Carolien & Ingrid

Carolien belde op met de vraag of ze nog een keertje langs mocht komen. Na een gezellige babbel vroeg Noortje of ze Frank dan ook weer zag.

"Nee, liever niet met Frank Noortje, want ik denk dat ik een beetje bonje met hem heb op het moment. Weet je, hij is een paar keer niet eerlijk tegen me geweest... maar er zijn toch meer jongens in je kaartenbak? Mag ik anders een keertje voorbij komen om wat af te spreken? Ik wil dan best wel even masturberen of zo voor de camera om het reisgeld terug te verdienen..."

Noortje voelde aan dat Carolien het moeilijk had want ze miste het levendige frivole in haar stem en antwoordde dat ze natuurlijk altijd welkom was, met of zonder opnamen en haar kosten in ieder geval zouden worden vergoed.

"Woensdag ben ik vrij, mag ik dan op bezoek komen?" En Noortje zei zonder haar agenda er op na te slaan dat ze haar dan graag zou zien, zo graag mocht ze haar en was bezorgd dat er problemen waren.

Om half twee belde Carolien aan, nadat ze zich bekend had gemaakt klonk meteen de deurzoemer en liep ze naar boven om hartelijk begroet te worden door Noortje met een stevige knuffel. Ze zag er zoals altijd fris uit en droeg een tennisrokje met een shirtje. "Kom binnen meid en lucht je hart, ik heb me zorgen gemaakt toen je had gebeld, echt waar." Achter een glaasje cola biechtte ze Noortje op dat het uit was tussen haar en Frank omdat hij haar als hoer had uitgemaakt.

"Alleen maar omdat ik met Hanneke lag te vrijen en hij mijn kamer binnen stormde op dat moment. Hij maakte een complete scène, anders had hij gewoon mee mogen doen. Maar weet je, je kent Hanneke en ze maakte zich zo'n zorgen over een jongen met wie ze wel wilde neuken maar niet durfde te vragen. Nou ja, van het een kwam het ander en toen ik haar omarmde zonder bijbedoelingen toen..."

Noortje knikte begrijpend en had echt met haar te doen en bedacht hoe ze haar zou kunnen helpen. Na een lang gesprek stelde ze voor dat ze een weekeindje naar de Veluwe zouden kunnen gaan om filmopnames te maken. Carolien keek bedenkelijk en zei dat ze het liever vandaag deed om ook haar financiële problemen op te lossen maar omdat het alleen bleek te gaan om het reisgeld kon Noortje haar gerust stellen door te zeggen dat ze die zonder meer werden betaald.

"Weet je Carolien, over een uurtje komt Ingrid voorbij om zich voor te stellen. Dat is een vriendin van Wilma. Als je nog even tijd hebt stel ik jullie aan elkaar voor en dan zien we wel verder."

Het huilen had haar nader gestaan dan het lachen maar was blij met het begrip van Noortje, opgelucht over het geld en benieuwd naar wat haar verder te wachten stond die dag.

"Maar ik ben geen pot die nu alle jongens haat hoor" zei ze opeens toen er een korte stilte gevallen was. Noortje stelde haar gerust met de mededeling dat ook Ingrid geen 'pot' was, maar ook gewoon een jong meisje dat open stond voor seks en het heel opwindend leek zich hierbij te laten filmen.

Hierdoor gerustgesteld kalmeerde Carolien en na een kwartiertje zaten ze weer samen te lachen toen ze het hadden over de vakantie in Griekenland en de eerste keer dat Carolien in de studio was gekomen, nieuwsgierig en onervaren vloog de tijd voorbij. De bel ging over waarop Noortje naar de intercom liep en zei; "ja hoor, kom maar naar boven Ingrid."

Ze liep het trapportaal in, zich even verontschuldigend, en even later kwam ze binnen met achter haar aan gelopen een meisje van haar eigen leeftijd met heel lang zwart haar.

"Hallo, ik ben Ingrid" stelde ze zich ook aan haar voor. Noortje wist hoe belachelijk Carolien haar vaste vragenlijstje vond en daagde haar uit het intakegesprek te voeren met Ingrid, haar een formulier en een pen aanreikend.

Na de naam, adres, geboortedatum (precies een maand jonger dan haar) en een legitimatiebewijs werkte ze het lijstje af waarop vragen stonden die ze zich helemaal niet herinnerde, maar die in het eerste gesprek wel waren gevraagd. Of ze al met vriendinnen en of vriendjes seks had gehad, veilig of onveilig, voorbehoedsmiddelen, ouders, zeker weten, opnames met een camera, masturberen en nog een hele rits best wel intieme zaken. Zo nu en dan, vooral in het begin, vond ze het vreemd om zulke privézaken te vragen, maar voelde zich ook best wel opgewonden hierdoor. Zij als Seventeens medewerkster die zulke vragen mocht stellen en Ingrid die haar doodgewoon antwoordde, soms met een beetje schroom maar wel eerlijk en open.

Zo vernam ze van Ingrid dat ze pas twee vriendjes had gehad met wie ze 'iets had gehad.' Ze las verder in de vragen en vroeg of dit met de hand was geweest, met haar mond, vaginaal of anaal. Ingrid kleurde een beetje rood waarop Carolien zei dat het geen examen was, maar dat ze gewoon wilde weten welke ervaring ze al had omdat ze haar niet voor een blok wilde zetten. Ingrid gaf toe dat dit allemaal het geval was geweest. 'en meisjes?' Nam ze de lijst verder door. Dat liep dus al langer en ze vond het ook fijn, hoewel ze zichzelf zeker geen lesbienne zou willen noemen, zo benadrukte ze meteen.

Of ze een polaroidfoto mocht maken van haar met haar paspoort in de hand was ook een vraag. Ingrid pakte meteen haar identiteitsbewijs en hield dit omhoog, in een denkbeeldige camera kijkend waarop Carolien vroeg of ze zich dan ook even wilde uitkleden. Tot haar eigen verbazing trok Ingrid al haar kleren uit en legde die netjes op een stapeltje op het bureau van Noortje die hun geïnteresseerd bekeek vanaf de bank, maar niets zei. Carolien daarentegen bekeek haar taxerend en keek naar haar grote tieten die ook zonder de steun van haar confectiebeha overeind bleven staan en haar toch slanke taille. Ze was fors gebouwd, veel steviger dan zijzelf of dan Hanneke bedacht ze.

"En je kutje?" Vroeg ze toen Ingrid haar aankeek. Verlegen trok ze haar joggingbroek omlaag met wiegende heupen waaronder ze een net slipje droeg, zo te zien vers uit de verpakking. In ieder geval degelijk katoen en alles bedekkend. Carolien begon haar 'baantje' wel leuk te vinden en vroeg haar zich om te draaien en voorover te buigen waarop ze zei dat ze 'een lekker bol kontje' had en vroeg of ze een meisje ook zou kunnen zoenen. Ingrid knikte verbaasd dat ze dat zou kunnen, waarop Carolien meteen op haar toeliep om haar 'ja' uit te testen. Noortje keek bezorgd toe, bang dat ze meteen te ver zou gaan, maar Carolien voelde goed aan hoever ze Ingrid uit zou kunnen dagen.

Ze liet haar tong over haar lippen spelen en voelde hoe haar speeksel-natte tong haar eigen mond beroerde en zocht naar de binnenkant van haar mond. Strelend over haar slipje zei Carolien dat ze daar ook even wilde kijken en Noortje hield zich op de achtergrond, vertrouwend op het inlevingsvermogen van Carolien. Meteen trok Ingrid haar slipje omlaag, haar kutje trots tonend alsof ze dit al eerder had willen doen.

"Dat is veel schaamhaar wat je draagt, zo te zien was je lang niet bij de kapper. Wil je dit zou houden, of vind je het goed als ik je kaalscheer?" Stelde Carolien bondig. Verbaasd keek Ingrid haar aan.

"Nou ja, het is gewoon zo dat als je het filmt, het mooi is voor de kijker als die ook wat kan zien en bovendien neukt het lekkerder. Kijk maar war ik bedoel!" Zei ze, zichzelf spontaan uitkledend om het verschil te tonen voor de passpiegel die in een hoek van de kamer stond. Ingrid zag meteen wat ze bedoelde toen ze haar spleetje open vouwde voor de spiegel. "Zie je?"

Meteen daarop hurkte ze neer en voelde aan de schaamharen van Ingrid en keek kritisch naar de lengte waarbij ze her en der in haar kruisje aan de haartjes trok.

"Kun je je voeten wat verder uit elkaar zetten? Dan kan ik ook even tussen je benen kijken." Carolien voelde over haar benen en zag dat de donkere krulletjes zich uitwaaierden over een groot gebied waarna ze uitlegde dat bij meisjes met weelderig haar ook de haargroei 'hieronder' vaak even uitbundig was.

"Als je je schaamhaar graag wilt houden kunnen we ook beginnen door je bikinilijn bij te werken en de rest wat bijknippen of anders ook een smal streepje laten staan." Verduidelijkend tekende ze op haar eigen buikje met haar vinger wat ze bedoelde met een driehoekje, een streepje, een blokje of een eitje. "Ikzelf vind helemaal kaal het mooiste, ik denk ook bij jou" vertelde ze.

Noortje keek toch een beetje bezorgd naar Ingrid toen Carolien weer voor haar neerknielde en haar kutje verder inspecteerde maar zag dat Ingrid dit, enigszins gespannen, niet erg vond. Ze bloosde een beetje toen ze complimentjes kreeg over haar schaamlipjes en over haar klitje dat zichtbaar bovenin haar kutspleetje naar buiten stak. Carolien vroeg of ze altijd zo snel opgewonden was toen ze geil in haar spleetje zag opwellen en er met haar vinger aan voelde.

"Prima gedaan Carolien" greep Noortje in, "je kunt nu het laatste formulier ook nog voorlezen dat ze moet ondertekenen als ze nog steeds wil dat ze als model bij ons komt werken", maar genoot stiekem van het talent van Carolien om haar leeftijdgenootjes onbevangen uit te horen en op te geilen.

"O ja, dat was ik bijna vergeten" zei ze bijna verontschuldigend en zocht op tafel tussen de papieren. "Als je naast me komt zitten kun je meelezen" en schoof de stoel naast haar onder de tafel uit en Ingrid ging zitten, meteen een pen pakkend en vroeg waar ze moest tekenen omdat ze er al lang genoeg over had nagedacht. Ze was duidelijk dubbel gemotiveerd door het praatje met Carolien die haar vertelde dat ze het contract eerst samen moesten doornemen.

"Kleine geile duivel, je hebt er zin in" dacht Noortje, Carolien observerend.

Die spreidde haar benen en begon zich langzaam over haar kutje te strelen, duidelijk zichtbaar voor Ingrid die ook haar hand tussen haar benen spreidde, maar niet om haar kruisje uit schaamte te bedekken. Nadat ze het hele papier had voorgelezen zette Ingrid trots haar handtekening en werd gefeliciteerd door Carolien die deed alsof ze voor een belangrijk examen was geslaagd. Vragend keek ze naar Noortje, niet wetend hoe de regie nu verder te voeren.

"Welkom in onze club" zei Noortje. Ze zag hoe opgewonden beide meisjes waren en informeerde neutraal naar haar mening over haar haartjes. Ingrid keek nog een keer naar het kale spleetje van Carolien en gaf toe dat ze 'dat' eigenlijk ook wel heel mooi vond, maar er zelf nooit zo aan had gedacht, maar voor een volgend bezoek ook 'naar de kapper' zou gaan beloofde ze. Toen Noortje vertelde dat er een ervaren kapster naast haar zat die het nu al zou willen doen voor haar keek ze verrast op.

Ze had zich zorgen gemaakt of ze wel mooi genoeg zou zijn om als model op te mogen treden en voelde zich blij dat alles zo goed gegaan was.

"Peter, mijn vriend en cameraman, zou het graag willen filmen anders, en als jullie nog een uurtje de tijd hebben?" Opperde ze en zag toen de twee meiden instemmend knikken.

"Oké, dan laat ik Peter de studio klaarmaken en kan Carolien je hier de weg wijzen ondertussen" zei ze. Voor ze wegliep zette ze de fles cola op tafel en ook een schaaltje kleine versnaperingen en zei erbij dat ze moesten pakken wat ze lekker vonden.

Toen ze weg was voelde Ingrid zich vrij genoeg om te vragen of Carolien het niet vreemd of vervelend vond om haar kutje te scheren. Maar die vertelde trots dat ze het al eerder had gedaan en heel leuk vond.

"Hanneke had haar haartjes extra moeten laten groeien van tevoren, maar bij jou zijn alle haartjes er nog en dat maakt het extra spannend" vertelde ze en woelde met haar vingers nog een keer door het bosje van Ingrid. "Vooral hier tussen je benen is het echt veel mooier als je je kutje mooi kunt zien" vertelde ze, voelend over haar huid en haar eigen benen spreidend om het verschil te laten zien. Ingrid vroeg haar zacht of het niet erg was of vreemd als ze nat werd, waarop Carolien lachend antwoordde dat dat juist extra fijn was en ze gewoon mocht genieten zonder zich in te houden.

"Al die trekkers die de film later bekijken genieten met je mee!"

"Jeetje, bijna vergeten dat ik je hier rond mocht leiden" merkte Carolien op en legde haar uit dat dit het kantoor van Noortje was waar ze nu waren en wees haar het toilet, de keuken en de kleedkamer. Daar keken ze lang rond en bekeken de kledingstukken die er uitgestald hingen. Terug in het kantoortje liep ze naar de kast en voelde of die afgesloten was, maar ze kon de deuren gewoon openen. "en hier zijn een heleboel speeltjes" zei ze trots en toonde haar het arsenaal aan dildo 's en andere spulletjes. Begeesterd keek Ingrid naar de collectie, niet eens merkend dat ze haar hand om het middel van Carolien had gelegd en zich tegen haar aan trok. Pas toen Carolien met haar vingers in haar billen kneedde en naar haar tepeltjes keek besefte ze zich dat ze naakt waren en zich allebei even geil voelden.

Noortje kwam vertellen dat 'het kapsalon in gereedheid was gebracht' en Carolien vroeg of ze zich eerst mochten aankleden. Ze was blij dat Carolien er was met haar spontaniteit en onbevangenheid en zei met haar lieve glimlach dat ze rustig hun gang konden gaan. Hand in hand liepen ze naar de garderobe waar Carolien het voortouw nam door een nethemdje uit het rek te pakken en dit aan Ingrid te geven.

"Dan kun je mooi je borsten zien" verklaarde ze en een zwart sportbroekje. Een haarband met het logo van Seventeens completeerde haar outfit tot haar oog viel op de doos sokjes.

Na een kwartiertje klopte ze op de deur van de studio en hoorde dat Peter "kom maar binnen hoor" zei. Hij stelde zichzelf voor aan Ingrid, die zich met kleren aan naakter voelde dan voorheen. Zich tot Carolien richtend vroeg hij of ze al een plannetje hadden waarop ze ja knikte tot geruststelling van Ingrid.

"Eerst op de bank en dan op de stoel" zei ze pragmatisch want ze had al gezien dat er een lage houten stoel was klaargezet naast het tafeltje met scheergerei. Zelf droeg ze een kort afgeknipt T-shirtje en een kort wijd rokje en ook een paar witte sokjes. Om haar polsen droeg ze zweetbandjes, ook weer met het bekende embleem erop en Peter moest zich inhouden, want bijna had hij zich tegen haar aan willen drukken maar met 'een nieuwe' erbij deed hij dit nooit.

Hij richtte de camera op de bank en gaf een teken dat de film liep. Carolien nam de hand vast van Ingrid en gingen rustig op de bank zitten en onder het rokje zag hij dat Carolien een heel klein tangaslipje droeg dat ze toonde toen ze heel fotogeniek een voet op de bank zette. Meteen zoomde hij daarop in tot haar spleetje duidelijk zichtbaar onder de dunne stof in beeld was en de fraaie ronding van haar onbedekte billetjes te zien waren. Hij zag hoe Carolien Ingrid naar een goede opnamestand bracht met haar benen een beetje uit elkaar en kon direct het contrast laten zien in beharing.

Ze fluisterde in Ingrid 's oor dat ze niet moest schrikken maar met haar wilde vrijen alsof er geen cameraman aan het werk was en ze haar zou helpen 'met alles' en al snel waren haar zenuwen bedwongen en genoot ze van wat er gebeurde. Haar hart ging desondanks een beetje sneller kloppen toen ze voelde hoe haar tepels werden opgewreven door Carolien die daarna haar aandacht verlegde naar haar broekje. De pijpen opzij trekkend wees ze op de daar groeiende haartjes en trok haar rokje op om haar eigen geschoren huid te strelen. Ingrid keek geïnteresseerd naar haar benen en trok haar eigen broekspijpje opzij om nog meer van haar haartjes te laten zien aan haar 'vriendin.' Die streelde over haar buik en haar hand verdween onder haar broekband en voelde daar rond. Meteen werden haar vingers nat van het geil dat uit haar kutje liep en ze voelde met haar vinger in het hete spleetje die zonder weerstand naar binnen gleed, wat Ingrid deed zuchten van opwinding. Ze tilde haar pols omhoog zodat de stof omlaag gleed en haar behaarde pubis zichtbaar werd.

Carolien bewoog haar hoofd naar voren, haar lippen spreidend en zo uitnodigend haar te kussen. Nog onzeker beantwoordde Ingrid haar uitnodiging maar de verlegenheid bleek al snel overwonnen en zogen ze hun monden aan elkaar. Opgewonden streelden ze elkaar over en onder de kleren om ieder plekje van hun lijven te verkennen en bloot te geven voor de ander. Ingrid nam het initiatief door de kus te verbreken en het hemdje van Carolien uit te trekken en voelde over haar zachte ronde tietjes. Carolien greep een borstje vast en wreef met haar tepel tegen die van Ingrid over de doorzichtige netstof zodat het extra opwindend schuurde. Al snel waren ze bezig elkaars tepeltjes tegen elkaar aan te wrijven en lag haar shirtje op de grond en gleden hun handen verder naar beneden tot tussen de benen. Ingrid trok het rokje omhoog en duwde het stukje katoen opzij om Caroliens kutje te betasten waarbij ze zich inbeeldde dat ze haar eigen kutje opwindend betastte.

Die knielde echter al snel voor haar neer en trok haar broekje omlaag en bekeek aandachtig naar haar haargroei. Met haar vingers draaide ze krulletjes en trok losse haren het en der uit het pelsje. Met haar mond zo dicht bij haar kutje dat ze de adem voelde stromen stelde ze Ingrid voor om op de lagere withouten stoel te gaan zitten en voerde haar aan haar handen mee. 'de scheerstoel' was eigenlijk een brede keukenstoel waarvan de poten ingekort waren, waardoor je je benen heel gemakkelijk uit elkaar kon houden als je erop zat. Carolien maakte gebruik van de gelegenheid om haar kutje van nabij te bekijken en bepotelde met haar tong over het klitje te voelen. Het kwam misschien ook door de opwinding dat Ingrid fel schokkend en kreunend aangaf hoe gevoelig en geil ze was, haar heupen tegen de mond aan wrijvend. Even proefde Carolien met haar tong aan de sappen die uit haar kutje welde en, wetende dat ieder kutje een eigen smaak heeft, een hele dikke voldoende, ze genoot er echt van.

Voor de camera trok ze een plukje schaamhaar omhoog en met een grote schaar knipt ze dit zo kort mogelijk af. Ze keek even op naar Ingrid toen ze een paar keer een dotje haren op het tafeltje had gelegd en zag dat ze geïnteresseerd toekeek hoe ze haar blanke vel weer tevoorschijn zag komen. Geduldig ging Carolien verder tot zelfs de haren uit haar bilspleetje werden afgeknipt en er een grote handvol donkere krulletjes op het tafeltje bijeen gespaard lag. Ze wreef met haar vingers en voelde of de haartjes kort genoeg waren. Met een handdoek die ze gedoopt had in de emmer warm water maakte ze het kutje daarop deppend over haar schaamstreek nat en pakte toen de bus scheerschuim. Een dun blauw sliertje ving ze op met haar vingertoppen en masseerde toen de te ontharen huid daarmee in waarop een dik wit schuim ontstond. Een tweede portie schuim werd verdeeld over haar benen en ook haar bilspleetje was al snel bedekt door het schuim

Ingrid zag naar beneden hoe haar kutje tussen haar ingesmeerde huid gapend open stond doordat ze haar benen zover had gespreid en volgde de verrichtingen van Carolien die een nieuw scheermesje afspoelde in het warme water. Voorzichtig haalde ze eerst wat schuin weg aan de bovenkant om Ingrid te laten voelen dat het helemaal geen pijn deed. Ingrid liet zich achterover zakken in de stoel, genietend van de aandacht die aan haar kutje werd geschonken. Regelmatig spoelde Carolien het mesje schoon en keek tevreden naar het resultaat van haar werk, een gladde huid verscheen op de plek van het 'oerwoudje' groeide. Op het laatst duwde ze de benen van Ingrid omhoog om ook de haren op haar bilhelften en in haar bilspleetje weg te harken waarna ze haar met een washandje de laatste zeepresten wegveegde en haar droog depte. Een flesje olie pakte ze om de huid mee in te masseren zodat ze geen jeuk of rode vlekjes zou krijgen en keek trots naar het resultaat.

Als een echte kapster toonde ze het resultaat van haar scheerbeurt aan Ingrid die verbaasd opkeek van haar eigen kutje. Een laatste straaltje olie goot Carolien over de al glimmende huid en wreef dit over haar scheurtje uit, wat haar deed rillen van genot. Ze wilde nog een keer naar haar kale poesje kijken en pakte daarom nog een keer de spiegel. Peter filmde de voldane uitdrukking in haar gezicht toen ze zichzelf weer opnieuw inspecteerde en bekeek. Ze kon het niet nalaten zichzelf kort in haar kutje te vingeren maar durfde haar klitje niet aan te raken omdat ze wist dat ze zichzelf dan niet meer langer zou kunnen beheersen.

Carolien wist al die tijd dat Noortje erbij gebleven was en stil in een onverlicht hoekje een keek hoe de opnamen verliepen. Ze had al een keer haar duim opgestoken naar Carolien en knipogend had ze een vibrator op het tafeltje neergelegd, net voor ze de laatste restjes zeep verwijderde. Carolien zag de twijfel in het gezicht van Ingrid en pakte de dildo, nestelde zich wijdbeens op de bank en nodigde Ingrid naast haar. Ze masturbeerde zichzelf klaar met de dildo zoals ze thuis onder de dekens ook zou doen en toen ze duidelijk liet zien en horen dat ze klaarkwam keek ze Ingrid aan en ditmaal nam zij zelf het initiatief tot een tongpartij tot ze kronkelend met haar onderlijf haar orgasme beleefde.

Toen ze weer een beetje op adem gekomen was vroeg ze Noortje of ze een ander speeltje uit mocht zoeken waarop ze zei dat ze de weg kon en haar keuze zelf mocht maken. "tot zo!" Zei ze, Ingrid snel een kusje gevend om even later terug te komen met een dubbele dildo van zacht en warm aanvoelend plastic. "doe je mee?" Vroeg ze, het lange gevaarte voor haar gezicht zwaaiend en haar met de andere hand strelend tussen haar benen. Ingrid keek haar lief aan en gaf gretig knikkend aan dat ze dat wel heel graag wilde, haar kutje al oprekkend met twee vingers.

Carolien keek even richting Noortje en zag hoe zij gespannen toekeek en zich daarbij, voor Ingrid niet zichtbaar door de camera, vingerde onder haar stretchbroek. Stilletjes hoopte ze erop dat ze ook een keer met haar mocht vrijen want ze mocht haar echt heel erg graag en vertrouwde haar volledig. Nu boog ze zich over Ingrid en zoog haar tepeltje zo vurig naar binnen dat de zoenvlekken op haar borsten zichtbaar bleven, maar Ingrid genoot ervan. Ze goot een spoortje olie over de buis en wreef het erover uit alsof het een stijve pik was die ze wilde insmeren. Hurkend tussen haar benen zocht ze met de zachte stompe punt naar haar kut ingangetje. Toen Ingrid iets verder omhoog wipte met haar billen en haar onderlijf naar voren duwde voelde ze dat in een keer dat ze een heel stuk dildo zuchtend naar binnen duwde. Carolien vroeg aan Peter of ze op de tafel mochten gaan zitten, wat meteen goed werd bevonden. Ze schoven snel even met het meubilair terwijl Ingrid zichzelf bleef verwennen, haar klitje strelend en haar kutje masturberend met de dildo.

Carolien gaf aan wat ze wilde door met gespreide knieën op tafel plaats te nemen en Ingrid tegenover haar uit te nodigen. Het was leuk om te zien hoe Ingrid over haar kutje wreef toen ze naar de tafel liep en er tegelijkertijd een gigantische lul uit haar poesje op een neer wipte. Ze zaten zo met hun kontjes tegenover elkaar en Carolien, die geen glijmiddel meer nodig had, pakte de andere punt om in haar kutje te laten glijden. Ze bokten met hun kontjes tegen elkaar tot Ingrid luid gillend klaarkwam en zich voorover moest laten zakken.

Carolien stond net op het punt om een volgend orgasme te krijgen maar bekommerde zich eerst om Ingrid. Haar gesnik bleek louter lust te zijn en daardoor durfde Carolien haar al snel te vragen of ze nog een keer 'tegenover' elkaar wilde zitten. Zelf gaf ze het voorbeeld door bijna in spagaathouding op de tafel plaats te nemen. Ingrid ging tegenover haar zitten en al spelend met haar grote tieten schoof ze naar haar toe. Hun kutjes raakten elkaar bijna toen Carolien de dubbele dildo in haar perste en ze trots keek naar het herboren kutje van Ingrid dat er zonder haar dubbel zo geil uitzag. Ze hielden elkaar met een arm vast en kusten elkaar passioneel. Hun andere handen bepotelden eerst hun eigen kutje, maar al snel voelde Carolien over Ingrid 's fris geschoren buikje en omgekeerd. Hun billen gleden over het tafelblad naar elkaar toe en van de lange dildo die in hun beiden verdeeld was opgesloten bleef alleen het middelste stukje zichtbaar.

Ingrid kneep haar kutje krampachtig samen waardoor Carolien alle wrijving voelde en ook klaarkwam ondanks haar voornemen dit voor Peter (en Noortje) uit te stellen. Carolien liet zich achterover vallen en trok Ingrid mee, haar tegen zich aan drukkend zodat ze elkaar kussend hun ademhaling konden laten kalmeren. Het duurde nog wel even voor Carolien tussen hun benen greep en daarna de dildo naast hun neer legde. Afgemat rolden ze van elkaar af en liepen terug naar de bank om even rustig bij te komen. Toen ze hun eigen kleren weer aan hadden en Noortje, vooral aan Ingrid vroeg, hoe het haar was bevallen keek ze naar Carolien en zei dat ze het heel fijn had gehad en, een blik werpend op het kruisje van haar broek, dat ze het 'souvenirtje' zou koesteren.

Carolien vertelde spontaan dat ze en weekendje was uitgenodigd naar de Veluwe en vroeg aan Noortje of Ingrid dan ook mee mocht. Ze vond dit best, op voorwaarde dat ze dan ook allebei een jongen 'uit zouden zoeken' uit haar kaartenbak.

"Maar pas over twee weken, als jullie het dan nog steeds willen vraag ik de jongens" zei ze. Toen ze zag dat Ingrid teleurgesteld keek stelde ze haar gerust door aan te bieden zelfs met haar alleen naar de Veluwe te willen gaan, mocht de rest afhaken.

Als eerste herinnering mocht Ingrid de vibrator meenemen. De dubbele dildo gaf ze een kusje en overhandigde ze daarna aan Carolien die hem dankbaar in haar tasje opborg, aan Hanneke denkend.

Voor ze vertrokken werd hun nog een glas cola gepresenteerd en kregen ze allebei een envelop gevuld met bankbiljetten.

"Je deed het prima" fluisterde Noortje in het oor van Carolien bij het afscheid "en met jongens weet je het maar nooit zeker, maar als het kan moet je Frank nog maar een kans geven meid" en knuffelde haar daarbij tegen zich aan.

Op straat bleken ze allebei een andere kant op te moeten gaan maar Carolien kon het niet nalaten, ook al was het op straat en kond

en andere mensen hun zien, Ingrid nog een keer tegen zich aan te drukken en te kussen. Pas in de trein keek ze wat ze had gekregen en haalde heel opgelucht adem, want voorlopig hoefde ze zich helemaal geen zorgen meer te maken over geld.

Taboe