Carolien

Weekend op de Veluwe

Carolien had thuis aangekomen na het bezoek aan Noortje en Jeroen blij verteld dat ze al over twee weken naar de Veluwe konden en belde het goede nieuws ook door aan Femke. Ze spraken af elkaar te ontmoeten op het station in Utrecht op vrijdagmiddag want van daaruit konden ze trein naar Nunspeet nemen. Daar zouden Noortje en Peter hun opwachten en hun verder meenemen naar 'hun chalet' waar ze tot zondagavond konden blijven..

De twee weken vlogen voorbij en donderdags had ze haar tas al gepakt, wat eigenlijk heel snel gebeurd was. Lakens en zo waren er aanwezig, evenals handdoeken zodat ze eigenlijk alleen maar haar tandenborstel, wat toiletspullen en wat schone kleren mee hoefde te nemen, voor zover ze die al zou dragen. Een kort rokje, een spijkerbroek en een paar schone strings had ze snel bij elkaar gepakt en toen haar tas toen nog lang niet gevuld bleek besloot ze ook nog een paar van haar seks speeltjes mee te nemen voor de zekerheid.

De meeste tijd ging nog zitten in het badkamerbezoek waar ze haar kutje nog een extra scheerbeurt gaf en ook haar bil-spleetje voor de zekerheid maar weer onthaarde. Tevreden bekeek ze het resultaat met een handspiegel en liet haar vinger over de gladde huid glijden. Hierdoor, en door het vooruitzicht op een geil weekend met Jeroen en Femke, werd ze bloedgeil en zittend op de rand van het bad vingerde ze zich klaar.

Ze trok haar badjas aan en liep naar de woonkamer om nog een kopje thee te drinken voor naar bed te gaan. De vrijdag kroop voorbij omdat ze maar op de klok bleef kijken tot het twaalf uur was, want de middag had ze vrij genomen. Snel fietste ze naar haar flatje en verruilde na een verfrissende douche de degelijke spijkerbroek voor een heupbroek, ook van spijkerstof, maar iets uitdagender van snit. De gulp lag niet bedekt onder een lapje stof zodat je de rits zo zag zitten en in plaats van een stevige metalen knoop moest deze worden dicht gestrikt met een veter en oogde zo wat 'gastvrijer'. Een kort topje met hele dunne schouderbandjes zocht ze uit en met een jasje erover was ze klaar.

Meteen daarna was ze naar het station gelopen met haar tas en was alvast naar Utrecht waar ze lang voor de afgesproken tijd arriveerde. Ze vond dit niet erg, want dan kon ze ergens nog even een hapje eten voor Jeroen en Femke zouden arriveren. Na een broodje gezond slenterde ze nog even langs wat winkeltjes om de tijd te doden voor ze het perron opzocht waar haar reisgenootjes zouden arriveren. Zoals wel vaker had de trein vertraging werd gemeld op de borden met reizigersinformatie maar toen die een kwartiertje later toch binnenliep hield ze wacht bij de trappen. Opeens hoorde ze de stem van Jeroen en ze zag hoe hij met Femke zich uit de reizigersfile wurmde en ze op haar toe renden. Ze was ook blij hun te zien en toen ze bij elkaar kwamen volgde een omhelzing en daarop volgend een over en weer flitsende bewonderende blik.

Femke zag er ook geweldig uit en bleek een spontane meid die haar na twee keer op de wang te hebben gekust meteen even proefde met haar tong in haar mond die ze gewillig opende.

Je kon zien dat ze geen 'volbloeds' Hollandse meid was aan haar donkere haarsliertjes en haar gebronsde huid. Haar bijna zwarte ogen twinkelden als ze je aankeek. Jeroen was gespierd, redelijk lang en met zijn blonde haar bijna het tegenovergestelde van haar want zij was heel frêle gebouwd en reikte tot net boven zijn schouders als ze naast elkaar stonden. Ze zagen het weekeindje helemaal zitten en hadden zich er net als Carolien enorm op verheugd vertelden ze opgetogen toen ze naar het andere perron liepen waar ze de volgende trein moesten pakken.

Er bleek nog een trein te staan en ze stapten meteen in.

"Dan wachten we toch een half uurtje in Nunspeet?" Zei Carolien.

Zij en Femke gingen naast elkaar zitten en Jeroen nam tegenover hun plaats. Het was druk in de trein en al snel vroeg een oudere mevrouw of de vierde plaats nog onbezet was. Ze moesten zich dus nog heel netjes blijven gedragen en konden niet vrij praten maar voelden zich alle drie al danig opgewonden. Eindelijk, na een hele hoop haltes stopte de trein in Nunspeet en konden ze uitstappen.

Tot hun verrassing stond Noortje al bij de stations ingang te wachten, zwaaide hun toe en begroette hen hartelijk en warm. Voor Jeroen en Femke was dit een hele opluchting, vooral ook toen ze even later kennis maakten met Peter die hun opwachtte in een hele grote wagen waarin plaats genoeg was voor hun allemaal. Ze waren toch wel zenuwachtig geweest voor de kennismaking, maar dat bleek dus overbodig want zowel Noortje als Peter leken hele sympathieke mensen die open en vriendelijk over kwamen.

Na het gebabbel over het verloop van de reis, Noortje was ook altijd liever te vroeg dan te laat op een afspraak, sloeg Peter een brede oprit in en stapte uit om zich te melden bij de receptie. Kort daarop was hij terug en openden de slagbomen omdat de chalets een eigen parkeerplaats hadden naast de huisjes.

Jeroen had al de hele reis geilend gekeken naar zijn nichtje maar Carolien was vooral nieuwsgierig naar Femke en al die tijd al hadden ze zich netjes in moeten houden. Noortje liet hun nog even wachten door te zeggen dat ze eerst 'de papieren' nog in moest vullen en uitleggen. Ze stelde voor dat Carolien en Peter alvast de bagage uit de wagen zouden halen en ook zouden onderzoeken hoe het zat met de bediening van de saunacabine. Dat laatste bleek niet moeilijk; gewoon aanzetten en drie kwartier wachten. De bagage verzamelden ze in de hal, behalve de koffers van Peter en Noortje die ze meteen in een van de slaapkamers zetten.

Toen ze in de kamer weer bij elkaar zaten constateerde Noortje dat het al bijna vijf uur was en stelde voor om boodschappen te gaan halen in de winkel, wat drankjes en hapjes voor vanavond. Zo zagen ze ook de rest van het terrein, om daarna wat te gaan eten in het restaurant. Iedereen stemde in, behalve Jeroen keek wat gereserveerd en fluisterde tegen Carolien dat ze niet zo veel geld bij zich hadden. Ze herhaalde dit hardop naar Noortje die hem geruststelde door te zeggen dat zij voor alle rekeningen zou zorgen en daarnaast nog wel een donatie aan hun financiën zou regelen voor ze vertrokken.

Femke vroeg of ze nog even zelf door het huisje mocht kijken om te zien waar de slaapkamers en zo waren. Daar had Noortje nog niet aan gedacht en vond het een prima idee om samen op onderzoek uit te gaan.

Slaapplaatsen bleken er voldoende aanwezig, vier slaapkamers met in totaal wel een stuk of twaalf bedden. Sommige kamers met stapelbedden, maar ook een kamer met twee grote tweepersoonsbedden.

"Dit is onze kamer!" riep Femke toen ze dit zag. Peter en Jeroen werd de taak toebedeeld de bedden tegen elkaar aan te zetten om zo een 'mega bed' te vormen. Het kostte aardig wat moeite om dit te realiseren bleek, want ook een kast moest hiervoor worden verplaatst. Maar na een kwartiertje hadden ze het voor elkaar en toen ze ook de twee badkamers, de toiletten en de sauna hadden bekeken inspecteerden ze nog kort het terras dat tot hun aller vreugde geen inkijk bleek te hebben van buren of passanten.

De boodschappen werden gehaald en allemaal droegen ze een tas met allerlei soorten drinken, pakken koffie, nootjes, chips, gevulde koeken (op verzoek van Femke) en andere bij elkaar gegriste lekkernijen. Toen ze de koelkast hadden gevuld en de andere spullen hadden weggeruimd vroeg Jeroen of ze al meteen moesten gaan eten, of van te voren nog wat tijd hadden.

"Om even kort te douchen en wat anders aan te trekken" zei hij, maar iedereen moest lachen omdat ze wisten dat hij ook andere bijbedoelingen had.

Noortje vroeg hem of hij er bezwaar tegen had dat Peter alvast een paar opnamen zou maken dan. "Dan kun je er aan wennen dat er een camera in de buurt is, want dat is in het begin misschien wat vreemd. En Peter kan dan ook wat met de belichting en zo uitproberen".

Hij zei dat ze daarvoor gekomen waren toch en had er geen moeite mee "zolang de meisjes dan ook maar toekijken, want met een man alleen ben ik een beetje verlegen" vulde hij erop aan.

Carolien vond het fijn dat ze elkaar eerst eens even rustig konden zien en leren kennen voor ze gingen eten en ook Femke zei dat ze zich dan ook nog wel even wilde opfrissen. Zonder dat iemand het in de gaten had gehad was Peter al aan de slag gegaan met zijn camera en filmde hoe ze zich uitkleedden in de grote badkamer en elkaar aandachtig bekeken.

"Kijk, Jeroen groeit al" zei Femke tegen Carolien, wijzend op zijn spontaan groeiende pik. "Hij staat al sinds gisteravond droog" lichtte ze toe.

Carolien had veel meer oog voor Femke zelf en haar tietjes. Toen ze haar slipje liet zakken had ze het liefst op haar knieën gedoken om haar kutje van heel dichtbij te bekijken en te bevoelen. Hetzelfde gevoel leefde bij Femke, waardoor Jeroen eigenlijk een beetje alleen stond toe te kijken zonder al te veel aandacht van de meisjes te krijgen maar dat deerde hem niet. Hij stapte op de doucheruimte af en voelde tot het water een aangename temperatuur had. Toen riep hij naar Carolien dat ze kon komen en Femke volgde haar vanzelf en gedrieën deelden ze een en dezelfde sproeier in de toch wel erg krappe ruimte voor drie personen.

Er volgde een schuimpartij toen Jeroen royaal in een fles zeep kneep over hun heen en een gezamenlijke omarming volgde. Hij maakte van de gelegenheid gebruik om Carolien te bepotelen omdat hij erg naar haar verlangd had en haar erg graag wilde neuken voor ze gingen eten. Femke was niet jaloers van aanleg maar ook zij wilde graag bevredigd worden door haar.

Peter zag dat het wat later zou worden met eten toen de drie gasten half afgedroogd naar de slaapkamer renden, Femke voorop die Carolien vasthield en Jeroen, die volgde vanzelf met een half staande pik. Het werd een vlug triootje waarbij Jeroen Carolien neukte. Over haar hoofd zat Femke die zich lekker liet likken en haar overal streelde en ze was echt een geile meid. Haar kutje smaakte heerlijk en haar sappen vloeiden rijkelijk toen ze werd gebeft en zuchtend spande ze haar buikspieren aan toen ze snel al klaarkwam. Ze duwde Jeroen opzij die heel even beteuterd keek toen hij zag hoe zijn plaats door Femke werd ingenomen die voorover gebogen tussen Carolien haar benen stond om haar ook te proeven. Hij keek naar het openstaande kutje van zijn vriendin en neukte toen daarin verder tot hij zijn zaad diep in haar stootte.

Peter wist dat hij het nog druk (en warm) zou krijgen dit weekend met drie opgewonden en willige mooie mensen. Hij filmde ook nog hoe ze zich aankleedden, waarbij geen kledingstuk teveel aan werd getrokken. Alleen Jeroen trok een onderbroek aan maar de meiden vonden het wel spannend om hun slipjes uit te laten en trokken allebei een kort rokje aan dat ze van elkaar hadden geleend. T-shirtjes en klaar 'voor het diner.'

In het restaurant was een grote ronde tafel in een hoek van de eetzaal vrij en de ober zei dat ze konden plaatsnemen. Carolien zat tussen Jeroen en Femke in en Peter en Noortje zaten tegenover haar met de rug naar de zaal. Carolien kon dus goed in de gaten houden of ze werden gezien en of er iemand keek. Ze maakte hier gebruik van door Femke te vingeren onder het tafellaken zonder dat iemand dit zag, buiten de tafelgenoten dan, want die zagen haar opeens rood kleuren en van het eten van een bord soep raakt niemand buiten adem. Noortje genoot ervan te zien hoe goed ze het met elkaar konden vinden en was blij dat ze het huisje zo snel had kunnen regelen voor hun. Onder het hoofdgerecht, een heerlijke goulashschotel met rijst voor hun en een gegratineerde schaal groenten met kleine aardappeltjes voor Noortje en Peter zagen ze hoe Jeroen begon te blozen en blazen en Carolien met een lepel rustig doorat, haar andere hand onder de tafel houdend. Het was niet moeilijk voor te stellen wat zich afspeelde onder het tafellaken, maar nieuwsgierig liet Noortje haar mes op de grond vallen.

Toen ze het opraapte zag ze dat zijn broek losgeknoopt was en ze hem rustig zat af te trekken in het volle restaurant. Even later haalde ze haar met sperma bedekte hand omhoog en keek even snel om zich heen om te kijken of nog steeds niemand zat te gluren en bood haar natte hand aan Femke aan, die tussen de hapjes door aan haar vingers likte en daarna een klein hapje rijst smakkend naar binnen werkte. Met een lepel schraapte ze haar handpalm leeg en roerde door haar eten, knipogend naar Noortje.

Bij het eten van een grote ijs coupe was zij het op haar beurt die het erg warm kreeg toen ze door twee handen tegelijk werd gevingerd en gestreeld maar behalve het trappelen van haar voeten was er voor de rest van de eetgasten niets opvallends te zien.

Ze gierden van het lachen toen ze terugliepen naar hun huisje toen Peter opmerkte dat hij zijn camera schijnbaar overal naartoe mee moest nemen.

"De avond is pas net begonnen hoor, en anders had je sowieso te weinig film bij je gehad" zei Femke uitgelaten, haar rokje op en neer zwiepend en zo haar kutje tonend. Jeroen liep naast Carolien en liet zijn hand knedend over haar billen zwerven en stelde voor dat ze 's avonds nog gebruik zouden maken van de sauna wat meteen instemming vond bij de anderen.

Eenmaal terug in hun 'chalet' vroeg Noortje aan Peter of hij de sauna aan wilde zetten en vroeg de rest om haar aandacht. Ze vertelde hun dat ze op vakantie waren en volwassen genoeg waren om niet 'bemoederd' te worden. Ze verwees daarmee naar de voorraad bier en drank, maar waarschuwde hun wel niet teveel te drinken, "anders grijp ik in, maar ik hoop dat dat niet nodig is".

"Als hij teveel drinkt" zei Femke, wijzend op Jeroen, "krijgt hij hem niet meer omhoog, maar dan hebben we elkaar nog" en trok Carolien tegen haar aan.

Die stak meteen haar handen onder het shirtje van Femke en voelde aan haar tepeltjes terwijl ze opstond om aan de rest te laten zien hoe ze zichzelf vingerde onder haar rokje. Demonstratief kusten ze elkaar hierna op de mond en de wangen van de een werden bewogen door de tong van de ander hierbij. Peter kwam terug en pakte maar meteen zijn camera en zei dat het nog wel een half uurtje zou duren voor de cabine op temperatuur zou zijn.

"Maar jullie zijn het nu al zie ik" voegde hij er lachend aan toe. Jeroen toonde zich van zijn goede kant door iedereen te voorzien van een drankje en zette ook wat schaaltjes met hapjes op tafel.

Toen hij weer zat en iedereen proostte vroeg Carolien aan hem of hij ook wel eens met zijn aars speelde. Hij kreeg een rode kleur en vroeg hoezo ze dat vroeg.

"Nou, ik was gewoon wel nieuwsgierig. Je wilt meisjes wel in hun kontjes neuken, maar als je jezelf aftrekt of zo, vinger je dan ook je eigen aars?" Door drie vrouwen aangekeken voelde hij zich wat ongemakkelijk maar zette zich daar al snel overheen toen hij besefte dat niemand zich ergens voor hoefde te schamen.

"Ik heb wel eens een bierflesje in mijn kontje gestopt" gaf hij toe. "En ook wel eens een vibrator, nee, niet die van jouw," kijkend naar Femke.

Carolien vroeg hem verder uit of hij zichzelf ook wel eens in zijn gaatje had gevingerd of een buttplug had uitgeprobeerd, wat voor glijmiddel hij gebruikte (gewone Nivea gaf hij aan hierop) en vroeg hem tot slot of hij het lekker vond als een meisje met zijn kontgaatje speelde gedurende het neuken. Femke luisterde verbaasd naar haar brutale vragen, maar vooral ook naar zijn antwoorden.

"Heb jij dan zelf ook een vibrator?" wierp ze opeens in het gesprek.

"Achterin de klerenkast achter mijn broeken" antwoordde hij, zichzelf beseffend dat dit nieuwe element wel eens zal worden uitgeprobeerd in hun seks spel.

Peter had gezien dat de flesjes bier leeg waren en bood een nieuw rondje aan.

"Daarna is de sauna gereed en kunnen jullie het wel weer uitzweten". Hij vroeg wat iedereen wilde drinken en haalde toen vijf flesjes bier uit de koelkast. Hij genoot ook, want met Carolien erbij was het filmen nooit een probleem. Soms moest hij wel eens opnamen maken van een meisje dat eigenlijk nog niet zeker wist of ze dit wel wilde, ondanks het gesprek dat ze dan al had gehad met Noortje of lieten de meiden zich zo meeslepen dat ze helemaal geen rekening meer hielden met de camera. Hij moest dan elke keer weer om hun heen lopen om een opname te kunnen maken, maar bij Carolien leek het te zijn ingebouwd hier constant aan te denken en zich zo goed mogelijk te positioneren voor de camera. Ze wist met haar gedrag en gepraat ook altijd een gezellige sfeer te creëren waardoor het allemaal wat ontspannener was. Daarnaast vond hij haar echt een lekker stuk. Toen Noortje hem verteld had over haar laatste opname had hij het jammer gevonden dat hij er niet bij was geweest maar had wel genoten van de neukpartij die erop volgde omdat ze nog steeds heet stond toen ze na haar werk naar huis was gekomen.

Carolien wist de mensen altijd uit te dagen om dingen te doen waarvoor ze zich normaal zouden schamen, maar met haar erbij durfden te proberen. Dat wist Noortje ook en dacht al aan de speeltjes die ze hadden meegenomen, maar morgen pas zou laten zien, zo nam ze zich voor. Voor ze het wisten was het al een uurtje later en vroeg Jeroen of 'hun zweethokje' al klaar zou zijn.

De ingang van de sauna lag buiten en ze liepen met z'n allen het terras op waar Noortje de handdoeken al had klaargelegd. Ze trokken zich snel uit en na een korte douche liepen ze de cabine in waar het al tegen de honderd graden was. Het was een kleine sauna en toen Carolien met Femke op de onderste bank hadden plaatsgenomen moest Jeroen wel een etage hoger gaan zitten. Hij zei stoer dit niet erg te vinden maar na een paar minuten dropen ze alle drie van het zweet. Jeroen ging liggen en speelde en beetje met zijn pik die ondanks de warmte toch snel groeide. Carolien nam zijn lul in haar mond toen Femke twee lepels water op de hete stenen goot en het hete stoom door de ruimte trok. Toen ze de brandende warmte door de ruimte voelden trekken gingen Carolien en Femke snel weer zitten en hoorden ze Jeroen puffen van de hitte.

Hij was van plan geweest lekker te neuken in de sauna maar voelde al snel dat hij daar niet toe in staat was. Zijn erectie zakte langzaam in onder invloed van de temperatuur en kijkend op de zandloper zag hij dat hij er pas tien minuten in zat toen Femke weer een lepel water uitgoot. Meteen brak bij hun de volgende zweetgolf los en lieten zich onderuit zakken voor zover dit mogelijk was in de beperkte ruimte. Puffend zei Jeroen dat hij het niet meer langer uithield en stapte voorzichtig naar beneden om, eenmaal buiten aangekomen, zich snel af te spoelen onder de koude douche die daar hing.

Onderuitgezakt liet hij zich op een stoel neer ploffen en met uitgespreide armen dampte hij verder uit. Hij zat maar nog net toen ook Carolien en Femke naar buiten kwamen gelopen en hij zag hoe hun lichamen dampten in de avondlucht. Noortje bracht hun een fris glaasje bronwater dat gretig opgedronken werd, waarna ze de hele fles maar op tafel zette zodat ze zichzelf konden bedienen.

Na een kwartiertje voelden ze zichzelf weer opgeknapt, hetgeen vooral zichtbaar was bij Jeroen. Hij zat breeduit op zijn handdoek in de stoel toen zijn lul weer groeide, hetgeen meteen werd opgemerkt door Carolien. Eerst liet ze zich nog verwennen door Femke die haar tepeltjes verwende en haar kutje van heel dichtbij bestudeerde.

Haar adem voelde Carolien over haar klitje gaan en ze spreidde haar kutlipjes uitnodigend voor de mond van Femke. Jeroen stond op en liep twijfelend op hun af en twijfelde geen moment toen Carolien hem naderbij gebaarde en zijn pik in haar mond nam. Toen zijn lul stram stond klapte ze de rugleuning van de stoel naar achteren en zakte naar beneden zodat hij haar kon neuken en Femke tegelijkertijd kon likken. Ze keek gefascineerd naar het kutje van Femke dat heel roze leek van binnen door haar donkere huid en de warmte van de sauna niet alleen had haar verhit want dikke druppels geil glinsterden in haar poesje. Carolien likte ze gulzig op en kneedde haar billetjes, haar vinger in haar bilspleetje leggend. Voorzichtig voelde ze aan haar aarsgaatje en duwde haar vingertopje naar binnen.

Ze draaide zich om zodat ze Jeroen kon kussen terwijl hij Carolien neukte en door haar gebeft werd. Het duurde niet al te lang voor Jeroen zich onhandig begon te bewegen en aangaf dat hij op het punt van klaarkomen stond. Maar nog net op tijd dacht hij aan de filmcamera die hem filmde en trok zich, met lichte tegenzin, terug uit haar kutje. Femke nam zijn lid meteen in haar hand en trok hem met de eikel over Carolien 's buik wrijvend langzaam af. Hij schokte met zijn benen voor hij zijn sperma over Carolien heen spoot en hield zich vast aan Femke die daarna naar voren boog om zijn laatste zaaddruppels uit zijn lid zoog. Daarna liet ze zich nog verder naar onderen zakken om Carolien in haar poesje te kunnen likken. Zo belandden ze in een negenenzestig houding en zogen ze elkaar over en weer leeg, genietend van de zilte smaak van hun poesjes. Na een paar minuten voelde Femke de aankondiging van haar orgasme en wreef ze Carolien over haar klitje om ook haar naar een hoogtepunt te leiden. Zuchtend voelden ze hoe hun orgasmes losbarstten en Femke had er moeite mee te blijven staan toen ze klaarkwam.

Even later zaten ze uitgeput op het terras en toen het water allemaal opgedronken bleek stelde Jeroen voor nog een flesje bier te drinken. Dit vond spontane instemming en hij liep 'als een echte heer' naar de keuken om terug te keren met de pilsjes en een schaal zoutjes. Het was al bijna twaalf uur geworden toen Peter en Noortje zeiden dat zij alvast naar bed gingen en hun nog een fijne nacht toewensten. Ze besloten nog een laatste flesje bier te drinken voordat ze naar bed zouden gaan. Het was al redelijk afgekoeld en ze besloten te verhuizen naar de woonkamer en sloten de terrasdeuren alvast toen ze binnen waren. Carolien nam het voortouw toen ze opstond en haar tanden ging poetsen, waarop de andere twee haar volgden. Ze lieten de slaapkamerdeur open staan om te laten weten aan Peter dat hij mocht komen filmen. Als ze zonder camera wilden zijn, zo hadden ze afgesproken, maakten ze de deur dicht en kwam hij ook niet naar binnen.

Toen ze in bed stapten lieten ze Jeroen in het midden liggen en kusten elkaar een goede nachtrust toe.

Nadat Carolien nog even naar de WC was gelopen midden in de nacht besloot ze aan de andere kant van het bed te gaan liggen en kroop zich draaiend tegen Femke aan, haar poesje tegen haar billen wrijvend. Femke werd niet echt wakker maar maakte tevreden geluidjes.

Het was pas tegen negen uur voor ze ontwaakten en ze zagen hoe Jeroen zijn ochtenderectie toonde. Femke zei dat ze eerst wilde ontbijten en bovendien naar de WC moest waarop Carolien zich over hem ontfermde.

"Blijf maar liggen" zei ze tegen hem en zette een knie aan beide zijden van zijn heupen. Peter had al om het hoekje gekeken en Carolien had hem geknikt dat hij rustig binnen kon komen. Met een hand hield ze haar kutlipjes uit elkaar en met de andere hand hield ze zijn lul omhoog gericht. Langzaam liet ze zich zakken tot zijn lul diep in haar kutje was weggeborgen. Ze leunde met haar handen op zijn schouders en wipte met haar kontje op en neer terwijl hij wellustig haar tietjes kneedde. Ze versnelde het tempo en preste haar klitje tegen zijn schaambeen als ze over hem neerzonk. Na een paar minuten neuken voelde ze hem onder haar schokken en spreidde zich languit over het bed naast hem. Zijn pik in de lucht houdend begon ze hem af te trekken tot zijn zaad recht omhoog spoot en neerviel op zijn buik. Kijkend in de camera likte ze de druppels op en nam zijn lid daarna in haar mond tot hij zich stuiptrekkend terugtrok uit haar mond.

Peter sloop de gang op om zijn aanwezigheid niet op te dringen voordat ze Femke volgden naar de badkamer. Carolien waste zijn pik onder de stromende kraan aan de wastafel af en opende daarna de douchedeur waarachter Femke zich verfriste. Ze waste haar nog even af met een bad spons voor ze zichzelf liet schoonboenen door Femke, die ze steeds sympathieker en geiler vond worden.

Taboe