weet dat ik de regie vrijwillig in haar kleine maar gehuurd dwingende handen heb gelegd.

"Vertrouw me," zijn haar woorden als ze mijn twijfel afleest in mijn ogen en neemt mijn hand vast als ze de grote behandelkamer binnen stapt. Ik had zelf gedacht dat ik op de gynaecologenstoel zou worden gevraagd en daarom was ik verbaasd toen ze daaraan voorbij liep. O nee, denk ik, als ze doorloopt naar de bok. Voor mijzelf had ik gehoopt dat dit toestel niet zou worden gebruikt voor mij, maar dat heb ik haar niet gezegd. Christa bemerkt schijnbaar mijn twijfel, want opeens draait ze zich om en kijkt me recht in de ogen.

"Voorover liggen" zegt ze met zekere stem. Zo'n stem die niet beveelt of vraagt, maar weet wat die wil en dat is wat mij weerloos en volledig mak maakt. Fatalistisch moet/wil ik ondergaan, heb mijn lot in haar ervaren en door mij vertrouwde handen gelegd.

"Benen uit elkaar!" Hoor ik en automatisch geef ik hieraan gehoor. Ik zet mijn voeten in de op de grond gemonteerde steunen die zo'n meter uit elkaar zitten. Het zijn een soort hoefvormige beugels van een centimeter of tien hoog met kurkbekleding op de bodem. Met leren riempjes worden mijn voeten vastgezet en voordat ik het besef zegt ze dat ik voorover moet buigen. En mijn armen uit moet strekken. Ze pakt deze vast en trekt ze met en leren riempje naar beneden. Daar zitten ogen waaraan de veters worden vastgestrikt, zodat ik geen kant meer op kan. Gelukkig lig ik op een echte 'seks-bok', althans ik vermoed dat het dat is. Mijn nog half-slappe lul beseft dit als eerste (soms zitten de hersens van de man in zijn lul, zegt men toch wel eens? Welnu, nou snap ik dat). Er is een uitsparing gemaakt in de bok, zodat mijn pik niet bekneld raakt tussen het dikke stug-zachte leer en mijn eigen lichaam. Christa staat naast me met haar lichaam tegen me aan gedrukt en vraagt of ik me goed voel. Jawel, yess, gracias, danke danke ik voel me goed verdomme! Tegelijk voel ik haar hand over mijn rug naar beneden gaan tot in mijn bilspleet.

"Mm..., lekker zacht en glad" zegt ze. Ze laat me los en loopt weg. Ik voel me dan weer geketend, onmachtig en vrijwillig willig overgeleverd aan haar. Vanuit een ooghoek zie ik hoe ze naar en stalen kast loopt. Ze trekt de glazen deur open en trekt twee latex handschoenen uit een kartonnen display. In mijn oorschelpen echoën de geluiden van het rubber, van de ontsnappende lucht eruit en het doorschieten van de vingertoppen tot aan de uiteinden van de handschoenen. Verbeeld ik me het nu, of is het echt zo dat ik die herkenbare latexgeur al ruik? Veel tijd om na te denken heb ik niet, want nu pakt Christa een potje uit dezelfde kast en komt weer op me toe lopen.

Al gauw heeft ze mijn anus gepenetreerd met eerst een en dan twee vingers waarmee ze langzaam ronddraait. Thuis draag ik wel eens een kleine buttplug of vinger mijzelf incidenteel, maar dat is toch onvergelijkbaar met dit. Opeens zijn ze weg, de wroetende en onderzoekende vingers weg. Alleen ben ik nu. Ik voel me nu weer vastgebonden. Achter me hoor ik allerlei geluiden die ik niet thuis kan brengen. Er klinkt muziek door de ruimte. Gelukkig, denk ik. Geen takkenmuziek of muzak; geen Iglesias of Abba. Onbehouwen blues-klanken, gitaar met bas en drum, overstemd door de gewelddadig lieve stem van... John Lee Hooker. Omdat ik onmiddellijk word meegesleept door de muziek schrik ik op als Christa opeens voor mijn ogen verschijnt, gekleed in haar rokje, maar haar shirt is verdwenen. In plaats daarvan een super sexy topje van loshangende lakenstof. Een echt voyeursgenoegen, super-geil. Ik kan haar, gebonden als nu, niet aanraken of voelen want daarvoor staat ze net te ver van mij vandaan. Maar ik kan haar zien, tast haar af met mijn ogen, ik voel haar warmte en ik ruik haar geur, ik ben nu echt samen met haar weet ik. Ik krijg een lange en natte zoen op mijn wang en zie Christa naar achter mij lopen. Opeens herken ik het bekende gevoel, de specifieke contour van een but-plug die tegen mijn anus wordt geduwd. Zo te voelen zit er al glijmiddel op. Ja, ik voel het, het puntje mijn kringspier forceren zonder dat het enige pijn doet. Maar het puntje is dun en daarna is het taps, heel weinig taps en wordt snel veel dikker. Vertel mij wat, dat weet ik wel. Eerder dan verwacht voel ik dat het dikste deel al gepasseerd is en mijn anus zich comfortabel eromheen spint. Dat valt eigenlijk wat tegen, denk ik. Ik had liever iets dikker gehad wat meer een uitdaging was. Een grensverlegging, maar het is pas het begin, daarvan ben ik zeker gezien de tijd. Opeens voel ik de rubberen handschoen over mijn penis tasten, verkennend en voorzichtig. Zonder waarschuwing wordt mijn voorhuid helemaal naar voren getrokken, mijn slappe lul, en ervaar ik een vreemd knijpgevoel. Weg vingers en direct voel ik het. Het gevoel, de druk en het gewicht zijn de gevoelsmatige vingerafdruk van een knijper met een klein gewichtje. Genoeg gewicht om mijn mij constant bewust te laten zijn van het gewicht aan mijn lul zonder dat het onaangenaam pijn doet. Dan het bekende geluid van de goedkope blaasbalgjes aan seksspeelgoed. Pfft, pfft, pfft. De buttplug is opblaasbaar, jawel. Elke pfft wordt er lucht ingepompt, waarvan het meest voorin belandt, maar ook de diameter van het reet-gat wordt groter, en dat vooral voel je. Gelukkig, even geen pfft, maar dan direct voel ik weer dat verdomde knijpertje waardoor mijn lul aangenaam niet hard kan worden. Muziek... Blues, Nirvana, Now. Pfft, pfft, pfft, Christa staat naast me en drukt mijn hoofd tegen haar kleine borsten en met mijn lippen voel ik de contouren van haar tepels. Pfft, pfft... Over grensverleggend genot gesproken, grensverleggend eenmalig, pfft. Slissend ontsnapt opeens de lucht omdat het ventieltje wordt opengedraaid en mijn kont zich weer gedeeltelijk mag sluiten. Als ik haar linker-tepel tussen mijn lippen neem doorheen het luchtige katoen buigt ze opeens over me heen en trekt de buttplug uit mijn even gapende reet. Als ze een vinger in het spongat legt knijpt deze direct samen. Strelen mijn lijf met haar lichaam stroomlijnt ze over mij weg en voordat ik het weet heeft ze mijn handen losgemaakt en als ik mijn armen strek voel ik hoe eerst de knijper van mijn voorhuid wordt gehaald en mijn voeten worden ontzet. Verbaasd ben ik even en ik voel dat ik even moet bijkomen van deze fijne gegevenheid die ik zonet mocht genieten. Nog steeds wat verdwaasd zit ik voordat ik weet in de gynaecologenstoel die ik al eerder met verlangen gevulde blikken had bekeken. Een sigaret wordt me aangeboden en een drankje. Hoera, eigenlijk is deze gelegenheid alcoholvrij, maar ik krijg wel een lekker koel pilsje! Verdraaid, geloof me of niet, maar zij, Christa, is op dit moment de als goedmoedig gehuurde baas over mij aan in wiens handen ik mijn lot leg. Doe maar.

Dat had ik dus misschien niet moeten denken, want mij voeten worden opgetild en mijn enkels belanden in de beugels van de stoel. Ze knielt nu voor me en begint me weer te zuigen terwijl ze met aan ene hand mijn ballen kneedt en tegelijk met een andere hand in mijn tepel knijpt. Alweer zorgt ze ervoor dat ik haar lippen goed kan zien bewegen omdat ze haar haren naar achteren heeft gezwiept. Ik neem vergenoegd nog een hijs van de mij gegeven sigaret als ik voel hoe mijn benen worden vastgezet met leren riemen.

"Jij hebt je net gewassen, en ik heb je geholpen," zegt Christa. "Je bent schoon aan de buitenkant, maar nu ga ik dadelijk je binnenkant wassen."

Ik voel de zenuwen in mijn maagstreek samen krampen want ik weet precies wat ze bedoelt. Ja, ik heb er zelf om gevraagd, ik weet het, maar toch... Toch vertrouw ik haar, geef me bereidwillig over in haar handen. Een laatste trek aan de sigaret, zij neemt de peuk uit mijn handen en drukt hem uit in de voor mij onbereikbare asbak. Mijn handen worden onbruikbaar gemaakt, om mijn polsen warden brede riemen vastgelegd. Dan bukt ze zich. Ik voel een lichte klikbeweging in mijn knieën en weet wat en waarom. Mijn knieën worden uit elkaar geduwd en mijn benen ver gespreid. Oh mijn god, wat houd ik van haar, wat doet ze mijn dromen uitkomen denk ik als ze achter mij staand over mijn borstkast wrijft en ik zie hoe ze tepelklemmetjes aanbrengt, eerst op mijn linker- en daarna ook op mijn rechtertepel. Mijn reet voelt nog steeds gemasseerd aan en de sluitspier slap als ze weer tussen mijn benen neerknielt en mijn lul sloom begint af te trekken. Krijg nou toch wat! De cd die speelt, staat op automatic repeat. Het nummer waarmee het begon speelt opnieuw; ik weet zeker dat ik deze muziek nooit meer kan horen zonder hieraan terug te denken. Mijn fris haarloze ballen worden liefkozend tussen de vingers door gerold. Niet om ze te kwetsen, maar wel duidelijk voelbaar, wat een finesse weet ze toch te bewerkstelligen! De pijn die de knijpertjes, die deugnieten, wisten te brengen, is vergeten. Ik weet dat die terugkomt als ze er van af worden gehaald, dat is de clou ervan. Bijtijds aanbrengen en vooral niet te laat weghalen, maar ik ben er zeker van dat ik dat nu niet aan Christa hoef uit te leggen. Met haar hand houdt ze nog steeds liefkozend mijn lul vast terwijl ze met haar ogen kijkt onder de zitting van de stoel. Ik maak gebruik van de situatie door nog even naar haar harde tepels te staren die ik vanuit deze hoek zo goed kan zien. Als ze beweegt schuurt het zachte katoen over de lustpotentiële stijf-staande spenen. De zitting van de stoel laat mijn reetspleet volledig vrij bereikbaar en als Christa's gehandschoende vingers door mijn bilspleet wandelen terwijl ik heel lieflijk wordt afgetrokken reageert mijn lul heel spontaan, vooral als ik haar nagels voel schrapen over het stukje huid tussen scrotum en anus. Door haar goed getimed, dus voor mij toch erg verrassend, voel ik opeens iets mijn kont binnendringen. Een recht 'iets' met iets onschuldig flapperend erlangs besef ik, als ik realiseer dat ik de double bardex in de vitrine had zien liggen. Mijn verlangde angstig vermoeden beleef ik nu dus op dit moment. Alweer het bekende geluid van pfft, pfft... Ik voel een ballonnetje binnen in mijn darm opzwellen en geniet en huiver. Genot is er van het gevoel dat het brengt, maar tegelijk wat kriebels in de buik omdat ik weet dat je darmen dadelijk vol gaan lopen vanuit de uitgang in plaats vanuit bovenaf. Daar lig je dan, bewust machteloos, te wachten op wat je weet dat er volgt. Elk balgje heeft zijn eigen herkenbare geluid. Pfft, pfft, pfft, pfft... en jawel, het ballonnetje aan de buitenkant van mijn kale spleet groeit tot een barrière voor een nog niet aanwezige en zelden bekende vloed die o zo herkenbaar is. Een infuusstandaard wordt binnen mijn gezichtsveld geschoven en tot mijn schrik hangt daar een enemabeker aan met daarin twee liter lauw-hete vloeistof. Haar handen gaan vanaf mijn onderbuik omhoog en ze herinneren me weer aan de knijpertjes op mij inmiddels (tot op dat moment) gevoelloze tepels. Met een hand gaat nu naar beneden. Even streelt ze over mijn niet slappe lul die onder deze omstandigheden adequaat reageert en het gevoel van haar rubber vingers over mijn fris onbegroeide zak is enthousiast. Ik verwacht dat ze het slangetje opent en de 2 liter water in mijn darmen zal stromen. Maar nee, nog niet, ze weet mijn spanning op te voeren. Een rond dik zacht koord wordt om mijn stam gelegd onder mijn scrotum. Boven mijn buik wordt er een enkele knoop in gelegd waardoor mijn lul een beetje harder opwipt. Het koordje wordt weer naar beneden geleidt en onder mijn opgetrokken zak legt ze weer een knoopje. Dan worden de twee uiteinden naar boven getrokken en legt ze een strik om mijn lul, zodat mijn twee ballen gescheiden van elkaar worden opgebonden. Langzaam trekt ze de voorhuid over mijn eikel en bekijkt ze hoe mijn ballen trekken in mijn kale zak die ze aftast met haar nagels. Ik huiver van het gevoel dat ik beleef als ze deze massage voortzet en ze mijn pik voorzichtig naar zich toe trekt. Heel zachtjes laat ze haar vingers over de huid van mijn stijver wordende pik glijden en trekt zachtjes aan mijn opgesloten ballen. Met haar zie ik een druppeltje voorvocht verschijnen op mijn eikel, en dat wrijft ze uit over mijn eikel met het puntje van haar vinger. Ademloos zie ik hoe ze nu met haar tong een likje over mijn pisspleetje geeft. Ze kijkt me even in mijn ogen en komt dan overeind.

"Zo, genoeg" zegt ze opeens. Ze staat op en geeft eventjes korte trekjes aan mijn tepelklemmen die ik me nu weer herinner. Ze opent de knijpertjes allebei tegelijk en het bloed begint er direct door te stromen, wat felle steken van pijn tot gevolg heeft. Met een hand wrijft ze met een vlakke hand over mijn tepels, alsof ze de pijn weg wil masseren. Met haar andere hand heeft ze het kraantje van de enemaslang geopend en voel ik mijn reet vollopen met warm water. Ik weet nu niet meer waar ik mijn aandacht op moet vestigen. Mijn gebonden pik met de vastgezette ballen, mijn nog steeds pijnlijk trekkende tepels, het water dat snel mijn darmen inloopt, het is er allemaal tegelijk. Christa staat nu weer naast me en legt mijn hoofd tegen haar warme veilige borsten, mij ondertussen liefhebbend strelend. Het opzwellend gevoel in mijn buik wordt sterker en sterker en doet mij zo nu en dan eventjes kreunen. Christa weet dit, en ze zorgt er voor dat de waterstroom eventjes ophoudt. Ze legt haar handen op mijn buik en zachtjes drukkend zegt ze dat ik mij helemaal moet ontspannen. Nou, dat is gemakkelijk gezegd, maar in mijn positie klinkt het meer als een troostende bemoediging dan als een goede raad. Ze zegt dat ik al bijna een liter heb opgenomen en gunt me nog even de tijd om aan het gevoel te wennen. Een hand legt ze over mijn naakte kale ballen en knijpt er voorzichtig in. Ik hoor een klikje en direct voel ik weer hoe meer water mijn reet binnen dringt. Ik pers mijn darmen in de ijdele hoop dat ik het op die manier een beetje kan tegenhouden en voel hoe mijn kringspier zich vastbijt in de ruimte tussen de afsluitende ballonnetjes. Christa knielt weer voor me neer en maakt het koordje rond mijn lul los. Ze knijpt regelmatig in het waterslangetje, zodat het water in golfjes verder mijn darmen instroomt. Aan de ene kant voel ik nu lichte krampjes opkomen maar tegelijk word ik super-geil van de aandacht die mijn lul nog altijd krijgt. Door de permanent groter wordende druk in mijn maag is mijn pik weer een stuk slapper geworden, maar daarom nog niet minder gevoelig. Als Christa mij langzaam aftrekt verschijnen er steeds weer kleine druppeltjes voorgeil die zij over mijn eikel uitstrijkt. De neiging om mijn darmen leeg te laten spuiten is nu enorm, maar geen druppel komt er aan de bardex voorbij, en de krampen nemen nog steeds meer toe. Anderhalve liter water is er nu naar binnen gestroomd, en dus nog een halve liter te gaan! Eventjes gaat het kraantje helemaal dicht en masseert Christa weer mijn opgeblazen aanvoelende buik. Met een hand houdt ze mijn opgewonden slappe lul aan en speelt met mijn ballen. Na een paar minuten gaat het weer en wordt mijn kreunen minder. Als ze dit hoort gaat het verder. Het slangetje wordt weer opengedraaid en weer voel ik het water stromen. Soms eventjes aan een stuk door, dan weer in korte stroompjes en steeds dieper vol ik mijn darmen opzwellen. Ik weet dat ik er bijna ben, en twee liter water in mij is verdwenen in mijn kontgaatje. Ik zie hoe het laatste water de slang in kolkt en ben blij dat het zo ver is, nog meer had ik echt niet meer verdragen. Het slangetje wordt nu los gemaakt van de bardex die stevig geklemd blijft zitten. Christa zet de standaard weg en wrijft met een koele handdoek over mijn hoofd.

Ik voel pas nu dat ik aan het zweten was en kijk Christa in haar ogen als ze zachtjes aan mijn tepels trekt om me er aan te herinneren dat die nog steeds erg gevoelig zijn. Eigenlijk wil ik mij nu zo snel mogelijk leeg laten lopen en niets anders dan dat, maar vooralsnog lig ik vastgebonden, machteloos om wat dan ook te doen, vrijwillig overgeleverd. Christa kijkt me nog steeds in mijn ogen en langzaam komt ze op me af. Ik voel haar adem over mijn gezicht en kijk haar topje in waar haar kleine opwindende borsten zich steeds eventjes laten zien. Nog dichterbij komt Christa, en haar licht geopende mond zoekt de mijne. Ik wacht af als ze haar lippen om de mijne sluit en nu voel ik hoe het puntje van haar tong mijn mond aftast aan de binnenkant. Met mijn tong zoek ik de hare op en eventjes spelen onze tongen een spelletje waarbij ik kan proeven hoe lekker fris ze smaakt. Dan opeens gaat ze weer tussen mijn benen zitten en voel ik hoe ze over de huid tussen mijn slappe opgewonden lul en mijn opengedrukte, verzegelde kont terwijl ze mij weer aankijkt en haar lippen met haar tong bevochtigd. Dan zakt ze naar voren, zuigt mijn slappe fluit naar binnen en speelt met haar tong over mijn gevoelige eikel. Aan de ene kant wil ik alleen maar van de enorme druk in mijn darmen verlost worden, maar tegelijk is deze onverwachte pijpbeurt een hemels genoegen. Lang zal ik dit niet vol kunnen houden. Met mijn lul nog steeds in haar warme mond neemt ze mijn balzak in haar hand en met haar andere hand streelt ze afwisselend over mijn buik en trekt mij voorzichtig af. Nu houd ik het niet meer, zo'n lekker gevoel stroomt door mij heen dat ik het niet meer kan tegenhouden. Mijn benen krampen trillend tegen hun gevangenschap als ik mijn orgasme vanuit mijn tenen op voel komen. "Kom maar, spuit je zaad er maar lekker uit" zegt ze me geil aankijkend, en meteen verdwijnt mijn lul weer in haar mond. Ik kan het niet meer langer tegenhouden en kreunend en zuchtend laten mijn ballen hun sap los. Ik voel hoe het zachtjes haar mond in gulpt in drie, vier zacht spuitende stralen. Met mijn eikel nog steeds vastgezogen in haar mond maakt ze snel mijn voeten los en bevrijdt dan mijn polsen van de fixerende riemen.

"Kom, sta voorzichtig op" zegt ze tegen me. Ik voel dat ik onzeker sta op wankelende benen, bepaald niet geholpen door de krampende druk in mijn darmen en de opgeblazen rubberen bal tussen mijn billen. Christa ziet het en ze helpt me overeind te gaan staan en leidt me dan naar de grote toiletruimte waar de wc-pot midden in de kamer staat. Ze laat me bijna gaan zitten op de brede blank gelakte houten bril als ik voel dat ze de bardex leeg laat lopen. Even lijkt het alsof deze mijn aars niet wil verlaten, maar dan voel ik hem naar buiten floepen. Direct volgt er een dikke harde waterstraal die zo recht de pot in spuit. Dan nog een straal en nog een straal, het geeft een bijna euforisch gevoel van opluchting, vergelijkbaar met een felle aars-gezonden ejaculatie. Ik laat mij rustig leeglopen en blijf zitten op de bril want ik weet dat dit wel even kan gaan duren, voordat ik voldoende geleegd ben.

Ik was zo blij van de druk in mijn buik te zijn verlost, dat ik niet had gemerkt dat Christa mij alleen had gelaten, maar nu komt ze binnen met...

Een pilsje en een sigaret voor me. Wow, dat is pas service!

"En, lekker?" Vraagt ze me vriendelijk lachend.

"Ja, ja. Alles was lekker, het voorspel, de enema, het kussen en pijpen, het ontladen en het nu aangeboden krijgen van een drankje en wat rook-waar."

"Kom maar even rustig bij" zegt ze en neemt een met zacht leer bekleedde stoel die ze twee meter voor mij neer zet.

"Ik ben er zelf ook hartstikke geil van geworden," zegt ze nu. Ze rekt zich uit, zodat het topje omhoog glijdt en de onderkant van haar tietjes te zien zijn. Dan opeens gaat ze rechtop zitten en trekt het topje uit. Eindelijk zie ik ze nu, de borsten die ik eerder al mocht voelen en als zacht kussen mocht gebruiken, waarvan ik de tepels als verkende met mijn mond. Ze ziet hoe ik haar bekijk en vraagt lachend of ik het erg vind als ze zelf ook wat uittrekt.

"Nee, natuurlijk niet, ga je gang" zeg ik snel.

"Een momentje," zegt ze en ze loopt weer de behandelkamer in waar ik kastdeuren hoop openen en sluiten. Als ze terug komt pakt ze een klein tafeltje en zet dat naast haar stoel en legt een kleine eendenbek erop, een kleine zacht rubberen vibrator en een potje glijmiddel. Ik zie dat ze haar handschoenen heeft ze uitgetrokken als ze met de rug naar mij toe staat. Dan trekt ze het rokje uit en ik zie haar mooie ronde billen. Ze heeft een kanten string aan, waarvan het touwtje helemaal onzichtbaar tussen haar bilhelften is verdwenen. Ze trekt deze met twee handen over haar kont naar beneden en stapt eruit.

Nog steeds zit ik op de wc en nog steeds loopt er regelmatig water uit mijn darmen in de pot, maar ik voel alleen maar opgewonden erotische spanning en schaam mij helemaal niet, ook niet als er zo nu en dan wat lucht met winderige tonen mijn darmen uitkomt. Nu draait ze zich om en toont zo haar mooie geschoren kutje. Ze steekt een vinger in haar mond en wrijft daarmee over haar blote spleetje en maakt dan wat draaiende bewegingen over daar waar haar klitje verborgen ligt tussen de strakke huidplooi onder haar vlakke buik. Ze gaat weer tegenover mij zitten en neemt de 'jelly' vibrator in haar rechterhand. Met haar linkerhand spreidt ze haar lipjes een beetje en zacht zoemend laat ze het vibratortopje rustig door haar kutspleetje glijden. Haar tepel strelend met de ene hand hoor ik haar adem versnellen en zie haar de vibrator langzaam zoekend dieper verdwijnen tussen haar gladde schaamlippen. Christa kijkt me aan en ziet me gefixeerd naar haar kruis kijken en ze sluit haar ogen. Met een hand houdt ze nu de trillende vibrator vast en beweegt deze traag pompend en draaiend door haar nu duidelijk vochtig wordende kut terwijl ze met haar andere hand haar billen spreidt en haar kontgaatje stimuleert met de vingertop van haar wijsvinger. Ze trekt haar knieën hoog op zodat ik een perfect uitzicht heb. Ze pakt nu het glijmiddel en neemt een likje op haar vinger waarmee ze de roze huid rond haar anus insmeert en keer op keer een beetje naar binnen masseert, nu ook met twee vingers. De dildo pakt ze nu vast met beide handen en ze draait het spitste puntje zachtjes kreunend naar binnen. Opeens is het grootste gedeelte van de tapse punt verdwenen en duwt ze wel zo'n 15 centimeter in haar kont. Op mijn gemak zit ik op de toiletzetel en lek nog steeds na. Als ik haar opgerekte kringspier zie en haar door lust vertekend gezicht voel ik met haar mee en ervaar in gedachten wat zij fysiek voelt op dit moment. Langzame rondjes draaiend, de rubberen staaf omzichtig in en uit bewegend verstart nu de actie en laat ze de dildo rustig in haar kont-gat steken en wrijft weer gelukzalig kijkend over haar open gegane kutje. De buitenste schaamlippen staan een beetje open en ik zie het kut-holletje ademen onder haar zichzelf liefkozende vingers. Ze trekt de lippen uit elkaar tot ik haar grotje open zie gaan, bedekt door haar glinsterende kutgeil.

Ik druk de sigaret uit en neem een slokje bier, waarna ik mijn lul in mijn hand houd. Niet om mezelf te bevredigen of om een stijve te bewerkstelligen. Gewoon, alleen maar vasthouden is genoeg, en zo nu en dan mijzelf strelend over de gladde huid boven de stam waar ik altijd haren voelde, betast het kippenvel om mijn latent opgewonden ballen en het enige wat ik doe is puur apathisch de seksuele euforie genieten dat mijn lichaam voelt en versterkt wordt dat alles wat ik zie.

Christa en ik kijken elkaar permanent aan. Soms kijken we naar elkaars lichaam, soms naar elkaars ogen, gevangen in een nieuwsgierig voyeurisme van elkaars genot. Ze pakt nu de kleine doorzichtige plastic eendenbek en zet die met de afgeronde punten voor haar vagina. Ze houdt hem horizontaal, zodat de bekjes gelijk lopen met haar benen en beweegt hem in en uit als een kleine kunstpik, steeds iets dieper in haar lichaam verdwijnend. Als de handgrepen tegen haar schaamlippen drukken zucht ze diep en begint de stelschroef aan te draaien. Ik zie hoe haar klitje vrij wordt getrokken en de opening zich meer en meer verwijdt. De vibrator in haar kont lijkt nu wel dikker te worden omdat de huid er strakker omheen gaat spannen. Met een natgemaakte vinger beweegt ze in langzame cirkeltjes over de aangetrokken huid aan de bovenkant en onderkant van haar gapende kut. Weer draait ze verder aan de schroef, zodat de opening nog groter wordt, en ik haar kut van binnen kan bekijken. Ik zie haar naakte clitoris en helemaal onderin zie ik zelfs de contouren van haar baarmoedermond. Nu kantelt ze nog iets verder naar achteren met haar bekken en vraagt me of ik haar pisgaatje goed kan zien, dat ze met haar vingertopje zacht masseert en ze vraagt me of ik het opwindend spannend mooi vind wat ik zie.

Sprakeloos stamel ik uit dat ik het geweldig vind om te zien hoe zij geniet. Dankbaar lachend kijkt Christa me aan en opeens begint ze zichzelf steeds sneller te bevredigen door zowel haar klitje te stimuleren en door tegelijk met de dildo in haar kontje neukbewegingen te maken. Als ze hard kreunt en begint te spasmen onder haar orgasme trekt ze de vibrator uit haar kontgaatje, dat nog eventjes gapend open blijft staan. Pas als ze hierin heel voorzichtig een vinger legt zie ik hoe de kringspier opeens samentrekt rond haar vinger. Ze masseert haar kontje eventjes tot rust en draait dan langzaam het eenden-bekje naar de ruststand.

Als ze hem uit haar kut trekt lopen er een paar druppels geil uit haar uitnodigend ogende neukholletje dat ze eventjes bedekt met haar vlakke hand. Voorzichtig gaat ze weer rechtop zitten en opent dan haar ogen.

"Zo, dat was een lekker begin" zegt ze, "ik ben heerlijk klaargekomen! Het is zo lekker om jezelf te bevredigen, want niemand weet zo goed hoe het moet als jezelf toch? De aanwezigheid van een ander is super opwindend omdat je weet dat je je genot dan echt deelt op een hele eerlijke manier. Ik stel voor dat we ons eventjes af gaan spoelen onder de douche en daarna eventjes pauzeren. We kunnen, als je wilt, samen een filmpje bekijken en lekker een beetje tegen elkaar aan zitten voordat we verder gaan. Lijkt je dat wat?"

Ik kan niet anders dan enthousiast instemmen met haar voorstel. Op het moment ben ik zo lekker klaargemaakt door haar en daarna nog zo'n geweldige show... Een korte relaxpauze na een lekkere douche kan nu geen kwaad.

Christa loopt op me af en duwt mijn armen opzij, en haar vingers sluiten voorzichtig om mijn nu nog voldane maar lekker gevoelige lul. Haar andere hand legt ze over mijn schouder en zo lijdt ze mij mee naar de douchecabine waar we samen onder de brede aangenaam warme waterstraal gaan staan en zij zich tegen mij aan trekt. We staan een tijdje tegen elkaar aan en ik voel mijn haarloze penis tegen haar kale kut liggen als haar tepels zich in mijn borst drukken. Dan masseert ze mijn billen en trekt de bilhelften uit elkaar waardoor ik mijn reet weer open voel gapen. Met een met zeep glad gemaakte vinger dringt ze mij weer binnen en beweegt in mij langzaam heen en weer. Als ik een licht gehijg niet kan onderdrukken laat ze me los en kijkt me vrolijk lachend aan. Eerst eventjes goed wassen zegt ze en pakt een zachte bad-spons die rijkelijk is voorzien van zachte geurige zeep, waarmee ze me helemaal afwast. Nu ben ik aan de beurt om haar te wassen. Onnodig te zeggen dat ik dat graag doe. Met mijn handen als ogen tast ik haar hele mooie geile lijf af, vooral haar parmantige tietjes en haar onderlichaam krijgen volop aandacht, maar wat wil je met zo'n prachtige vrouw die alleen maar er op uit is om je te bevredigen en daarvan zelf overduidelijk geniet. Als we door het om ons heen lopende water zijn opgefrist draait Christa de kraan dicht. Met twee grote badstof handdoeken wrijven we elkaar droog. De badlakens zijn zo groot dat we ons er helemaal in kunnen wikkelen en elkaar droog masseren wat we doen vanaf onze gezichten tot aan de voeten. Nu neemt Christa een fles lotion en met haar handen streelt ze het uit over mijn borst, waardoor ik mijn tepelklemmen weer herinner die nog altijd zorgen voor een verhoogde gevoeligheid, en dan krijgt ook mijn onderlichaam haar volle aandacht. Mijn schaamstreek, mijn ballen en mijn bilspleet worden verwend, waardoor er weer wat bloed in mijn penis stroomt die zich loom verheft tot halve sterkte. Dan houd ze op. Het is mijn beurt om bij haar hetzelfde te doen. Ik voel hoe wijd haar kutje was opengerekt, want als ik er overheen ga verdwijnen mijn vingers als vanzelf even in haar gladde natte kutje. Ook haar kontgaatje is willig tegenover vreemde indringers, waar ik eventjes gebruik van maak door haar achter-kutje ook eventjes te vingeren.

Als we klaar zijn slaan we de badlakens om ons heen en loopt Christa me voor de grote behandelkamer in. Een tot nu toe voor mij ongeopende deur wordt open gezwaaid door haar en ik loop een schemerig verlichte kamer in. Een kleine foyer lijkt het wel, met hoogpolig tapijt op de vloer en waarin een ruime leren bank, een grootbeeld tv en een kleine bar staan. Verder links en rechts wat tafeltjes met bloemen en een paar moderne schemerlampen. Christa drapeert haar laken over de bank, een voorbeeld dat ik volg en ik ga zitten.

"Wil je nog wat drinken?"

"Ja, graag." Even later komt ze me een nieuw koel biertje brengen, een asbak en mijn sigaretten. Ook zet ze de televisie aan waarop al spoedig hardcore Seventeens pornofilms op verschijnen. Gekreun en geil geroep klinkt uit de stereoboxen die aan weerszijden van het toestel zijn opgesteld. Prille filmsterren tonen zich van hun beste kanten en nu komt Christa ook weer naast mij zitten. Ze laat zich tegen mij aan zakken en kust me op mijn wang. Ik draai mijn hoofd en afwachtend kijkt zij me aan voordat ze me weer trakteert op een omzichtige lange tongzoen. Ze trekt mijn been over haar schoot en aait over mijn geoliede ballen met haar hand waarin ze, zoals ik opeens voel, een kleine metalen buttplug vast heeft. Een plugje van zo'n 8 centimeter lang met de grootste doorsnede van een centimeter of 3. Omdat de huid zo zacht is door de lotion en mijn anus eerder al heerlijk is opgerekt schuift ze hem soepel in mijn willig ontvangende aars. Het zit als gegoten merkt ik direct. Niet zo groot, dat het irriteert bij het dragen en dik genoeg om hem niet te kunnen verliezen. Hij voelt een beetje koud aan nog, maar ik weet dat dit snel genoeg voorbij zal zijn.

Tot mijn aangename verrassing pakt ze er nog een, hetzelfde formaat, en geeft deze aan mij. Dan draait ze zich eventjes op een zij met een been omhoog en nodigt mij op die manier uit om ook haar kontje te voorzien van een openhoudertje. Voorzichtig draaiend duw ik het puntje tegen haar gaatje en zie hoe het vlees soepel het metaal omvat en hem opneemt tot aan het voetje. Ze kijkt me glimlachend aan en toost met me. De film laat zien hoe een fragiel gebouwd jong grietje met lang blond haar een jongen pijpt die net werd voorgesteld als haar oudere broer terwijl ze zichzelf bevredigd met een grote roze dildo, maar veel oog voor de film hebben we niet.

Christa kijkt me vragend aan als ze een flesje excite poppers laat zien nadat ik me met mijn hoofd op haar schoot heb genesteld. Ze draait het dopje van het flesje en ik ruik op afstand de scherpe lucht van amylnitriet verspreiden. Mijn hoofd beweeg ik lichtjes richting flesje en Christa houdt het onder mijn inhalerende neusgaten waarna ook zij hieraan ruikt. Bijna meteen voel ik de warme roes in mijn hoofd en geniet mateloos van het onophoudelijke wederzijdse sensuele gestreel. We steken in onze lome geilheid rustig nog een sigaret op en ik onderga gelaten het genot dat zij mij laat ondergaan. Het paartje op de televisie is nu hard aan het beuken en maakt daarbij heel wat decibellen. We nemen er kennis van, maar het inspireert ons niet om dat voorbeeld te volgen, liever liggen we tegen elkaar aan en laten onze handen rustige verkenningstochten maken over elkaars lichamen terwijl we regelmatig lekker nat kussen zonder veel geluiden te maken.

Christa maakt zich soepel en rustig los van mijn omhelzing, slaat haar handdoek om zich heen en klemt hem boven haar borsten vast. Ze staat op en strekt haar handen naar me uit. Graag gehoor gevend aan deze uitnodiging sla ik mijn handdoek om me heen en laat me gewillig door haar leiden met een gespannen nieuwsgierigheid naar wat nu komen gaat, want ik voel dat het afgelopen is met de rustpauze. Ik loop achter haar aan, verlaat de knusse ruimte en wordt uitgenodigd plaats te nemen op de brede massagetafel in het midden van de behandelkamer. Eerst drapeer ik de handdoek hier overheen en ga dan zitten.

"Ga maar rustig liggen," zegt ze. Ik til mijn benen op en draai een kwartslag, waarna ik me uitstrek op de zachte badstof. Christa neemt een bedieningskastje in haar hand en ik voel hoe mij bovenlichaam in een iets schuine stand wordt opgeheven. Daarna worden ook mijn benen opgetild en de tafel scharniert ook onder mijn knieën zodat ik nu in een ontspannen houding lig, mijn benen licht gespreid en mijn handen gevouwen op mijn buik. Een tafeltje met een laatje waarop verschillende kastjes en dildo's liggen wordt naast mij gereden en Christa gaat zitten op een in hoogte verstelbare kruk op wieltjes. Als ze zich naar mij toe buigt en mijn penis in haar ene hand neemt en met de andere mijn scrotum bijna stiekem, zo zacht, masseert kijkt ze me aan en vraagt of ik klaar ben voor de volgende behandeling. Woordloos bevestig ik mijn instemming door haar aan te kijken en mijn handen langs mijn lichaam te leggen.

"Oké, dan zal ik eerst nog even vertellen wat ik van plan ben. Ik heb verschillende apparaten voor elektroseks, variërend van erotisch prikkelend tot en met heel zwaar, maar dat is meer voor de geoefende slaven die de behandeling vaak als straf moeten ondergaan van hun meester of meesteres. Je hoeft niet bang te zijn, want voor jou is het de eerste keer en je wilt het ervaren uit lustgenot, dus ik beperk me tot het opwindende speelmateriaal. De stroomstootjes zijn van gewone zwakstroom en op verschillende manieren in te stellen. Zo kun je hele snelle korte stootjes krijgen, afwisselend lang en kort en ook in sterkte variabel. Ze worden aan je lichaam doorgegeven op je lijf met zogenaamde pads, een soort kleine kussentjes van geleidend materiaal. Omdat het heel goed moet geleiden omdat het anders pijnlijk kan zijn, smeer ik je in met een speciale gel waar ik de pads bevestig. Je krijgt er op je tepels en aan de binnenkant van je benen bevestigd voor deze behandeling. Voor je penis heb ik speciale zachte elastische cock-ringen en die zijn ook voorzien van geleidend materiaal. Je ballen," die neemt ze nu in haar hand en knijpt er heel voorzichtig in," komen in een dun rubberen baltuigje te zitten, en op iedere bal komt een apart regelbaar plaatje. En dan heb ik voor in je kont een speciale buttplug. Deze is van glas gemaakt en daarop zitten op verschillende hoogten geleidende stripjes die onafhankelijk van elkaar ook kleine stroomstootjes kunnen geven. Als dit duidelijk is en je hebt verder geen vragen hierover ga ik eerst beginnen met de apparatuur voor te bereiden en te bevestigen. Het is trouwens erg fijn voor jou dat je zo mooi glad bent kaalgeschoren, want dan is het contact tussen pads en huid veel beter, waardoor het gevoel veel prettiger en regelmatiger is. Til nu je kont maar eventjes op."

Als ik dit doe voel ik hoe ze de zo prettig zittende plug uit mijn aars trekt. Met twee vingers rekt ze mijn kringspier nog eventjes extra op, en dan vraagt ze of ik mijn knieën zo hoog mogelijk op kan trekken. Ik doe direct wat ze vraagt en trek mijn knieën op tot tegen borst. De glazen buttplug die ze had beschreven is toch wel redelijk groot, ik schat zeker zo'n 15 centimeter van ronde top tot aan de bodem, die ook is voorzien van een naar binnen lopend randje zodat die er niet zo maar uit kan glippen. De doorsnede schat ik op ongeveer 4 centimeter. Niet pijnlijk groot dus, maar juist een fors aangenaam formaat. Uit een tube neemt ze wat geleidend glijmiddel en duwt dit in mijn reet, deze nu even plagend oprekkend met drie vingers. Een golf van wellust gaat door me heen als ze de dildo mijn anus binnenduwt en met neukbewegingen op zijn plaats brengt.

"Oké, prima. De luststaaf zit er in. Strek je benen maar weer en ga maar weer ontspannen liggen."

Als volgende zijn mijn ballen aan de beurt. Een harnasje van heel elastisch rubber. Een grote ring gaat over mijn lul, en ook over mijn ballen. Een iets dunnere ring volgt en die komt helemaal onderaan mijn lul, vlak boven mijn kloten. Daartussen loop een rubberen verbindingsstukje dat er voor zorgt dat mijn balzak in twee afdelingen wordt getrokken; voor iedere bal een eigen huisje eigenlijk. Mijn lul was redelijk slap, maar door het aanbrengen door de lieve handen van Christa is 'ie weer ontwaakt' en groeit langzaam schoksgewijs. Nu neemt ze weer de speciale gel en masseert daarmee mijn ballen en mijn nog steeds harder wordend lid. Twee zacht aanvoelende soepele contactjes, die eigenlijk lijken of stukjes soepel leer, worden op mijn ballen gelegd en gefixeerd door de rubberen riempjes van het tuigje. Nu zijn mijn tepels aan de beurt, zoals al was aangekondigd. Als Christa deze aan gaat brengen voel ik weer dat ze eerder al aandacht hebben gehad, en als ze worden gemasseerd en uitgetrokken en gedraaid worden ervaar ik weer de nog verhoogde gevoeligheid. Ook hier wordt rijkelijk gel aangebracht, waarna de padjes eenvoudigweg er op kunnen worden geplakt en hetzelfde wordt gedaan aan de binnenkant van mijn bovenbenen, het onder de huidplooi die aangeeft waar mijn billen beginnen. Zekerheid, rust en routine uitstralend vervolgt Christa nu met hard geworden pik die al rijkelijk van gel was voorzien. De zachte cock-ring rekt ze ruim op een voor ik het weet glijdt hij op zijn plaats aan de basis van mijn paal. Een tweede ring volgt nu en die komt halverwege te zitten. Christa veegt haar handen droog en bevestigd de draadjes uit de buttplug met kleine stekkertjes aan het regelkastje waarin alle draadjes samen komen. Op het kastje branden verschillende lcd-lichtjes in verschillende kleuren. Verder zitten er 4 draaiknoppen op en verscheidene wipschakelaartjes. Ik kan niet ontkennen dat een onzeker gevoel mij nu bekruipt maar toch weet ik dat ik hiernaar heb verlangd en nu niet terug wil krabbelen.

"Je hoeft niet bang te zijn" zegt Christa, "alsof ze mijn twijfel afleest in mijn gezicht. Ik begin met hele lichte trillinkjes om je te laten voelen wat het effect is van de stootjes die je krijgt en om de verschillende soorten te laten voelen. Als de stootjes te hard worden moet je het meteen zeggen, want het moet voor jou een genotmachine zijn, en geen strafwerktuig. Verder hoef je alleen maar ontspannen te liggen, dan zal je al heel snel ervaren hoe lekker het is en dat je nergens bang voor hoeft te zijn. De eerste keer is het voor iedereen heel spannend, maar als het niet fijn was zou niemand het een tweede keer willen hebben, deze behandeling, en heel veel mensen komen er graag voor terug." De woorden stellen me gerust en nemen alle twijfel die er was weer weg en ontspannen laat ik mijn lichaam op de handdoek rusten.

"Ik zal beginnen, om je het te laten voelen, in je liezen." Christa neemt het bedieningspaneeltje in haar hand en draait aan de knopjes en duwt op een knopje. Opeens voel ik een tinteling vanuit de padjes gaan door heel mijn spieren en mijn billen. Hele korte stootjes volgen elkaar in een waanzinnig snel tempo op en als ik kijk zie ik mijn spieren bij elk stootje samen krampen. Een heel vreemd gevoel, net alsof je in een waanzinnig tempo je spieren samen trekt en weer ontspant, maar zo snel kun je het zelf nooit. Bovendien hoef je er nu niets voor te doen, het gebeurt gewoon.

"Dit is de normale standaard massagestand" legt Christa me uit, ondertussen goed in de gaten houdend hoe mijn reactie is.

"Je krijgt nu een puls per seconde, maar dat kan ook sneller." Ze draait aan een knopje en het aantal stroomstootjes neemt steeds meer toe, totdat ik een permanente vibratie voel (en wat het gekke is: ook zie). Ik had niet verwacht dat mijn lichaam zo zou gaan schokken als ik wel eens had gezien op de tv-reclame voor zo'n elektrische body builders apparaatjes, maar dat is dus echt zo. Alleen bij mij zijn het niet mijn biceps of buikspieren. Maar mijn liezen en voel ik het doortrekken tot in mijn billen.

"Nu krijg je in plaats van een prikkeling per seconde er vijf" zegt ze. Opeens wordt het effect minder en ontspannen liggen mijn benen nu weer op de tafel. Ze drukt op een knopje en opeens voel ik nu een bijna constante spanning, zodat mijn spieren wel verkrampen maar nu zonder het trillende gevoel wat ik net had maar net als ik denk dat dit alles was drukt Christa weer op een knopje. Wow! Soms komen de stootjes langzaam, zoals in het begin, maar dan weer stopt het apparaat eventjes om een paar hele snelle stootjes te geven, dan weer iets trager en zo gaat het door, zonder vast ritme en compleet onvoorspelbaar. Langzaam wordt het gevoel minder en sterft nu helemaal weg. Enigszins verrast door deze kennismaking kijk ik Christa aan.

"Zo," zegt ze. "Dat waren een paar voorbeeldjes van de mogelijkheden. Ik kan ze je op alle plekken geven, en verschillende programma's tegelijk laten lopen op de verschillende plekken. Let maar eens op."

Het permanente 'spannende' gevoel voel ik nu op mijn tepels, maar dan komt er een grote verrassing als ze de anaalplug van stroom voorziet. Snelle stootjes en langzame pulsjes voel ik tegelijkertijd in mijn kont bewegen. Eentje diep in mijn reet, en de ander vlakbij de kringspier die wisselen van plaats. Mijn lul springt overeind door de onvergelijkbare massage die er hierdoor wordt gespeeld over en rond mijn prostaat. Uit mijn gezwollen eikel komen spontaan dikke druppels voorvocht lopen en als ik daarbij opeens ook nog de spanning op mijn testikels voel en ik zie ze pulserend samentrekken kan ik een kreun niet onderdrukken. Mijn god, wat een apart en geil gevoel. Als de spanning van mijn tepels verdwijnt en ik die permanente spanning voel terugkomen onderaan mijn lul begin ik te schokken van genot. Het lijkt wel alsof je vlak voor het moment van klaarkomen zit, maar de laatste neuk- of trekbeweging blijft uit, zodat je op het randje van klaarkomen blijft balanceren. Het lekkerste moment van seksuele activiteit op de ejaculatie na, maar welke man zou dat moment niet langer willen rekken, in de wetenschap dat 'spuiten' daarna 'altijd nog kan'?

Als alle spanning overal afneemt kom ik weer terug op aarde met mijn gevoel en kijk ik Christa aan.

"Zo, dat was eventjes een kennismaking om je te leren kennen hoe alles aanvoelt. Aan je ogen te zien kunnen we dadelijk wel doorgaan, want ook aan je stijve lul te zien heb je er nog geen genoeg van," zegt ze lachend. "Maar nu je angsten wel verdwenen zullen zijn en je weet dat je niet hoeft te denken aan schrikdraad, Zuid Amerikaanse martelpraktijken of elektroshocks, wilde ik je eventjes wat rust geven. Als je er zin in hebt kun je nog even ruiken aan de popper en kan ik je dadelijk als we verder gaan nog een paar keer laten ruiken aan de excite."

O ja, dat zou erg lekker zijn. Ik was inderdaad erg benieuwd hoe het zou zijn, elektroseks. Ik kon me er geen voorstelling van maken, maar dat het zo lekker zou zijn had ik niet gedacht vertel ik haar. Ik voel mijn pik nog kloppen van hardheid en opwinding en mijn van geil druipende eikel hangt vrij in de lucht van stijfheid. Ze draait het dopje van het flesje en houdt het een paar ademhalingen onder haar neus, en dan biedt ze het mij aan. Met mijn hoofd achterovergelegen inhaleer ik gulzig de amylnitriet-dampen en als ik de warme xtc-achtige warmte door mijn hoofd voel golven hoor ik hoe Christa het magisch kastje bedient en wat ik nu voel is onbeschrijfelijk. De traagste stand die regelmatige stootjes geeft staat nu aangesloten op de beide cock-ringen. Ze komen niet tegelijk, maar om beurt. Als Christa aan mijn kreunen hoort dat ik mijn orgasme voel naderen na een twintig seconden of zo zet ze opeens de anaaldildo weer even onder spanning, waardoor mijn prostaat weer begint te krampen en ik weer blijf hangen op het randje van nog-net-niet. De bromtrilling in mijn ballen komt op als de spanning op mijn lul wegsterft en de pulsjes worden verplaatst naar mijn tepels en mijn liezen. Het is erg vreemd om te zien hoe mijn borsten mee-schokken op het ritme van het gevoel. Een soort visualisatie van het gevoel en ook mijn bovenbenen maken eenzelfde beweging. Het verschil is wel dat ik daar ook mijn aars voel samentrekken bij ieder stootje, waardoor ik heel ritmisch mijn reet rond de dildo knijp. Ik buig mijn hoofd naar voren als Christa's hand het flesje poppers aanbiedt en weer neem ik vier of vijf ademteugen van de met dampen verrijkte lucht. Op hetzelfde moment dat de spanning op mijn tepels en op mijn liezen afneemt, komt de anaalplug weer met stootjes tot leven. Ditmaal niet in een regelmatig ritme, maar nu weer snel en dan weer langzaam een eigen leven voerend waardoor het onmogelijk is om klaar te komen.

Het genot is zo groot dat ik mij vast houdt aan de rand van de tafel waarop ik lig, mezelf dwingend van mijn pik af te blijven. Als ik er een of twee rukjes aan zou geven, dat voel ik, zou ik meteen klaarkomen en mijn zaad eruit spuiten. Op mijn buik liggen een paar druppels voorgeil dat er spontaan uit is gedropen en nog steeds voel ik mijn eikel opgewonden lekken.

Opeens voel ik weer de staccatosnelle stootjes door mijn tepels trekken, hetgeen mij eventjes afleidt van mijn permanent opgevoerde spuitdrang. In mijn anus sterven de stroomtikjes weg en plotseling wordt ik gewaar dat nu mijn ballen weer onder spanning worden gezet. Alsof ze dat, op een andere manier nog niet stonden! Gelukkig, alsof Christa mijn gedachten kan lezen, biedt ze me weer wat popper aan. Ik inhaleer de korte roes veroorzakende vloeistof en sluit eventjes mijn ogen om alle indrukken die op mij afkomen, vervullen, bezig houden te beseffen. Opeens is alle spanning weg, heel eventjes. De rustige pulsen doen mijn ballen spontaan dansen in mijn zak, en dezelfde rustige stootjes masseren het binnenste van mijn keihard opgewonden pik, afwisselend springen de pulsjes vanuit van zak naar mijn pik-basis, onder mijn eikel en weer terug.

De anaalplug geeft ondertussen weer de 'verrassingsstootjes', en nu wordt het me echt te veel voel ik. Ik ga spuiten, ik ga klaarkomen, laat het zaad los, ik kan niet langer niet klaarkomen! Ik kreun en steun nu hardop en mijn van zweet natte handen klauwen zich vast aan de massagetafel. Christa voelt het perfect aan en zet in een keer alle spanning af, behalve een rustige puls in mijn kont, van de voorste ring naar de achterste, zodat mijn prostaat heen en weer wordt gemasseerd en de lading zaad kan lossen. De eerste straal wit geil spuit tot op mijn kin, en de volgende stralen belanden op mijn borst en op mijn buik. Direct hierna worden alle stroompulsen uitgezet en na-lekkend en schokkend zakt mijn lul langzaam terug op mijn buik.

Wow, wat een ervaring! Christa kijkt me lachend aan en strijkt over mijn voorhoofd en met haar andere hand houdt ze mijn hand vast.

"En? Ben je lekker klaargekomen?" Vraagt ze.

Ik kan dit alleen maar woordeloos beamen vooralsnog door haar lachend aan te kijken en ja te knikken. Voordat ik het besef heeft ze de elektrodes en padjes verwijderd, de cock-ringen afgedaan en het baltuigje losgemaakt. Tussen mijn benen door haalt ze langzaam en voorzichtig de glazen staaf uit mijn kont en slaat de baddoek waarop ik lig over mij heen en droogt me hiermee af van de gel en het zaad. Ze geeft me een vochtige zoen en zegt, "kom, dan gaan we ons even afspoelen onder de douche."

Een beetje natrillend op mijn benen volg ik haar weer naar de doucheruimte, waar ze me afzeept met een zachte spons en we nog even lekker tegen elkaar staan onder het warme over ons stromende water. Ze voelt nog eens aan mijn gladde balzak en trekt nog een paar keer aan mijn volledig bevredigde pik.

"Hier, een frisse handdoek" zegt ze als we klaar zijn. Dankbaar neem ik die aan en droog mezelf af. Ik weet nu dat het tijd is om mezelf weer aan te kleden en afscheid van Christa te nemen.

Als ik mezelf heb aangekleed komt ze er aan gelopen, gekleed in haar jurkje, haar topje en daaroverheen haar strakke topje.

Taboe